‘Soroksár’ kategória archívum

Soroksári-rejtély: Hazugságvizsgálata előtt halt meg a futónő állítólagos szeretője

2017. november 22. szerda

ATV

A soroksári gyilkosság fontos tanúja volt a férfi, aki nemrég szívrohamban meghalt.

Portálunk is többször beszámolt a rejtélyes soroksári gyilkosságról. Soroksár külterületén a 36 éves helybeli családanyát, Krisztinát 2013. szeptember 25-én kora este szokásos kocogása közben támadták meg gyilkosai. A holttestére másnap kora hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadói lemeztelenítették, speciális matrózcsomókat használva megkötözték, brutálisan megverték, megbecstelenítették, majd megfojtották. (tovább…)

Újabb feltételezések a soroksári gyilkosságról

2017. november 13. hétfő

Blikk, Ma.hu

Szomszédok között keresik a futónő gyilkosát

“Készült a támadásra, egyedül volt, és ismerte a környéket és Krisztinát is” – a jelenlegihez képest homlokegyenest más teóriával állt elő egy exzsaru a soroksári futónő megölésével kapcsolatban.

Kardosné Gyurik Krisztina életét négy éve oltotta vagy oltották ki ismeretlenek: a rejtélyes bűnügyre azóta sincs megoldás. Egyelőre csak feltételezések és teóriák vannak – írja a Blikk. (tovább…)

Visszaléphet a jelöltségtől Szabó Szabolcs

2017. november 7. kedd

Csepel.info

Fotó: Szabó Szabolcs Facebbok-oldala

Visszaléphet a csepeli-soroksári képviselő-jelöltségtől Szabó Szabolcs. Az Együtt politikusa Facebook oldalán jelentette ki, hogy számára a személyes ambíciók helyett most már az együttműködés, és ezzel a Fidesz legyőzése jelenti a prioritást – értesült a Csepel.info.

Szabó Szabolcs, aki korábban azzal zsarolta a baloldali pártokat, hogy mindenképpen elindul a választáson, most Facebook-oldalán jelentette meg lemondására utaló üzenetét:

“Személyeskedések helyett cselekvést, személyes ambíciók helyett együttműködést! Ezt várják az ellenzéktől a választók, mert csakis így zavarható el Orbán és tolvaj bandája.”

(tovább…)

Dukán András Ferenc lesz a Momentum csepeli-soroksári jelöltje

2017. október 31. kedd

Csepel.info

Fotó: HVG

Dukán András Ferenc, a Momentum alelnöke lesz a párt csepeli-soroksári országgyűlési képviselőjelöltje – jelentette be kedden a Momentum Mozgalom.

A Momentum korábbi nyilatkozatai szerint a csepeli szervezetük az egyik legerősebb az országban. Ugyanakkor Csepelen és Soroksáron aktivitásuk jóformán nem volt, így semmit sem lehet tudni róluk. Csak a HVG készített a politikussal egy interjút, amit az alábbiakban elolvashatnak. (tovább…)

Országjárás: Bayer Zsolt Soroksáron

2017. október 26. csütörtök

Németh Szilárd Facebook oldala

A nemzeti konzultációval kapcsolatos országjárás keretében Soroksár vendége lesz Bayer Zsolt.

A rendezvény időpontja: 2017. október 26. (csütörtök) 18:00
A rendezvény helyszíne: 1238 Grassalkovich út 122-124.

(tovább…)

Békéscsabán lakik a jobbikos kamubáró

2017. október 13. péntek

Csepel.info

Legutóbb szemétgyűjtési kampányban szemetelte tele Csepelt

A Békéscsabát körülölelő tanyavilágban lakik Berecki Miklós, a Jobbik csepeli-soroksári képviselőjelölt-jelöltje – értesült két, egymástól független forrásból a Csepel.info.

Ez természetesen nem baj, hiszen tanyákon is laknak rendes magyar emberek. A hiba pusztán annyi, hogy Soroksáron és Csepelen is budapesti lakosként mutatkozott be a politikus – mondta el lapunknak Bereczki egyik fiatal párttársa. A politikusnak eddig minden megnyilvánulásából az derült ki, hogy ordas nagy kamuzó. (tovább…)

Több ezer muszlim harcos vonult át Európán – Szabó Szabolcs büszke rá, hogy segített a migránsoknak

2017. szeptember 12. kedd

Csepel.info

Szabó a határon panaszkodik 2015-ben: az Együtt megszüntetné az ország védelmét, és betelepítené az illegális bevándorlókat

“Igen. Képzelje, segítettem az ellátásukat” – válaszolta egy vitában dr. Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő az országot elözönlő illegális határátlépőkről. Hiába figyelmeztetett a kormány arra, hogy a dokumentumok nélkül vagy hivatalosnak látszó útlevéllel érkezők között terroristák vannak, az ellenzéki politikusok ezt tagadták. Szabó és társai egyenesen támadták a kormányt a határvédelem és a kerítésépítés miatt, maguk pedig látványosan segítették az illegális migránsokat. A német szövetségi bűnügyi hivatal legújabb adatai szerint eközben több ezer muszlim harcos az Iszlám Állam által hamisított szíriai útlevéllel igazolta magát – és fogadták el a balliberális politikusok segítségét.

Dr. Szabó Szabolcsnak eszében sincs bocsánatot kérni a tetteiért. Pártjával most is az illegális migránsok tömeges Magyarországra telepítésén dolgozik, aminek Csepel és Soroksár látná a leginkább a kárát. (tovább…)

Az asszony szúrt: gyilkosság Soroksáron

2017. szeptember 11. hétfő

Ripost

Azt sut­tog­ják, be­telt az asszony­nál a pohár, azért szúr­hatta le fér­jét.

Önvédelemből szúrhatta meg a vita hevében az 55 éves Aranka szombat késő délután férjét Soroksáron. (tovább…)

Meghívó: Szent István ünnepe – Soroksár

2017. augusztus 16. szerda

Csepel.hu

 

Soroksári gyilkosság: hatalmas szakmai hibát vétettek

2017. július 25. kedd

Pesti Srácok

Valószínűleg az orvosszakértői vizsgálat előkészületei közben került egy, a soroksári futónő ügyében vétlen férfi DNS-e a négy éve meggyilkolt soroksári családanya, K. Krisztina holttestére – erősítette meg a rendőrség.

A hatóság továbbra is több szálon nyomoz, vizsgálják, hogy lehetett-e a bűncselekménynek felbujtója, vagy “pacekbalhéról” van szó, azaz az áldozat és az elkövető nem ismerték egymást és aznap véletlenül találkoztak. A Pesti Srácok forrása kiemelte, ennél az esetnél is utóbbi valószínűbb, pláne, hogy az áldozat környezetét, köztük a nő férjét teljesen leellenőrizték. Persze a helyzet akkor változhat, ha elfogják az elkövetőt és ha volt, ő megnevezi a megbízóját. Bár a rendőrök két évig rossz nyomon jártak, két tettest kerestek egy helyett, ami sok energiát, időt és pénzt emésztett fel feleslegesen, a malőr nem veszélyeztette a nyomozás sikerét. (tovább…)