‘Választás’ kategória archívum

DK-s politikus áll a Borkai-szexbotrány és zsarolás mögött – videóval!

2019. november 20. szerda

Pesti Srácok

Szövevényes bűncselekmény és egy jól megtervezett akció kezd kirajzolódni a Borkai-ügy mögött. A Nemzeti Sport által P. József néven említett személy, aki jelentős összeggel zsarolta Borkait a birtokába került kompromitáló felvételek segítségével, Póczik József lehet, aki nem csak tizennégyszeres volt válogatott focista, hanem Győrben aktív politikus, méghozzá a Gyurcsány párt színeiben.

A 2015- ös tisztújításon a DK alelnökének választották Győrben, 2014-ben egyéni körzetben képviselőjelöltként is indították. A gyanúsított szabadlábon védekezik. (tovább…)

A Momentum szerint ők azzal rúgták ki Szenteczkyt, hogy Csepelen a Fidesz nyert

2019. november 15. péntek

Csepel.info, Hír24, Valaszonline

Tudok jó pár példát említeni, amikor momentumosok kiszorítottak az önkormányzatokból vállalhatatlan figurákat

– jelentette ki Fekete Győr András, a Momentum vezetője a valaszonline-nak adott interjújában, miközben Csepelről is fontos infókat mondott. Szenteczky János esetét. Szenteczky azért nem lett Csepelen alpolgármester vagy kabinetvezető, mert Erdősi Éva, az MSZP-Párbeszéd jelöltje helyett Borbély Lénárd nyert. De adjuk át a szót inkább Fekete Győr Andrásnak: (tovább…)

Az LMP azt szeretné, hogy működőképes legyen a csepeli önkormányzat

2019. november 8. péntek

Azonnali

Csak azért szavazta meg a Fidesznek a csepeli LMP-s képviselő a bizottságok felállítását, hogy működőképes legyen az önkormányzat – reagált a párt szóvivője, Kanász-Nagy Máté.

Nem mindenkinek jött be, hogy nem sokkal a képviselői eskü után több ellenzéki képviselő már a megválasztott csepeli polgármester jogköreit próbálta megvonni és az önkormányzat működőképességét igyekezett ellehetetleníteni. Kérdés, hogy akik a kerület működőképességét próbálták megakadályozni, hallották-e, értették-e a képviselői eskü szövegét? Az LMP-t az Azonnali kereste meg.

(tovább…)

Borbély Lénárd: Bangóné aláírásgyűjtése jogilag értelmezhetetlen

2019. október 24. csütörtök

Hír TV

„Bangóné Borbély Ildikó szerint annyira egyértelmű, hogy elcsalta a Fidesz a választásokat, hogy újraszámlálással sem elégedne meg, ugye ő akart új választásokat is kiírni. Megnyugodott a képviselő asszony? Beszéltek egymással?”

„Én nem beszéltem személyesen vele, de még a korábbi napokban is azt érzékeltük Csepelen, hogy aláírást gyűjt az utcán az új választás kiírásáért. Ez nyilván jogilag is egyébként értelmezhetetlen, de szerintem a legtöbbet az mond el erről az egész ügyről, hogy a Fővárosi Választási Bizottságban Magyar György is – ha jók az információim – úgy fogalmazott, hogy amit az MSZP beadott kifogásként, az inkább egy sérelemgyűjtemény, mint egy jogilag alátámasztott beadvány.”

Felfüggesztett szabadságvesztést kértek Szenteczky Jánosra

2019. október 24. csütörtök

Csepel.info

Az MSZP-s politikusnak szeptemberben lett volna a tárgyalása, ám hirtelen nagyon beteg lett. Persze csak arra a kis időre, és nyilván nem véletlenül. Most felfüggesztett szabadságvesztést kért ellene az ügyészség a büntetőügyben, melynek csak egy része a “csepeli lakásmutyi” botrányként elhíresült esetsorozat.

A Csepel.info úgy tudja, hogy Szenteczky János a per során először tett tanúvallomást. Írásbeli vallomása azonban nem feltáró jellegű, inkább a felelősségét próbálja elterelni. (tovább…)

Németh Szilárd: Mi meg fogjuk védeni az országot!

2019. október 22. kedd

Hír TV

A Nyolcas című műsor vendége Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt.

Vajon az új főpolgármester, és a megválasztott ellenzéki településvezetők várost akarnak vezetni vagy az ellenzéki politizáláshoz használják majd fel pozíciójukat? Erre a kérdésre is választ kaptunk A Nyolcasból. G. Fodor Gábor vendége ezúttal Németh Szilárd a Fidesz alelnöke volt.

(tovább…)

Magyar György csúnyán megalázta a csepeli ellenzéki koalíciót

2019. október 21. hétfő

HVG, Csepel.info

Az ellenzéki többségű Fővárosi Választási Bizottság lesöpörte a Bangóné Borbély Ildikó és Szenteczky János által beadott kifogásokat, amelyekkel meg akarták ismételni a csepeli választási eredményeket azokon a helyeken, ahol nem nyertek.

Az ellenzéki Magyar György ügyvéd ezt mondta Bangónéék beadványára: “Ez csak sérelemgyűjtemény.” (tovább…)

Karácsony meghozta Gyurcsány embereit

2019. október 18. péntek

888

Ez lenne vajon a hála azért, hogy a DK beállt mögé?

Sajtóinformációk szerint Lamperth Mónikából főjegyző lesz, míg fix állást kaphat Karácsonytól a kampányát segítő Gál J. Zoltán és Batiz András is, akik korábban az MSZP-SZDSZ-korszak kormányszóvivői voltak.

(tovább…)

Ezekkel az indokokkal akar Bangóné új választást

2019. október 18. péntek

Csepel.info

Úgy tűnik vádaskodással és abszurd vádakkal akar Bangóné Borbély Ildikó új választást Csepelen. De csak ott, ahol nem az ellenzéki pártok képviselői nyertek. Ahol az ellenzék nyert, ott nem okoz nekik problémát ugyanaz, ami a számukra vesztes körzetekben.

A Csepel.info úgy tudja, hogy Bangóné és Szenteczky János beadványai időnként önmaguknak is ellentmondanak. Németh Szilárd képviselő már reagált a vádakra, ő orvosi kezelést javasolt azoknak, akik ilyeneket írnak. (tovább…)

Új választást követel az ellenzék Csepelen, mert nem hétfőn, hanem kedden tettek esküt

2019. október 17. csütörtök

Csepel.info

Bangóné Borbély Ildikó szerint több gyanús esemény is történt a XXI. kerületben. Például hétfőn tették le az esküt a fideszes és kedden az MSZP-s bizottsági tagok. Úgy tudjuk abból is baj lett, hogy az egyik bizottsági tag vállalta, hogy elmegy mozgóurnázni, ám később meggondolta magát. Ez akkora sokkot okozott neki, hogy jegyzőkönyvet vetetett fel az esetről, és választási csalásra gyanakszik.

Bangóné szerint szerepelt a nyilvántartásban egy halott ember is, és az ő nem létező szavazata miatt érvénytelen az összes többi létező.

(tovább…)