‘Állat’ kategória archívum

Találtak egy kutyát a Bánya utcában

2017. december 12. kedd

Mr. Gabee, Csepel.info


Tálaltak egy kutyát a Bánya utcában.

A gazdája a csepel.info@gmail.com címen jelentkezhet.

Szurkolók az Állatokért

2017. december 10. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info

A  Szurkolók az állatkínzás ellen Facebook csoport szeretettel és tisztelettel meghív minden állatbarátot december 10-én 13:30-ra a Táncsics Mihály utcai Rizmajer Sörházba.

Az esemény szervezői tárgyi (póráz, táp, pokróc, stb.) illetve pénzbeli adományokat vár. 16:00 órától várhatóan a Mikulás megérkezik, aki 17 órától megrendezésre kerülő Macskajaj koncerten is marad.

Bővebb info: klikk ide

Eltűnt Hunny Csepelről

2017. december 7. csütörtök

Mr. Gábor, Csepel.info

Alábbiakban olvasónk levelét idézzük:

Csepelen csütörtökön eltünt a kiskutyánk Hunny. 8 éves kan, csippelve , oltva. Aki megtalálja jelezze. Fázik,fél, rémült. Megszakad érte a szìvem! 😢

Szurkolók az Állatokért Adománygyűjtő nap a Rizmajerben

2017. december 4. hétfő

Csepel.info

Szurkolók Az Állatkínzás Ellen Csepeli csoport koncerttel egybekötött adománygyűjtő rendezvényt tart december 10-én, vasárnap 13:30-tól.

“Ide hozhattok tárgyi (póráz, táp, pokróc) illetve pénzbeli adományokat. A srácok szívesen és szeretettel beszélgetnek minden kedves vendégünkkel és adományozóval. 16 órától várhatóan érkezik hozzánk a Mikulás és marad bulizni is kicsit mert 17 órától a rendezvényt a fellépésével támogató a Macskajaj zenekar is a “színpadra” lép, biztosítva a zenés jó hangulatot :)” (tovább…)

Szökött vadászgörény járja Királyerdő utcáit

2017. december 2. szombat

Mr.Gabee, Csepel.info

Lacus és Gigi nevű olvasó-riportereinktől kapott információk szerint szombaton este 21:15 körül egy vadászgörényre lettek figyelmesek Csepelen a Csalitos utcában.

Akinek esetleg hiányzik az állat, a környéken megtalálja.

A Csepel.info ismét segített

2017. december 2. szombat

Mr.Gabee, Csepel.info

Korábban beszámoltunk róla, hogy pénteken elveszett a képen látható kutya. 

A kutya gazdája aznap este jelezte, hogy rajtunk keresztül hazakerült a szeretett állat. Nagyon örülünk, hogy tudtunk segíteni.

Látott, vagy valami érdekeset, meghökkentőt? Balesetet, torlódást, vagy egyéb esetet? Vagy esetleg talált valamit útja során? Ne habozzon! Küldje el nekünk, hogy mások is megnézhessék és tudomást szerezzenek róla!

A felvételeket a Csepel.info@gmail.com e-mail üzenetben, vagy facebook oldalunkon keresztül várjuk. Továbbá szeretnénk a kép mellé néhány sort is kérni arról, hogy hol és mikor készült a felvétel, valamint azt, hogy kit, vagy mit ábrázol. Személyes adatait harmadik fél számára nem adjuk ki.

Elveszett egy kutya a Corvin csomópontnál

2017. december 1. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

Több forrásból kaptunk információt, miszerint pénteken délelőtt fél 10 körül a képen látható, Rudi névre hallgató Bichon bolognese (bolognai pincsi) fajta tiszta fiú kutya elveszett a Kossuth iskolánál.

A gazdi elmondása szerint a Weiss Manfréd út felé indult. A kutyát nagy erőkkel keresik a Corvin út menti erdőben és környékén.

A megtaláló a kutyában lévő chippet azonosítva tudja felvenni a kapcsolatot a gazdival, vagy szerkesztőségünkön keresztül (csepel.info@gmail.com e-mail címen vagy ide kattintva a facebookon keresztül)

Találtak egy kutyát az Akácfa utcában

2017. november 27. hétfő

Csillagtelepen, az Akácfa utcában kiszaladt az úttestre hétfőn reggel 8 körül a képen látható kutya.

A gazdi a csepel.info@gmail.com címen veheti fel a kapcsolatot a megtalálóval.

Ágyi poloskák leptek el egy csepeli panelházat

2017. november 10. péntek

Nlcafe

agyi-poloska-irtas-2

Hiába küzdenek a lakók évek óta a poloskák ellen, egy albérletben menedékre találnak a kellemetlen rovarok.

Rendszeresen irtják a kártevőket egy csepeli panelházban, de hiába, az ágyi poloskáksok lakó életét megkeserítik. Az RTL híradója arról számolt be, hogy a gócpont egy lakás a ház nyolcadik emeletén, ami épp végrehajtás alatt áll, a tulajdonosokat nem érik el, így oda nem tudnak bemenni az irtást végző szakemberek.

(tovább…)

Csepelen is „Fogadj örökbe a pályán!”

2017. november 8. szerda

Mr.Gabee, Csepel.info

A Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom idén szeptemberben „Fogadj örökbe a pályán!” címmel országos akciót hirdetett meg, melynek első állomása Tiszafüred volt, ahol nagy sikert aratott a kezdeményezés. A játékosok kutyák kíséretében vonultak fel a pályára, hogy felhívják a figyelmet az örökbefogadásra és a felelősségteljes állattartásra.

November 11-én, Csepelen, a Veszprém elleni bajnoki labdarúgó mérkőzést megelőzően szervez hasonló megmozdulást a Szurkolók az Állatokért a Csepel FC-vel közösen. A játékosok a tököli Elek-Ágh Állatmenhely négylábúival lépnek majd pályára. A Csepel Against Animal Cruelty a szigetszentmiklósi és a szigethalmi csoportokkal együtt már szervezett a kerületben egy kiváló hangulatú adománygyűjtő nyílt napot a Rizmajer Kézműves Sörházban, ahol behatóbban is megismerkedhettek a résztvevők a csoporttal, tagjaikkal, céljaikkal és az eddig elért eredményeikkel. (tovább…)