‘Vélemény’ kategória archívum

Több ezer muszlim harcos vonult át Európán – Szabó Szabolcs büszke rá, hogy segített a migránsoknak

2017. szeptember 12. kedd

Csepel.info

Szabó a határon panaszkodik 2015-ben: az Együtt megszüntetné az ország védelmét, és betelepítené az illegális bevándorlókat

“Igen. Képzelje, segítettem az ellátásukat” – válaszolta egy vitában dr. Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő az országot elözönlő illegális határátlépőkről. Hiába figyelmeztetett a kormány arra, hogy a dokumentumok nélkül vagy hivatalosnak látszó útlevéllel érkezők között terroristák vannak, az ellenzéki politikusok ezt tagadták. Szabó és társai egyenesen támadták a kormányt a határvédelem és a kerítésépítés miatt, maguk pedig látványosan segítették az illegális migránsokat. A német szövetségi bűnügyi hivatal legújabb adatai szerint eközben több ezer muszlim harcos az Iszlám Állam által hamisított szíriai útlevéllel igazolta magát – és fogadták el a balliberális politikusok segítségét.

Dr. Szabó Szabolcsnak eszében sincs bocsánatot kérni a tetteiért. Pártjával most is az illegális migránsok tömeges Magyarországra telepítésén dolgozik, aminek Csepel és Soroksár látná a leginkább a kárát. (tovább…)

Hol vannak ilyenkor a Soros György által pénzelt állatvédők?

2017. szeptember 10. vasárnap

Németh Szilárd Facebook oldala

Hol van ilyenkor a Négy Mancs, Hol vannak ilyenkor a Soros György által pénzelt állatvédők? Hová bújtak – a mostanában hirtelen az állatok jogaiért (is) küzdő – liberális megmondókká és rettegőkké átvedlett Jobbikos politikusok?

Ma reggel az RTL II akaratán kívül is az álszent, hazug és kizárólag a pénz hatalmát fenntartani akaró PC világot leleplező filmecskét tűzött műsorára. Az Ízek szerelmese 42. részében kiemelkedő kulináris értékként, követendő példaként mutatják be  a libatömést, a libamáj-hizlalást. Azt, amit, nekünk magyaroknak meg akartak tiltani, ami ellen brutális bojkottot és megalázó kampányt indítottak, ami miatt  a magyar gazdákat és feldolgozókat tönkre akarták tenni.

Regisztráció után a kisfilmet itt megnézhetitek, tanulságos!

(tovább…)

Sztárépítészek is jelentkeztek a dél-pesti Galvani-híd megtervezésére

2017. szeptember 8. péntek

HVG, Csepel.info

Már nagy nemzetközi építész irodák is bejelentkeztek a Dél-Pest, Csepel és Dél-Buda közé tervezett hídra. A nyomvonal elkerülné az összes már most is leterhelt utat, ám jelentősen javítana Csepel, Buda és Pest közlekedésén. Azok szerint lenne ez hátrány, akik korábban ugyanezt előnynek tartották.

A nagy nemzetközi építész irodák is érdeklődnek a Dél-Pestet Csepellel összekötő híd iránt – írja egy szakportál híre alapján Vitézy Dávid a Facebookján. A hidat, amely nem hozná be a forgalmat Csepel belvárosába, ám a jelenleginél sokkal több lehetőséget nyújtana a csepelieknek a közlekedésre, évtizedekig támogatta az MSZP és a liberálisok. Most pont azért támadják, amit előnynek tartottak: mert nem hozná be a forgalmat Csepel belvárosába. Érdemes egy gondolatkísérletet tenni. Vajon, ha a csepeli belváros jelenlegi terhelését növelő másik hídkoncepció nyer, ugyanez a csepeli ellenzék mit mondana róla és a vele járó légszennyezésről?

(tovább…)

Botka szerint a népvándorlás álprobléma

2017. szeptember 7. csütörtök

Elképesztő videók kerülnek elő

Csepel.info

Ha nem látja az ember a két szemével, el sem hiszi. Botka László gyakorlatilag ugyanazt üzeni egy videóban most, amit Kunhalmi Ágnes 2015-ben. Kunhalmi akkor nevezte álproblémának a népvándorlást, amikor másfél millió migráns tartott Magyarország felé. Most Botka szavai  is erre utalnak, miközben több millió illegális bevándorló követi az első hullámot Európába.

Az MSZP videóban reagált arra, hogy Magyarország veszített a kvótaperben, és az egyértelműen politikai döntés alapján el kell fogadnia a kötelező kvótát. Ha elfogadjuk a döntést, kész a precedens arra, hogy akár több százezer illegális bevándorlót is betelepítsenek. Pedig mi aztán biztosan nem hívtuk őket az unióba. Ráadásul garantáltan azokat kellene befogadnunk, akiket Németországnak és a skandináv országoknak a legminimálisabb szinten sem sikerült munkára fogniuk, integrálniuk. (tovább…)

Európa elvesztése

2017. szeptember 7. csütörtök

Bayer Zsolt

iijanospaltermigransok

Tudtuk, hogy el fogjuk veszteni. Hiszen az EU nem engedhette meg magának, hogy jogszerűen, tisztességesen, törvényesen járjon el, mert ha jogszerűen, tisztességesen és törvényesen járt volna el, akkor fel kellett volna adnia minden eddigi álláspontját a migráció ügyében.

Az EU migrációs politikája tragédia. És szinte lehetetlen eldönteni, hogy az EU (és a tagállamok) vezetőinek a többsége pusztán idióta, vagy cégéres gazember. Az EU migrációs politikája az önfeladás politikája. Az EU migrációs politikája öngyilkosság. Az EU (és a tagállamok) vezetőinek a többsége éppen most, a szemünk láttára tesz tönkre egy földrészt, egy kultúrát, egy civilizációt, most tesznek tönkre nemzetállamokat és nemzeteket, egy vallást, mindent, ami élhető élet, most dobják fel a liberalizmus rulettjén a zöld nullára a jövőnket. (tovább…)

A politika megerőszakolta az európai jogot és az európai értékeket

2017. szeptember 6. szerda

 

Az Európai Bíróság döntése felháborító és felelőtlen, mert veszélyezteti Magyarország és egész Európa jövőjét és ellentétes a magyar emberek és az európai nemzetek érdekeivel.

Ma az Európai Bíróságon politikai döntés született. A politika megerőszakolta az európai jogot és az európai értékeket. Ez elfogadhatatlan, nekünk a magyar emberek akarata és biztonsága a legfontosabb! Amíg Fidesz-kormány van, addig Magyarország soha nem fogja végrehajtani a Soros-tervet!

(tovább…)

Emir Kusturica: Soros György áll a migránsáradat mögött

2017. szeptember 4. hétfő

Origo

Interjút adott Emir Kusturica, a valaha élt egyik legnagyobb filmrendező egy hírcsatornának. A szokványosnak tűnő beszélgetés hihetetlenül érdekessé vált, mert Kusturica – a tőle megszokott őszinteséggel – keményen elmondta a véleményét, hogy mit gondol a senki által meg nem választott brüsszeli vezetőkről, a terrorizmusról, a migránsokról vagy éppen a bevándorláspárti spekulánsról, Soros Györgyről. 

A bosnyák Emir Kusturica a nyolcvanas évek elején tűnt fel. Nem volt még harmincéves, amikor díjat nyert első mozifilmjével a velencei fesztiválon. Ez volt az Emlékszel Dolly Bellre? című film. Utána jött 1985, amikor a legnagyobb filmfesztivál legnagyobb díját kapta: Arany Pálmát Cannes-ban. A zsűrielnök egy Amerikában élő, nagy kelet-európai rendező volt, Milos Forman, akit saját fiatalságára emlékeztetett a fiatal zseni. A fesztivál második legfontosabb díját egyébként Szabó István kapta, a Redl ezredes című remekművéért.

(tovább…)

Ilyen az „összefogás” a színfalak mögött

2017. szeptember 4. hétfő

Vélemény – Ábel Attila

Nagy bejelentésekkel és jobb-rosszabb színészi játékkal tűzdelt előadás zajlik az ellenzéki pártoknál. A színjáték arról szól, hogyan lesz – vagy nem – balliberális összefogás és jobbikos szövetségkötés a választásokon. Beszélnek zárt ajtós egyeztetésekről; hogyan közelítik egymáshoz a programjaikat, hogyan akarják leváltani a Fideszt. A színfalak mögött ehhez képest már régen eldőlt, ki hol indul.

Csepelen például február óta tudjuk, hogy Szabó Szabolcs lesz a közös jelölt. Egyedül a DK illegeti még magát. Gyurcsányékat ugyanis Botka bekerítette és megszívatta. Ezért tartott a DK kampánynyitót másodikán. Felfújják magukat, mint a mesebeli béka, hátha a Botka megijed. Talán még be is mutatják a valóságban nem létező 106 jelöltjüket. De hamarosan beadják a derekukat. Muszáj nekik, mert hiába kapnak kevés pozíciót, a böllérkést ők akarják fogni a visszavágón, amikor a nyüszítő MSZP-t 2018-as választások után a vágóhídra húzzák. (tovább…)

Orbán Viktor Kötcsén: „Aki nem feszül meg a győzelemért, nem érdemli meg azt!”

2017. szeptember 2. szombat

Pesti Srácok

Zsúfolásig megtelt vendégekkel Kötcsén, a Dobozy-kúriánál fölállított óriássátor, ahol Orbán Viktor mondott beszédet a hagyományos Polgári Pikniken. A miniszterelnök legfontosabb üzenete az volt: a jövő évi választást el is veszítheti a jobboldal, és a győzelemért meg kell feszülni. Magyarország az elmúlt hét év eredményeinek köszönhetően Trianon óta nem volt olyan erős, mint most, ám ha kormányváltás lesz, minden eredmény elvész. A kormányfő többek között arról is beszélt: Európa iszlamizációja reális veszély.

A jövő évi választást el lehet veszíteni, de az esélyesség terhe mégis a jobboldalt nyomja – mondta beszédje elején Orbán Viktor. Hangsúlyozta: (tovább…)

Demeter Márta belépett az LMP-frakcióba

2017. szeptember 1. péntek

Index

Az MSZP képtelen a társadalom többségét megszólítani és hitelesen képviselni, miután többszörösen bebizonyította, hogy választóit cserbenhagyva bármikor hajlandó együttműködni a Fidesszel – állítja a párt korábbi politikusnője, aki az LMP frakciójában dolgozik tovább.

Nemrég felszólalt egy LMP által szervezett tüntetésen a Kossuth téren. Korábban pedig a Magyar Nemzet írta, hogy egyre szorosabbra fűzi a kapcsolatát a párttal. Mi is úgy értesültünk róla, hogy belép az LMP-frakcióba. Igaz ez? (tovább…)