‘Rendezvény’ kategória archívum

A csepeli nyugdíjas és családi hajókirándulások időpontjai – jelentkezési határidőkkel!

2019. március 19. kedd

Csepeli Hírmondó/Facebook

A csepeli nyugdíjas és családi hajókirándulások időpontjai – jelentkezési határidőkkel. Kattintsanak a képekre az olvasható méretért!

csepeli hírmondó

Szeretettel várjuk önöket március 15-én a Görgey téren

2019. március 14. csütörtök

csepel.hu

Csepelen fontosak az idősek: színes programok, bővülő szolgáltatások

2019. március 5. kedd

csepel.hu

A csepeli önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a kerületben élő idősekre. Változatos kulturális, szabadidős programokat biztosít számukra. Hasznos szolgáltatásokkal, kedvezményekkel igyekszik könnyebbé, tartalmasabbá tenni a szépkorúak hétköznapjait. (tovább…)

Ismét hazudik az ellenzéki média

2019. február 27. szerda

csepel.hu

Hazudik az ellenzéki sajtó arról, hogy a nagyszalontai kolbásztöltő versenyen a testvérvárossal közösen benyújtott pályázat miatt ítéltek díjat a kerületünknek. Hazudnak Csisztu Zsuzsa műsorvezetői díjáról is.

Csepel minden évben pályázik határon túli magyar testvérvárosával, Nagyszalontával közös program szervezésére. Arany János szülővárosával 18 éves a kerület együttműködése. (tovább…)

Vigasság és udvari táncok a Házas Hétvége reneszánsz bálján

2019. február 25. hétfő

csepel.hu

A Házas Hétvége mozgalom budapesti közösségének 27. bálját rendezték meg a Királyerdei Művelődési Házban február 23-án. A Mátyás királyhoz kapcsolódó reneszánsz vígasságot Némethi Zsolt és Szatmári Ildikó, a HH Csepeli Csoport felelősei szervezték. A résztvevőket Borbély Lénárd polgármester köszöntötte.

Beszédében örömét fejezte ki a lelkiségi mozgalom tagjainak, akik közösen példát mutatnak arról, hogy házasságban élni jó. „Így van értelme az emberi létnek, együttélésnek, lehetőség szerint minél több gyermeket vállalva. Európa és a magyar nemzet jövője gyermekeinkben rejlik. Csepelen egy évben közel ötven házasságkötés történik a polgármesteri hivatalban” – hangsúlyozta a polgármester.

(tovább…)

Meghívó újévi koncertre

2018. december 18. kedd

csepel.hu

csepel.hu

A harmadik gyertya lángja is világít

2018. december 16. vasárnap

Csepel.hu

Csepel adventi koszorúján fellobbant a harmadik gyertya lángja. A rózsaszínű, örömöt szimbolizáló gyertyát Morovik Attila alpolgármester gyújtotta meg.

(tovább…)

Komoly elismerést kapott a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar

2018. december 16. vasárnap

Csepel.hu

Minősítő és karácsonyi hangversenyt adott a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar a Nagy Imre Általános Iskola sportcsarnokában december 15-én. Vezényelt Péntek János Artisjus és Csepel Örökség-díjas karnagy.

A koncert végén a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség zsűrije értékelte a produkciót, és a zenekarnak a legmagasabb minősítési fokozatot, kiemelt arany minősítést adott. A közönséget Borbély Lénárd polgármester köszöntötte. Az eseményen megjelent Ábel Attila alpolgármester. A hangverseny fővédnöke Németh Szilárd országgyűlési képviselő volt.

(tovább…)