‘Sport’ kategória archívum

Házi verseny és ovis fesztivál Csepelen

2023. november 27. hétfő

Csepel.hu

Az Island Rock Csepel TáncSport Egyesület november 19-én a Laurencz László Sportcsarnokban rendezte meg kezdő és haladó táncosainak, X. házi versenyét és I. Ovis Fesztiválját.

102 óvodás és 156 iskolás nevezett az Island Rock Csepel TáncSport Egyesület kezdő és haladó táncosainak, X. házi versenyére és az I. Ovis Fesztiváljára.

(tovább…)

Megnyitott a Csepeli Jégpark

2023. november 25. szombat

Csepel.hu

A megszokott helyen, a Szent Imre téri Csepeli Szurkolói Aréna melletti területen megnyílt a Csepeli Jégpark, amely három hónapon át lesz látogatható.

Az érdeklődők már a megnyitó előtt fél órával hosszú sorokban álltak, hogy az idei télen elsőként korcsolyázhassanak a pályán. Borbély Lénárd, Csepel polgármestere az ünnepélyes megnyitón elmondta, a Csepeli Jégpark az ország egyik legkülönlegesebb jégpályája, amely országszerte jó hírét viszi kerületünknek.

(tovább…)

Csepeli rendőrnő az ország fitneszbajnoka

2023. november 17. péntek

Csepel.hu

A fiatal rendőrnő nemcsak szép külsejével, hanem tudásával és akaraterejével is kitűnik: a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara közrendvédelmi szakának végzős hallgatója, aki a rendőri munkát komoly hivatásának tekinti.

Három aranyérmet és két kupát, valamint két ezüstérmet szerzett az International Fitness and Bodybuilding Federation által szervezett Fitness és Testépítő Magyar Bajnokságon a 31 éves Molnár Éva rendőr főtörzsőrmester, a csepeli rendőrkapitányság körzeti megbízottja.

(tovább…)

Újabb országos bajnoki cím került Csepelre!

2023. november 10. péntek

DanceExpress.hu

Múlt hétvégén Kozármislenyen rendezték meg az idei év “C” Osztályos Országos Táncbajnokságát, ahol Yevhen Liashenko és Klementisz Hajnalka páros képviselte egyesületünket felnőtt korcsoportban.

Elődöntőből a középdöntőbe, majd a döntőbe jutva a dobogó legfelső fokára táncolta fel magát a a csepeli páros, ezzel feljutva a következő kategóriába.

(tovább…)

Budapesten lesznek az FC Barcelona képviselői

2023. november 8. szerda

Csepel.hu

November 9. és 11. között hazánkba, a Barca Academy Hungaryhez érkezik az FC Barcelona két hivatalos képviselője, Sergi Barjuán és Bernat Villa.

A Barca Academy sportigazgatója, valamint az amerikai és az európai régiót vezető képviselő az immár ötödik éve Magyarországon működő Akadémia meglátogatásával erősíti kapcsolatát a hazánkban működő tehetségközponttal.

(tovább…)

Sikeres idényt zárt Szász Tamás

2023. november 7. kedd

Csepel.hu

Sikeres idényt zárt a Csepel Barakuda Búvár SE sportolója, aki ebben az évben először indult felnőtt korcsoportban. Tamás a Csehországban megrendezett kontinensviadalon Európa-bajnok lett, az arany mellett pedig egy ezüst- és egy bronzéremet is szerzett.

Bár a felkészülés jó ment, az idei év kalandosra sikerült, hiszen nem csupán a sportról, a tanulásról és a munkáról is szólt.

(tovább…)

Megszolgálni a megbízatást

2023. október 27. péntek

Csepel.hu

A választók el fogják majd dönteni, hogy visszatérünk-e a 2010 előtti időszakhoz, engedik-e a csepeli közvagyon kijátszását, a Munkásotthon magánkézbe kerülését, a Kis-Dunapart többszintes épületekkel való beépítését, vagy azon az úton szeretnének tovább haladni, amit 2014 óta közösen viszünk – mondta el lapunknak Borbély Lénárd polgármester, akivel a 2019-es önkormányzati választások évfordulóján beszélgettünk az elmúlt év sikereiről, a nehézségekről és a jövőről.

(tovább…)

Fitnesznap Csepelen

2023. október 24. kedd

Csepel.hu

A részvevők többféle edzésformával ismerkedhettek meg, kipróbálhatták például a zumbát, a gymsticket, a poundot, a crossfitet, déltől pedig Béres Alexandrával tornázhattak.

A programot a Fitt Jövő Alapítvány szervezte, a csepeli önkormányzat támogatta, a rendezvényre Borbély Lénárd polgármester is kilátogatott.

(tovább…)

Világkupa döntőbe jutottak az Island Rock Csepel táncosai

2023. október 17. kedd

Csepel.hu

Az Akrobatikus Rock and roll Világszövetség 2023. október 14-én Ljubljanában, Világkupa fordulót rendezett. 11 ország, több mint 600 versenyzője mérte össze tánctudását, köztük 22-en az Island Rock Csepel sportolói, akik 4 kategóriában szereztek indulási jogot, hogy Magyarországot képviseljék ezen a versenyen.

A magas nevezési létszám miatt, több körben kellett bemutatni a formációknak, párosoknak koreográfiájukat, hogy eljuthassanak a döntőig. Az egyesület versenyzői fantasztikus táncaikkal meggyőzték a pontozókat, így 3 kategóriában is sikerült döntőbe kerülniük.

(tovább…)

Először együtt a Csepel SC korábbi sportolói

2023. október 14. szombat

Csepel.hu

Első alkalommal rendezték meg a Csepel SC korábbi sportolóinak találkozóját a Királyerdei Művelődési Házban szeptember 13-án, amelyen csaknem százhatvanan vettek részt. Olimpiai és világbajnokok jelentek meg az eseményen, de természetesen bárki ott lehetett, aki valaha a Csepel SC-ben versenyzett. A tervek szerint ugyanúgy hagyománnyá szervezik a találkozót, mint a Csepel Művek egykori dolgozóinak évente megrendezett összejövetelét.

A sportolókat Borbély Lénárd polgármester köszöntötte. (tovább…)