‘Állat’ kategória archívum

Madárpókosok gyűltek össze a Munkásotthonban

2017. október 15. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info,

Madárpókokkal foglalkozó és azokat hobbiként tartók gyűltek össze 2017. október 14-én kora este a Csepeli Munkásotthon üvegtermében. Az eseményre a Csepel.info is meghívást kapott.

Az eseményt amúgy Gudenus László, Gombás László és Gombásné Gudenus Mária szervezte azzal a céllal, hogy kötetlen beszélgetés keretében beszéljék át a felelős állattartás és egyéb olyan témákat, melyek a madárpók tartásával kapcsolatos. Az esemény résztvevői megállapodtak abban, hogy a összejövetelnek várhatóan novemberben lesz folytatása. Szerkesztőségünket Mr.Gabee képviselte.

Imádod az állatokat? Tudjuk hol leszel vasárnap délután!

2017. október 12. csütörtök

Csepel.info

Október 15-én, vasárnap 14 órakor találkoznak és gyűjtenek adományokat a rászoruló állatoknak a csepeli Rizmajer Sörösőben. “Lesz koncert, jókedv, és rengeteg állatszerető ember” – invitálnak a szervezők.

Az adománygyűjtő napot a Csepel Against Animal Cruelty és a Szigethalom-Szigetszentmiklós Against Animal Cruelty szervezik.  (tovább…)

Eltűnt egy tacskó a Vágóhíd utcából

2017. október 7. szombat

Mr. Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban olvasónk levelét közöljük:

Eltűnt a képen látható CUNI névre hallgató kuytusunk! Vöröses barna színű, kis termetű, tacskó keverék, aki PIROS nyakörvet visel! (tovább…)

Találtak egy kutyát a Királyhágó utcában – Frissítve!

2017. szeptember 17. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info

Edit nevű olvasónk a Királyhágó utcában találta a képen látható kutyát. 

Update: Szerencsére chip volt a kutyusban, így újra otthon van.

Hol vannak ilyenkor a Soros György által pénzelt állatvédők?

2017. szeptember 10. vasárnap

Németh Szilárd Facebook oldala

Hol van ilyenkor a Négy Mancs, Hol vannak ilyenkor a Soros György által pénzelt állatvédők? Hová bújtak – a mostanában hirtelen az állatok jogaiért (is) küzdő – liberális megmondókká és rettegőkké átvedlett Jobbikos politikusok?

Ma reggel az RTL II akaratán kívül is az álszent, hazug és kizárólag a pénz hatalmát fenntartani akaró PC világot leleplező filmecskét tűzött műsorára. Az Ízek szerelmese 42. részében kiemelkedő kulináris értékként, követendő példaként mutatják be  a libatömést, a libamáj-hizlalást. Azt, amit, nekünk magyaroknak meg akartak tiltani, ami ellen brutális bojkottot és megalázó kampányt indítottak, ami miatt  a magyar gazdákat és feldolgozókat tönkre akarták tenni.

Regisztráció után a kisfilmet itt megnézhetitek, tanulságos!

(tovább…)

Állatkínzás Csepelen

2017. szeptember 7. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított 2017. augusztus 24-én maradandó egészségkárosodást vagy pusztulást okozva elkövetett állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Fenti napon a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra beszállításra került a Budapest XXI. kerület Nap utcai lakóépület mellől egy bántalmazott, fekete színű szuka kiskutya. Az állat a csepeli székhelyű Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársának tájékoztatása alapján jelenleg is kórházban van, a bántalmazás következtében maradandó sérülése keletkezett, a combcsontja eltört, élete végéig sántítani fog. A bántalmazással kapcsolatban K. Attila (30) budapesti hajléktalant gyanúsítjuk. (tovább…)

Amikor a gazdi a suttyó

2017. augusztus 31. csütörtök

Csepel.info

Nem csak suttyó autósok, de suttyó kutya gazdik is vannak – írta lapunknak egyik olvasónk. A történet, ami egy játszótéren zajlott, sajnos sokak számára ismerős lehet.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük olvasói levelünket. (tovább…)

Új szerető gazdit keresnek

2017. augusztus 28. hétfő

EBTELEP, Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban összegyűjtöttük az összes állatot, amelyek Csepelről kerültek be, és szerető gazdikat keresnek az Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti telepén.

Vannak köztük olyanok, akik hosszú hónapok óta várják a szebb és boldog éltet. Az alábbi gyűjtemény arra is szolgál, hogy régóta keresett állatot is meg tudunk keresni, hátha valaki bevitte az Illatos útra, hiszen a kerületet is feltüntettük, ahonnan a telepre került.

Arra kérünk minden olvasót, hogy a tenyésztő helyett az Állategészségügyi Szolgálat telepéről válasszanak új szerethető
házi kedvencet. 
(tovább…)

Találtak egy cicát

2017. augusztus 28. hétfő

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónk arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy hétfőn reggelre a Mária királyné úti ingatlanának kertjébe találta a képen látható cicust.

Valahonnan megszökhetett, hiszen nyakörv van rajta. Ha valakinek hiányzik, a 06204909541 számon érheti el a megtalálót.

Elveszett egy kutya Királyerdőből

2017. augusztus 24. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Csütörtökön reggel Királyerdőből elszökött olvasónk Romi névre hallgató németjuhász keverék kutyája.

Barátságos és valószínű már fáradt is. Reggel óta keressük, már minden csoportban kinn van, de semmi. Ha bárki látta, vagy esetleg befogta, értesítse szerkesztőségünket.