‘Migráció’ kategória archívum

Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a migránsok családegyesítését

2017. október 22. vasárnap

Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a migránsok családegyesítését, hogy minél hamarabb végre lehessen hajtani Soros György tervét, évente egymillió bevándorló Európába telepítését – jelentette ki Németh Szilárd.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnapi sajtótájékoztatóján emlékeztetett, az Európai Parlament állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottsága (LIBE) csütörtökön megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszerről szóló dublini szabályozás reformtervezetét, amely a menekültügyi kérelmek gyorsabb elbírálására és szolidaritási alapon a felelősség tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztására irányul. A Soros-terv végrehajtásának felgyorsításában Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció politikusa is közreműködött – tette hozzá.

(tovább…)

Soros György tovább nyomul

2017. október 20. péntek

Németh Szilárd Facebook oldala

Ismét bebizonyosodott, hogy a hazai ellenzék a milliárdos spekuláns veszélyes tervének a hazug szekértolója.

A ballibektől a Jobbikig tagadták, de tegnap beigazolódott: az EP belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága 43 igen és 16 nem mellett megszavazta az állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát!

(tovább…)

Sebastian Kurz lehet Ausztria új kancellárja

2017. október 16. hétfő

A bevándorlás korlátozására voksoltak az osztrákok – egyértelműen ez derül ki a tegnap megrendezett osztrák parlamenti választások eredményéből.

A tömeges migráció megállításának és az európai uniós külső határok megvédésének ígéretével kampányoló Sebastian Kurz vezette jobboldali Osztrák Néppárt (ÖVP) a szavazatok 31,6 százalékának megszerzésével az első helyen végzett, amire tizenöt éve nem volt példa.

(tovább…)

Folyamatosan postázzák a nemzeti konzultációs kérdőíveket

2017. október 10. kedd

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Magyar Televízió Ma este című műsorának a vendége volt.

Az adás megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

ORBÁN VIKTOR: MAGYARORSZÁG AZ EGYIK LEGBIZTONSÁGOSABB ORSZÁG EURÓPÁBAN

2017. október 10. kedd

Magyaridok.hu

Európában ma kétfajta ország létezik: ahol biztonságos az élet és ahol nem az; Magyarország a legbiztonságosabbak egyike, köszönhetően jó rendőreinek – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Hősök terén, a rendőrség állományába kinevezett 227 tiszthelyettes ünnepélyes eskütételén és a rendőrség új szolgálati gépjárműveinek szemléjén.

A kormányfő hangsúlyozta: Európában a következő években a biztonság lesz a legnagyobb érték. Nemcsak a családok nyugodt és kiszámítható élete múlik majd rajta, hanem Magyarország teljesítménye, gazdasági sikere is – jelentette ki. (tovább…)

Ájulásig vertek egy kislányt, csak mert zsidó

2017. október 9. hétfő

888, Csepel.info

10 éves kislánnyal bántak el osztálytársai Párizsban, mert nem tetszett nekik a kislány zsidó származása.

Franciaországban és Németországban veszélyesen megemelkedett az antiszemitizmus, a francia zsidók az elmúlt években ezrével menekültek el az országból. Az ok most is az illegális bevándorlók és a megnövekedett, intoleráns szélsőségesen muszlim lakosság gyors növekedése. Eközben Magyarország a világ legbiztonságosabb országai közé tartozik, és mióta a Jobbik szemet vetett a baloldali pártok szavazóira, csökken az antiszemita megnyilvánulások száma is. (tovább…)

A nemzeti konzultációra szükség van, mert az embereket meg kell hallgatni

2017. október 6. péntek

A Fidesz alelnöke és a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke az MSZP-s Molnár Zsolttal, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökével ült egy asztalhoz vitázni.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Égből pottyant mesék

2017. október 3. kedd

YouTube

Kiderült Soros György ördögi terve!

(tovább…)

Németh Szilárd: Fontos, hogy bevonjuk az embereket a döntéshozatalba

2017. október 2. hétfő

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, parlamenti képviselője beszélt a migrációs helyzetről és a nemzeti konzultáció fontosságáról.

Az adás megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Németh Szilárd: A legfontosabb, hogy mit gondolnak a magyar emberek

2017. szeptember 29. péntek

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)