‘Pártok’ kategória archívum

Tagadja a Jobbik, hogy ők ragasztottak jobbikos matricákat

2017. október 21. szombat

Csepel.info

Mindenhol ott vannak – állítják a jobbikos matricák, de a Jobbik szerint nem ők voltak ott

Berecki Miklós jobbikos politikus szerint semmi közük nincs ahhoz, hogy ismét teleragasztották jobbikos matricákkal Csepel központját és a csepeli HÉV szerelvényeit.

A politikus közleményt adott ki, melyben azt állítja, hogy jobbikos matricákhoz bárki hozzájuthat, így bárki gondolhatja úgy, hogy az idejét matrica ragasztással tölti ki. A közlemény nem sokkal az után jelent meg, hogy Borbély Lénárd csepeli polgármester nyilvánosságra hozta: borsos ára lesz a rengeteg matrica lekaparásának. (tovább…)

A Jobbik mögé állt Csepelen az MSZP és a DK

2017. október 20. péntek

Suttogó propagandában és a Facebookon kampányol a baloldal a jobbikos jelölt mellett

Csepel.info

Horváth Szenteczky Szabó 01

Mindenki mindenkit fúr, de a legfontosabb most a középen álló Szabó Szabolcs megbuktatása

Csepel-Soroksár országgyűlési körzete Magyarország legerősebb balliberális fellegvárai közé tartozik. Itt nyerni a Fidesznek olyan, mint Debrecenben az MSZP-nek. Lapunk információi szerint ennek ellenére a Fidesz és a Jobbik jelöltje között dől majd el, hogy ki nyeri a 2018-as választást.

Az ok egyszerű. Az MSZP és a DK sem számol országos győzelemmel. Már a 2022-es választásokra figyelnek. Ha az Együtt politikusa nyerne tavasszal Csepelen, négy év múlva is ő lenne a jelölt: márpedig ezt nem akarja az MSZP és a DK, ezért kampányolnak titokban a jobbikos jelöltnek. (tovább…)

Soros György tovább nyomul

2017. október 20. péntek

Németh Szilárd Facebook oldala

Ismét bebizonyosodott, hogy a hazai ellenzék a milliárdos spekuláns veszélyes tervének a hazug szekértolója.

A ballibektől a Jobbikig tagadták, de tegnap beigazolódott: az EP belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága 43 igen és 16 nem mellett megszavazta az állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát!

(tovább…)

Számlát kapott a Jobbik

2017. október 19. csütörtök

Csepel.info

Lapunk többször is beszámolt arról, hogy Berecki Miklós, a Jobbik hivatalosan Békéscsabán lakó politikusa és csapata végigszemetelték Csepel központját. Bár volt alkalom, hogy valamennyit letakarítottak a matricáikból, a héten már a HÉV szerelvényeit is teleragasztották.

Borbély Lénárd polgármester csütörtökön este Facebook oldalán tette közzé az újabb fényképeket arról, hogyan szemetelte össze Bereczki kampánycsapata a Szent Imre tér kandelábereit. A polgármester ugyanakkor bemutatta a számlát is, amelyet az ifjú politikusok kapnak azért, mert megint másoknak kellett rendet tenni utánuk. (tovább…)

Most a csepeli HÉV-et barmolták össze a jobbikosok

2017. október 19. csütörtök

Csepel.info

Még nem kapták rajta igazmondáson

Legutóbb a csepeli belvárost, most a HÉV szerelvényeit ragasztották tele matricákkal a békéscsabai Bereczki Miklós jobbikos politikus aktivistái – értesült a Csepel.info.

Berecki Miklós nem véletlenül kapta a “Kamubáró” becenevet. Bármit tett eddig Csepelen vagy Soroksáron, mindig kiderült, hogy fele sem – vagy éppen az ellenkezője – volt az igaz. (tovább…)

Aprítja a DK az MSZP-t: már sajtófőnökük sincs a szocialistáknak

2017. október 18. szerda

Újra Gyurcsány az úr a régi pártjában

Pesti Srácok, Csepel.info

Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt elnöke egy kedd esti Facebook-posztban jelentette be, hogy megválik a párt sajtófőnökétől. Nyakó István bűne az volt, hogy Gréczy borospince-botrányára reagálva hivatalos pártközleményben azt írta, “ha minden, az MSZP számára sértő és igaztalan Facebook bejegyzés után feljelentenénk a DK-t, akkor Handó Tündének külön táblabíróságot kellene felállítani az ügyek tárgyalására.”

Vérre menő online csapatává lett Gréczy Zsolt, a DK szóvivőjének szekszárdi borospince látogatása avagy nem látogatása. A helyi MSZP ugyanis a civilhetes hírének megjelenését követően egy mémet osztott meg a közösségi portálon – azt állítva a képmontázzsal, hogy Gréczy Zsolt titkos találkozón vett részt két szekszárdi fideszes vezetővel az egyik borospincében. (tovább…)

Závecz: az elkényelmesedés okozhatja a Fidesz bukását

2017. október 17. kedd

Csepel.info, Népszava, HVG

Fotó: Népszava

Hiába van töketlenség és vannak alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb jelöltek a balliberális pártoknál. Hiába az egymás fúrása és a kormányzásra való teljes alkalmatlanság. A baloldal így is nyerhet, a Fidesz így is elbukhatja a választásokat – lelkesíti olvasóit Závecz Tibor balliberális közvélemény-kutató szakember a Népszavának adott interjújában.

Volt már hasonló helyzet, méghozzá 2002-ben. Akkor több százezer fideszes szavazó maradt otthon a győzelem biztos tudatában. Egy kirakatemberrel, Medgyessy Péterrel nyert a baloldal, akivel 100 nap alatt annyi kárt okoztak, hogy azt tíz évbe telt valamelyest kijavítani. Most ugyanilyen kirakatembert keresnek a balliberális pártok. A Népszavában megjelent interjú összegzését az alábbiakban a HVG tolmácsolásában olvashatják: (tovább…)

Élesedő pozícióharc a csepeli baloldalon

2017. október 16. hétfő

Csepel.hu

Csak abban az esetben támogatja a csepeli MSZP dr. Szabó Szabolcs országgyűlési jelöltségét, ha az Együtt politikusa más döntésekben szabad kezet ad az MSZP-nek.

Erről a szocialisták csepeli szervezete adott ki közleményt szeptember 28-án. A szocialisták egyben kifogásolták, hogy dr. Szabó hónapok óta kerüli az MSZP vezetőit, nem hajlandó velük leülni tárgyalni.

(tovább…)

Lázas helyezkedés: ki söpri be az MSZP-ben csalódottak voksát?

2017. október 14. szombat

Hetek, ATV

Botka László bukása óta lázas helyezkedés indult meg az ellenzéki oldalon – a tét nagyjából így foglalható össze: ki söpri be a nemhogy fénykorához, de 2014-hez képest is folyamatosan zsugorodó MSZP-ben csalódott baloldali választókat? A Hetek cikke.

A Hetek úgy tudja, a Botka-stáb hónapokkal ezelőtt azzal számolt, hogy egy markáns, erőt mutató és populista programmal fellépő jelölt nélkül az MSZP még azt az általuk 800 ezer és 1 millió közöttinek feltételezett támogatói bázist is elveszítheti, akik 2014-ig kitartottak az utódpárt mellett. Ráadásul ebben a ciklusban azzal is reális veszélyként számoltak az MSZP-ben, hogy az egykori és 2014-es MSZP-szavazók akár jelentős tömege szemében is reális alternatíva lehet a Jobbik akár 2018-ban, már amennyiben az MSZP-nek nem sikerül megőriznie a legnagyobb ellenzéki párt szerepét. (tovább…)

Gyurcsány titkolózik, pedig nyilatkoznia kellene a Czeglédy-ügyben

2017. október 8. vasárnap

Továbbra is hallgat Gyurcsány Ferenc a Czeglédy-ügyben, holott színt kellene vallania, miért pénzeli átlátszó kölcsönszerződések alapján az ügyvédet és bűnszervezetét – hangsúlyozta Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra, hogy néhány nappal ezelőtt, immár sokadszor kérték arra Gyurcsány Ferencet, hogy tisztázza, miért pénzeli Czeglédy Csabát és bűnszervezetét, átlátszó kölcsönszerződések alapján, de erre azóta sem válaszolt.

(tovább…)