‘Sport’ kategória archívum

Nem sikerült a pontszerzés a Szigetszentmiklós ellen

2017. január 19. csütörtök

Csepel.info, Futsal Csepel

Folytatódott az NB II-es felnőtt futsal bajnokság, ahol sajnos ezúttal nem sok babér termett a roppant tartalékosan felálló Pizza King Csep- Gól FC-nak, ráadásul Szabó Zoltán játékos- edzőt súlyos sérülés is érte, így őt meg is kell műteni a napokban.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják: (tovább…)

NB III: felkészülési program

2017. január 18. szerda

Csepel FC

foci

A Csepel FC felnőtt labdarúgói már javában benne vannak a felkészülési időszakban, sőt már az egyik edzőmérkőzést is lejátszották a Dunaharaszti MTK otthonábn. Gabala Krisztián szakmai vezető ismertette a részletes felkészülési tervet és a már lejátszott edzőmeccsről is ejtett néhány szót.

Csapatunk január 4-én vágott neki a 2016/2017-es bajnoki szezon tavaszi etapjának alapozó időszakába, napi egy edzéssel készülnek a fiúk, hol Csepelen, hol pedig Szigetszentmiklóson. Január 14-én pedig az első edzőmeccsen a Dunaharaszti MTK vendégei voltunk, ahol magabiztos 3:0-s győzelmet arattunk és szakmai vezetőnk elmondása szerint akár nagyobb különbségű is lehetett volna a győzelem. Persze ebből a sikerből óriási következtetéseket nem lehet levonni, mindenesetre egy kis pluszt minden bizonnyal adott a barátságosnak cseppet sem mondható időjárási körülmények között készülő együttesünknek.

A Csepel FC további felkészülési találkozói: (tovább…)

Videó: vendégségben Szekeres Andrásnál a Csepel egykori legendás kapusánál

2017. január 16. hétfő

Youtube

Riport a Csepel sc és WMFC néhai örökös bajnokával.

Sport: U14: „tavasszal is érdemes lesz kijárni a meccseinkre”

2017. január 15. vasárnap

Csepel FC

foci

A havazással tarkított téli időben jólesik visszatekinteni egy-egy korosztály őszi teljesítményére, így az U14-esekére is, akik nem egyszerű, mondhatni rögös utat jártak be a magunk mögött hagyott fél évben és a kezdeti nehézségek ellenére szépen helytálltak a bajnokságban, ahol többeknek először adatott meg, hogy magukra húzzák a Csepel FC mezt bajnoki pontvadászatban.

Elekes Zsolt és Németh Gábor tanítványai a 10. helyen végeztek 13 pontot összegyűjtve és 4 sikert aratva, a csapat teljesítményét Elekes Zsolt értékelte.

(tovább…)

Gyász: Meghalt a csepeli íjászklub vezetője

2017. január 14. szombat

Misz.hu, Mr.Gabee, Csepel.info

Foto: MISZ.hu

A Magyar Íjász Szövetség mély megrendüléssel tudatja, hogy elhunyt Dr. Varga Györgyné, a csepeli Buffalo Íjászklub vezetője.

Lia évekig a MISZ főtitkára is volt, az utóbbi években pedig a Buffalo Íjász Club edzőjeként tevékenykedett. Az íjászat volt a mindene.

Decemberben sajnos feladata a küzdelmet amelyet a betegségével vívott. Temetése 2017. január 25-én 11.15 perckor lesz a Budapest. XXII. Angeli úti Urnatemetőben.

Nyugodjék békében.

Hónap hőse: szoros a verseny, vasárnap éjfélig lehet szavazni

2017. január 14. szombat

Csepel.info

zupi

Rendkívül szoros, fej-fej melletti küzdelem alakult ki a Digi Sport “Hónap hőse” versenyen, ahol egy sikeres csepeli sportolót, Zupkó Balázst is lehet támogatni. Minden nap egyszer lehet leadni szavazatot, így Balázs támogatói még kétszer szavazhatnak rá. Ha nyer, később ösztöndíjat is nyerhet.

Zupkó Balázs egyike a legtehetségesebb és legszorgalmasabb csepeli sportolóknak. Korosztályos válogatott 11 éves kora óta, 9 szeres Magyar bajnok, több nemzetközi versenyen is részt vett. Utoljára a szegedi Olimpiai Reménységek versenyén nyert 2 aranyérmet és 1 ezüstérmet. Szeretne kijutni a 2017-es gyorsasági utánpótlás világbajnokságra, és részt venni a 2024-es Olimpián, képviselni Magyarországot. Ha ő nyeri a Hónap Hőse versenyt akkor van esélye a DIGI SPORT ÖSZTÖNDÍJ elnyerésére is, amely egy éven keresztül havi 100000Ft.

Zupkó Balázst itt lehet támogatni: http://anaphose.digisport.hu/havi-szavazas.php

A szavazáshoz szükséges egy rövid regisztráció, email és mobilszám megerősítés! (Ez csak egy percet vesz igénybe és csak egyszer kell megcsinálni majd mindennap lehet szavazni.)

Csepel.info

Nem csak rajtunk múlt…- TFSE – Pizza King Csep- Gól FC 2:1

2017. január 11. szerda

Futsal Sajtó, Mr.Gabee, Csepel.info

csapat

Folytatódtak a futsal NB II Nyugati csoportjának küzdelmei, ahol a második helyen álló TFSE az ötödik Pizza King Csep- Gól FC-t látta vendségül a bajnokság 15. fordulójában. A pályán nem ütközött ki a két csapat közti tudásbeli különbség és egy kis szerencsével (na meg jóindulattal) komoly esély  nyílt rá, hogy pontot szerezzünk jóval rutinosabb ellenfelünk otthonában.

Nem csak rajtunk múlt… (tovább…)

Jó dolog a csepeli futsal kaland

2017. január 10. kedd

CSepel FUTSAL Sajtó, Mr:Gabee

A Pizza King Csep- Gól FC felnőtt futsalcsapata túl van az őszi szezonon,s mint ilyenkor szokás, rövid mérleget vontunk a magunk mögött hagyott fél év munkájából. Szabó Zoltán vezetőedző értékelte a teljesítményt és már a 2017-es szezon elvárásairól is beszélt néhány mondatban.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják: (tovább…)

Hónap Hőse verseny – Szavazzunk Zupkó Balázsra!

2017. január 9. hétfő

zupi

Kedves Csepeliek, Kajak – Kenu sportot kedvelők!

Először is köszönöm, hogy segítségetekkel, szavazataitokkal Balázs indulni tud a Hónap Hőse versenyen. Nagyon nagy szükség lenne most mindenki szavazatára ismét!

Kérlek szavazataitokkal segítsetek, hogy fiam Zupkó Balázs legyen DIGI SPORT Hónap Hőse! Ha Balázs nyeri a Hónap Hőse versenyt akkor van esélye a DIGI SPORT ÖSZTÖNDÍJ elnyerésére is mely egy éven keresztül havi 100000Ft.

Sokan tudjátok, hogy Balázs nagyon sikeres kenus a korosztályában. Balázs korosztályos válogatott 11 éves kora óta, 9 szeres Magyar bajnok, több nemzetközi versenyen is részt vett, legutoljára a szegedi Olimpiai Reménységek versenyén nyert 2 aranyérmet és 1 ezüstérmet. következő évekre is nagy céljai és tervei vannak, többek között kijutni a 2017-es gyorsasági utánpótlás világbajnokságra. Távlati céljai a 2024-es Olimpián képviselni Magyarországot. (tovább…)

Bienerth Gusztáv az új úszöelnök

2017. január 8. vasárnap

INDEX, Csepel.info

Vasárnap délután háromkor megszavazták Gyárfás Tamás utódját, az úszószövetség új elnöke Bienerth Gusztáv lett, aki 146 szavazatból 126-ot kapott.  

A vasárnapi rendkívüli közgyűlésen máris érzékelhető volt a Gyárfás Tamás utáni korszak első, kézzelfogható változása: nem nyílt, hanem titkos szavazással döntöttek az új elnökről és a jelöltekről. (tovább…)

Ilyen lenne a budapesti olimpia – itt vannak a legújabb látványtervek

2017. január 4. szerda

privatbankar.hu, Mr.Gabee, Csepel.info

Szeptemberben dől el, melyik város nyeri a 2024-es játékok rendezési jogát.

A 2024-es olimpia rendezési jogáért a magyar főváros Los Angelesszel és Párizzsal verseng, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szeptember 13-án, Limában dönt a helyszínről, most a Budapest 2024 álta közreadott legfrisebb látványtervekből szemezgettünk: (tovább…)

Három éve történt Schumacher balesete

2016. december 31. szombat

Telesport Mr.Gabee

Ne számítsunk jó hírekre Schumival kapcsolatban!

A napra pontosan három éve súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumachernek joga van a privátszférájához – jelentette ki a család ügyvédje, aki egyúttal azt is jelezte, minden alaptalan találgatás kapcsán pert indíthatnak az azt közzétevő médiumok ellen.

A közelmúltban egy német bulvárlap, a Bunte számolt be arról, hogy a két évvel ezelőtt súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher már kezd újra járni. Sabine Kehm, a volt versenyző menedzsere azonnal cáfolta ezen híreszteléseket, kiemelve, hogy az alaptalan pletykák nemcsak rájuk, de a Schumachert kedvelőkre nézve is kártékonyak. (tovább…)

A válogatottért összegyűltek a magyar emberek – Csepelen is

2016. december 30. péntek

Nemzeti Sport, AFP, Uefa.com, Wikipédia, Lokál, Csepel.info

marseille-2016

Marseille-i utcakép – amerre a szem ellát, mindenütt magyarok, mintha tényleg összegyűlt volna a világ magyarsága (Fotó: Pór Károly)

A 2016-os esztendőből, így év végéhez közeledvén, szerencsére sok mindenre érdemes visszatekinteni, sok szép magyar sikert felidézhetünk. De ha csak egyet emelhetek ki, akkor én a franciaországi Európa-bajnokságot említeném, amelyet a helyszínen átélni, erről tudósítani életre szóló élményt jelentett számomra. Eb-élmény, szubjektíven. Bejegyzésünkben a Nemzeti Sport Online év végi összefoglalóját olvashatják, melyet csepeli és egyéb érdekességekkel egészítettünk ki képaláírások formájában. 

Tudják, mi a legjobb a nyári Európa-bajnokságban? – nyitja írását Pór Károly a sportnapilap újságírója.

Az, hogy az ott szerzett élményeket már az életben nem veszi el tőlünk senki. A felvételeket, az Eb alatt készített fényképeket, videókat mindig elő lehet venni. (tovább…)

Focival búcsúztatta a Csepel FC az óévet

2016. december 30. péntek

CsepelFC, Mr.Gabee

A Csepel FC hagyományaihoz híven a 2016-os esztendőtől is ünnepélyes keretek között búcsúzott utánpótlás csapatai közül jó néhány. A legkisebbek már korábban a nagyobbak és a lányok az elmúlt napokban tették, mindezt a Kazinczy iskola tornatermében.

December 27-én az U14-es együttesünk tagjai, edzői és szülik néztek farkasszemet egymással egy kiváló hangulatú összecsapáson, ahol természetesen senkit nem az eredmény, sokkal inkább a játék érdekelt. A meccs végén Németh Gábor edző, Takács Krisztián a Csepel FC tulajdonosa, valamint Elekes Zsolt edző köszönték meg a srácok és szüleik idei áldozatos munkáját, ami természetesen a téli szünet után is folytatódhat majd. A klubvezetés kis ajándékkal is kedveskedett minden utánpótlás csapatnak, így a srácok igazán jó kedvvel vághatnak neki rövidke szünetnek, hogy aztán már 2017 elején belevessék magukat a keménynek ígérkező alapozásba.

Zupkó Balázsra szavazhatnak az olvasók

2016. december 27. kedd

Csepel.hu

zb

Az olvasók szavazataikkal segíthetik Zupkó Balázs csepeli kenust, hogy a DIGI SPORT hét hőse legyen. Ha a tehetséges sportoló nyeri a hét hőse versenyét, akkor esélye van a DIGI SPORT ösztöndíj elnyerésére, amely egy éven keresztül havi 100 ezer forint juttatást jelent számára. Zupkó Balázs korosztályos válogatott, kilencszeres magyar bajnok, több nemzetközi versenyen is részt vett. Zupkó Balázsra ezen a héten december 26-tól január elsején éjfélig lehet szavazni minden nap egy szavazattal.

A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület 16 éves versenyzője legutóbb a szegedi Olimpiai Reménységek versenyén nyert két aranyérmet és egy ezüstérmet. (tovább…)