‘Pártok’ kategória archívum

A szomszéd országokba üldözné az MSZP a sikeres magyarokat

2017. március 23. csütörtök

Mandiner, Csepel.info

a-szomszed-orszagokba-uldozne-az-mszp-a-sikeres-magyarokat

Az MSZP „Tegyünk igazságot! Fizessenek a gazdagok!” programja mellett érvelt Botka László, az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje és Molnár Gyula pártelnök szerdán Békásmegyeren, egy „utcafórumon”. Az MSZP programja külföldre üldözné a sikeres orvosokat, a magasan képzett szakembereket és azokat a vállalkozókat, akiknek nem okoz gondot másik országban letelepedni vagy máshol adózni, autót venni. Az itthon maradt, törvényesen meggazdagodott, sikeres magyarok büntetésként elvett pénzét olyanoknak adnák, akik nem akarnak legálisan dolgozni.

Az MSZP új programja 300 milliárd forintos büntetőadót róna a törvényesen adózó, sikeres emberekre. Ez azt jelenti, hogy aki nem rejtegeti a vagyonát, és az meghaladja a 100 millió forintot, azzal külön vagyonadót fizettetnének. Büntetőadót kapna a nyakába az is, akinek a jövedelme meghaladja a havi egymillió forintot. Ezzel az összes Magyarországon maradt, sikeres orvost külföldre tudnák üldözni. Emellett luxusadó fizetésére köteleznék azokat is, akik 10 millió forintnál drágább autóval rendelkeznek, vagyis például környezettudatosan élnek és hibrid vagy elektromos autót vásárolnak. Botka László március közepén jelentette be büntetőprogramjuk legfontosabb elemeit. Az MSZP a tanult és sikeres emberektől elvett pénzt az alapjövedelem bevezetésével főképp azoknak adná, akik nem akarnak dolgozni vagy feketén dolgoznak, bűnözésből élnek és nincs látható jövedelmük. A program először az autókereskedésekre lenne katasztrofális hatással, hiszen csökkenne a foglalkoztatottak száma, meghamisított árakon vásárolnának autókat illetve ismét külföldi rendszámú kocsikat vennének a tehetősebbek. (tovább…)

Hablaty, hamuka, hazugság – Németh Szilárd már tudja, hogy hívják az atomfertőzött nyulat

2017. március 23. csütörtök

168 Óra

Hablaty, hamuka, hazugság – Németh Szilárd már tudja, hogy hívják az atomfertőzött nyulat

A Soros nevű ördög ma már nem a falon van, hanem a hétköznapjainkban – állítja a Fidesz alelnöke. Németh Szilárd szerint a liberálisok virtuális valóságukkal, pénzzel, gazdasági érdekkel és hatalommal egész Európát befolyásolnák.

Meg van győződve róla, hogy Brüsszel a gyarmatbirodalmi hátsó udvar szerepében tartaná Magyarországot. Márpedig ő tudja, milyen egy hátsó udvar, mert ott nőtt fel: ott van a retyó meg a sufni.

(tovább…)

Németh Szilárd az Egyenes Beszéd műsorának vendége volt

2017. március 22. szerda

ATV

Németh Szilárd az Egyenes Beszéd műsorának vendége volt

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Mesterházy támogatja Gyurcsány levadászását

2017. március 21. kedd

Népszava, Hirado.hu, Csepel.info

A forgatókönyv egyelőre ugyanaz mint három éve: a szocialisták megpróbálják kifúrni Gyurcsány Ferencet az együttműködésből, a DK elnöke viszont nem akar hátralépni. A Népszava szerint Gyurcsánynak most azért kellene eltakarodnia, mert egy felmérés szerint Botkát többen tartják esélyesnek a miniszterelnökségre. Miközben Mesterházy is csatlakozott a Gyurcsány elleni harchoz, Botka hallani sem akar arról, hogy valódi verseny és baloldali előválasztás legyen. Az MSZP már Gyurcsány-ellenes Facebook oldalt is indított.

Ha Botka László tanácsot kérne, ő adna – erről beszélt a szocialisták egykori elnöke, Mesterházy Attila. A politikus szerint a szegedi polgármester által sürgetett baloldali fordulatot néhány éve még ő indította el az MSZP-ben, ám ezt akkor a kritikák és a rossz kompromisszumok miatt nem sikerült megvalósítani. (tovább…)

Ez komoly: Gyurcsányt gyalázó Facebook-oldalt indított az MSZP

2017. március 20. hétfő

Csepel.info

gyurcsanyt-gyalazo-facebook

MSZP-s Facebook-kép 🙂

“Kösz Gyurcsány, de nem” címmel hozott létre az MSZP egy Gyurcsányt gyalázó Facebook-oldalt – értesült a Csepel.info.

A szocialisták anti-Gyurcsány lapja még gyerekcipőben jár. Tartalma egyelőre kimerül abban, hogy a DK elnökének Botka Lászlót cikiző kijelentését gúnyolják rajta. Van azért egy videó is, melyben “Táblás Józsi” bácsi osztja ki egykor oly imádott pártelnökét.

Így nézne ki a Parlament és a csepeli választás, ha most szavaznánk

2017. március 20. hétfő

Origo, Csepel.info

igy-nezne-ki-a-parlament-201703

Stabil többséget szerezne a Fidesz–KDNP az Országgyűlésben az Origo által készített mandátumbecslés alapján, amihez a februári közvélemény-kutatásokat használták föl. Az Origo szerint közös indulás esetén Csepelt és Soroksárt – az ország egyik legbaloldalibb szavazókerületét – szokás szerint a baloldal nyerné. A jelenlegi állás szerint ez viszont csak akkor lehetséges, ha Szabó Szabolcs lenne a közös jelölt. A Gyulán lakó politikus ugyanis azzal zsarolja az MSZP-t és a DK-t, hogy ha nem ő lesz a közös jelölt, akkor is elindul, és ezzel gyakorlatilag a fideszes győzelmet biztosítja.

Különösen rossz hír ez a DK-nak, mivel egy korábbi állás szerint Gyurcsány pártja kapta volna a csepeli jelölés lehetőségét. Viszont a két poszt-kommunista párt sincs jóban mostanában: Gyurcsány Ferenc és Botka László az elmúlt hónapokban ugyanis kölcsönösen egymást sértegették – a csepeli gyurcsányisták nagy bánatára.

(tovább…)

Március 15. negyvenöt éve – Ünnep a szocializmusban

2017. március 17. péntek

Csarnai Márk, Metszet.info

marcius-15-regen

1848. március 15-én – az európai forradalmi hullám részeként – Pest-Budán is kitört és vér nélkül győzött a forradalom a nemzeti szuverenitás és a polgári átalakulás jelszavaival. Megszületett a modern parlamentáris Magyarország, és megkezdődött a szabadságharchoz vezető folyamat, amelynek célja a Habsburg-uralom megszüntetése, a függetlenség és az alkotmányos berendezkedés kivívása volt.

Március 15-e 1928-ban vált hivatalos keretek közt megtartott nemzeti megemlékezéssé. A kommunisták az 1950-es években eltörölték, majd később újra visszaállították a szigorúan meghatározott keretek közti megünneplését. A rendszerváltozás után az Országgyűlés nyilvánította hivatalos nemzeti ünneppé az 1991. évi VIII. tv. alapján, amelyet a 2012-es Alaptörvény is megerősített. (tovább…)

Megbüntették az ellenzéki politikust, szerinte nem véletlenül

2017. március 16. csütörtök

Csepel.info

horvath-gyula-20170315

Horváth Gyula március 15-én felolvassa beszédét (fotó: Facebook)

Megbüntették Horváth Gyulát a csepeli közterület-felügyelők – adta hírül a felháborodott politikus a Facebook-oldalán. A Demokratikus Koalíció és a balliberális pártok 2014-es közös polgármester-jelöltje szerint ez csak azért történhetett meg, mert a személye nem tetszik a kerület vezetésének. A közterület-felügyelet viszont azt állítja: csak a tiltott helyen parkoló autókat büntetik. 

A DK politikusa szerint március 15-én büntették meg, “amikor minden fővárosi parkolási díjfizetés feloldásra került”, és azért, “hogy megbüntetik azokat, akik nem tetszenek nekik”. A politikus történetének kissé ellent mond, hogy Csepelen nincs, soha nem is volt parkolási díj. Így annak elmulasztásáért sem lehet pótdíjat vagy büntetést fizettetni. (tovább…)

Ki lesz Soros helytartója?

2017. március 14. kedd

Vélemény – Tutiblog

ki-lesz-soros-helytartoja

Olyan jókat derülök néha a politikai elemzőkön. Most is jönnek, és állítják, hogy azért szállnak páros lábbal egymásba és most már a Momentum Mozgalomba is a libnyaf törpepártok vezetői, mert cicaharcot folytatnak a hasonló gondolkodású szavazókért. Vicces, mert tulajdonképpen nincsenek is szavazóik, és ami nincs, azért nem is lehet marakodni. Soros zsetonjáért viszont lehet…

Most komolyan gondolja valaki, hogy az Együtt, a Liberálisok, vagy a PM az 1-2 százalékos szavazótáborát félti a Momentum Mozgalomtól? Amely ráadásul hibahatáron belül mozog. Vagy a Momentum rárepült Szigetvári népszerűségére? Esetleg a Momentum ki akarja túrni a PM-t? Na ne. (tovább…)

Újraválasztották államfőnek Áder Jánost

2017. március 13. hétfő

Magyar Idők

ujravalasztottak-allamfonek-ader-janost

Az Országgyűlés hétfőn választotta meg Magyarország köztársasági elnökét a következő öt évre. A Fidesz–KDNP Áder János jelenlegi államfőt jelölte a tisztségre, míg az ellenzék – a Jobbik kivételével – Majtényi László volt ombudsmant, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnökét támogatta.

A választás első fordulója érvénytelen lett, mert egyik jelölt sem kapta meg a a leadott voksok kétharmadát. A második fordulóban Áder János jelenlegi köztársasági elnök kapta a szavazatok többségét, 131 voksot, így újabb öt évre ő lett Magyarország államfője. Majtényi László, a baloldali pártok jelöltje 39 szavazatot kapott. A DK képviselői a második fordulóban nem szavaztak, a Jobbik bojkottálta az egész választási folyamatot. (tovább…)

Bayer Zsolt: Feszülten várunk

2017. március 10. péntek

Vélemény – Bayer Zsolt

bayer zsolt 2

Valami történhetett, mert szegény Momentum még úgy aludt el, hogy ő a gyöngyharmat, és mire felébredt, kiderült, hogy ő is csak trágyalé. Utoljára Gregor Samsa járt így, amikor undok rovarrá változott.

Még nem lehet tudni pontosan, hogy mi történt, de már a HVG-n a bülbülszavú Tóta W. is kiosztotta őket, a Mandineren is azt tolják mindenféle blogokon, hogy nagy a baj velük. Ha jól értem, arrogánsak, vagy mi, ami persze mindaddig nem volt baj, ameddig megfelelő irányba voltak arrogánsak. (tovább…)

Öt nyelven beszél az okos határkerítés – hallgasd meg!

2017. március 10. péntek

Mandiner, Csepel.info

Fegyvert fogtak a migránsok a magyar határőrökre

Folyamatosan és öt nyelven szólnak Magyarország déli határán a kerítés hangszórói. Az illegális határátlépők tehát még csak nem is hivatkozhatnak arra, hogy nem tudták, hogy Európában tilos útlevél és dokumentumok nélkül átlépni az országhatárokat.

Mint ismert, Soros György álcivil szervezetei valamint több hozzá kötődő párt és politikusaik (például Szabó Szabolcs, aki a muszlimok miatt nem szavazta most meg a húsvéti ünnepnapot) azt állítják, hogy az illegális határátlépők valójában a háború elől menekülnek, mindössze azt nem tudják, hogy Európában nincs is háború. Valójában persze mindenki tudja, hogy a németországi segélyek magas összege vonzza őket oda, különben nem csak ott kérnének menekültstátuszt, hanem a menekülttáborokban vagy a kisebb segélyeket adó országokban is. (tovább…)

Majtényi valljon színt!

2017. március 9. csütörtök

Fidesz.hu

Majtényi valljon színt!

Majtényi valljon színt; honnan a pénz, mire kapta és ki jelölte őt? – kommentálta Németh Szilárd azt, hogy az átláthatatlanul működő Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKKI) vezetője lett a baloldal közös államfőjelöltje.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: az intézetben több volt SZDSZ-es politikus tölt be vezető pozíciót, „ilyen kis SZDSZ-es fészeknek tűnik az egész”.

(tovább…)

Ha valakinek, akkor Gyurcsány Ferencnek nem kellene megszólalnia

2017. március 9. csütörtök

Fidesz.hu

Ha valakinek, akkor Gyurcsány Ferencnek nem kellene megszólalnia

A rendszerváltás óta a legnagyobb korrupciós botrány az ő miniszterelnökségéhez köthető, adókat emelt és elvette a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat – reagált Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke Gyurcsány Ferenc szombati beszédére.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese egy másik témában tartott sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre válaszolva elmondta, ha 2006. október 23-ra visszagondolunk, és az akkor történetekre, akkor jobb lenne, ha elbújna Gyurcsány Ferenc. Ha valakinek, akkor neki nem kellene megszólalnia jogi kérdésekben.

(tovább…)

Ezért nem támogatta Szabó Szabolcs a nagypénteki ünnepnapot

2017. március 8. szerda

Csepel.info

szabo_sz_nagypentek

Készül a magyarázat: nagypéntekért is Orbán a hibás

Ritka pillanat volt a keddi, amikor kormánypártok és ellenzék együtt szavazták meg nagypéntek ünnepnappá nyilvánítását. Illetve mégsem mindenki. Fodor Gábor és Szabó Szabolcs ezt sem támogatták.

Szabó Szabolcs videóüzenetben árulta el, hogy miért nem képviselte Csepel és Soroksár lakosságát. Természetesen a muszlim illegális migránsok és a Fidesz miatt. (tovább…)