‘Bulvár’ kategória archívum

Most Fásy Ádám “tálalt ki” Jimmy haláláról

2020. június 4. csütörtök

Blikk Rúzs

“Nem lett öngyilkos.”

Zámbó Jimmy 19 éve nincs már közöttünk, de nevet és dalait sosem felejtik el az emberek. Ahogyan a haláláról szóló pletykákat sem. Máig azt találgatják, mi történhetett azon az estén, öngyilkos lett vagy véletlen baleset okozhatta-e a halálát 2001. január 2-án.

(tovább…)

Kétéves, pizsamás kisfiú szaladt a XXIII. kerületi Grassalkovich úton

2020. február 20. csütörtök

INDEX, Mr.Gabee, Csepel.info

Kedd este egy apa és a fia talált rá arra a két év körüli, pizsamás kisfiúra, aki egyedül sétált Budapesten, a XXIII. kerületi Grassalkovich úton, írja a Bors.

A forgalmas főút járda nélküli szakaszán látták meg a gyereket, ahogy az út menti padkán szalad, egyedül. (tovább…)

Peter Srámek megható búcsúja a Királytól – Most lenne 62 éves Zámbó Jimmy

2020. január 21. kedd

Blikk

Most ünnepelné 62. születésnapját a csaknem húsz évvel ezelőtt elhunyt Zámbó Jimmy, akinek sírjára születésnapján nagy rajongója, Peter Srámek egy szál sárga rózsát is vitt a csepeli temetőbe.

Peter Srámek, aki öt évvel ezelőtt a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában tűnt fel, egy igen megható fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán hétfő délután. A fiatal szlovák énekes Zámbó Jimmyről emlékezett meg, a csepeli temetőben található sírjára egy szál sárga rózsát is vitt, példaképe ugyanis éppen ma, január 20-án ünnepelné a 62. születésnapját.

Peter Srámek korábban elmondta: már kiskorában is imádta a Jimmy-dalokat, s mint kiderült, Peter a 19 évvel ezelőtt elhunyt énekes miatt tanult meg magyarul is.

“Boldog születésnapot… Odafent… Jimmy” – írta a fotóhoz Peter Sramek.

Az ismeretlenből a trónig: fillérekért dolgozott pályája hajnalán Zámbó Jimmy – Végül a rajongói koronázták királlyá

2020. január 8. szerda

Blikk

Bár később uralkodóként tisztelték az énekest, aki jólétben, bőségben élhetett, pályája kezdetén egy csepeli panelből indult az éjszakába, hogy fillérekért dolgozzon.

„Szinte az ismeretlenségből, a rendszerváltás előtti fővárosi éjszakai élet egyik neves budai szórakozóhelyéről, a Casanova bárból indult el az előadói pályája, hogy aztán óriási sztárrá váljon” – emlegeti a kezdeteket Joós István, a Magneoton vezérigazgatója, akivel a Blikk arra kereste a választ, miért válhatott hihetetlenül sikeressé a 42 esztendősen tragikus körülmények között elhunyt egykori bárénekes.

(tovább…)

Pumped Gabo Csepelre jött korizni – és ettől elolvadt a Blikk

2020. január 7. kedd

Blikk, Csepel.info

Pumped Gabo félisten testétől megolvad a jég is – ezzel a címmel jelent meg a Blikkben egy cikk, melyet az alábbiakban közlünk, bár némi fenntartással.

Abban mi biztosak vagyunk, hogy szeretnek itt korizni a lányok, de szerintünk nem Gabo miatt: (tovább…)

Videó: minden nap autó megy Karácsonyért

2019. november 14. csütörtök

888

Ismét lebukott a minden egyes nap szolgálati kocsival közlekedő, de biciklit, buszozást hazudó főpolgármester. A sofőr minden reggel oda van rendelve Karácsony Gergely háza elé.

Miközben Karácsony Gergely sok millióért Facebook-posztok tízezreit küldi szét a közösségi médiában, hogy kizárólag tömegközlekedési eszközzel, busszal, vonattal, sőt kerékpárral közlekedik, a valóság továbbra is egészen más. (tovább…)

Megdöbbentek: kenguru ugrált a miklósi temetőben

2019. november 3. vasárnap

Infostart

A törökszentmiklósi katolikus temetőben a Blikk egyik olvasója kapta lencsevégre a különös vendéget. A vélhetően Benett-kenguru, vagy más néven wallaby, Tasmania szigetén őshonos, de akárcsak többi rokona, szép számmal fordul elő Ausztrália déli részein is.

Az, hogy pontosan mit kereshet az állat Törökszentmiklóson egyelőre rejtély. A lakók szerint már majdnem egy hónapja vendégeskedik a környéken, s úgy tűnik, jól érzi magát a temető körüli bozótosban. A videó itt tekinthető meg.

Srámeknek adta át a stafétabotot Delhusa Gjon

2019. október 30. szerda

Bors

Karrierjének ötödik évét ünnepelte pénteken Peter Srámek a Csepeli Munkásotthon színpadán. Az 5 éve veletek című koncerten az egyik beharangozott sztárvendég, Zalatnay Cini nem tudott fel­lépni, a buli mégis egy órával tovább tartott a tervezettnél.

– Mindig nagy megtisztel­tetés ilyen nagy művészekkel egy színpadon állni, habár most Za­lat­nay Cinivel sajnos nem volt lehetőségem énekelni. Lebetegedett, nemrég volt egy fogászati beavat­kozása, és hangszálgyulladást kapott. Nagyon korrekt volt, felhívott telefonon a koncert kezdete előtt két órával, hogy nem bír eljönni – mondta lapunknak Peter Srámek, akivel a telt ház, a tömött sorokban bulizó közönség hamar elfeledtette a malőrt. (tovább…)

„Egy csepeli munkáscsaládból származom” – Őszintén mesélt szüleiről és fiatalkoráról az énekesnő Boggie

2019. július 4. csütörtök

Blikk

Óriási megtiszteltetés: a magyar énekesnő Placido Domingóval állhat egy színpadon

Boggie hálás azért, amiért a szülei mindig támogatták őt a céljai elérésében.

Csemer Boglárka, azaz Boggie még 2013-ban, a Parfüm című dalával robbant be a köztudatba, azóta egy ország zárta a szívébe a csinos énekesnőt. A mostanra édesanya és feleség szerepben tündöklő Boggie-t a Család.hu interjúvolta meg, hisz nem mindenki tudja, honnan is jött ez az aranytorkú csepeli lány.

(tovább…)

Csepelt járja a Google fotós autója

2019. július 3. szerda

Csepel.info

Nem Csecsenföld, ez bizony Csepel és a régi szocreál “pavilonsor” – a Google időgép funkciójával egészen 2011-ig visszatekinthetünk

Ismét Csepelen jár a Google Street View – vagyis a Google utcaképeket készítő autója. A különleges kocsit reggel nyolc után a Táncsics Mihály utcában látták – értesült a Csepel.info.

Így hamarosan valós képet kapunk a csepeli közterületekről. Annál is inkább, mert 2013 óta rengeteget változott a kerületünk. Na és kinek köszönhetjük a Google utcaképeket? (tovább…)