‘Humor’ kategória archívum

Különös szilveszter: meztelenül futkároztak Csepelen?

2018. január 2. kedd

Csepel.info

A kép illusztráció

Többen is meztelen futásra adták a fejüket szilveszterkor, éjfél után Csepelen – állítja lapunk egyik forrása.

“Éjfél után jó pár perccel, aki a Csepel Piac irányába nézett, kb. 5 anyaszűz meztelen bulizóra lehetett figyelmes! Futottak a piac környékén, majd pl. a Deák tér templom felőli piac kapunál körben megálltak és pár perc helyben mozgás után folytatták futó útjukat.”

(tovább…)

Vona Gábor titkos beszéde

2017. október 31. kedd
Szentesi Zöldi László, 888.hu

Szerkesztőségünk megszerezte a Jobbik elnökének szupertitkos október 23-i beszédét, amely végül azért nem hangzott el a Corvin közben, mert a metsző szélben a szónok szemöldökszőrzete összekuszálódott, és köszöntő helyett igazításra kellett mennie.

Adjon az Isten! Szebb jövőt, kutyák, cicák! Dicsértessék, kitartás, szabadság, erőt, egészséget, hellóka és shalom!

(tovább…)

Nem akart szaladni…

2017. február 21. kedd

 

Facebook

Szülői összefogás gyermekeink jövőjéért Facebook oldal jelentette meg a hét fotóját véleményünk szerint, melyen jól látható, hogy egy tanár egész furcsa indok miatt adott egy tanulónak szaktanári figyelmeztetést.

Ahogy a figyelmeztetőben olvasható, azért kapott szaktanárit, mert a gyerekek nem akart szaladni a testnevelés órán.

Pozitív terhességi teszt jó áron eladó

2017. február 8. szerda

Csepel.info, Mr.Gabee

10984983_2a5906b2e3a12431050dc3983bf1bd39_wm[1]
Vicces ajánlatra bukkant a jófogáson egy facebookozó: valaki feltette az online piactérre pozitív terhességi tesztjét.

Az ára potom 5000 forint, páratlan lehetőség bármely heteroszexuális kapcsolatban élő nőnek, aki szívesen megtréfálná, vagy csak tesztelné a vele élő férfit.

Megtöltöttük rendezvényekkel naptárunkat

2017. január 2. hétfő

Mr. Gabee

Ma ismét megtöltöttük rengeteg színes programmal oldalunk naptárát, amiben összeszedjük azokat a rendezvényeket, eseményeket, melyeket csepeli intézmények, szervezetek, művelődési házak, és az Budapest, XXI. kerület Csepel Önkormányzata rendez.

Amennyiben önök tudnak olyan eseményről, mely nem szerepel a jobb oldali sávban található naptárban, írja meg nekünk a csepel.info@gmail.com email címre.

Ha Doki és Marty Budapesten járt volna…

2016. október 22. szombat

BLIKK

vissza_-_andrassy_blikk_cikk_3[1]

Sajnos nem a valóságban jártak a fővárosban, viszont a magyar ‘The SonnyFive’ csapat elképzelte, milyen lenne, ha az éppen jubiláló Vissza a jövőbe két sztárja, McFly és a Doki Budapestre látogattak volna. Így készült el ez a nagyon vicces és kreatív fotókampány.

Bizony-bizony… A közterület felügyelők a Dokiék szuper autóját is megbüntetik, ha az szabálytalan helyen parkol! (tovább…)

Régen égett ekkorát egy politikus

2016. szeptember 8. csütörtök

Blikk, Csepel.info

Barany_Balazs_gyagyas

Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja hatalmasat bakizott: nem az előtt a szálloda előtt tartotta meg a tervezett sajtótájékoztatót ahol eredetileg kellett volna.

A Hotel Füred helyett ugyanis a Hotel Flamingo előtt kezdett el beszélni, ahol még meg is említette, hogy mögötte zajlik a Fidesz kihelyezett frakcióülése. De ott, ahol ő tartott sajótájékoztatót, nem volt semmilyen ülés.

Leesett a lökhárító? Nem gond

2016. július 30. szombat

Mr.Gabee/Facebook/

2015-07-29 21.24.39

A Facebookon találtuk a fenti képet, amelyen jól látható, hogy a házi megoldások híve az autó tulajdonosa.

A fenti kép Budapest belvárosában készült.

70 éves Markos György

2016. július 22. péntek

Csepel.info, WIKI

1946. július 22-én Budapesten született Markos György (eredetileg Markstein György) magyar színész, humorista, parodista. Édesapja Alfonzó, a híres színész, komikus és parodista, anyja Weisz Anna volt. Miután leérettségizett, előbb a Színház- és Filmművészeti Főiskolára járt, majd pedig az ELTE BTK-n diplomázott.

1971-1974 között a Thália Színházban játszott, majd 1974 és 1982 között főleg külföldön szerepelt. 1982-ben benevezett a Magyar RádióHumorfesztiváljára, ahol Nádas Györggyel fellépve óriási sikert aratott, melyből szinte természetszerűleg adódott, hogy duóként folytatták pályájukat. (tovább…)

Slágerek kifordítva – hogyan kell énekelni hungrishül

2016. július 21. csütörtök

Mr.Gabee

Bizonyára Önök is hallottak olyan felvételeket, amelyben bizonyos emberek slágereket próbálnak átfordítani az ő nyelvükre és úgy éneklik el az ország és a világ előtt.

Megpróbáltunk összegyűjteni több olyan felvételt, mely egytől egyig egy gyöngyszem. Ha önök is tudnak olyan felvételről, mely nem került be a cikkbe, küldjék el nekünk a felvétel linkjét a csepel.info@gmail.com címre. (tovább…)