Csepeli sikerek a sulivívó diákolimpián

Csepel.hu

A Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Vívó Szövetséggel közösen rendezte meg a párbajtőr szakág korosztályos versenyeit december 15-16-án.

Ezen több csepeli gyermek is részt vett, akik figyelemreméltó eredményeket értek el.

A fiú 11-12 évesek között Lucza Lóránd első, Ötvös Gábor második helyen végzett. A 12-13 éveseknél Bognár András második helyezést ért el. A 13-14 éves korcsoportban Hajdu-Nonn Míra ötödik lett. A 15-16 évesek között Tóth Anna második helyen zárta a versenyt. A fiú 15-16 éves korcsoportban Kovács Kevin harmadik helyen végzett.

Belák János, a Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület vezetőedzője, a versenyzők felkészítője úgy nyilatkozott, hogy nagyon elégedett a sportolók teljesítményével. Örömteli, hogy sok csepeli gyermek ilyen szép vívó eredményt tudott elérni a diákolimpián. A helyezéseket elért sportolókon túl név szerint is dicsérte Marosi Petrát, Ludányi Kendét, Diószeghy Pált, Tóth Marcellt és Török Inezt, akik szintén kiváló egyéni teljesítményt nyújtottak. Kijár az elismerés Pataki Gergely edzőnek, aki szintén segítette a versenyzők felkészítését.

Amennyiben új tagok csatlakoznának hozzájuk, az egyesület honlapján érhetőek el: www.csepelvivas.hu.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !