‘Média’ kategória archívum

Internetes portálok vették át a baloldali pártok szerepét

2017. április 24. hétfő

Origo

internetes-portalok-vettek-at-a-baloldali-partok-szerepet

Egyes internetes portálok átvették a baloldali pártok szerepét, saját értelmezési keretet alakítottak ki, nem igazán törődve már az ellenzéki pártok véleményével – mondta Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Deák Dániel szerint az internetes portálok a tulajdonosi körüknek megfelelő gazdasági, politikai iránymutatások alapján szeretnék alakítani a közvéleményt bizonyos kérdésekben, amelyek közül az egyik legszembetűnőbb a CEU-ügy. Az elemző szerint az internetes portálok szerepvállalása új jelenség a médiapiacon, véleménye szerint annak tudható be, hogy

(tovább…)

A Jobbiké lett a “Zsindex”

2017. április 20. csütörtök

888, Csepel.info

a-jobbike-lett-a-zsindex

Simicska Lajos érdekeltségébe és ezzel a Jobbik szolgálatába került az Index “hírportál”. Az Index régebben kifejezetten Jobbik és Simicska-ellenes volt. A jobbikosok egyenesen liberális zsidó médiának tartották, ezért csak “Zsindexnek” hívták.

Simicskának már jó ideje közvetlen beleszólása volt a lapba. amely azóta nem tartja szélsőséges pártnak a Jobbikot. Amikor a párt Soros György mellé állt, baráti gesztusokat tett a homoszexuális szervezetek és a zsidóság felé, kifejezetten dicsérték is a Jobbik új politikáját.

(tovább…)

Meghalni Ukrajáért – filmbemutató

2017. április 20. csütörtök

Csarnai Attila, Mr.Gabee, Csepel.info

Április 26-án 19 órakor rendezik meg a Meghalni Ukrajnáért című dokumentumfilm díszbemutatóját az Uránia Filmszínházban. A filmet Csarnai Attila rendezte és Skrabski Fruzsina a producere.

A rendezvény kétnyelvű lesz, magyar és angol konferálással. A filmet magyarul, angol felirattal vetítik. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az alkotók szeretnék, ha minél több csepeli is megtekintené a filmet az első bemutatása alkalmából.

(tovább…)

A Forbes leszállította az év közéleti vicclistáját

2017. április 7. péntek

Mandiner blog

forbes600x315

Nevetett már ma? A Forbes szerint a momentumos Orosz Anna, a TASZ-os Kapronczay Stefánia és a Helsinki Bizottságot vezető Pardavi Márta befolyásosabbak, mint a női országgyűlési képviselők.

Ezt írja a Forbes legfrissebb számában megjelenő listáról a Kreatív:

A közéleti lista első hat helyezettje valamilyen módon a kormányhoz, illetve a kormányfőhöz kötődik. A listavezető ismét Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége lett, őt Szemerkényi Réka követi, aki Washingtonban nagykövetként képviseli Magyarországot (a közeli felmentéséről szóló hír lapzárta után érkezett). A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke; Karas Mónika a harmadik. (tovább…)

Németh Szilárd a Pirkadat című műsornak a vendége volt

2017. április 6. csütörtök

YouTube

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Pirkadat című műsornak a vendége volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Csepel.info mozi – Az esőember

2017. április 2. vasárnap

Csepel.info, Mr.Gabee

A videó megtekintéséhez klikk a képre

Az autizmus világnapja alkalmából a Csepel.info moziban a fenti képre kattintva megtekinthető az Esőember című film.

Röviden a tartalomból:

Charlie Babbit aranyifjú csalódottan veszi tudomásul, hogy édesapjától, akivel soha nem jött ki valami jól, nem örökölt mást, mint néhány rózsabokrot és egy 40 éves autót. Kiderül, hogy van egy bátyja, aki a hagyaték mintegy hárommillió dollárnyi részét kapja. Charlie egy intézetben talál rá az autista, vagyis Savant-szindrómás Raymondra, s magával viszi őt annak reményében, hogy megszerezheti a bátyja számára értéktelen vagyont mint Raymond gyámja. Raymond csak sportalsót hajlandó viselni, kívülről tudja Shakespeare összes művét, fél a repüléstől, 23.00-kor mindig le kell feküdnie és zseniális fejszámoló. Közös útjuk során Charlie sok újat tanul, de gyakran összetűzésbe keveredik Raymonddal. Nehéz neki legyőznie a türelmetlenségét, amit a mániákus bátyja okoz az út során, ám a történet végére Charlie őszintén megszereti Raymondot, s lassanként megtanul együtt élni bátyja fogyatékosságával és különc szokásaival, s már nem is érdekli a három millió dolláros örökség megszerzése.

A baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja

2017. április 2. vasárnap

Fidesz.hu

1491126710-nemeth-szil-357f-st-kg09
Jól láthatóan kialakult egy furcsa koalíció, melyben a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja, finanszírozza – húzta alá Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Jobbik most indult országos kampánya végső bizonyítéka annak, hogy a Jobbik egy milliárdos pártja; Simicska Lajos marionett bábuként mozgatja Vona Gábort és a Jobbikot – húzta alá a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Hozzátette: ehhez sok száz millió forintért plakáthelyeket és médiafelületet is biztosít nekik, cserébe ezért gyakorlatilag, amit a Jobbik mond, azt Simicska Lajos diktálja. (tovább…)

Németh Szilárd az Egyenes Beszéd műsorának vendége volt

2017. március 22. szerda

ATV

Németh Szilárd az Egyenes Beszéd műsorának vendége volt

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Németh Szilárd a Magyarul Balóval című műsor vendége volt

2017. március 11. szombat

RTL Klub

Németh Szilárd a Magyarul Balóval című műsor vendége volt
Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorának a vendége volt.
A felvétel megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

A 444 és a HVG olvasói is fellázadtak a Soros-hanta ellen

2017. március 8. szerda

Csepel.info

szabo_sz_nagypentek02

Ez a Soros-féle szervezet által mutogatott “szörnyű rendőrségi megsebesítés” sokkal inkább egy drótkerítés által okozott horzsolásra emlékeztet

Még a legelvakultabb liberális olvasók is kamunak tartják az Orvosok Határok Nélkül nevű szervezet kormányellenes vádaskodásait – derül ki a 444 és a HVG fórumán.

A HVG és a Soros György által pénzelt 444 a szintén Soros György által pénzelt Orvosok Határok Nélkül szervezet vádjaival próbálták támadni a kormányt, azt állítva, hogy a magyar határon különböző trükkös módszerekkel bántalmazzák, kínozzák a szegény illegális határátlépőket. A liberális lapok azonban aligha számítottak arra, hogy a saját olvasóiknak is van már annyi tapasztalatuk, hogy nem hiszik már el ezeket az állításokat. (tovább…)

Németh Szilárd: A sport teremtheti meg a békét a Kárpát-medencében

2017. február 28. kedd

Németh Szilárd: A sport teremtheti meg a békét a Kárpát-medencében

„Egy szőnyegen – egy nyelven – Együtt a magyar birkózásért!” Ez a szlogenje annak az együttműködésnek, amit múlt hét pénteken jelentett be a Magyar Birkózó Szövetség. A program célja, hogy a határon túli magyar versenyzők is indulhassanak az országos bajnokságon, amit már a hétvégi kötöttfogású ob-n meg is tehetnek. Korábban hasonlóra csak az asztaliteniszezőknél volt példa. A március 4-én megrendezésre kerülő tornáról, valamint a Kozma István Birkózó Akadémia tevékenységi köréről a szövetség elnök, Németh Szilárd beszélt a Sportreggeliben.

A videó megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Csepel.info hétfői mozija: Közösségi háló

2017. február 27. hétfő

CSepel.info, Mr.Gabee

Klikk a képre a videó indításához

Hétfőn este a Cool TV tűzi műsorára a Közösségi média című filmet. Ebből az alkalomból mi is levetítjük olvasóinknak.

A filmről röviden: Mark Zuckerberg jobban ért a számítógépekhez, mint a csajozáshoz. A Harvard egyetem diákja ideje nagy részét a gépe előtt tölti. 2003-ban új ötlettel áll elő: egy olyan oldalt indít a világhálón, ahol a haverok közösségi életet élhetnek. A kollégiumi szobából indult Facebook valóságos kommunikációs forradalmat hozott, és alapjaiban változtatta meg a világot, az emberi kapcsolatokat – és megváltoztatta az alkotóját is. Hat esztendővel és ötszázmillió ismerőssel később Zuckerberg a világ legfiatalabb milliárdosa. Egykor békés, nyugodt életről álmodott, a siker azonban felkavarta mind a szakmai, mind a magánéletét.

Németh Szilárd a Heti Mérleg vendége volt

2017. február 27. hétfő

Echo TV

Németh Szilárd a Heti Mérleg vendége volt

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az Echo televízió Heti Mérleg című műsorának a vendége volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!
(tovább…)

Ismét Oscar-díjat nyert egy magyar film!

2017. február 27. hétfő

Index, Csepel.info, Mr.Gabee

Oscar-díj

Deák Kristóf Mindenki című kisjátékfilmje nyerte meg a kategória Oscar-díját magyar idő szerint hétfőn hajnalban a Los Angeles-i díjátadó gálán.

„Reménykedtem benne, hogy valameddig eljut a film, de azt sosem gondoltam volna, hogy idáig. Viccként mondogattuk egymásnak a produceremmel, Udvardy Annával, hogy Oscar így, meg Oscar úgy, de valójában csak november végén kezdtünk el hinni benne, amikor bekerült a tízes listába” – mondta az Oscar-jelölések kihirdetése után interjúnkban Deák Kristóf, a Mindenki rendezője, akinek hétfőn hajnalban már muszáj elhinnie, hogy a filmje eljutott olyan messzire, amennyire az csak lehetséges: százötven nevezett, tíz shortlistes, majd öt jelölt kisjátékfilm közül a magyar alkotás nyerte el a legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat. (tovább…)

Dokumentumfilm az elfeledett csepeli kényszermunkásokról

2017. február 26. vasárnap

Csepel.hu, Mr.Gabee

A kép illusztráció – Foto: veritasintezet.hu

Dokumentumfilm készült arról a mintegy 300 férfiről, akiket a szovjet hatóságok hurcoltak el kényszermunkára 1945 januárjában Csepelről a Szovjetunióba. Az áldozatok egy része soha nem térhetett haza, a túlélők pedig nem beszélhettek a megpróbáltatásaikról. A róluk készült 45 perces film címe Málenkij robot Csepelen, rendezte Csarnai Attila. 

Bemutató időpontja: 2017. február 27. 16:00
Helyszín: Csepeli Nyugdíjas Klub
A BELÉPÉS DÍJTALAN

A film az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett GULAG-GUPVI Emlékév alkalmából, a Gulág Emlékbizottság civil pályázati támogatásával jött létre. (tovább…)