‘Pártok’ kategória archívum

Szabó Szabolcs is tudja, ki Karácsony Gergely árulója?

2017. december 11. hétfő

Csepel.info

szabó-szabolcs-juhász-péter

„A fasznak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”- mondta egy hangfelvétel szerint az Együtt-PM volt kormányfő-jelöltje egy zárt ülésen. Karácsonyt azóta az MSZP kiáltotta ki miniszterelnök-jelöltjének, az Együtt pedig emiatt “kitagadta” őt.

De nem ám akárhogy: a már idézett hangfelvételt kiszivárogtatták. Karácsony Gergely a Klub Rádiónak beszélt arról, hogy árulója az Együtt egyik elnökségi tagja lehetett. Tipikus balliberális magatartás a diktafonozás, és a felvétel nyilvánosságra hozatala. Na de ki volt az áruló? (tovább…)

Egy hét két mondatban – avagy az élet a legjobb kabaré

2017. december 11. hétfő

Vélemény – Ábel Attila

Az MSZP új imázsa a gyengeség, ezért olyan külső miniszterelnök-jelöltet választottak, aki polgármesternek katasztrófa, a pártját az MSZP-sek összetévesztik egy másikkal, de aki azért segített kinyírni az MSZP korábbi, saját miniszterelnök-jelöltjét, és akiről a régi barátai olyan új leleplező hangfelvételt adtak ki bosszúból azért, mert 1% helyett 3% esélye lett a miniszterelnökségre, amiben magát egy f@sznak tartja azért, mert miniszterelnök-jelölt lett.

Mindeközben összefogott az MSZP, a DK, a Momentum, az Együtt, a PM és az LMP a régen nácinak, most éppen demokratának tartott Jobbikkal, hogy legyőzzék a Fideszt Solymáron, és még ez sem sikerült nekik. (tovább…)

“Demszky mindenről tudott, még azt is ő mondta meg, hogy a fúrópajzs mikor indul” – Borbély Lénárd csepeli polgármester járt a Polbeatben (VIDEÓ)

2017. december 11. hétfő

Pesti Srácok

“Demszky Gábor kézi vezérléssel irányította a négyes metró beruházást, még azt is ő mondta meg, hogy a fúrópajzs mikor indulhat el. Ezt is a választásokhoz mérték. (…) Nyilvánvaló, hogy Demszky Gábor mindenről tudott.” – mondta Borbély Lénárd csepeli polgármester a keddi Polbeat adásunkban Huth Gergely és Stefka István kérdésére.

A metrókorrupciót vizsgáló fővárosi bizottság volt elnöke és a végső jelentés megfogalmazója szerint a beruházás korrupciógyanús, vagy szabálytalan szerződéseit egytől egyig Gyurcsány Ferenc kormányzása idején köttettek. Szerinte ugyan nagyon nehezen de a végén majd lehet számszerűsíteni, hogy hány milliárd forintot loptak el a négyes metró építésekor, általánosságban és biztosan azt lehet kijelenteni, hogy az egész beruházást a korrupció hatotta át. (tovább…)

Karácsony Gergely: „A fasznak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”

2017. december 10. vasárnap

Mandiner

Ezt mondta Karácsony Gergely, az Együtt-PM volt kormányfő-jelöltje egy zárt ülésen. Karácsonyt azóta az MSZP tartja lehetséges miniszterelnök-jelöltjének.

„Alapvetően az az érzésem, hogy a f.sznak hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem” – mondja Karácsony Gergely, az Együtt-Párbeszéd Magyarországért baloldali választási szövetség volt miniszterelnök-jelöltje egy, a Híradó.hu birtokába került hangfelvételen, ami egy zárt ülésen készült. (tovább…)

Vizsgázott az ellenzéki összefogás: vesztettek

2017. december 10. vasárnap

888, Csepel.info

valasztas2_uj_fekvo_lead

Időközi választást tartottak vasárnap Solymáron. A teljes parlamenti ellenzék összefogott: a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a PM egyetlen jelöltet támogatott – aki vesztett.

56,8 százalékot kapott Dalos Attila, a Fidesz-KDNP jelöltje, míg a független Kárpáti Zsuzsa 42,7-et. Futottak még kategóriában sikerül fél százalékot begyűjtenie Pálmai Ferencnek, a Munkáspárt jelöltjének is.

(tovább…)

Összeomlásban az erő: ezt üzeni az MSZP-s imázsfilm

2017. december 8. péntek

Youtube.com

Az MSZP kampányvideója szerint a szocialisták elveszítették a lendületet és gyengének érzik magukat. De szerintük éppen ebben rejlik az erejük.

Úgy érezzük, elfogyott a lendület. De amikor a leggyengébbnek érezzük magunkat, és mégis tovább megyünk, akkor vagyunk a legerősebbek. Ilyenkor mozgósítjuk a legtöbbet magunkból: legmélyebb hitünket, az igazi elszántságot.” – hirdeti az MSZP Elszántság című kampányvideója.

Viccbaloldal: élő adásban rúgta ki Szigetvári Karácsony Gergelyt

2017. december 8. péntek

ATV, Csepel.info

Az Együtt szerint csütörtökön lezárult egy történet, és nem lesz a párt listáján Karácsony Gergely. Hamarosan új miniszterelnök-jelöltet neveznek. Szabó Szabolcs pártjának abból lett elege, hogy egyes hírek szerint az MSZP is kiállt volna Karácsony mellett, aki így 1% fölé tornázta volna saját és szövetségesei esélyeit a győzelemre. Mivel minden baloldali politikus maga akar miniszterelnök lenni, inkább belenyugodnak abba, ha Orbán marad az. 

Az MSZP is tragikomédiát mutat be a napokban: annak ellenére tárgyalnak Karácsony Gergely miniszterelnöki jelöléséről, hogy éppen Karácsony Gergely volt az egyik, aki nem állt be Botka László miniszterelnök-jelöltsége mögé. Így Karácsonynak aktív szerepe lett Botka és az MSZP bukásában. Karácsony zuglói polgármestersége egyébként a baloldali “összefogás” ékes példája: Zuglóban minden baloldali párt egymást fúrja, meghiúsítják a fejlesztéseket és a helyi MSZP is Karácsonyt támadja. (tovább…)

Karácsony Gergely mögé állhat be az MSZP

2017. december 7. csütörtök

Mandiner, Csepel.info

A baloldal nagyot veszíthet a zuglói botrányokon

Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje mögé állhatnak be a szocialisták – írja az Azonnali. Egy befolyásos szocialista politikus szerint az MSZP kész támogatni Karácsonyt, a Párbeszéd vár a bejelentésre, a Párbeszéddel együttműködő Együtt viszont nem akar egy listán szerepelni a szocialistákkal.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje mögé állhatnak be a szocialisták – írja az Azonnali. Egy befolyásos szocialista politikus szerint az MSZP kész támogatni Karácsonyt, az egész csak azon múlik, hogy eldöntse, valóban miniszterelnök akar-e lenni. Egy másik prominens szocialista elmondta a lapnak: nagyon hasonlóan gondolkodnak a Párbeszéddel az ország jövőjéről és a társadalmi igazságtalanságokról. A lehetőségnek különös pikantériát ad az, hogy Karácsony Gergely és a Párbeszéd nem állt be Botka László mögé, így valamilyen szinten ők is hozzájárultak Botka bukásához. (tovább…)

Németh Szilárd: Szél Bernadett „pletykaközponttá” változtatná a bizottsági üléseket

2017. december 7. csütörtök

Mandiner

„Politikai showműsorrá” akarja változtatni a Nemzetbiztonsági Bizottság üléseit Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje – közölte Németh Szilárd a testület csütörtöki ülése után.

A kormánypárt alelnöke óva int attól, hogy Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje „pletykaközponttá” változtassa a Nemzetbiztonsági Bizottság üléseit – írja közleményében a Fidesz. Németh Szilárd úgy vélekedett, hogy ez a törekvés „valamilyen formában” Szél Bernadett „élete fő műve”

(tovább…)

Szabó Szabolcs szerint az LMP-nek is ő a jelöltje

2017. december 7. csütörtök

Az Együtt politikusa máris kinevezte magát a 2018-as választás győztesének

Csepel.info

A Hír TV kimaxolta az Soros-féle összefogást: szerintük már a Jobbiknak is Szabó Szabolcs a jelöltje

Bár múlt hét péntekre ígérték, mégsem jelentették be a 2018-as MSZP-DK-Együtt-Párbeszéd választási koalíciót, és annak jelöltjeit. Úgy tűnik, jelenleg éles vita van például Kunhalmi Ágnes pozíciójáról. Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa ehhez képest már azt is bejelentette, hogy nem csak az MSZP, a DK és a Párbeszéd közös jelöltje lesz, de az LMP is őt támogatja majd Csepelen és Soroksáron – értesült a Csepel.info.

Szabó Szabolcs még 2013-ban hozott létre egy egyszemélyes blogot Csepel Hírek néven. A politikus ennek megfelelően többnyire saját magát reklámozza és Németh Szilárdot ekézi mindenféle álhírrel az oldalon. Amivel azonban most rukkolt elő, több mint érdekes. Nem csak azt állítja ugyanis, hogy 2018 tavaszán ő fogja megnyerni a választást, de azt is, hogy az LMP-nek szintén ő lesz a jelöltje. (tovább…)