‘Vélemény’ kategória archívum

Bangóné: ki az a Juhász Péter?

2018. január 29. hétfő

Pesti Srácok, Csepel.info

Ki az a Juhász Péter – tette fel a kérdést Bangóné Borbély Ildikó az ATV-ben, amikor a műsorvezető közölte vele: Juhász Péter szerint az MSZP arra törekszik a közelgő országgyűlési választásokon, hogy más ellenzéki pártok jelöltjeit lehetetlenítsék el.

A történet előzménye, hogy Juhász Péter szombaton bunkózott egy kicsit Bangónéval az Együtt csepeli kampánynyitó rendezvényén. Ő ezt mondta: (tovább…)

Baloldali “öngyilkos kommandók” a budapesti választókerületekben

2018. január 8. hétfő

Vélemény – Pindroch Tamás

Fotó: Mno.hu

Tegnap Újpest, ma Csepel, holnap a Belváros, Zugló és Óbuda – ez csak néhány budapesti választókerület, ahol a balos jelöltek összecsaphatnak a választásokon. Ez tiszta Monthy Python.

“Mi vagyunk a Júdeai Nemzeti Front elit öngyilkos alakulata. Öngyilkos alakulat, támadás!” A keresztre feszített Brian megmentésére érkező elit csapat tagjai aztán annak rendje és módja szerint mellbe is döfik magukat a kardjukkal – ez a jelenet ugrik be a zseniális Brian élete című filmből a hazai baloldal újabb akcióiról. (tovább…)

Újév Nyugaton

2018. január 4. csütörtök

Vélemény – Bayer Zsolt

Csak Franciaországban 650 gépjárművet gyújtottak fel szilveszter éjjelén

Persze, tehetünk úgy, mintha ez lenne a normális. Mintha az új évnek éppen így kellene beköszönnie. Brüsszel hírhedett negyedében, a Molenbeek-Saint-Jeanben autókat gyújtottak fel, majd a kiérkező rendőröket kőzáporral és Molotov-koktélokkal fogadták. (Brüsszel és a világ már csak Molenbeeknek nevezi ezt a no-go zónát, a Saint Jean lemaradt, ami tökéletesen illik az összképbe, mit is keresne Szent János arrafelé…)

Németországban „védett zónákat” alakítottak ki a nőknek szilveszterre, arra az esetre, ha megtámadnák őket. Aztán szinte győzedelmesen jelentették, hogy „idén sokkal kevesebb nőt ért erőszak, mint tavaly”; kicsit ront az összképen, hogy ezzel szemben rendőröket, tűzoltókat, mentősöket támadtak meg. (tovább…)

Szabó Szabolcs is tudja, ki Karácsony Gergely árulója?

2017. december 11. hétfő

Csepel.info

szabó-szabolcs-juhász-péter

„A fasznak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”- mondta egy hangfelvétel szerint az Együtt-PM volt kormányfő-jelöltje egy zárt ülésen. Karácsonyt azóta az MSZP kiáltotta ki miniszterelnök-jelöltjének, az Együtt pedig emiatt “kitagadta” őt.

De nem ám akárhogy: a már idézett hangfelvételt kiszivárogtatták. Karácsony Gergely a Klub Rádiónak beszélt arról, hogy árulója az Együtt egyik elnökségi tagja lehetett. Tipikus balliberális magatartás a diktafonozás, és a felvétel nyilvánosságra hozatala. Na de ki volt az áruló? (tovább…)

Egy hét két mondatban – avagy az élet a legjobb kabaré

2017. december 11. hétfő

Vélemény – Ábel Attila

Az MSZP új imázsa a gyengeség, ezért olyan külső miniszterelnök-jelöltet választottak, aki polgármesternek katasztrófa, a pártját az MSZP-sek összetévesztik egy másikkal, de aki azért segített kinyírni az MSZP korábbi, saját miniszterelnök-jelöltjét, és akiről a régi barátai olyan új leleplező hangfelvételt adtak ki bosszúból azért, mert 1% helyett 3% esélye lett a miniszterelnökségre, amiben magát egy f@sznak tartja azért, mert miniszterelnök-jelölt lett.

Mindeközben összefogott az MSZP, a DK, a Momentum, az Együtt, a PM és az LMP a régen nácinak, most éppen demokratának tartott Jobbikkal, hogy legyőzzék a Fideszt Solymáron, és még ez sem sikerült nekik. (tovább…)

Karácsony Gergely: „A fasznak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”

2017. december 10. vasárnap

Mandiner

Ezt mondta Karácsony Gergely, az Együtt-PM volt kormányfő-jelöltje egy zárt ülésen. Karácsonyt azóta az MSZP tartja lehetséges miniszterelnök-jelöltjének.

„Alapvetően az az érzésem, hogy a f.sznak hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem” – mondja Karácsony Gergely, az Együtt-Párbeszéd Magyarországért baloldali választási szövetség volt miniszterelnök-jelöltje egy, a Híradó.hu birtokába került hangfelvételen, ami egy zárt ülésen készült. (tovább…)

Ide süllyedtünk

2017. december 3. vasárnap

Vélemény – Novák Előd

Ide süllyedtünk: a CEU alapítója és korábbi rektorhelyettese, George Soros helytartója az Alfahíren is hirdetheti, a pártlap által is büszkén kiemelve, hogy „a radikalizmusától (és radikálisaitól) megszabadult Jobbik” mennyivel jobb lenne a magukfajták számára kormányon, mint a Fidesz, hiszen a Jobbik pl. “teljesen megváltoztatta Brüsszellel kapcsolatos álláspontját”, s legutóbb Soros embereként már ő maga moderálhatta a béruniós Jobbik-konferenciát.

Bizony, már a saját, nemzeti pénzpolitikát is feladná a párt az euró – korábban ellenzett – bevezetésével, de hát eggyel több vagy kevesebb köpönyegforgatás, korábbi választási ígéret megszegése, nem számít…

(tovább…)

Itt a balliberális indulók listája – Csepelen érdekes verseny lehet

2017. november 27. hétfő

ATV, Csepel.info

Az ATV főmunkatársa megszerezte a legfrissebb listát az MSZP–DK megállapodásról az egyéni körzetekben. Molnár Gyula MSZP-elnök ezt a listát vitte hétfőn a szocialisták elnökségi ülésére. Eszerint 55-45 arányban osztják el a 106 körzetet, Budapesten már az Együtt és Párbeszéd is számíthat két körzetre. Horváth Imre helyett Újpesten a DK-s Varju László indulna, az MSZP elnöke, Molnár Gyula pedig a XXII. kerületben.

A nyilvánosságra került lista alapján – amennyiben az Együtt és a Párbeszéd elfogadja az alkut – Csepelen és Soroksáron Szabó Szabolcs, az Együtt jelöltje indulhat a 2018-as tavaszi választáson, mint közös jelölt. De csak névleg. A Csepel.info ugyanis úgy tudja, hogy az Együtt politikusából elege van a helyi MSZP-nek és a DK-nak. Így könnyen lehet, hogy fékezett habzású lesz a kampány a két nagy ellenzéki párt részéről, híveik pedig a háttérben inkább a Jobbik jelöltjét támogatják. (tovább…)

Morvai: fáj az, amit Vona csinál

2017. november 23. csütörtök

888

Nem biztos, hogy vállalna Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő egy újabb ciklust Vona Gáborékkal, mivel elmondása szerint “csak olyasmit vállalok, ami egyezik az elveimmel.”

A 2006-os rendőrterrort megszenvedő és azután az áldozatoknak jogvédelmet biztosító Morvai a Heti Válasznak adott interjújában kemény szavakkal bírálta az elveinek, értékrendjének hátat fordító Jobbikot. Többek között elmondta, bizonytalan a tekintetben, hogy vállalna-e még egy ciklust a jelenlegi, Vona Gábor-féle Jobbikkal, ugyanis

(tovább…)

Szabó Szabolcs vallja be, miért nem támogatta a kártérítést? Ki a tolvaj, képviselő úr?

2017. november 15. szerda

Németh Szilárd Facebook oldala

Az Országgyűlés kedden határozatban kérte fel a kormányt, hogy gondoskodjon a Czeglédy-ügyben ki nem fizetett fiatalok és nyugdíjasok rendkívüli kárrendezéséről. A parlament 148 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 3 nem ellenében fogadta el fideszes képviselők erről szóló indítványát.

A Ház döntése alapján a kabinetnek a lehető leggyorsabban ki kell fizetnie azokat, akiket Czeglédy Csaba, az MSZP, a DK és az Együtt szombathelyi képviselője és társai tudatosan megkárosítottak.

(tovább…)