‘Csepel’ kategória archívum

Füstölt egy H7-es HÉV szerelvény

2019. június 20. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint csütörtökön este 9 óra magasságában a képen jól látható módon füstölt egy HÉV szerelvény

Meg nem erősített információk szerint az egyik keréknél található fek nem oldott ki, és ez okozta a füstöt.

Próbálunk informálódni az ügyben, amint megtudunk valamit, frissítjük a bejegyzést.

Megint nincs áram Csepel egyes részein

2019. június 20. csütörtök

Mr. Gabee, Csepel.info

Ahogy szerdán, úgy csütörtökön Csepel több pontján nincs áram.Mr. Gabee információi szerint a Kossuth Lajos utca és az Árpád utca egy része sötétségbe borult.

Áramszünettel érintett helyszíneket kommentben várunk.

Öttusa felnőtt OB: Simon Sarolta újra az élmezőnyben!

2019. június 20. csütörtök

Csepel.hu


A Magyar Öttusa Szövetség június 15 – 16-án rendezte meg a felnőtt öttusa Országos Bajnokságot a fővárosban. A Csepel Öttusa és VSE sportolói is megmérették magukat és nagyszerűen helytálltak. Pataki Zoltán elnök és Belák János utánpótlás edző számoltak be a rendezvényről, ahol Simon Sarolta makacs lábsérülése után ezen a versenyen állt rajthoz első alkalommal.

Saci sajnos 1,5 évet hagyott ki, ám rehabilitációja során kitartással és nagy akaraterővel dolgozott, minek köszönhetően, most „visszarobbant” az élvonalba.

(tovább…)

Mi történt a csepeli strandon?

2019. június 20. csütörtök

Csepel.hu

Az önkormányzat korábban döntött a strand felújításáról és megújításáról, amit több éven át, több ütemben tervez megvalósítani. 2019-re a régi öltözők elbontását és újak építését tervezte, valamint a gyerekmedencénél további élményeszközök beszerzését. Ezeket meg is vásárolta és rendben is vannak. Az öltözők és vizesblokkok kivitelezésére közbeszerzés történt.

Ahogy arról előzőleg részletesen is írtunk, a közbeszerzésen nyertes cégnek június 15-re kellett volna befejeznie a munkát. A megbízási díja – szerződés szerint – nettó 388 millió forint volt. Az ellenőrzéseken látni lehetett, hogy alig dolgozik néhány ember a strandon, de a vállalkozó állandóan hitegette az önkormányzatot, hogy ha nem is készül el teljesen, de határidőre megnyitható állapotban lesz a strand. Aztán június első hétvégéjén fel sem vették a munkát.

(tovább…)

Ingyenes OKJ-s képzések Csepelen

2019. június 20. csütörtök

Csepel.hu

 

Csepel.hu

Po­fát­lan dol­got mű­velt Cse­pe­len egy fi­a­tal, bi­lincs kat­tant a kezén

2019. június 20. csütörtök

Ripost

Az épp ku­tyá­ját sé­tál­tató, sza­bad­na­pos rendőr csak azt vette észre, hogy egy nő fut a fi­a­tal férfi után. A nő be­érte a férfit, de ekkor üt­le­ge­lés­sel pró­bálta le­rázni az ül­dö­zött. Nem is kel­lett sok hozzá, a szol­gá­la­ton kí­vüli rendőr is neki ira­mo­dott.

Egy fiatal férfi surrant be egy csepeli családi házba kedd este 8 óra körül és onnan ellopott egy táskát. A tulajdonos észrevette a lopást, és a tettes után futott. Be is érte őt, ám a 19 éves szigetszentmiklósi R. Szilárd megütötte az őt üldöző nőt. (tovább…)

Ismét baleset történt a Kassai utcában

2019. június 19. szerda

Mr.Gabee, Csepel.info

Foto: Mr.Gabee

Mr.Gabee fotója

Mr.Gabee informátora (aki a Balesetinfo facebook csoportot üzemelteti) rendszeresen követi nyomon a rendőrség (RUTIN), a Katasztrófavédelem (VÉSZ) és a Waze mobilra készített alkalmazásait. A RUTIN program szerdán reggel balesetet jelzett egy olyan kereszteződésben, ahol rendszeresnek mondhatóak a karambolok. Ezeket a jelzéseket nem minden esetben kell elfogadni, ugyanis előfordult, hogy a RUTIN jelzése mögött nem minden esetben volt baleset, de a Kassai utcai kereszteződés elég baleset gyanús helyszín, így utánajártunk. 

Ilyenkor, ahogy mindig, az informátor telefonon jelezte, hogy a kerületben baleset történt, és sajnos valaki várhatóan ismét nem értette meg a STOP táblát. A szerkesztő értesítette a néhány sarokra lévő K. Attilát, hogy menjen oda körülnézni, míg Mr. Gabee szerkesztő odaér. A fenti képen jól látható, hogy a 71-es autóbusz elég komolyan belógott a Kassai utca és a Széchényi utca kereszteződésbe. A helyszínen nem nagyon lehetett rájönni, hogy mivel érintkezett, mert nem volt másik fél. A BKK idő közben kiadta, hogy a 151-es megnövekedett menetidővel közlekedik a baleset miatt. (tovább…)

Csepelen lopták el az X-Faktor énekesnőjének mobilját

2019. június 19. szerda

Blikk

Az X-Faktor 2014-es szériájának versenyzőjét, Horányi Julit az egyik csepeli Spar üzletnél rövidítették meg.

„Ma Csepelen fél 11 magasságában megálltam autóval egy Spar üzletnél, kiszálltam a kocsimból, majd odamentem az OTP-automatához. Előzőleg, még a kocsiban ülve, hanyagul bedobtam a táskámba a telefonom, mert siettem épp nagyon. Mikor kiszálltam a kocsiból, biztos vagyok benne, hogy a telefon kiesett a földre a táskámból. Máskor is volt ilyen, de akkor rögtön észrevettem és felvettem a telefont” – írta közösségi oldalán Juli, aki hozzátette: ezután kivette a pénzt, majd visszaindult kocsijához. (tovább…)

Újabb szúnyoggyérítés Csepelen

2019. június 19. szerda

Csepel.hu

Budapest XXI. Kerület közigazgatási területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A védekezés időpontja: 2019.06.26., napnyugta utáni órákban

(tovább…)

Csőtörés miatt teljesen lezárták a Popieluszko utcát

2019. június 19. szerda

Csepel.info

Egy vízcső törése miatt azonnali javítást kell végezni a csepeli Popieluszko utcában, méghozzá éppen az út elején. Ezért a Vízművek teljesen lezárta az utat.

A javítások végeztével, várhatóan csütörtökön délután lehet majd ismét közlekedni az úton észak felé, mivel továbbra is folyik az út megkezdett felújítása – értesült a Csepel.info. (tovább…)