‘Vélemény’ kategória archívum

Az ellenzék az olimpia mellett állt, most ellene lobbiznak

2017. február 17. péntek

Origo

az-ellenzek-az-olimpia-mellett-allt

Az ellenzéki pártok nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát a 2024-es olimpiára – mondta Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

A Magyar Olimpiai Bizottság szerint az ellenzéki pártok meggyengítették Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát. Ezek után a Fővárosi Önkormányzat jogosultsága, hogy Budapest fenntartja-e szándékát a hazai rendezésű olimpia megrendezésére. Borkai Zsolt elnök úgy fogalmazott: a MOB mint a pályázat egyik benyújtója, a szakmai oldalt képviseli ebben a témában.

(tovább…)

Egyenjogúság

2017. február 9. csütörtök

Vélemény – Bayer Zsolt

Könyörögve kérek mindenkit, mielőtt elolvassa az alábbiakat, feltétlenül nézze meg ezt:

Sikerült? Kurva jó, mi? Valamikor a nyolcvanas évek közepén láttam először a Brian életét, azóta úgy félévente bele-belenézek, sírva röhögök, egyszerűen nem tudom megunni.

Azt viszont soha nem gondoltam volna, hogy a Monty Python elmebeteg szatírája, abszurdja egyszer maga lesz a rögvalóság. Na, akkor most olvassák el ezt: (tovább…)

A nagy összeesküvés

2017. február 7. kedd

Vélemény – Ábel Attila

a-nagy-osszeeskuves

Hallom a Gyurcsánytól, hogy összeesküvést szőnek ellene. Mert a baloldalon néhányan szóba állnak egymással, és őt nem hívják.

Úgy tűnik, hogy akik csak árokásásról beszélnek több mint tíz éve, már csak árokásásban tudnak gondolkozni. A szokás hatalma. Ezért nyírnak mindenkit, aki szóba mer állni – netán egy sportág vagy város érdekben – a kormánnyal. A NER a fő ellenség. De ha valaki értelmesen mer véleményt alkotni, és nem azt szajkózza, hogy óriási a munkanélküliség, tönkre ment a gazdaság, négymillióan éheznek, netán épp úgy szeretne olimpiát mint másfél éve, annak is pusztulnia kell. (tovább…)

Íme, itt van Nagy-Magyarország!

2017. január 31. kedd

Vélemény – Ábel Attila

sikoltozo_liberalis

Amikor nem az nyer a választáson, akit ők akarnak, akkor előbb csalásról beszélnek. Aztán a szavazók lesznek hülyék. Sőt, a Facebook is hibás, mert ott vezették meg a sok birkát. Álhírekkel és Macedóniából, honnan máshonnan. Meg aztán Oroszországból. Nyilvánvalóan Putyin is bűnös, meghekkelt valamit, az már biztos – állítják.

Végül Soros György, a Liberális Világ Élő Istene és Legkedvesebb Vezetője mindezt megelégeli. Az tarthatatlan! – jelenti ki. Ez az elnök nem maradhat. Meg kell buknia! – mondja ki a végső ítéletet. (tovább…)

A Momentum pillanata

2017. január 24. kedd

Vélemény – Ábel Attila

a-kis-gomboc

Új balliberális erőt dobott az új balliberális erőt dobó gép. Meg is jelent rögtön egy régi-új videó, amiben Orbán Hitlerként retteg tőlük. Pedig az “Új Mozgalom” most is a Fidesznek segít majd megnyerni a választást. De ezt ne mondjátok meg nekik, mert még nem tudják.

Éppen négy évvel ezelőtt bukkant fel a semmiből az Együtt 2014. Emlékeztek? Az “Új Mozgalom” új összefogást hirdetett. Persze az ő vezetésükkel, ki máséval. Senki nem kérte fel őket semmire, és senki nem szavazott rájuk. A pénzt sem innen kapták. De az Együtt volt a “soros”. Ezért őket kellett szeretni, bennük kellett bízni. Új messiásként ünnepelte őket a média. Újságírók siserehada leste minden szavukat, és kimagyarázták a baromságaikat. (tovább…)

Szarjál sünt! – Ennyire akadt ki a Jobbik kemény magja

2017. január 17. kedd

Csepel.info

ennyire-akadt-ki-a-jobbik-kemeny-magja

Miközben Heller Ágnestől Medgyessy Péteren keresztül a csepeli DK elnökéig a Jobbikban látják a baloldalt újra hatalomba segítő messiást, és az Indextől a Magyar Narancsig védik a “demokratává érett” Vona Gábort, a Jobbik kemény magja tombol.

A baloldal, a melegek és a zsidó szervezetek felé nyitó Jobbiknak muszáj arra is gondolnia, kik fognak segíteni nekik a választások előtt. A kampányok terepmunkáját ugyanis eddig a párt kemény magja végezte el. Bennük él a remény, hogy a Jobbik képes a zsidóság és cigányság eltüntetésére. Ez a kemény mag rendült meg, került most veszélybe – derül ki a Jobbikot belülről kritizálók egyre nagyobb száma és a párt náci lapja, a Kuruc.info fórum-hozzászólásaiból. (tovább…)

Adjon az Isten, Shalom!

2017. január 12. csütörtök

Így fogadta a Jobbik a DK koalíciós ajánlatát

Csepel.info

nem-hisz-a-rabbi-a-jobbik-zsidobaratsagaban

Fotó: Index

“Majd megtudod! Ne kíváncsiskodj!” – egyelőre csak ezekkel a szavakkal reagált Pákozdi József, a Jobbik csepeli vezetője arra a kérdésre, hogy mit terveznek a koalíciós ajánlat után Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc pártjai Csepelen.

Horváth Gyula, a DK helyi elnöke néhány nappal ezelőtt tett ajánlatot a Jobbiknak a választási szövetségre. A Csepel Művek rendszerváltás előtti KISZ-vezetője írásában minden tekintetben dicsérte a Jobbik jellemfejlődését, kiemelve, hogy az tendenciájában egyértelműen demokratikus irányba változik. (tovább…)

Leesik az állad: a Jobbikhoz dörgölőzött a csepeli DK

2017. január 12. csütörtök

888

Jobbik_DK_ket_jo_barat
Csepelen nem újdonság ez az összeborulás: Horváth Gyula DK-s politikus gyurcsányista és jobbikos híveknek vezényel a METRANS elleni közös akciójukon

Miközben egyre több jobbikos szervezet lázad Vonáék ellen, akadnak olyan baloldali szerveződések akik egyre inkább rokonszenveznek az identitásvesztő Jobbikkal.

Te Atya Úr Isten mekkorát posztolt Horváth Gyula, a gyurcsányista Demokratikus Koalíció csepeli elnöke. Íme a bejegyzés, amit a Magyar Idők fedezett fel még kora délután:

(tovább…)

Kende Péter zsidózta le Majtényit az ATV-ben

2017. január 10. kedd

888

kendep_atv

Szemmel láthatóan zsidó származású ember – így jellemezte Kende Péter a baloldal által javasolt köztársaságielnök-jelöltet, Majtényi Lászlót az ATV Csatt című műsorában.

Kende Péter egykori KISZ-iskolaigazgató a Rónai Egon által vezetett, ATV-n futó Csatt című műsor keretében nemzetiszocialistákat megszégyenítő retorikával fejezte ki, hogy Majtényi László kinézete önmagában indokolja a férfi zsidó genetikáját. Elmondása szerint ez pedig

(tovább…)

A Jobbik mellé állt a liberális ikon

2017. január 5. csütörtök

888

a-jobbik-melle-allt-a-liberalis-ikon

Heller Ágnes helyeselné, hogy a baloldal összefogjon a Jobbikkal. A filozófus az atv.hu kérdésére válaszolt.

“Összefogás akkor lehet, ha mind a két fél akarja. Számszerűen mindenképpen igaz, hogy ha együtt lépnének fel a Fidesszel szemben, akkor megvernék. Nem lenne rossz, ha megtennék, de ha nem akarják, ne tegyék. (tovább…)

A válogatottért összegyűltek a magyar emberek – Csepelen is

2016. december 30. péntek

Nemzeti Sport, AFP, Uefa.com, Wikipédia, Lokál, Csepel.info

marseille-2016

Marseille-i utcakép – amerre a szem ellát, mindenütt magyarok, mintha tényleg összegyűlt volna a világ magyarsága (Fotó: Pór Károly)

A 2016-os esztendőből, így év végéhez közeledvén, szerencsére sok mindenre érdemes visszatekinteni, sok szép magyar sikert felidézhetünk. De ha csak egyet emelhetek ki, akkor én a franciaországi Európa-bajnokságot említeném, amelyet a helyszínen átélni, erről tudósítani életre szóló élményt jelentett számomra. Eb-élmény, szubjektíven. Bejegyzésünkben a Nemzeti Sport Online év végi összefoglalóját olvashatják, melyet csepeli és egyéb érdekességekkel egészítettünk ki képaláírások formájában. 

Tudják, mi a legjobb a nyári Európa-bajnokságban? – nyitja írását Pór Károly a sportnapilap újságírója.

Az, hogy az ott szerzett élményeket már az életben nem veszi el tőlünk senki. A felvételeket, az Eb alatt készített fényképeket, videókat mindig elő lehet venni. (tovább…)

Simicskához ment Kálmán Olga: Németh Sándor kiakadt

2016. december 19. hétfő

HVG

Kálmán Olgát több mint tíz éven át kiemelt megbecsülésben részesítették, sőt sztárolták, erre ő egyoldalúan felrúgta a szerződést. Sőt, a Hír TV-hez szerződött, hogy részt vegyen “a Simicska-rendszer jobb- és balirányú helyezkedésében és manőverezésében” – rótta fel az ATV tulajdonosa, a Hit Gyülekezetének vezetője. Simicska Lajosnak is üzent.

A Facebookon fejtette ki véleményét Kálmán Olga távozásáról Németh Sándor, az ATV tulajdonosa, a Hit Gyülekezetének vezetője.

(tovább…)

2017 a lázadás éve lesz

2016. december 15. csütörtök

Vélemény – Orbán Viktor

orban_interju_888

Hogy ezt a lázadást aztán leverik-e vagy sem, az egy másik történet. Ausztriában egyelőre sikerült késleltetni. Olaszországban nem tudták leverni, Amerikában nem tudták leverni.

Jövőre választások lesznek Németországban, Hollandiában, Franciaországban. Sok minden történhet. Interjú. (tovább…)

A nagy PISA-hisztiről – nem, nem a magyar gyerek a hülye

2016. december 13. kedd

Spíler Blog

pisa

Egy hete rinyálnak a liberálisok a PISA-eredményeken. Pedig a képlet megint nagyon egyszerű: csinálj egy kutatást, mutasd be, hogy a társadalom hülye, változtasd meg a társadalmat liberális módszerekkel. Köszi, de nem.

A liberálisok mindig mindent le akarnak méricskélni. Hogy miért jó ez nekik, az hatalmas rejtély. De mégis, az élet minden területére kitalálnak valami hülye mérőskálát. Aztán elkezdenek méricskélni. Hülyébbnél hülyébb felmérésekkel akarnak bebizonyítani folyamatokat. A méréseik után valahogy mindig minden esetben az jön ki, hogy a társadalom hülye, és azért hülye, mert túlságosan maradi. Értsd: konzervatív. Ezért mi is kell tenni? Meg kell változtatni a társadalmat. Vagyis alkalmazni kell a liberális dogmákat. Ez az egyszerű receptje a nagy PISA-felméréseknek is. (tovább…)

Az ingatlanmutyis Szenteczkyt indítanák újra a szocialisták Csepelen

2016. december 8. csütörtök

Pesti Srácok

Sajtóhírek szerint a viselt dolgairól elhíresült Szenteczky János, a szocialisták budapesti tagozatának alelnöke ismét a korábban általa meggyötört és adósságba taszított Csepel körül ólálkodik. Úgy tudni, egy esetleges előválasztás esetén az MSZP azt a Szenteczkyt indítaná a képviselőségért, akit többek között azzal hoztak összefüggésbe, hogy áron felül újíttatott fel önkormányzati ingatlanokat, majd azokat áron alul adta ki haveri alapon.

A hírt Csepel fideszes alpolgármestere úgy kommentálta, véleménye szerint kevés esély van rá, hogy a szocialista képviselőt a baloldal közös jelöltjévé választják, az emberek ugyanis jól emlékeznek a szocialisták csepeli ügyeire. Hozzátette, a budapesti MSZP viselt dolgai ellenére sem hajlandó megválni Szenteczkytől, az pedig sosem fog kiderülni, hogy az ingatlanmutyikból származó pénzből mennyi került a pártkasszába, ahogy az sem, ki mennyit tudott Szenteczky ügyleteiről. (tovább…)