2018. november havi archívum

Profi hazudozónak tanítják ki a Soros-szervezetek az illegális bevándorlókat – videóval!

2018. november 16. péntek

Mandiner

A rejtett kamerás felvételen látszik, ahogy egy NGO önkéntesei arra képezik ki az illegális bevándorlókat, hogy miként tudják kicselezni az EU-s határellenőrzéseket.

Egy nyilvánosságra került felvételen az Advocates Abroad nevű migránssegítő NGO önkéntesei arra képezik ki az illegális bevándorlókat, hogy miként tudják kicselezni az EU-s határellenőrzéseket – írja a Pesti Srácok. 

(tovább…)

Havas Henrik és Kálmán Olga a Jobbiknál folytatják

2018. november 16. péntek

Blikk, Csepel.info

Az interneten elérhető és a Jobbik párttelevízójaként működő  N1TV-n folytatja munkáját Kálmán Olga, ahol többek között Havas Henrikkel és Para-Kovács Imrével egy beszélgetős showműsorban tér vissza. A műsorvezető Perjés Zoltán lesz – számolt be a Blikk.

A Saller első adása pénteken 18 órától kezdődik. A balliberális Jobbik, a magyar politikai élet egyik legérdekesebb irányváltását követte el az elmúlt években: korábban nemzeti radikális párt volt, ám miután úgy nem sikerült a hatalom közelébe férkőzniük, most korábbi elveik feladásával próbálkoznak.

Élőben követhető koncertsorozatot indít útjára az Egressy

2018. november 15. csütörtök

Egressybeni.hu, Csepel.info

Az eseményt az intézmény facebook oldalán élőben követhető volt.

2018. november hónapban új rendezvénysorozatot indít útjára az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola. Az első ilyen esemény november 15-én került megrendezésre, melyben a jazz tanszakon tanuló diákoknak, illetve a vendég zenészeknek nyílt lehetőségük együtt zenélni. Az eseménysorozat különlegessége, hogy élőben követhető az esemény.

Balogh Gábor, az iskola igazgatója elmondta, hogy a koncertsorozat egyedülálló abban, hogy mindenki az okoseszközei és a közösségi média segítségével a sorozat minden eseményét élőben követheti.

A Jazz Session est különlegessége az volt, hogy a koncert során be lehetett csatlakozni a zenekarhoz egy vagy két szám erejéig. A rendezvénynek olyan nagy sikere volt, hogy a jövő hónapban is megrendezzük. Balogh Gábor kiemelte, hogy a jövő havi koncertig még számos eseményt szerveznek, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Soron következő rendezvényük november 28-án tartják a csepeli iskola színháztermében, ahol egy Színművészeti Est kerül megrendezésre – zárta nyilatkozatát az Egressy igazgatója.

Pályaválasztási kiállítás Csepelen: segítség a jó választáshoz

2018. november 15. csütörtök

Csepel.hu

Megnyílt a VI. Csepeli Pályaválasztási Börze a Szabó Magda Közösségi Térben. A rendezvény idén három napon át (november 15-16-17.) várja a továbbtanulás előtt álló fiatalokat.

A börzén 16 csepeli és környékbeli középiskola mutatkozik be.

(tovább…)

Megköszönték a szociális ágazatban dolgozók munkáját

2018. november 15. csütörtök

Csepel.hu

A Szociális Munka Napja alkalmából díjazták a Humán Szolgáltatások Igazgatósága munkatársait a Radnóti Miklós Művelődési Házban november 14-én. Az elismeréseket Borbély Lénárd polgármester és Nagyné Kovács Tímea, a HSZI intézményvezetője adták át.

Előtte Miller Zoltán adott koncertet, majd vendégül látták a megjelenteket. A rendezvényen részt vett még Morovik Attila alpolgármester, Metz Tímea intézményfelügyeleti ágazatvezető és Szuha Erika önkormányzati képviselő, a Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottság elnöke.

(tovább…)

Magyarország a keresztények védelmében

2018. november 15. csütörtök

Csepel.hu

Nemcsak az ókorban, hanem napjainkban is folyik keresztényüldözés a világ számos pontján.

Ennek mértéke jóval nagyobb, mint vélhetnénk: a világon öt atrocitást elszenvedett emberből legalább négyen a keresztény hitük miatt válnak áldozattá – mondta Kiss Bertalan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár-helyettes a Szent Imre Ház Kolping Otthonában megrendezett előadásán november 14-én. Az eseményt a Csepeli Kolping Család szervezte.

(tovább…)

JAZZ JAM Session az Egressyben csütörtök este

2018. november 15. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Az eseményt az intézmény élőben közvetíti facebook oldalán

Egy cigány család okozza a baloldal vereségét? – A csepeli DK leleplezte őket

2018. november 14. szerda

Csepel.info

A DK-s politikus által bemutatott képen valójában nem is a gábor cigányok, mint inkább a fehér gépkocsi lesz a főszereplő

Horváth Gyula, a csepeli Demokratikus Koalíció elnöke szerint rendkívül fondorlatos  módon, egy gábor cigány család és különleges technológia segítségével hekkelik meg a baloldal győzelmét, és nyer kétharmaddal a Fidesz.

Az évszázad leleplezése egy átlagosnak induló, ám meg nem nevezett hétfői napon, reggel 9 órakor kezdődött a Csepel Plaza épületében. Ebben az időpontban hat hasonló, kalapot viselő roma ember – gyaníthatóan egy gábor cigány család férfitagjai – jelentek meg a csepeli okmányirodánál. Ahogy azt Horváth Gyula DK-s politikus leleplezte, a cigányok éppen választási csalást követtek el. Át is adjuk neki a szót: (tovább…)

Korcsolyázzunk ismét együtt Csepel szívében!

2018. november 14. szerda

Csepel.hu

(tovább…)

Bangóné kiáll hűtlen kezelésért elítélt párttársa mellett

2018. november 13. kedd

Csepel.hu

Barátok közt: piros dzsekiben az előtérben Bangóné, Takács Krisztián és Szenteczky János – a két utóbbit már elítélték

Hiába ítélték el korrupciós bűncselekmény miatt, hűtlen kezelésért jogerősen Takács Krisztiánt, a csepeli MSZP frakció tagját, Bangóné Borbély Ildikó kiállt mellette. A politikus asszony Facebook oldalán próbálja a korrupciót semmiségként, hűtlen kezelő párttársát hősként bemutatni.

A csepeli MSZP frakció tagjai közül eddig kettős emberölés, sikkasztás, pedofil bűncselekmények elkövetése, különféle rágalmazások és más, kisebb bűntények miatt ítéltek el politikusokat. Ezek közül Takács Krisztián a hűtlen kezelés mellett magánokirat-hamisítást és rágalmazást követett el.

(tovább…)