Csepel.info impresszum

Hírblog Csepelről, kendőzetlenül.

A 2007. szeptember 14-én elindult Csepel.info hírblogot egy kis baráti társaság szerkeszti. Célunk az, hogy a Csepelről és a csepeliekről szóló közéleti, kulturális, közlekedési, politikai és sporthírek mindenki számára elérhetők, olvashatók legyenek.

Blogunk nyitott olvasóink felé: e-mailben is örömmel fogadunk helyi híreket, melyeket igyekszünk megjelentetni. Természetesen a fényképes, nem magánvéleményt tükröző hírekre vagyunk elsősorban kíváncsiak, hiszen a véleményét mindenki leírhatja a fórumban. Az utólagos szerkesztés, korrektúra jogát fenntartjuk. Hírblogunk mögött nem áll gazdasági társaság vagy vállalkozás, szerkesztőink, hírbeküldőink nem profi újságírók, így nem kapnak a hobbijukért fizetést. Ezért nem tudunk minden beküldött hírt sem részletesen leellenőrizni. Az ezekből eredő esetleges hibákért elnézést kérünk.

Magánvéleményt a hírek alatti hozzászólás rovatban lehet leírni, de a sértegető hangnemű, durva megjegyzések esetében – amennyiben ilyet észlelünk – moderálunk. Mindent azonban mi sem tudunk elolvasni, ezért arra kérjük látogatóinkat, hogy ha becsületsértő hozzászólást találnak, e-mailben is jelezzék nekünk ezt, hogy utólag moderálni tudjunk. Ezzel együtt minden hozzászólónak tudnia kell, hogy felelős azért, amit leír, becsületsértő megjegyzések esetében a büntetőjogi felelőssége is fennáll.

A rendszer az általunk ismert neonáci és szélsőséges honlapokra mutató linkeket automatikusan moderálja. Az automatikus moderáció akkor is bekapcsolhat, ha egy hozzászólás linket vagy egyszerre több linket tartalmaz. Amennyiben egy hozzászólás nem jelenik meg, kérjük, hogy jelezzék a problémát e-mailen.

Címünk, melyen hírlevél-szolgáltatást is lehet kérni: csepel.info@gmail.com

Hozzászólások lezárva.