‘Bercsik Károly’ kategória archívum

Épül a Vadgalamb utca – Bercsik Károly önkormányzati képviselő fotói

2019. május 21. kedd

Bercsik Károly, Csepel.info

Útépítési munkálatok zajlanak a Vadgalamb utcában. Bejegyzésünkben Bercsik Károly önkormányzati képviselő helyszíni fotóit osztjuk meg. Idén összesen hét kilométeren épül út, és csapadékvíz-elvezetés a kerületben.

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk. (tovább…)

Pótolták a hiányzó csatornafedelet

2019. április 2. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónk fotója a hiányzó csatornafedélről

István nevű olvasónk arról tájékoztatta Mr. Gabee-t hogy a Weiss Manfréd úton a Kvassay híd felé az egyik csatornafedél eltűnt.

Szerkesztőségünk Bercsik Károly önkormányzati képviselő közbenjárásával elérte, hogy pótolják a hiányzó csatornafedelet.

Ingyenes komposztláda akció – március 20-ig lehet jelentkezni

2019. március 16. szombat

Csepeli Hírmondó, Bercsik Károly/Facebook, Csepel.info

A komposztálási mintaprogram keretében 600 literes műanyag komposztáló edényt lehet igényelni ingyenesen. Jelentkezhetnek a kerületi kertes házas (kerítéssel közrezárt) ingatlanok tulajdonosai, valamint intézmények (óvodák, iskolák) is.

Bővebb információért kattintsanak a fenti képre, és a felhívás nagyobb méretben fog megjelenni.

csepel.info

Csepelen több mint 7 kilométer földutat aszfaltoznak le

2019. március 13. szerda

MTI, Magyar Nemzet, Csepel.info

Korábbi fotó egy polgármesteri bejárásról

Csepelen több mint 3 milliárd forintból összesen 7,3 kilométer földutat aszfaltoznak le a fővárosi útépítési program keretében 2019-ben, az érintett utcákban kiépítik a járdákat, a kocsibeállókat és a vízelvezetést is megoldják – jelentette be Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) XXI. kerületi polgármester keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.
A polgármester a kerület leghosszabb, 2,5 kilométeres aszfaltozásra váró utcájában, a Királyerdő utcában tartott eseményen elmondta: 2010-ben még több mint 50 kilométer földút volt a kerületben, azóta az önkormányzat saját erejéből és támogatásokból leaszfaltozott több utat is, így ma 34 kilométer földút van Csepelen. Mint mondta, a Királyerdő utca Csepel és Dél-Pest legutolsó utcája, de nemcsak a kerület, hanem a főváros és a kormány is figyelmet fordít rá, hiszen ezt is leaszfaltozzák.

(tovább…)

Ismét lecsapott a vidragyűlölő vandál a Kis-Duna parton

2018. december 3. hétfő

Facebook, Csepel.info

A Kis-Duna part Csepel egyik legszebb része, és sajnos a csepeli vandálok egyik legfontosabb célpontja is egyben. Most egy hónapon belül kétszer verték szét az egyik tájékoztató táblát – írta a közösségi oldalon Bercsik Károly képviselő.

A Kis-Duna parton eddig több tucatnyi lámpát tettek tönkre, többször megrongálták a komp melletti nyilvános illemhelyet, és egyszer gyakorlatilag darabokra törték a kis öböl feletti fahidat. A tájékoztató táblák szétverése vagy a festékszórós rongálás már csak hab a tortán. (tovább…)

A Varosgazda munkálatokat végez Csepelen

2017. október 29. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee és Bercsik Károly információi szerint csőtörés történt Csepelen a Szentmiklósi út és a Martinász utca kereszteződésében vasárnap délután. Ezen kívül egy fa dőlt a Szent László utcai Arany Jánós Általános Iskola kerítésére (képünk).

Mindkét esetben a Csepeli Városgazda megkezdte a helyreállítási munkákat. Ha bármilyen problémát észlel, értesítse a Városgazdát hibaelháritási számán (30/6417672).

Kiállítás és könyvbemutató Erdei Kvasznay Éva 75. születésnapján

2017. szeptember 2. szombat

Csepel.hu, Csepel.info

Virágcsokrokkal és ajándékokkal köszöntötték családtagok, barátok, művésztársak Csepel kulturális életének egyik meghatározó képzőművészét 75. születésnapja alkalmából. A csepeli önkormányzat nevében Bercsik Károly önkormányzati képviselő köszöntötte Erdei Kvasznay Éva művészetszervezőt. E jeles jubileumon megnyílt Szó-Kép című kiállítása, valamint két új könyvét Mezey László Miklós irodalomtörténész mutatta be az érdeklődőknek. Az ünnepi eseményen közreműködött dr. Szűcs Lajos zongoraművész.

Az alkotó munka, a csepeli kulturális élet megszervezéséért végzett tevékenység jelentős tiszteletet és megbecsülést érdemel – hangsúlyozta megnyitójában az önkormányzati képviselő. Hozzátette: Éva példája mutatja, hogy Csepelről és Ungvárról elindulva is jelentős eredményeket lehet létrehozni a magyar kultúra szempontjából. (tovább…)

Kijavították az orvosi rendelő lépcsőjét

2017. május 30. kedd

Bercsik Károly, Csepel.info, Mr. Gabee

Bercsik Károly önkormányzati képviselő javaslatára kijavították a Szent István úti orvosi rendelő lépcsőjének burkolatát.

Korábban a rámpán a burkolat már hiányzott, és voltak járólapok, melyek mozogtak.

Kökörcsin utcai árkok láthatóvá tétele – képviselői beszámoló

2017. március 25. szombat

Bercsik Károly/ Facebook, Csepel.info

kokorcsin1

A bejegyzésben Bercsik Károly önkormányzati képviselő beszámolójából idézünk és teszünk közzé fotókat.

“A Csepeli Hírmondó 2017. február 23-i számában az intérmények melletti árkok védelmének témáját is érintettem, mely egyben a környéken sétáló gyermekek védelmét is segíti. András Tenk képviselőtársam megkeresése nyomán, a kezdeményezésemre, lánccal ellátott pollerek kerültek kihelyezésre az Eötvös József Általános Iskola mellett, a Kökörcsin utcában.”

kokorcsin3

 

kokorcsin2

csepel.info

Kijavították a Béke téri csúszda kapaszkodóját

2017. február 24. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

Bercsik Károly Önkormányzati képviselő facebook oldalának információi szerint a Béke téri játszótér csúszdájának kapaszkodóját a Városgazda kijavította.

Jutka Paizsné Vizkelety szerdai fényképét láthatják a fentiekben.