‘Migráció’ kategória archívum

Jól működik a megerősített jogi határzár

2017. április 26. szerda

Fidesz.hu

Jól működik a megerősített jogi határzár

Az új jogszabályok bevezetésének köszönhetően Magyarország, a magyar emberek, de az Európai Unió is biztonságban van – hangzott el Kontrát Károly és Németh Szilárd közösen tartott sajtótájékoztatóján, Röszkén.

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a nemzetbiztonsági bizottság kihelyezett ülése után emlékeztetett arra, hogy március 28-án léptek hatályban az új jogszabályok, ennek megfelelően az illegális bevándorlók a tranzitzónában adhatják be a menedékjogi kérelmüket, és a kérelem elbírálásáig itt kell tartózkodniuk.  (tovább…)

Horror halált halt három dzsihádista

2017. április 25. kedd

888, Csepel.info

vaddzsihadd

Arról már sokat lehetett hallani, hogy a muszlim terroristák rettegnek a kurd katonanőktől. Attól félnek ugyanis, hogy ha nő lövi le őket, nem jutnak a paradicsomba. Na de az, hogy két tisztátalan disznó öljön meg három muszlim dzsihádistát…

Nagyon nem halal halállal lakolt az a három dzsihádista, akik két vaddisznó pihenését zavarták meg. Egy termőföld közelében mérkőzött meg a két fél, és a három terroristát a két disznó csúfosan meggátolta azok paradicsomba jutásában. Pedig még robbanóöv sem volt a két derék disznón – derül ki a híradásból. (tovább…)

Németh: Soros György egy nemzetközi bukméker

2017. április 25. kedd

Hirado.hu

nsz_18

Soros György azért utazik Brüsszelbe, hogy a migrációt támogassa, a Közép-Európai Egyetem vagy a civil szervezetek ügye csak ürügy az utazásra – tette hozzá.

Hangsúlyozta: senki sem hatalmazta fel az üzletembert, hogy ezekről a kérdésekről egyeztessen, a magyar emberek pedig a népszavazáson is kifejezték, hogy nem kérnek az illegális bevándorlásból. (tovább…)

Soros Brüsszelben lobbizik a kormány bevándorláspolitikája ellen

2017. április 23. vasárnap

Hirado.hu

Soros Brüsszelben lobbizik a kormány bevándorláspolitikája ellen

A Fidesz szerint egyértelmű, hogy Soros György a magyar emberek akarata és érdeke ellen lobbizik majd Brüsszelben, a kormány bevándorláspolitikája miatt akarja nyomás alá helyeztetni Magyarországot – mondta Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az M1 aktuális csatornának.

Az Európai Bizottság egyik szóvivője pénteken jelentette be, hogy csütörtökön Jean-Claude Juncker, az EB elnöke Brüsszelben megbeszélést folytat Soros Györggyel a magyarországi felsőoktatási intézményeket érintő új magyar szabályozásról.

(tovább…)

Döntöttek: az illegális határátlépés lesz a legális

2017. április 20. csütörtök

 Soros György diktálta, mit tegyen az EU

Origo

Soros György (Fotó: Europress/AFP)

Már csak egy kávét kér

Több ponton is a Soros György által javasolt bevándorlásbarát intézkedéseket foglalta hivatalos dokumentumba az Európai Parlament balliberális többsége.

A hivatalos kommunikáció szerint biztonságos és egyben legális útvonalak kiépítését, a családegyesítések felgyorsítását, valamint a bevándorlás propagálását szeretné előmozdítani az EP.

(tovább…)

A stockholmi merénylő is Soros György angyalkája volt

2017. április 13. csütörtök

MTI, Origo, Csepel.info

a-stockholmi-merenylo-is-soros-gyorgy-angyalkaja-volt

Soros György szervezetei – meg az őket segítő politikusok, például Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő megfogalmazásával – életét mentő menekült volt a stockholmi terrorista. A liberális jogvédők azonnali megoldást találtak: szerintük a terrortámadásokat azzal lehetne megelőzni, hogy kitiltják az autókat a városokból.

2015-ben Rakhmat Akilov Szíriába szeretett volna utazni, hogy ott csatlakozzon az Iszlám Államhoz, de a török-szíriai határon feltartóztatták – mondta egy üzbég biztonsági tisztviselő.

(tovább…)

A Fidesz-KDNP elítéli a stockholmi és egyiptomi terrortámadásokat

2017. április 10. hétfő

Fidesz.hu

A Fidesz-KDNP elítéli a stockholmi és egyiptomi terrortámadásokat

A Fidesz-KDNP elítéli ezeket az aljas és sunyi támadásokat és együttérez a támadás elszenvedőivel – kommentálta Németh Szilárd a múlt héten Stockholmban és Egyiptomban elkövetett terrortámadásokat.

A nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülése után tartott sajtótájékoztatóján a testület fideszes alelnöke a skandináv államokra utalva kifejtette: jól látható, hogy a terror elérte azokat az országokat is, ahol a legnagyobb kormányzati támogatással fogadják a bevándorlókat. Hozzátette: bebizonyosodott ismét, hogy az illegális bevándorlás és terrorizmus kéz a kézben jár.

(tovább…)

„Az ellenzéki pártok természetesen Soros oldalán vannak!”

2017. április 10. hétfő

Soros bu­szo­kat szer­ve­zett, re­pü­lő­je­gye­ket osz­tott, még­sem jött össze a kri­ti­kus tömeg…

Mandiner, Ripost

Megpróbáltuk angolul elmagyaráztatni a CEU melletti tüntetésen felbukkanó ellenzéki politikusokkal, hogy miért vettek részt a rendezvényen. Gréczy Zsolt nem akart külföldiül nyilatkozni, Lendvai Ildikó hősiesen helyt állt, Juhász Péter tolmácsot kért.

Elsőként a családjával együtt tüntető Gréczy Zsoltot szúrtuk ki a Várkert Bazár előtti impozáns tömegben. A Demokratikus Koalíció szóvivője azonban azzal hárított: nem nyilatkozik angolul. Magyarul azért kis gondolkodás után elmondta a Mandiner kamerájának, miért jött ki a tüntetésre: a tanszabadságért, a demokráciáért, a rendszerváltásért, és hogy Orbán takarodjon.

(tovább…)

A délutáni tüntetést a Soros által pénzelt ügynökszervezetek “gründolták”

2017. április 9. vasárnap

Fidesz.hu

A délutáni tüntetést a Soros által pénzelt ügynökszervezetek "gründolták"

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint a Közép-európai Egyetem (CEU) melletti vasárnap délutáni tüntetést a Soros György üzletember által pénzelt és irányított ügynökszervezetek “gründolták”, azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott “ügynökszervezetek” átláthatóságáról szóló törvényt.

Németh Szilárd vasárnap az MTI-nek telefonon azt mondta: a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy “a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék”. Úgy vélte: “nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak”.
“Magyarországnak meg kell védenie magát, ennek első lépése az átláthatóság.”

(tovább…)

Marine Le Pen tarol az LMBTQ közösségben

2017. április 9. vasárnap

888, Csepel.info

marine-le-pen-tarol-az-lmbtq-kozossegben

Az LMBTQ közösség tagjai egyre inkább átpártolnak Le Penhez, ugyanis egyedül benne látják a védelmet a szélsőségesen homofób migránsokkal szemben.

Úgy tűnik elmondhatjuk azt, hogy a francia LMBTQ közösség végre eljutott arra az álláspontra, amitől liberálisok százezrei még ma is rohamot kapnak: nevezetesen, hogy a melegekre ma már elsősorban nem a középosztálybeli, heteroszexuális fehérek jelentik a legnagyobb veszélyt, hanem a nagy részben muzulmán migránsok. Éppen ezért tömegesen fordulnak Marine Le Penhez, a Nemzeti Front jelöltjéhez. (tovább…)

Ismét lecsaphattak Soros György angyalkái

2017. április 7. péntek

Mandiner, Origo, Csepel.info

ismet-lecsaphattak-soros-gyorgy-angyalkai

Péntek délután 3 óra tájban egy teherautó hajtott a járókelők közé Stockholm egyik forgalmas utcáján, három halottról tudni eddig – tudósít a BBC. A svéd miniszterelnök szerint Svédországot megtámadták.

Péntek délután 3 óra körül egy teherautó hajtott az emberek közé Stockholm egyik forgalmas belvárosi utcáján a Drottninggatanon – írja a BBC.  A jármű ezt követően behajtott egy bevásárlóközpont területére, majd kigyulladt. (tovább…)

Újabb menekülthullám is megindulhat

2017. április 7. péntek

888

Újabb menekülthullám is megindulhat

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint az amerikai légitámadással új szakaszába lépett a szíriai háború, az amerikai beavatkozás módosította az erőviszonyokat.

Az amerikai rakétatámadás kapcsán emlékeztetett, hogy ez volt az első közvetlen részvétel az Asszad elleni háborúban az USA részéről. Nincs ugyanakkor bizonyítva, hogy a vegyifegyver-támadást a szíriai vezetés rendelte el, de a Nyugat és az ellenzék abból indul ki, hogy ez egyértelmű. Washington a beavatkozással lényegesen módosította a szíriai erőviszonyokat – mondta Nógrádi az M1-nek nyilatkozva.

(tovább…)

Megérkezett a soron következő brutális fenyegetés Brüsszelből

2017. április 4. kedd

Ultimátum Magyarországnak és Lengyelországnak

MTI

Times: Ultimátumot terveznek EU-tagállamok Magyarországhoz és Lengyelországhoz a betelepítési kvóta ügyében

A The Times című konzervatív brit napilap értesülése szerint Franciaország, Németország és 21 más EU-tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból.

A brit lap online kiadásán kedden megjelent cikk név nélkül idéz egy magas rangú diplomáciai forrást, aki a hat alapító tagállam egyikét képviseli. A The Times idézete szerint a diplomata azt mondta, hogy a két országnak “választania kell: vagy részesei az európai rendszernek, vagy nem”. Az EU-t nem lehet zsarolni, az egységnek ára van – tette hozzá.

(tovább…)

Magyarország jó kérdéseket tett fel és jó válaszokat adott

2017. március 31. péntek

Fidesz.hu

Magyarország jó kérdéseket tett fel és jó válaszokat adott

Magyarország bevándorlásügyben az első pillanattól kezdve a jó kérdéseket tette fel és a jó válaszokat adta meg, a Nyugat pedig egy-két év késéssel követ bennünket – mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

“Eretnek az, akinek túl korán van igaza, Magyarország ebből a szempontból eretneknek minősül” – fogalmazott a kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

(tovább…)

Magyarország meg tudja védeni a saját és schengeni határait

2017. március 29. szerda

Fidesz.hu

Magyarország meg tudja védeni a saját és schengeni határait

A hatályba lépett és megerősített jogi határzár, a kerítés megépítése, és annak intelligenssé tétele, valamint az élőerő szavatolják Magyarország és Európa biztonságát – jelentette ki Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság szerdai ülését követően.

A testület fideszes alelnöke közölte, a bizottsági ülés legfontosabb témája az illegális bevándorlás, illetve a vele kapcsolatba hozható terrorizmus megfékezése volt. A szolgálatok és a rendőrség egyértelművé tették, hogy Magyarország Európában egyedülálló módon meg tudja védeni a saját és schengeni határait – húzta alá.

(tovább…)