‘Soroksár’ kategória archívum

A Soroksáron meggyilkolt futónő férje szerint a nő szeretője ölette meg Krisztinát

2020. december 1. kedd

Blikk

Kardos Lajos számára sok minden csak a nő halála után derült ki a feleségéről /Fotó: Fuszek Gábor

Kardos Lajos nem kételkedik a gyilkos személyében, csak az indítékában.

Amikor már úgy tűnik, hogy a soroksári kocogó nő meggyilkolása ennyi év után nem hozhat új fordulatot, megdöbbentő verzióval állt elő Kardosné Gyurik Krisztina (†36) férje.

(tovább…)

A meggyilkolt soroksári futónő szeretője megdöbbentő nyilatkozatot tett

2020. november 26. csütörtök

Life.hu

Hét évvel ezelőtt öltek meg Soroksáron egy futó nőt, Gyurik Krisztinát. Egészen 2018-ig kellett várni, míg a rendőrség letartóztatta feltételezett gyilkosát, akinél megtalálták a nő mobiltelefonját. Most újabb részletek derültek ki a végzetes napról.

Tegnap tanúvallomások felolvasásásval folytatódott R. Szilveszter pere, akit Gyurik Krisztina megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolnak. A bíró a vádlott édesanyjának és az áldozat szeretőjének nyilatkozatát is ismertette. (tovább…)

Szabó Szabolcs nem támogatja a járvány elleni védekezést

2020. november 2. hétfő

Csepel.info

Szabó Szabolcs

Buborékfújás, homoszexuális propaganda támogatása az óvodákba, helyi fejlesztések ellenzése: ezek Szabó Szabolcs fő tevékenységei

A hivatalosan ma is Gyulán lakó Szabó Szabolcs évek óta azzal “hálálja meg” a csepeli-soroksári szavazók bizalmát, hogy nem támogatja a csepeli és soroksári fejlesztéseket. Most a koronavírus-járvány elleni védekezést sem szavazta meg.

Még szerencse, hogy bírálatra mindig futja az erejéből, különben még azt mondanák róla, hogy nem csinál semmit. Íme a többi képviselő is, akik nemmel szavaztak a járványügyi védekezésre: (tovább…)

A kis pimasz… Ez volt a hét megmozdulása a labdarúgó Magyar Kupában – videó

2020. szeptember 22. kedd

Promotions

A Csepel-Soroksár Magyar Kupa-mérkőzésen történt esetet felkapta az internet. A csepeli labdaszedő srác pimaszságára nehéz jelzőket találni.

Az NB II-es Soroksár Magyar Kupa-mérkőzést játszott a Budapest I. osztályában szereplő Csepel ellen. A mérkőzést végül a Soroksár nyerte 3-0-ra, úgy, hogy a találkozó végén még egy tizenegyest is kihagyott a másodosztályú együttes. A találkozó azonban nem a gólokról, cselekről marad emlékezetes, hanem a csepeli labdaszedő fiú pimasz tettéről.

(tovább…)

Koronavírusos lett a soroksári polgármester

2020. szeptember 15. kedd

Infostart

Bese Ferenc, Soroksár polgármestere közösségi oldalán tudatta, hogy elkapta a koronavírust.

“Koronavírusra utaló jeleket tapasztaltam magamon, ezért azt tartottam a felelős magatartásnak, ha otthon maradok. Megcsináltattam az ún. PCR-tesztet, amelynek eredménye pozitív lett, engem is utolért a koronavírus” – jelentette be a Facebook-oldalán Bese Ferenc, a XXIII. kerület polgármestere.

(tovább…)

Vallomást tenne a soroksári futónő feltételezett gyilkosa

2020. június 23. kedd

Blikk

Idegőrlő feszültségben telnek a napjai a soroksári futó nő megölésével vádolt R. Szilveszternek – tudta meg a Blikk.

A pestszentlőrinci férfi nem érti, miért nem tűzik ki tárgyalása új időpontját, a korábban meghirdetett ugyanis a koronavírus miatt elmaradt. Értesüléseink szerint R. Szilveszternek nagyon fontos, hogy minél hamarabb a bírák elé álljon, ugyanis azt tervezi, hogy vallomást tesz. (tovább…)

Karácsony lenullázta négy, nem baloldali vezetésű kerület útfelújítási keretét

2020. június 9. kedd

MTI, Origo

Karácsony Gergely főpolgármester politikai döntést hozott, amikor lenullázta négy, nem baloldali vezetésű kerület útfelújítási keretét – jelentette ki Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Az erről szóló sajtótájékoztatót közösen tartotta a négy érintett önkormányzat vezetője, Borbély Lénárd mellett Kovács Péter, a XVI. kerület, Horváth Tamás, a XVII. kerület kormánypárti polgármestere és Bese Ferenc, a XXIII. kerület független vezetője. (tovább…)

Derűs hangulatban állt a bíróság elé a soroksári futónő feltételezett gyilkosa

2019. október 7. hétfő

Pesti Srácok

Eredménytelen lett a soroksári futónő hat évvel ezelőtti meggyilkolása miatt indított büntetőeljárásban a hétfőre kitűzött előkészítő ülés, amelyen a gyilkossággal és az áldozat megerőszakolásával, illetve kifosztásával vádolt R. Szilveszter nem nyilatkozott a bíróságon, és bűnösségét sem ismerte el.

A férfi öt évig tartó, számos verziót felállító nyomozás után, a genetikai mintája miatt került képbe, és egy másik bűncselekmény miatt rá kiszabott büntetését töltötte, amikor meggyanúsították Gyurik Krisztina megölésével. A nyomozók a sopronkőhidai börtönben R. Szilveszter letétben hagyott tárgyai között találták meg az áldozat mobiltelefonját. Az ügyben az előkészítő ülés után büntetőper kezdődik a Fővárosi Törvényszéken, a bizonyítási szakasz első tárgyalását januárra tűzte ki a bíróság. R. Szilveszter hétfőn derűs hangulatban érkezett a Fővárosi Törvényszékre, és mosolyogva távozott onnan. (tovább…)

Szabó Szabolcs csak a Jobbik jelöltjének kampányol, az MSZP-s Erdősinek nem

2019. szeptember 27. péntek

Csepel.info

Szabó Szabolcs aktívan részt vesz Bereczki Miklós soroksári jobbikos polgármesterjelölt kampányában, míg az MSZP-s Erdősi Évának semmit nem segít – derül ki az ellenzéki politikus Facebook-oldaláról.

Úgy tudjuk, hogy az ok egyszerű. Erdősi Éva mögött Bangóné Borbély Ildikó áll. Vagyis Erdősi polgármesterré választása esetén Bangónét részesítené előnyben, míg Szabó Szabolcs meg tudott állapodni Bereczkivel arról, hogy adott esetben őt támogassa.  (tovább…)

Élve ásott el három kismacskát Soroksáron – felfüggesztettet kapott

2019. szeptember 20. péntek

Index

Pénteken állították bíróság elé gyorsított eljárásban azt a soroksári nyugdíjast, aki kertjében élve eltemetett három kismacskát. Állatkínzás kísérlete miatt 1 év börtönbüntetésre ítélték, aminek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztették – közölte a Fővárosi Törvényszék.

A nő szeptember elején társasházuk közös udvarának elhanyagolt, bokros részén három kismacskát talált. Fogott egy ásót, gödröt ásott, amibe egyenként belerakta a háromhetes állatokat, majd a gödröt a kiásott földdel betemette, és a gödör helyét letapogatta. A társasház egyik lakója, miután értesült annak gyanújáról, hogy élve eltemették a kismacskákat, rendőrségi bejelentést tett. (tovább…)