‘Soroksár’ kategória archívum

Dübörög a kampány Csepel-Soroksáron

2018. február 20. kedd

Durván elhúzott a Fidesz

Csepel.info

A Fidesz kampánycsapatának vezetői az első nap estéjén: a szükséges aláírások több mint ötszörösét gyűjtötték össze

Hétfőn a többiekkel együtt felvették, kedden reggel azonban már le is adták Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő ajánlásait. Ő az első, aki hivatalosan is képviselő-jelölt lesz Csepel-Soroksáron. A regisztrálók száma tovább nőtt, most már 37-en kértek ajánlólapokat.

Így akár 37 jelölt neve is ott lehetne a szavazólapokon. De ennek kicsi a valószínűsége. Az előző választások alapján várhatóan kevesebb mint a felüknek sikerül majd összegyűjteni az 500 érvényes ajánlást. Németh Szilárd ugyanakkor ezt már az első napon sokszorosan teljesítette. A Fidesz-KDNP 2612 darab ajánlást adott le kedden reggel a választási bizottságnak: ez több mint ötször annyi, mint amennyire szükség van. (tovább…)

Teljes kapitulációt várnak Csepel-Soroksáron az MSZP-től

2018. február 20. kedd

Csepel.info

Kikosarazás után megjött a kopogós tél is: keddi pillanatkép az ázó-fázó szocialistákról

Ahogy a náciktól sem fogadtak el a szövetségesek sima megadást, az Együtt sem fogadja el Bangóné Borbély Ildikó feltételes kapitulációját. Szabó Szabolcs kizárólag az Együtt nevében hajlandó indulni, ezért hétfőn ismét kikosarazta Bangónét – értesült a Csepel.info. Kezd rendkívül kínossá válni a balliberális pártok csepeli-soroksári osztozkodása.

Bizonyára sokakat meglepett, hogy amikor hétfőn a visszalépést elképzelhetetlen lehetőségnek tartó Bangóné ismét felajánlotta visszalépését Szabó Szabolcsnak, az Együtt politikusa nem fogadta ezt el. (tovább…)

Választás 2018: ez történt hétfőn Csepelen és Soroksáron

2018. február 20. kedd

37 jelölt versenyez

Csepel.info

A szükséges ajánlások sokszorosát gyűjtötte össze a Fidesz az első napon

Hétfőn hivatalosan is megkezdődött a csepeli és soroksári jelölteknek az ajánló aláírások összegyűjtése. A Fidesz ezt be is fejezte. Még több jelölt regisztrált, 37 van belőlük, lemondásból pedig csak egy újabb be nem váltott ígérvény született.

Németh Szilárd esetében befejeződött a jelölések gyűjtése: a szükséges aláírások sokszorosát hozták össze alig pár óra alatt. A képviselő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy már kedden leadja az íveket. (tovább…)

Bármikor visszalép az MSZP-s jelölt Csepelen

2018. február 19. hétfő

Népszava, Csepel.info

Kemény bokszot hirdet, de leginkább megalázkodna

Ha már a szocialisták olyan miniszterelnököt választottak, aki saját bevallása szerint jobban utálja az MSZP-t, mint a Fideszt, nyilván semmi akadálya nem lehet annak, hogy visszalépjenek egy olyan jelölt javára, aki a pártjával együtt lehülyézte és felelőtlennek nevezte őket.

Az alábbiakban a Népszava beszámolóját olvashatják arról, hogy milyen feltételekkel lép vissza a saját bevallása szerint semmiképpen sem visszalépő Bangóné Borbély Ildikó. (tovább…)

Ők a csepeli és soroksári képviselőjelöltek

2018. február 19. hétfő

Csepel.info

Február 16-án, pénteken délutánig 29 képviselőjelölt regisztrálta, hogy el kíván indulni Csepel-Soroksáron az országgyűlési választásokon. Ehhez 500 érvényes ajánló aláírást kell összegyűjteniük.

Az ajánlások gyűjtése idején még növekedhet a jelöltek száma. A választópolgárok több jelöltet is ajánlhatnak. Április 8-án, a választás napján azonban már csak egyetlen jelöltre lehet érvényesen szavazni. Aki a legtöbb szavazatot szerzi meg, az lesz Csepel és Soroksár egyéni országgyűlési képviselője. (tovább…)

Ma kezdődik a jelöltállító aláírásgyűjtés

2018. február 19. hétfő

Magyar Idők

Fotó: HVG

Mától kaphatják meg a választási irodáktól a jelöltek és jelölőszervezetek az ajánlóíveket. Az áprilisi országgyűlési választáson jelöltként indulni szándékozóknak 500 érvényes támogató aláírást kell összegyűjteniük.

A pártoknak, jelölteknek az országgyűlési egyéni választókerületi választási irodáknál kell igényelniük az ajánlóíveket. Az igényléseket már leadhatták korábban is, a választási irodák azonban csak hétfő reggel 8 óra után adhatják ki az íveket. (tovább…)

Csepelen is megkezdődött a kampány

2018. február 17. szombat

Csepel.hu

Elindult az országos kampány Csepelen is.

A pártok nem véletlenül választották a piacteret, itt várták a legtöbb érdeklődőt a szombat reggeli kavalkádban. (tovább…)

Sunyiban azért a DK is ráindíthatott az MSZP-s Bangónéra egy jelöltet

2018. február 16. péntek

Csepel.info

Függetlenként jelentkezett be a választásokra Soósné dr. Gáspár Gabriella, a Számoljuk együtt! Szervező Bizottságának egyik tagja Csepelen és Soroksáron – értesült a Csepel.info. Pénteken délelőtt már 23 jelölt volt Csepelen, meg is mutatjuk, hogy kik.

A hölgyet egy informátorunk szerint a Demokratikus Koalíció csepeli politikusai biztatták az indulásra. A csepeli balliberális belháborúban a DK ugyan hivatalosan Bangóné Borbély Ildikót támogatja, ám az ő győzelme ugyanúgy nem érdekük, mint Szabó Szabolcsnak, az Együtt politikusának győzelme. (tovább…)

Szabó Szabolcs: hazudik az MSZP és a DK

2018. február 15. csütörtök

Csepel.info

Horváth Szenteczky Szabó 01

Különváltak útjaik: az Együtt mindenkivel összeveszett

Szabó Szabolcs, az Együtt csepeli-soroksári országgyűlési képviselőjelöltje szerint hazugságot állítottak az MSZP és a DK szerda esti közös közleményében.

A két párt azt jelentette be a közös közleményben, hogy a Demokratikus Koalíció is Bangóné Borbély Ildikót támogatja a választási kampányban. Ezt a döntést azzal indokolták, hogy (tovább…)

Gyilkos indulatba fulladt a Jobbik kampánya

2018. február 15. csütörtök

Csepel.hu

A választási programok és ígéretek kidolgozása korábban sem a szakemberek kiváltsága volt. A pártok a választások közeledtével mindent megígértek, ami belefért. Úgy tűnik azonban, sokaknak ez a munka is nehéz. Egyszerűbb már megkezdett fejlesztések ígéreteivel vagy az ellenfelek bebörtönzésével, fizikai megsemmisítésével kampányolni. Így uralta el a bosszúszomjas gyűlölködés a Jobbikot is.

Bereczki Miklós, a Jobbik Békéscsabáról érkezett országgyűlési képviselő- jelöltje tavaly nyáron döntött úgy, hogy a beváltható ígéretekben a legkönnyebb utat választja. Olyasmit ígért meg, amiről biztos lehetett, hogy meg fog valósulni. Bár 2017 májusában polgármesteri döntés született a csepeli tüdőgondozó felújításáról – és erről a Hírmondó is írt –, júliusban Bereczki petíciós aláírásgyűjtést indított a tüdőgondozó felújításáért. Ám a petíciónak csak azon a hivatalos beadványon van nyoma, amin a politikus bejelentette az adatbázis-kezelés iránti kérelmét. Az összegyűjtött aláírásokat nem adták le senkinek, pedig a petíciónak ez a lényege. (tovább…)