‘Rendezvény’ kategória archívum

Márton-napi vígasságok: tradicionális ízek, színes családi programok

2019. november 11. hétfő

csepel.hu

Márton napja a karácsonyi böjtöt megelőző utolsó nap, mely a jóízű evés-ivásról, vigasságokról szól. A Radnóti Miklós Művelődési Ház a hagyományokhoz hűen idén is egész napos családi programmal várta az érdeklődőket ebből az alkalomból. Interaktív gyermekműsor, táncbemutatók, állatsimogató, népi játszóház, kukoricamorzsoló és lángosevő verseny szórakoztatta a résztvevőket.

A rendezvényt ezúttal is a Csepeli Városkép Kft munkatársai szervezték.

(tovább…)

Meghívó – VII. Csepeli pályaválasztási börze

2019. november 10. vasárnap

Csepeli Hírmondó, Csepel.info

csepel.info

Exotic – születésnapi koncert Csepelen

2019. november 8. péntek

Csepel.info

csepel.info

Őszi gyümölcsfa akció Csepelen

2019. november 8. péntek

Tovább folytatódott a Zöld Sziget Program keretében az ingyenes gyümölcsfaosztás a kerületben. Önkormányzati támogatással közel hétszáz darab facsemetét osztottak szét a kerületi lakosoknak a Csepeli Városgazda munkatársai november 8-án.

Az akcióra ellátogatott Borbély Lénárd polgármester. (tovább…)

Márton-napi vigasságok Csepelen

2019. november 5. kedd

csepel.hu

csepel.hu

Jókedv, sváb zene és tánc a VI. Csepeli Sörfesztiválon

2019. október 31. csütörtök

csepel.hu

Térzene és tánc, lovaskocsis felvonulás, kulturális programok és sok-sok sör várta a VI. Csepeli Sörfesztiválra látogatókat a Királyerdei Művelődési Házban és udvarán október 26-án.

A Csepeli Német Önkormányzat és a Csepeli Svábok Szabad Kulturális Egyesület szervezte rendezvényre az ország számos településéről érkeztek német nemzetiségű vendégek, így többek között Soroksárról, Taksonyból, Leányvárról, Dunaharasztiból, Nagyhegyesről.

(tovább…)

Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékeztek Kiemelt

2019. október 25. péntek

csepel.hu

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójára emlékeztek Csepel elöljárói, a pártok és civil szervezetek képviselői október 23-án a Szent Imre téren, ahol megkoszorúzták az 56-os emlékművet. Ünnepi beszédet mondott Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.

Ünnepi beszédet mondott Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.
(tovább…)

Borbély Lénárd csepeli polgármester: Két-három éven belül a felújított csepeli HÉV-en lehet majd utazni

2019. szeptember 26. csütörtök

Csepel.hu

A Csepeli HÉV felújításáról, átfogó rekonstrukciójáról tartott közös sajtótájékoztatót Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes és Borbély Lénárd polgármester szeptember 26-án a Szent Imre téren. A politikusok bejelentették, a magyar kormány és a Fővárosi Önkormányzat támogatásával az elkövetkező években megújul a csepeli HÉV.

A felújított nyomvonalon új, modern szerelvényeket állítanak forgalomba, meghosszabbítják a Hév vonalát a Kálvin térig, a korszerűsítés utolsó szakaszában pedig a ráckevei HÉV-vel is megteremtik az összeköttetést.

(tovább…)

Jön a 40. Fut a Csepel!

2019. szeptember 13. péntek

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat és a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület közös szervezésében immáron 40. alkalommal kerül megrendezésre a csepeli Daru-dombon a Fut a Csepel! nevű programsorozat.

Számos színes program, sportági bemutatók várják az érdeklődőket, a tágas térnek köszönhetően a korábbiaknál is bővebb lehetőség nyílik egyes sportágak kipróbálására. A programsorozat keretében lesz sárkányhajózás, vívás, labdarúgás, ügyességi játékok, többféle szabadidő sport.

(tovább…)

Csepel napján idén az Omega lép fel

2019. július 12. péntek

csepel.hu

csepel.hu