Elmaradt a karácsony a csepeli pártoknál: mind a polgármestert gányolták

Csepel.info

December 25-én, karácsonykor, a déli harangszó előtt fél órával tették fel a fideszes oldalra a polgármestert hazugságokkal vádoló cikket, amit jelenleg is hirdetnek

Csepel különleges: itt a Fidesz együtt szavaz a DK-MSZP-Momentum formációval – akik összenőttek a Fidesszel. Ráadásul ünnep helyett karácsonykor is együtt gyalázták a polgármestert.

Újdonságot Dukán András, a Momentum polgármester-jelöltje tud felmutatni, aki – nagyon úgy tűnik – a momentumos kampánypénzből suttyomban saját vállalkozását is reklámozza.

Csepelen a Fidesz együtt szavaz az ellenzékkel, és az ellenzék a Fidesszel

Bár a Fidesz keresztény párt, csepeli szervezetük az adventet arra használta, hogy Borbély Lénárd polgármestert gyalázza. Az ellenzékkel jól elvannak. Az elmúlt években több mint harmincszor szavaztak a DK, az MSZP és a Momentum frakciókkal közösen a polgármesterrel szemben. Ennek oka drámai:

Borbély Lénárd polgármester és alpolgármesterei nem voltak hajlandóak a Csepeli Munkásotthon, a Laurencz László Sportcsarnok és a Kis-Duna-part magánalapítványba való átjátszására, eladására. Ezért tavaly mindannyiukat kizárták a Fideszből.

Az egész országban egyedülálló, ahogy az ellenzéki DK-MSZP-Momentum és a Fidesz egymásra találtak. Közös céljuk most az önkormányzat költségvetésének ellehetetlenítése és a polgármester megbuktatása. Ez az összjáték folytatódott év végén, a szeretetről és békéről szóló advent és karácsony időszakában. A fekete kampányban a DK-Fidesz-MSZP-Momentum ismét azzal vádolja a polgármestert, hogy nincs joga a polgármesteri hivatalban dolgozni és sajtótájékoztatót tartani. Erre szerintük csak nekik van joguk, hiszen ők szintén a hivatal helyiségeiben dolgozhatnak vagy tarthatnak sajtótájékoztatókat…

A polgármestert gyalázó kampányban egy videóban megszólal Tóth Endre, a Fidelitas csepeli vezetője is, aki közismert tényeket próbál cáfolni. Például azt, hogy a KIMBA mellett luxusszállodák épültek volna – ha azt a kerület vezetése nem akadályozza meg. Érdekesség, hogy információink szerint Tóth nem lesz egyéni jelölt, mert más dolog kamerába beszélni, mint találkozni a szavazókkal. Utóbbit nem vállalja.

A csepeli Momentum szórólapjai, amikkel együtt érkezett Dukán András pizzasütős kisvállalkozásának szórólapja is – így nyilván “ócsóbb volt neki”

A Fidesz a mémoldalain a teljes adventi időszakban kampányolt, majd karácsony napján, december 25-én is indított hazug állításokkal teli hirdetést a Facebookon. Megosztásaikkal, kedveléseikkel a DK-s, MSZP-s és momentumos pártkatonák is részt vettek a polgármester elleni kampányban. Külön érdekesség, hogy a Momentum karácsonyi negatív kampánya során két pártszórólap mellett egy olyan is megjelent a postaládákban, amely Dukán András saját pizzasütő kisvállalkozását hirdeti. Hiába no, nem mindenhol lehet lepacsizni a dolgokat, a piac szabályai továbbra is kemények…

Kérdés azonban, hogy ki bízná az olyan emberekre a közpénzt, akik még a választási kampányban is – gyaníthatóan – saját vállalkozásuk javát keresik.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !