‘Európai Unió’ kategória archívum

Soros megfenyegette Magyarországot, és összevissza hazudozik

2017. november 20. hétfő

Origo

jobbikos-segitseget-kapott-soros-gyorgy

Öt nappal a nemzeti konzultáció vége előtt Soros György személyesen indított támadást Magyarország ellen. Az egyébként ritkán nyilatkozó milliárdos tőzsdespekuláns nem szóvivőjén, vagy alapítványain keresztül, hanem saját hangján keresztül szólalt meg és nyíltan támadja a nemzeti konzultációt.

Soros a nyílt küzdelem helyett a tagadást választotta, egyszerűen letagadja a korábbi saját javaslatait és letagadja brüsszeli befolyását, miközben cikkek, nyilatkozatok bizonyítják, hogy ő maga javasolta az EU-nak a migránsok betelepítését, valamint dokumentumok, fotók, tények bizonyítják brüsszeli befolyását is. Soros György a felső korlát nélküli betelepítésről szóló EP szavazás előtti napokban is Brüsszel bevándorlásügyi főelőadójával egyeztetett, majd neki és az Európai Parlamentben ülő „megbízható szövetségeseinek” köszönhetően tető alá is hozták az eddigi legliberálisabb migránspárti állásfoglalást.

(tovább…)

A baloldal megszavazta a korábban letagadott kötelező kvótát

2017. november 19. vasárnap

A magyar baloldal azt a kötelező betelepítési kvótát szavazta meg az Európai Parlamentben, amelynek tervét korábban többször teljes egészében letagadta – hangsúlyozta Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese leszögezte, a brüsszeli döntést Soros György szövetségesei készítették és fogadták el a Soros-terv végrehajtásának nagyon fontos részeként.

(tovább…)

Csepel fogadja be a Szentatya szobráról leverni kívánt keresztet

2017. november 1. szerda

Németh Szilárd Facebook oldala

Tisztelt Polgármester úr! Kedves Lénárd!

Mindenszentek Napján írom levelem, amelyben arra kérlek, hogy a Képviselő-testülettel közösen, működjünk együtt egy, önazonosságunkat felvállaló és annak megtartását elősegítő, szimbolikus, de nagyon is hétköznapi ügyben.

(tovább…)

Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a migránsok családegyesítését

2017. október 22. vasárnap

Fidesz.hu

Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a migránsok családegyesítését, hogy minél hamarabb végre lehessen hajtani Soros György tervét, évente egymillió bevándorló Európába telepítését – jelentette ki Németh Szilárd.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnapi sajtótájékoztatóján emlékeztetett, az Európai Parlament állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottsága (LIBE) csütörtökön megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszerről szóló dublini szabályozás reformtervezetét, amely a menekültügyi kérelmek gyorsabb elbírálására és szolidaritási alapon a felelősség tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztására irányul. A Soros-terv végrehajtásának felgyorsításában Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció politikusa is közreműködött – tette hozzá.

(tovább…)

Sebastian Kurz lehet Ausztria új kancellárja

2017. október 16. hétfő

A bevándorlás korlátozására voksoltak az osztrákok – egyértelműen ez derül ki a tegnap megrendezett osztrák parlamenti választások eredményéből.

A tömeges migráció megállításának és az európai uniós külső határok megvédésének ígéretével kampányoló Sebastian Kurz vezette jobboldali Osztrák Néppárt (ÖVP) a szavazatok 31,6 százalékának megszerzésével az első helyen végzett, amire tizenöt éve nem volt példa.

(tovább…)

Német választás: CDU- és szocdem veszteségek, az AfD a harmadik erő

2017. szeptember 25. hétfő

Origo

A baloldal bukta jobban a “migránssimogatást”, de Merkel pártja is sokat veszített

Az Angela Merkel kancellár vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi németországi szövetségi parlamenti választáson. Ezzel elérte stratégiai célját a jobbközép pártszövetség – mondta Angela Merkel kancellár az urnazárás utáni első nyilatkozatában. A szociáldemokraták vezetője, Martin Schulz elismerte a vereségét. A baloldal történelmi mélypontra került Németországban.

A szavazatok 33 százalékát szerezte megaz Angela Merkel kancellár vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség – ismertette hétfőn hajnalban az összes szavazat megszámlálása utáni eredményt a dpa német hírügynökség.

(tovább…)

Összeomlóban van a francia igazságszolgáltatás a “menekültek” miatt

2017. szeptember 21. csütörtök

Inforadio.hu, Csepel.info

Miközben Szabó Szabolcs csepeli-soroksári betelepítés-párti képviselő milliónyi illegális bevándorló Csepelre költöztetésével viccelődik, és azt állítja, hogy nem a migránsok, hanem a magyar férfiak a veszélyesek, a francia igazságszolgáltatás a működésképtelenség szélére sodródott.

Roskadozik a francia igazságszolgáltatás a migránsok okozta többletterhelés miatt, több nagyváros bírósága gyakorlatilag a működésképtelenség szélére került. A hatóságoknak külön fejtörést okoz az úgynevezett elszigetelt kiskorú bevándorlók kezelése, ezt a problémát egyes bírák „időzített bombának” tartják.

(tovább…)

Orbán: “Meg kell akadályoznunk Soros tervét”

2017. szeptember 18. hétfő

888

Szinte már mindenki számára bebizonyosodott, hogy egy új, másik világrend lép a régi helyébe, és ennek egyik következménye a bevándorlás, amely próbára teszi a kontinensünket – jelentette ki Orbán Viktor az őszi ülésszak nyitóbeszédében.

A legutóbbi ülés óta eltelt három hónap – kezdte beszédét Orbán Viktor, majd hozzátette: “szokás szerint ilyenkor a kormányfő jelentést tesz a Tisztelt Háznak”.

(tovább…)

Politico: Orbán megnyeri a migrációról szóló vitát

2017. szeptember 15. péntek

Mandiner

Orbán Viktor: Egyéni ambíció nem kerülhet a haza érdeke elé

A Politico szerint Orbán nyerésre áll a migrációval kapcsolatos EU-s vitákban: egyre több vezető ért egyet a külső határok védelmével és a bevándorlás Afrikában való kezelésével.

Senki sem akarja kimondani Brüsszelben, de Orbán Viktor nyerésre áll a bevándorlásról szóló vitában – írja a Politico. Bár kárhoztatják a magyar miniszterelnök bevándorlásellenes retorikáját, az uniós menekültáthelyezési politika ellenzését, és a határkerítést, ha megnézzük, hogy az EU-s vezetők ma hogyan beszélnek a kérdésről, illetve, hogy milyen intézkedéseket fogadtak el a 2015-ös válság óta láthatjuk, hogy egyre nyilvánvalóbban dominál Orbán integráció helyett korlátozást preferáló hozzáállása.

(tovább…)

Nem hajlandóak nyelvet tanulni a migránsok

2017. szeptember 14. csütörtök

Origo, Csepel.info

Elkészült a konzervatív francia szenátor, Roger Karoutchi jelentése a migránsok beilleszkedéséről Franciaországban. A 60 oldalas jelentés megdöbbentő tényeket tartalmaz. A migránsok nem járnak el a nyelvórákra, a nyelvvizsgákon megbuknak, egy szót sem beszélnek franciául, ennek ellenére mégis kapnak tartózkodási engedélyt. Nem is rövid időre – 4 évre.

Németországban ugyanez a helyzet. De a muszlim negyedekben, NO-GO zónákban a befogadó országok nyelve nem kell, öltözködési kultúrája pedig életveszélyes lehet. Az alábbiakban az Origo cikkét olvashatják arról, hogy milyen következményei vannak a tömeges illegális migrációnak azokban az országokban, ahol em léptek fel ellene.

(tovább…)