‘Bulvár’ kategória archívum

„Egy csepeli munkáscsaládból származom” – Őszintén mesélt szüleiről és fiatalkoráról az énekesnő Boggie

2019. július 4. csütörtök

Blikk

Óriási megtiszteltetés: a magyar énekesnő Placido Domingóval állhat egy színpadon

Boggie hálás azért, amiért a szülei mindig támogatták őt a céljai elérésében.

Csemer Boglárka, azaz Boggie még 2013-ban, a Parfüm című dalával robbant be a köztudatba, azóta egy ország zárta a szívébe a csinos énekesnőt. A mostanra édesanya és feleség szerepben tündöklő Boggie-t a Család.hu interjúvolta meg, hisz nem mindenki tudja, honnan is jött ez az aranytorkú csepeli lány.

(tovább…)

Csepelt járja a Google fotós autója

2019. július 3. szerda

Csepel.info

Nem Csecsenföld, ez bizony Csepel és a régi szocreál “pavilonsor” – a Google időgép funkciójával egészen 2011-ig visszatekinthetünk

Ismét Csepelen jár a Google Street View – vagyis a Google utcaképeket készítő autója. A különleges kocsit reggel nyolc után a Táncsics Mihály utcában látták – értesült a Csepel.info.

Így hamarosan valós képet kapunk a csepeli közterületekről. Annál is inkább, mert 2013 óta rengeteget változott a kerületünk. Na és kinek köszönhetjük a Google utcaképeket? (tovább…)

Csepelen lépett fel a Neoton Família egykori sztárja

2019. június 21. péntek

Blikk

A Neoton Família egykori csillaga, Pál Éva zenésztársával, egyben barátnőjével, Jeckel Nikolettel adott ingyenes minikoncertet a csepelieknek.

Nemrégiben még a helyi piacon dolgozott, előadó partnere üzletében, de most elhatározták magukat: inkább a sztárságot választják. (tovább…)

Csepelen lopták el az X-Faktor énekesnőjének mobilját

2019. június 19. szerda

Blikk

Az X-Faktor 2014-es szériájának versenyzőjét, Horányi Julit az egyik csepeli Spar üzletnél rövidítették meg.

„Ma Csepelen fél 11 magasságában megálltam autóval egy Spar üzletnél, kiszálltam a kocsimból, majd odamentem az OTP-automatához. Előzőleg, még a kocsiban ülve, hanyagul bedobtam a táskámba a telefonom, mert siettem épp nagyon. Mikor kiszálltam a kocsiból, biztos vagyok benne, hogy a telefon kiesett a földre a táskámból. Máskor is volt ilyen, de akkor rögtön észrevettem és felvettem a telefont” – írta közösségi oldalán Juli, aki hozzátette: ezután kivette a pénzt, majd visszaindult kocsijához. (tovább…)

Kálmán Olga a balliberális ellenzék gyengeségeinek a tükörképe

2019. június 8. szombat

888

A romokban heverő ellenzék cicaharcának legfrissebb fejleményeként a ballib újságírót, Kálmán Olgát dobta be Gyurcsány pártja, így csinálva végképp viccet a már eddig is kaotikus ellenzéki előválasztásból.

Az ellenzék valódi állapotáról igencsak árulkodó képet festenek le az úgynevezett előválasztási látszatversenyben elindított ellenzéki jelöltek személyei.

(tovább…)

A Neoton énekesnője otthagyta a csepeli piacot és ismét színpadra lépne

2019. március 6. szerda

Blikk

Nehéz döntést hozott Pál Éva (66). A Neoton Família egykori énekesnője az elmúlt hónapokban a csepeli piacon dolgozott, de fél év után úgy határozott, elhagyja a standot, eddigi munkahelyét, hogy visszatérhessen a színpadra.

Ahogy Éva meséli, a rajongók szép számban zarándokoltak el miatta a bolthoz, hogy vásárlás közben néhány szót személyesen is válthassanak a művésznővel, aki készségesen szolgálta ki a vásárlókat. Mostanra azonban megérlelődött benne a gondolat, hogy végleg a színpadra cseréli a piacot. (tovább…)

A mennyországból üzent Jimmy a rajongóinak

2019. február 25. hétfő

Bors

Szem nem maradt szárazon a szombat esti Zámbó Jimmy-emlékesten. A Király telefonos interjút adott a túlvilágról, a rajongók hol nevettek, hol sírtak.

Közel húsz év sem halványíthatja el a Király népszerűségét. A Zámbó Jimmy kultusz még ma is erős. Ezt bizonyítja, hogy szombat este közel ezren váltottak jegyet arra a rendezvényre, amelyet a tragikus körülmények között elhunyt énekes emlékére rendeztek, immár 18. alkalommal. Ami rögtön szembetűnő volt, hogy Jimmy testvérei és első kapcsolatából született fia, Krisztián megjelent, ám sem Edit asszony, sem két fia: Sebastian és Adrián nem volt ott az édesapjuknak tartott gálakoncerten. (tovább…)

Mi történt a végzetes hajnalon? Rekonstruáljuk Jimmy halálát

2019. január 25. péntek

Bors

Legendák, találgatások, összeesküvés-elméletek sokasága látott napvilágot a Király halála után. A sajtó és az utca hangja az öngyilkosság és egy ravaszul kitervelt gyilkosság lehetőségét sem vetette el. Vágó Imréné ezredes, Csepel akkori rendőrkapitánya és a Zámbó család jó barátja rendőrségi és kórházi akták segítségével öntött tiszta vizet a pohárba.

Vágó Imréné személye is az érdeklődés középpontjába került Jimmy tragikus halálát követően. Az ezredes asszony sosem titkolta, hogy jó barátság fűzte az énekeshez és családjához, az ominózus hajnalt követő találgatások végül arra késztették, hogy egy könyvben fedje fel az ügy általa ismert részleteit. A király halálának igaz története című munkájában hivatalos dokumentumokból idéz, a Bors most ezek alapján rekonstruálja az eseményeket. (tovább…)

Kordának köszönhette Jimmy, hogy profi zenész lett

2019. január 24. csütörtök

Bors

Talán féltucatnyian vallják magukról, hogy ők fedezték fel Zámbó Jimmyt. Korda György nincs közöttük. Soha nem kérkedett vele, hogy a magyar könnyű­zene egyik legnagyobb csillaga neki köszönhette, hogy profi zenész lett.

(tovább…)

Jo­g­erős, más­fél év bör­tönre ítél­ték a Happy Gang ve­re­kedő sztár­ját

2019. január 19. szombat

Ripost

Az éne­kes még 2016 nya­rán ütött arcon egy férfit egy cse­peli kocs­má­ban, még­hozzá egy sö­rös­kor­só­val. Bár a férfi azóta el­hunyt, az el­já­rást nem szün­tet­ték meg.

Döntött a bíróság a Happy Gang agresszív frontemberének régóta húzódó ügyében. Móré Andrást, művésznevén Vitamint 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték, miután 2016 nyarán söröskorsóval arcon ütött egy férfit egy csepeli sörözőben. Bár az áldozat azóta elhunyt, az eljárást nem szüntették meg, tavaly szeptemberben pedig megszületett a jogerős ítélet. (tovább…)