‘Közlekedés’ kategória archívum

Karambolozó autók ütöttek el egy ember Csepelen

2018. december 17. hétfő

Mr. Gabee, Csepel.info

K. Attila információi szerint baleset történt Csepelen a Széchenyi István utca és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében.

A baleset következtében két személygépkocsi ütközött össze. A karambol után az egyik autó elgázolt egy gyalogost, és egy oszlopnak ütközött. A sérült állapotát stabilizálták majd elszállították. A műszaki mentés alatt újabb baleset történt a kereszteződésben. A 151 és a 71 jelzésű buszokat terelik.

Budapest új hídja menőbb lesz, mint gondoltuk – mutatjuk a képeket!

2018. december 12. szerda

Roadster

A holland UNStudio terve nem csak remekül néz ki, de a gyalogosoknak és a biciklistáknak is kedvez. De persze leginkább a csepelieknek, hiszen – ellentétben az ellenzéki ellenzőkkel és rémhírkeltőkkel – természetesen lesz csepeli felhajtó a hídra, hiszen nekünk készül.

Szakértők szerint Budapestnek jelenleg három új hídra is szüksége volna, kettőre délen, egyre északon. Délen az új csepeli Duna-híd megépítése várható néhány éven belül, ami érezhetően csökkentheti a belváros autóforgalmát, de mi nem elsősorban ezért örülünk neki. (tovább…)

A belvárosi forgalom 40%-a csak parkolóhelyet keres

2018. december 11. kedd

Infostart, Csepel.info

Sokan követelik a Budapestre és annak belvárosába vezető új utak építését, miközben valójában a parkolóhelyek hiánya okozza a dugók jelentős részét. Épülhet bármennyi út, amíg a belvárosi és külső kerületi parkolóhiány nem szűnik, garantáltan marad a dugó. Ezért néz ki egyre inkább Csepel központja is P+R parkolónak a munkanapokon.

Az Infostart szerint problémát okoz a zöld rendszámos autók évente duplázódó száma is, sokak szerint nem vált be ez a fajta parkolási kedvezményrendszer. Az alábbiakban az ő cikküket olvashatják. (tovább…)

Három autó ütközött össze a Csepel határában

2018. december 10. hétfő

Mr. Gabee, Csepel.info

Fotó: Gombkötő Krisztián

Fotó: Gombkötő Krisztián

A katasztrófavédelem információi szerint Összeütközött három személyautó hétfő délután Budapest XXI. kerületében, a Weiss Manfréd úton. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Az Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Találtak egy rendszámot Csepelen

2018. december 9. vasárnap


Az alábbiakban olvasónk levelét közöljük:

Jó estét! Találtam egy KFD-101 forgalmi rendszámot a Kossuth Lajos utca és a Szent István utca kereszteződésében. A talált rendszám leadásra kerül a helyi Rendőrségen!

Kigurult egy autó a parkolóból az Ady Endre úton

2018. december 7. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

Dj. Golyó információi szerint feltehetőleg kigurult egy autó a parkolóból Csepelen az Ady Endre út 3 szám melletti parkolóban.

Megkérjük, hogy a képen látható Suzuki Swift és a Toyota Carina E tulajdonosa minél előtt fáradjon gépjárművéhez.

A főváros sikeresen be fogja fejezni az elektronikus jegyrendszer projektet

2018. december 6. csütörtök

csepel.hu

 

Az elektronikus jegyrendszer projektje kapcsán a főváros teljes egészében ura a helyzetnek, a projektet a főváros sikeresen be fogja fejezni, a szállítói szerződés felmondásával a fővárost nem érte kár – hangzott el Bagdy Gábor gazdasági főpolgármester-helyettes, Borbély Lénárd és Wintermantel Zsolt fővárosi képviselők szerdai sajtótájékoztatóján.

(tovább…)

Drámai videó a csepeli HÉV gázolásáról

2018. december 4. kedd

Csepel.info, Youtube

Kikerült az internetre az a felvétel, amely múlt csütörtökön, a HÉV gázolásakor készült. Arról, ahogy a szerelvény egyik kocsiját megemelik, majd az alá szorult sérültet kihúzzák.

November 30-án, csütörtökön reggel egy hölgy figyelmetlenségből került a szerelvény első kocsija alá, a peron és a sínek közé. Szerencsére nem történt tragédia, ám úgy tudjuk, hogy a hölgy lába megsérült, ezért kórházba vitték. A videó itt látható: (tovább…)

Ritka undorító dolgot csinált egy furgonos Csepelen – videó

2018. december 2. vasárnap

Origo, Csepel.info

Lerövidítette a várakozási időt a csepeli körforgalomnál. Na de hogy!

Mint tudjuk, néhány másodperc időnyereség sokat számít, ezért nem kevesen vannak, akik mások életét is szívesen kockáztatják. Itt gyaníthatóan a vásárlás volt életbevágóan fontos. Videó a kattintás után: (tovább…)

Breaking: Gázolt a H7-es HÉV

2018. november 29. csütörtök

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee információi szerint csütörtökön 6.42 körül elgázoltak valakit a H7-es hév a Szent Imre téren.

Ebből kifolyólag a Szent Imre tér és Boráros tér között pótló autóbusszal utazhatnak, melyek a Kossuth Lajos utcai busz végállomáson fordul vissza. A fővárosi hivatásos tűzoltók később megemelték a szerelvényt, hogy kiszabadítsák a peron és a sínek közé szorult nőt, akit ezt követően átadtak a mentőknek – közölte a katasztrófavédelem.