2023. december havi archívum

Forgalmi rend változás

2023. december 30. szombat

Csepel.hu

A Teller Ede út Károli Gáspár utca és Karácsony Sándor utca közötti szakasza lezárásra került a december 30-i koncert miatt.

Az érintett útszakasz helyett a II. Rákóczi Ferenc utat, a Kossuth Lajos utcát, illetve a gyárban lévő Központi utat használhatják az autóval közlekedők. A terelés 31-én, 17 óráig fog tartani.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

(tovább…)

Elmaradt a karácsony a csepeli pártoknál: mind a polgármestert gányolták

2023. december 28. csütörtök

Csepel.info

December 25-én, karácsonykor, a déli harangszó előtt fél órával tették fel a fideszes oldalra a polgármestert hazugságokkal vádoló cikket, amit jelenleg is hirdetnek

Csepel különleges: itt a Fidesz együtt szavaz a DK-MSZP-Momentum formációval – akik összenőttek a Fidesszel. Ráadásul ünnep helyett karácsonykor is együtt gyalázták a polgármestert.

Újdonságot Dukán András, a Momentum polgármester-jelöltje tud felmutatni, aki – nagyon úgy tűnik – a momentumos kampánypénzből suttyomban saját vállalkozását is reklámozza. (tovább…)

Menetrend változás a HÉV-vonalon az év végi időszakban és január elején

2023. december 24. vasárnap

MÁV-HÉV

December 24-én (vasárnap), napközben a HÉV a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint jár. Az utolsó vonat a Boráros tértől 15:57-kor, Csepelről 15:38-kor indul; ezt követően a HÉV útvonalán a 979-es és a 979A éjszakai autóbuszokkal lehet utazni.

December 25-én és 26-án (hétfőn és kedden) a HÉV-vonalon a munkaszüneti napi menetrend érvényes.

(tovább…)

Az ünnepre hangolódva

2023. december 23. szombat

Csepel.hu

Kreatív karácsonyra hangoló programot szerveztek a Rákóczi Kertben: belépőjegyek árából befolyt összeg egy részét az Agenor Civil Állatvédő Egyesületnek ajánlották fel.

A programra regisztráló családok többek között bejglit süthettek, mézeskalácsot díszíthettek, karácsonyfadíszeket készíthettek. Két családot kérdeztünk arról, hogyan töltik a karácsonyt.

(tovább…)

Az év legjobb strandröplabdásai

2023. december 23. szombat

Csepel.hu

A Csepeli Szabadkikötő SE területén működő Strandröplabdázásért Sportegyesület versenyzői és edzői számos díjat nyertek a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) év végi értékelése alapján. Az Év strandröplabda párosa Hajós Artúr és Stréli Bence lett.

Az utánpótláskorú lányoknál a Vasvári Zsófi és Kun Stefánia kettőst, a fiúknál a Tari Bence és Veress Ákos duót ítélték a legjobbnak. A legsikeresebb férfi edző szintén Csepelről került ki: Soós Izsák. „Elnöki különdíjat” kapott Buday Balázs, a Strandröplabdázásért Sportegyesület elnöke.

(tovább…)

Csepeli sikerek a sulivívó diákolimpián

2023. december 20. szerda

Csepel.hu

A Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Vívó Szövetséggel közösen rendezte meg a párbajtőr szakág korosztályos versenyeit december 15-16-án.

Ezen több csepeli gyermek is részt vett, akik figyelemreméltó eredményeket értek el.

(tovább…)

Újabb nagylelkű felajánlás Csepelen

2023. december 20. szerda

Csepel.hu

“Igazán nagy öröm, hogy a hátrányos helyzetűek megsegítésére a tavalyi év után idén közel ötmillió forintot ajánlott fel Kormos Péter helyi vállalkozó.

Az adományból többek között tartós élelmiszereket, gyümölcsöket, tisztítószereket, a gyerekeknek pedig játékokat vásároltak.” – írja Borbély Lénárd csepeli polgármester a közösségi oldalán.

(tovább…)

Szeretetvendégség Csepelen

2023. december 19. kedd

Csepel.hu

Nemcsak a rászorulókat várják, hanem azokat is, akik egy tál melegételt vinnének idős családtagjaiknak.

A keddi ételosztásban önkéntesként vett részt Borbély Lénárd polgármester és munkatársai. Az elmúlt napokban számos ismert személy bekapcsolódott a csepeli ételosztásba: Wolf Kati énekes, Mezei Léda színésznő, Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Iszak Eszter televíziós műsorvezető.

(tovább…)

Arannyal zárták a csepeli táncosok a 2023-as évet

2023. december 19. kedd

danceexpress

Hétvégén itthon és külföldön is parkettre léptek csepeli versenytáncosok, ahol szép eredményekkel zárták ezt az évet is. 

Csömörön a Dancenet Kupán két csepeli táncospár képviselte egyesületünket, ahol előbb Deák András és Gulyás-Szabó Eszter “D” junior II. latin kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára, majd egy korosztállyal feljebb “D” ifjúsági latin kategóriában is győzedelmeskedett. A második versenyén résztvevő Seeman Sámuel és Debreczeni Panna, most egy hajszállal lemaradt a döntőről, ahol végül a 7. helyen zárt “E” felnőtt latin kategóriában.

(tovább…)

A Csepeli DAC legeredményesebb versenyzőit díjazták

2023. december 18. hétfő

Csepel.hu

A klub soha nem nyert annyi országos bajnoki címet, mint idén: ezúttal huszonegy aranyérmet szereztek a tavalyi tizenegyhez képest. Emellett tizenhárom ezüst- és huszonegy bronzérmmel gazdagodtak.

A szenior versenyzők szintén szépen szerepeltek a hazai és a nemzetközi versenyeken.

(tovább…)