‘Külföld’ kategória archívum

Kiakadtak az osztrákok az otthon nyaraló “menekülteken”

2017. június 19. hétfő

888

Nemcsak Németországban, hanem Ausztriában is elterjedt az a jelenség, hogy a migránsok hazautaznak nyaralni. A sógorok másképpen kezelik a dolgot, mint “nagy testvéreik”.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Németországból hazajárnak nyaralni azok a migránsok, akik állításuk (és a liberális sajtó állítása) szerint háború elől menekültek el, politikai okokból. Ahogy írtuk, jelenleg nincs olyan szabályozás a német jogban, mely megtiltaná a bevándorlóknak azt, hogy visszatérjenek a szülőföldjükre, ha már egyszer elhagyták azt és máshol menedékkérelmet adtak be. (tovább…)

Elhunyt Helmut Kohl

2017. június 16. péntek

888

Elhunyt Helmut Kohl volt német kancellár – jelentette pénteken a Bild című német lap.

A Bild információi szerint a Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa péntek reggel, ludwigshafeni otthonában hunyt el. A CDU megerősítette a halálhírt. Helmut Kohl hosszú betegség után, 87 éves korában halt meg.

(tovább…)

Meghalni Ukrajnáért: szombaton a tévében!

2017. június 15. csütörtök

Csepel.info

A Csepelen újságíróként dolgozó Csarnai Attila különleges dokumentumfilmjét a Magyar Televízió M5 csatornája mutatja be június 17-én (most szombaton) 22.15-kor. Ismétlése másnap hajnal 3.15-kor lesz.

A film az ukrán-orosz polgárháborúról és a háborúban résztvevő kárpátaljai magyarok sorsáról szól. Megrázó a történet.

Ennyit fizetnek a “migránsmentők” a bűnözőknek

2017. június 11. vasárnap

888, Csepel.info

A hétvégén a líbiai hatóságok megerősítették a régóta fennálló gyanút: a “migránsmentő” szervezetek pénzt fizetnek az embercsempészeknek azért, hogy az illegális migránsok elözönölhessék Európát. Fejenként 450 dollárt: így erősítik napról napra, emberről emberre a maffiát. De csak az ideutat fizetik, Soros György és szervezetei szerint a migránsok ellátását – évi egymillió főét – már nekünk kellene állni.

A líbiaiak bizonyítékot találtak arra, amit egy ideje már pedzegetett a nemzetközi sajtó nem migránssimogató része. Az úgynevezett segélyszervezetek egy része bűnözőknek fizet azért, hogy azokat a migránsokat is Európába vigyék, akik maguktól ezt nem tudják kifizetni. (tovább…)

Ezt tennék a zsidókkal: kibújt a szög a zsákból

2017. június 7. szerda

Mandiner

Migránssimogatók jobb, ha meg sem nézik, mert nehezen felejtik el a végét.

David Horowitz amerikai konzervatív zsidó író és egy muszlim aktivista diáklány vitázni kezdett egy amerikai egyetemen. Ez lett belőle.

Megerőszakoltak és megkínoztak muszlim kamaszok egy lányt Párizsban, mert francia

2017. június 6. kedd

Origo

30 év börtönt kapott az a fiatalember, aki három társával példátlanul kegyetlenül megkínzott és megerőszakolt egy 18 éves lányt Párizs egyik elővárosában. Pusztán azért, mert a lány francia volt. Ezt a bíróságon is elismerték. Három barátja is sokévnyi börtönt kapott,a fiatalok javítóintézetében. A legidősebb bűnöző, aki 30 évet kapott, 17 éves volt. A legfiatalabb 13. A bíró szerint rasszista erőszak történt: franciaellenes rasszizmus.

A lehető legmagasabb büntetést, 30 év börtönt kapott az a fiatalember, aki három társával példátlanul kegyetlenül megkínzott és megerőszakolt egy 18 éves lányt Párizs egyik elővárosában. Pusztán azért, mert a lány francia volt. 

(tovább…)

Újabb terror Londonban: gázolásos ámokfutás és késelések

2017. június 4. vasárnap

Origo

Két helyszínen történt terrortámadás szombaton éjjel Londonban: a londoni hídon egy furgon hajtott a gyalogosok közé, egy piacon pedig késekkel támadtak a polgárokra. A két támadásban hatan meghaltak, negyvennyolcan megsebesültek. Az elkövetők hárman voltak, a rendőrök lelőtték őket. Március vége óta ez a harmadik terrortámadás Nagy-Britanniában.

A londoni rendőrség szerint legalább hat ember meghalt a szombat esti londoni merényletekben a három támadón kívül – közölte vasárnapra virradóra Mark Rowley, a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának parancsnoka. A londoni mentőszolgálat vasárnap reggeli tájékoztatása szerint negyvennyolc sérültet vittek kórházba, több embert pedig a merénylet helyszínén láttak el. A sérülteket öt különböző kórházba vitték.

(tovább…)

Durva: így áll Magyarország a “terror-térképen”

2017. június 1. csütörtök

Mandiner, Csepel.info

A brit külügyminisztérium terrorfenyegetettségről szóló világtérképén a béke szigetének számít hazánk és több más kelet-közép-európai ország, miközben a világ jelentős része lángba borult. Ennek egyszerű oka van: Orbán kerítést épített az illegális migráció megállítására, és elutasítja a kötelező betelepítéseket is. Így alig van olyan, aki robbanthatna.

Olyan viszont van bőven az ellenzékben, aki lebontaná a kerítést. Szabó Szabolcs Csepelre is tömegével hozná az illegális migránsokat, Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje pedig lebontaná a kerítést, hogy Soros György kedvében járjon. (tovább…)

Az USA azt is tudni akarja mit lájkolt 5 éve a Facebookon

2017. június 1. csütörtök

Kisalföld

Akik vízumot szeretnének, 5 évre visszamenőleg számot kell adniuk jelenlétükről és aktivitásukról a világháló közösségi médiumaiban.

Az Egyesült Államok új vízumkérő lapjai nagyon részletes adatokat kérnek az országba beutazni kívánóktól a biztonság érdekében, egyebek közt öt évre visszamenő “internetmúltjukról” is beszámoltatják az igénylőket. (tovább…)

Lesz akire hatni fog? Megrázó a videóval szólítják békére a muszlimokat

2017. május 28. vasárnap

888

Egy olyan reklámvideó készült, amely szeretetre szólítja fel a muszlimokat a más felekezetekhez tartozók elleni gyűlölet és erőszak helyett.

A felvétel központi üzenete, hogy “Imádd istenedet szeretet, nem pedig terrorizmus által”. A videót a Sain kuvaiti telekommunikációs szolgáltató készítette, amely jelen van a térség más államaiban is. (tovább…)