‘Európai Unió’ kategória archívum

Csak 8 éves volt a manchesteri terrortámadás egyik áldozata

2017. május 23. kedd

Hirado.hu

Mindössze nyolc éves volt a hétfői manchesteri terrortámadás második megnevezett áldozata – tudósított a brit média. A brit hatóságok korábban a 18 éves Georgina Callander haláláról számoltak be, a nyolc éves Saffie Rose Roussos halálát egyelőre csak a sajtó erősítette meg.

A hétfői manchesteri terrortámadás második megnevezett áldozata egy 8 éves kislány, Saffie Rose Roussos – közölte Lancashire megyei tanácsa. A nyolc éves gyermek édesanyjával és nővérével ment el az esti koncerte.

(tovább…)

Kövekkel támadtak magyar diákokra Calais-nál

2017. május 22. hétfő

Hirado.hu

Illusztráció

Megdobálták az egyik kecskeméti gimnázium diákjainak autóját a calais-i kompkikötő közelében, valószínű, migránsok voltak az elkövetők.

Először váratlan úttorlasz, majd a kocsijukra célzott kövek – vagy tégladarabok – fogadták a Kandó Kálmán Gimnázium öt diákját és három tanárukat a calais-i kompkikötő előtt néhány kilométerrel. A kisbuszban utazó társaság egy londoni szakmai versenyre tartott, amikor hétfő hajnali háromnegyed öt körül megtámadták járművüket.

(tovább…)

Elképesztő, hogy terrorizmus miatt elítélt migránst vesz védelmébe az Európai Parlament

2017. május 21. vasárnap

Fidesz.hu

Németh Szilárd elképesztőnek nevezte, hogy a röszkei támadás ügyében terrorizmus miatt elítélt migránst vesz védelmébe az Európai Parlament.

Brüsszel minden eddiginél keményebb és egyre megmagyarázhatatlanabb érvekkel gyakorol nyomást Magyarországra – jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese az Európai Parlament (EP) elfogadott jelentése kapcsán vasárnapi sajtótájékoztatóján.
(tovább…)

Az EP-határozat egy elhibázott politika lenyomata

2017. május 19. péntek

Valójában “Soros-jelentés” készül

Fidesz.hu

Egy elhibázott politika lenyomatának nevezte az Európai Parlament (EP) Magyarországgal szembeni szerdai határozatát Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint valójában egy “Soros-jelentés” elkészítéséről van szó.

A kormányfő pénteken a Kossuth rádió 180 című műsorában azt mondta, a Magyarországot érő támadások mögött a migráció áll – “az összes többi lényegtelen” -, létezik ugyanis egy olyan, párthatárokat is átlépő európai érdekközösség, amelynek célja évi több százezer idegen behozatala a kontinensre. Ennek a gondolatnak az “atyamestere”, részben finanszírozója, szervezője Soros György – tette hozzá.

(tovább…)

Így menekült a riporternő: sivalkodás lett a migránssimogatásból – videóval

2017. május 6. szombat

Hirado.hu

migranssimogatas

Épp alvó migránsokat filmezett a Matrix nevű olasz televíziós talkshow tudósítónője a római központi vasútállomáson, mikor vérfagyasztó sikoly szakította félbe a riportot.

A Rómában élő illegális bevándorlók embertelen életkörülményeiről forgatott egy riportfilmet a Matrix stábja, mikor a tudósítás hirtelen félbeszakadt, és a riporternő sikoltozva rohant el a helyszínről. Kis idő múlva kiderült, hogy a pályaudvar aluljárójában alvó migránsok hirtelen körbevették, és megtámadták őt és a stábját is.

(tovább…)

Sikerült megvédeni Magyarország álláspontját az Európai Néppártban

2017. április 29. szombat

Fidesz.hu

Sikerült megvédeni Magyarország álláspontját az Európai Néppártban

Az Európai Néppárt brüsszeli csúcstalálkozóján sikerült megvédeni Magyarország álláspontját – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, a Nagy-Britannia tervezett kiválása után az Európai Unióban maradó tagállamok rendkívüli csúcstalálkozóját követően.

A néppárt elnökségének szombati találkozóján Magyarországot érintve több olyan kérdésről tárgyaltak, amelyről a hét folyamán az Európai Parlament plenáris ülésén is szó volt – mondta, és leszögezte, hogy eredményesen védte meg Magyarország álláspontját. A kormányfő Soros György amerikai milliárdos brüsszeli látogatásáról úgy vélekedett: “van, aki ártani akar Magyarországnak, van, akinek az a dolga, hogy megvédje”. Véleménye szerint sikerült helyretenni a dolgokat Brüsszellel.

(tovább…)

Soros Brüsszelben lobbizik a kormány bevándorláspolitikája ellen

2017. április 23. vasárnap

Hirado.hu

Soros Brüsszelben lobbizik a kormány bevándorláspolitikája ellen

A Fidesz szerint egyértelmű, hogy Soros György a magyar emberek akarata és érdeke ellen lobbizik majd Brüsszelben, a kormány bevándorláspolitikája miatt akarja nyomás alá helyeztetni Magyarországot – mondta Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az M1 aktuális csatornának.

Az Európai Bizottság egyik szóvivője pénteken jelentette be, hogy csütörtökön Jean-Claude Juncker, az EB elnöke Brüsszelben megbeszélést folytat Soros Györggyel a magyarországi felsőoktatási intézményeket érintő új magyar szabályozásról.

(tovább…)

Soros György szolgája az Európai Parlament harmada

2017. április 21. péntek

Origo

jobbikos-segitseget-kapott-soros-gyorgy

Nyilvánosságra került egy lista azokról a brüsszeli politikusokról, akik Soros György bűvkörében tevékenykednek. A milliárdos alapítványának belső adatbázisából kiszivárgott összesítésből kiderül: Soros több mint kétszáz Európai Parlamenti képviselőt képes mozgatni, ezzel pedig a legnagyobb uniós frakció “tulajdonosának” mondhatja magát. Minő véletlen, hogy éppen a listán szereplő képviselők közül estek neki a magyar kormánynak a Soros alapította Közép-európai Egyetem (CEU) ügyében.

Létezik egy lista a Soros-féle Open Society Foundation (OSF) belső adatbázisából, amelyen a milliárdoshoz közeli európai parlamenti (EP) képviselők szerepelnek. A lajstromban “megbízható szövetségesek” címke alatt olvashatók a döntéshozók nevei, ebből kiderül, hogy Soros György 226 politikusnál bír valamilyen befolyással az összesen 751 képviselőt tömörítő EP-ből. Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője ennek kapcsán felhívta a figyelmet, hogy

(tovább…)

Döntöttek: az illegális határátlépés lesz a legális

2017. április 20. csütörtök

 Soros György diktálta, mit tegyen az EU

Origo

Soros György (Fotó: Europress/AFP)

Már csak egy kávét kér

Több ponton is a Soros György által javasolt bevándorlásbarát intézkedéseket foglalta hivatalos dokumentumba az Európai Parlament balliberális többsége.

A hivatalos kommunikáció szerint biztonságos és egyben legális útvonalak kiépítését, a családegyesítések felgyorsítását, valamint a bevándorlás propagálását szeretné előmozdítani az EP.

(tovább…)

Marine Le Pen tarol az LMBTQ közösségben

2017. április 9. vasárnap

888, Csepel.info

marine-le-pen-tarol-az-lmbtq-kozossegben

Az LMBTQ közösség tagjai egyre inkább átpártolnak Le Penhez, ugyanis egyedül benne látják a védelmet a szélsőségesen homofób migránsokkal szemben.

Úgy tűnik elmondhatjuk azt, hogy a francia LMBTQ közösség végre eljutott arra az álláspontra, amitől liberálisok százezrei még ma is rohamot kapnak: nevezetesen, hogy a melegekre ma már elsősorban nem a középosztálybeli, heteroszexuális fehérek jelentik a legnagyobb veszélyt, hanem a nagy részben muzulmán migránsok. Éppen ezért tömegesen fordulnak Marine Le Penhez, a Nemzeti Front jelöltjéhez. (tovább…)