‘Pártok’ kategória archívum

Vona Gábor beleegyezne a migránsok betelepítésébe

2017. január 20. péntek

Origo

vona1

Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint meg lehet gondolni, hogy pár ezer migránst befogadjunk, forrás: MTI/Balogh Zoltán

El lehet gondolkozni azon, hogy kvóták alapján szétosszuk az Európai Unióban lévő migránsokat – mindezt Vona Gábor, a Jobbik elnöke mondta az RTL Klubon. A Jobbik korábban határozottan ellenezte a bevándorlók befogadását. Először népszavazást szeretett volna, majd amikor lett népszavazás, egy hirtelen fordulattal már nem kampányolt a nemek mellett. Sőt, a balliberális pártokkal közösen elutasította az alaptörvény-módosítást a kötelező kvóta ügyében.

„Kvótarendszer is fölmerült már ugye, hogy kvóták alapján szétosztjuk (a bevándorlókat), és amíg ez mondjuk pár ezer emberről szól, addig azt mondom, hogy oké, lehet ezen gondolkodni” – többek között ezt is mondta Vona Gábor Baló Györgynek az RTL Klubon. A Jobbik elnöke egyébként pár éve még porig rombolta volna a televíziót, de most már interjút adni jár be a székházba. (tovább…)

Közel egymillióan készülnek Trump elnöki beiktatására

2017. január 19. csütörtök

888, Csepel.info

kozel-egymillioan-keszulnek-trump-elnoki-beiktatasara

A közel egymilliós tömegben ott lesznek a legalább 70 szervezet által már bejelentett demonstrációk résztvevői is. Az elnök személyes biztonságáért felelős titkosszolgálat emberei mellett 3000 rendőr és 5000 nemzeti gárdista gondoskodik a rend fenntartásáról. Az elnöki beiktatás háromnapos ünnepségsorozatának fénypontjaként, január 20-án pénteken délben teszi le hivatali esküjét Amerika 46. elnökeként Donald Trump.

Obama elnökségének külpolitikájára a polgárháborúk, fegyveres konfliktusok gerjesztése és a muszlim szélsőségesek támogatása, azok megerősödése volt jellemző. Obama ellenségként kezelte az oroszokat, az ukrajnai polgárháború kirobbantása is az amerikai titkosszolgálat egyik “érdeme” volt. Trumptól sokan várják ennek a politikának a megfordítását – többek között Németh Szilárd országgyűlési képviselő is.

(tovább…)

Újabb pert vesztett Juhász Péter: egyértelmű a kapcsolata a maffiózóval

2017. január 18. szerda

Pesti Srácok

szabó-szabolcs-juhász-péter

Miközben a hírhedt, gyilkosságokkal is kapcsolatba hozott maffiózónak segített, másokat éppen maffiakapcsolatokkal vádolt meg

Ezúttal a Ripost ellen nem sikerült elfogadtatnia a keresetét az Együtt politikusának. A bíróság ítélete szerint Juhász Péter és Portik Tamás kapcsolata bizonyított, mivel a 15 évre jogerősen elítélt bűnözőnek végzett sajtófigyelést.

Az Origo szerint az Együtt alelnökét Portik keresztlánya buktatta le. Ráadásul nem ez az első eset, hogy Juhász pert veszített, legutóbb világosan kiderült, hogy nem mond igazat Rogán Antal állítólagos utazásával kapcsolatban. Mint ismeretes, (tovább…)

Metrómutyi: Nem érzik felelősnek magukat a volt baloldali városvezetők

2017. január 18. szerda
Hirado.hu
Metrómutyi: Nem érzik felelősnek magukat a volt baloldali városvezetők

Egyelőre a korábbi fővárosi szocialista és szabaddemokrata városvezetés tagjai közül senki nem érzi magát felelősnek a 4-es metró beruházás közben eltűnt pénz miatt.

167 milliárd forintot “loptak vagy csaltak el” a négyes metró beruházása során – a kormány hétfői bejelentése szerint ezt állapította meg az Európai Csalás Elleni Hivatal. A jelentésben nevek is szerepelnek, például az egyik 2010 előtti főpolgármester-helyettes.

Borbély Lénárd, A hét embere a Karc FM műsorában – Álláspont

2017. január 18. szerda

Csepel.hu

bl

A hét embere – Álláspont (Téma: az Alstom-jelentés és csepeli aktualitások)

A Karc FM vasárnapi adása már meghallgatható az alábbi hivatkozásra kattintva: http://karcfm.hu/musorok/allaspont/

Szarjál sünt! – Ennyire akadt ki a Jobbik kemény magja

2017. január 17. kedd

Csepel.info

ennyire-akadt-ki-a-jobbik-kemeny-magja

Miközben Heller Ágnestől Medgyessy Péteren keresztül a csepeli DK elnökéig a Jobbikban látják a baloldalt újra hatalomba segítő messiást, és az Indextől a Magyar Narancsig védik a “demokratává érett” Vona Gábort, a Jobbik kemény magja tombol.

A baloldal, a melegek és a zsidó szervezetek felé nyitó Jobbiknak muszáj arra is gondolnia, kik fognak segíteni nekik a választások előtt. A kampányok terepmunkáját ugyanis eddig a párt kemény magja végezte el. Bennük él a remény, hogy a Jobbik képes a zsidóság és cigányság eltüntetésére. Ez a kemény mag rendült meg, került most veszélybe – derül ki a Jobbikot belülről kritizálók egyre nagyobb száma és a párt náci lapja, a Kuruc.info fórum-hozzászólásaiból. (tovább…)

Az Unió legnagyobb lenyúlása volt Demszky alatt

2017. január 16. hétfő

Magyar Idők

az-unio-legnagyobb-lenyulasa-volt-demszky-alatt

Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot – közölte a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Csepreghy Nándor kijelentette: Brüsszel elkészítette a szocialista és szabad demokrata kormányok, illetve a szocialista és szabad demokrata budapesti városvezetés mérlegét, és eszerint a 4-es metró beruházása Magyarország 13 éves európai uniós történetének legnagyobb fejlesztése és egyben legnagyobb korrupciós ügye is volt. (tovább…)

A Jobbik-DK-MSZP összefogás is kevés volt Szentendrén

2017. január 16. hétfő

Index, Csepel.info

MSZP Jobbik DK

A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a szentendrei időközi választást. Az ellenzék egy új modellel kísérletezett, az LMP-n kívül a komplett baloldal beállt egy civil jelölt mögé, és a Jobbik sem indított ellenjelöltet. Matematikailag így már volt esélyük, de hiába. A választók nem kajálták be a poszkommunista-posztnáci összefogást.

A különbség a Fidesz és a TESZ jelöltje között 41 szavazat. 2014-ben még 63 szavazattal sikerült itt győznie a Fidesznek, de akkor még nem fogott össze a Jobbikkal a balliberális ellenzék.

(tovább…)

Egyszemélyes tömegtüntetés volt a Fidesz iroda előtt

2017. január 15. vasárnap

Csepel.hu

ujhelyi_tunti_fidesz_01

Tüntetést hirdetett az ország összes Fidesz irodája elé a Civil Ellenzéki Kerekasztal, de csak Csepelen jelent meg a szervezet egyetlen képviselője. Ujhelyi Sándor kérdésre válaszolva elismerte: ha bárki olyan szervezkedésben vesz részt, amelynek nemzetbiztonsági kockázata van, az ellen fel kell lépni. Azt is elmondta: ő is kért pénzt Soros Györgytől.

„CIVIL VAGYOK! Írd fel egy papírra, és az ország minden településén, szombaton 11 órakor vonuljunk ki a Fidesz irodák elé! Ne engedjük „eltakarítani” a nemzet „lelkiismeretét”, a civil mozgalmakat

– ezzel a felhívással hirdetett tüntetést a már nevében is politizáló Civil Ellenzéki Kerekasztal. Németh Szilárd országgyűlési képviselő kijelentésére akartak a tömegtüntetéssel reagálni, mert Németh azt mondta, hogy a külföldről támogatott, idegen érdekeket szolgáló álcivil szervezetek ellen fel kell lépni.

(tovább…)

A csepeli jobbik vezér védi Soros György álciviljeit

2017. január 13. péntek

Csepel.info

ovodai005

Pákozdi József egy közös MSZP-DK-Együtt-Jobbik rendezvényen

Ezt is megéltük: alig pár nappal a Demokratikus Koalíció csepeli elnökének koalíciós ajánlata után a csepeli Jobbik elnöke Soros György álcivil szervezeteinek védelmére kelt – hívták fel a figyelmünket olvasóink.

Pákozdi József a Facebook-oldalán osztotta meg a balliberális “Orbán lapjáról kitiltottak társasága” bejegyzését, melyben a Soros Gyögy álcivil szervezetei elleni fellépést kritizálták meglehetősen goromba, keresetlen szavakkal. (tovább…)

Az ellenzék még mindig migránspárti

2017. január 12. csütörtök

Fidesz.hu

Az ellenzék még mindig migránspárti

A magyar parlamentben ülő összes politikusnak az lenne a dolga, hogy biztosítsa a magyar emberek biztonságát, és azt, hogy hazánkba a terrorizmus ne tudjon beköltözni – hangsúlyozta Németh Szilárd.

A magyarországi új határvadászszázadok létrejötte nemcsak hazánknak, de egész Európának jó hír – mutatott rá a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján.

(tovább…)

Adjon az Isten, Shalom!

2017. január 12. csütörtök

Így fogadta a Jobbik a DK koalíciós ajánlatát

Csepel.info

nem-hisz-a-rabbi-a-jobbik-zsidobaratsagaban

Fotó: Index

“Majd megtudod! Ne kíváncsiskodj!” – egyelőre csak ezekkel a szavakkal reagált Pákozdi József, a Jobbik csepeli vezetője arra a kérdésre, hogy mit terveznek a koalíciós ajánlat után Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc pártjai Csepelen.

Horváth Gyula, a DK helyi elnöke néhány nappal ezelőtt tett ajánlatot a Jobbiknak a választási szövetségre. A Csepel Művek rendszerváltás előtti KISZ-vezetője írásában minden tekintetben dicsérte a Jobbik jellemfejlődését, kiemelve, hogy az tendenciájában egyértelműen demokratikus irányba változik. (tovább…)

Leesik az állad: a Jobbikhoz dörgölőzött a csepeli DK

2017. január 12. csütörtök

888

Jobbik_DK_ket_jo_barat
Csepelen nem újdonság ez az összeborulás: Horváth Gyula DK-s politikus gyurcsányista és jobbikos híveknek vezényel a METRANS elleni közös akciójukon

Miközben egyre több jobbikos szervezet lázad Vonáék ellen, akadnak olyan baloldali szerveződések akik egyre inkább rokonszenveznek az identitásvesztő Jobbikkal.

Te Atya Úr Isten mekkorát posztolt Horváth Gyula, a gyurcsányista Demokratikus Koalíció csepeli elnöke. Íme a bejegyzés, amit a Magyar Idők fedezett fel még kora délután:

(tovább…)

A 2010 előttinél 25-30 százalékkal olcsóbban fűtenek az emberek

2017. január 10. kedd

Fidesz.hu

A 2010 előttinél 25-30 százalékkal olcsóbban fűtenek az emberek

Ha a baloldalon múlna, nem számítana, milyen hideg van. Az energia árak továbbra is kúsznának felfelé – jelentette ki Némerth Szilárd keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, négy évvel ezelőtt, 2013 január 1-jén jó döntést hozott a második Orbán-kormány a Fidesz-KDNP hathatós támogatásával, amikor a rezsicsökkentésről döntött. Németh Szilárd emlékezetett, az azt megelőző körülbelül negyven évben, minden január 1-jén energia áremelésről szóltak a hírek.

(tovább…)

Kende Péter zsidózta le Majtényit az ATV-ben

2017. január 10. kedd

888

kendep_atv

Szemmel láthatóan zsidó származású ember – így jellemezte Kende Péter a baloldal által javasolt köztársaságielnök-jelöltet, Majtényi Lászlót az ATV Csatt című műsorában.

Kende Péter egykori KISZ-iskolaigazgató a Rónai Egon által vezetett, ATV-n futó Csatt című műsor keretében nemzetiszocialistákat megszégyenítő retorikával fejezte ki, hogy Majtényi László kinézete önmagában indokolja a férfi zsidó genetikáját. Elmondása szerint ez pedig

(tovább…)