‘Szabadidő és szórakozás’ kategória archívum

Elmarad a Hungarikum fesztivál és Bikini koncert

2017. szeptember 16. szombat

Csepel.info

A Hungarikum Fesztivál a délután várható rossz időjárás miatt elmarad.

DJ GOLYO Retro DISCO-ja a Retro Kert Coffee-ban

2017. szeptember 8. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee,

 

VIII. Bográcsparti a Curves udvarban

2017. szeptember 8. péntek

Mr. gabee, Csepel.info

Idén ismét megrendezi már hagyománnyá vált nyárzáró bográcspartijukat a Curves Csepel csapata.

Az alábbiakban a csoport beharangozóját olvashatják: (tovább…)

Séta a Kis-Duna parton – a Google térképén

2017. szeptember 7. csütörtök

Csepel.info

A Google Térkép az utcaképek után a világ városainak legszebb vagy legismertebb, de gépkocsival nem bejárható közterületeinek és épületeinek fotóit is elkezdte elérhetővé tenni. Ennek köszönhetjük, hogy Budapest leggyorsabban fejlődő, és a jelenlegi kerületi vezetés tervei szerint köztulajdonban maradó Duna partját, a csepeli Kis-Duna partot is bejárták.

Aki szeretné virtuálisan is bejárni a mi gyönyörű Kis-Duna partunkat, az itt megteheti. A felvételek 2017 júliusában készültek, így az éppen felújítás alatt álló Daru dombi partvonalat is megörökítették(tovább…)

Harmincnyolcadjára is Fut a Csepel!

2017. szeptember 6. szerda

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sajtóközleménye

A remélhetőleg mindenki számára tartalmas nyári időszakot ebben az évben is a Fut a Csepel Futóverseny és Sportágválasztóval zárhatják le a sportkedvelők Csepelen. Szeptember 17-én vasárnap várnak mindenkit a szervezők a jól bevált helyszínre a Csepel Plaza parkolójába illetve annak környékére.

2017 -ben is három táv áll rendelkezésre a mozogni vágyóknak: a legkisebbeknek ovis futamon, míg a nagyobbak 1200, illetve 3300 méteren mérhetik össze tudásukat. A versenyek a megszokottak szerint a Kossuth Lajos utcából rajtolnak, s az esemény fővédnöki tisztét idén is elvállalta Borbély Lénárd, Csepel polgármestere. Előnevezni a csepeli iskolák testnevelőinél illetve a csepelottusa.hu/futacsepel internetes oldalon lehetséges, de a helyszínen is lesz még rá alkalom a rajtokat megelőző harmincadik percig. Fontos tudnivaló, hogy csak az előnevezettek juthatnak chipes időmérőhöz, melynek használata nem kötelező, ám, a regisztrált versenyben csakis a chippel rendelkezők vehetnek részt! (tovább…)

Zorall Sörolimpia: egy fesztiválbeszámoló, amelyben alig van szó zenéről

2017. augusztus 29. kedd

Koncert.hu

Amikor ezeket a sorokat írom, már vége a jubileumi, vagyis a X. Zorall Sörolimpiának, ott töltöttem 3 napot, megnéztem egy csomó koncertet – és még mindig nem lettem rocker. Viszont a fesztiválon töltött pár nap eséllyel indul a Nyár Legjobb Hétvégéje című képzeletbeli versenyen.

Valójában a bringázás miatt kerültem oda, vagyis a ZBBK (Zorallosok Bringás Baráti Köre) miatt, mert amikor ez a csapat megkerülte a Velencei-tavat, lehúztam a tekerős haverok után az esti koncertre, és nagyon bejött a feeling. Alóőrsre már vittem bringát, sőt, egyszer csatlakoztam is a kemény maghoz, de menet közben kiderült, hogy jobbra kellett volna kanyarodnom, mert a balra elhúzók egy 80 kilométeres túrára indultak… Fürednél feladtam. Így viszont megtaláltam az északi part legkúlabb bringás pihenőjét. (tovább…)

A Csepel Horgász Egyesület kirándulása a Préri horgásztóra

2017. augusztus 27. vasárnap

2017.augusztus 25-én a Csepel Horgász Egyesület Nyugdíjas Bizottsága horgász kirándulást szervezett a Préri-horgásztóra.

Tizenöt horgász jelentkezett és ment el a közös horgászatra. Délutánra szinte mindenki fogott 1-2-3-4-5 darab méretes pontyot, amit kíméletes szákolás és fertőtlenítés után vissza is engedett.

Pénteken bunkertúra a Csepel Művekben

2017. augusztus 23. szerda

Mr.Gabee, Csepel.info

Születésnapi moziünnep a csepeli moziban

2017. augusztus 23. szerda

Mr.Gabee, Csepel.info

Augusztus 24-én lesz az újranyitott csepeli mozi egy éves. Ez alkalomból filmünnepet tart a Kultik mozi. A filmünnep alatt rengeteg film közül válogathatnak:

Aug. 24-30 között kedvezményes jegyáron mozizhatsz nálunk.
Ez idő alatt minden gyerek kis meglepetést beengedésnél a jegykezelőktől. Várható filmek, melyek 850,- Ft-os jegyáron nézhető meg:  (tovább…)

Csepel megmutatja legjobb arcát! – a Kocsmablog véleménye

2017. augusztus 22. kedd

Kocsma.blog.hu

Ahogy arról beszámoltunk, Rizmajer József, a csepeli Rizmajer Sörfőzde tulajdonosa Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vett át dr. Fazekas Sándor fölművelésügyi minisztertől. Az alábbiakban a Kocsma.blog.hu év eleji ajánlójával emeljük meg a kalapunkat a csepeli sörfőző előtt.

Bő egy éve annak, hogy a Kombó Music Klubban először hallottam Rizmajer Józsitól, hogy új sörházat nyit a József körúton. Már akkor nagyon nagyon szervezkedett, lelkesen beszélt róla, mert egy régi álmát valósította meg azzal, hogy a 4-es, 6-os villamossal a körúton elrobogó emberek arcába tolja a Rizmajer feliratot, elhintve nevét a köztudatba Csepelen innen, ahol egy magára valamit adó hellyel kapcsolatban jóval magasabbak az elvárások.  (tovább…)