‘Sport’ kategória archívum

Boldog születésnapot – Kárpáti György

2017. június 23. péntek

M4sport, Csepel.info

Június 23-án ünnepli születésnapját Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója, aki egyben minden idők legfiatalabb vízilabdázó olimpiai bajnoka, és 1988-ig a legfiatalabb magyar olimpiai bajnok is ő volt.

Az uszodák világában csak Gyurikaként ismert sportember Budapesten, a Józsefvárosban született. Tízévesen vitte le az uszodába édesapja, a Ferencváros ificsapatának edzője. A Fradiban az úszás mellett focizott és a műugrást is kipróbálta. Az úszásban négyszer nyert magyar bajnokságot, végül mégis a vízilabda mellett kötelezte el magát. Tizenöt évesen került be a zöld-fehérek nagycsapatába, egy évvel később Rajki Béla szövetségi kapitány beválogatta az 1952-es helsinki olimpiára készülő keretbe, mert ő volt a pólósok közül a leggyorsabb, egy percen belül teljesítette a 100 méteres gyorsúszást. “Gyurika” így lett minden idők legfiatalabb vízilabdázó olimpiai bajnoka, 17 éves volt, amikor nyakába akasztották az aranyérmet.

(tovább…)

Brázda Gábor Drzonkówban bizonyított

2017. június 23. péntek

Csepel Öttusa, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolója Brázda Gábor nemzetközi viadalon vett részt, a lengyelországi Drzonkówban, ahol Dobi Lajos edző irányításával a juniorok mezőnyében az előkelő 5. helyet szerezte meg.

A továbbiakban a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sajtóközleményét olvashatják. (tovább…)

UP: futball, szülinapi torta, Csepeli Légió Egerben!

2017. június 22. csütörtök

CsepelFC, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepel FC legifjabbjai a nyári labdarúgó tornák sorozatának második állomásán Egerben vettek részt június 16. és 19 -e között a XXIV. Aventics Kupa  Nemzetközi Labdarúgó Tornán, ahonnan ismét szép eredményekkel és igazán maradandó emlékekkel tértek haza.

Klubunk sportolóit a szakmai stáb mellett ismét sok szülő és hozzátartozó elkísérte, akik lelkes és sportszerű szurkolásukkal ezúttal is kivívták a házigazdák és az ellenfelek elismerését. A csapatot szakvezetőként felügyelő Kincses Ádám, Horváth Csaba és Takács Dávid ismét remek tapasztalatokról számoltak be honlapunknak. (tovább…)

Összetartozunk – második alkalommal rendezik meg a Székely-Magyar Utánpótlás Tornát Csíkszeredán

2017. június 20. kedd

Csepel.hu

Tegnap délelőtt kezdetét vette a második alkalommal megszervezett Székely-Magyar utánpótlás torna, amelynek az FK Csíkszereda a házigazdája. Az Erőss Zsolt Aréna melletti ünnepélyes megnyitón 22 csapat vett részt.

A tizenkét székelyföldi és tíz anyaországi együttes két korosztályban mérkőzik meg, köztük a Csepel Utánpótlás SE. A tegnapi első mérkőzésen a kerületünk csapata 3:2-es győzelmet aratott Marosvásárhely ellen a 2005/2006-os korosztályban.

A Hajdúságban vitézkedtek fiataljaink

2017. június 15. csütörtök

Csepel FC, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepel FC legifjabb korosztályai, illetve a lány U17- es együttes június második hétvégéjén a XI. PHARMA-SANO nemzetközi Gyermek Labdarúgó Tornán vettek részt, amit Hajdúnánáson illetve Hajdúdorogon rendeztek.

Fiataljaink ismét remek tapasztalatokkal tértek haza a leginkább  csapategység-kovácsoló túráról.  (tovább…)

23rd Hungarian Kickboxing World Cup

2017. június 14. szerda

Csepel.hu

A tavaly először Budapestre került, és hatalmas sikerű Hungarian Kickboxing World Cup megrendezése után az volt a kérdés, túl lehet e szárnyalni a 2016-os sikereket?

Idén minden rekord megdőlt, hiszen a tavalyihoz képest 500-al több nevezés érkezett, ami hatalmas szám!  35 ország 250 klubjának 2700 nevezésével startolt a 4 napos Világkupa, amivel sportág második legnépesebb és legrangosabb versenye lett a kontinensen. (tovább…)

Kosárlabda meccs vasárnap délután a Rákóczi Kertben

2017. június 11. vasárnap

Csepel.info, Mr.Gabee

Szeretttel és tisztelettel várnak minden kosárlabdázni vágyót 2017. június 11-én 16 órára a Rákóczi Kertbe.

Bővebb információért klikk ide

Kórházban kezelik az Aranycsapat csepeli csatárát

2017. június 8. csütörtök

Nemzeti Sport

Tóth II József a magyar labdarúgás gazdag történetének legfényesebb éveiben lehetett részese az Aranycsapat szárnyalásának (Fotó: Szabó Miklós)

Kórházban kezelik az egyre rosszabb állapotban lévő Tóth II Józsefet, aki az Aranycsapat csatáraként gólt lőtt az angolok és a németek hálójába is.

„Elfáradtam, fiam, nagyon elfáradtam…”
(tovább…)

Bajnokveréssel búcsúztunk az idénytől

2017. június 5. hétfő

Csepel FC, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata feltette az i-re a pontot: a már biztos bajnok ETO FC Győrt 3:1-re legyőzve a 9. helyen zárta a 2016-2017-es NB III-as bajnoki szezont. Csepelen minden szurkoló boldogan távozott a Béke térről.

A Csepel FC vezetősége a korábbi évekhez haosnlóan ismét a felnőtt csapat utolsó bajnoki mérkőzésére időzítette a korosztályos csapatok évzáróját , így a Béke téri sporttelep már 13 órakor benépesült gyerekekkel és hozzátartozókkal, hogy egy közös sütögetéssel, főzéssel, szülő-gyerek focival foglalja keretbe a 2016-2017-es bajnoki szezont. (tovább…)

Szombaton rendezik a Magyar Tamiya-Kupa II. versenyét Csepelen

2017. június 5. hétfő

Csepeli Modellező SE, Csepel.info, MR.Gabee

Június 10-én, szombaton kerül megrendezésre az idei második Tamiya Kupa versenye a Modellzona és a Csepeli Modellező Se szervezésében.

  • A megrendezés helye: Modellzona csepeli MAMSE pálya (Rákóczi-kert)
  • Nevezési dij: 3000.- Ft/fő/kategória illetve minden további kategória 2000.- Ft/fő
  • A versenyszabályzatot ide kattintva olvashatják.
  • Nevezni a www.rchub.hu weboldalon lehet!