‘Migráció’ kategória archívum

Újabb terrortámadás Párizsban: katonák közé hajtott egy kocsi

2017. augusztus 9. szerda

Origo

Francia katonák közé hajtott egy ismeretlen Párizs egyik leggazdagabb elővárosában. A támadás reggel nyolc órakor történt, hat katona megsérült, közülük négyen súlyosan – tudatta a párizsi rendőrség. Terrortámadásra utal, hogy a terrorellenes katonai alakulat katonáit gázolták el.

Fél 12-kor bejelentették, hogy a rendőrség antiterrorista csoportja nyomoz, vagyis terrortámadásnak nyilvánították a támadást. A támadó elmenekült.

(tovább…)

Amíg a Fidesz van kormányon a Soros-terv nem teljesülhet

2017. augusztus 3. csütörtök

Fidesz.hu

Nem megengedhető, hogy ellenzéki politikusok a nemzetbiztonsági bizottságot szórakozásból, botránykeltésből, Soros kívánságai miatt össze akarják rángatni – hangsúlyozta Németh Szilárd a csütörtöki ülést követően.

A bizottság fideszes alelnöke elmondta, továbbra is jó döntésnek tartja, hogy a hétfői „Soros György által összerángatott” ülésen nem jelentek meg. Kifejtette: Ma kiderült, hogy azok a kérdések, amik hétfőn megfogalmazódtak az ellenzéki képviselőkben, leginkább hírhamsításon alapultak. Hozzátette: minden kérdésre megkapták a válaszokat az ellenzéki politikusok.

(tovább…)

Számít-e, hogy zsidó Soros?

2017. augusztus 2. szerda

Vélemény – SCHWEZOFF DÁVID

Soros György közéleti szerepvállalása kapcsán nem az a lényegi kérdés, hogy zsidó-e avagy sem. Itt ideológiák, eszmék háborújáról van szó: van miért és van miről vitatkozni.

Az elmúlt hetek magyar politikai csatározásokait és a közbeszédet áthatotta a Soros-féle kormányplakátok, illetve az azokkal kapcsolatosan kialakított, illetve kialakulásuktól féltett gondolatok ügye. Bizonyára nem kedvezett a „büdös zsidó” felirat sem egy plakáton, de az sem túlzottan kedvezett a sztereotípiák feloldásának, ha egy megosztó társadalmi jelenséget a világ egyik legsikeresebb zsidó üzletembere támogat. 

(tovább…)

Elfogadhatatlan, hogy az ellenzék a nemzetbiztonsági szolgálatokat fenyegeti

2017. augusztus 2. szerda

Fidesz.hu

Demokráciában teljesen elfogadhatatlan és vissza kell utasítani azt, hogy az ellenzék megfenyegette a nemzetbiztonsági szolgálatokat és a fegyveres testületeket – hangsúlyozta Németh Szilárd.

Mint ismert: hétfőre Molnár Zsolt több ügy megtárgyalására hívta össze a nemzetbiztonsági bizottságot. Az ülésen a kormánypártok nem vettek részt, amit a testület fideszes alelnöke vasárnap azzal indokolt: a megjelölt témák, napirendi rágalmak a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak, a Fidesz pedig nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához.

(tovább…)

Németh Szilárd: Az Európai Bíróság a Soros-terv végrehajtásán dolgozik

2017. július 30. vasárnap

Hirado.hu

Az uniós elit elszakadt a valóságtól, mást látnak és mást akarnak, mint az emberek, hangsúlyozta a Fidesz alelnöke.

Politikai természetű döntést hozott az Európai Bíróság Magyarországgal szemben, mondta Németh Szilárd az M1 Ma Este című műsorában. A a Fidesz alelnöke szerint ez már a határozat szövegezéséből is nyilvánvalóvá válik, hiszen nem jogi kategóriákat használ.

(tovább…)

Migránsok ütötték szét egy kamionsofőr fejét Calais-nál

2017. július 26. szerda

888

Azért ütötték téglával a sofőr fejét, mert el akarták lopni a járművét.

Alig telt el másfél hónap azóta, hogy a migránsok megöltek egy sofőrt a francia kikötővárosban, máris ismét szörnyű támadás történt. Az agresszív bevándorlók téglákkal rontottak rá az egyik fuvarosra, akinek a kamionját akarták elrabolni.

(tovább…)

A migránsok miatt csak csoportosan közlekedtek a magyar vívók Lipcsében

2017. július 25. kedd

888

Illusztráció

A kritikus biztonsági helyzet miatt csak csoportosan és kizárólag nappal közlekedtek Lipcsében, a vívó világbajnokság helyszínén a magyar vívóválogatott tagjai az elmúlt napokban.

A Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkára, Boczkó Gábor az M1 híradójának arról számolt be, hogy nem tudtak kizárólag a versenyekre koncentrálni, mivel a város főterén lévő szállásuk előtt folyamatosak voltak a – valószínűleg migránsokhoz köthető – rendbontások.

(tovább…)

A teljes ellenzék aláírt Sorosnak

2017. július 25. kedd

Fidesz.hu

A teljes magyar ellenzék a Soros-terv szolgálatában áll – hangsúlyozta Németh Szilárd keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, Orbán Viktor tusnádfürdői beszédében világossá tette, mit is jelent a Soros-terv.

(tovább…)

Egyre durvább az antiszemitizmus Németországban

2017. július 24. hétfő

Nem a németek ludasak benne

888

Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke, Josef Schuster adott interjút a német Bild magazinnak, amelyben többek között a Németországban mindent egyre inkább eluraló antiszemitizmusról kérdezték.

Schuster szerint évek óta megfigyelhető jelenség, hogy a “zsidó” szitokszóvá válik – ez elsősorban az interneten jellemző, de akár iskolákban, a muszlim diákok körében is megmutatkozik. (tovább…)

A jövő évi választás tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést

2017. július 22. szombat

Fidesz.hu

Orbán Viktor Tusnádfürdőn megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni.

A magyarországi választásoknak most európai tétje is van: ennek kimenetelétől függ, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést – hangsúlyozta Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn, a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján tartott előadásában.

(tovább…)