‘Soroksár’ kategória archívum

Gyönyörű felvételek Csepelről, Soroksárról és a Kis-Dunáról

2018. december 18. kedd

Csepel.info

Milyen jó érzés is a hideg télben felidézni a derűs, nyár végi napokat!

Most ebben segít egy új drónvideó, melyet a Youtube-on találtunk. Köszönjük a készítőknek, jó szórakozást a nézőknek! (tovább…)

Soroksári gyilkosság – Órákkal a halála után elmozdították a futónő holttestét

2018. október 26. péntek

Bors

Brutális tette után még órákig a helyszín közelében tartózkodhatott, sőt vissza is térhetett áldozatához a soroksári kocogó nő gyilkosa – tudta meg a Bors. A tettes alighanem pánikba esett és bizonyítékokat akart eltüntetni.

Bár a rendőrség szerint egyértelműen R. Szilveszter gyanúsítható a 2013. szeptember 25-én elkövetett soroksári gyilkossággal, akadnak mozaikdarabkák, amelyek még nem kerültek a helyükre. Kérdések sokaságát veti fel az a körülmény is, hogy a keresők milyen pozícióban bukkantak rá Kardosné Gyurik Krisztina holttestére. (tovább…)

Mégsem a soroksári kocogó nő gyilkosát fogták el?

2018. október 16. kedd

Blikk

Hiába gyanúsította meg a rendőrség R. Szilvesztert (40) a soroksári futó nő, Gyurik Krisztina (†36) megölésével, még mindig komoly kérdőjelek vannak az öt éve húzódó gyilkossági ügyben.

A feltételezett gyilkostól szeptember első napjaiban vettek DNS-mintát, ám információink szerint még mindig nem tisztázott, hogy a családanya telefontokján, amelyet a gyilkosság helyszínén találták meg egy fára felakadva, kinek a biológiai anyagmaradványát rögzítették. Úgy tudjuk, a készüléket védő műanyagon spermium volt, míg a holttesten vért és izzadságcseppeket találtak a nyomrögzítők. (tovább…)

Soroksári gyilkosság: a rendőrpalotába vezette a kutya a zsarukat

2018. október 8. hétfő

Blikk

A világ talán hat legjobb nyomkereső kutyáját is bevetette a rendőrség, hogy megtalálja a soroksári kocogó nő, Gyurik Krisztina (†36) gyilkosát.

A német csodaebek szagot is fogtak, a tetteshez azonban nem tudták elvezetni a nyomozókat. Ha az elkövetőhöz nem is, érdekes helyekre annál inkább elvitte szuper orruk a négylábúakat és az azokat követő zsarukat.

(tovább…)

Szabó Szabolcs 2019-ben polgármester-jelölt lehet

2018. október 4. csütörtök

Csepel.info

Szabó Szabolcsék kiállnak a migránsok betelepítése mellettIllegális bevándorlók betelepítése, kábítószerek legalizálása, botránypolitika: ez ellenzéki oldalon sem jött be mindenkinek, de Szabóék mindig jól tudták zsarolni a többieket

Schiffer András visszatérése komolyan szóba került, és nem szerettem volna vele semmilyen módon együtt dolgozni – többek között ezzel indokolta Szabó Szabolcs az LMP frakciójából való távozását. Szabó magyarázata álhír: Schiffer András és az LMP is cáfolták az állítását.

Szabó valójában csak Szél Bernadettet követte. Neki köszönheti, hogy az LMP visszalépett és így ő nyerhetett Csepelen. Túlélésére pedig most a legvalószínűbb két út a csepeli polgármester-jelöltség és a Párbeszédhez való csatlakozás lehet. (tovább…)

Börtönben kellett volna ülnie a soroksári gyilkosnak a tragédiakor

2018. október 3. szerda

Bikk

Már jó ideje a börtönben kellett volna lennie R. Szilveszternek, amikor. 2013.szeptember 25-én  a gyanú szerint megölte  Gyurik Krisztinát (†36) – tudta meg a Blikk.

A férfit sorozatbetörések miatt a bíróság jogerősen elítélte, neki azonban esze ágában sem volt a megadott időpontban bevonulnia a rácsok mögé. A férfi ellen körözést adtak ki. (tovább…)

Szabó Szabolcs az LMP-t is otthagyta

2018. október 2. kedd

Csepel.info

Szabó Szabolcs

“Szél hozott, Szél visz el…” – Szabó a csepeli-soroksári visszalépést Szél Bernadettnek köszönheti, vele hagyja ott az LMP-t

Az elmúlt években egyre nehezebb volt követni, hogy éppen milyen formáció képviselője Szabó Szabolcs. A tavaszi választás után néhány röpke hónapig az LMP frakció tagja volt, de Szél Bernadettel közösen most onnan is kilépett – jelentette be a hivatalosan mai napig Gyulán lakó csepeli-soroksári politikus.

Szabó a lengyelektől lemásolt nevű és logójú Magyar Szolidaritás Mozgalom tagjaként lett 2014-ben az Együtt-PM, az MSZP és a DK közös jelöltje. Bár Csepel-Soroksár az ország legbaloldalibb választási körzeteinek egyike, éppen-hogy tudta csak megnyerni a választást 2014-ben. Utána azonnal lépett: addigi támogatóit megtagadva már csak az Együtt-PM-ben politizált. Ám a cirkuszi porondon újabb változások jöttek, és a PM valamint a Szolidaritás is kiszakadt az Együttből. Ő egy picit még maradt. (tovább…)

Soroksári gyilkosság: összeomlott az özvegy a rendőrségen

2018. szeptember 28. péntek

Bors

Kardos Lajos

A gyanúsított elfogása után Kardos Lajos abban bizakodhatott: talán soha többé nem kell a rendőrségen megjelennie. Csütörtökön azonban újra eljött ez a pillanat és vele az összeomlás.

Öt év és két nap – egészen pontosan ennyi telt el Kardosné Gyurik Krisztina brutális meggyilkolása óta, amikor az asszony gyászoló özvegyének tegnap újra jelenése volt a rendőrségen.

(tovább…)

Megtalálták a soroksári gyilkos Facebook-oldalát, szőke nőkön élvezkedett a gyilkos

2018. szeptember 17. hétfő

Bors

Álnevet használva, rejtőzködve regisztrált a legnagyobb közösségi oldalra a soroksári családanya meggyilkolásával gyanúsított R. Szilveszter. A Bors rábukkant a férfi Facebook-oldalára, amelyen több bejegyzés is ékesen árulkodik R. Szilveszter jellemvonásairól. A férfi egy csukjával takart koponyát használt profilképként.

„A szabadság megadja a lehetőséget, hogy akár az állatok szintje alá zuhanj, akár az angyalok fölé szárnyalj. A szabadság létra. Egyik vége a pokolba nyúlik alá, a másik az égbe fel. Ugyanaz a létra; te döntöd el, hogy melyik irányban indulsz el rajta” – olvasható a gyanúsított kedvenc idézete. (tovább…)

Soroksári gyilkosság: a megbánás legkisebb jelét sem mutatja R. Szilveszter

2018. szeptember 10. hétfő

Csepel közvetlen szomszédjában nőtt fel a gyilkos

Blikk

A megbánás legkisebb jelét sem mutatja a soroksári futó nő megölésével gyanúsított R. Szilveszter (40) – tudta meg a Blikk.

A soroksári kötődésű férfi hiába bukott le, és lebeg a feje fölött, hogy élete végéig a börtönben marad, ő értesülésünk szerint ugyanúgy viselkedik, mint az utóbbi öt évben, amelyet már a rácsok mögött töltött. (tovább…)