‘Migráció’ kategória archívum

Olyan kormányra van szükség, amely képes arra, hogy a Stop-Soros törvénycsomagot megszavazza

2018. február 17. szombat

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Ma Este című műsorának a vendége volt.

Az adás megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Szél Bernadett és pártja Soros György zsebében van

2018. február 8. csütörtök

Jól láthatjuk nagyon régóta a magyar parlamentben, illetve a parlament különböző bizottságaiban, hogy nem magyar, hanem idegen érdekeket szolgálnak Szél Bernadették – mondta Németh Szilárd portálunknak a nemzetbiztonsági bizottság csütörtöki ülésére reagálva.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke aláhúzta, Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy egész pártjával együtt Soros György zsebében van.

(tovább…)

Németh Szilárd: „A választás tétje, hogy megmaradunk-e magyaroknak”

2018. február 7. szerda

Pesti Srácok

Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével beszélgetett Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója kedden a Polgárok Házában. Az este folyamán szó volt a kötelező betelepítési kvótáról, az ellenzékről, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának munkájáról és arról is, mi a tétje az áprilisi választásnak.

Nincs más út, mint a Fidesz-KDNP – ezzel indított Stefka István kedden a Polgárok Házában, ahol Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével beszélgetett. (tovább…)

Durva: csak az akasztások hiányoznak az Együtt 200 napos programjából

2018. január 30. kedd

Csepel.info

A teljes forradalmár párt és még a sajtó is befért egyetlen 180 fős terembe a 200 napos programot ismertető kampánynyitón

A rendszerváltáskor 100 nap türelmi időt adtak a pártok arra, hogy az Antall kormány megszüntesse a 45 évnyi idegen uralom és a kommunista hatalomgyakorlás összes negatívumát. Az Együtt viszont 200 napot kér ahhoz, hogy illegális bevándorlók százezreit engedje be és eltüntesse az Orbán kormány minden nyomát. De ezt is a jogállamiság felfüggesztésével és a kommunista diktatúrára erősen hajazó módszerekkel tennék. Bemutatjuk a programjukat, melyből csak az akasztások vagy tarkón lövések hiányoznak, minden más megtalálható.

A jogállamiság felfüggesztését, tömeges bebörtönzéseket, vagyonelkobzást és büntetőadókat, valamint a politikai alapú negatív diszkrimináció országos bevezetését ígéri a párt 200 napos programja – derül ki a dokumentumból. (tovább…)

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent Szél Bernadett jelenléte a bizottság ülésén

2018. január 25. csütörtök

Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a Soros-tervről, a Soros-hálózatról van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért a Fidesz-KDNP nem járul hozzá a bizottság munkájához – közölte Németh Szilárd.

Kivonultak a kormánypárti képviselők az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki rendkívüli üléséről, így a testület határozatképtelen volt.

(tovább…)

Hát ezért! – Afgán származású MigSzol-ost delegált volna Szél a nemzetbiztonsági bizottságba

2018. január 19. péntek

Pesti Srácok

A Hirado.hu több, egymástól független forrásból úgy értesült, “nyomós nemzetbiztonsági oka” van, hogy Szél Bernadett LMP-s társelnököt Németh Szilárd fideszes politikus “eltanácsolta” a nemzetbiztonsági bizottság üléseitől.

Az ellenzéki politikus ugyanis a migrációs válság közepén egy olyan külsős szakértő-munkatársat jelölt a bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel. Az illető Kabulban született, illetve „az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet“, a MigSzol alkalmazottja volt”. (tovább…)

Németh Szilárd: Magyarországra egyetlenegy kvóta migráns sem érkezett

2018. január 19. péntek

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az Echo TV Napi aktuális című műsorának a vendége volt.

Az adás megtekinthető ide kattintva!
(tovább…)

Németh Szilárd: Szél Bernadett és pártja Soros György érdekeit szolgálja

2018. január 18. csütörtök

Politikai határozatban utasítja el a Soros-tervet a Fidesz-választmány

Hirado.hu

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Magyar Televízió Ma este című műsorának a vendége volt.

Az adás megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Veszélyes új fertőző betegség terjed!

2018. január 18. csütörtök

Líbiából érkezhetett Európába a TBC új kórokozója

Magyar Idők, Csepel.info

Migránsokkal, egy líbiai táborból érkezhetett Európába a tuberkulózis (tbc) kórokozójának egy korábban ismeretlen, gyógyszerekkel szemben ellenálló fajtája – írja a Die Welt című német lap.

A fertőző betegség Németországban is terjed, de minden olyan országban megjelenhet, ahol az illegális bevándorlók áthaladnak, táboroznak. Mint ismert, 2015-ben másfél millió illegális bevándorló ment Németországba egyetlen év alatt. Jelentős részük Soros György szervezeteinek segítségével Magyarországon haladt át – egészen addig, amíg az Orbán kormány az ellenzéki tiltakozás ellenére kerítést nem épített a határ megvédésére. A másfél millió migránst első körben várhatóan 5-8 millió rokonuk fogja követni – ezt a német családegyesítési törvény biztosítja. (tovább…)

Szél Bernadett nem vehet részt a Soros-tervvel foglalkozó nemzetbiztonsági bizottsági ülésen

2018. január 15. hétfő

Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a Soros-tervvel foglalkozna – hangsúlyozta Németh Szilárd.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, amióta megkérdezték az embereket a Soros-tervről, azóta Szél Bernadett és pártja, az LMP azon volt, hogy a nemzeti konzultációt hiteltelenítsék, összevissza hazudoztak róla.

(tovább…)