‘Sport’ kategória archívum

Elhunyt Tóth Endre, gyászol a csepeli birkózósport

2017. április 27. csütörtök

Csepel.info

hqdefault

Az ismert csepeli birkózó, sportvezető halálát Légrádi Gábor újságíró jelentette be.

Kiválóak voltak a Csepeli DAC atlétái Vácon, a Dr.Vanyek Béla emlékversenyen

2017. április 26. szerda

szeles

A mostoha időjárási viszonyok között, 2017. április 22.-én megrendezett, atlétikai versenyen ötvenöt Csepeli DAC atléta bizonyította tehetségét, felkészültségét a felnőtt, junior, ifjúsági, serdülő, újonc és gyermek korosztályoknak kiírt versenyszámokban. Sokan közülük egyéni legjobb eredményüket érték el.

Hét számban, (60 m síkfutás, 600 m síkfutás, távolugrás, magasugrás, súlylökés, gerelyhajítás és a legkisebbeknek 40 m síkfutás) mérették meg magukat a fiatalok, akik összesen 23 éremmel térhettek haza.

(tovább…)

Fontos pontokra tettünk szert a Videoton ellen

2017. április 26. szerda

Csepel FC, Mr.Gabee, Csepel.info

 Újabb fontos pontokkal gazdagodott a Csepel FC NB III-as felnőtt labdarúgó csapata, méghozzá nem is akármilyen ellenfél, a Videoton FC második csapata bánta, hogy vasárnap délután csepeli siker született a Béke téri stadionban. A győzelemmel egy nagy lépést tettünk a bennmaradás kiharcolása felé.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Átérzem kollégám helyzetét, akit cseppet sem irigylek, ugyanis így nagyon nehéz csapatot építeni és eredményesen szerepelni. Elgondolkodtató az a tény, hogy  a mai napon csapatom akár nagyobb arányú győzelmet is arathatott volna, amihez gratulálok nekik. Lépegetünk tovább, és tisztában vagyunk vele, hogy  a bajnoki szezon legnehezebb mérkőzése vár ránk Komáromban. (tovább…)

Elhunyt Földi Imre, a Nemzet Sportolója

2017. április 23. vasárnap

24, Csepel.info, Mr.Gabee

Foto: Róth Tamás

 

A magyar súlyemelés első olimpiai bajnoka, a Nemzet Sportolója május 8-án lett volna 79 esztendős. Földi Imre Kecskeméten született 1938. május 8-án. Három olimpián is érmet nyert az 56 kilogrammos kategóriában: 1964-ben Tokióban és 1968-ban Mexikóvárosban ezüstöt, majd pályafutása csúcseredményeként 1972-ben Münchenben aranyat, világcsúccsal.

Világbajnokságon hatszor, Európa-bajnokságon 10 alkalommal állhatott a dobogó tetején. A sportág egyik legeredményesebb magyar képviselőjeként tizennyolc éven át tartozott a világ élvonalába. Magyar egyéni bajnoki címet 13-szor szerzett.ó – emlékeztet az MTI. (tovább…)

2 èves a Csepeli Queen Pole Rùdsport ès Lègtorna Sportegyesület

2017. április 21. péntek

Queen Pole SE, MR.Gabee, Csepel.info

18090628_120332000295522703_2101811006_o

2015 áprilisában nyitotta meg kapuit a csepeli rúdsport és légtorna iskola stúdiója.

Az újdonságként berobbanó, különleges sportnak, a lelkes oktatóknak, valamint a remek hangulatú edzéseknek köszönhetően gyorsan gyarapodott e sportot megkedvelő hölgyek társasága, ezzel egyidejűleg a tudása is, így fél év alatt a stúdió kinőtte első termét és átköltöztetésre került a közeli munkaügyi központ épületébe. Az új terem megfelelő adottságokkal szolgál azóta is az edzések színvonalának növeléséhez és a tanulók tudásának a fejlesztéséhez. (tovább…)

Csepeli bronzérmek az öttusa Junior OB- n

2017. április 19. szerda

Csepel Öttusa

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói a Húsvéti ünnepek alatt sem tétlenkedtek. Az április 14-15- én rendezett Junior Országos Bajnokságon a lányok és a fiúk mezőnyében is kiválóan helyt álltak, ami két dobogós helyezést is eredményezett.

Az alábbiakban a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület közleményét olvashatják: (tovább…)

Csepel FC – III. Kerületi TVE – Csepel FC 1:2

2017. április 16. vasárnap

CsepelFC, Mr.Gabee, Csepel.info

A találkozó fotói itt tekinthetőek meg.

A Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata ismét megmutatta, hogy van tartása és a kiélezett helyzetekben bizony helyén van játékosainak szíve. Együttesünk a III. Kerületi TVE otthonában szerzett nagyon fontos pontokat.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – A beharangozóban utaltam rá, hogy nem feltartott kézel érkezünk a III. Kerület otthonába, s azt gondolom a csapat maximálisab bizonyította, hogy a kijelentésemet komolyan vették. Nagyszerű munkát végeztek a srácok, minden elismerésem az övék, de ezért is csak három pontot adtak, s ezt kell a későbbiek során még megtoldanunk, hogy elérjük kitűzött célunkat.

(Szakvezetőnk értékeléséből az is kiderült, hogy az egész csapat teljesítményét jónak ítélte meg) (tovább…)

UP: Nagypénteken pályán az U17 és az U19

2017. április 15. szombat

CsepelFC, Mr.Gabee

foci

A tavaszi iskolai szünet miatt kicsit megkavarodott bajnoki fordulóban ezen a hétvégén csak a III. osztály Közép- Nyugati csoportjában szereplő nagyobb korosztályaink lépnek pályára Csepelen, méghozzá április 14-én az Érdi VSE ellen.

A hétközben BLSZ-es U19-es együttesünk 2:1-es sikerrel hangolt a hétvégére, így jó lenne ennek szellemében folytatni Nagypénteken is. Az Érd az U19-eseknél még pont nélkül áll, ősszel Érden 6:0 arányban tudtuk őket két vállra fektetni, aminél sokkal lejjebb a soron következő fordulóban sem szabad adnia a dobogós helyekért harcban lévő csapatunknak. (tovább…)

UP: abszolút sikerrel vett bajnoki forduló

2017. április 12. szerda

Csepel FC, MR.Gabee, Csepel.info

A BLSZ U19-es hétközi sikert folytatva a Csepel FC összes korosztályos labdarúgó csapata győzelemmel zárta a hétvégi bajnoki fordulót.

A nagyok Agárdon, a kisebbek idehaza diadalmaskodtak, külön öröm, hogy U14-es együttesünk jó játékkal, gólgazdag meccsen aratott magabiztos sikert az RKSK ellen. (tovább…)

Futsal: revánsot vett rajtunk a 5 STARS

2017. április 12. szerda

Csepel FUTSAL, Mr.Gabee, Csepel.info

foci

Visszavágott a 5STARS SE együttese a Pizza King Csep- Gól FC-nek a rájátszsás első körében elszenvedett vereségért. A csepeli csapat 7:2-re maradt alul, de megtartotta 5. helyét a tabellán. Szabó Zoltán legénysége a Székely Csaba– Révész György, Rácz Botond , Szabó Norbert, Nagy Tibor összeállításban futott ki a Soroksári Sportcsarnok pályájára és az ötödik, majd a 8-ik percben azt a szomorú tényt kellett konstatálniuk, hogy Vágó illetve Horváth lövése is a csepeli kapuban landol… 0:2.

Ezt a félidő végére nem sikerült egalizálni, sőt, egészen a 22- ik percig kellett várni hazai találatra, ekkor Nagy Tibor volt eredményes és kozmetikázott valamit az eredményen 1:2. Ez sajnos nem hatott jótékonyan a csapatunkra, annál inkább a vendégekére, akik közül Tóth Zsombor egymás után kétszer is eredményes tudott lenni, előbb a 27-ik, majd a 31-ik percben, így a vendégek elhúztak 1:4-re. Nagy Tibor visszahozta ugyan góljával a meccsbe csapatát (2:4), de sajnos onnantól fogva már csak a 5Stars járt sikerrel a helyzetek értékesítését követően, Tóth Zsombor, Vágó, majd Garamszegi is betalált az időközben Varga Csabát, Szabó Zoltánt, Németh Gábort , András Istvánt és Viza Krisztiánt is bevető csapatunknak, így alakult ki a 2:7-es végeredmény. A vendégek így egy pontra feljöttek ránk a tabellán és két hét múlva, április 24-én a BME FC otthonában kellene növelnünk előnyünket közvetlen riválisunkkal szemben.

Pointfighting Cup, Milánó 2017 – Újabb éremtábla elsőség és éremeső

2017. április 10. hétfő

Halker-KiralyTeam

milano

 

A WAKO, a Világ Kick-box Szövetségének szabályrendszerei közül, kétségtelenül a Pointfighting szakág a legnépszerűbb, a legtöbb sportoló ebben a szabályrendszerben lép tatamira.

Ezt a tendenciát felismerve szervezte meg 5 évvel ezelőtt az első, csak és kizárólag a Pointfighting szakág számára a Pointfighting Cup-ot Andrea Ongaro, az egykori kiváló olasz klasszis. (tovább…)

Csepel FC-Honvéd- MFA 0:0

2017. április 10. hétfő

CsepelFC, Mr.Gabee, Csepel.info

Foto: CsepelFC.hu

Galéria megnyitása

Bár a mérkőzés utolsó szakaszában megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, azokat rendre elpuskáztuk, így gólnélküli döntetlent játszottunk a jó erőkből álló Budapest Honvéd- MFA ellen. A mérkőzés online tudósítása alant olvasható.

A kezdőcsapatok:

  • Honvéd: Somogyi Cs.- Gergényi,Palmes,Soós,Bíró Á., Tóth B., Csábi, Márton A., Tömösvári, Rózsahegyi, Göblyös, Edző: Gálhidi György
  • Csepel FC: Lőrincz-Fisli, Hesz, Szabó Á., Simon, Durso, Haraszkó, Teplán, Németh G., Tóth Cs., Somodi Á., Edző: Gabala Krisztián
    A Honvéd fehérben, a mieink a szokásos kék-pirosban, a vendégek kezdték a találkozót.

(tovább…)

Pikáns találkozón meccselhet egymással a Gabala – Gálhidi páros

2017. április 8. szombat

CsepelFC, Mr:Gabee, Csepel.info

Valaha, a szebb napokat látott magyar labdarúgás idejében egy Csepel–Honvéd meccsen nem volt ritka a tízezres nézőszám sem, hiszen a szomszédvári NB I- es rangadó vonzotta az embereket a futballpályákra. Vasárnap a harmadosztályban találkozik a Gabala Krisztián korábbi NB I- es Honvéd játékos vezette Csepel és az egykoron kék-pirosban futballozó, majd edzői pályáját nálunk megkezdő Gálhidi György edzette Honvéd- MFA, egy számunkra ismét létfontosságú találkozón.

Az őszi szezonban meglehetősen „érdekes” körülmények között 3:1-re kikaptunk a Bozsik Stadionban (gólunkat Haraszkó Sándor szerezte), Somodit pedig kiállították. Azzal a meccsel már természetesen nem kell foglalkozni, ez egy teljesen más összecsapás lesz. (tovább…)

Így keresnek munkatársat a csepeli lányok

2017. április 7. péntek

Youtube

Még keresed az álommunkahelyedet? Akkor gyere, és legyél tagja pörgős és fiatalos csapatunknak – hívja leendő munkatársát a Curves Csepel.

A felhívás szerint, aki küldetésének érzi az egészséges életmódra nevelést, és hitelesen tudja képviselni a sportos életvitelt, az jó helyen keresgél, ha hozzájuk megy. A munkához jó kommunikációs készség, emberközpontúság sportszeretet is kell. “Ha szívesen kipróbálnád magad edzőként, de szeretnél több változatosságot, mint amit egy egyszerű edzői munkakör rejt, akkor téged keresünk!” – írják. Jelentkezni űrlapukon keresztül lehet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FA…

Jutalmazták az érmes birkózókat

2017. április 6. csütörtök

M4Sport

Jutalmazták az érmes birkózókat

A szombathelyi U23-as Európa-bajnokságon, illetve az azt megelőző kötöttfogású Magyar Nagydíjon érmes versenyzőket jutalmazta csütörtökön a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ).

Németh Szilárd, az MBSZ elnöke a szövetség csütörtöki sajtótájékoztatóján a többi között hangsúlyozta, hogy a sportág hazai képviselői ismét bizonyítottak, hiszen a korosztályos kontinensviadalon két arany-, egy ezüst- és két bronzérmet, míg a hagyományos kötöttfogású nemzetközi versenyen négy arany- és két bronzérmet nyertek.
(tovább…)