‘Választás’ kategória archívum

Igazi “kamubáró” a Jobbik csepeli-soroksári jelöltje

2017. július 26. szerda

Csepel.info

Bármit kérdez, bármit mond vagy tesz, valahogy mindig kiderül, hogy a fele sem igaz. Minél jobban nézi az ember Bereczki Miklós “munkásságát”, annál nehezebben hiszi el, hogy ma még létezhet ilyen.

A jobbikos politikus eleve úgy mutatkozik be a Facebook oldalára kitett plakátján, hogy egész Csepel képviselőjelöltje. Így vagy csak őt lehet választani, vagy már meg is választották, csak egy másik választáson is képviseli a csepelieket. (tovább…)

Hatalmas kamuval indította kampányát a Jobbik politikusa

2017. július 18. kedd

Csepel.info

Az emelt hangon provokáló Bereczkinek kínos lehetett a beszélgetés, ezért kitalált helyette egy másik szituációt

Ordas nagy hazugsággal kezdte el országgyűlési kampányát Bereczki Miklós, a Jobbik soroksári politikusa – értesült a Csepel.info.

Berecki az állítja egy facebookos videóban, hogy nem állt szóba és nem volt hajlandó a párbeszédre vele Borbély Lénárd csepeli polgármester. A történetet erősen árnyalja, hogy a polgármester valójában hosszan beszélt vele, és ezt a Jobbik csepeli-soroksári reménysége szintén videóra vette. Csak miután kellemetlen lett volna számára az eredeti felvételt nyilvánosságra hozni, dönthetett úgy, hogy inkább kamuzik egy nagyot. (tovább…)

Nem jött be a kommunista kampány: Botkát is lecserélhetik

2017. június 26. hétfő

Inforadio.hu, Csepel.info

Ha Botka László őszig nem hozza az eredményeket, kénytelen lesz repülni – írja a Vasárnapi Hírek. Mindeközben Gyurcsány Ferencék megkezdték a választásra való felkészülést.

Botka László az elmúlt hónapokban Rákosi Mátyás rossz emlékű kommunista kampányszövegével, a “fizessenek a gazdagok” rigmussal kampányolt, miközben a luxuscikkek és luxusnyaralások iránti olthatatlan imádata hetente új témában került fel a lapok címoldalára. Csak Gyurcsányt ítélte el a balliberális pártokból, de végül mindenkivel összeveszett. Az alábbiakban az Inforadio.hu összefoglalóját olvashatják. (tovább…)

Szabó Szabolcs már csak magával van Együtt

2017. június 23. péntek

Origo, Csepel.info

Váratlanul bejelentette lemondását az Együttben betöltött minden tisztségéről Szelényi Zsuzsanna. Azt is közölte, hogy kilép a pártból. Országgyűlési mandátumát persze megtartja. A pártnak így már csak egy képviselője maradt a parlamentben, a csepeli-soroksári körzetet a szintén felbomlott balliberális összefogás jelöltjeként megnyerő, Gyulán lakó Szabó Szabolcs.

Szelényi a döntését azzal indokolta, hogy idegen tőle a Juhász Péter által vitt botránypolitizálás, és hogy kényszeríteni akarták a plakáttörvény ügyében. (tovább…)

Akkor most illegitim a francia választások eredménye?

2017. június 12. hétfő

Vélemény – Lánczi Tamás, Bencsik Gábor

Magyarországon ma azok lelkesednek a leghangosabban Macron győzelméért, akik itthon egy a franciánál sokkal arányosabb választási rendszert igazságtalannak tartanak – írja Lánczi Tamás. Macronék a francia választók kevesebb mint felének kevesebb mint egyharmadának támogatásával érhetnek el végül kétharmados többséget. Franciák, nagy a baj! – írja Bencsik Gábor.

Mint ismert, a közelmúltban szélsőséges liberális és jobbikos politikusok keltek ki a magyar választási rendszer ellen, azt állítva, hogy antidemokratikus. Nagy-Britanniában és Franciaországban – valamint Európa nagy részén – ehhez képest a mienknél sokkal aránytalanabb a választási rendszer. A cél ugyanis mindegyik esetben az, hogy a legerősebb egységes politikai erő adja a kormányt, és az biztos kézzel tudjon kormányozni. (tovább…)

Totális háborúba sodródott Botka és Gyurcsány

2017. május 4. csütörtök

Index

mszpdkhaboru

Botka László szerint Gyurcsánynak vissza kell vonulnia, ha nem tudja bemutatni az Orbánra terhelő dokumentumokat. Az MSZP és a DK harca egyre élesebb, egy számukra alig nyerhető debreceni választáson is sikerült összekapni.

Eddig is nehéz volt elképzelni, hogyan jön létre a baloldali összefogás 2018-ban az MSZP és a DK között. Miközben mindenki tudja, és arról beszél a baloldalon, hogy csak akkor van esély, ha egy jelölt áll ki a fideszes indulóval szemben, egyre keményebb harc bontakozik ki a két párt között. Csepelen is egymást csépelik, a feleségcsalós, mutyizós vádakról itt írtunk bővebben.

(tovább…)

Feleségcsalás, mutyi, kurvázás: ezt terjeszti egymásról a csepeli baloldal

2017. április 18. kedd

Csepel.info

mszp_dk_egyutt_2014_csepel

Nem kedvelik egymást

Hatalomféltés, irigység és évtizedes személyes ellentétek állnak a csepeli MSZP és a DK közötti feszültségek mögött. Ez került most Szenteczky János MSZP elnök DK-s vagyonnyilatkozat-vizsgálatával ismét a felszínre. Máshol is húzódik láthatatlan lövészárok. Szabó Szabolcsot, az 1%-os Együtt politikusát nem sokra tartják sem az MSZP, sem a DK politikusai. A Csepel.info összefoglalója.

Amikor a közelmúltban aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt elítélték Szenteczky Jánost, nem csak fideszes képviselők éreztek jogos elégtételt. Aznap este Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció elnöke is pezsgőt bonthatott. A csepeli MSZP elnökének és frakcióvezetőjének cinikus és aljas bűncselekményében ő is a célkeresztben volt. (tovább…)

Aba kapott „instrukciókat” Demszkytől – Borbély Lénárd a Napi Aktuális műsorában

2017. március 29. szerda

EchoTV

echo_bl

Az OLAF-jelentés kapcsán hallgatták meg Aba Botondot, a BKV volt vezérigazgatóját, aki elismerte, hogy kapott „instrukciókat” közvetlenül Demszky Gábor akkori szabad-demokrata főpolgármestertől. Vendég: Borbély Lénárd, a metrókorrupciót vizsgáló fővárosi munkacsoport vezetője.

A felvétel megtekinthető ide kattintva.

Megette a cenzúra Pityinger hőseit

2017. március 27. hétfő

Csepel.info

verekedesbe-torkollt-az-mszp-es-a-liberalisok

Pityinger, amikor a kezével is dolgozik

Hiába váltotta fel a hétvégén a balliberális szájkaratét Pityinger (Dopeman) László kampánycsapatának kezdőrúgása, a balliberális pártok közötti újfajta párbeszéd nem jelenhetett meg a pártmédiában – derült ki lapunk sajtószemléjéből. A történteket a Simicska Lajoshoz kötődő Magyar Nemzet, a Jobbiknak is pitiző, de alapvetően balliberális Index és a Soros György kegyelemkenyerén élő 444 is kicenzúrázta.

Mint ismert, a nép legegyszerűbb fiai felé nyitó MSZP azt a Pityinger Lászlót indítja egy VIII. kerületi önkormányzati választáson, aki “Dopeman” művésznevén sűrűn ismételt baszdmegolással keresi kenyerét. Az MSZP-s proletárnótás kampánycsapata azonban megunta a balliberális pártok között eluralkodott szájkaratés vitát, és kezdőrúgással indította meg a komolyabb párbeszédet. A rúgás a pillanatnyilag az Együttben politizáló Erőss Gábort érte, aki addig csak fotózgatta és kurvázgatta Pityinger lelkes csapatának tagjait – derül ki a politikát új szintre emelő közéleti személyek beszámolóiból. (tovább…)

Verekedésbe torkollt az MSZP és a liberálisok politikusainak összetűzése

2017. március 26. vasárnap

Origo, Csepel.info

verekedesbe-torkollt-az-mszp-es-a-liberalisok

Az Origo információi szerint az MSZP által támogatott Dopeman csapata rátámadt a liberálisok független jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájára, aki mellesleg a Párbeszéd helyi önkormányzati képviselője is. Erőss Gábor állítólag lekurvázta Dopeman egyik emberét, mire azok megrugdosták. Erőss szerint ez nem igaz, szerinte őt szidták „kocsmai stílusban”.

A balliberális pártmédia egyelőre cenzúrázza a történteket. Ami történt, azonban nem különleges: az MSZP emberei a fütyülős Juhász Péter rendezvényeit is rendre kifütyülik, megzavarják. Az Együtt drogos bűnözője nem örül ennek: kifogásolta, hogy az MSZP-sek ugyanolyan mélyre süllyedtek, mint ők.

(tovább…)