‘Pártok’ kategória archívum

Orbán jobban tudja menedzselni az országot – Dopeman a Mandinernek

2021. január 17. vasárnap

Mandiner

Karácsony opportunista, Gyurcsány nagy túlélő, Orbán pedig nagyon jól lát a pályán – véli Pityinger Dopeman László, akit a napokban fideszesezett le a DK-közeli Nyugati Fény.

Ha a kormány bedurrantja a gazdaságot, állítja, rájuk fog szavazni, az ellenzék terve viszont kizárólag a zsákmányszerzés. A zenészt, influenszert kérdeztük a járványról, a buddhizmusról és arról is, megbánta-e a hírhedt szoborfejrúgást. Interjúnk. (tovább…)

Listázhatta a csepeli DK a Munkásotthon dolgozóit

2021. január 17. vasárnap

Csepel.info

Pártházként tekintett a Demokratikus Koalíció a Csepeli Munkásotthonra, a dolgozókat pedig listázhatták: legalábbis mindenkiről tudták, mely pártokra szavaznak. Ez is kiderült az elmúlt hetek üzenetváltásaiból.

Ábel Attila, a csepeli önkormányzat alpolgármestere Várkonyi András DK-s képviselő provokatívnak szánt kérdéseire válaszolt. Az alpolgármester aláhúzta: csak korábbi ellenzéki politikusok vannak a Munkásotthon vezetésében, és a decemberben Csepel érdekében lemondott pártképviselők helyére csak szakembereket delegált az önkormányzat.  (tovább…)

P+R parkolók: a főváros nem tarja az ígéretét

2021. január 15. péntek

csepel.hu

A csepeli HÉV kormányzati fejlesztése komoly mértékben tehermentesíti majd a dél-pesti és budapesti belvárosi úthálózatot. De csak ha lesznek hozzá új P+R parkolók is, ami már nem kormányzati feladatkör.

Ezt a főváros vállalta a várostörténelmi jelentőségű fejlesztésért cserében. Az ígéret azonban csak szavakban maradt meg, a fővárosi vezetés ugyanis az összes konkrét javaslatot lesöpri az asztalról – derül ki Tüttő Kata főpolgármester- helyettes leveléből.

(tovább…)

“Életem árán is megvédem!”

2021. január 14. csütörtök
Felajánlom Fekete-Győr Andrásnak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is a haza fegyveres szolgálatát, tegye le a katonai esküt. Legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája.
Mi mindent megteszünk és biztosítunk ahhoz, hogy “a magyar hazának önfeláldozó, feltétlenül kötelességtudó, minden körülmények között egyenes, szerény életmódhoz szokott, jövendő hivatásáért rajongó, lova­gias gondolkodású, ízig-vérig magyar tiszt” lehessen belőle.

(tovább…)

Bárkiből lehet országgyűlési jelölt Szanyi pártjában

2021. január 11. hétfő

Mandiner

„Benned van a szocializmus?” – ezzel a szlogennel a Facebookon toboroz jelölteket az ellenzéki előválasztásra az Igen Szolidaritás (ISZOMM).

A radikális baloldali szervezet hirdetése szerint nagyon egyszerű a jelentkezés, mindössze ezt a Google-kérdőívet kell kitölteni hozzá, amelyben a személyes adatok (név, cím, telefonszám, email-cím, születési dátum) mellett programjuk elfogadását kérik.

(tovább…)

Patkányirtás: ugyanaz a cég nyert, amelyik Karácsony szerint a patkányokat eresztette Budapestre

2021. január 11. hétfő

Válság ide vagy oda, ők még több pénzt kapnak

Magyar Nemzet

Nem csak a metró klímázása volt kamu, de az egész patkánykampány is

Ugyanazt a céget bízza meg a főváros a patkányirtással, amelyiket 2018-ban még fővárosi közgyűlési képviselőként Karácsony Gergely támogatott, majd a 2019-es önkormányzati választási kampányban főpolgármester-jelöltként már hazugsággal és csalással vádolt meg.

A Bábolna Bio Kft-nek másodszorra is aláígérő RNBH Konzorcium 2022 végéig a korábbihoz képest is több pénzért végezheti el Budapest patkánymentesítését. Karácsonyék szerint szakmailag és jogilag is tiszta szerződést kötöttek. (tovább…)

Ki itt az erőszakos? – az ellenzék megfeledkezett magáról

2021. január 9. szombat

Mandiner, Origo

Amikor a magyarországi ellenzék elfoglalta az Országgyűlés elnöki pulpitusát, és üvöltözve, sípolva, sikoltozva és szirénázva akadályozták az ülést

A baloldal Trumphoz és a washingtoni Capitoliumba betörő tüntetőkhöz hasonlítja Orbán Viktort és a jobboldal híveit, mondván: erőszakosak, nem tudják elviselni a vereséget. Megnéztük, hogy állnak ezzel az ellenzéki politikusok.

A csütörtöki washingtoni eseményeket követően, amelyek során a Trump-párti tüntetők egy része, meg antifasiszták és legalább egy BLM-aktivista (!) betörtek a Capitolium épületébe, a magyar ellenzéki politikusok elkezdték teljes erővel hirdetni legújabb narratívájukat. Eszerint Trump nem tudja elfogadni a vereséget, és erőszakhoz vezető társadalmi válságba taszítja Amerikát, pontosan úgy, ahogy Orbán Viktor és hívei teszik Magyarországgal. (tovább…)

Baráti tűz: most halottakkal kampányolt volna Hadházy de rossz helyen

2021. január 8. péntek

Ripost

Korábban Szekszárdon a koronavírusos betegekhez próbált berontani

A kormányt akarta bírálni, de a nagy akarásban egy baloldali önkormányzatnak rontott neki. Aztán meg még az is kiderült, hogy…

Hadházy Ákos a Facebookján kitett egy videót – pontosabban csak egy linket, amin megnézhető a felvétel -, ami szerint a szentendrei halottasházban méltatlan körülmények vannak, a halott embereket egymás hegyén-hátán tartják. (tovább…)

A csepeli MSZP most sem emlékezett meggyilkolt képviselőjére

2021. január 8. péntek

Csepel.info

Kezdetben ezrek emlékeztek a két ártatlan áldozatra, ma sokan azok sem, akiknek illene

Hiába volt MSZP által delegált alpolgármester, és halálakor az MSZP frakció helyettes vezetője, úgy tűnik, hogy a párt még mindig haragszik Takács Józsefre, amiért nem simította el Deme Gábor sikkasztási ügyét.

Ahogy arról beszámoltunk, 12 évvel ezelőtt gyilkolták meg Csepelen Takács József iskolaigazgatót, valamint tanártársát Papp Lászlót. Takács József pártonkívüliként, de MSZP-s képviselőként politizált, 1998-2002 között a csepeli önkormányzat alpolgármestere volt. Meggyilkolása idején a párt frakciójának helyettes vezetőjeként dolgozott. (tovább…)

Újabb MSZP-s videó: törvényt sértett Bangóné és a HVG

2021. január 6. szerda

Csepel.info, HVG

Bangóné és Takács Krisztián az eset után a Fidesz irodájánál

Kénytelen volt helyreigazítást közzétenni a HVG, miután a bíróság is megállapította, hogy az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóval és Takács Krisztiánnal közösen törvényt sértettek, amikor a politikusok videóját közzétették – derül ki a lap egyik gondosan eldugott cikkéből.

A személyiségi jogok és a törvények állítólagosan nagy barátainak a helyreigazításhoz 15 hónap és egy bírósági ítélet kellett. (tovább…)