‘Pártok’ kategória archívum

Harminc éve alakult meg az MDF csepeli szervezete

2018. december 18. kedd

csepel.hu

Harminc évvel ezelőtt, 1988. december 16-án alakult meg az első rendszerváltó párt, a Magyar Demokrata Fórum (MDF) csepeli szervezete. A még élő egykori tagok minden évben találkoznak az évforduló alkalmából. Most is baráti összejövetelre gyűltek össze egy csepeli kávézóban december 16-án. A csepeli MDF megalapításának körülményeit és a következő évek történéseit dr. Siklósy Ferenc orvos, az MDF csepeli szervezetének egyik alapítója, Csepel díszpolgára idézte fel kérésünkre.

(tovább…)

Valóban idióták és agyhalottak a baloldali szavazók? Mutatjuk kik nézik őket annak!

2018. december 17. hétfő

Csepel.info

Bangóné jó okkal aggódhat

Verik a balliberálisok ikonikus politikusait, nőket, férfiakat, transzgendereket válogatás nélkül – derül ki a tudósításaikból. A hősök élőben mutatják, ahogyan a földön fekszenek tarkóra tett kézzel vagy ordítoznak, mert verik őket. Csak pont azt nem látjuk sose, ahogy ez megtörténik – pedig mind folyamatosan kamerázik. Egy kivétel van, Kunhalmi Ágnes. Nála mutatták mi történik: így kezdődött a bukás. Mutatjuk a videókat, kik nézik sült hülyének a baloldali szavazókat.

És ugyanezek a politikusok még arról beszéltek, hogy a jobboldali szavazók buták, sőt zombik… (tovább…)

Cifra nagy maflást kapott a pszeudoszékely troll Bangóné oldalán

2018. december 14. péntek

Kellett neki benyalni

Csepel.info

Igazi kincsre bukkantunk Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus asszony Facebook oldalán.

Bangóné 2005-ben, éppen 13 évvel ezelőtt volt Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök és az MSZP-SZDSZ magyarellenes kampányarca a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson. A magyargyűlölet most is az MSZP és a DK egyik rejtett erőforrása. Ezért nem kevés “feketeöves” szocialista tartja hősnek a mai napig a politikus asszonyt. (tovább…)

Bangóné vízágyúsoknak nézte a tűzoltókat, a többiek gyilkolni akartak

2018. december 14. péntek

Mandiner, 888, Csepel.info

Vízágyúsoknak nézte a Parlamentet biztosító tűzoltókat Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus. Felfedezését Facebook-oldalán is megosztotta követőivel. Más ellenzékiek a kormánypárti “nyuggerek” vérét akarták kifolyatni vagy rendőröket öltek volna, csak hogy Orbánnal kiszúrjanak.

A kabai lakóhelyű, ám a csepeli MSZP élére választott Bangóné által sérelmezett tűzoltókra sajnos pont azért volt szükség, mert az ellenzéki pártok követőinek egy része valamint Soros György “civil” szervezeteinek emberei megpróbálták a napokban felgyújtani, szétverni az ország karácsonyfáját valamint a Kossuth tér több más utcabútorát, berendezését. (tovább…)

Lipótmező a parlamentben: tombol a beégett, erőszakos ellenzék

2018. december 12. szerda

888

Az ellenzék a migránsállamok szintjére züllesztette a parlamenti munkát – vagy mintha csak Lipótmezőt zárták volna be az imént, és onnan érkeztek volna. Bekiabálnak, agresszívkodnak és Tordai Bence kicsit úgy viselkedik, mint egy vidéki tinilány, aki kapott egy Ájfont és egyből influenszernek képzeli magát. Becsusszant a parlamentbe és már egyből politikusnak hiszi magát.

 Az ellenzék kicsit Ugandában érzi magát, hiszen a parlamenti munkát egy harmadik világbeli gyarmat szintjére züllesztették le. A nullszázalékos támogatottságú Tordai a leghangosabb, aki amúgy végiginfluenszerkedi a szavazást, rögtönzött interjúkat próbál készíteni, és közben fel-alá rohangál a padsorok között. Miközben füttyögtek, hangoskodtak és lökdösődtek, megpróbálták fizikailag megakadályozni a valódi képviselőket, hogy szavazzanak.

(tovább…)

Civil szervezet lesz a csepeli MSZP?

2018. december 6. csütörtök

Csepel.hu

A csepeli MSZP – hivatalos bejelentése alapján – azokkal a politikusaival indul az önkormányzati választáson, akik hűek Szenteczky Jánoshoz.

Ám nem a saját nevükben, hanem civil szervezetként, mert úgy érzik: a párt Csepelen túlságosan lejáratódott.

(tovább…)

Megszűnik a garázsadó Csepelen

2018. november 30. péntek

Csepel.hu

A novemberi testületi ülésen a képviselők megszavazták a garázsadó eltörlését, valamint két évre mentesítették a lakosságot a talajterhelési díj fizetése alól. 

A testületi ülés napirendje előtt kiemelkedő eredményeket elért csepeli sportolókat köszöntöttek.

(tovább…)

Az önkormányzat gondoskodni szeretne a Csepel SC működtetéséről és felújításáról

2018. november 29. csütörtök

Takács Krisztián: nincs szerződésünk az alapítvánnyal

Csepel.info

Egy lakóparkos-plázás beépítési terv a sok közül: ezen a terven meghagyták a stadiont, ám azt nem újítanák fel, csak feltételekkel (forrás: Archiplan.hu)

Egyetlen sportcélú fejlesztési tervvel sem kereste meg az önkormányzatot a Csepel SC tulajdonosi köre az elmúlt nyolc évben – válaszolta kérdésre Borbély Lénárd csepeli polgármester az önkormányzat csütörtöki testületi ülésén. Előtte a hűtlen kezelésért jogerősen elítélt Takács Krisztián MSZP-s politikus rontott a polgármesternek azzal a váddal, hogy nem engedi a kerület az oda tervezett sportfejlesztéseket.

Ehhez képest minden olyan terv, amivel az alapítvány tulajdonosai megkeresték az önkormányzatot, valójában a sportlétesítmény lakóparkkal vagy plázával való beépítéséről szólt. (tovább…)

Ilyen sok út és járda még nem épült Csepelen

2018. november 28. szerda

Csepel.info

Soha annyi út és járda nem épült még Csepelen 8 év alatt, mint 2010 óta. Sőt, a rendszerváltás utáni két évtizedben összesen is jóval kevesebbet tudtak átadni. A beruházások ráadásul csak úgy kezdődhettek meg, hogy előtte több mint 50 kilométer hosszúságban elkészül a csatornázás.

A csepeli csatornázásra negyven év ígérgetés után, szintén 2010 után került sor. 2013 novemberében, Tarlós István főpolgármester és Németh Szilárd akkori polgármester jelenlétében adták át a közműveket. (tovább…)

Pesterzsébeten építettek buszmegállót a csepeli kétfarkúak

2018. november 26. hétfő

Facebook, Csepel.info

Aligha fog szépségdíjat vagy fennmaradási engedélyt kapni, de arra biztosan jó a Magyar Kétfarkú Kutya Párt önkénteseinek legutóbbi akciója, hogy felhívják a figyelmet egy valós problémára.

A magyar viccpárt a humoránál fogva a legkeményebb hangú ellenzéki formációk egyike, akcióik pedig a valóságban sokszor komolyabbak, mint az elvileg nem viccből politizáló társaiknak. (tovább…)