‘Csepel’ kategória archívum

Most Fásy Ádám “tálalt ki” Jimmy haláláról

2020. június 4. csütörtök

Blikk Rúzs

“Nem lett öngyilkos.”

Zámbó Jimmy 19 éve nincs már közöttünk, de nevet és dalait sosem felejtik el az emberek. Ahogyan a haláláról szóló pletykákat sem. Máig azt találgatják, mi történhetett azon az estén, öngyilkos lett vagy véletlen baleset okozhatta-e a halálát 2001. január 2-án.

(tovább…)

Elfogatóparancs alapján körözött csepeli személyek

2020. június 4. csütörtök

POLCE, Mr.Gabee Csepel.info

 

Mr. Gabee összegyűjtötte a POLICE.hu oldalról azoknak a képét és nevét, mely elfogatóparancs alapján köröz a XXI. kerületi Rendőrkapitányság

Aki az alábbi személyekről bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányságot a 427 4600-es telefonszámon. (tovább…)

Így emlékezik Trianonról a csepeli polgármester és a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar

2020. június 4. csütörtök

Facebook

Borbély Lénárd polgármester és a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar is osztottak meg videót a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójára emlékezve. 

Csepel polgármestere kerületünk testvérvárosaiból hozott üzeneteket. A Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar új lemezük egyik zeneművét adja elő: Huszka Jenő “Szegény magyar nép”. Közreműködik: Cserményi Zsombor – ének (bariton).

48 éves lenne Kolonics György

2020. június 4. csütörtök

Mr.Gabee Csepel.info,

Még mindig felfoghatatlan. A kétszeres olimpiai bajnok Kolonics György a pekingi játékokra készült, amikor egy edzés közben életét vesztette. Azt tervezte, ha nyer az olimpián, befejezi az élsportot és családot alapít. Bár kenuzni a Lágymányosi Spartacusban kezdett, de hamar a Csepel SC-be került, amelyhez aztán haláláig hű maradt.

Az összesen 15 világbajnoki címig jutó Kolonics György éveken át vezette a magyar kenusok ranglistáját, tízszer lett az év kenusa Magyarországon. 2008. július 15-én edzés közben egy résztáv végén rádőlt a kísérő motorcsónakra, s elvesztette eszméletét. Kozmann György és edzője, Ludasi Róbert szívmasszázzsal és mesterséges lélegeztetéssel igyekeztek életben tartani, de nem jártak sikerrel, ahogy a kiérkező mentők sem: a halál szívtágulattal járó szívizombetegség, következményes heveny balszívfél-elégtelenség miatt állt be. (tovább…)

Kirekeszti a főváros Csepel lakosságát a fejlesztésekből

2020. június 3. szerda

csepel.hu

„Csepel nem ezt érdemli.” Ezekkel a szavakkal fogadta Borbély Lénárd polgármester azt a döntést, miszerint Karácsony Gergely főpolgármester a következő évekre kirekeszti az ellenzéki vezetésű kerületeket a fejlesztésekből.

A kritikus állapotban lévő csepeli Táncsics Mihály utcára például megvolt a pénz, a közbeszerzés és a szerződés is, ám a felújítás elmarad.

(tovább…)

Nemes célú informatikai eszköztámogatás a Móra iskolának

2020. június 3. szerda

 

Csepel.hu

Informatikai eszközökkel gazdagodott a Móra Ferenc Általános Iskola digitális parkja, mely a tanárok távoktatását és a tanulók online tanulását segíti majd a járványidőszakon túl is. A Rotary Club Budapest-Center csapata laptopokat, monitort, tévét és nyomtatót adományozott az intézménynek.

A nemes támogatásból két hátrányos helyzetű család gyermekei is részesültek, ők laptopot vehettek át Pál Kata elnöktől június 2-án.

(tovább…)

Suttyók parkolnak

2020. június 2. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee mai találós kérdése: 4 kereke van, fekete, és bicajnak érzi magát?

Az utóbbi időben nem nagyon tettünk közzé suttyó parkolós képeket, de van, ami igazán viszi a pálmát. A fenti kép egy olvasónknál verte ki a biztosítékot, amit a Kossuth Lajos utcai kerékpársávon készített.

Elfogatóparancs: keresik Horváth Erzsébetet

2020. június 2. kedd

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapest, XXI. kerület Csepel Rendőrkapitánysága elfogatóparancsot rendelte el az alábbi személyre:

  • HORVÁTH ERZSÉBET: csalás

Aki a fenti személyről bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányásgot a 427 4600-es telefonszámon.

Kapcsolódó anyagok:

Elfogatóparancs alapján körözött csepeli személyek

Eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó csepeli személyek

A Vízművek munkálatokat végez Csepelen

2020. június 2. kedd

Vízművek, MR.Gabee, Csepel.info

A Vízművek tájékoztatása szerint a Kölcsey utca 24 alatt május 28 és június 5 között hibaelhárítási munkálatokat végeznek.

A helyszínen vízhiány nem várható!

Videóval: Karácsony a fejlesztések leállításával, a lakosságon áll politikai bosszút

2020. június 2. kedd

Hír TV, Csepel.info

Leaszfaltoztatja a Bajnai Gordon villájához vezető utat Karácsony Gergely. A főpolgármester úgy rendelte el a fejlesztést, hogy a XII. kerület többi útjának felújítását törölte. Ugyanezt teszi a többi nem balliberális vezetésű kerület esetében, így Csepellel is: a főváros a csepeliek adóját négy évig más kerületek fejlesztésére, és a bosszúhadjáratára fordítja.

Csak az a kár, amely a már elkészült útfejlesztések tervezési költségeit, a lefutott közbeszerzéseket és megkötött szerződéseket jelenti, több száz millió forint nagyságú. Tarlós István főpolgármestersége idején ilyenről szó nem lehetett: akkor az akkori ellenzéki kerületek épp úgy kaptak fejlesztési forrásokat, mint a kormánypártiak. A Karácsony Gergely által vezetett Zugló is.

(tovább…)