‘Soroksár’ kategória archívum

Több ezer muszlim harcos vonult át Európán – Szabó Szabolcs büszke rá, hogy segített a migránsoknak

2017. szeptember 12. kedd

Csepel.info

Szabó a határon panaszkodik 2015-ben: az Együtt megszüntetné az ország védelmét, és betelepítené az illegális bevándorlókat

“Igen. Képzelje, segítettem az ellátásukat” – válaszolta egy vitában dr. Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő az országot elözönlő illegális határátlépőkről. Hiába figyelmeztetett a kormány arra, hogy a dokumentumok nélkül vagy hivatalosnak látszó útlevéllel érkezők között terroristák vannak, az ellenzéki politikusok ezt tagadták. Szabó és társai egyenesen támadták a kormányt a határvédelem és a kerítésépítés miatt, maguk pedig látványosan segítették az illegális migránsokat. A német szövetségi bűnügyi hivatal legújabb adatai szerint eközben több ezer muszlim harcos az Iszlám Állam által hamisított szíriai útlevéllel igazolta magát – és fogadták el a balliberális politikusok segítségét.

Dr. Szabó Szabolcsnak eszében sincs bocsánatot kérni a tetteiért. Pártjával most is az illegális migránsok tömeges Magyarországra telepítésén dolgozik, aminek Csepel és Soroksár látná a leginkább a kárát. (tovább…)

Az asszony szúrt: gyilkosság Soroksáron

2017. szeptember 11. hétfő

Ripost

Azt sut­tog­ják, be­telt az asszony­nál a pohár, azért szúr­hatta le fér­jét.

Önvédelemből szúrhatta meg a vita hevében az 55 éves Aranka szombat késő délután férjét Soroksáron. (tovább…)

Meghívó: Szent István ünnepe – Soroksár

2017. augusztus 16. szerda

Csepel.hu

 

Soroksári gyilkosság: hatalmas szakmai hibát vétettek

2017. július 25. kedd

Pesti Srácok

Valószínűleg az orvosszakértői vizsgálat előkészületei közben került egy, a soroksári futónő ügyében vétlen férfi DNS-e a négy éve meggyilkolt soroksári családanya, K. Krisztina holttestére – erősítette meg a rendőrség.

A hatóság továbbra is több szálon nyomoz, vizsgálják, hogy lehetett-e a bűncselekménynek felbujtója, vagy “pacekbalhéról” van szó, azaz az áldozat és az elkövető nem ismerték egymást és aznap véletlenül találkoztak. A Pesti Srácok forrása kiemelte, ennél az esetnél is utóbbi valószínűbb, pláne, hogy az áldozat környezetét, köztük a nő férjét teljesen leellenőrizték. Persze a helyzet akkor változhat, ha elfogják az elkövetőt és ha volt, ő megnevezi a megbízóját. Bár a rendőrök két évig rossz nyomon jártak, két tettest kerestek egy helyett, ami sok energiát, időt és pénzt emésztett fel feleslegesen, a malőr nem veszélyeztette a nyomozás sikerét. (tovább…)

Tervezett felújítások, megújuló kórtermek a Dél-pesti Kórházban

2017. június 22. csütörtök

Sajtóközlemény

Kórházunkban az egyes sajtósugalmazásokkal ellentétben nem történt tömeges felmondás.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet közel 380.000 ember egészségügyi ellátását biztosítja a főváros dél-pesti kerületeiben és agglomerációjában. Kórházunkban a betegellátás biztonsága és komfortja érdekében folyamatosan és tervezetten zajlanak felújítási és karbantartási munkálatok.

(tovább…)

Kiégett egy családi ház Soroksáron, csodával határos módon senki nem sérült meg

2017. június 7. szerda

Blikk

Kigyulladt egy társasház földszinti és emeleti lakása Budapest XXIII. kerületében, a Szent István utcában.

A tűz a kétszintes családi ház tetőszerkezetében és a földszinti helyiségében keletkezett. A tűzoltók a lángokat négy vízsugárral oltották el. A tűzesetben szerencsére senki sem sérült meg. (tovább…)

Rálőttek egy apára és fiára Soroksáron

2017. június 2. péntek

Népszava

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség két férfi és két nő ellen, akik gázpisztollyal rálőttek két férfira még 2015 májusában Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron – tájékoztatott a fővárosi főügyész csütörtökön.

Ibolya Tibor azt írta: a vádirat szerint 2015. május 13-án este a négy ember egy buszmegállóban rátámadt két férfira – apára és fiára -, akikkel haragos viszonyban voltak. A támadó 35 éves férfinél egy gáz-riasztófegyvernek minősülő forgótáras pisztoly, a 19 éves fiatalembernél egy szintén gáz-riasztófegyvernek minősülő puska volt, míg női társuk egy vasvillát, a fiatalkorú lány pedig egy lapátot tartott a kezében. (tovább…)

Előzetesben a soroksári rabló, aki kitépte egy nő fülbevalóját

2017. május 16. kedd

Híradó.hu

A kép illusztráció

Az ügyészség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki szombaton Soroksáron kitépte egy nő fülbevalóját. A rablót egy szabadnapos rendőr fogta el.

A gyanú szerint a 33 éves B. János május 13-n 9 óra körül a XXIII. kerületi alsó határ úton bemászott egy családi ház udvarára, de az ott lakó, 84 éves nő észrevette. A hívatlan látogató sietve távozott a kertből, de a házigazda követte az utcára, ahol a férfi a nőt a kerítéshez lökte, többször megütötte, majd a füléből kitépte a fülbevalóját. A bűncselekményt észlelte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabadnapos körzeti megbízottja, aki egy járókelő segítségével elfogta a rablót.

(tovább…)

Soha nem látott csapatok a labdarúgó NB I közelében

2017. május 9. kedd

Origo, Mr.Gabee, Csepel.info

foci

Nemcsak a labdarúgó NB I-ben, de az NB II-ben is egyre élesebb harc dúl a feljutásért. A tabellát 9 pontos előnnyel vezető Puskás Akadémia bajnoki címe szinte biztosra vehető. A felcsúti csapat mögött azonban három olyan együttes vív élet-halál harcot, amelynek feljutása igazi szenzáció lenne.

Jelen pillanatban a Balmazújváros áll a második, azaz feljutó helyen, de a mögötte lévő Kisvárda és a Fradi fiókcsapatának elkönyvelt Soroksár is felkerülhet. A 35. fordulóban Soroksár-Balmazújváros rangadót rendeznek, amely sorsdöntő lehet a felkerülés szempontjából. (tovább…)

Lö­vé­sek dör­dül­tek So­rok­sá­ron, őket ke­resi a rend­őr­ség

2017. május 8. hétfő

Ripost

belovay-robert

Belovay Róbert

Össze­vesz­tek a la­kók­kal, fegy­vert rán­tott a két férfi.

A két férfi egy nagyobb társaság tagja volt, ami Budapest XXIII. kerületében, egy Orbánhegyi dűlőben lévő háznál szóváltásba keveredett az ott lakókkal – közölte a police.hu. A tettesek a vita hevében téglával dobálták meg a lakókat és fegyverrel lőttek feléjük. (tovább…)