‘Vélemény’ kategória archívum

Szarjál sünt! – Ennyire akadt ki a Jobbik kemény magja

2017. január 17. kedd

Csepel.info

ennyire-akadt-ki-a-jobbik-kemeny-magja

Miközben Heller Ágnestől Medgyessy Péteren keresztül a csepeli DK elnökéig a Jobbikban látják a baloldalt újra hatalomba segítő messiást, és az Indextől a Magyar Narancsig védik a “demokratává érett” Vona Gábort, a Jobbik kemény magja tombol.

A baloldal, a melegek és a zsidó szervezetek felé nyitó Jobbiknak muszáj arra is gondolnia, kik fognak segíteni nekik a választások előtt. A kampányok terepmunkáját ugyanis eddig a párt kemény magja végezte el. Bennük él a remény, hogy a Jobbik képes a zsidóság és cigányság eltüntetésére. Ez a kemény mag rendült meg, került most veszélybe – derül ki a Jobbikot belülről kritizálók egyre nagyobb száma és a párt náci lapja, a Kuruc.info fórum-hozzászólásaiból. (tovább…)

Adjon az Isten, Shalom!

2017. január 12. csütörtök

Így fogadta a Jobbik a DK koalíciós ajánlatát

Csepel.info

nem-hisz-a-rabbi-a-jobbik-zsidobaratsagaban

Fotó: Index

“Majd megtudod! Ne kíváncsiskodj!” – egyelőre csak ezekkel a szavakkal reagált Pákozdi József, a Jobbik csepeli vezetője arra a kérdésre, hogy mit terveznek a koalíciós ajánlat után Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc pártjai Csepelen.

Horváth Gyula, a DK helyi elnöke néhány nappal ezelőtt tett ajánlatot a Jobbiknak a választási szövetségre. A Csepel Művek rendszerváltás előtti KISZ-vezetője írásában minden tekintetben dicsérte a Jobbik jellemfejlődését, kiemelve, hogy az tendenciájában egyértelműen demokratikus irányba változik. (tovább…)

Leesik az állad: a Jobbikhoz dörgölőzött a csepeli DK

2017. január 12. csütörtök

888

Jobbik_DK_ket_jo_barat
Csepelen nem újdonság ez az összeborulás: Horváth Gyula DK-s politikus gyurcsányista és jobbikos híveknek vezényel a METRANS elleni közös akciójukon

Miközben egyre több jobbikos szervezet lázad Vonáék ellen, akadnak olyan baloldali szerveződések akik egyre inkább rokonszenveznek az identitásvesztő Jobbikkal.

Te Atya Úr Isten mekkorát posztolt Horváth Gyula, a gyurcsányista Demokratikus Koalíció csepeli elnöke. Íme a bejegyzés, amit a Magyar Idők fedezett fel még kora délután:

(tovább…)

Kende Péter zsidózta le Majtényit az ATV-ben

2017. január 10. kedd

888

kendep_atv

Szemmel láthatóan zsidó származású ember – így jellemezte Kende Péter a baloldal által javasolt köztársaságielnök-jelöltet, Majtényi Lászlót az ATV Csatt című műsorában.

Kende Péter egykori KISZ-iskolaigazgató a Rónai Egon által vezetett, ATV-n futó Csatt című műsor keretében nemzetiszocialistákat megszégyenítő retorikával fejezte ki, hogy Majtényi László kinézete önmagában indokolja a férfi zsidó genetikáját. Elmondása szerint ez pedig

(tovább…)

A Jobbik mellé állt a liberális ikon

2017. január 5. csütörtök

888

a-jobbik-melle-allt-a-liberalis-ikon

Heller Ágnes helyeselné, hogy a baloldal összefogjon a Jobbikkal. A filozófus az atv.hu kérdésére válaszolt.

“Összefogás akkor lehet, ha mind a két fél akarja. Számszerűen mindenképpen igaz, hogy ha együtt lépnének fel a Fidesszel szemben, akkor megvernék. Nem lenne rossz, ha megtennék, de ha nem akarják, ne tegyék. (tovább…)

A válogatottért összegyűltek a magyar emberek – Csepelen is

2016. december 30. péntek

Nemzeti Sport, AFP, Uefa.com, Wikipédia, Lokál, Csepel.info

marseille-2016

Marseille-i utcakép – amerre a szem ellát, mindenütt magyarok, mintha tényleg összegyűlt volna a világ magyarsága (Fotó: Pór Károly)

A 2016-os esztendőből, így év végéhez közeledvén, szerencsére sok mindenre érdemes visszatekinteni, sok szép magyar sikert felidézhetünk. De ha csak egyet emelhetek ki, akkor én a franciaországi Európa-bajnokságot említeném, amelyet a helyszínen átélni, erről tudósítani életre szóló élményt jelentett számomra. Eb-élmény, szubjektíven. Bejegyzésünkben a Nemzeti Sport Online év végi összefoglalóját olvashatják, melyet csepeli és egyéb érdekességekkel egészítettünk ki képaláírások formájában. 

Tudják, mi a legjobb a nyári Európa-bajnokságban? – nyitja írását Pór Károly a sportnapilap újságírója.

Az, hogy az ott szerzett élményeket már az életben nem veszi el tőlünk senki. A felvételeket, az Eb alatt készített fényképeket, videókat mindig elő lehet venni. (tovább…)

Simicskához ment Kálmán Olga: Németh Sándor kiakadt

2016. december 19. hétfő

HVG

Kálmán Olgát több mint tíz éven át kiemelt megbecsülésben részesítették, sőt sztárolták, erre ő egyoldalúan felrúgta a szerződést. Sőt, a Hír TV-hez szerződött, hogy részt vegyen “a Simicska-rendszer jobb- és balirányú helyezkedésében és manőverezésében” – rótta fel az ATV tulajdonosa, a Hit Gyülekezetének vezetője. Simicska Lajosnak is üzent.

A Facebookon fejtette ki véleményét Kálmán Olga távozásáról Németh Sándor, az ATV tulajdonosa, a Hit Gyülekezetének vezetője.

(tovább…)

2017 a lázadás éve lesz

2016. december 15. csütörtök

Vélemény – Orbán Viktor

orban_interju_888

Hogy ezt a lázadást aztán leverik-e vagy sem, az egy másik történet. Ausztriában egyelőre sikerült késleltetni. Olaszországban nem tudták leverni, Amerikában nem tudták leverni.

Jövőre választások lesznek Németországban, Hollandiában, Franciaországban. Sok minden történhet. Interjú. (tovább…)

A nagy PISA-hisztiről – nem, nem a magyar gyerek a hülye

2016. december 13. kedd

Spíler Blog

pisa

Egy hete rinyálnak a liberálisok a PISA-eredményeken. Pedig a képlet megint nagyon egyszerű: csinálj egy kutatást, mutasd be, hogy a társadalom hülye, változtasd meg a társadalmat liberális módszerekkel. Köszi, de nem.

A liberálisok mindig mindent le akarnak méricskélni. Hogy miért jó ez nekik, az hatalmas rejtély. De mégis, az élet minden területére kitalálnak valami hülye mérőskálát. Aztán elkezdenek méricskélni. Hülyébbnél hülyébb felmérésekkel akarnak bebizonyítani folyamatokat. A méréseik után valahogy mindig minden esetben az jön ki, hogy a társadalom hülye, és azért hülye, mert túlságosan maradi. Értsd: konzervatív. Ezért mi is kell tenni? Meg kell változtatni a társadalmat. Vagyis alkalmazni kell a liberális dogmákat. Ez az egyszerű receptje a nagy PISA-felméréseknek is. (tovább…)

Az ingatlanmutyis Szenteczkyt indítanák újra a szocialisták Csepelen

2016. december 8. csütörtök

Pesti Srácok

Sajtóhírek szerint a viselt dolgairól elhíresült Szenteczky János, a szocialisták budapesti tagozatának alelnöke ismét a korábban általa meggyötört és adósságba taszított Csepel körül ólálkodik. Úgy tudni, egy esetleges előválasztás esetén az MSZP azt a Szenteczkyt indítaná a képviselőségért, akit többek között azzal hoztak összefüggésbe, hogy áron felül újíttatott fel önkormányzati ingatlanokat, majd azokat áron alul adta ki haveri alapon.

A hírt Csepel fideszes alpolgármestere úgy kommentálta, véleménye szerint kevés esély van rá, hogy a szocialista képviselőt a baloldal közös jelöltjévé választják, az emberek ugyanis jól emlékeznek a szocialisták csepeli ügyeire. Hozzátette, a budapesti MSZP viselt dolgai ellenére sem hajlandó megválni Szenteczkytől, az pedig sosem fog kiderülni, hogy az ingatlanmutyikból származó pénzből mennyi került a pártkasszába, ahogy az sem, ki mennyit tudott Szenteczky ügyleteiről. (tovább…)

A valódi Soros György: döbbenetes interjú került elő

2016. november 23. szerda

A pénzért tesz mindent, és nem érez bűntudatot

Magyar Idők

Az 1998-ban készült, 60 Minutes nevű műsorban nyíltan vall erkölcstelen üzleteléséről és a náci korszak erkölcsi döntéseiről a magyar származású amerikai pénzügyi mogul beszélgetőpartnerének, Steve Kroftnak.

A befektető mogul – akit ebben az időben már csak úgy emlegették, mint “Az ember, aki tönkretette az Egyesült Királyság központi bankját”őszintén beszélt felívelő karrierjéről, emellett az értékpapírok és devizajogszabályok kikerüléséről is vallott:

(tovább…)

Schiffer: Az ÁVH a DK szellemi elődje

2016. november 22. kedd

ATV, Mandiner

Összeszólalkoztak az LMP politikusai a Demokratikus Koalíció képviselőjével, Varju Lászlóval a parlament keddi ülésnapján, amikor megszavazták az AB új tagjait. A DK szerint az, hogy az LMP biztosította a kétharmadot, nem más, mint kollaboráció.

Az új alkotmánybírókról szóló alkut a Fidesszel letárgyaló, a politikától azóta elméletileg visszavonult Schiffer András szerint a DK ugyanazt csinálja, amit „az ÁVH-s szellemi elődei az ötvenes években”. Az LMP volt társelnöke szerint a Gyurcsány-pártnak az a baja Horváth Attilával, hogy a koncepciós perek történetét kutatta, majd részt vett a 2006-os őszi eseményeket vizsgáló Civil Jogász Bizottság munkájában. „Elhiszem, hogy a DK számára mindkét tény kellemetlen, ezt én elhiszem” – fogalmazott Schiffer. (tovább…)

Felmérés: a DK szavazótábora a Jobbikhoz áll közel

2016. november 18. péntek

Lehet, hogy a Jobbik fogja elcsalogatni a DK választóit?

Mandiner, Csepel.info

gyurcsany_dk

Miközben a Jobbik hazaárulása óta a Klub Rádió hallgatóságának 76%-a szeretne balliberális koalíciót a Jobbikkal, kiderült, hogy nem is olyan nagy a különbség a Jobbik és a Demokratikus Koalíció választói között.

Gyurcsány pártjának támogatói között ugyanúgy sok a rasszista és a homofób, mint a Jobbik esetében. Sőt, gyakorlatilag a DK választói gyűlölik a legjobban azokat, akik nem pont olyanok, mint maguk. Lehet, hogy a Jobbik fogja elcsalogatni a DK választóit? Az alábbiakban a Válasszunk.blog.hu cikkét olvashatják. (tovább…)

Bayer Zsolt: Van, ami egyszerűen nem fér bele

2016. november 16. szerda

Vélemény – Bayer Zsolt, Magyar Hírlap

bayer zsolt 2

És nem csak azért, mert kontraproduktív, mert haszontalan, mert értelmetlen, mert nem annak árt, aki ellen irányul, sőt, éppen azt erősíti – hanem azért, mert becstelen.

Becstelenség lebuzizni valakit, és különösen az, ha az illető nem buzi. Kétszeresen – ezerszeresen! – az, ha az illető családos ember, felesége, gyereke(i) van(nak), ugyanis felmérhetetlen az a kár, amit ezzel egy családnak és leginkább az adott családban élő gyereknek okozhatunk. (tovább…)

Nem lesz polgárháború? – Depresszióban a magyar ellenzék

2016. november 15. kedd

Origo, Csepel.info

 hillary_obama_clinton

Az USA liberális agressziós politikája százezrek halálát okozta, tízmilliókat tett földönfutóvá, de Közép-Európában még éppen nem tudott kibontakozni

Clintonné volt a külügyminiszter, amikor amerikai segítséggel a fél muszlim világot vérbe fojtották az “arab tavasszal”, és Obama kétes sikere az ukrán-orosz polgárháború is. Trump győzelmével azonban leállhat az USA liberális agressziós politikája, szövetségeseinek vegzálása, a demokratikus országok belügyeibe való beavatkozás és a botránykeltés.

Nem csak a DK-s Borka-Szász Tamás kesergett azon, hogy Trump megválasztása után marad a demokrácia, és nem lesz amerikai beavatkozás Gyurcsányék hatalomra segítésében. A közvélemény-kutatások szerint  demokratikus úton hatalomra kerülni most biztosan nem tudó magyar balliberális ellenzék mély depresszióban van. Az alábbiakban az Origo cikkét olvashatják az amerikai beavatkozásokról és a balliberális ellenzék befuccsolt reményeiről. (tovább…)