‘Pártok’ kategória archívum

A „beszoktatásnak” vége, hétfőtől szigorúan büntetik a szabálytalankodókat

2020. október 30. péntek

Híradó.hu

„A nagy bajban lévőknek januárig kell kitartaniuk, áprilisban pedig nagy valószínűséggel győzelmet hirdethetünk a koronavírus ellen” – jelentette ki a kormányfő. Hétfőtől új időszámítás kezdődik.

„Magyarországon sem könnyű a helyzet, de számos nyugat-európai országban még nagyobbak a koronavírus okozta problémák” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában. A kormányfő szerint egy csütörtöki uniós megbeszélésen az EU vezetői kísérletet tettek arra, hogy összehangolják a járvány elleni védekezésüket.

(tovább…)

Csepelen még nem mert áramot lopni a DK-s képviselő

2020. október 29. csütörtök

Csepel.info

Fiatalítás a csepeli MSZP-ben: ahogy anno Deme Gábor (balra), Borka-Szász Tamás is alpolgármester szeretett volna lenni

Legalább négy éve foglalkozott bitcoinbányászattal a DK-s Borka-Szász Tamás, de a kormánypárti vezetésű csepeli önkormányzatnál nem  merte bevinni a gépeit a pártirodába. Ilyen mértékű túlfogyasztás ugyanis nem lehet észrevétlen, és ez így volt Erzsébetvárosban is. A Csepel.info úgy tudja, hogy a DK-s politikus lebuktatásában az egyik ellenzéki párt is közrejátszhatott.

Borka-Szász karriere a legdurvább szoci maffiafészekből indult, ahol a pedofil bűncselekményektől kezdve a lopásokon, sikkasztásokon keresztül a kettős emberölésig terjedt a párttársak “tevékenységi köre”. Csepelen ugyanakkor a szocialista bűncselekmények nem maradtak következmények nélkül, így Borka-Szász tudta, hogy nem éri meg áramlopással próbálkozni. (tovább…)

Már mulatós is készült a Bitcoin-bányász DK-s képviselőről

2020. október 29. csütörtök


Mint ismert, néhány nappal ezelőtt áramlopáson és Bitcoin-bányászaton kapták Borka-Szász Tamást, a Demokratikus Koalíció erzsébetvárosi önkormányzati képviselőjét. A VII. kerületi városházán „ügyeskedő” politikus ügye sokakat megihletett, többek között már mulatós is készült Borka-Szászról.

A magyar nép kreativitása tényleg határtalan! Katt a Folytatásra!

(tovább…)

Csepelnek nincs szüksége támogatásra

2020. október 27. kedd

Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja volt a vendége a Munkásotthonban tartott Csepeli Csütörtök elnevezésű rendezvénynek.

A csepeli DK által szervezett, személyeskedésektől sem mentes politikai fórumon kiderült, az ellenzéki vezetésű főváros azért nem támogatja kerületünket pénzügyileg, mert nem ettől reméli a politikai hasznot a 2022-es országgyűlési választásokon. (tovább…)

Elmúlt egy év: „Azt tesszük, amire a csepeliek felhatalmaztak” – interjú Borbély Lénárd polgármesterrel

2020. október 23. péntek

Csepel.hu

Egy éve választott az ország önkormányzati vezetőket, képviselőket. Borbély Lénárd, Csepel újraválasztott polgármestere elmondta: személyesen is ez élete egyik legnehezebb időszaka, de mindig olyan döntéseket hozott, amivel a választói bízták meg.

Folytatódik az útépítési program, nem engednek új hajléktalanszállót, és várják az új HÉV-et, valamint az észak-csepeli fejlesztéseket, különösen az új híd építését. A Kis-Duna-parton a jövőben sem adnak el önkormányzati telkeket, és csak olyan pihenő- és sportcélú fejlesztések lehetnek, amelyek az itt élőket szolgálják.

(tovább…)

Niedermüllernek és a baloldali vezetőknek is tudniuk kellett az áramlopásról

2020. október 23. péntek

Híradó

Fotó és videó is előkerült arról a számítógép-halmazról, amellyel a gyanú szerint a Demokratikus Kolíció egyik kerületi képviselője bitcoin, vagyis virtuális valuta bányászatban vett részt a VII. kerületi polgármesteri hivatalban.

A rendőrség áramlopás miatt indított nyomozást, a képviselő kilépett a DK-ból. A politikai vita most már arról szól, hogy vajon Niedermüller Péter DK-s polgármester tudott-e arról, mi zajlik a hivatalban. És ha nem, miért nem? – hangzott el az M1 Híradójában.

(tovább…)

Egymást vádolják a baloldali politikusok a borsodi vereségük után

2020. október 12. hétfő

Magyar Hírlap

Az ellenzék olyan helyzetet teremtett, amelyben csak veszíthetett – írta a kormánypárti sikerrel zárult borsodi időközi választás kapcsán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán.

Hadházy Ákos szerint nagyon rossz volt a baloldali szivárványkoalíció stratégiája, hiszen a 2018-as választásokhoz képest nemhogy csökkent, hanem nőtt a Fidesz előnye.

(tovább…)

Nem lesz újabb náci az Országgyűlésben

2020. október 11. vasárnap

Pesti Srácok, Csepel.info

Koncz Zsófia nyerte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókörzetében vasárnapra kiírt időközi választást, melyet a jelölt édesapja, Koncz Ferenc tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt írtak ki. Az ellenzék minden elvet feladott, a balliberális pártok neonáci jelöltet támogattak, aki mellett Karácsony Gergely is képes volt kampányolni.

A kormánypártok aspiránsa este nyolc óra környékén vette át a vezetést, egész addig a szivárványkoalíció botrányhős jelöltje, a jobbikos Bíró László vezetett. A szavazatok 95,45 százalékos feldolgozottságnál Koncz Zsófia már 1136 szavazattal vezet, ami behozhatatlan előnyt és egyben a győzelmet jelenti számára. (tovább…)

Elbukta az ellenzék a Csepeli Hírmondó elleni sajtópert

2020. október 7. szerda

Csepel.info

Erdősi Éva, a csepeli ellenzéki pártok polgármester-jelöltje azután kezdett sajtópert a Hírmondó ellen, hogy a lap beszámolt a Dobák István felhívására adott válaszáról.

Erdősi azt állította, hogy – az általa idézett mondatokkal szemben – nem azt akarta állítani a véleménycikkében, amit az olvasók és a Hírmondó újságírója is értett, hanem valami egészen mást. A Hírmondó ezt a kifogását-véleményét is közölte a lapban, de ismét idézte Erdősi Éva mondatait, amik magukért beszéltek. (tovább…)

Ismét elhalasztották Szenteczky ítélethirdetését

2020. október 7. szerda

Csepel.info

szj_targyalas

Szenteczky ritkán jut el büntetőpereinek tárgyalásaira, a bíróságon pedig fotóérzékeny

Börtönbüntetést, ám csak felfüggesztett börtönt kér az ügyészség Szenteczky Jánosra. A csepeli lakásmutyi per  ítéletére azonban tovább kell várni, mert ismét elhalasztották a szerdára kiírt tárgyalást – értesült a Csepel.info.

Szenteczkyt eddig két rendbeli, aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt találták bűnösnek, és ítélték el jogerősen. (tovább…)