‘Bulvár’ kategória archívum

Videó: minden nap autó megy Karácsonyért

2019. november 14. csütörtök

888

Ismét lebukott a minden egyes nap szolgálati kocsival közlekedő, de biciklit, buszozást hazudó főpolgármester. A sofőr minden reggel oda van rendelve Karácsony Gergely háza elé.

Miközben Karácsony Gergely sok millióért Facebook-posztok tízezreit küldi szét a közösségi médiában, hogy kizárólag tömegközlekedési eszközzel, busszal, vonattal, sőt kerékpárral közlekedik, a valóság továbbra is egészen más. (tovább…)

Megdöbbentek: kenguru ugrált a miklósi temetőben

2019. november 3. vasárnap

Infostart

A törökszentmiklósi katolikus temetőben a Blikk egyik olvasója kapta lencsevégre a különös vendéget. A vélhetően Benett-kenguru, vagy más néven wallaby, Tasmania szigetén őshonos, de akárcsak többi rokona, szép számmal fordul elő Ausztrália déli részein is.

Az, hogy pontosan mit kereshet az állat Törökszentmiklóson egyelőre rejtély. A lakók szerint már majdnem egy hónapja vendégeskedik a környéken, s úgy tűnik, jól érzi magát a temető körüli bozótosban. A videó itt tekinthető meg.

Srámeknek adta át a stafétabotot Delhusa Gjon

2019. október 30. szerda

Bors

Karrierjének ötödik évét ünnepelte pénteken Peter Srámek a Csepeli Munkásotthon színpadán. Az 5 éve veletek című koncerten az egyik beharangozott sztárvendég, Zalatnay Cini nem tudott fel­lépni, a buli mégis egy órával tovább tartott a tervezettnél.

– Mindig nagy megtisztel­tetés ilyen nagy művészekkel egy színpadon állni, habár most Za­lat­nay Cinivel sajnos nem volt lehetőségem énekelni. Lebetegedett, nemrég volt egy fogászati beavat­kozása, és hangszálgyulladást kapott. Nagyon korrekt volt, felhívott telefonon a koncert kezdete előtt két órával, hogy nem bír eljönni – mondta lapunknak Peter Srámek, akivel a telt ház, a tömött sorokban bulizó közönség hamar elfeledtette a malőrt. (tovább…)

„Egy csepeli munkáscsaládból származom” – Őszintén mesélt szüleiről és fiatalkoráról az énekesnő Boggie

2019. július 4. csütörtök

Blikk

Óriási megtiszteltetés: a magyar énekesnő Placido Domingóval állhat egy színpadon

Boggie hálás azért, amiért a szülei mindig támogatták őt a céljai elérésében.

Csemer Boglárka, azaz Boggie még 2013-ban, a Parfüm című dalával robbant be a köztudatba, azóta egy ország zárta a szívébe a csinos énekesnőt. A mostanra édesanya és feleség szerepben tündöklő Boggie-t a Család.hu interjúvolta meg, hisz nem mindenki tudja, honnan is jött ez az aranytorkú csepeli lány.

(tovább…)

Csepelt járja a Google fotós autója

2019. július 3. szerda

Csepel.info

Nem Csecsenföld, ez bizony Csepel és a régi szocreál “pavilonsor” – a Google időgép funkciójával egészen 2011-ig visszatekinthetünk

Ismét Csepelen jár a Google Street View – vagyis a Google utcaképeket készítő autója. A különleges kocsit reggel nyolc után a Táncsics Mihály utcában látták – értesült a Csepel.info.

Így hamarosan valós képet kapunk a csepeli közterületekről. Annál is inkább, mert 2013 óta rengeteget változott a kerületünk. Na és kinek köszönhetjük a Google utcaképeket? (tovább…)

Csepelen lépett fel a Neoton Família egykori sztárja

2019. június 21. péntek

Blikk

A Neoton Família egykori csillaga, Pál Éva zenésztársával, egyben barátnőjével, Jeckel Nikolettel adott ingyenes minikoncertet a csepelieknek.

Nemrégiben még a helyi piacon dolgozott, előadó partnere üzletében, de most elhatározták magukat: inkább a sztárságot választják. (tovább…)

Csepelen lopták el az X-Faktor énekesnőjének mobilját

2019. június 19. szerda

Blikk

Az X-Faktor 2014-es szériájának versenyzőjét, Horányi Julit az egyik csepeli Spar üzletnél rövidítették meg.

„Ma Csepelen fél 11 magasságában megálltam autóval egy Spar üzletnél, kiszálltam a kocsimból, majd odamentem az OTP-automatához. Előzőleg, még a kocsiban ülve, hanyagul bedobtam a táskámba a telefonom, mert siettem épp nagyon. Mikor kiszálltam a kocsiból, biztos vagyok benne, hogy a telefon kiesett a földre a táskámból. Máskor is volt ilyen, de akkor rögtön észrevettem és felvettem a telefont” – írta közösségi oldalán Juli, aki hozzátette: ezután kivette a pénzt, majd visszaindult kocsijához. (tovább…)

Kálmán Olga a balliberális ellenzék gyengeségeinek a tükörképe

2019. június 8. szombat

888

A romokban heverő ellenzék cicaharcának legfrissebb fejleményeként a ballib újságírót, Kálmán Olgát dobta be Gyurcsány pártja, így csinálva végképp viccet a már eddig is kaotikus ellenzéki előválasztásból.

Az ellenzék valódi állapotáról igencsak árulkodó képet festenek le az úgynevezett előválasztási látszatversenyben elindított ellenzéki jelöltek személyei.

(tovább…)

A Neoton énekesnője otthagyta a csepeli piacot és ismét színpadra lépne

2019. március 6. szerda

Blikk

Nehéz döntést hozott Pál Éva (66). A Neoton Família egykori énekesnője az elmúlt hónapokban a csepeli piacon dolgozott, de fél év után úgy határozott, elhagyja a standot, eddigi munkahelyét, hogy visszatérhessen a színpadra.

Ahogy Éva meséli, a rajongók szép számban zarándokoltak el miatta a bolthoz, hogy vásárlás közben néhány szót személyesen is válthassanak a művésznővel, aki készségesen szolgálta ki a vásárlókat. Mostanra azonban megérlelődött benne a gondolat, hogy végleg a színpadra cseréli a piacot. (tovább…)

A mennyországból üzent Jimmy a rajongóinak

2019. február 25. hétfő

Bors

Szem nem maradt szárazon a szombat esti Zámbó Jimmy-emlékesten. A Király telefonos interjút adott a túlvilágról, a rajongók hol nevettek, hol sírtak.

Közel húsz év sem halványíthatja el a Király népszerűségét. A Zámbó Jimmy kultusz még ma is erős. Ezt bizonyítja, hogy szombat este közel ezren váltottak jegyet arra a rendezvényre, amelyet a tragikus körülmények között elhunyt énekes emlékére rendeztek, immár 18. alkalommal. Ami rögtön szembetűnő volt, hogy Jimmy testvérei és első kapcsolatából született fia, Krisztián megjelent, ám sem Edit asszony, sem két fia: Sebastian és Adrián nem volt ott az édesapjuknak tartott gálakoncerten. (tovább…)