2017. november havi archívum

DJ GOLYÓ Katalin napi mulatsága a Retroban

2017. november 23. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Morvai: fáj az, amit Vona csinál

2017. november 23. csütörtök

888

Nem biztos, hogy vállalna Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő egy újabb ciklust Vona Gáborékkal, mivel elmondása szerint “csak olyasmit vállalok, ami egyezik az elveimmel.”

A 2006-os rendőrterrort megszenvedő és azután az áldozatoknak jogvédelmet biztosító Morvai a Heti Válasznak adott interjújában kemény szavakkal bírálta az elveinek, értékrendjének hátat fordító Jobbikot. Többek között elmondta, bizonytalan a tekintetben, hogy vállalna-e még egy ciklust a jelenlegi, Vona Gábor-féle Jobbikkal, ugyanis

(tovább…)

Egy csepeli jelenettel reklámozzák a Viszkisről készült filmet

2017. november 23. csütörtök

Csepel.info, Youtube

Ahogy arról a Csepel.info képekkel és videóval beszámolt, a csepeli Kossuth Lajos utcában forgatták a “viszkis rablóról” szóló életrajzi film egyik akciójelenetét.

Most ajánlójába is bekerült az itt forgatott részlet. (tovább…)

Kis-Duna-parti közvilágítás átadása

2017. november 23. csütörtök

Csepel.hu

Ezt mondták a pe­dofil ta­nár­ról – másokkal is kikezdett

2017. november 23. csütörtök

Ripost

Más diákkal is – enyhén szólva – furán viselkedett a békési informatikatanár. A Bors egy családtól úgy értesült: a férfi az ő fiukat is megkörnyékezhette. Legalábbis a srác beszámolójából ez sejthető. Eszerint a pedagógus több korrepetálásra is a lakására invitálta, s előfordult, hogy megpróbálta ölelgetni és puszilgatni. Ha ez igaz, akkor tovább erősíti a férfival szemben megfogalma­zott szexuális bűncselekménnyel kapcsolatos gyanút.

A 17 éves srác őszintén elmondta, mit tapasztalt Sz.-szel kapcsolatban, hozzátéve: ő ellenállt a megkörnyékezésének. Eszerint felajánlotta neki a pedagógus, hogy segít ledolgozni az öt­ven óra közösségi szolgálatát, ami az érettségijéhez kellett volna. Az­tán ingyen matekkorrepetálást ajánlott neki a lakásán, de furcsának tűnt. (tovább…)

Élelmiszerbank Karácsonyi Adománygyűjtése

2017. november 23. csütörtök

Csepel.hu

A héten másodszor csökken a benzin ára

2017. november 23. csütörtök

24

Csökkenti bruttó 2 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik – értesült az MTI piaci forrásból szerdán.

Baleset történt az Erdősor utcában

2017. november 22. szerda

Mr. Gabee, Csepel.info

Három személygépkocsi ütközött össze szerda este Csepelen a Szabadság utca és az Erdősor utca kereszteződésében.

A balesetben egy Daewoo Tico, a képen látható BMW és egy Opel Corsa ütközött össze. Személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

Soroksári-rejtély: Hazugságvizsgálata előtt halt meg a futónő állítólagos szeretője

2017. november 22. szerda

ATV

A soroksári gyilkosság fontos tanúja volt a férfi, aki nemrég szívrohamban meghalt.

Portálunk is többször beszámolt a rejtélyes soroksári gyilkosságról. Soroksár külterületén a 36 éves helybeli családanyát, Krisztinát 2013. szeptember 25-én kora este szokásos kocogása közben támadták meg gyilkosai. A holttestére másnap kora hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadói lemeztelenítették, speciális matrózcsomókat használva megkötözték, brutálisan megverték, megbecstelenítették, majd megfojtották. (tovább…)

Fullba nyomja a kretént a HVG

2017. november 22. szerda

Csepel.info

“Titkos lehallgatásra utaló különös dolgot tapasztalnak magyar politikusok, újságírók és civilek” – olvasható az e heti HVG beharangozójában. Sok könnyen leleplezhető álhír, álhangfelvétel és álvideó jelent már meg Magyarországon az internetes médiában, de ekkora kamu hagyományos hetilapban évtizedenként egy, ha akad. A lehallgatást ugyanis az érintett személy garantáltan nem veszi észre: ezt a technika évtizedek óta biztosítja.

Sajtótörténeti esemény volt, amikor a HVG online változata leközölte azt a “bajai álvideó” néven elhíresült felvételt, amit nem túl kreatív MSZP-sek készítettek. A szándék a Fidesz besározása volt – amire a HVG ma is könnyen kapható -, ám a hírhamisítók és a lapszerkesztők finoman szólva is amatőrök voltak. Nem kellett különösebb szakértelem a videó nyilvánvaló hamisságának bizonyítására, mégis kikerülhetett a felvétel és az arról készített cikk a HVG online kiadásának címlapjára. (tovább…)