2017. május havi archívum

Meghívó a Kolonics György sétány névadó ünnepségére

2017. május 25. csütörtök

Csepel.hu

Oszlopnak ütközött egy autó Csepel

2017. május 25. csütörtök

Mr. Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint oszlopnak ütközött egy Opel Astra Csepelen a Táncsics Mihály utca és az Árpád utca kereszteződésében csütörtökön kora reggel.

Személyi sérüléséről nem érkezett jelentés.

Ezért sem stimmel a csepeli gyilkossággal gyanúsított férfi alibije

2017. május 24. szerda

Velvet

Az egyik térfigyelő kamera felvétele és a gyilkossághoz használt késen talált DNS miatt sem nagyon áll meg annak a 28 éves férfinak az alibije, akit azzal gyanúsítanak, hogy május 11-én megölt egy 57 éves asszonyt Csepelen.

A Zsaru Magazin arról ír, hogy a nő – férje tavalyi halála után – gyerekei segítségével regisztrált a legnagyobb közösségi oldalra, ahol egy hónapja ismerte többek között K. Lászlót, de a nyomozók ellenőrizték azokat a férfiakat is, akikkel az asszony az elmúlt időszakban egyáltalán kapcsolatba kerülhetett. (tovább…)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársat keres

2017. május 24. szerda

BRFK, Mr.Gabee, Csepel.info

Bővebb információiért klikk ide.

Feljelentés az ózdi korrupciógyanús ügyben

2017. május 24. szerda

Fidesz.hu

Németh Szilárd ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz hivatali visszaélés gyanújával az ózdi korrupciógyanús ügyben. A képviselő arra kéri az ügyészséget, hogy vizsgálja meg a hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúját is.

A Fidesz alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján felidézte, egy hangfelvételen állítólag Janiczak Dávid ózdi polgármester, valamint az alpolgármester és a jegyző a város vízminőség-javítását szolgáló 400 millió forint értékű tenderről beszélt.

(tovább…)

A tűzifának szánt szakadt bútor is új életre kel a csepeli antikosnál

2017. május 24. szerda

HVG, Mr.Gabee, Csepel.info

FOTO: HVG

Az első lakás berendezése közben szerzett rossz tapasztalatok vezették a gyógyszerész házaspárt oda, hogy ma gyerek- illetve környezetbarát szemlélettel, lazán, ám nagy adag profizmussal működtessék régiségboltjukat.

„Egyszer bejött a boltba egy meglehetősen fura pasas, hogy a feleségének vinne valamit, de bármit vett a kezébe és kérdezte meg, hogy mi az ára, azonnal tette is vissza a polcra lefitymálóan, hogy túl drága. Ez ment negyedóráig, míg végül meguntam, és az egyik régi szódásüvegnél azt mondtam, ha már úgyis olyan drágák vagyunk, ezt neki adom ajándékba, majd még két másik dísztárggyal ugyanezt csináltam. Ettől teljesen összezavarodott, végül úgy bevásárolt, hogy egy fél teherautónyi bútorral távozott – meséli Bálint László, Magyarország legkülönösebb régiségboltjának restaurátora.

(tovább…)

Durva videó és fotó: így csapott be egy villám Csepelen

2017. május 24. szerda

Youtube

A fenti képet és a videót még május 20-án készítették, szerencsére a 23-i hatalmas özönvíz jórészt elkerülte Csepelt.

Tele van Nagy Britannia terroristával – bárhol robbanthat egy Soros-angyalka

2017. május 24. szerda

Magyarország is lehet célpont

Csepel.info lapszemle

Franciaország is nehéz helyzetben van: a kép egy korábbi terrortámadás során készült

A “menekültként” érkezett muszlim terroristák már ott vannak Nagy Britannia összes nagyvárosában. Épp úgy, ahogy Soros György szervezetei, pártjai igyekeznek azon, hogy Európa és Magyarország minden pontján is jelen lehessenek. És hiába van bekamerázva Nagy Britanniában szinte minden. Az öngyilkos merénylőket csak inspirálja, hogy felvételek készülnek a “hőstetteikről”, amikor gyerekeket, nőket gyilkolnak. A legmagasabb, kritikus szintre emelték kedd éjjel Nagy-Britanniában a terrorellenes készültségi szintet.

A szakértők szerint uniós államként Magyarország is célpontja az iszlám gyökerű terrorizmusnak, de nálunk nincs erős muszlim bázis. Egyelőre: Soros György szervezetei évi egymillió illegális muszlim bevándorlót szeretnének befogadni, hogy néhány év alatt kiirtsák a keresztény kultúrájú Európát. Meg akarják törni a magyar kormányt. A politikai agitációval foglalkozó Soros-civilek ezért ősszel hasonló méretű kormányellenes rendbontásra és tüntetéshullámra készülnek, mint amellyel a Hallgatói Hálózat is megpróbálkozott még 2012-ben. Az alábbiakban lapszemlénket olvashatják. (tovább…)

Gyermeknapi rendezvények

2017. május 24. szerda

Minimatine.hu, BKK, Csepel.info, Mr. Gabee,

 

Az előttünk álló hétvégén kerül megrendezésre a Gyereknap.

Ebből az alkalomból összeállítottuk a tervezett rendezvényeket eseményeket, melyek szombaton és vasárnap kerül megrendezésre. (tovább…)

Elismerte a Momentum: igazat írt az Origo, mégis balhéztak

2017. május 23. kedd

Origo

A Momentum egyik vezetője bevallotta, hogy tényleg milliós összegeket tehettek el a Momentum vezetői még HÖK-ösként. Orosz Anna az ATV studiójában nem tagadta, hogy a nevek stimmelnek, az összegek stimmelnek – vette észre a Spíler blog. A Momentum Mozgalom vezetője a múlt héten tört be az Origo szerkesztőségébe, mert nem tetszettek nekik a pénzügyi botrányaikról szóló cikkek. Ilyenre egyébként a rendszerváltás óta nem volt példa.

Az Origo korábban arról számolt be, hogy a Momentum tagjai egyetemi tanulmányaik alatt komoly pénzeket tehettek zsebre a Hallgató Önkormányzatokban. A cikk egyébként a Soros György által fenntartott Átlátszó összesítésén alapult.

(tovább…)