‘Ajánló’ kategória archívum

Három nemzet táncestje a Szurkolói Arénában

2021. augusztus 13. péntek

Csepel.hu

Itt vannak az augusztus 20-i csepeli programok

2021. augusztus 9. hétfő

Indulnak az önkormányzat ingyenes nyári napközis táborai

2021. június 3. csütörtök

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat idén nyáron is megszervezi az általános iskolákba járó csepeli tanulók részére a nyári napközis tábort.

A tábor időpontja: 2021. július 05. – 2021. augusztus 19.

Helyszíne: Napközis Tábor (1213 Budapest, Hollandi út 18.).

 

(tovább…)

Németh Szilárd: Csak együtt sikerülhet!

2020. december 16. szerda

Csepel.hu

Németh Szilárd alapítványa, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány (KIMBA) vásárolta meg a Csepel SC-t a teljes ingatlanvagyonnal együtt. A Csepelen élő országgyűlési képviselő bejelentette: húsz év után újra a kerületi és országos sportéletet szolgálhatják az egykori szocialista városvezetés által elpanamázott klub és a hozzá tartozó ingatlanok.

Az 1912-ben alapított klub sportolói 20 olimpiai, 68 világ- és 47 Európa-bajnoki címet szereztek a magyar nemzetnek: ezt a színvonalat akarja elérni. Németh Szilárd kifejtette, hogy a Csepel SC felvirágoztatása a csepeli sportélet szereplőivel, vagyis a sportszervezetekkel és az önkormányzattal összefogva, csakis együtt sikerülhet.

(tovább…)

Újabb programok időseknek

2020. szeptember 17. csütörtök

Csepeli Hírmondó

Szeptembertől újabb programlehetőséget kínál a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Ház, amely több mint két hónapja nyitotta meg ismét kapuit az idősek előtt. Az érdeklődés még mindig folyamatos, szívesen látogatják a különböző programokat.

Eleinte azokon a foglalkozásokon (sakk, torna, különféle játékok) vehettek részt, ahol a másfél méteres távolság betartható volt. Ez a mostani programoknál is ugyanúgy megmaradt. A közösségi házba minden belépéskor van lázmérés, kézfertőtlenítés, a maszk viselése is kötelező, kivéve a tornánál, a nyelvtanulásnál és a társastáncnál. Mindenféle foglalkozások után fertőtlenítik a helyiségeket a takarítók – tájékoztatta oldalunkat dr. Babics Sarolta intézményvezető.

(tovább…)

Ma van a magyar kultúra napja

2020. január 22. szerda

888

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte a magyar kultúra napját.

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük január 22-én annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.

(tovább…)

Borbély Lénárd: Az ország legkülönlegesebb jégpályája a Csepeli Jégpark

2019. november 29. péntek

MTI, Hír TV

Nemcsak Budapest, hanem az ország legkülönlegesebb jégpályája Csepelen van – mondta a Csepeli Jégpark megnyitó ünnepségén Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere péntek délután.

Hangsúlyozta: minden évben azon dolgoznak, hogy kicsivel jobb, praktikusabb legyen a pálya. Az idei év újdonsága, hogy a 25×30 méteres nagy pálya, a 10×20 méteres kis pálya és az őket összekötő 150 méter hosszú és 2,5 méter széles jégfolyosó mellett egy 10×15 méteres tanulópályát is létesítettek. (tovább…)

Ullrich Ágoston versei – könyvbemutató Csepelen

2019. november 24. vasárnap

Erdei Éva Galéria, Csepel.info

csepel.info

Meghívó – VII. Csepeli pályaválasztási börze

2019. november 10. vasárnap

Csepeli Hírmondó, Csepel.info

csepel.info

Exotic – születésnapi koncert Csepelen

2019. november 8. péntek

Csepel.info

csepel.info