‘Állat’ kategória archívum

Cica keresi szerető gazdáját

2018. augusztus 9. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban olvasónk bejegyzését olvashatják

Sziasztok! Csillagtelepen a Jupiter utcai óvodánál tekereg már kb. 1 hónapja ez a kb. 1 év körüli, jóképű valószínűsíthetően kan cica. Szép állapotban van, kicsit félős, de nyakörve nincs. Segítenétek egy megtalálni a gazdiját vagy találnánk neki egyet, amennyiben nincs? Mi sajnos nem tudjuk vállalni, mert macskaszőr allergiám van. 😬🤷🏼‍♀️🙈 Előre is nagyon köszönöm a segítséget! Szép estét kívánok! Üdv; G. Tünde

Nem hiányzik valakinek egy fehér mellényes kutya?

2018. augusztus 7. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint Csepelen, a Nádfedeles csárdánál napok óta kóborol ez a fehér mellényes, fekete kistestű kutya. 

Aki esetleg tudja, hogy honnan szökött el, szóljon a gazdinak, hogy a környéken megtalálható.

Adománygyűjtő- és örökbefogadó nap Csepelen

2018. augusztus 4. szombat

MR.Gabee, Csepel.info

Az Agenor Civil Állatvédő Egyesület 2018. augusztus 5-én 14:00-tól a Rizmajer Kézműves Sörházban (1212, Bp. Táncsics Mihály út 110.) adománygyűjtő és örökbefogadó napot tart!

Az alábbiakban az Egyesület közleményét olvashatják: (tovább…)

Elveszett egy teknős a Hajós utcából

2018. augusztus 2. csütörtök

Mr. Gabee, Csepel.info

Foto: teknosinfo.hu

Olvasónk arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy augusztus első napján a kora esti órákban a Hajós utcából eltűnt egy barna szárazföldi görög teknős.

Különös ismertetőjele: két tenyér nagyságú. Akinek bármilyen információja van a teknőssel kapcsolatban, hívja a 0630964848-as telefonszámot.

Eltűnt egy cica a Rakéta utcából

2018. július 20. péntek

Mr. Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint a képen látható cica tűnt el július 18-án a Rakéta utcából.

Aki látta  vagy információval tud szolgálni az állat tartózkodási helyéről, vegye fel a kapcsolatot a gazdival a Facebookon keresztül, vagy hívja a 06203762930-as telefonszámot.

Köszönjük, ha segítenek.

Megújult a csepeli vakvezetőkutya-kiképző iskola

2018. május 4. péntek

Magyar Hírlap

Sokat változott a vakvezető négylábúak kiképzése az elmúlt öt-tíz évben, ma már arra is megtanítják őket, hogy szabad helyet keressenek a tömegközlekedési eszközökön.

Megújult a centenáriumát ünneplő Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének csepeli vakvezetőkutya-kiképző iskolája. A létesítmény gazdagodott egy új helyiséggel is, ahol biztosított a beteg, műtött, ivartalanított kutyák lábadozása. (tovább…)

Kukába dobott állatokat találtak – befogadókat keresnek

2018. április 22. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

Újabb kidobott életkék…

Az alábbiakban az Agenor Civil Állatvédő Egyesület – Csepel bejegyzéséből idézünk:

Sürgősen befogadót keresünk! Csepelen hajléktalanok találtak két kb. 4 hetes gombócot egy kukában! Nem hagyták magukra, elhozták őket és azonnal értesítettek minket. Minden szükséges felszerelést, állatorvost, tápot biztosítunk a befogadónak, mi “csak” helyet kérünk nekik.

Érdeklődni ide kattintva lehet 

Adománygyűjtő és örökbefogadó nap a Riziben

2018. április 12. csütörtök

MR.Gabee, Csepel.info

Az Agenor Civil Állatvédő Egyesület 2018. április 15-én 13:30-tól a Rizmajer Kézműves Sörházban (1212, Bp. Táncsics Mihály út 110.) adománygyűjtő és örökbefogadó napot tart!

Az alábbiakban az Egyesület közleményét olvashatják: (tovább…)

Nem hiányzik valakinek egy Jack Russel kutya?

2018. március 30. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban Bernicske olvasónk üzenetét olvashatják:

Csepelen, Királyerdő úton, a Tarpataki és a Kövecses szakaszon vadul udvarol ez a Jack Russell, valószínűleg piros nyakörv van rajta (sötétben annyira nem jól látszott). Közel van Szigetszentmiklós, onnan is átjöhetett.

Új szerető gazdit keresnek

2018. március 15. csütörtök

EBTELEP, Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban összegyűjtöttük az összes állatot, amelyek Csepelről kerültek be, és szerető gazdikat keresnek az Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti telepén.

Vannak köztük olyanok, akik hosszú hónapok óta várják a szebb és boldog éltet. Az alábbi gyűjtemény arra is szolgál, hogy régóta keresett állatot is meg tudunk keresni, hátha valaki bevitte az Illatos útra, hiszen a kerületet is feltüntettük, ahonnan a telepre került.

Arra kérünk minden olvasót, hogy a tenyésztő helyett az Állategészségügyi Szolgálat telepéről válasszanak új szerethető házi kedvencet. 

(tovább…)