‘Soroksár’ kategória archívum

Emberölés, nemi erőszak és kifosztás miatt emeltek vádat a soroksári futónő feltételezett gyilkosa ellen

2019. július 3. szerda

Pesti Srácok

Aljas célból elkövetett emberölés, szexuális erőszak és kifosztás miatt emelt vádat a soroksári futónő meggyilkolásával összefüggésben az ügy eddigi gyanúsítottja, R. Szilveszter ellen a Fővárosi Főügyészség.

Kardos Lajos, a futónő özvegye korábban portálunknak elmondta, azt szeretné kérni a bíróságtól, hogy felesége gyilkosa soha ne szabadulhasson a börtönből, ne kerüljön vissza a társadalomba, nehogy megint elvegye egy 11 éves kisfiú édesanyját. (tovább…)

Tisztelt Csepeliek! Tisztelt Soroksáriak!

2019. május 27. hétfő

Németh Szilárd

A vasárnapi EU parlamenti választáson Magyarország győzött, és Csepel-Soroksár is megőrizte múltját, megvédte  jövőjét.

Csepelen 46,6 %-os részvétel mellett 11.444 szavazatot kaptunk, ami 41,48% arányú győzelmet jelentett. Ugyanez Soroksáron: a részvétel 46,13%, a ránk leadott szavazat és aránya: 3.573; 43,78%. (tovább…)

Itt a bizonyíték: Bangóné jobban bízik a Fideszben, mint saját pártjában

2019. május 22. szerda

Csepel.info

Fotó: Facebook

Patkányozás, választási csalással riogatás ide vagy oda, Bangóné Borbély Ildikó jobban bízik a Fideszben, mint az MSZP-ben. Amikor ugyanis arról van szó, hogy ki ellenőrizze a választás tisztaságát a szavazókörökben, a feladatot átengedi a fideszes küldötteknek – derül ki a szavazatszámláló bizottságok adataiból.

Lapunk információi szerint a XXI. kerületben a Fidesz-KDNP 74 főt, a szocialisták pedig mindössze 45 főt delegáltak a választási bizottságokba. A csepeli MSZP így nem gondoskodott arról, hogy mind a 70 szavazókörben legyenek pártdelegáltjai. Ildikónak az is elég, hogy minden bizottságban legalább egy fideszes küldött lesz. Bangóné ugyanis a csepeli MSZP elnöke. (tovább…)

Miért különbözik teljesen az iszlám kultúra és gondolkodás az európaitól?

2019. május 8. szerda

Csepel.info

Maróth Miklós tartott rendkívül érdekes előadást kedden Soroksáron az iszlám vallásról és kultúráról.

Az előadásból kiderül, miért nem lehet integrálni a muszlim lakosságot, miért kibékíthetetlen a gondolkodásuk az európai, toleráns társadalmakkal (a fenti videó egy hasonló előadás felvétele). A Fidesz-KDNP országjáró fórumának keretében legközelebb Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fog előadást tartani 2019. május 9-én,  csütörtökön, 17:15-kor a Radnóti Miklós Művelődési Házban (1214 Budapest, Vénusz utca 2.).

Új drónfelvétel a csepeli Kis-Dunáról

2019. április 9. kedd

Csepel.info, Youtube

Az alábbi felvétel idén márciusban készült.

Még nem a tavaszi színek a jellemzőek de a Kis-Duna part így is gyönyörű rajta.

(tovább…)

“Kalózforradalom” Csepelen: türelmetlen szülők nyitották a játszóteret

2019. április 1. hétfő

Csepel.info

Kalózforradalmárok 🙂

Főként soroksári és agglomerácós településekről érkező szülők és gyerekek nyitották ki önhatalmúan hétvégén a csepeli kalózhajós játszóteret, miután nem fogadták el, hogy az csak április elsején nyit – értesült a Csepel.info.

A csepeli kalózhajós játszótér Budapest legkedveltebb játszótereinek egyike. Ide más településekről, valamint Soroksárról, Budafokról és a IX. kerületből is sokan hozzák a gyerekeiket. (tovább…)

Gyönyörű felvételek Csepelről, Soroksárról és a Kis-Dunáról

2018. december 18. kedd

Csepel.info

Milyen jó érzés is a hideg télben felidézni a derűs, nyár végi napokat!

Most ebben segít egy új drónvideó, melyet a Youtube-on találtunk. Köszönjük a készítőknek, jó szórakozást a nézőknek! (tovább…)

Soroksári gyilkosság – Órákkal a halála után elmozdították a futónő holttestét

2018. október 26. péntek

Bors

Brutális tette után még órákig a helyszín közelében tartózkodhatott, sőt vissza is térhetett áldozatához a soroksári kocogó nő gyilkosa – tudta meg a Bors. A tettes alighanem pánikba esett és bizonyítékokat akart eltüntetni.

Bár a rendőrség szerint egyértelműen R. Szilveszter gyanúsítható a 2013. szeptember 25-én elkövetett soroksári gyilkossággal, akadnak mozaikdarabkák, amelyek még nem kerültek a helyükre. Kérdések sokaságát veti fel az a körülmény is, hogy a keresők milyen pozícióban bukkantak rá Kardosné Gyurik Krisztina holttestére. (tovább…)

Mégsem a soroksári kocogó nő gyilkosát fogták el?

2018. október 16. kedd

Blikk

Hiába gyanúsította meg a rendőrség R. Szilvesztert (40) a soroksári futó nő, Gyurik Krisztina (†36) megölésével, még mindig komoly kérdőjelek vannak az öt éve húzódó gyilkossági ügyben.

A feltételezett gyilkostól szeptember első napjaiban vettek DNS-mintát, ám információink szerint még mindig nem tisztázott, hogy a családanya telefontokján, amelyet a gyilkosság helyszínén találták meg egy fára felakadva, kinek a biológiai anyagmaradványát rögzítették. Úgy tudjuk, a készüléket védő műanyagon spermium volt, míg a holttesten vért és izzadságcseppeket találtak a nyomrögzítők. (tovább…)

Soroksári gyilkosság: a rendőrpalotába vezette a kutya a zsarukat

2018. október 8. hétfő

Blikk

A világ talán hat legjobb nyomkereső kutyáját is bevetette a rendőrség, hogy megtalálja a soroksári kocogó nő, Gyurik Krisztina (†36) gyilkosát.

A német csodaebek szagot is fogtak, a tetteshez azonban nem tudták elvezetni a nyomozókat. Ha az elkövetőhöz nem is, érdekes helyekre annál inkább elvitte szuper orruk a négylábúakat és az azokat követő zsarukat.

(tovább…)