‘Állat’ kategória archívum

Adománygyűjtő nap az állatokért – a Rizmajerben

2018. február 8. csütörtök

Csepel.info

Február 11-én 14:00 órától ismét adománygyűjtő napot tartanak az állatbarátok Csepelen, a Rizmajer Kézműves Sörházban – értesült a Csepel.info.

Fellépésével támogatja az állatbarátokat – és garantáltan jó hangulatot teremt – 17:00 órától a Macskajaj zenekar. (tovább…)

Egy eltűnt kutyát keresnek

2018. január 31. szerda

Mr. Gabee, Csepel.info

Eltűnt egy Yorki a Vermes iskolánál

2018. január 26. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

2018.01.26-án Csepel csillagtelepen a Vermes Miklós Általános Iskola elől eltűnt Frisco névre hallgató Yorki, fiú kutya.

Különös ismertetőjele, hogy piros “kabát” volt rajta! Egy pillanat alatt tűnt el, így az a gyanú, hogy valaki felkapta és kocsival elhajtott vele. Sokan keresik már a környéken (órák óta) de sehol sincs. A kutyában található chip működik.

Ha valaki tud bármit hollétéről, illetve látta az iskolánál, hogy mi történt kérjük azonnal jelentkezzen a tulajdonosnál, Varga Dánielnél 06 70 3212823 vagy írjon a csepel.info@gmail.com címen.

Találtak egy kutyát

2018. január 24. szerda

Mr. Gabee, Csepel.info

Olvasónk a Credit Car Gumi szerviz előtt találta a képen látható ezt az ápolt spánielt szerdán napközben. A neve Todi.

Elvitték a Táncsis Mihály utcai állatorvoshoz, akik nagyon segitőkészek voltak. Ott kiolvasták a chipet. A telefonszám ki volt kapcsolva, de irtak a gazdinak emailt.

A tulajdonos a Tancsics Mihály utcai rendelőben veheti át a kutyát.

Egy csepeli kutyát keresnek

2018. január 19. péntek

Mr. Gabee, Csepel.info

Találtak egy kutyát Csepelen

2018. január 7. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info


A tököli Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány a képen látható kutyát találta Csepel területén.

A gazdája a 20/313-4730-as telefonszámon, illetve a fenti linken veheti fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal.

Egy kutya gazdáját keresi a HÉV végállomásnál

2018. január 2. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info


Olvasónktól kapott információk szerint kedden dél magasságában a HÉV végállomáson látta a fenti képen található kutyát. Elmondása szerint nagyon barátságos szuka kutya. 

Feltehetőleg valahonnan megszökött, mert a lánca el volt szakítva. Nagyon keresi a gazdiját, aki a környéken megtalálja.

Gazdátlan kutya kóborol a Szent László utcában

2017. december 28. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónk értesített minket, hogy a képen látható kutya délután óta a Szent László úti Tesco Express környékén kóborol. Sajnos nincs a nyakörvény a gazdája elérhetősége.

Akinek hiányzik, a környéken megtalálja.

Kutyatámadás Csepelen – megoldott ügy

2017. december 28. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy olvasónk kereste fel szerkesztőségünket, hogy december 24-én este történt egy kutyatámadás, ahol egy pitbull rátámadott olvasónk kutyájára és a férjére.

A pitbull az esetet követően elhagyta a helyszínt. Csütörtökön délelőtt ismét jelentkezett nálunk az olvasó, aki elmondta, hogy jelentkezett nála a pitbull gondozója, aki bemutatta olvasónknak az állat oltási könyvét.

Kutyatámadás Csepelen

2017. december 27. szerda

Mr.Gabee, Csepel.info

Egy kedves olvasónk szerda délután kereste fel szerkesztőségünket facebook oldalunkon keresztül. Levelében olvasható, hogy december 24-én este történt egy kutyatámadás, ahol egy pitbull rátámadott olvasónk kutyájára és a férjére.

A férjemet is megharapta, ezért nagyon kellene a kutya oltási könyve. Sajnos a gazdik elmenekültek és a környéken senki nem ismeri őket. A képen látható felhívást kiraktuk több helyre is. A képen látható kutya csak illusztráció, a támadó kutya inkább zsemle színű volt. A helyzet az, hogy szétharapta a kutyánk a nyakörvét,így tudta csak megúszni élve a támadást a bántalmazott kutya.