‘Sport’ kategória archívum

Meg kell védenünk az országot

2020. január 20. hétfő

Magyar Demokrata

Ezerötszáznál is többen lépték át engedély nélkül a határt az év első napjaiban. A kormány megkétszerezte az itt szolgálatot teljesítő honvédek számát. Egyebek mellett erről beszélt Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Demokratának.

(tovább…)

Milák Kristóf és Hosszú Katinka lett 2019 legjobb sportolója, Wichmann Tamás életműdíjat kapott

2020. január 17. péntek

Bors

Wichmann Tamás életműdíját felállva, vastapssal fogadta a publikum.

Hosszú hetedszer érdemelte ki az elismerést, amivel beállította a szintén úszó Egerszegi Krisztina rekordját. Milák először nyert. (tovább…)

Úszás: jól sikerült a kerületi Diákolimpia

2020. január 13. hétfő

csepel.hu

Mozgalmasan indult a 2020- as esztendő az úszósportban jeleskedő csepeli diákoknak. A kerületi diákolimpián szép eredmények születtek.Az alsó tagozatosok a Posztógyár utcai Tanuszodában, míg a felsősök a Csepel Strandfürdő 50 méteres fedett medencéjében mérték össze tudásukat.

A Csepeli Testnevelő Munkaközösség és a Csepeli Öttusa VSE közös lebonyolításában lezajlott rendezvényen közel 300 gyerek versenyzett különböző számokban.

Wichmann Tamás: a gyógyulásom esélye nulla

2020. január 11. szombat

Origo

Megrázóan beszélt saját betegségéről a kenuslegenda, Wichmann Tamás. A gyilkos kór a vastagbelét, a tüdejét és a máját támadta meg. Wichmann tudja, hogy innen nincs visszaút, mégis hatalmas küzdelmet folytat a betegség ellen.

Az olimpiai ezüstérmes és kilencszeres világbajnok a Blikknek elmondta, hogy 38 kemoterápiás kezelésen esett már át.  (tovább…)

Videó: így búcsúzik az óévtől a Csepel DSE

2019. december 20. péntek

Youtube

Megnyílt a Csepeli Jégpark a Szent Imre téren – információk a nyitva tartásról itt!

2019. november 30. szombat

csepel.hu

A korcsolyakedvelők örömére november 29-én ismét megnyitott a csepeli jégpálya. Budapest egyik legkedveltebb csaknem kétezer négyzetméteres műjégén a Team Passion csapata látványos produkcióval lépett fel.

Az ország legkülönlegesebb jégpályájára Csepel büszke lehet – mondta a megnyitón Borbély Lénárd polgármester.

(tovább…)

Borbély Lénárd: A fővárosi közgyűlés arra szavazott, legyen atlétikai világbajnokság Budapesten, a vita lezárult

2019. november 27. szerda

Origo.hu, Pesti Srácok

A Fővárosi Közgyűlés egyértelműen a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezése mellé állt – jelentette ki Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere a közgyűlés után.

(tovább…)

A kormány elfogadta a kerületi javaslatokat az atlétikai vb-vel kapcsolatban

2019. november 27. szerda

infostart.hu

A kormány elfogadta Csepel és Ferencváros javaslatait az atlétikai világbajnoksággal kapcsolatban és kötelezte minisztereit e javaslatok maradéktalan végrehajtására – közölte a Miniszterelnökség.

(tovább…)

Kick-box: Király István lett a világszövetség alelnöke

2019. november 27. szerda

Nemzetisport.hu

Király István lett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által is elismert WAKO kick-box világszövetség alelnöke.

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) beszámolója szerint a törökországi Antalyában keddtől szombatig tartó kick-box világbajnokságot megelőző közgyűlésen a megjelentek Király Istvánt és Mórádi Zsoltot is beszavazták az elnökségbe, amelynek első ülésén Királyt négy évre alelnöknek választották.

(tovább…)

Így épül a birkózás és a csepeli sportélet egyik fellegvára

2019. november 26. kedd

Csepel.info

Csepeli birkózók az épülő sportközpont bejáratánál (teljes galériánk itt látható)

Szépen haladnak a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia csepeli sportcsarnokának építésével. Pénteken adtak át a helyszínen egy szabadon használható, tízmillió forintból kialakított szabadtéri fitneszparkot: képeinket az átadás előtti bejárás során készítette Ábel Attila csepeli alpolgármester.

Az épület – amely a balliberális sajtó szerint nem is létezik – a csepeli birkózók felkészülése és versenyei mellett más sportágak versenyeinek, valamint 1000 főig különböző rendezvényeknek is otthont fog majd adni. (tovább…)