‘Közterületek’ kategória archívum

Útfelbontással járó munkálatok a plázánál

2017. november 21. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Foto: Mr.Gabee

Útfelbontással járó munkálatokat végeznek Csepelen a Plaza parkoló szomszédságában.

Az arra tartók fokozott körültekintéssel közelítsék meg a helyszínt. Foto: Mr.Gabee

A Varosgazda munkálatokat végez Csepelen

2017. október 29. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee és Bercsik Károly információi szerint csőtörés történt Csepelen a Szentmiklósi út és a Martinász utca kereszteződésében vasárnap délután. Ezen kívül egy fa dőlt a Szent László utcai Arany Jánós Általános Iskola kerítésére (képünk).

Mindkét esetben a Csepeli Városgazda megkezdte a helyreállítási munkákat. Ha bármilyen problémát észlel, értesítse a Városgazdát hibaelháritási számán (30/6417672).

Kutyatartók figyelmébe: még egy vak is képes összeszedni

2017. október 13. péntek

Csepel.info

Sok évtizedes probléma a rengeteg “kutyagumi” a közterületeken. Természetesen mindig más a hibás, pedig úgy tűnik még egy vak is képes arra, hogy rendet tartson.

Az alábbi történetet a Facebookon osztották meg. (tovább…)

Olvasónk a segítségünket kéri

2017. október 8. vasárnap

MR.Gabee, Csepel.info

 

Az alábbiakban olvasónk leveléből idézünk:

Kedves Csepel info! A segítségeteket szeretném kérni. Ma (vasárnap) reggelre a Kossuth Lajos utcában a Víztorony lábánál található parkolóban (közel a Nyugdíjas Klubhoz) valaki nekiment a Peugeot 307-es kocsimnak (feltehetőleg a mellettem lévő nem tudott rendesen beparkolni, vagy kiállni). Természetesen elérhetőséget nem hagyott. Aki érdemleges információt tud adni a piros autóról, annak 20.000Ft-ot ajánlok fel.

Akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatosan, vegye fel a szerkesztőségünkkel a kapcsolatot a csepel.info@gmail.com címen vagy ide kattintva a facebookon oldalunkon keresztül.

Visszafordították az Erdősor utcai tükröt

2017. október 2. hétfő

Mr.Gabee, Csepel.info

Ahogy korábban beszámoltunk róla, elfordult az Erdősor utca és a Szabadság utca kereszteződésében található tükör, mely Szabadság utcából Erdősor utcába balra fordulók körültekintését segíti elő.

Örömmel jelentjük, hogy a tükör ismét az eredeti állapotában segíti az arra közlekedőket.

Csőtörés Csepel belvárosában

2017. szeptember 30. szombat

FKI, Mr. Gabee, Csepel.info

Szombaton kora reggel Csepelen a Kiss János altábornagy utca egyik tízemeletes lakóháza melletti vízvezeték megrongálódott.

A katasztrófavédelem szerint a szabadba kitörő víz az utcán áramlik. A felgyűlt víztömeg akadályozza a közlekedést a Karácsony Sándor és a Kossuth Lajos utcák kereszteződésében. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik, akik biztosítják is a káreset helyszínét. A vízvezeték üzemeltetőjének szakembereit helyszínre várják az egységek.

Nem működik egy lámpa a Táncsics Mihály utcában

2017. szeptember 19. kedd

Járókelő, Mr.Gabee, Csepel.info

A Járókelő.hu egyik olvasója szerint Csepelen, a Táncsics Mihály utca – Katona József utca kereszteződésben az egyik oszlopon lévő két lámpa 2 nem világít.

A bejelentő beküldte a hibát az illetékes hatóságoknak, reméljük hamarosan javításra kerül.

Megdőlt egy oszlop a Vénusz utcában

2017. szeptember 19. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint megdőlt egy oszlop Csepelen a Vénusz utcai autóbusz végállomásnál.

A problémát jelentettük a BDK hibabejelentő alkalmazása segítségével. Reméljük minél hamarabb helyreállításra kerül.

Így zabál a csepeli proli

2017. szeptember 3. vasárnap

Facebook

Egy közismert csepeli buszvezető tett közzé a Facebookon néhány fényképet arról, hogy milyen állapotban hagyják el az autóbuszokat igényességhez nem szokott lakótársaink.

Az ilyen igénytelen, de nagypofájú alakokat hívták a világháború előtt proliknak. Meg is látszott az országon, hogy ők kezdték el később vezetni. De hess csúnya politika! Maradjunk a tényeknél. Könnyű a kutyapiszokért az önkormányzatot, a koszos buszokért pedig a buszvezetőket okolni, ha éppenséggel ők mindent megtesznek a tisztaságért. Talán nem a kutyáját játszótérre sz@rartó gazdit helyre utasító lány és a buszt tisztességgel kitakarító vezető érdemli meg a dicsérő szó? Az alábbiakban szó szerint közöljük a Facebook bejegyzést. (tovább…)

Munkálatok Csepelen

2017. augusztus 15. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

1. kép – Foto: Mr.Gabee

2. kép – Foto: Mr.Gabee

 Mr.Gabee útjai során rendszeresen számol be a közlekedést érintő munkálatokról. Ebben a bejegyzésben két Vízművek munkálatról számol be:

  • Az első kép a Deák téren készült:
    Itt várhatóan a hét további napjaiban még várható munkálat. A pontos befejezésről nincs információ, hiszen a vízművek munkatérképén ez a munkálat nincs fenn. A hétvégi piaci forgalom miatt nagyobb torlódásra kell számítani.
  • A második kép a Bajcsy – Zsilinszky út és a Katona József utca kereszteződésnél található.
    Ez a munkálat a munkatárkép szerint várhatóan augusztus 18-ig befejeződik.