‘Csepel’ kategória archívum

Ég a hajléktalanszálló

2017. október 21. szombat

Mr. Gabee,

Szerkesztőségünk információi szerint a Csepel Művekben, a Központi úton található hajléktalanszálló első emelete szombaton este kigyulladt.

Sérültekről nem érkezett jelentés. Jelenleg a szálló lakóit az utcára kísérik. Akinek bármilyen információja van, esetleg képpel rendelkezik, írja meg a fórumba vagy a Csepel.info@gmail.com címre.

A katasztrófavédelem információi szerint egy ágy gyulladt ki egy munkásszállón. A tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat: (tovább…)

Kiemelkedő sikereket értek el csepeli kick-box versenyzőink Prágában

2017. október 21. szombat

Csepel.hu

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg cseh sportbarátaink a Czech Open nemzetközi kick-box versenyt, ahol idén is csak a tatamis szabályrendszerek versenyzői vettek részt, 12 ország 885 nevezésével.

Prága közelsége remek alkalom az utánpótlás számára, hogy a nemzetközi rutint fenntartsák, hiszen pontgyűjtő versenyek már csak jövőre lesznek. A csepeli Halker-Király Team Kick-box Akadémia 18 versenyzővel, 4 versenybíróval utazott a cseh fővárosba Jároszkievicz Krisztián Mester vezetésével.

(tovább…)

Rendőröket jutalmaztak nemzeti ünnepünk alkalmából

2017. október 21. szombat

CSepel.hu

Az 1956-os forradalom nemzeti ünnepe alkalmából a csepeli önkormányzat elismerését fejezte ki rendőröknek a polgármesteri hivatal épületében október 20-án.

Jutalmat vehetett át Czibula Edina Ilona őrnagy, Győri Ferenc törzsőrmester, Lovasné Tóth Gabriella alezredes, Paládi Zoltán főtörzsőrmester és Szabadi Marianna közalkalmazott. Az elismeréseket Borbély Lénárd polgármester adta Szilágyi Sándor alezredes, kapitányságvezető jelenlétében. Az eseményen megjelent Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek.

(tovább…)

Átadták a felújított tüdőgondozót

2017. október 21. szombat

Csepel.hu

 

Október 20-án átadták a teljesen felújított tüdőgondozó épületét, ahol vadonatúj röntgen berendezések is fogadják a betegeket és a munkatársakat. Az intézményt két hónap és egy nap alatt varázsolták újjá a Csepeli Városgazda munkatársainak közreműködésével.

A bensőséges ceremónián Borbély Lénárd polgármester megemlítette, hogy a kormányellenes propaganda hosszú ideig szónokolt arról, milyen elképesztő állapotok uralkodnak itt, de a mostani átadási ünnepségre már nem voltak kíváncsiak. Az eseményen mások mellett megjelent Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek.

(tovább…)

Ég a szemét Csepelen határában

2017. október 21. szombat

FKI, Csepel.info, Mr. Gabee

 

Mintegy száz négyzetméteren gyulladt meg a szemét a főváros 21. kerületében szombaton kora délután, Csepelen, a Káposztás utca térségében.

A lángok elfojtásán a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak. Köszönjük a képet Kucsák Gábor és Nyámándi Piroska olvasóinknak.

Tagadja a Jobbik, hogy ők ragasztottak jobbikos matricákat

2017. október 21. szombat

Csepel.info

Mindenhol ott vannak – állítják a jobbikos matricák, de a Jobbik szerint nem ők voltak ott

Berecki Miklós jobbikos politikus szerint semmi közük nincs ahhoz, hogy ismét teleragasztották jobbikos matricákkal Csepel központját és a csepeli HÉV szerelvényeit.

A politikus közleményt adott ki, melyben azt állítja, hogy jobbikos matricákhoz bárki hozzájuthat, így bárki gondolhatja úgy, hogy az idejét matrica ragasztással tölti ki. A közlemény nem sokkal az után jelent meg, hogy Borbély Lénárd csepeli polgármester nyilvánosságra hozta: borsos ára lesz a rengeteg matrica lekaparásának. (tovább…)

Egyenirányították a Csepeli átjárót

2017. október 21. szombat

A Ráckevei HÉV átjárót egyirányúsították Csepel felé vízvezeték-építés miatt.

Ebből kifolyólag A 119-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik. A Gubacsi út/Határ út felé kimarad a Pesterzsébet vasútállomás, a Zamárdi utca, a Vízisport utca és a Csepeli átjáró megálló.

Öttusa Európa -bajnoki cím és egyéni ezüst a nyitányon

2017. október 20. péntek

Csepel Öttusa, Mr.Gabee, Csepel.info

A Lengyelországban zajló U24-es korosztályú öttusa Európa-bajnokság első napján máris két éremmel gazdagodott a magyar delegáció: Simon Sarolta a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület kiválósága csapatban Európa -bajnoki arannyal, míg egyéniben ezüsttel zárta a napot.

Az alábbiakban a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sajtóközleményét olvashatják. (tovább…)

A Jobbik mögé állt Csepelen az MSZP és a DK

2017. október 20. péntek

Suttogó propagandában és a Facebookon kampányol a baloldal a jobbikos jelölt mellett

Csepel.info

Horváth Szenteczky Szabó 01

Mindenki mindenkit fúr, de a legfontosabb most a középen álló Szabó Szabolcs megbuktatása

Csepel-Soroksár országgyűlési körzete Magyarország legerősebb balliberális fellegvárai közé tartozik. Itt nyerni a Fidesznek olyan, mint Debrecenben az MSZP-nek. Lapunk információi szerint ennek ellenére a Fidesz és a Jobbik jelöltje között dől majd el, hogy ki nyeri a 2018-as választást.

Az ok egyszerű. Az MSZP és a DK sem számol országos győzelemmel. Már a 2022-es választásokra figyelnek. Ha az Együtt politikusa nyerne tavasszal Csepelen, négy év múlva is ő lenne a jelölt: márpedig ezt nem akarja az MSZP és a DK, ezért kampányolnak titokban a jobbikos jelöltnek. (tovább…)

Hatalmas a dugó a II. Rákóczi Ferenc úton

2017. október 20. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

A kép illusztráció

A Google Maps térkép információi szerint pénteken délután szinte egyáltalán nem lehet haladni a II. Rákóczi Ferenc úton az Erdősor utcától az M0-s autóút felé.

Olvasónk elmondása szerint pénteki csúcsforgalmon kívül a Hárosi iskola és a Szilvafa utcai buszmegállók között egy műszaki hibás gépjármű tartja fel a sort.