‘Ajánló’ kategória archívum

Nyugdíjas hajókirándulás: a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Házban lehet regisztrálni

2023. március 24. péntek
Csepel.hu
Az önkormányzat idei első ingyenes dunai hajókirándulására március 27-től lehet jelentkezni a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Házban (Kossuth Lajos u. 15.).
Bár a közösségi ház egyéb programjai április 1-étől lesznek ismét a Kossuth Lajos utcai helyszínen megtartva, a hajókirándulás regisztrációja is már ezen a helyszínen történik. Azokat, akik részt kívánnak venni a kiránduláson, a nyugdíjasházban várják.

(tovább…)

Ideiglenes forgalmi rend változás 2022. 12. 30. – Óévbúcsúztató koncert és tűzijáték

2022. december 14. szerda

Csepel.hu

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. december 30-án (péntek) hajnali 5 órától december 31. (szombat) hajnali 4 óráig „Óévbúcsúztató” rendezvény miatt a Szent Imre tér 10. előtt (Károli Gáspár utca) a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út közötti szakasza lezárásra kerül.

A BRFK Közlekedésrendészeti intézkedése, hogy a fent említett közterületen, illetve a Petz Ferenc 2/c és Szent Imre tér (Károli Gáspár utca) között tilos megállni, a szakasz közúti gépjárműforgalom elől elzárásra kerül.

(tovább…)

Óévbúcsúztató koncert és tűzijáték Csepelen

2022. december 14. szerda

Csepel.hu

Óévbúcsúsztató koncert és tűzijáték is lesz Csepelen december 30-án a Szent Imre téren. Fellép a Rednex és Zoltán Erika.

További részletek a plakáton! (tovább…)

Megérkezett a Csepel Naptár – 2023

2022. december 14. szerda

Csepel.hu

Megérkeztek tegnap a polgármesteri hivatalba a Csepel Naptár – 2023-as kiadványok. A csepeli hobbifotósok által készített gyönyörű képekkel, kiváló fotókkal ellátott naptárakat legelőször a hétvégén kezdődő karácsonyi vásárban, a Szurkolói Arénában lehet megvenni 1490 forintért.

Az önkormányzati intézmények zárva tartanak december 19-től, ezért a fali kalendáriumokat a hétvége után január 9-től lehet újra megvásárolni a Rákóczi Kert – a Családok Parkjában, a Csepeli Napközis Táborban és a Szabó Magda Közösségi Térben, az intézmények nyitvatartási idejében. (tovább…)

Tárlatvezetés az Összetartozás Házában

2022. november 7. hétfő

Csepel.hu

MEKH: országszerte 70 helyszínen látogathatók az erőművek az idei Erőművek Éjszakáján

2022. október 19. szerda

Hirado.hu

Országszerte 70 helyszínen látogathatók az erőművek az idei Erőművek Éjszakáján, október 28-án, amelyre rekordszámú, csaknem hatezer látogatót várnak a szervezők – jelentette be a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) energetikáért felelős elnökhelyettese  egy sajtótájékoztatón.

Kovács Pál azt mondta, az ország legnagyobb és legnépszerűbb energiaipari rendezvényének célja, hogy a közműszolgáltatások működésének bemutatásával felhívja a figyelmet a tudatos erőforrás felhasználásra a környezet védelme érdekében. „Tudatosabban, okosabban és hatékonyabban kell bánnunk az erőforrásainkkal, mert a meg sem termelt és fel nem használt energia a legolcsóbb” – mondta. (tovább…)

Egészségnapot tart a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház

2022. szeptember 20. kedd
Csepel.hu
 
Várják Önöket szeretettel a 2022. szeptember 24-i egészségnapon a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban, ahol ingyenes lakossági szűrések állnak a lakosság rendelkezésére 8.30 és 13.00 óra között.
 
A szűrővizsgálatokat megelőzően várják Önöket egy reggeli tornára 8.00 órakor az Egészségfejlesztési irodában.

(tovább…)

Jubileumi koncert a Királyerdei Művelődési Házban

2022. augusztus 29. hétfő
Csepel.hu
 
A Segítség Köve Alapítvány Ifjúsági zenekara idén ünnepli 10. évfordulóját, ennek alkalmából alkalomból ünnepi koncertet szervez 2022. szeptember 17-én 19 órakor a Királyerdei Művelődési Házban (1213 Budapest, Szent István út. 230).
A belépés díjtalan!

(tovább…)

Programok augusztus 20-án

2022. augusztus 4. csütörtök

Csepel.hu

Szent István nap alkalmából szeretettel várjuk Önöket augusztus 20-án, a Daru-dombon.

Lesznek a programok között történelmi hagyományőrző bemutatók, ismeretterjesztő programok, gyermekjátékok és további érdekességek. (tovább…)

Kollázsok között

2022. július 25. hétfő
Csepel.hu

 
A Kvasznay Gulyás Margit Kollázsműhely 6. alkotótáborának munkáiból rendeztek kiállítást az Eredi Éva Galériában július 23-án. A tárlatot Erdei Kvasznay Éva táborvezető, Munkácsy-díjas képzőművész nyitotta meg.
A kiállítás képanyagából színes katalógus is készült az alkotók (Erdei Kvasznay Éva, Füstös Piroska, Géczi Ildikó, Köhler Éva, Molnár Edit, Régner Papp Ágnes, Solymosi Mária, Szkakandi Mudi Márta, Varga Edit, Varga Mária. Végh Edit, Végh Péter, Zsoldos Irén) közreműködésével.

(tovább…)