‘Közterületek’ kategória archívum

Új buszvárók a 152-es vonalán

2019. augusztus 11. vasárnap

Bercsik Károly/Facebook, Csepel.info

A Csorbatói, az Uzsoki, és a Fátra utcánál is elkészültek az  új buszvárók a 152-es busz vonalán. A képeket Bercsik Károly önkormányzati képviselő tette közzé Facebook oldalán.

csepel.info

Épül a Repkény utca – Bercsik Károly önkormányzati képviselő fotói

2019. július 12. péntek

Bercsik Károly/ Facebook, Csepel.info

Zajlik a Repkény utca építse a Makkos utca és a Fagyöngy utca közötti szakaszon – tájékoztatta lapunkat Bercsik károly önkormányzati képviselő.

Az útépítés keretében szilárd burkolatú út, járda, és kapubeállók épülnek, valamint a csapadékvíz-elvezetés is megoldódik. Idén hét kilométer utat épít meg a kerületi önkormányzat. (tovább…)

Épül a buszváró a Szurkolói arénánál

2019. július 11. csütörtök

Bercsik Károly/ Facebook, Csepel.info

A II. Rákóczi Ferenc úton (az Arénánál) is épül az új buszváró. Bercsik Károly önkormányzati képviselő helyszíni fotóját osztjuk meg.

A beruházások keretében év végéig 49 helyszínen épül buszváró a kerületben.

csepel.info

Van képed hozzá? Itt lesznek a legszebb csepeli nyári fotók!

2019. július 10. szerda

Csepel.info

Új galériát indítottunk, méghozzá a 2019-es csepeli nyárról. Kezdetnek kapott fotóink vannak, de a galériához mindenki hozzáteheti a sajátjait.

Két kérésünk van: Csepelen készült fotók legyenek, és szépek. Itt a lehetőség, itt a galéria, amelyhez saját fotókkal lehet csatlakozni!

Vadgalamb utca építése – friss fotók!

2019. július 10. szerda

Bercsik Károly/Facebook, Csepel.info

Zajlik a Vadgalamb utca építése. Bejegyzésünkben Bercsik Károly önkormányzati képviselő fotóit osztjuk meg. Idén összesen 7 kilométer utca épül Csepelen.

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk.

csepel.info

Megkezdődött a Medve utca építése

2019. július 9. kedd

Bercsik Károly/Facebook, Csepel.info

Megkezdődött a Medve utca építése (az Uzsoki és a Sólyom utca közötti szakaszon). A földút felső rétege már eltávolításra került – számolt be Facebook oldalán Bercsik károly önkormányzati képviselő.

Az útépítés keretében szilárd burkolatú út épül, és a csapadékvíz-elvezetés is megoldódik. Idén hét kilométer utat épí meg a kerületi önkormányzat. (tovább…)

Épül a buszváró a Csorbatói utcánál

2019. július 8. hétfő

Bercsik Károly/Facebook, Csepel.info

A 152-es busz vonalán, a Csorbatói utca nevű megállóban is zajlik a fedett buszváró kiépítése – számolt be Facebook oldalán Bercsik Károly önkormányzati képviselő.

A politikus korábban több helyszínen kezdeményezte, hogy épüljenek fedett buszvárók az önkormányzati körzetében lévő megállókban.

csepel.info

Buszváró épül a Fátra utcánál

2019. július 2. kedd

Bercsik Károly, Csepel.info

A 152-es busz vonalán, a Fátra utcai megállóban is megkezdődött a fedett buszváró kiépítése – számolt be Bercsik Károly önkormányzati képviselő a Facebook oldalán. 

Bejegyzésünkben a képviselő helyszíni fotóját osztjuk meg. Csepelen összesen 49 helyszínen lesz új buszváró.

csepel.info

Újabb szakaszon folytatódik a Vadgalamb utca építése- Bercsik Károly önkormányzati képviselő fotói

2019. június 30. vasárnap

Bercsik Károly, Csepel.info

Folytatódnak az útépítési munkálatok a Vadgalamb utcában. Bejegyzésünkben Bercsik Károly önkormányzati képviselő helyszíni fotóit osztjuk meg. Idén összesen hét kilométeren épül út, és csapadékvíz-elvezetés a kerületben.

A Vadgalamb utca egy másik szakaszának építéséről korábban beszámoltunk. Mostani képes beszámolónk a Vadgalamb út Denevér és Medve utca közötti szakaszát érinti. (tovább…)

Tarlós István: Karácsony nem korrupt, csak egy tapasztalatlan, közveszélyes munkakerülő, aki kapkod és mindenkitől fél (PS-interjú)

2019. június 29. szombat

PestiSrácok

Elsőként a PestiSrácok.hu-n értékelte részletesen az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás eredményét Tarlós István, aki szerint az egész egy közjogilag értelmezhetetlen, de kétségtelenül látványos akció volt. Azt viszont retardált felvetésnek tartja, hogy neki is el kellett volna indulnia az előválasztáson.

A nyertesről, azaz a fővárosi választók bő két százaléka által megszavazott Karácsony Gergelyről elárulta: végig neki szurkolt, és annak örülne a legjobban, ha Puzsér Róbert is visszalépne, mert így lenne igazán szép megvédeni az eddigi eredményeit és a főpolgármesteri megbízatást. “Karácsony most nyilván térden állva győzködi Puzsért, hogy tegye is meg” – tette hozzá Budapest főpolgármestere a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban. (tovább…)