‘Média’ kategória archívum

Elképesztően dilettáns bukás: íme a magyar fake news média névsora

2018. október 16. kedd

Csepel.info

Különleges engedéllyel utazhatott katona édesapjával Orbán L. százados kétéves kislánya egy katonai utasszállító géppel Ciprusról Magyarországra. Bár teljesen egyértelmű, hogy Orbán L. százados nem lehet Orbán Viktor miniszterelnök, a balliberális fake news média – Demeter Mária LMP-s politikusra hivatkozva és benne vakon bízva – mégis ezt állította.

A Csepel.info most összeállította, hogy a fake news újságok és álhír-újságíróik közül – melyek mind különösen büszkék az oknyomozó cikkeikre – kiknek nem esett le, hogy Orbán L. százados és kétéves kislánya nem lehet Orbán V. miniszterelnök és 14 éves lánya. (tovább…)

Íme egy pillanatkép a Kádár-rendszerből, amit most visszasírnak

2018. október 11. csütörtök

Csepel.info

A Három Kívánság “az átkos” egyik legnézettebb műsora volt. Mai szemmel unalmasnak tűnhet a most bemutatásra kerülő részlet. De vegyük figyelembe: akkor a magyar televíziónak csak a “cseh1 és cseh2” voltak a versenytársai. Vidéken még az sem volt.

Ha a videó hatására valaki azt találná ki, hogy ilyen rendszerkritikus lehetett akkor a televízió, muszáj megjegyeznünk: semmi rendszerkritika nem volt abban, hogy egy gyereknek ilyen álmai vannak – és ilyenek a Kádár-rendszer élelmiszerboltjai. Ez épp úgy a legtermészetesebb dolog volt akkoriban, mit az, hogy a nyári kánikulában nemhogy a megszokott kétfajta sört, hanem semmilyet sem lehet kapni a vidéki boltokban. (tovább…)

Elhunyt Lovas István

2018. június 12. kedd

Pesti Srácok

Hétfőn tragikus hirtelenséggel elhunyt Lovas István újságíró, a Magyar Idők publicistája, az Echo TV Sajtóklub című műsorának állandó tagja. A gyászhírt Bayer Zsolt, Lovas István barátja jelentette be blogján, a Bádogon a következő címmel: Elment Lovas Pista. 

“Reggel nem küldte el a nemzetközi sajtószemléjét sem az Echo TV-nek, sem a Magyar Időknek. Egész nap kerestük telefonon, de nem vette fel. Aztán nem jelent meg a ma esti Sajtóklub felvételén. -Meghalt a Pista? – kérdezgettük egymástól még a stúdióban, és nevettünk, mert úgy voltunk ővele, hogy nem hal meg soha. Lovas Pista nem az az ember, aki csak úgy meghal. Ugyanis lényegesen erősebb a halálnál. Este aztán megtudtuk a felfoghatatlan hírt. Lovas Pista nincs többé. És most nem is tudok mondani semmi többet. Majd később. Isten nyugtasson csöndesen, barátom” – írta Bayer Zsolt megrendülten.

Lovas István 72 éves volt. (tovább…)

Nem az ország hülye, hanem a vidékiző balliberálisok

2018. április 11. szerda

Vélemény – Szilvay Gergely

Akárhogy csűrik-csavarják az ellenzéki lapok, a Fidesz nem csak a vidékiek és szegények körében a legnépszerűbb. Hanem Budapest egészében, a gazdag városokban, az értelmiségiek kertvárosaiban, a nyugati határszélen, a főváros körüli agglomerációban és a 12. kerületben is.

És a nők és – meglepetés – a fiatalok körében is a Fidesz a legnépszerűbb. A Fidesz totális néppárt lett. A vidékizéssel máris a Fidesz 2022-es újabb győzelméért dolgoznak. (tovább…)

Videó: így gurult el Demszky gyógyszere

2018. április 10. kedd

Origo, Csepel.info

Demszky Gábor korábbi SZDSZ-es főpolgármester választási törvényt sértett, majd lökdöste, sértegette, és vízzel próbálta leönteni az Echo TV stábját. Abszurd jelenetek.

A televízió operatőre azt kérdezte Budapest volt főpolgármesterétől, hogy miért osztogat szórólapot a Bocskai úton található szavazókör előtt. (tovább…)

Az én mozim: Weiss Manfréd film – II. rész

2018. január 25. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Szerkesztőségünk rendszeresen vetít le különféle történelmi jellegű filmeket, melynek témája Csepelhez kötődik.

A ma bemutatandó film a XX. századi Magyarország – ipar- és kultúrtörténetileg – egyik legjelentősebb családjának, Weiss Manfrédnek és utódainak történetét dolgozza fel 1945-ig, még élő hozzátartozók, történész szakértők, valamint számtalan korabeli dokumentum, archív anyag segítségével.

Kapcsolódó tartalmak:

Oscar-díjra jelölték Enyedi Ildikó filmjét

2018. január 23. kedd

INDEX, Mr. Gabee, Csepel.info

Enyedi Ildikó az Arany medvével Fotó: John Macdougall / AFP

Magyar idő szerint január 23-án kora délután jelentette be az Amerikai Filmakadémia az Oscar-jelöléseket. Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről bekerült az öt legjobb külföldi film közé, ezzel a magyar alkotó lett a mezőny egyetlen női rendezője.

A kategória öt jelölt filmje: (tovább…)

A kormány döntése értelmében 2018 a családok éve lesz

2017. december 28. csütörtök

Ennek köszönhetően további anyagi és erkölcsi támogatásra számíthatnak az ifjú házasok, az otthonteremtésre vállalkozók és a gyermekvállalás előtt állók. Akárcsak a nagycsaládosok, a munkába szülés után visszatérők, valamint az idősek is. Megnézzük hol és milyen változások lesznek. De természetesen nem megyünk el szó nélkül az MSZP-DK megállapodása mellett sem. A stúdióban Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Az adás megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Mégis lesz karácsonykor Reszkessetek, betörők! a tévében

2017. december 15. péntek

24, MR.gabee, Csepel.info
A TV2 elhappolta a vígjátékot az RTL-től. Korábban arról írtunk, hogy a Reszkessetek, betörők! nélkül fog eltelni a szenteste, már ami a tévécsatornák kínálatát illeti, mert sehol nem tűzték műsorra az ikonikussá vált vígjátékot, pedig az elmúlt három évben az RTL Klub újra és újra nézettségi csatát nyert Kevin kalandjaival.

Most azonban változott a helyzet, és megerősítést nyert a pletyka, miszerint a film vetítési jogai a TV2-höz kerültek. Andy Vajna televíziója csütörtökön közleményt adott ki, amiben azt írják: mégis műsorra tűzik a Reszkessetek, betörők! két epizódját, 24-én és 25-én.

Hiába várja a Reszkessetek betörők!-et szenteste

2017. december 10. vasárnap

ORIGO, Mr.Gabee

Szenteste nem lesz képernyőn a Reszkessetek betörők. Bár a teljes karácsonyi műsor még nem ismert, a SorozatWiki szerint egyik csatorna sem tűzi műsorra a Reszkessetek betörők!-et december 24-én. Idén év elején merült fel, hogy az RTL Klub már nem fogja adni a Reszkessetek-filmeket, mivel a TV2 szerezte meg a vetítési jogokat.

A lap szerint a TV2 sem tűzi műsorára a Reszkessetek, betörők!-et ezen a napon, mivel a Sztárban sztár+1 kicsi jelentkezik ünnepi különkiadással. Hogy 25-én és 26-án vetítik-e a Reszkessetek, betörőket!, egyelőre nem derült ki, az ünnepi filmekkel kapcsolatban későbbre ígértek tájékoztatást.