‘Soroksár’ kategória archívum

Ők lehetnek az MSZP csepeli-soroksári képviselőjelöltjei

2021. február 10. szerda

Csepel.info

A sok mosoly csak a felszín

Bangóné Borbély Ildikó, Szenteczky János és Takács Krisztián népszerűségét is mérik egy csepeli közvélemény-kutatásban – értesült a Csepel.info.

Közvélemény-kutatással foglalkozó informátorunk szerint a bőséges MSZP-s választék arra utal, hogy vagy Szabó Szabolcs vagy az MSZP készít felmérést egy lehetséges előválasztáshoz. (tovább…)

Bejelentették: Szabó Szabolcs a Momentum csepeli-soroksári jelöltje

2021. január 26. kedd

Csepel.info

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, Dukán András, a párt csepeli politikusa valamint Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő bejelentették, hogy Szabó lesz a Momentum csepeli-soroksári képviselőjelöltje az országgyűlési választásokon.

Szabó az elmúlt hat évben volt az Együtt politikusa, majd megjárta az LMP frakcióját is. A Momentum vélhetően azért karolta fel, hogy vele megszerezzék a csepeli-soroksári jelölti pozíciót.  (tovább…)

Szabó Szabolcsék szerint a babák az apukák fenekéből születnek…

2020. december 15. kedd

…vagy kihordják szatyorban

Csepel.info, Pesti Srácok

Magyarország történetének legabszurdabb szavazása volt kedden a parlamentben. Azt mondták ki, amit mindenki tud: az apák férfiak, az anyák nők. Csakhogy, mivel a szélsőséges homoszexuális szervezetek már nem fogadják el a biológia törvényeit, már ezt is törvénybe kellett foglalni.

Időben: máris voltak, akik szerint a férfiak szülik a gyermekeket. Többek között Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár “képviselője” is, aki nagy híve a szexuális másságnak. Pedig kimehetett volna a csepeli piacra, megkérdezni, hányan születtek az apukájuk fenekéből, ahogy azt ő gondolja. (tovább…)

Pál Éva indul a 2022-es országgyűlési választásokon: ezért döntött a politika mellett a Neoton Família egykori csillaga

2020. december 9. szerda

Blikk, Csepel.info

Pál Éva egy időben a Csepeli Piacon is dolgozott

Legendás énekesnőt igazolt Szanyi Tibor (64) pártja – írja a Blikk. Pál Éva (68), a Neoton Família egykori tagja indul Csepelen az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) színeiben a 2022-es országgyűlési választásokon.

A Csepel.info információi szerint Szabó Szabolcs támogatottsága Csepelen és Soroksáron gyakorlatilag elhanyagolható, csak akkor szavaznának rá, ha ő lenne ismét az egyetlen választási lehetőség az ellenzéki oldalon. Bár az egy jelöltre szavazás tekintetében az ellenzéki pártok szavazói egyelőre egységesek, Szabó pozícióját szinte bármelyik ismertebb ellenzéki át tudná venni. Kivétel ez alól a Szenteczky által támogatott Bangóné Borbély Ildikó, őt ugyanis még Szabónál is kevesebben tartják alkalmasnak a közös jelöltségre. Az alábbiakban a Blikk cikke olvasható.

(tovább…)

A Soroksáron meggyilkolt futónő férje szerint a nő szeretője ölette meg Krisztinát

2020. december 1. kedd

Blikk

Kardos Lajos számára sok minden csak a nő halála után derült ki a feleségéről /Fotó: Fuszek Gábor

Kardos Lajos nem kételkedik a gyilkos személyében, csak az indítékában.

Amikor már úgy tűnik, hogy a soroksári kocogó nő meggyilkolása ennyi év után nem hozhat új fordulatot, megdöbbentő verzióval állt elő Kardosné Gyurik Krisztina (†36) férje.

(tovább…)

A meggyilkolt soroksári futónő szeretője megdöbbentő nyilatkozatot tett

2020. november 26. csütörtök

Life.hu

Hét évvel ezelőtt öltek meg Soroksáron egy futó nőt, Gyurik Krisztinát. Egészen 2018-ig kellett várni, míg a rendőrség letartóztatta feltételezett gyilkosát, akinél megtalálták a nő mobiltelefonját. Most újabb részletek derültek ki a végzetes napról.

Tegnap tanúvallomások felolvasásásval folytatódott R. Szilveszter pere, akit Gyurik Krisztina megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolnak. A bíró a vádlott édesanyjának és az áldozat szeretőjének nyilatkozatát is ismertette. (tovább…)

Szabó Szabolcs nem támogatja a járvány elleni védekezést

2020. november 2. hétfő

Csepel.info

Szabó Szabolcs

Buborékfújás, homoszexuális propaganda támogatása az óvodákba, helyi fejlesztések ellenzése: ezek Szabó Szabolcs fő tevékenységei

A hivatalosan ma is Gyulán lakó Szabó Szabolcs évek óta azzal “hálálja meg” a csepeli-soroksári szavazók bizalmát, hogy nem támogatja a csepeli és soroksári fejlesztéseket. Most a koronavírus-járvány elleni védekezést sem szavazta meg.

Még szerencse, hogy bírálatra mindig futja az erejéből, különben még azt mondanák róla, hogy nem csinál semmit. Íme a többi képviselő is, akik nemmel szavaztak a járványügyi védekezésre: (tovább…)

A kis pimasz… Ez volt a hét megmozdulása a labdarúgó Magyar Kupában – videó

2020. szeptember 22. kedd

Promotions

A Csepel-Soroksár Magyar Kupa-mérkőzésen történt esetet felkapta az internet. A csepeli labdaszedő srác pimaszságára nehéz jelzőket találni.

Az NB II-es Soroksár Magyar Kupa-mérkőzést játszott a Budapest I. osztályában szereplő Csepel ellen. A mérkőzést végül a Soroksár nyerte 3-0-ra, úgy, hogy a találkozó végén még egy tizenegyest is kihagyott a másodosztályú együttes. A találkozó azonban nem a gólokról, cselekről marad emlékezetes, hanem a csepeli labdaszedő fiú pimasz tettéről.

(tovább…)

Koronavírusos lett a soroksári polgármester

2020. szeptember 15. kedd

Infostart

Bese Ferenc, Soroksár polgármestere közösségi oldalán tudatta, hogy elkapta a koronavírust.

“Koronavírusra utaló jeleket tapasztaltam magamon, ezért azt tartottam a felelős magatartásnak, ha otthon maradok. Megcsináltattam az ún. PCR-tesztet, amelynek eredménye pozitív lett, engem is utolért a koronavírus” – jelentette be a Facebook-oldalán Bese Ferenc, a XXIII. kerület polgármestere.

(tovább…)

Vallomást tenne a soroksári futónő feltételezett gyilkosa

2020. június 23. kedd

Blikk

Idegőrlő feszültségben telnek a napjai a soroksári futó nő megölésével vádolt R. Szilveszternek – tudta meg a Blikk.

A pestszentlőrinci férfi nem érti, miért nem tűzik ki tárgyalása új időpontját, a korábban meghirdetett ugyanis a koronavírus miatt elmaradt. Értesüléseink szerint R. Szilveszternek nagyon fontos, hogy minél hamarabb a bírák elé álljon, ugyanis azt tervezi, hogy vallomást tesz. (tovább…)