‘Sport’ kategória archívum

Karlovac Open European Cup 2018, Karlovac (CRO)

2018. február 16. péntek

Csepel.hu

Karlovacban 28 ország ,177 klubjának 1065 sportolója vett részt, 1866 nevezéssel. Az évek óta egyre nagyobb létszámot vonzó közép-Európai viadalt két helyszínen rendezték egymástól 200 méterre, külön a ringes és külön a tatamis szabályrendszerek számára.

Ugyan a felnőttek számára ez már a negyedik alkalom volt idén hogy megküzdjenek ellenfeleikkel, az utánpótlás számára ez volt az első idei megmérettetés. A dinamikusan növekvő KirályTeam nagy létszámmal vonult fel, a csepeli, szegedi és makói harcosokkal, tekintve hogy ez volt első pontszerző verseny. (tovább…)

Gyász: Elhunyt Borsa Miklós

2018. február 16. péntek

CSepel Öttusa, Mr.Gabee, Csepel.info

Életének 81. évében elhunyt Borsa Miklós, a Csepel SC egykori kiváló öttusázója, a Magyar Öttusáért Alapítvány korábbi elnöke- adta hírül a Magyar Öttusa Szövetség.

A Honvéd, majd a Csepel kiváló öttusázója a sportolás mellett a Műszaki Egyetem építészmérnöki karára járt nappali tagozatra. Az öttusán kívül másik nagy szerelme az opera volt. 42 évig volt a Magyar Állami Operaház főmérnöke. Főmérnökként, műszaki igazgatóként az ország legelső és legnagyobb művészeti színterének volt egyik legközelebbi közreműködője. (tovább…)

Benedek Ferencet köszöntötték 92. születésnapján

2018. február 9. péntek

Csepel.hu

Kilencvenkettedik születésnapja alkalmából köszöntötték Benedek Ferenc öttusázót, mesteredzőt a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület hagyományos évnyitó ünnepségén a Királyerdei Művelődési Házban február 8-án.

A csepeli önkormányzat részéről Borbély Lénárd polgármester és Morovik Attila alpolgármester fejezte ki jókívánságait Benedek Ferencnek. Az öttusázók családjából Sárfalvi Péter világ és Európa-bajnok öttusázó, az utánpótlásért felelős helyettes államtitkár, valamint Pataki Zoltán, a Csepeli Öttusa VSE elnöke köszöntötte az ünnepeltet.

(tovább…)

Athen’s Challenge 2018, Athén (GRE)

2018. február 8. csütörtök

Csepel.hu

A WAKO versenynaptárában a legfontosabb februári verseny a Görögországi Athen’s Challenge.

A Halker KirályTeam Kick-box Akadémia több mint egy évtizede rendszeres résztvevője a sok résztvevőt vonzó nyílt Görög versenynek, ami idén 14 ország, 124 klubjából fogadta az 1212 harcost. Csepelről egy kisebb, 3 fős versenyző és Jároszkievicz Krisztián Mester által alkotott csapat vágott neki a trófeagyűjtésnek.

(tovább…)

Három bajnoki cím a Csepeli DAC-nak

2018. február 7. szerda

Csepel.hu

Három bajnoki címet szereztek a Csepeli Diák Atlétikai Club versenyzői az Országos Újonc Fedettpályás Bajnokságon, s ezzel az UTE szakosztályával együtt a legtöbb aranyérmet nyerték meg. A kétnapos verseny során 22 versenyszám szerepelt a programban, s a ezek aranyérmein 15 szakosztály osztozott, két-két aranyérmet csupán a KSI SE, az FTC és a Tapolcai SE tudhatott magáénak.

A versenyt a tavalyinál nagyobb létszámmal, 396 egyéni induló és 23 csapat részvételével rendezték meg Budapesten a nemrég felújított BOK Csarnokban. (tovább…)

U14: négyből négy! Tornagyőzelem Budafokon

2018. február 3. szombat

CsepelFc, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepel FC U 14-es korosztálya január utolsó szombatján Budafokra volt hivatalos, ahol a Csordás Lajos Labdarúgó Emléktornán vettek részt. A nagy Duna túl oldalára tett kirándulás nem is végződhetett volna jobban, Elekes Zsolt tanítványai veretlenül végeztek az első helyen.

A Budafoki MTE sportcsarnokába szombat reggel öt csapat veselkedett neki a küzdelmeknek: a BMTE I., BMTE II, A II. Kerületi UFC, az Ercsi Kinizsi illetve a Csepel FC. A mieink a II. Kerület együttesét 3:1-re, az Ercsi Kinizsit ugyancsak 3:1-re, míg a BMTE II-t 6:0-ra verték, a BMTE I csapata ellen pedig 6:1-es diadalt ünnepelhettek, amivel el is hozták a győztesnek járó serleget. Ráadásként a torna legjobb játékosa is tőlünk került ki, Csákány Levente személyében. (tovább…)

Watford Open Nationals 2018, Aylesbury (GBR)

2018. február 2. péntek

Csepel.hu

Január utolsó hétvégéjén, a Halker KirályTeam Kick-box Akadémia versenyzői ezúttal Angliában mérkőztek meg a Watford Open Nationals-en.

A WON kinőte magát, az évről évre több résztvevőt felvonultató nyílt bajnokság egy nagyobb csarnokba kellett költözzön, a London vonzáskörzetében lévő Aylesbury városában lévő Stoke Mandeville Stadium-ba.

(tovább…)

Csepeli DAC: Győztes U11-es és U13-as csapatok

2018. január 29. hétfő

Csepel DAC

Csepeli napot rendeztek atlétáink Gödöllőn a Magyar Atlétikai Szövetség által kiírt Sport XXI verseny Észak Magyarországi Régió csoportjában.

A Csepeli Diák Atlétikai Club U11-es és U13-as korosztályban is 2-2 csapattal képviseltette és mérettette meg magát a versenyen. (tovább…)

Martin Krisztián a Csepeli HE új elnökségi tagja

2018. január 29. hétfő

Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepel Horgász Egyesület arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy 2018. január 24-ei rendkívüli küldöttgyűlésen a jelenlévők Martin Krisztiánt választották az elnökségbe.

Jó munkát kívánunk!

NB III felkészülés: egyenrangú ellenfelei voltunk a Csákvárnak

2018. január 28. vasárnap

CsepelFc, MR.Gabee, Csepel.info

Lejátszotta idei második téli felkészülési mérkőzését a Csepel FC felnőtt csapata az NB II-es Csákvár ellen. A szigetszentmiklósi találkozón 3:2-es vendégsiker született.

A nem is oly rég még NB II-es, jelenleg pedig felnőtt labdarúgást nélkülöző Szigetszentmiklós műfüves pályája ideális választás volt az edzőmeccs helyszínéül, ahol az első játékrészben a másodosztályú kiesés ellen menekülő Csákvár volt a kezdeményezőbb. A korábbi NBI -es játékosokat is soraikban tudó, a csepelinél anyagilag fényévekkel jobb lehetőségekkel rendelkező vendégek javarészt egyéni hibák okán el is húztak 3:0-ra, de a félidő vége előtt egy tetszetős támadás végén Tóth Csaba szépíteni tudott. (tovább…)