‘Csepel’ kategória archívum

Vonat sodort el egy embert a Corvin csomópontban

2019. november 21. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

6:15 – újra helyreállt a forgalom

Csütörtökön hajnalban a Corvin csomópontan elsodort valakit egy vonat. 

A környéken 6:15-ig hatalmas volt a torlódás. A rendőrség az alábbi közleményt adta ki:

(tovább…)

Áthelyezték a 151-es busz egyik megállóját

2019. november 20. szerda

Mr.Gabee, Csepel.info

Fotó olvasónk, térkép forrása: Google Maps

Veronika olvasónk arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy 2019. november 18-tól áthelyezték a 151-es autóbusz Görgey Artúr téri megállóját a 35-ös busz megállójába. Köszönjük az információt olvasónknak.

Látott valami érdekeset, meghökkentőt? Balesetet, torlódást, vagy egyéb esetet? Akkor küldje el nekünk, hogy mások is megnézhessék és tudomást szerezzenek róla!
 
A felvételeket a Csepel.info@gmail.com e-mail üzenetben várjuk.Továbbá szeretnénk a kép mellé néhány sort is kérni arról, hogy hol és mikor készült a felvétel, valamint azt, hogy kit, vagy mit ábrázol.

Baleset történt a Völgy utcában

2019. november 20. szerda

Mr.Gabee, Csepel.info

Baleset történt Csepelen a Völgy Festő és a Martinász utcák találkozásánál szerdán délután – értesítette lapunkat olvasónk.

A balesetben egy Ford Courier és egy Peugeot 207 kombi ütközött össze a csomópontban található buszmegállóban. Meg nem erősített információk szerint a balesetet egy harmadik fél okozta, aki elhagyta a helyszínt.

Közelekedési változások és munkálatok Csepelen

2019. november 20. szerda

Csepel.info, Mr.Gabee, ELMÜ, FŐTÁV, UPC, FŐGÁZ,


Az alábbiakban Mr.Gabee összegyűjtötte a kerületünket érintő közlekedési változásokat, felújításokat egyéb munkálatokat. (tovább…)

Borbély Lénárd: Még a csepeli DK is támogatja az atlétikai centrum beruházását

2019. november 20. szerda

Hír TV

A csepeli önkormányzat többsége támogatja az atlétikai stadion felépítését és a 2023-as atlétikai világbajnokság budapesti megrendezését. A keddi Magyarország élőben című műsorunkban a képviselő-testület hétfői döntéséről Borbély Lénárd polgármestert kérdeztük.

Még a Demokratikus Koalíció csepeli szervezete is támogatásáról biztosította az atlétikai centrum beruházását – jelentette ki Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere Magyarország élőben című műsorunkban azt követően, hogy az ügyben rendkívüli önkormányzati ülést hívott össze. A politikus kifejtette: a beruházás óriási városfejlesztési lehetőséget jelent a kerület számára.

(tovább…)

Adventi élelmiszergyűjtés Csepelen

2019. november 19. kedd

Czibulyáné Szonday Szilvia/Facebook, Csepel.info

Adventi tartós élelmiszergyűjtés lesz rászorulók részére a SPAR Görgey téri üzletében, november 22-én pénteken és 23-án szombaton 8-tól 16-óráig – számolt be Facebook oldalán Czibulyáné Szonday Szilvia önkormányzati képviselő.

A felajánlott élelmiszereket rászoruló családok kapják meg. A gyűjtést a Csepel II. Jézus Szíve Plébánia Karitász csoportjának önkéntesei szervezik.

csepel.info

Jön a tél: búcsúzik a csepeli szökőkút

2019. november 19. kedd

Csepel.info

A Csepeli Városgazda munkatársai lezárták a Szent Imre téri szökőkutat, és megkezdték a befedését. Jövő tavasszal láthatjuk majd újra – értesült a Csepel.info.

Jönnek a hidegebb napok, és – reméljük – lesz hó is idén télen. Mivel azonban a hideg beálltával a szökőkutakat le kell zárni, a Szent Imre térit is elkezdték befedni. Az ősszel kiültetett virágok azért reméljük, hogy egy darabig még szépek lesznek.

 

Tűz ütött ki egy csepeli családi házban

2019. november 18. hétfő

FKI, Mr. Gabee, Csepel.info


A katasztrófavédelem és Mr. Gabee információi szerint tűz ütött ki egy kétszintes családi ház földszintjén, a nappaliban a XXI. kerületi Damjanich János úton hétfőn este.

A lakó a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta az épületet. Az egységek egy vízsugárral megfékezték a tüzet, átvizsgálták a tetőteret, átszellőztették a házat.

Csepel támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését

2019. november 18. hétfő

MTI

November 18-án, hétfőn a csepeli önkormányzat képviselő-testülete megszavazta, hogy Csepel támogatja a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezését, a Csepelt érintő közpark megvalósítását, valamint a hozzájuk kapcsolódó fejlesztéseket. 

Az atlétikai világbajnokság a világon a harmadik legnépszerűbb sportesemény. Ezt 2023-ban a tervek szerint Budapesten rendeznék meg. A tervezett atlétikai központ és közpark jelentős része Csepelen épülne meg, ami a kerület és az itt élők számára éppen olyan hosszú távú előnyöket jelentene, mint Budapest történelmében a Városliget vagy a Népliget létrehozása volt.  (tovább…)

Épül a Badacsonyi utca – Képek!

2019. november 18. hétfő

Bercsik Károly/Facebook, Csepel.info

A Badacsonyi utcában csapadékvíz-elvezetést és utat épít a csepeli önkormányzat. Bejegyzésünkben Bercsik Károly önkormányzati képviselő fotóit osztjuk meg.

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk. (tovább…)