‘Szabadidő és szórakozás’ kategória archívum

Curves Velencei-tavi biciklitúra

2017. június 21. szerda

Curves, Csepel.info, Mr.Gabee,

kerékpározás illusztráció

2017.06.24-én, szombaton A Curves Csepel ismét megrendezi hagyományos tókerülő biciklitúrájukat, ahova szeretettel várnak mindenkit.

Bővebb információ facebook eseményükből olvasható.

A nőké volt a főszerep a Csepeli Szurkolói Arénában

2017. június 19. hétfő

Csepel.hu

Mi kell a nőnek? – erre a kérdésre keresett választ a Csepeli Szurkolói Aréna ízig-vérig nőkről szóló rendezvénye, melyet ismét a Csepeli Városkép munkatársai szerveztek. A változatos programok sok érdeklődőt vonzottak, a színes előadások, bemutatók között mindenki megtalálhatta a számára legérdekesebbet.

Az aktív kikapcsolódás hívei népszerű edzésformákkal ismerkedhettek meg. A rugalmas gumiszalagot és a merev botot kombináló Finnországból származó Gymstick, és az erősítő, kardio és nyújtó gyakorlatokat ötvöző Curves, valamint a rúd fitnesz is kedvelt volt a résztvevők körében. A latin ritmusokért, a táncos edzésekért rajongók pedig a zumba mellett dönthettek.

(tovább…)

A Városligetnek a legszélesebb réteget kell kiszolgálnia

2017. június 18. vasárnap

Hirado.hu

Hamarosan véget ér a próbaüzem a Városliget új pavilonjaiban. Ez azt jelenti, hogy a próbaidő lejárta után a kávézó-cukrászda, a lángosos, az artshop és a szabadidős kellékeket árusító bolt a hét minden napján várja a Liget szerelmeseit.

A húsvéti hétvége óta tart a próbaüzem a Városliget három pavilonjában. Az egykor ott álló, silány árukat kínáló bódékat lebontották, és a csaknem 200 éves Városliget látképe az Állatkert felől végre rendezett látványt mutat – az új létesítmények Feszl Frigyes 1860-ban készült, orientalista stílusú tervei alapján épültek.

(tovább…)

Mi kell a nőknek?

2017. június 17. szombat

Csepel.info, Mr.Gabee

DJ RINGO Retro DISCO-ja a Munkásotthonban

2017. június 17. szombat

CSMOA, Mr.Gabee, Csepel.info

 

Mozizást tervezett? Megmutatjuk, hogy milyen filmekből lehet választani

2017. június 15. csütörtök

Csepel Mozi, Mr.Gabee, Csepel.info

Ingyenes sóterápiás bérlet nyugdíjasoknak

2017. június 15. csütörtök

Csepel.hu

Ezer sóterápiás bérletet ad a nyugdíjasoknak a csepeli önkormányzat. Az ötezer forint értékű öt alkalmas bérleteket Borbély Lénárd polgármester adta át az igénylőknek a Csepeli Nyugdíjas Házban június 14-én. A pályázati program az önkormányzat és a „Sóterápium” sóbarlang közös összefogásával valósul meg.

„Csepelen jó nyugdíjasnak lenni” – ezzel a mottóval köszöntötte a nyugdíjasokat a polgármester az átadáson. Hozzátette: a városvezetés kiemelt figyelmet fordít az idősekre, többek között ezért vezették be számukra a Csepeli Strandfürdőben igénybe vehető ingyenes strandbelépőt, 70 év felett a házi segítségnyújtást, a dunai hajókirándulásokat, a sokféle tematikus programokat a nyugdíjas házban, s a mostani sóterápiás bérletek felajánlását.

(tovább…)

DJ Ringó DISCO a Csepeli Munkásotthonban

2017. június 14. szerda

Csepel.info, Mr.Gabee

DJ Ringo szerkesztőségünknek küldött üzenetéből kiderül, hogy 2017. június 17-én fergeteges discoval vár mindenkit a Csepeli Munkásotthonban.

Fergeteges bulival várlak benneteket! Megidézzük a 70-es 80-as és 90-es évek disco világát, és a hamisíthatatlan “Melós” hangulatot! Ha annak idején ott voltál azért gyere el. ha nem, ismerd meg, hogy mit hagytál ki. Várlak a Fantastic Partin!

Kosárlabda meccs vasárnap délután a Rákóczi Kertben

2017. június 11. vasárnap

Csepel.info, Mr.Gabee

Szeretttel és tisztelettel várnak minden kosárlabdázni vágyót 2017. június 11-én 16 órára a Rákóczi Kertbe.

Bővebb információért klikk ide

Pedagógusnap a Csepeli Strandon

2017. június 3. szombat

Csepel.hu

 

Csaknem másfél ezer csepeli pedagógust ünnepeltek a Csepeli Strandon június 2-án. A nyár elején immár negyedik alkalommal megrendezett eseményen Morovik Attila alpolgármester köszöntötte az óvodai és iskolai pedagógusokat. „Ez a nap az önöké” – mondta az alpolgármester, aki maga is 27 évet töltött a pedagógusi pályán. A csepeli önkormányzat által rendezett ünnepségen megjelent Tóth János tankerületi igazgató és Tóth Endre tankerületi igazgató-helyettes.

A tanév végén igazán szép nyári napon köszönthették a nagy számú pedagógust, akik a csepeli óvodákból, általános iskolákból és a Jedlik Ányos Gimnáziumból érkeztek. Morovik Attila köszöntőjében emlékeztetett rá, hogy férjként, apaként, egykori testnevelő tanárként állítja: a pedagógusok tiszteletet érdemelnek az év minden napján, de a mai alkalom különösen az övék. A nemzet háláját fejezi ki irántuk, mert tevékenységük a jövő generációjának nevelése, oktatása, amelyet nagy odaadással végeznek.

(tovább…)