‘Vélemény’ kategória archívum

Bayer Zsolt: Feszülten várunk

2017. március 10. péntek

Vélemény – Bayer Zsolt

bayer zsolt 2

Valami történhetett, mert szegény Momentum még úgy aludt el, hogy ő a gyöngyharmat, és mire felébredt, kiderült, hogy ő is csak trágyalé. Utoljára Gregor Samsa járt így, amikor undok rovarrá változott.

Még nem lehet tudni pontosan, hogy mi történt, de már a HVG-n a bülbülszavú Tóta W. is kiosztotta őket, a Mandineren is azt tolják mindenféle blogokon, hogy nagy a baj velük. Ha jól értem, arrogánsak, vagy mi, ami persze mindaddig nem volt baj, ameddig megfelelő irányba voltak arrogánsak. (tovább…)

Kilenc osztályos iskola – új remény az országnak

2017. március 9. csütörtök

Vélemény – Forgács István

Forgács István 2016.07.20. Fotó: Horváth Péter Gyula

Forgács István (fotó: Horváth Péter Gyula)

Ez a legfontosabb teendő. Örülök, hogy a kormány meg meri majd lépni.

Nem, egyáltalán nem túlzó a cím. Ez az a döntés, amivel a rendszerváltás óta létező kormányok közül elsőként a mostani valóban tehet – és sokunk reménye szerint tesz is – azért, hogy az ország társadalmi és gazdasági viszonyai jó irányba változzanak. (tovább…)

A 444 és a HVG olvasói is fellázadtak a Soros-hanta ellen

2017. március 8. szerda

Csepel.info

szabo_sz_nagypentek02

Ez a Soros-féle szervezet által mutogatott “szörnyű rendőrségi megsebesítés” sokkal inkább egy drótkerítés által okozott horzsolásra emlékeztet

Még a legelvakultabb liberális olvasók is kamunak tartják az Orvosok Határok Nélkül nevű szervezet kormányellenes vádaskodásait – derül ki a 444 és a HVG fórumán.

A HVG és a Soros György által pénzelt 444 a szintén Soros György által pénzelt Orvosok Határok Nélkül szervezet vádjaival próbálták támadni a kormányt, azt állítva, hogy a magyar határon különböző trükkös módszerekkel bántalmazzák, kínozzák a szegény illegális határátlépőket. A liberális lapok azonban aligha számítottak arra, hogy a saját olvasóiknak is van már annyi tapasztalatuk, hogy nem hiszik már el ezeket az állításokat. (tovább…)

Ezért nem támogatta Szabó Szabolcs a nagypénteki ünnepnapot

2017. március 8. szerda

Csepel.info

szabo_sz_nagypentek

Készül a magyarázat: nagypéntekért is Orbán a hibás

Ritka pillanat volt a keddi, amikor kormánypártok és ellenzék együtt szavazták meg nagypéntek ünnepnappá nyilvánítását. Illetve mégsem mindenki. Fodor Gábor és Szabó Szabolcs ezt sem támogatták.

Szabó Szabolcs videóüzenetben árulta el, hogy miért nem képviselte Csepel és Soroksár lakosságát. Természetesen a muszlim illegális migránsok és a Fidesz miatt. (tovább…)

Videó: ezt akarja elérni Juhász Péter és Szabó Szabolcs

2017. március 6. hétfő

Verekedést provokálnak, aztán áldozatként mutatják be magukat

Csepel.info, 888

14566413_1203172083080338_9003499953436652526_o-1

A liberálisok szerint az a demokrácia, ahol rajtuk kívül másnak nincs joga ünnepelni, véleményt nyilvánítani vagy megszólalni: aki nem liberális, az nekik nem ember

A nemzeti ünnep besározása érdekében ismét provokációt tervez az Együtt. Juhász Péter és Szabó Szabolcs is azért hívja a híveiket, hogy verekedést provokáljanak a március 15-én ünnepelni vágyó emberekkel. A liberálisok nem fogadják el, hogy rajtuk kívül másoknak is joguk van a szólás- a vélemény- valamint a gyülekezési szabadsághoz. Ennek érdekében Soros György szervezeteinek receptjét váltják be Magyarországon. Videót is tudunk mutatni, hogyan folyik ez az Egyesült Államokban és nálunk.

Szombaton, március 4-én tartották a “March 4 Trump” elnevezésű rendezvényt, aminek keretében az USA számos városában vonultak fel Trump mellett. Persze volt, ahol megjelentek az agresszív “liberális demokraták”, akik nem tűrik az övéktől eltérő véleményeket. A legkomolyabb összetűzés a békés felvonulók és a provokátorok között Kaliforniában volt, Berkeley városában. A hely ismerős lehet olvasóinknak, ahogyan a 888.hu is beszámolt róla, itt gyújtogattak azért, mert Milo Yiannopoulos előadást akart tartani. (tovább…)

Háromszintes kézműves sörházat nyitott a Rizmajer a Blahán

2017. március 3. péntek

Szeretlekmagyarorszag.hu, MR.Gabee, Csepel.info

IMG_0199cimk
Tizenkétféle sört csapolnak, de az igazán nagy dobás a melegkonyha: frissensülteket, hamburgert, lángost és melegszendvicset is vehetsz, ha megéheznél.

A 23 évvel ezelőtt alapított Rizmajer Kézműves Sörfőzde igazi fogalomnak számít Csepelen: hiába a félreeső helyszín, sokan még a város másik feléből is elzarándokolnak hozzájuk. Adta magát a kérdés, hogy ha ilyen népszerűek, miért nem nyitnak sörözőt a belvárosban is. Nos, ennek most jött el az ideje: a Nagykörúton, a Blaha Lujza tértől 1 percre alakítottak át egy volt ruhaüzletet.

(tovább…)

Elmaradt a találkozó: Szabó Szabolcs Szombathelyig futott

2017. február 25. szombat

Csepel.info

Szabó Szabolcs

Hívei szerint az összefogás mellé kellene állnia, nem pedig színes szappanbuborékokat eregetni

Elmaradt Botka László és Szabó Szabolcs péntekre tervezett találkozója, miután Szabó egészen Szombathelyig menekült, nehogy összefusson és beszélnie kelljen az MSZP politikusával. Gyanítható legalábbis, hogy Szabó Szabolcs adott kosarat a miniszterelnöki babérokkal kacérkodó szegedi polgármesternek. Botka álma a Gyurcsány és DK nélküli összefogásról így egyelőre a látóhatáron sincs. A legabszurdabb, hogy ezt éppen azok akadályozzák, akik 2014-ben Gyurcsány és DK nélküli összefogást követeltek.

A mai napot Szombathelyen töltöttem, ahol a vidéki színházak helyzetéről tájékozódtam.” – írta Facebook oldalára Szabó Szabolcs, aki kamunak nevezte a Botka László és közte péntekre tervezett találkozó hírét. Lapunk MSZP-s informátora azonban még nem tévedett. Így valószínűbb, hogy Szabó konzultált az Együtt vezetésével, és kikosarazták az összefogásról tárgyalni akaró Botka Lászlót. Ezért egyelőre nincs semmilyen párbeszéd, nemhogy a Fidesz-KDNP leváltásának reménye. (tovább…)

A Momentum és Botka lesz a mesterterv?

2017. február 23. csütörtök

Vélemény – Ábel Attila

a-momentum-es-botka-lesz-a-mesterterv

A magyar baloldal most olyan, mint egy maffiaregény. Először megjelenik egy fiatal csapat, és bandaháborút kezd a régiek ellen. Nagyban megy a leszámolás, fröcsköl a vér. Aztán hirtelen az új banda és az egyik régi harapófogóba fogják a többieket. Mire azok rájönnek, hogy a mindenki ellen fellépő újak csak szerepet játszottak, már ott állnak az elsötétített kocsmában, hátuk mögött a fojtózsinórt szorongató, röhögő régi haverokkal.

Egy ismerősöm azt állítja, hogy Lendvai Ildikó az egyik tanácsadója a Momentum Mozgalomnak. Elmondása szerint Lendvai oktatta őket arra, hogyan használják ki az olimpiát politikai céljaikra. De a mozgalom látszólag a teljes “régi” politikai elit ellenpólusaként jött létre. Kihasználták a csodavárást és a tehetetlen dühöt, ami a balliberális szavazókban felgyűlt. Most azt állítják, hogy országos hálózatot építenek. Holnap szerintem azt fogják, hogy mindenki fél, és ezért nem sikerül. Az ugyanis nyilvánvaló, hogy a többi ellenzéki párt két perc alatt kinyírja őket vidéken, ahol senkit sem ismernek. Ha a Momentum valóban hatalomba akar kerülni, muszáj lesz nekik egy már létező, nagy párttal szövetkezniük. (tovább…)

Az ellenzék az olimpia mellett állt, most ellene lobbiznak

2017. február 17. péntek

Origo

az-ellenzek-az-olimpia-mellett-allt

Az ellenzéki pártok nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát a 2024-es olimpiára – mondta Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

A Magyar Olimpiai Bizottság szerint az ellenzéki pártok meggyengítették Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát. Ezek után a Fővárosi Önkormányzat jogosultsága, hogy Budapest fenntartja-e szándékát a hazai rendezésű olimpia megrendezésére. Borkai Zsolt elnök úgy fogalmazott: a MOB mint a pályázat egyik benyújtója, a szakmai oldalt képviseli ebben a témában.

(tovább…)

Egyenjogúság

2017. február 9. csütörtök

Vélemény – Bayer Zsolt

Könyörögve kérek mindenkit, mielőtt elolvassa az alábbiakat, feltétlenül nézze meg ezt:

Sikerült? Kurva jó, mi? Valamikor a nyolcvanas évek közepén láttam először a Brian életét, azóta úgy félévente bele-belenézek, sírva röhögök, egyszerűen nem tudom megunni.

Azt viszont soha nem gondoltam volna, hogy a Monty Python elmebeteg szatírája, abszurdja egyszer maga lesz a rögvalóság. Na, akkor most olvassák el ezt: (tovább…)

A nagy összeesküvés

2017. február 7. kedd

Vélemény – Ábel Attila

a-nagy-osszeeskuves

Hallom a Gyurcsánytól, hogy összeesküvést szőnek ellene. Mert a baloldalon néhányan szóba állnak egymással, és őt nem hívják.

Úgy tűnik, hogy akik csak árokásásról beszélnek több mint tíz éve, már csak árokásásban tudnak gondolkozni. A szokás hatalma. Ezért nyírnak mindenkit, aki szóba mer állni – netán egy sportág vagy város érdekben – a kormánnyal. A NER a fő ellenség. De ha valaki értelmesen mer véleményt alkotni, és nem azt szajkózza, hogy óriási a munkanélküliség, tönkre ment a gazdaság, négymillióan éheznek, netán épp úgy szeretne olimpiát mint másfél éve, annak is pusztulnia kell. (tovább…)

Íme, itt van Nagy-Magyarország!

2017. január 31. kedd

Vélemény – Ábel Attila

sikoltozo_liberalis

Amikor nem az nyer a választáson, akit ők akarnak, akkor előbb csalásról beszélnek. Aztán a szavazók lesznek hülyék. Sőt, a Facebook is hibás, mert ott vezették meg a sok birkát. Álhírekkel és Macedóniából, honnan máshonnan. Meg aztán Oroszországból. Nyilvánvalóan Putyin is bűnös, meghekkelt valamit, az már biztos – állítják.

Végül Soros György, a Liberális Világ Élő Istene és Legkedvesebb Vezetője mindezt megelégeli. Az tarthatatlan! – jelenti ki. Ez az elnök nem maradhat. Meg kell buknia! – mondja ki a végső ítéletet. (tovább…)

A Momentum pillanata

2017. január 24. kedd

Vélemény – Ábel Attila

a-kis-gomboc

Új balliberális erőt dobott az új balliberális erőt dobó gép. Meg is jelent rögtön egy régi-új videó, amiben Orbán Hitlerként retteg tőlük. Pedig az “Új Mozgalom” most is a Fidesznek segít majd megnyerni a választást. De ezt ne mondjátok meg nekik, mert még nem tudják.

Éppen négy évvel ezelőtt bukkant fel a semmiből az Együtt 2014. Emlékeztek? Az “Új Mozgalom” új összefogást hirdetett. Persze az ő vezetésükkel, ki máséval. Senki nem kérte fel őket semmire, és senki nem szavazott rájuk. A pénzt sem innen kapták. De az Együtt volt a “soros”. Ezért őket kellett szeretni, bennük kellett bízni. Új messiásként ünnepelte őket a média. Újságírók siserehada leste minden szavukat, és kimagyarázták a baromságaikat. (tovább…)

Szarjál sünt! – Ennyire akadt ki a Jobbik kemény magja

2017. január 17. kedd

Csepel.info

ennyire-akadt-ki-a-jobbik-kemeny-magja

Miközben Heller Ágnestől Medgyessy Péteren keresztül a csepeli DK elnökéig a Jobbikban látják a baloldalt újra hatalomba segítő messiást, és az Indextől a Magyar Narancsig védik a “demokratává érett” Vona Gábort, a Jobbik kemény magja tombol.

A baloldal, a melegek és a zsidó szervezetek felé nyitó Jobbiknak muszáj arra is gondolnia, kik fognak segíteni nekik a választások előtt. A kampányok terepmunkáját ugyanis eddig a párt kemény magja végezte el. Bennük él a remény, hogy a Jobbik képes a zsidóság és cigányság eltüntetésére. Ez a kemény mag rendült meg, került most veszélybe – derül ki a Jobbikot belülről kritizálók egyre nagyobb száma és a párt náci lapja, a Kuruc.info fórum-hozzászólásaiból. (tovább…)

Adjon az Isten, Shalom!

2017. január 12. csütörtök

Így fogadta a Jobbik a DK koalíciós ajánlatát

Csepel.info

nem-hisz-a-rabbi-a-jobbik-zsidobaratsagaban

Fotó: Index

“Majd megtudod! Ne kíváncsiskodj!” – egyelőre csak ezekkel a szavakkal reagált Pákozdi József, a Jobbik csepeli vezetője arra a kérdésre, hogy mit terveznek a koalíciós ajánlat után Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc pártjai Csepelen.

Horváth Gyula, a DK helyi elnöke néhány nappal ezelőtt tett ajánlatot a Jobbiknak a választási szövetségre. A Csepel Művek rendszerváltás előtti KISZ-vezetője írásában minden tekintetben dicsérte a Jobbik jellemfejlődését, kiemelve, hogy az tendenciájában egyértelműen demokratikus irányba változik. (tovább…)