2015. november havi archívum

HATALMAS CSEPELI SIKER! – MAGYAR FIÚ MINDEN IDŐK LEGEREDMÉNYESEBB KICK-BOXOSA!

2015. november 30. hétfő

facebook

zsolti

A tegnap zárult dublini világbajnokságon Mórádi Zsolt megszerezte 8. világbajnoki címét, ezzel ő lett minden idők legeredményesebb kick-boxosa.

Gratulálunk!!!

Betört egy busz hátsó szélvédője a Kossuth Lajos utcában

2015. november 30. hétfő

Mr.Gabee

Mr.Gabee tájékoztatása szerint egy elakadásjelzőt használó 35-ös tartja fel a forgalmat Csepelen hétfőn 17:45 magasságában az Ady Endre út és a Kossuth Lajos utcai kereszteződésnél található buszmegállóban. A veszteglő autóbusz hátsó szélvédője  feltehetőleg egy baleset következtében tört ki. A veszteglő autóbusz az eset következtében kiállt a forgalomból, valamint teljesen feltartja Kossuth Lajos utca, valamint az Ady Endre útról a Kossuth Lajos utcára kanyarodókat. Jelenleg a BKK forgalmi zavarelhárító járműje van kinn a helyszínen.

Néhány méterre arrébb egy veszteglő 148-as is feltartja a közlekedőket. Feltehetőleg az eset részese. Aki tudja, hogy mi történt, írja meg a fórumba.

A kötelező betelepítési kvóta veszélye továbbra is fennáll

2015. november 30. hétfő

Fidesz.hu

A kötelező betelepítési kvóta veszélye továbbra is fennáll

A Juncker-képlet él, Brüsszel továbbra is erőlteti az eddig beérkezett bevándorlók kötelező szétosztását és a kényszerbetelepítést az unión belül – hívta fel a figyelmet Rogán Antal napirend előtti felszólalásában.

A hétvégén Brüsszelben sor került az unió vezetőinek, illetve a tagállamok kormány- és államfőinek, valamint Törökország vezetőinek csúcstalálkozójára.

(tovább…)

Baleset az Erdősor utcában

2015. november 30. hétfő

Csepel.info

Olvasói fotó

Olvasói fotó

Informátorunktól kapott információk szerint baleset történt Csepelen az Erdősor-Szabadság lámpás kereszteződésében.

Aki tudja, hogy pontosan mi történt, írja meg a fórumba.

M   E   G   H   Í   V   Ó

2015. november 30. hétfő

Csepel.info

 

meghivo

Szeretettel és tisztelettel meghívjuk a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola „Mesék szárnyain” című kiállításának megnyitójára.

Bemutatkoznak: Szerémi Lotti tanárnő tanítványai (tovább…)

Németh Szilárd a Heti Mérleg vendége volt

2015. november 30. hétfő

Echo TV

Németh Szilárd a Heti Mérleg vendége volt

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz frakcióvezető helyettese az Echo televízió Heti Mérleg című műsorának a vendége volt

Az adás megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Döntött az NKH: folytatódhat a hosszú CAF villamosok próbafutása

2015. november 30. hétfő

BKK

 

Bemutatták az első CAF-villamost Budapesten

 

 

A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) a mai naptól (2015. november 27-étől) engedélyezi a hosszú CAF villamosok próbafutásának folytatását Budapesten. Erre azáltal kerülhet sor, hogy a hatóság a november 9-ei, CAF és Tatra villamos balesete miatt elrendelt vizsgálatot lefolytatta, és annak eredményeként megszüntette a tartampróba és típusvizsgálat hosszú CAF-okra vonatkozó felfüggesztését. Emlékezetes: a rövid CAF villamosok már november 20-a óta ismét közlekedhetnek a fővárosban. A BKK a mai nap korábban közölte, hogy a hosszú CAF villamosok tesztjei az NKH döntése után folytatódhatnak, most az erről szóló határozat született meg.

A BKK hangsúlyozza, hogy a CAF villamosok forgalomba állításánál a legfontosabb szempont az, hogy a villamosok biztonságosan és üzemszerűen működjenek. A BKK mindent megtesz annak érdekében, hogy a CAF villamosok forgalomba állását a támogatási szerződésben foglaltaknak megfelelően határidőre megvalósítsa. Ebbe beletartozik az is, hogy a jármű a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkezzen, vagyis biztonságosan és üzemszerűen működjön. Ezen a területen – akárcsak az elmúlt időszakban – a jövőben is a BKK az utasok és a közlekedés biztonsága érdekében kellő körültekintéssel jár el.

 

Adventi gyertyagyújtások

2015. november 30. hétfő

Csepel.hu

a6

Az advent időszak négy vasárnapján lobban fel egy-egy gyertya lángja a Szent Imre téren, a Betlehem mellett elhelyezett adventi koszorún.  Az esemény minden alkalommal 16 órakor kezdődik.

December 6-án Sinkovicz Sándor lelkész  (Csepeli Baptista Gyülekezet) mondja el az ünnepi készülődéssel kapcsolatos gondolatait, majd Morovik Attila alpolgármester gyújtja meg a második gyertyát.

Mindenkit szeretettel várnak.

Star Wars és Frozen témájú játékok az idei karácsony slágerei

2015. november 30. hétfő

Auchan

Auchan-Budaörs

Az Auchan hipermarketek idén is segítenek megtalálni a legjobb ajándékokat a szabadidő minőségi és közösségi eltöltéséhez. Az áruházak minden korosztály számára kínálnak játékokat, a legismertebb márkák termékei mellett többek között a saját márkásBaby és Rik&Rok játékcsalád kínálatát is ajánlják. Az ünnep slágerei várhatóan a Star Wars és aFrozen licences termékek lesznek, de a jó ár-érték arányban megvásárolható távirányítható drón repülők iránt is nagy az érdeklődés. A társasjátékok évek óta sikeresek, a készségfejlesztő és a kreatív játékok kereslete folyamatosan nő, amire az Auchan szélesebb kínálattal válaszol.

Az idei év slágerei előre láthatóan a Star Wars és a Frozen licences termékek lesznek, de nagy érdeklődés várható az interaktív okos játékok iránt is, amelyek folyamatosan fejlődnek: kaphatók már funkciós babák, gyűjthető mini kedvencek (Digi termékek), és interaktív társasjátékok is. Egyre keresettebbek a drón termékek, amelyeket az Auchanban elérhető áron lehet megvásárolni. Aki ezt szánja a fa alá, az több mint egy tucat rádió-távirányítású repülő termék között válogathat idén. 0-99 éves korig, kicsik és nagyok számára is kedvelt karácsonyi ajándék a társasjáték. A sajátmárkás hagyományos társasok mellett a nagyobb márkák évek óta sikeres játékait keresik a vásárlók, melyekre az áruház széles választékkal reagál.

(tovább…)

Megjelent a Csepeli Városgazda Zrt. harmadik kiadványa

2015. november 30. hétfő

Városgazda

Megjelent a Csepeli Városgazda Zrt. harmadik kiadványa, mely a polgármesteri hivatalban és a Városgazda ügyfélszolgálatán megtalálható.

A tartalomból: ügyfélfogadási időpontok, ügyfélszolgálati nyitva tartás, fűnyírás, gallyazás bejelentésének menete, házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés, kutyapiszok-gyűjtő zacskó, földútjavítás, téli munkarend – havazás, ónos eső, fogyasztóvédelmi rovat – karácsonyi bevásárlás, városgazda rövid hírek.