‘Szabadidő és szórakozás’ kategória archívum

Szombaton, Csepelen: jégpályák éjszakája

2020. január 15. szerda

Csepeli Hírmondó, Csepel.info

2020. január 18-án, szombaton a Magyar Jégkorong Szövetség ötödik alkalommal rendezi meg a Jégpályák Éjszakáját. A programhoz a csepeli korcsolyapálya is csatlakozott.

A csepeli jégpályán szombaton délután 16 órától 22 óráig jégdiszkó várja a látogatókat. A belépőjegy ára 700 Ft! További részletek itt.

Pumped Gabo Csepelre jött korizni – és ettől elolvadt a Blikk

2020. január 7. kedd

Blikk, Csepel.info

Pumped Gabo félisten testétől megolvad a jég is – ezzel a címmel jelent meg a Blikkben egy cikk, melyet az alábbiakban közlünk, bár némi fenntartással.

Abban mi biztosak vagyunk, hogy szeretnek itt korizni a lányok, de szerintünk nem Gabo miatt: (tovább…)

A Bors heti riportja: Romantikus hangulat járja át a csepeli jégfolyosót

2020. január 6. hétfő

Bors

Vastag zokni, sapka, sál, és irány a jégpálya! Ha már ilyen farkasordító hideg van, akkor a legjobb vidáman tölteni: korcsolyázni és a pálya szélén forralt bort kortyolgatni.

Star Wars hétvége a kultik Csepel moziban

2019. december 17. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Legyél Te is részese a KULTIK Csepel Star Wars hétvégének! Találkozz kedvenc Star Wars karaktereddel élőben, mozizz egész délután, fotózz, játssz, és nyerj Star Wars ajándékcsomagot!

A KULTIK Csepel különleges meglepetéssel készül a Csillagok háborúja rajongóinak. A Star Wars hosszú hétvége alatt rengeteg program várja a gyerekeket, és a nagyobbakat. Ugyanis december 18-án: 13.30-tól Star Wars maraton lesz, így egyetlen délután alatt megnézhető a

  • 13:30 Star Wars az ébredő Erő (2015)
  • 16:00 Star Wars: Az utolsó Jedik (2017)
  • 19:00 Star Wars: Skywalker kora (2019)

(tovább…)

Borbély Lénárd: Az ország legkülönlegesebb jégpályája a Csepeli Jégpark

2019. november 29. péntek

MTI, Hír TV

Nemcsak Budapest, hanem az ország legkülönlegesebb jégpályája Csepelen van – mondta a Csepeli Jégpark megnyitó ünnepségén Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere péntek délután.

Hangsúlyozta: minden évben azon dolgoznak, hogy kicsivel jobb, praktikusabb legyen a pálya. Az idei év újdonsága, hogy a 25×30 méteres nagy pálya, a 10×20 méteres kis pálya és az őket összekötő 150 méter hosszú és 2,5 méter széles jégfolyosó mellett egy 10×15 méteres tanulópályát is létesítettek. (tovább…)

Így épül a birkózás és a csepeli sportélet egyik fellegvára

2019. november 26. kedd

Csepel.info

Csepeli birkózók az épülő sportközpont bejáratánál (teljes galériánk itt látható)

Szépen haladnak a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia csepeli sportcsarnokának építésével. Pénteken adtak át a helyszínen egy szabadon használható, tízmillió forintból kialakított szabadtéri fitneszparkot: képeinket az átadás előtti bejárás során készítette Ábel Attila csepeli alpolgármester.

Az épület – amely a balliberális sajtó szerint nem is létezik – a csepeli birkózók felkészülése és versenyei mellett más sportágak versenyeinek, valamint 1000 főig különböző rendezvényeknek is otthont fog majd adni. (tovább…)

Jégvarázs hétvége a Kultik Csepel moziban

2019. november 23. szombat

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban a Csepeli Kultik Mozi szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét olvashatják

Hosszú várakozás után, hat év telt el a Jégvarázs bemutatója óta, végre a hazai mozikba is megérkezik a Jégvarázs 2. Elza, Anna, Olaf és Sven varázslatos történetének folytatása.

A különleges mozis élményhez pedig, meglepetésekkel is készül a Kultik Csepel mozi. (tovább…)

Szabadtéri fitneszparkot adtak át az épülő csepeli birkózóakadémián

2019. november 23. szombat

Magyar Nemzet

A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia területén tízmillió forintból kialakított szabadtéri fitneszparkot adtak át.

A pénteki ünnepi eseményen Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöke elárulta, a kondipark építése nem a szövetség ötlete volt, s a költségeket a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácstól pályázat útján nyerték el. (tovább…)

Vízicirkusz Csepelen a Tesco parkolójában

2019. november 21. csütörtök

Csepel.info

Az utazó “Duna Cirkusz – Aquatico” Csepelen, a nagy Tesco parkolójában tart több előadást ezen a héten – értesült a Csepel.info.

A társulat november 21-én és 22-én, csütörtökön és pénteken 18 órakor, szombaton 15 órakor, vasárnap pedig 11 órakor tart előadást. Facebook oldalukat itt találják.

Csepel polgármestere továbbra is támogatná az észak-csepeli fejlesztéseket

2019. november 12. kedd

Csepel.info

Nemzeti Atlétikai stadion látványterv.

Az Észak-Csepelre tervezett sportfejlesztések óriási előrelépést jelentenek a csepeli sportolók számára, a kerület északi része teljesen újjáéledhet, és a HÉV teljes felújítása is ezekhez a fejlesztésekhez kapcsolódik – emelte ki Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a tervezett atlétikai központról.

Borbély szerint ráadásul kettős mérce, hogy a kispesti sportfejlesztések megvalósulhatnak, a csepelieket ellenben nem támogatná a főváros. Facebook-bejegyzését az alábbiakban olvashatják. (tovább…)