‘Sport’ kategória archívum

A csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában vette kezdetét a harmadik alkalommal megszervezett Székely – Magyar Utánpótlás Labdarúgó Torna

2018. június 19. kedd

Csepel.hu

Az esemény megnyitóünnepsége a csapatok bevonulásával kezdődött, majd a magyar és a székely himnusz után Ráduly Róbert Kálmán Csíkszereda polgármestere, Tóth László főkonzul, Borbély Lénárd Csepel polgármestere, valamint Albert Tibor Tusnádfürdő polgármestere szólt a résztvevőkhöz. 

A megnyitóbeszédeket követően az Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pályán illetve a városi stadionban megszólalt a játékvezetők sípja és hivatalosan is elrajtolt a torna.

(tovább…)

Tippek nőknek a Radnótiban

2018. június 17. vasárnap

Csepel.hu

Testmozgás, egészség, stílustanácsadás, szépségápolás – erről szóltak a programok a Mi kell a nőnek? rendezvényen a Radnóti Miklós Művelődési Ház előtt június 16-án. A szervező Csepeli Városkép munkatársai úgy állították össze a tematikus sátrak és a színpadi bemutatók műsorkínálatát, amire a nők leginkább fogékonyak lehetnek az állandó munka, bevásárlás, gyereknevelés és háztartásvezetés közepette.

A színpadi programok sora hangulatkeltő zumba bemutatóval indult, aztán Balla Gabi stílustanácsadó lépett színre. Tőle megtudhattuk, hogy mi a gardróbfrissítés titka, hogyan öltözködjünk, milyen ruhákat selejtezzünk ki a szekrényünkből. (tovább…)

Együttműködés a Budapest Honvéddal

2018. június 15. péntek

Csepel.hu

A mai napon a Csepel Utánpótlás Sportegyesület együttműködésbe kezdett a Budapest Honvéd MB1-es labdarúgó csapatával.

A Partneregyesületi Együttműködési Megállapodást a Honvéd Ügyvezető Igazgatója Gács Pál, Általános Igazgatója Herczeg Vince és a Csepel Utánpótlás Sportegyesület alelnöke Kálcsics Ferenc, az MB1-es csapat stadionjában írták alá.

(tovább…)

Június 16-án szombaton ingyenes lesz a csepelieknek a Csepeli Strandfürdő

2018. június 15. péntek

Csepel.hu

A Magyar Úszás Napja alkalmából június 16-án szombaton ingyenes a belépés a megújult Csepeli Strandfürdőbe a csepeli lakcímkártyával rendelkezőknek.

A csepeli strand több mint 220 millió forintból újult meg az idei év első felében. A felújítások első ütemével még a szezon előtt elkészültek, a második szakasz ősszel kezdődik.

(tovább…)

Gratulálunk a csepeli Rocky-nak!

2018. június 13. szerda

Csepel.hu

A következőkben Tramontini Péter beszámolóját olvashatják a Csepel Island Rock TSE idei sikereiről. Gratulálunk az elért eredményekhez és további sikerekben gazdag versenyzést kívánunk a jövőben is.

„Nagy örömünkre már nemzetközi versenyeken is hallhatjuk, hogy a döntőkben táncosaink kűrje előtt, illetve az eredményhirdetéskor is bemondják és kiírják, hogy a versenyző Csepelről az Island Rock TSE-ből érkezett. (tovább…)

Vízimentő OB: megint sikerült előre lépni!

2018. június 12. kedd

Csepel.hu

Csepelen a strandfürdő területén rendezték meg június 10 -én a 2018. évi medencés Vízimentő Országos Bajnokságot. Természetesen a Csepeli Öttusa VSE sportolói is rajthoz álltak.

A gyerek, serdülő, junior, ifjúsági és felnőtt kategóriákban szép számmal vettek részt a versenyzők az ideális időjárási körülmények között rendezett megmérettetésen, ahol 200 méteres akadályúszásban, 100 méteres babamentésben uszonnyal, 50 méteres babamentésben és 100 méteres babamentésben hevederrel és uszonnyal hirdettek bajnokot. Hét egyesület több, mint 60 versenyzője mérte össze tudását a Magyar Élet és Vízimentő Szakszövetség által lebonyolított eseményen.

(tovább…)

Foci VB a Szurkolói Arénában

2018. június 11. hétfő

Csepel.hu

Már csak néhány napot kell aludni és elkezdődik az oroszországi futballvilágbajnokság. A meccseket nemcsak otthon, hanem a Csepeli Szurkolói Aréna kivetítőjén is figyelemmel kísérhetik a foci iránt rajongók.

Mint megtudtuk, az aréna felkészítése a VB-re folyamatban van. Szerdán kezdődik a ledfalak beszerelése, csütörtöktől pedig a különböző molinókat, táblákat helyezik ki.

(tovább…)

Az Egressy tanára veterán országos bajnok

2018. június 10. vasárnap

Egressybeni.hu, Csepel.info

2018. június 9-én Debrecenben került megrendezésre a veterán birkózó Országos Bajnokság.

A versenyen az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola testnevelője, Wöller Gergő világbajnoki formáját is meghaladva, szenzációs birkózással minden ellenfelét legyőzve a dobogó tetejére állhatott fel.

Csepeli sikerek a Global Laser Run versenyen

2018. június 7. csütörtök

Csepel.hu

A Csepeli Öttusa és Vízi Sort Egyesület 15 sportolóval vett részt vett a Magyar Öttusa Szövetség által a Margit -szigeten rendezett Global Laser Run City Tour Budapest állomásán mely a 2019 -es Laser Run Világbajnokság egyik előfutára volt.

A hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint a 2018 novemberében megtartott UIPM kongresszuson döntés született, miszerint a Magyar Öttusa Szövetség, a Laser Run Világbajnokságok történetében először a Felnőtt Öttusa Világbajnoksággal egy időben, Budapesten rendezheti meg ezt a versenyt is. (tovább…)

Csepeli Fitness Night a Szurkolói Arénában

2018. június 4. hétfő

Csepel.hu