‘Rendezvény’ kategória archívum

Jön a 40. Fut a Csepel!

2019. szeptember 13. péntek

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat és a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület közös szervezésében immáron 40. alkalommal kerül megrendezésre a csepeli Daru-dombon a Fut a Csepel! nevű programsorozat.

Számos színes program, sportági bemutatók várják az érdeklődőket, a tágas térnek köszönhetően a korábbiaknál is bővebb lehetőség nyílik egyes sportágak kipróbálására. A programsorozat keretében lesz sárkányhajózás, vívás, labdarúgás, ügyességi játékok, többféle szabadidő sport.

(tovább…)

Csepel napján idén az Omega lép fel

2019. július 12. péntek

csepel.hu

csepel.hu

Meghívó Brenner János park ünnepélyes avatására

2019. június 4. kedd

csepel.hu

csepel.hu

Újból találkoztak a Csepel Művek egykori dolgozói Kiemelt

2019. június 2. vasárnap

csepel.hu

Harmadik alkalommal rendezték meg a Csepel Művek egykori dolgozóinak találkozóját a Királyerdei Művelődési Ház udvarán június elsején. Az immár hagyományos baráti összejövetelre még a tavalyinál is többen, csaknem négyszázötvenen jöttek el. Borbély Lénárd polgármester köszöntötte a megjelenteket, akik a Csepel Művek dolgozóiként jelentős szerepet játszottak a kerület fejlődésében.

Egyperces néma főhajtással emlékeztek meg Zombori Béláról, aki annak idején a találkozó ötletét felvetette, de már nincs közöttünk. Az egész napos programot a csepeli önkormányzat támogatásával a Csepeli Városkép Kft. szervezte.

(tovább…)

Meghívó a Menaságra repülj című film vetítésére

2019. május 30. csütörtök

csepel.hu

csepel.hu

Pünkösdi Örökség Csepelen

2019. május 30. csütörtök

csepel.hu

Sikeresen szerepeltek a csepeli óvodások a második alkalommal rendezett Pünkösdi Örökség című rendezvényen, amelyen néptáncbemutatót tartottak. A Simon Bolivár sétányi tornacsarnokban sok szülő bíztatta gyermekét az eredményes előadáshoz.

(tovább…)

Meghívó A nemzeti összetartozás napja ünneplésére

2019. május 27. hétfő

csepel.hu

csepel.hu

Nyitott kapuk napját szerveznek a Csepeli Tűzoltóparancsnokságon

2019. május 21. kedd

csepel.hu

Kedves gyerekek és szülők!

Gyermeknap alkalmából, a korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is várják a tűzoltók munkája után érdeklődő gyermekeket és kísérőiket a csepeli tűzoltóparancsnokságon.

A rendezvény időpontja: 2019. 05. 25.

Az érdeklődőket csoportonként fogadják a következő időpontokban:

-10.00 óra

-11.30 óra

-13.00 óra

-15.00 óra

csepel.hu

Május 25-én gyereknapot szerveznek a Puli sétányon

2019. május 21. kedd

csepel.hu

Sok-sok móka, kacagás és tánc a családi hajókiránduláson Kiemelt

2019. május 19. vasárnap

csepel.hu

Színes programokban, felejthetetlen panorámában és teljes körű vendéglátásban volt részük a csepeli családoknak az idén második alkalommal rendezett hajókiránduláson.

Május 18-án most is a Boráros téri kikötőből indult a Zsófia főhercegné rendezvényhajó, amelyen az útitársakkal tartott Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester.

(tovább…)