‘Humor’ kategória archívum

Nem akart szaladni…

2017. február 21. kedd

 

Facebook

Szülői összefogás gyermekeink jövőjéért Facebook oldal jelentette meg a hét fotóját véleményünk szerint, melyen jól látható, hogy egy tanár egész furcsa indok miatt adott egy tanulónak szaktanári figyelmeztetést.

Ahogy a figyelmeztetőben olvasható, azért kapott szaktanárit, mert a gyerekek nem akart szaladni a testnevelés órán.

Pozitív terhességi teszt jó áron eladó

2017. február 8. szerda

Csepel.info, Mr.Gabee

10984983_2a5906b2e3a12431050dc3983bf1bd39_wm[1]
Vicces ajánlatra bukkant a jófogáson egy facebookozó: valaki feltette az online piactérre pozitív terhességi tesztjét.

Az ára potom 5000 forint, páratlan lehetőség bármely heteroszexuális kapcsolatban élő nőnek, aki szívesen megtréfálná, vagy csak tesztelné a vele élő férfit.

Megtöltöttük rendezvényekkel naptárunkat

2017. január 2. hétfő

Mr. Gabee

Ma ismét megtöltöttük rengeteg színes programmal oldalunk naptárát, amiben összeszedjük azokat a rendezvényeket, eseményeket, melyeket csepeli intézmények, szervezetek, művelődési házak, és az Budapest, XXI. kerület Csepel Önkormányzata rendez.

Amennyiben önök tudnak olyan eseményről, mely nem szerepel a jobb oldali sávban található naptárban, írja meg nekünk a csepel.info@gmail.com email címre.

Ha Doki és Marty Budapesten járt volna…

2016. október 22. szombat

BLIKK

vissza_-_andrassy_blikk_cikk_3[1]

Sajnos nem a valóságban jártak a fővárosban, viszont a magyar ‘The SonnyFive’ csapat elképzelte, milyen lenne, ha az éppen jubiláló Vissza a jövőbe két sztárja, McFly és a Doki Budapestre látogattak volna. Így készült el ez a nagyon vicces és kreatív fotókampány.

Bizony-bizony… A közterület felügyelők a Dokiék szuper autóját is megbüntetik, ha az szabálytalan helyen parkol! (tovább…)

Régen égett ekkorát egy politikus

2016. szeptember 8. csütörtök

Blikk, Csepel.info

Barany_Balazs_gyagyas

Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja hatalmasat bakizott: nem az előtt a szálloda előtt tartotta meg a tervezett sajtótájékoztatót ahol eredetileg kellett volna.

A Hotel Füred helyett ugyanis a Hotel Flamingo előtt kezdett el beszélni, ahol még meg is említette, hogy mögötte zajlik a Fidesz kihelyezett frakcióülése. De ott, ahol ő tartott sajótájékoztatót, nem volt semmilyen ülés.

Leesett a lökhárító? Nem gond

2016. július 30. szombat

Mr.Gabee/Facebook/

2015-07-29 21.24.39

A Facebookon találtuk a fenti képet, amelyen jól látható, hogy a házi megoldások híve az autó tulajdonosa.

A fenti kép Budapest belvárosában készült.

70 éves Markos György

2016. július 22. péntek

Csepel.info, WIKI

1946. július 22-én Budapesten született Markos György (eredetileg Markstein György) magyar színész, humorista, parodista. Édesapja Alfonzó, a híres színész, komikus és parodista, anyja Weisz Anna volt. Miután leérettségizett, előbb a Színház- és Filmművészeti Főiskolára járt, majd pedig az ELTE BTK-n diplomázott.

1971-1974 között a Thália Színházban játszott, majd 1974 és 1982 között főleg külföldön szerepelt. 1982-ben benevezett a Magyar RádióHumorfesztiváljára, ahol Nádas Györggyel fellépve óriási sikert aratott, melyből szinte természetszerűleg adódott, hogy duóként folytatták pályájukat. (tovább…)

Slágerek kifordítva – hogyan kell énekelni hungrishül

2016. július 21. csütörtök

Mr.Gabee

Bizonyára Önök is hallottak olyan felvételeket, amelyben bizonyos emberek slágereket próbálnak átfordítani az ő nyelvükre és úgy éneklik el az ország és a világ előtt.

Megpróbáltunk összegyűjteni több olyan felvételt, mely egytől egyig egy gyöngyszem. Ha önök is tudnak olyan felvételről, mely nem került be a cikkbe, küldjék el nekünk a felvétel linkjét a csepel.info@gmail.com címre. (tovább…)

Csubakka él

2016. május 23. hétfő

Youtube

Néhány nap alatt több mint 130 millióan nézték meg, ahogy a videóban látható nő kipróbálja a frissen vásárolt Csubakka-maszkját és nagyon hülyén nevet.

Szép hetet minden olvasónknak.

Autótolvajláshoz minek szemetes?

2016. január 3. vasárnap

INDEX

Klikk a képre a nagyításhoz (foto INDEX)

Egyelőre nem egészen világos, mi is volt a terve annak az autótolvajnak, aki a 2015-ös év utolsó napján egészen furcsa módszerrel próbált meg feltörni Debrecenben egy Opel Corsát.

A rendőrök még aznap elfogták a 14 éves fiút, majd rekonstruálták a történteket. Nézzük a fiú módszerét:

  • a srác betörte a kocsi bal első ablakát
  • kinyitotta a kocsi ajtaját
  • a hátsó ülésre berakott egy köztéri szemétkosarat (???)
  • átkutatta az autót
  • egy ollóval (!!!!) próbálta meg elindítani az autót, de ezzel csak tönkretette a gyújtáskapcsolót.

A 14 éves fiú szabadlábon védekezhet, lopás kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást ellene.