‘Csepel’ kategória archívum

Interjú az Egressy és a Vienna egyik tanárával

2017. február 22. szerda

Roland Balogh Junior Prima díjas jazz-gitárművész, a Finucci Bros Quartet egyik alapítótagja, valamint az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola és a Vienna Konservatorium tanára, 2009-ben megnyerte a Montreux-i Jazz fesztivál nemzetközi gitárversenyét, valamint tavaly 2016-ban, 1000 induló közül Los-Angeles-ben a Six Strings Theory jazz gitárversenyen első helyén végzett.

Amikor éppen nem világhírű nemzetközi versenyeken diadalmaskodik, akkor a két csepeli oktatási intézmény ifjú növendékei számára adja át tudását.

Futsal: hoztuk a kötelezőt az AC Villám ellen

2017. február 22. szerda

Csepel Futsal, Mr.Gabee

Újabb sikerével visszavette 5. helyét az NB II Nyugati csoportjának táblázatán a Pizza King Csep- Gól FC. Az AC Villám elleni érdi találkozón a hazaiak ugyan mindent megtettek, hogy zárt védekezésükkel a minimálisra redukálják játékosaink eredményességét,ám ennek ellenére hétszer mégis sikerült feltörnünk a hazai reteszt, ami magabiztos győzelmünket eredményezte.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják: (tovább…)

Munkálatokat végeznek a Kossuth Lajos utcában

2017. február 22. szerda

Csepel.info, Mr.Gabee

16933468_1398571923527315_963591647_n

Olvasónktól kapott információk szerint javítják a kerékpárút megkopott festését a Kossuth Lajos utcában szerdán délelőtt.

A fotót köszönjük olvasónknak.

Elkészültek a Csepeli Mentőalapítvány pólói

2017. február 22. szerda

Csepel.info, Mr. Gabee

A Csepeli Mentőalapítvány Facebook oldalának információi szerint elkészültek és átadásra kerültek új pólóik, melyeket a XXI. Kerület – Csepel Önkormányzata által tavaly decemberben megszavazott, vissza nem térítendő támogatásból vásárolt alapítványuk bajtársaik számára.

A több, mint 110 db póló és a hozzájuk tartózó felvarrók elkészítésében a Promix Zrt. segített.

Ma estére ideiglenesen megváltozik a Csepeli Orvosi Ügyelet telefonszáma

2017. február 22. szerda

Csepel.info, Mr.Gabee

telefon

Az alábbiakban a Csepeli Orvosi Ügyelet szerkesztőségünkhöz eljuttatott információját közöljük:

2017. február 22-én szerdán este 20 óra és éjfél között az Csepeli Orvosi Ügyeletet a +36307993665 telefonszámon lesz elérhető a vezetékes telefon vonalának karbantartása miatt.

Munkálatokat végeznek a Szent István úton

2017. február 21. kedd

Mr. Gabee, Csepel.info

20170221_072002

Foto: Mr.Gabee

Kedden reggel megkezdődött a Szent István út Kolozsvári utcai kereszteződésében található útburkolati hiba a javítása (képünk).

A munkálatokat a PENTA Kft. végzi. A munkálatok idején a Martinász utca felől érkezőknek át kell térniük a szemközti sávba.

Úti beszámoló a Nyugdíjas klubban

2017. február 21. kedd

Csepeli Nyugdíjas Klub, Mr.Gabee, Csepel.info

Szabó László okleveles építészmérnök vetítéssel egybekötött úti beszámolót tart “Kréta, Szantorini, a minoszi kultúra nyomában” címmel a Kossuth Lajos utca 115 alatt található Nyugdíjas Klubban.

Az előadás február 23-án kerül megrendezésre 15 és 17 óra között. Az eseményre jelentkezni a 278-0128-as telefonszámon lehetséges. A szervezők mindenkit szeretettel várnak. A belépés díjtalan.

Futárokat és szórolap osztókat keres a csepeli Pizza King

2017. február 21. kedd

Csepel.info, Mr.Gabee

A csepeli Pizza King kocsival rendelkező futárokat, illetve szórólapokat osztogatót keres azonnali kezdéssel.

FUTÁR:

Szállítási terület: XX. XXI. ker
Fizetés: napi 10.000-15.000 bejelentés,
Egyéb információ: napi kétszeri étkezés, rugalmas munkarend.
Elvárás: saját gépjármű de igény esetén a bérlésbe tudunk segíteni), ápolt megjelenés, vevő orientált kiszolgálás.

SZÓRÓLAPOS:

ápolt külső,
korrekt munkavégzés,
pontos megjelenés.
Rugalmas munkaidő,
biztos munkahely,
korrekt bérezés (heti fizetés)

Jelentkezés és bővebb információ: 20/388-33-13

Elveszett tárgyak gazdáikat keresik

2017. február 21. kedd

Csepel Mozi, Mr. Gabee, Csepel.info

1336485017998talalt-targyak

A Kultik Mozi szerkesztőségünkbe eljuttatott egy listát azokról a tárgyakról, melyeket a mozitermekben hagytak a nézők.

A listát az alábbiakban megtekinthetik:

(tovább…)

Pert vesztett a Demokratikus Koalíció

2017. február 21. kedd

Csepel.hu

kal-karoly-dk

Büntetőpert vesztett Horváth Gyula és Kál Károly, a Demokratikus Koalíció (DK) csepeli elnöke és alelnöke, miután a bíróság előtt nem tudták igazolni a vádjaikat. A két politikus azt állította, hogy Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester rájuk nézve becsületsértő kijelentéseket tettek a Csepeli Hírmondóban és a Csepel.info hírblogon.

Horváth Gyula és Kál Károly azután tettek feljelentést, miután a polgármester édesapjának a halála után azzal vádolták meg ismeretlenek Borbély Lénárdot, hogy a 2015 nyarán elhunyt édesapja búcsúztatását az önkormányzat fizette ki. Ezeknek az aljas vádaknak a terjesztésében mások mellett a DK is részt vett, ami után a polgármester közleményt adott ki. „Milyen emberek azok, akik másokat gyászukban próbálják hamis vádakkal megalázni és megtámadni? Milyen emberek azok, akik politikai ellenfelüket az apja elvesztésekor próbálják besározni olyan valótlan dolgokkal, amiknek semmi alapja sincs?” – állt a polgármester közleményében, amelynek a végén a temetéssel kapcsolatos összes számlát nyilvánosságra hozta. (tovább…)

Gordon Gastrobar nyílik a Csepel Plázában

2017. február 21. kedd

Csepel.info, Mr.Gabee

Gordon Gastrobar nyílik a Csepel Pláza első emeletén hamarosan.

Mr.Gabee szerkesztő információi szerint Prémium, elsősorban hazai alapanyagokkal készült ételeket szolgálnak fel, továbbá az ételválasztékban a hagyományos magyar és nemzetközi konyha is megjelenik.

Mr.Gabee engedélyt kapott, hogy fényképet készítsen a napokban az építési területen. Amint megtörténik a szerkesztőségi bejárás, természetesen beszámoltunk a látottakról.

Csepeli Vöröskereszt szociális vásárt rendez

2017. február 20. hétfő

Csepeli Vöröskereszt, Mr.Gabee

szoc-vasar-2017-02-22

Figyelmetlen járművezetők Csillagtelepen

2017. február 20. hétfő

Csepel.info, Mr.Gabee,

2017-02-18-20-34-42 2017-02-18-20-32-17

Gyula nevű olvasónk szerkesztőségünkbe küldött leveléből kiderül, hogy 2005-ben, mikor a Tesco Csepelen áruházat nyitott, jelentős forgalom átalakítás történt a II. Rákóczi út / Szabadság utcai csomópontnál.

Megváltozott a benzinkút megközelítése, áthelyezésre kerültek a buszmegállók és részlegesen lezárásra került Csillagtelep egyik fő megközelítési pontja, a Szabadság utca. Ezután ez a fogalom nagy arányban áthelyeződött a Tejút utcába, ami új forgalomszabályzást is eredményezett.   (tovább…)

Egy halott férfit találtak Csepel Művek területén

2017. február 20. hétfő

Csepel.info, Mr.Gabee

2011_05_rendorauto, fotó csordás andrea

Egy halott férfit találtak a Csepel Művek területén hétfőn 12 óra körül a Duna lejáró utcában. (Csepel Művek II-es kapujánál) – értesítette lapunkat olvasónk.

Mr.Gabee információi szerint egy kamion sofőrje rosszul lett, és életét vesztette.

Pódium

2017. február 20. hétfő

FSZEK, Csepel.info, Mr.Gabee

szinhaz_fokep[1]

A Sétáló utcai könyvtár színházba invitál minden érdeklődőt. Ugyanis a könyvtár szervezésében 2017. március 26-án (vasárnap) 15 órától a Centrál Színházban tekinthető meg Florian Zeller: Házassági leckék középhaladóknak című vígjátéka.

Szereplők: Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni, Schmied Zoltán

Az előadásról: Alice Michel szeretője. Hónapok óta egy hotelben randevúznak, ugyanis mindketten házasok. Ráadásul Alice férje Michel legjobb barátja. Michel – hogy senki ne sérüljön – „mindenki érdekében” hazudozni kezd. Hazudik élvezettel, hazudik szenvedéllyel, majd hazudik zavartan és kétségbeesve. A hazugság úgy árasztja el az életüket, mint nyitva felejtett csap a lakást. Vajon megússzák?

Jegyek vásárolhatóak február 27-ig a könyvtár nyitvatartási idejében: 4500 Ft/db (15-16. sor).