‘Pártok’ kategória archívum

Zseniálisan szívatta meg az MSZP Szabó Szabolcsot

2018. február 22. csütörtök

Csepel.info

Az MSZP-s “kémfotó” készítőjének remeghetett a keze a nevetéstől (a mi fotógalériánk itt látható)

Nem akármilyen előzmények után készült az a kémfotó, amit Szabó Szabolcs, az Együtt csepeli-soroksári jelöltjének választási gyűléséről tett ki az MSZP – derült ki egy elszólásból. Az MSZP úgy szívatta meg Szabót, hogy egy 460 fős termet adtak oda neki, miközben szimpatizánsokkal, aktivistákkal és Szabóval együtt sem voltak húsznál többen a rendezvényen. Ez után már csak egy fényképezőgép kellett…

Szabó Szabolcs az elmúlt hónapokban azzal kampányolt a médiában, hogy ő az egyetlen olyan politikus, aki nyerni tudott eddig Csepel-Soroksáron a Fidesz ellen. Mindezt úgy tette, mintha nem segítette volna őt korábban mindenben az MSZP, a DK és a Párbeszéd helyi szervezete. Csak emlékeztetőül: amíg Szabó 0,6%-kal nyert 2014-ben, 16 éven keresztül 25%-osnál is nagyobb előnnyel nyertek ugyanitt a szocialisták. (tovább…)

Dominanciaharc zajlik a baloldalon

2018. február 22. csütörtök

Hirado.hu

Nem kormányváltást akarnak, csak azt, hogy frakciójuk legyen – ezt mondta Botka László, az MSZP egykori miniszterelnök-jelöltje az ellenzékről.

Arról az ellenzékről, amelynek pártjai és politikusai egymást sem kímélik: Gyurcsány Ferenc évértékelőjében kapott az LMP, az MSZP is, aztán Gyurcsány Ferenc az LMP-től, a csepeli körzeten az Együtt és a szocialisták szólalkoztak össze, és még ott van a Jobbik is, amelyik nyitna balra, de ott egyelőre csak zárt ajtókat talált. (tovább…)

Fotógaléria: így pukkant ki az Együtt-lufi Csepelen

2018. február 21. szerda

Csepel.info

Először az MSZP-sek tettek ki kárörvendve “kémfotót” Szabó Szabolcs fórumáról (fotógaléria itt)

A csepeli “Pártmunkás Otthon” színháztermében tartotta Szabó Szabolcs jelölőgyűlését az Együtt. Szabó hiú ember, mindenhol készít magáról pár szelfit a Facebook oldalára. Most ez elmaradt. Mutatjuk miért.

Szabó Szabolcs erődemonstrációt akart tartani az MSZP-s Bangóné és a fideszes Németh Szilárd ellen. Ám ez szó szerint tragikomédiába fulladt. Először egy MSZP-s aktivista osont fel az üres karzatra és onnan készített kémfotót arról, hogy alig néhány szimpatizáns és a más kerületekből érkezett kampánycsapat tagjai lézengenek Szabó  jelölőgyűlésén. A Csepel.info most több jó minőségű képeket kapott arról, hogy milyen durván beégett az Együtt politikusa. (tovább…)

Dübörög a kampány Csepel-Soroksáron

2018. február 20. kedd

Durván elhúzott a Fidesz

Csepel.info

A Fidesz kampánycsapatának vezetői az első nap estéjén: a szükséges aláírások több mint ötszörösét gyűjtötték össze

Hétfőn a többiekkel együtt felvették, kedden reggel azonban már le is adták Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő ajánlásait. Ő az első, aki hivatalosan is képviselő-jelölt lesz Csepel-Soroksáron. A regisztrálók száma tovább nőtt, most már 37-en kértek ajánlólapokat.

Így akár 37 jelölt neve is ott lehetne a szavazólapokon. De ennek kicsi a valószínűsége. Az előző választások alapján várhatóan kevesebb mint a felüknek sikerül majd összegyűjteni az 500 érvényes ajánlást. Németh Szilárd ugyanakkor ezt már az első napon sokszorosan teljesítette. A Fidesz-KDNP 2612 darab ajánlást adott le kedden reggel a választási bizottságnak: ez több mint ötször annyi, mint amennyire szükség van. (tovább…)

Teljes kapitulációt várnak Csepel-Soroksáron az MSZP-től

2018. február 20. kedd

Csepel.info

Kikosarazás után megjött a kopogós tél is: keddi pillanatkép az ázó-fázó szocialistákról

Ahogy a náciktól sem fogadtak el a szövetségesek sima megadást, az Együtt sem fogadja el Bangóné Borbély Ildikó feltételes kapitulációját. Szabó Szabolcs kizárólag az Együtt nevében hajlandó indulni, ezért hétfőn ismét kikosarazta Bangónét – értesült a Csepel.info. Kezd rendkívül kínossá válni a balliberális pártok csepeli-soroksári osztozkodása.

Bizonyára sokakat meglepett, hogy amikor hétfőn a visszalépést elképzelhetetlen lehetőségnek tartó Bangóné ismét felajánlotta visszalépését Szabó Szabolcsnak, az Együtt politikusa nem fogadta ezt el. (tovább…)

Választás 2018: ez történt hétfőn Csepelen és Soroksáron

2018. február 20. kedd

37 jelölt versenyez

Csepel.info

A szükséges ajánlások sokszorosát gyűjtötte össze a Fidesz az első napon

Hétfőn hivatalosan is megkezdődött a csepeli és soroksári jelölteknek az ajánló aláírások összegyűjtése. A Fidesz ezt be is fejezte. Még több jelölt regisztrált, 37 van belőlük, lemondásból pedig csak egy újabb be nem váltott ígérvény született.

Németh Szilárd esetében befejeződött a jelölések gyűjtése: a szükséges aláírások sokszorosát hozták össze alig pár óra alatt. A képviselő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy már kedden leadja az íveket. (tovább…)

Bármikor visszalép az MSZP-s jelölt Csepelen

2018. február 19. hétfő

Népszava, Csepel.info

Kemény bokszot hirdet, de leginkább megalázkodna

Ha már a szocialisták olyan miniszterelnököt választottak, aki saját bevallása szerint jobban utálja az MSZP-t, mint a Fideszt, nyilván semmi akadálya nem lehet annak, hogy visszalépjenek egy olyan jelölt javára, aki a pártjával együtt lehülyézte és felelőtlennek nevezte őket.

Az alábbiakban a Népszava beszámolóját olvashatják arról, hogy milyen feltételekkel lép vissza a saját bevallása szerint semmiképpen sem visszalépő Bangóné Borbély Ildikó. (tovább…)

Ők a csepeli és soroksári képviselőjelöltek

2018. február 19. hétfő

Csepel.info

Február 16-án, pénteken délutánig 29 képviselőjelölt regisztrálta, hogy el kíván indulni Csepel-Soroksáron az országgyűlési választásokon. Ehhez 500 érvényes ajánló aláírást kell összegyűjteniük.

Az ajánlások gyűjtése idején még növekedhet a jelöltek száma. A választópolgárok több jelöltet is ajánlhatnak. Április 8-án, a választás napján azonban már csak egyetlen jelöltre lehet érvényesen szavazni. Aki a legtöbb szavazatot szerzi meg, az lesz Csepel és Soroksár egyéni országgyűlési képviselője. (tovább…)

Ma kezdődik a jelöltállító aláírásgyűjtés

2018. február 19. hétfő

Magyar Idők

Fotó: HVG

Mától kaphatják meg a választási irodáktól a jelöltek és jelölőszervezetek az ajánlóíveket. Az áprilisi országgyűlési választáson jelöltként indulni szándékozóknak 500 érvényes támogató aláírást kell összegyűjteniük.

A pártoknak, jelölteknek az országgyűlési egyéni választókerületi választási irodáknál kell igényelniük az ajánlóíveket. Az igényléseket már leadhatták korábban is, a választási irodák azonban csak hétfő reggel 8 óra után adhatják ki az íveket. (tovább…)

Megijedt a csepeliektől Karácsony Gergely

2018. február 18. vasárnap

Csepel.hu

Még a vásári kofák is megirigyelhették volna azt a sátorkavalkádot, amelyet a szombati piacnapra húztak fel a pártok a Csepeli Piacon. Miközben az Együtt, a Momentum és a Jobbik aktivistái szórólapoztak, addig a kerület Kunhalmi Ágnessel felturbózott szocialistái Karácsony Gergely nélkül maradtak. Közben a helyi Fidesz egy látványos performansszal mutatott fityiszt az MSZP-nek.

Bizonyára felszisszent Szenteczky János kerületi szocialista párt- és bandavezér, amikor szembesült a csepeli szoci jelölt, Bangóné választási programjával, amelyben az MSZP-sek újfent utat mutatnak a korrupciónak. Nem véletlen az idegeskedés. A tavaly aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbújtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen elítélt politikus annak idején annyira jól bánt a csepeli közpénzzel, hogy nem volt rest kifizetni abból a drága magánügyvédeit sem. És erről még papírja is van! (tovább…)