‘Sport’ kategória archívum

NB III: egyetlen gól döntött az Ajka javára

2017. október 22. vasárnap

CsepelFC, Mr. Gabee, Csepel.info

Sajnos nem sikerült folytatnia remek sorozatát a Csepel FC felnőtt labdarúgóinak. A Béke téri rangadón a vendég Ajka egy első félidőben szerzett góllal elvitte a három pontot Csepelről.

Az első játékrész álmosabb játékát követően a második félidő hajrájára együttesünk mindent megtett az egyenlítés érdekében, és a kapufáig is eljutott, ám a foggal-körömmel, gyakran szabálytalan módon védekező Ajkaiak kapuját végül nem sikerült bevennünk, így hosszú idő után ismét vesztesen hagytuk el a játékteret. Részletek

Kiemelkedő sikereket értek el csepeli kick-box versenyzőink Prágában

2017. október 21. szombat

Csepel.hu

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg cseh sportbarátaink a Czech Open nemzetközi kick-box versenyt, ahol idén is csak a tatamis szabályrendszerek versenyzői vettek részt, 12 ország 885 nevezésével.

Prága közelsége remek alkalom az utánpótlás számára, hogy a nemzetközi rutint fenntartsák, hiszen pontgyűjtő versenyek már csak jövőre lesznek. A csepeli Halker-Király Team Kick-box Akadémia 18 versenyzővel, 4 versenybíróval utazott a cseh fővárosba Jároszkievicz Krisztián Mester vezetésével.

(tovább…)

Öttusa Európa -bajnoki cím és egyéni ezüst a nyitányon

2017. október 20. péntek

Csepel Öttusa, Mr.Gabee, Csepel.info

A Lengyelországban zajló U24-es korosztályú öttusa Európa-bajnokság első napján máris két éremmel gazdagodott a magyar delegáció: Simon Sarolta a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület kiválósága csapatban Európa -bajnoki arannyal, míg egyéniben ezüsttel zárta a napot.

Az alábbiakban a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sajtóközleményét olvashatják. (tovább…)

Október 26-án helyezik végső nyugalomra az Aranycsapat utolsó tagját

2017. október 20. péntek

Blikk

Október 26-án, délután 14 órakor kísérik utolsó útjára a Csepeli Temetőben Tóth II Józsefet. Az Aranycsapat utolsó tagja október 9-én 88 éves korában távozott az élők sorából.

A korábbi 12-szeres válogatott, csepeli színekben NB I-es bajnok labdarúgót az Magyar Labdarúgó Szövetség és a Csepeli Önkormányzat is saját halottjának tekinti.

Tovább fejlődik a Csepel Utánpótlás Sportegyesület

2017. október 18. szerda

CSUSE

Egyesületünk ismét egy egykori magyar labdarúgó válogatott szakemberrel erősödött! Így már 3 kollegánk segíti az egyesület munkáját, akik egykor hazánkat képviselték címeres mezben.

Az egykori válogatott védő, újpesti ikon, Kardos József edzőként erősíti szakmai stábunkat a jövőben.

(tovább…)

Flanders Cup 2017

2017. október 16. hétfő

Csepel.hu

Az egész kick-box világ VB lázban ég, hiszen már csak pár hét van hátra a WAKO történetének legnagyobb Világbajnokságáig. November 4-12 között Budapest rendezi azt a Világbajnokságot, ahol elsőként lesz jelen az összes szabályrendszer versenyzője.

Ezt megelőzően minden Világ és Európa-bajnokságon, a szabályrendszereket két felé szedve rendezték külön országban, a hatalmas létszám kezelhetősége érdekében. A minden idők legnagyobb Világbajnokságát megelőző, utolsó nagy nemzetközi megmérettetés volt a Flanders Cup, Beveren városában. (tovább…)

Újabb pontszerzés! Pénzügyőr – Csepel FC 2:2

2017. október 15. vasárnap

CsepelFc, Mr. Gabee, Csepel.info

Szabó Ádám góljával már a 22. percben vezetést szereztünk Pasaréten, de a házigazda még a félidőben fordított, ám Haraszkó Sándor gondoskodott róla, hogy ne távozzunk pont nélkül a Pénzügyőr otthonából.

Csapatunk a Juhász Gergely – Hesz Olivér, Szabó Ádám, Németh Zoltán (Bencze Márton ’90), Korozmán Norbert, Tóth Csaba, Fisli András, Haraszkó Sándor, Teplán János (Váczi Dániel ’66), Simon Krisztián, Somodi Ádám (Marczinka Tamás ’46) összeállításban játszott szombat délután. Miután az Ajka bombameglepetésre legyőzte a Kaposvárt, megelőzött bennünket, így jelenleg az 5. helyen állunk. Részletek később!

Sikeresen szerepeltek az ősz első Budapest Bajnokságán az Island Rock Csepel táncosai

2017. október 13. péntek

Csepel.hu

A versenyt, 2017. október 8-án rendezték meg, a Sport 11. Sportközpontban, ahol Budapest akrobatikus rock and roll egyesületeinek legjobbjai mérték össze tánctudásukat.

Meskó Alex és Csipes Nikolett felnőtt C kategóriában arany érmet, a Fame serdülő nagy formáció ezüst érmet vehetett át.

(tovább…)

ELIT Bajnokság: aranyak és értékes helyezések

2017. október 12. csütörtök

Öttusa Média, MR.Gabee, Csepel.info

Az őszi szezon egyik legjelentősebb hazai utánpótlásversenyére került sor az elmúlt hétvégén a Margitszigeten. A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület számos sportolója kvalifikálta magát előzetesen a Diaplo ELIT Bajnokságra, ahol aztán szépen helyt is álltak és az érmes sikerek mellett értékes helyezéseket is szereztek.

Az alábbiakban a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sajtóközleményét olvashatják.

ELIT Bajnokság: aranyak és értékes helyezések!

Idén is meglehetősen jól sikerült a Magyar Öttusa Szövetség hagyományos utánpótlás versenye. A Diapolo Elit Bajnokságon azok a fiatalok indulhattak, akik a 2017-es MK fordulókon elért eredményeikkel kvalifikálták magukat a tizenkét, illetve tizenhat fős egyéni és a hatcsapatos váltó mezőnybe, köztük voltak a Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói is.Az úszást a Nemzeti Sportuszodában, míg a futást a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendezte a szövetség. Az ünnepélyes megnyitón Bretz Gyula, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke mondott beszédet és gratulált a fiatal versenyzőknek, akik eljutottak az utánpótlás korosztály legnívósabb versenyéig, majd jókívánságait is tolmácsolta feléjük.

Pataki Zoltán klubunk elnöke elmondta, hogy számos versenyszámban álltunk rajthoz és örömteli hír, hogy Páczai Dávid egyéniben és Varga Biankával párban a mix váltóban sem talált legyőzőre. Bianka előkelő egyéni negyedik helyéről is említést tett, valamint Batuska Dominik hatodik helye is szóba került. Rajtuk kívül Péter Kira, Kollek Máté, Müller Máté, Temesvári Gergő és Szalai Zalán is alaposan kitett magáért a megmérettetésen. Váltóban a fiúknál (U14) a Szalai Zalán – Temesvári Gergő páros a második lett, a Honti Petra – Müller Máté (U12 mix váltó) kettős ötödik, az U15 lány váltó (Szabó Izabella – Sabján Lili) pedig a hatodik, helyen zárt. Egyesületünk a versenyzők teljesítményének elismeréseként névre szóló kulaccsal és egy ugyancsak névre szóló felsőruházattal kedveskedett a klubot képviselő sportolóknak. Köszönjük az edzők és felkészítők munkáját! – zárta a beszámolót Pataki Zoltán.

Tóth II Józsefre emlékeztek

2017. október 11. szerda

CsepelFC, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepel Stadion labdarúgó épületének üvegfalánál felállított gyászszalagos fotóhoz gyűltek kedden este a Csepel FC labdarúgócsaládjának tagjai, sportolók, vezetők, szurkolók, tisztelők, hogy gyertyagyújtással emlékezzenek a 88 esztendős korában hétfőn délben elhunyt Tóth II Józsefre, vagy ahogy mindenki hívta Bozsi bácsira.

A 19 órára meghirdetett megemlékezés előtt néhány perccel bekapcsolt a Csepel Stadion kijelzője is, “Tóth II József 1929-2017 Soha nem felejtünk” felirattal, majd sorra gyülekeztek az edzésüket éppen befejező csepeli labdarúgó lányok és fiúk, hogy átvegyék a gyertyákat és közösen vonultak az erre az alkalomra megkapott közismert fotó elé, amelyen a fiatal Tóth II József válogatott mezben látható. (tovább…)