‘Csepel’ kategória archívum

Csepel 21 – kiállításmegnyitó

2017. április 28. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

meghivo_mafosz-1

Mozizást tervezett a gyerekekkel a hétvégén? Most itt az alkalom

2017. április 28. péntek

Csepel Mozi, Mr. gabee, Csepel.info

animaniamozimaraton_macskafogotnezik_csepelplaza_dmoha20100304012

A Kultik Mozi információi szerint a moziműsorban található filmeket kezdeményesen lehet megtekinteni, ezen felül Marvel hétvégével várják az érdeklődni és szórakozni vágyókat:

 • Hupikék 2D – 3D – 950 Ft + szemüveg (amennyiben kell)
 • Szépség és a …3D- 950 Ft + szemüveg (amennyiben kell)
 • Kincsem- 950 Ft + szemüveg (amennyiben kell)
 • Brazilok- 950 Ft + szemüveg (amennyiben kell)
 • Dr.Strange  – 750.-
 • X-Men  Apokalipszis  – 750.-
 • Logan  – 750.-
 • Deadpool  – 750.-
 • Galaxis őrzöi 3D  – 750. (+plusz szemüveg)

Bringás Reggeli Csepelen

2017. április 28. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

Május 4-én újra Bringás Reggelit szerveznek a Weiss Manfréd úton.

A Magyar Kerékpárosklub szerkesztőségünknek elmondta, hogy mindenki hívja meg a bringás barátait vagy aki még nem kerékpározik, ültessék bringára és tekerjenek el a Weiss Manfréd útra! Amennyiben önkéntesként szívesen venne részt a rendezvényen, vegye fel a kapcsolatot a del-pest@kerekparosklub.hu címen. (tovább…)

Breaking: Megszűnik a NET-TV

2017. április 28. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

tv_televizio

Mr.Gabee-hoz eljutott információk szerint 2017. június 1-től a NET-TV Zrt. csepeli hálózatán a UPC Magyarország szolgáltatásai válnak elérhetővé, egyidejűleg a NET-TV szolgáltatásai megszűnnek.

A szolgáltatóváltás miatt a NET-TV-vel kötött szerződések megszűnnek, így a UPC-vel megkötött új előfizetési szerződés keretében nyílik lehetőség hírközlési szolgáltatást igénybe venni.

Bővebb információt a postán megküldött levélben talál minden előfizető.

Két baleset is történt az Erdősor utcában

2017. április 28. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

nevtelen

0-02-05-23f24db011383ec8d7ccbd74ffed8301308274613fc7fff0af4cbc81c159fd5e_full

Két baleset is történt egymás után Csepelen az Erdősor utcában csütörtökön délután.

 • Az egyik baleset 16:30 körül történt, ahol két személygépkocsi ütközött össze a II. Rákóczi Ferenc úti kereszteződésben (1. foto),
 • A másik baleset nemsokkal követte az előzőt, ahol információink szerint szintén  két személygépkocsi ütközött össze a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. (2. foto)

Elhunyt Tóth Endre, gyászol a csepeli birkózósport

2017. április 27. csütörtök

Csepel.info

hqdefault

Az ismert csepeli birkózó, sportvezető halálát Légrádi Gábor újságíró jelentette be.

Játékos vetélkedőn jártak a nagycsoportos ovisok

2017. április 27. csütörtök

Csepel.hu

tbe_1755

A csepeli nagycsoportos óvodások csütörtökön délelőtt a Rákóczi kertben töltötték szabadidejüket az önkormányzat által rendezett Napra-forgók játékos vetélkedőn. 24 kerületi óvoda, 10 fős gyermekekből álló csapattal képviseltette magát a rendezvényen, ahol többek között szó esett a balesetvédelemről, a sebkötözésről, a fogmosás fontosságáról, és azt is ki lehetett próbálni, hogyan vezet egy vakvezető kutya.

A vetélkedőn Morovik Attila alpolgármester köszöntötte a gyerekeket, akik már nagy izgalommal várták, hogy a különböző feladatokban bizonyíthassák rátermettségüket, ügyességüket.

(tovább…)

Permetezés Csepelen

2017. április 27. csütörtök

Városgazda, Mr.Gabee, Csepel.info,

A Csepeli Városgazda Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a vadgesztenyefák aknázómoly elleni I. generációs permetezésének tervezett időpontja 2017. április 28-május 15. közötti időszak, melyre az esti órákban kerülne sor. (Fasoros permetezés ápr. 04-13. már szerepel hasonló, ez már nem aktuális)

Felhasznált növényvédőszerek: (tovább…)

Óriási “Hangya-buli” a csepeli rocker 50. születésnapja alkalmából

2017. április 27. csütörtök

Csepel.info

hangya50

Lévai-Hangyássy László – közismertebb nevén ‘Hangya’ –  immár 30 éve szerves része a hazai zenei életnek. Rengeteg csapat megálmodójaként, motorjaként – és természetesen basszusgitárosaként ismerhetjük őt.

Pályafutása első komolyabb bandája a Magazin zenekar volt, amelynek hamvaiból alakult meg a ’90-es évek népszerű zenekara, a Sing Sing. Ezután rengeteg izgalmas projektbe kezdett – egyebek mellett több csapat menedzselésével is foglalkozott. 2002-ben megalapította a Zorall zenekart, mely azóta is töretlenül gyúrja össze a hazai örökzöldeket a külföldi rockhimnuszokkal. (tovább…)

Álláslehetőség megváltozott munkaképességű munkavállalók részére

2017. április 27. csütörtök

Városgazda, Mr.Gabee, Csepel.info

allas

Á L L Á S H I R D E T É S

MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ MUNKAVÁLLALÓK SZÁMÁRA

A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. megváltozott munkaképességű, csepeli munkatársak jelentkezését várja az alábbi munkakör betöltésére: parkgondozó, közterület-takarító, betanított munkás (tovább…)

Kárpitok, grafikák, versek

2017. április 27. csütörtök

Csepel.hu

gma_9945

Szabó Verona kárpitművész tárlata nyílt meg a Csepel Galériában április 26-án. A kárpitokat, tollrajzokat, akvarelleket, grafikákat bemutató kiállítás címe Berzsenyi Dániel: Közelítő tél című versét idézi: „Nincs rózsás labyrint”.

Ahogy Feledy Balázs művészeti író köszöntő beszédében elmondta, Szabó Verona kapcsolata a lírai költészettel mindig is meghatározta művészetét. Egy versről akár több kárpitot, sőt egész sorozatot is készített: így a költemények emelkedett mondanivalója láthatóvá válik.

(tovább…)

Ukrán mazsorett- és tánccsoport Csepelen

2017. április 27. csütörtök

Csepel.hu

img_0027

A kárpátaljai Akcent mazsorettegyüttes produkciója mellett az ukrán Veszelka néptánctársulat fellépését is figyelemmel kísérhetik azok az érdeklődők, akik május 1-jén 9 órakor ellátogatnak a Karácsony Sándor utcába. A két csapat ezután a Királyerdei Művelődési Házban is színpadra lép.

(tovább…)

Utak, kalandok, felfedezések – ifjú tehetségek seregszemléje

2017. április 27. csütörtök

Csepel.hu

tbe_1541

Több mint kilencszáz pályamű érkezett a Csepel-sziget ifjú tehetségei XVI. regionális képző-és iparművészeti pályázatra, melynek díjátadóját április 26-án tartották a Nagy Imre ÁMK aulájában. Körömi Gábor intézményvezető-helyettes köszöntötte a szép számban összegyűlt vendégeket, köztük Borbély Lénárd polgármestert, Morovik Attila alpolgármestert, Tóth Jánost, a Dél-pesti tankerület igazgatóját, valamint az intézményvezetőket, tanárokat, szülőket, gyerekeket.   

Dobos Benedek, a Fasang Árpád Zeneiskola növendékének trombitajátéka után Borbély Lénárd polgármester – aki a rendezvény fővédnöke volt – mondott köszöntőt. Elmondta: az önkormányzat folyamatosan támogatja a családokat, a tehetséges fiatalokat, s nem csak ilyen alkalmakkor. Az önkormányzaton belül működik egy tehetséggondozó csoport, melynek éppen az a feladata, hogy kiemelten figyelje a tehetséges gyerekeket.  Ezt a célt szolgálja az is, hogy a közeljövőben a művészeti iskola kiterjeszti működését, több telephellyel működik majd, így még inkább oda tudnak figyelni tehetséggondozásra. (tovább…)

Görög táncház a Radnótiban

2017. április 27. csütörtök

Csepeli Városkép

Marvel hétvége a Csepeli moziban

2017. április 27. csütörtök

Csepel Mozi, Mr.Gabee, Csepel.info

Április 29 és Május 1 között Marvel hétvégét tart a Csepel Plazaban működő Kultik Csepel mozi

Az alábbiakban a mozi közleményét olvashatják: (tovább…)