‘Külföld’ kategória archívum

Szikével vágták végig a fejét a migránsok Szabadkán

2016. augusztus 25. csütörtök

Pesti Srácok

Szikével vágták végig a fejét a migránsok Szabadkán

Szikével vágták meg egy 16 éves fiú fejét és fülét a hét végén a város központjában – írja a Magyar Szó szerb sajtóértesüléskre hivatkozva. A fiatal sértett segíteni akart szállást keresni annak a három migránsnak, akik közül az egyik eddig tisztázatlan indokból rátámadt.

A megtámadott fiatal fiúk egyik barátnőjének elmondása szerint a középiskolások a Raichle Ferenc-parkban beszélgettek este, amikor három migráns odament hozzájuk, és arról érdeklődtek, hol kaphatnának szállást. A társaság egyik tagja – mivel a migránsok nem értették – úgy döntött, elkíséri őket a közeli Patria Szállóhoz. A lány ott maradt a parkban, de elmondása szerint néhány pillanattal később az egyik fiú, véres fejjel tért vissza.
(tovább…)

Pusztító földrengés volt Olaszországban

2016. augusztus 24. szerda

Origo

Pusztító földrengés volt Olaszországban

A 6,2-es erősségű földmozgás Perugia térségében, Norcia város közelében pusztított. Legkevesebb tizennégy halálos áldozata van a katasztrófának, köztük gyerekek. Amatricében épületek dőltek össze, emberek lehetnek a romok alatt. Az első rengést több erős utórengés követte. Cikkünk folyamatosan frissül. 

A hajnali 3 óra 36 perckor észlelt rengést, amelynek epicentruma a közép-olaszországi Perugiától 47 kilométerre délkeletre volt, Rómában is tisztán lehetett érezni. Egy órával később, hajnali fél öt után nem sokkal egy újabb, 5,4-es rengés Norcia és Castellucci városát érintette.

(tovább…)

Megúszta a kitoloncolást, majd megerőszakolt egy nőt

2016. augusztus 16. kedd

888

Megúszta a kitoloncolást, majd megerőszakolt egy nőt

A 31 éves Sri Lanka-i migráns kitoloncolása ellen libsi civilek is összefogtak. 

Hosszú börtönévek elé néz a 31 éves egy Sri Lanka-i migráns Nagy-Britanniában. Sivarajah Suganthan 37 napot töltött fogdában, míg elbírálták, hogy a szigetországban maradhat-e. A férfi 2010-ben segítette a volt liberális képviselő, Stephen Williams kampányát, cserébe a liberális képviselő és lobbija hozzásegítette a későbbi erőszakolót, hogy az országban maradhasson.  (tovább…)

Észak-afrikai muszlimok támadtak a korzikaiakra

2016. augusztus 15. hétfő

888

A burkini használatát több francia város már betiltotta

A muszlimok a tengernél fürödtek, amikor ingerültek lettek, mert állítólag a helyi fiatalok fényképeket készítettek róluk. A fürdőző nők burkinit viseltek. A burkini olyan fürdőruha, ami a nők teljes testét elfedi. A nizzai polgármester már júliusban betiltotta a burkinit.

Az összetűzés során előkerültek a szigonyok és a fejszék is, valamint köveket és üvegeket dobáltak egymásnak. Amikor a muszlim fürdőzök fejszékkel támadták meg a helyi fiatalokat, azok szülei is megjelentek a strandon. A helybeliek három olyan kocsit is felgyújtottak, amik az észak-afrikai muszlim csoporthoz tartoztak. (tovább…)

Így használják ki a németeket a bevándorlók

2016. augusztus 14. vasárnap

888

20150930macedonia-migransosszecsapas

A migránsok 80 százaléka úgy érkezik Németországba, hogy nincs semmiféle hivatalos okmánya; a legtöbben pedig azért hazudnak a hatóságoknak, hogy több jólétet tudjanak kicsikarni az országtól!

Abdullah Khan újságíró, egy muszlim származású, de Németországban élő férfi négy hónapig dolgozott inkognitóban egy bevándorlási adatfelvételi központban. Ez alatt az időszak alatt azt tapasztalta, hogy a migránsok többsége hamis dokumentumokat használ, valamint azért nem mondanak igazat, hogy az adófizető német állampolgárok előnyeiből is profitálhassanak. (tovább…)

Lehet, hogy jóval többen vannak – aggódik a német elhárítás

2016. augusztus 14. vasárnap

Origo

Már négyezer terrorista van Magyarországon és az EU-ban

A német alkotmányvédelem több mint 340 olyan embert figyel meg a németországi menedékkérők között, akiket megpróbálnak beszervezni az iszlamista szélsőségesek – közölte a szervezet vezetője, Hans-Georg Maassen Berlinben vasárnap.

Kiderült, hogy miért Svédország a nemi erőszak fellegvára

2016. augusztus 12. péntek

888

miért Svédország a nemi erőszak fellegvára

A svédek megfejtették, miért történik náluk ennyi nemi erőszak.

Egy svéd pszichoterapeuta Börje Svensson, aki nem mellesleg a szexuális bűncselekmények szakértője, az egyik legnagyobb svéd lapnak elárulta, miért Svédországban történik a legtöbb nemi erőszak. A megfejtés nem más, mint a meleg nyári időjárás. (tovább…)

Fel­gyúj­tott egy olasz temp­lo­mot egy 14 éves mig­ráns!

2016. augusztus 11. csütörtök

Ripost

Fel­gyúj­tott egy olasz temp­lo­mot

A musz­lim fi­a­tal előbb be­zárta az ajtót, hogy senki se tud­jon ki­me­ne­külni.

Tökéletesen illeszkedik az Iszlám Állam filozófiájába a keresztény templomok elleni támadás. (tovább…)

Belgiumban rendőröket sebesített meg egy arabul kiabáló támadó

2016. augusztus 6. szombat

Hirado.hu

Belgiumban rendőröket sebesített meg egy arabul kiabáló támadó

“Allah Akbar-t” kiabáló férfi bozótvágó késsel két rendőrnőt sebesített meg szombat délután a belgiumi Charleroi város rendőrsége előtt. A támadót lelőtték, a kórházba szállítást követően meghalt.

Az Allah Akbar! (Allah hatalmas!) kiáltást hallatva rontott rá áldozataira a machetével hadonászó támadó. Az egyik rendőrnő csak könnyen sérült meg, a másik rendőrnő arcán mély vágásokat ejtett a támadó, őt kórházba szállították – közölte a rendőrség.
A súlyosan sérült rendőr operációját megkezdték – tették hozzá.  (tovább…)

Clint Eastwood is inkább Trumpot választaná

2016. augusztus 4. csütörtök

888

Clint Eastwood is inkább Trumpot választaná

A híres színész-rendező szerint az “elpicsult” amerikai társadalomnak túl kellene már lépnie Donald Trump “rasszistának és polgárpukkasztónak” titulált kijelentésein.

“Bezzeg az én időmben!”

(tovább…)

Messiásként ünneplik a terroristákat a börtönökben

2016. augusztus 2. kedd

ATV

Ballibterror

Egyes európai börtönökben terroristák állnak a rabok alkotta hierarchia csúcsán, és arra használják fel a bent töltött időt, hogy a muszlimok közül újabb tagokat toborozzanak a dzsihadista csoportoknak – írta friss elemzésében a The Wall Street Journal (WSJ) című napilap.

Az amerikai üzleti újság cikke szerint az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet felemelkedése készületlenül érte az európai büntetés-végrehajtási intézményeket. A közel-keleti harcokhoz csatlakozó európai iszlamisták közül sokakat bebörtönöztek a kontinensre történt visszatérésüket követően, és ők a túlzsúfolt fegyházakba kerülve azonnal toborzásba kezdtek azon kisstílű bűnözők körében, akik letartóztatásuk előtt a főként muzulmánok lakta külvárosokban éltek. (tovább…)

Katasztrófa: Obama szerint Hillary Clinton folytatni fogja, amit ő elkezdett

2016. július 28. csütörtök

Mandiner, Csepel.info

Szétverték és iszlamista háborúkba taszították az észak-afrikai és közel-keleti arab országokat, menekültválságot idéztek elő, százezrek értelmetlen halálát okozták, testvérháborúba hajtották Ukrajnát. Még az Európai Unió országainak belügyeibe is megpróbáltak beleszólni, kormányokat buktatni, polgárháborús hangulatot szítani. Obama szerint mindez olyan jó volt, hogy ha megválasztják Hillary Clintont, akkor ő ezt fogja folytatni.

Barack Obama a philadelphai demokratikus konvención tartott beszédében Hillary Clintont a férjénél, Bill Clinton volt elnöknél és saját magánál is alkalmasabb jelöltnek nevezte. Az elnök a Hillary-re való voksolásra buzdított, aki szerint ellensúlya a Trump által képviselt félelemkeltésnek és cinizmusnak. (tovább…)

Erre nincsenek szavak! Temetőben(!) erőszakolta meg egy migráns a 79 éves asszonyt

2016. július 28. csütörtök

Vallomás: dán menekülttáborban toborzott az ISIS

Blikk

SZSZabill

Újabb döbbenetes szexuális bűncselekmény látott napvilágot: 79 éves asszonyt erőszakolt meg egy 40 éves migráns egy nyugat-németországi temetőben. Az idős né testvére sírját látogatta meg, amikor a migráns nekiesett. A segélykiáltásokra egy helyi lakos lett figyelmes.

A megdöbbentő eset még vasárnap történt a német Iddenbueren városában. Az idős hölgy testvére sírjához ment, amikor a 40 éves eritriai bevándorló rátámadt. A segélykiáltásokra egy helyi lakos lett figyelmes, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A nőt a kiérkező mentősök ellátták, majd kórházba szállították. (tovább…)

Döbbenetes részletek a templomi mészárlásról: ez a fiú vágta el a pap torkát

2016. július 27. szerda

ATV

Adel Kermiche

A francia hatóságoknak sikerült azonosítaniuk az egyik férfit, aki késsel felfegyverkezve túszokat ejtett kedd délelőtt egy normandiai templomban, mielőtt a rendőrök agyonlőtték.

Az ügyben eljáró ügyész elmondta, hogy az egyik támadó, (tovább…)

Iszlamisták ejtettek túszokat és öltek egy francia templomban

2016. július 26. kedd

Magyar Idők

Ballibterror

Túszokat ejtett kedden két, késsel felfegyverkezett támadó egy észak-franciaországi város templomában – közölte a francia rendőrség. A francia terrorelhárító egységek a két támadót lelőtték. A túszejtők brutálisan végeztek a 86 éves pappal.

Két, késsel fegyverzett támadó mise közben a hátsó ajtón rontott be a normandiai Saint-Etienne-du-Rouvray település katolikus templomába, ahol öt embert, köztük egy papot, két apácát s két hívőt tartott fogva. Egyiküknek, az egyik apácának sikerült megszöknie és ő riasztotta a hatóságokat. A francia terrorelhárítók a helyszínre érkeztek és a két támadót lelőtték. A France 3 televízió értesülései szerint több lövést lehetett hallani a helyszínen.

(tovább…)