‘Bulvár’ kategória archívum

Meghalt Berki Krisztián

2022. május 6. péntek

Blikk.hu

/ Fotó: Blikk/Pozsonyi Zita

A focikapusból lett médiasztár 41 éves volt.

A Blikk információi szerint péntek reggel meghalt Berki Krisztián. Információinkat a rendőrség is megerősítette, részletek később! (tovább…)

Kiderült, ki alakítja Zámbó Jimmyt a róla szóló sorozatban

2022. március 22. kedd

Index, Csepel.info

Ahogy arról a Csepel.info is beszámolt, már készül a tízrészesre tervezett Zámbó Jimmy-sorozat. A produkció az RTL Klubon lesz látható, és már azt is tudni, hogy a gyakran csak Királynak nevezett egykori énekest Nagy Ervin alakítja majd.

Még tavaly novemberben vált hivatalossá, hogy az RTL Klub tízrészes sorozatot készít a 2001-ben elhunyt EMerTon-díjas magyar énekesről, Zámbó Jimmyről. A hírt Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója jelentette be egy online konferencián.

(tovább…)

101 éves nénit köszöntött fel Borbély Lénárd polgármester

2022. január 10. hétfő

Csepel.hu

101. születésnapja alkalmából köszöntötte Borbély Lénárd polgármester Tolnay Alajosnét. Erzsike néni 1920.december 31-én született Szepesváralján, később Kassán éltek, majd 1941-ben férjhez ment és Mohácsra költöztek. 1947-ben elváltak útjaik a férjével.

Az idős néni ezután Budapestre költözött, itt vállalt munkát. 1952-ben ismerkedett meg a második férjével, Tolnay Alajossal, és kerültek Csepelre. Erzsike a Patyolatnál helyezkedett el, onnan ment nyugdíjba, majd rövid pihenés után nyugdíjasként a Csepel Áruház cipő osztályán dolgozott a Centrum Áruház bezárásáig.

 

(tovább…)

Utoljára szervez Jimmy-gálát Marietta

2022. január 4. kedd

Csepel.info

Marietta 2014-ben, Jimmy díszpolgári címének átvételekor

Nehéz időszakon van túl Jimmy családja. Zámbó Marietta a Színes Ásznak azt is elmondta, hogy belefáradt a szervezésbe, a március 26-ára tervezett csepeli Jimmy-gála lesz az utolsó, amit még megszervez.

Én sem vagyok már fiatal és betegeskedem is. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy a március 26-ára tervezett Jimmy-gála lesz az utolsó, amit még megszervezek. Huszonegy éve csinálom, de már nincs erőm, így átadom a stafétát az öcsém gyerekeinek. Ha szeretnék folytatni a hagyományt, akkor itt a lehetőség – tette hozzá Marietta, aki minden áldott nap imádkozik azért, hogy végre jobb idők jöjjenek a családjára. (tovább…)

Színpadon és anyaként: főszerepben Mahó Andrea

2021. december 20. hétfő

Csepel.hu

Egyszerre lakik Csepelen és a belvárosban Mahó Andrea Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, szinkronszínész, akit 2018-ban Csepel Örökség-díjjal is kitüntettek. Másfél évvel ezelőtt született meg kislánya, Anna Róza, akivel gyakran vannak Csepelen, a szülői házban, ahol Róza otthon érzi magát. Közben a járvány után beindult a színházi élet, és Mahó Andrea újra a Madách Színházban léphetett fel Az operaház fantomja című musical főszerepében.

„Ez a darab a szívem csücske, mert ez az első főszerepem, nagy kiugrást jelent számomra, és közel áll hozzám a szerep” – mondja Mahó Andrea, aki Királyerdőben nőtt fel, a Szárcsai utcai általánosba járt, majd a Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakgimnáziumban érettségizett. „Nem tudtam eldönteni, mi legyek, aztán rájöttem, hogy a kereskedelem nem az én világom. Legjobb barátaim azonban azok, akik a Vásárhelyiből maradtak meg. Egyszer csak jött a gondolat, hogy szinkronizálni szeretnék. Apukámhoz járt egy hangmérnök, aki segített abban, hogy teljesüljön a vágyam. Jártam logopédushoz, tanultam beszédtechnikát. A tanáraim láttak bennem tehetséget, biztattak, hogy lépjek a színészi pályára. Elvégeztem Gór Nagy Mária színitanodáját, majd a Győri Nemzeti Színházhoz kerültem. Általában zenés darabokban játszom, ritkábban prózai művekben is színpadra lépek, szívesen játszanék gyakrabban ilyenekben” – meséli Mahó Andrea. (tovább…)

Luxusnyaralásával henceg Tüttő Kata az Instagramon

2021. augusztus 1. vasárnap

Karácsony Gergely helyettese, a baloldali (egyébként MSZP-s) Tüttő Kata egy görög luxusszigeten nyaralt. Úgy érezte, hogy az egész országnak tudnia kell, hogy milyen gazdag, ezért közzé is tett egy videót arról, hogy a tengerből lóháton jön ki.

A korábbi élettársa a zavaros gazdasági ügyeiről ismert baloldali milliárdos, Leisztinger Tamás. Tüttő Kata egyik botrányos ügye az volt, amikor kiderült: az a cég nyerte ötmilliárd forinttal drágábban a Lánchíd-tendert, amelyik korábban partizni hívta – írta meg az Origo vasárnap.

(tovább…)

Zámbó Krisztián szörnyű titkot árult el apja halálával kapcsolatban

2021. május 14. péntek

Origo

Zámbó Krisztián szobájában történt a végzetes fegyverbaleset 2001 januárjában. Senki sem hibáztatta az akkor 20 éves fiút, mégis rémálmok gyötörték évtizedeken át, egy ideig alkohollal és altatókkal próbálta tompítani fájdalmát.

“Nagyon sokáig hibáztattam magam, hogy mi a francért nem tudtam otthon maradni… Majdnem két évtizedig ezzel ostoroztam magam…” – árulta el titkát Zámbó Krisztián a Life TV-n adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor forgatásán. “Amikor hazamentem és bementem a szobába, még a függönyömön voltak kis maradványok, vérfoltok. Ezt nagyon-nagyon nehéz volt feldolgozni” – tette hozzá.

(tovább…)

Peter Šrámek Csepelről költözött új lakásába

2021. május 4. kedd

Bumm.sk

A 27 éves énekes öt évig albérletben élt, tavaly vette meg élete első otthonát.

Az énekes pályafutása 2007-ben kezdődött, amikor szerepelt az STV Môj najmilší hit című vetélkedőjének döntőjében. Tanulmányait a pozsonyi zenei konzervatóriumban folytatta, ahol 2015-ben végzett. 2013-ban Magyarországon a Rising Star vetélkedőben bejutott a Top 12-be, és végül a 3. helyezést érte el. (tovább…)

Csepel díszpolgára aranykalászos gazda lett

2021. április 12. hétfő

Index, Csepel.info

Rost Andrea Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja – és nem mellesleg Csepel díszpolgára.

Idén márciusban még egy Bartók–Pásztory-díjat is kapott, a kitüntetések hadát pedig egy egészen váratlan címmel egészítette ki, ugyanis a világhírű szoprán aranykalászos gazda lett. (tovább…)

Megmenekült a hitelcsapdából a Neoton csepeli sztárja

2021. április 11. vasárnap

Blikk

Mindig akad tennivaló a ház körül, ez különösen igaz Pál Éva portájára! Miután megmenekült a kilakoltatástól a Neoton Família egykori sztárja, tulajdonképpen új otthonra lelt Csepelen, ám a felújítás újabb megpróbáltatások elé állítja.

– Március végén újra kellett csatornázni a kertben mintegy 25 méteren, ugyanis annak idején összecsapták a munkát. Ez nem olcsó mulatság, még arra is külön díjat számolnak fel, hogy visszatemessék az árkot, ezért inkább lapátot ragadtam. Kis híján bele is rokkantam – mesélte a Vasárnapi Blikknek az énekesnő, aki egy vagyont költött a munkálatokra.

(tovább…)