‘Közlekedés’ kategória archívum

Busszal szórakozott a hazai autós, büntette a rendőr

2017. október 23. hétfő

Vezess.hu, Mr.Gabee, Csepel.info

Igen tanulságos videót küldött a vezess.hu olvasója a szerkesztőségükbe. A busszal agresszív, büntető játékot játszó autóst látták a rendőrök, és cselekedtek.

A videóhoz mellékelt mondatok egy sofőr szemszögéből mutatják be a városokban gyakran előforduló konfliktust, a buszöbölből kisoroló jármű problémáját. Ritka, hogy így elfajul a dolog, ez az autós nagyon bepöccent, és a busz utasaival mit sem törődve kezdett önjelölt igazságosztót játszani.

(tovább…)

Baleset történt a Táncsics Mihály utcában

2017. október 22. vasárnap

Mr. Gabee, CSepel.info

K. Attila szerkesztőségünkhöz eljuttatott információi szerint baleset történt vasárnap este a Táncsics Mihály utca és a Széchenyi István utca kereszteződésében.

Foto: K. Attila

Egyenirányították a Csepeli átjárót

2017. október 22. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

Foto: Mr. Gabee

A BKK info tajekoztatasa szerint A Ráckevei HÉV átjárót egyirányúsították Csepel felé vízvezeték-építés miatt.

Ebből kifolyólag A 119-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik. A Gubacsi út/Határ út felé kimarad a Pesterzsébet vasútállomás, a Zamárdi utca, a Vízisport utca és a Csepeli átjáró megálló.

Hatalmas a dugó a II. Rákóczi Ferenc úton

2017. október 20. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

A kép illusztráció

A Google Maps térkép információi szerint pénteken délután szinte egyáltalán nem lehet haladni a II. Rákóczi Ferenc úton az Erdősor utcától az M0-s autóút felé.

Olvasónk elmondása szerint pénteki csúcsforgalmon kívül a Hárosi iskola és a Szilvafa utcai buszmegállók között egy műszaki hibás gépjármű tartja fel a sort.

Karambol Csepelen

2017. október 20. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee fotója

A katasztrófavédelem információi szerint összeütközött két személygépkocsi Budapest XXI. kerületében, a Szent László utca és a Festő utca kereszteződésében. Az első hírek szerint két sérültje van a balesetnek.

A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Baleset történt a Szent Imre téren

2017. október 14. szombat

Mr.Gabee, Csepel.info

Brigi nevű olvasónk küldte be a fenti képet melyen jól látható, hogy két autó ütközött össze Csepelen a Szent Imre téren.

Köszönjük a fotót!

Gyorsuló ütemben zajlanak a kerületi útépítések

2017. október 13. péntek

Csepel.hu

Az új önkormányzat megalakulása, 2010 óta korábban soha nem tapasztalt mértékben, összesen 79 utcában végeztek út- és járdaépítést, illetve újították fel a burkolatot Csepelen. Az útfelújítások üteme különösen az utóbbi években gyorsult fel, s a tervek szerint a lendület gyorsulni fog a közeljövőben.

A következő esztendőkben még több pénzt, évente 2,5 milliárd forintot szánnak útépítésekre. Az utcák kiválasztásáról – Borbély Lénárd polgármester javaslata alapján – a képviselő-testület dönt és határozza meg a tennivalókat. Elsőbbséget élveznek a veszélyeztetett területek és az ellátatlan közintézmények.

(tovább…)

Ideiglenesen terelik a 35-ös buszokat

2017. október 13. péntek

BKK, Mr.Gabee, Csepel.info

A kép illusztráció

A BKK tájékoztatása szerint Október 13., péntek 6:00-tól – 15:00-ig A 35-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Szent László utca, Szentlőrinci úti lakótelep megállót. 

Az érintett autóbuszok ideiglenesen egyik irányban sem térnek be a Szentlőrinci úti lakótelep végállomásra, valamint a Szent László utcai szakaszt nem érintik. Az autóbuszok az Újtelep utcában fordulnak vissza, ideiglenes megálló itt kerül létesítésre.

Két autó rohant egymásba az Ady Endre úton

2017. október 12. csütörtök

FKI, Mr. Gabee, Csepel.info

Foto: Mr. Gabee

A katasztrófavédelem információi szerint nagy mennyiségű olaj folyt az úttestre az Ady Endre út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében.

Egymásba futott két személygépkocsi Csepelen, az Ady Endre út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. A balesetben az elsődleges hírek szerint nem sérült meg senki, ám nagy mennyiségű olaj folyt az úttestre. A műszaki mentés céljából a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

A járda is kell…

2017. október 11. szerda

MR.Gabee, Csepel.info

Erzsébet nevű olvasónk felháborodva kereste fel szerkesztőségünket. A Szárcsa iskolánál található Daru utcában nem tudott elmenni az autó mellett babakocsival, mivel a Suzuki vezetője láthatóan igény tartott a járdasziget egy részére.

Főleg úgy, hogy a KRESZ előírása szerint A járdán – részben vagy teljes terjedelemben – csak akkor szabad megállni, ha többek között a járdán a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad.