‘Vélemény’ kategória archívum

Niedermüller Péter megmutatta a baloldali politizálás lényegét

2021. február 10. szerda

Zeneiskola helyett FreeSZFE Központ. Valódi értékteremtés helyett tüntizgetés. Fejlesztés helyett politikai cirkusz.

Első olvasatra azt gondolhatná a kedves olvasó, hogy most miért hisztizek egy zeneiskola miatt. Azonban fontos leszögezni, hogy itt sokkal többről van szó, mint egy zeneiskoláról. Ez az erzsébetvárosi történet tökéletesen bemutatja a baloldali politizálás esszenciáját. Apróságnak tűnhet, mégis, ha kivetítjük országos szintre, akkor elgondolkodtató események tanúi lehetünk.

(tovább…)

Miért akarják kinyírni a liberálisok a saját szavazóikat?

2021. január 31. vasárnap

Vélemény – Paranoid Android, Mandiner

A jobboldaliak, meg a normálisak, akik hallgatnak Orbán Viktorra be lesznek oltva tavasz végére, a többi hülye meg várja azokat az oltóanyagokat, amelyeket a nyugatiak sem kapnak meg.

„A hülyeségek záporában már fel sem tűnt senkinek, hogy a liberális értelmiség elégedett mosollyal az orcáján nekilátott kinyírni az ellenzéki, vagyis a saját szavazóit. A szándék első lépésben következik az ellenzéki okosok jelenlegi kommunikációjából, de a világ legokosabb és legnemesebb embereinek természetesen nincs elég esze, hogy észrevegyék magukat. Zsenikéim ugyanis azt mondják, hogy az orosz és a kínai vakcina halálos, és ők, meg akik hallgatnak rájuk csakis valamelyik nyugati oltóanyaggal engedjék beoltatni magukat. (tovább…)

Közös közleményben hívják fel a figyelmet a helyi pártok a koronavírus elleni oltás fontosságára

2021. január 26. kedd

Csepel.hu

Egy felhívást tett közzé közösségi oldalán Borbély Lénárd csepeli polgármester, ahol a városvezető és a kerületi frakcióvezetők aláírásukkal a koronavírus elleni oltás fontossága mellett tették le a voksukat.

A felhívás szerint a csepeli önkormányzatban helyet foglaló politikai pártok és civil szervezetek képviselői, politikai hovatartozástól és világnézeti gondolkodástól függetlenül, arra kérik minden csepeli lakost, hogy jelentkezzenek az Európai Unió és Magyarország által engedélyezett koronavírus elleni védőoltásra.

(tovább…)

Orbán jobban tudja menedzselni az országot – Dopeman a Mandinernek

2021. január 17. vasárnap

Mandiner

Karácsony opportunista, Gyurcsány nagy túlélő, Orbán pedig nagyon jól lát a pályán – véli Pityinger Dopeman László, akit a napokban fideszesezett le a DK-közeli Nyugati Fény.

Ha a kormány bedurrantja a gazdaságot, állítja, rájuk fog szavazni, az ellenzék terve viszont kizárólag a zsákmányszerzés. A zenészt, influenszert kérdeztük a járványról, a buddhizmusról és arról is, megbánta-e a hírhedt szoborfejrúgást. Interjúnk. (tovább…)

Karikó Katalin: Nem túlzás azt mondani, hogy magyar ész volt benne!

2021. január 5. kedd

Mandiner, Csepel.info

“Ha örülnének, hogy én is magyar vagyok, egy nyelvet beszélünk, hát jó lenne.”

Orbán Viktor vasárnap reggel a Kossuth Rádióban „kisújszállási asszonyságnak” nevezte Karikó Katalint, akinek a szabadalma alapján fejlesztettek ki több Covid-19 elleni védőoltást is. A kijelentésből a baloldal politikai vitát kreált: erről a világhírű biokémikus azt mondta, mások vitája. A miniszterelnök úgy fogalmazott: “kis túlzással, de nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy magyar vakcina, amerikai pénz és magyar ész van benne”. Karikó Katalin szerint ez nem túlzás. (tovább…)

Kövér László: Óriási erők fognak megmozdulni, hogy a választásokat kívülről manipulálják

2020. december 28. hétfő

Pesti Srácok

Arra kell felkészülni, hogy Brüsszelből és a tengerentúlról óriási erők fognak megmozdulni a következő másfél évben, hogy a magyar választások eredményét kívülről, illegitim módon manipulálva a nekik megfelelő irányba vigyék – mondta Kövér László házelnök a Hír TV Bayer Show című műsorában.

Látjuk, hogy ez egy háború, nehogy valaki félreértse, itt már nem demokratikus küzdelemről van szó és nem tisztességes választásokról. És nem abban az értelemben, ahogy ők azt kétségbe vonták, hanem abban az értelemben, ahogy azt Amerikában lehetett látni, ha ott megtörténhetett mindaz, ami megtörtént és azt hagyjuk, hogy erre az ilyen-olyan bíróságok milyen választ adtak, mert attól a tények azok tények, a jog pedig egy másik dimenziója az életünknek, ha azt látjuk, hogy ott lehetséges volt, akkor ne legyenek illúzióink, hogy ez itt is lehetséges lesz – mondta Kövér, aki szerint mindent, a szó szoros értelmében mindent meg még azon túl is, amit el tudunk képzelni el fognak követni annak érdekében, hogy ezt a kormányt megbuktassák. (tovább…)

Csak az elvakult ballib politikusok vinnék a homoszexualitást az óvodákba

2020. október 13. kedd

Csepel.info

Igaza volt Borbély Lénárd csepeli polgármesternek, valamint az őt követő fideszes polgármestereknek akkor, amikor kitiltották az önkormányzati óvodákból a “Meseország mindenkié” című könyvet azzal az indokkal, hogy az nem óvodásoknak való. És ezt most már nem csak gyermekvédők állítják, hanem a könyv szerkesztője és kiadója is.

Vajon tényleg meleg Hamupipőkével és transzszexuális Bambival akarja a könyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület beleverni az LMBTQ-propagandát a gyerekek fejébe? – tette fel a kérdést Nagy Boldizsárnak, a könyv szerkesztőjének marie claire újságírója. Miközben a balliberális politikusok már az óvodások fejét tömnék a könyv “meséivel”, a szerkesztő szerint a kiadványuk egyáltalán nem ovisoknak és nem óvodákba való. (tovább…)

Miért nem valók óvodákba a homoszexuális mesék?

2020. október 12. hétfő

Szemlélek magazin

Nagy port kavar egy gyermekek számára készült könyv, mely a nemi indentitásról is tartalmaz történeteket. A közismert neveléskutatóval arról beszélgettünk, hogy milyen hatásai lehetnek a gyermeklélekre.

– Olvastad a könyvet?
– Igen, egy-két jó írás is található benne, de a legnagyobb rész valójában a nemek összezavarásáról szól. Az alattomosságát tartom a legkárosabbnak. Ez így megtévesztő. Olyan, mint a trójai faló. A kezembe vettem, gyönyörű rajzok vannak benne, ritmikus verselés, ami odáig vezet, hogy a herceg a herceg karjaiban találja magát. Közben semmi nem figyelmeztet a végkifejletre. Sok drasztikusan sulykoló elemet tartalmaz több „meséje” is. Holott egy mese nem sulykol, hanem sugall. A klasszikus és művészi értékekkel bíró mese finoman, de nagyon egyértelműen juttat el az alapigazságokig. Ez a mesekönyv pedig egy nagyon-nagyon kis zugba, egy részterületre viszi el az olvasót. Ezért kérdezem, miért nem írjuk rá, hogy ez a könyv alapvetően az azonos neműséggel vagy mássággal foglalkozó írások gyűjteménye. Ez lenne a legkevesebb. (tovább…)

Egymást vádolják a baloldali politikusok a borsodi vereségük után

2020. október 12. hétfő

Magyar Hírlap

Az ellenzék olyan helyzetet teremtett, amelyben csak veszíthetett – írta a kormánypárti sikerrel zárult borsodi időközi választás kapcsán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán.

Hadházy Ákos szerint nagyon rossz volt a baloldali szivárványkoalíció stratégiája, hiszen a 2018-as választásokhoz képest nemhogy csökkent, hanem nőtt a Fidesz előnye.

(tovább…)

Kell-e szex, pia és cigi az ovisoknak?

2020. október 8. csütörtök

Szabó Szabolcs homoszexhez juttatná a csepeli gyerekeket

Csepel.info

Fotó: Transindex.ro

Az ellenzéki Szabó Szabolcs felháborodott azon, hogy Borbély Lénárd polgármester a csepeli óvodákba nem enged leszbikus, homoszexuális és genderpropagandát – értesült a Csepel.info.

A liberális politikus a Facebook oldalán állt ki amellett, hogy a gyerekeknek homoszexuális hercegekről, leszbikus Hamupipőkéről, nemváltásra vágyó hősökről meséljenek az óvodákban. De persze úgy írt erről, mintha a gyermekek védelme helyett könyvek betiltásáról lenne szó. (tovább…)