‘Soroksár’ kategória archívum

Soroksári gyilkosság: így keresik a tettest

2017. április 29. szombat

MÉG ÉRVÉNYES A NYOMRAVEZETŐI DÍJ

Magyar Idők

Szomszédok között keresik a futónő gyilkosát

Az Európai Unió adatbázisában nem szerepelnek a soroksári futónő gyilkosainak DNS-profiljai. A rendőrség kizárta, hogy ugyanezek a tettesek ölték volna meg a Népligetben tavaly megtalált asszonyt. A nyomozás határidejét várhatóan meghosszabbítják.

Az ORFK kommunikációs szolgálata a nyomozás érdekeire tekintettel az eljárásról nem ad bővebb tájékoztatást. Úgy tudjuk, a nyomozók továbbra is azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy olyan külföldiek – ukránok vagy törökök – lehetnek az elkövetők, akik időszakosan fordulnak meg Magyarországon. A rendőrség nem kommentálta azt az értesülésünket, hogy a futónő két gyilkosának DNS-profilja nem szerepel az Európai Unió adatbázisában nyilvántartott szexuális bűnözők, illetve gyilkosok DNS-mintái között. A magyar bűnügyi adatbázisban sem találtak egyezést. Ezek mind azt erősítik, hogy az elkövetők külföldiek, és/vagy első bűntényesek, vagy az unión kívülről érkeztek. (tovább…)

Csúszik a soroksári IKEA nyitása

2017. április 26. szerda

Ittlakunk

ikea

Gondok vannak az IKEA harmadik, egyben legnagyobb magyarországi áruházának, a soroksárinak a megnyitásával. A csaknem 17 milliárd forintos beruházásból megvalósuló áruház nyitása eltolódik, mert előre nem látható okok miatt egy harmadik alvállalkozó nem tudta határidőre teljesíteni vállalásait.

Az új áruház nyitási dátuma 2017. június 14. lett – közölte az áruház. Az elmúlt másfél évben 2000 ember vett részt a 34 ezer négyzetméteres soroksári IKEA áruház építésében. A korábbi tájékoztatás szerint az áruházba háromszáz új dolgozót vettek fel.

Ezért nem támogatta Szabó Szabolcs a nagypénteki ünnepnapot

2017. március 8. szerda

Csepel.info

szabo_sz_nagypentek

Készül a magyarázat: nagypéntekért is Orbán a hibás

Ritka pillanat volt a keddi, amikor kormánypártok és ellenzék együtt szavazták meg nagypéntek ünnepnappá nyilvánítását. Illetve mégsem mindenki. Fodor Gábor és Szabó Szabolcs ezt sem támogatták.

Szabó Szabolcs videóüzenetben árulta el, hogy miért nem képviselte Csepel és Soroksár lakosságát. Természetesen a muszlim illegális migránsok és a Fidesz miatt. (tovább…)

A népligeti gyilkosság és a soroksári futónő esete összeérhet

2016. december 29. csütörtök

Velvet

A népligeti gyilkosság és a soroksári futónő esete összeérhet

A Magyar Idők úgy értesült, hogy várhatóan összehasonlítják a Népligetben talált nő holttestéről rögzített idegen DNS-t a soroksári futónő két gyilkosának DNS-mintáival. Mivel mindkét eset szexuális indíttatású volt és rendkívül kegyetlen, ezért ezzel a vizsgálattal megerősíthetik vagy éppen kizárhatják annak lehetőségét, hogy a két gyilkosságot ugyanaz a két ember követte el.

2013. szeptember 25-én  brutálisan megölték K. Krisztinát, a soroksári Szigetdűlőn. A 36 éves családanya szokás szerint futni indult, de soha többé nem ért haza. Az eltűnés után másfél órával a férj riasztotta a rendőröket, akik egy bicikliút mellett találtak rá a nő lemeztelenített holttestére.

(tovább…)

Szinte teljesen önfenntartó lesz a soroksári IKEA

2016. december 13. kedd

Dívány

Szinte teljesen önfenntartó lesz a soroksári IKEA

2017 első felében nyílik Magyarország legújabb és legnagyobb IKEÁ-ja Soroksáron. Az építkezés javában zajlik, a szerkezeti munkák már elkészültek, most a belső gépészeti munkák folynak, de már meg tudjuk mutatni hova ülhet majd le húsgolyókat enni, milyen lesz a Piactér, vagy hogy üresen is labirintushoz hasonlít az önkiszolgáló raktár. 

A soroksári IKEA a maga 33.512 négyzetméterével nagyobb és tágasabb lesz, mint a másik két magyar áruházuk, ezzel együtt pedig a választék is szélesebb lesz, az elhelyezése pedig várhatóan kevésbé zsúfolt. Régiós szinten is a legnagyobbak közé tartozik majd az új áruház, egészen Prágáig kell utaznia, hogy ennél nagyobb helyen tudjon válogatni a lapra szerelt bútoraik között. 1142 parkoló várja majd a vásárlókat, lesz kültéri játszótér (amit a soroksári ovisok terveztek!!) és mert tényleg komolyan gondolják a környezettudatosság bátorítását, 100 parkolóhelyenként két darab elektromosautó-töltőt is elhelyeznek.

(tovább…)

MSZP-DK különalku: Élő Norbert lesz a csepeli jelölt?

2016. október 30. vasárnap

Büdös kapcaként dobják Szabó Szabolcsot

Magyar Idők

01_bp

Az MSZP és a DK már megállapodott egymással a tizennyolc budapesti egyéni választókerület felosztásáról – derül ki a Magyar Idők birtokába jutott dokumentumból, amelynek hitelességét öt szocialista politikus is megerősítette. Elmondásuk szerint Gyurcsány Ferenc, Kunhalmi Ágnes, Molnár Zsolt és Molnár Gyula több körben is egyeztetett a listáról.

A különalku alapján Szabó Szabolcs helyett Élő Norbert DK-s politikus lesz a csepeli és soroksári MSZP-DK jelölt. Élő Norbert Szabó Szabolcshoz hasonlóan nem csepeli, hivatásos politikai ejtőernyős, Pesttől Budáig volt már mindenfelé baloldali jelölt. Nem kizárt, hogy ettől függetlenül Szabó Szabolcs ismét elindul csepeli-soroksári jelöltként, de akkor már csak az 1%-os országos támogatottságú Együtt színében, és így Élő Norbert győzelmi esélyeit fogja rontani. A Csepel.info úgy tudja, hogy a csepeli szocialisták sértetten fogadták a döntést. Ragaszkodnak ahhoz is, hogy a 2019-es önkormányzati kampányban Horváth Gyula DK-s politikus helyett Takács Mónika MSZP-s politikus legyen a polgármester-jelölt. Takács Mónika sem csepeli, viszont a párthoz kapcsolódó Csepeli Munkásotthon gazdasági vezetője. Az alábbiakban a Magyar Idők cikke olvasható. (tovább…)

56-os megemlékezés Soroksáron

2016. október 14. péntek
 56-os megemlékezés Soroksáron

Soroksár Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából tartandó koszorúzásra és fáklyás felvonulásra, valamint az azt követő megemlékezésre az Ismerős Arcok zenekar részvételével.

17:30 Juta domb: Koszorúzás
19:00 Hősök tere (Nagyboldogasszony Főplébánia-templom mögött): Beszédet mond Orbán Gyöngyi alpolgármester, ezt követően az Ismerős Arcok zenekar ad ünnepi koncertet

Kisiklattak egy vonatot Soroksáron

2016. szeptember 19. hétfő

Velvet, Csepel.info

Kisiklatott_vonat_Soroksar

Egy magánvasúttársaság mozdonya szabadult el szombaton délután Ferencvárosnál. A MÁV munkatársai Soroksárig kísérték, csonkavágányra terelték és, mivel másképp nem tudták megállítani, kisiklatták.

Peiper Károly szóvivő a Velvetnek elmondta: a mozdonyban nem volt senki, nem volt balesetveszély és személyi sérülés sem történt.

Szabó Szabolcs: a magyar férfiak a veszélyesek

2016. augusztus 10. szerda

Csepel.info

Szabo_magyarok

Szabó Szabolcs Facebook-bejegyzése: nem mindenki hitte el a politikus állítását, mások inkább a “libsik” pusztulását látnák

Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő szerint nem az illegális bevándorlás veszélyes, hanem mi, magyarok, mivel a magyar férfiak a szexuális erőszaktevők. A politikus és pártja 15 ezer illegális muszlim bevándorlót szeretne Magyarországon letelepíteni – a kötelező betelepítéseken kívül persze, amit szintén támogat.

A politikus korábban is kiállt amellett, hogy az illegális bevándorlás veszélytelen. Sőt. Új internetes plakátja szerint valójában mi magyarok vagyunk veszélyesek, mivel amíg 500 ezer illegális bevándorló ment át Magyarországon, addig a magyar férfiak 80 ezer nőt erőszakoltak meg. (tovább…)

Megvan, mikor nyit a soroksári IKEA

2016. augusztus 9. kedd

Origo

mikor nyit a soroksári IKEA

Szeptember 5-én jelennek meg az IKEA honlapján és az álláskereső portálokon a soroksári áruház álláshirdetései, maga az áruház 2017 tavaszán fog kinyitni.

Rej­té­lyes szem­tanú old­hatja meg a so­rok­sári gyil­kos­sá­got

2016. június 18. szombat

Ripost

Szomszédok között keresik a futónő gyilkosát

Fel­buk­kant egy “ka­kukk­to­jás” a ke­re­sett szem­ta­núk kö­zött. Most már szinte biz­tos, hogy előre ki­ter­vel­ték a gyil­kos­sá­got.

Újra a közbeszéd középpontjába került a héten a hírhedt soroksári gyilkosság, miután a rendőrség újabb felhívásban kezdte keresni az ügy szemtanúit, majd a Lokál arról számolt be, hogy Krisztinát nem is a futóúton, hanem egy zárt kisteherautóban vagy mikrobuszban ölhették meg! (tovább…)

So­rok­sári gyil­kos­ság: más­hol ölték meg Krisz­ti­nát?

2016. június 17. péntek

Ripost

Új nyo­mon le­het­nek a rend­őrök, ami tel­je­sen más meg­vi­lá­gí­tásba he­lyezi az ügyet.

Szeptember 25-én lesz 3 éve, hogy megölték a Soroksáron kocogó 36 éves édesanyát, a nyomozás pedig még mindig gőzerővel folyik. Mint arról a is beszámolt, a rendőrség a héten újabb szemtanúkat kezdett el keresni. (tovább…)

Németh Szilárd az ESTV Parlamenti fogadóóra című műsorának vendége volt

2016. március 16. szerda
ESTV
Németh Szilárd az ESTV Parlamenti fogadóóra című műsorának vendége volt
Az ESTV vendége Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke volt.

A felvétel elérhető ide kattintva!

(tovább…)

Perverz tanár zaklatja a soroksári diákokat – videóval

2016. február 1. hétfő

HVG

Perverz tanár zaklatja a soroksári diákokat

A soroksári földrajztanárról azt állítják, vulgáris vicceket mesél az órán, jobb jegyet ajánl szexért, és célzásokat tesz a diáklányok nemi életére. Kolléganőjét, aki a minap a nyilvánosság elé vitte az ügyet, hétfőn kirúgták. Az alapítványi iskolában belső vizsgálat indult.

Rendszeresen zaklatja a rábízott diáklányokat a soroksári Qualitas Középiskola egyik tanára – állítja a férfi egyik kolléganője, aki vasárnap mindezt adásba mondta az RTL Klubnak.

(tovább…)

Nem szavazta meg Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő az adócsökkentést

2015. december 15. kedd

Faktor, MTI, Csepel.info

Nem szavazta meg Szabó Szabolcs az adócsökkentést

Az Országgyűlés kedden a jelenlegi 27 százalékról 5 százalékra csökkentette az új építésű lakások áfáját a 2016-2019 közötti négy évre. A gazdasági szakemberek egyöntetű véleménye szerint az adócsökkentés hatására kiemelkedően fog fejlődni az építőipar, ami az egész gazdaságnak jót fog tenni. Várhatóan megáll az ingatlanárak és az albérleti árak elmúlt hónapokban tapasztalt ugrásszerű növekedése is. 2017-re 30 százalékkal több új lakást várnak, 2018-ra pedig megduplázódhat az új lakások száma. Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő szokás szerint nem támogatta a kormány javaslatát, Németh Szilárd viszont igen.

A képviselők 154 igen szavazattal, 8 nem ellenében és 7 tartózkodás mellett fogadták el a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter javaslatát. A változástól azt várják, hogy felélénkül a lakáspiac, fellendül a gazdasági növekedés, több embernek lesz munkája, és több családnak lakása. Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő tartózkodott, vagyis most sem szavazta meg a javaslatot, Németh Szilárd viszont támogatta. Szabó Szabolcs korábban nem támogatta a devizahitelesek megsegítését és a fogyasztóvédelem megerősítését sem, pedig a parlamenti esküjében a csepeli és soroksári emberek képviseletét fogadta meg. Azt viszont pártja ás Szabó Szabolcs is támogatná, ha 15 ezer illegális bevándorlót telepítenének be Magyarországra – amiből Csepel és Soroksár – mivel ő az egyéni képviselő – biztosan kiemelten részesedne.

(tovább…)