‘Bulvár’ kategória archívum

400 milliót csalt ki a szegedi ET

2017. április 27. csütörtök

Mandiner

article-1276759478556-00800ffa00000258-216548_466x310

Magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől egy 54 éves férfi, aki ezért 8 és fél év börtönbüntetést kapott. A csaló állította: a sértetteknek életük meghosszabbításához, illetve életben maradásukhoz, céljaik eléréséhez anyagi és egyéb próbákat kell teljesíteniük.

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy férfit, aki magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől. A táblabíróság csalás bűntettében és más bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a jelenleg 54 esztendős vádlottat. (tovább…)

Győzikétől 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le

2017. április 24. hétfő

Life.hu, Csepel.info

A Gáspár családnak aztán vannak tartalékai: a NAV kommandósai a házkutatás során 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le. Mivel Győzike rengeteg pénzzel tartozik az adóhatóságnak, állítólag ezek az ékszerek Evelin örökségei a nagymamától.

Gáspár Győzikénél nemrég házkutatást tartottak a NAV kommandósai, és úgy tűnik, volt mit megtalálni. A showman akkor úgy nyilatkozott az ügyről, hogy senkinek nem kívánja azt, amit akkor ő átélt. “Rengeteg ember szállta meg a házamat, még a telefonomat is elvették, senkit nem tudtam hívni” – panaszkodott Győzike. A showman több ingóságát is lefoglalta a hivatal, és nemrég kiderült, hogy ezek között voltak a 120 milliót érő arany ékszerek, amik a család egyik széfjéből bukkantak elő. (tovább…)

Népszerű lett a beszari forradalmár – Oroszország rajta röhög

2017. április 20. csütörtök

Csepel.info, Pesti Srácok

komaromy

A Youtube cikkünk megjelenése után cenzúrázta a felvételt, ami pénteken késő délelőtt ismét elérhetővé vált

Csecsen fiatalok bocsánatkérésre kérték Komáromy Gergő ligetvédő-reggae-énekes forradalmárt, aki összefestékezte a II. Világháborúban elesett szovjet katonák Szabadság téri emlékművét. A “forradalmár” bocsánatot kért, a szagokat a videón azonban nem lehet érzékelni – legfeljebb elképzelni. A videó hatalmas siker a Youtube-on: több mint 123.000 ember látta egyetlen nap alatt, és rengetegen kommentelték – főképp orosz nyelven.

Mogamed, a tagbaszakadt csecsen úriember – amint a közös videójukban fogalmazott – „akcióba léptek”, hogy megkeressék a vandalizmus elkövetőjét. Meg is találták, majd „elbeszélgetett” vele, és a beszélgetés végére Komáromy Gergő is egyetértett abban, hogy illik bocsánatot kérnie azoktól, akiket megsértett a Nagy Honvédő Háború hősi emlékművének megrongálásával. Külsérelmi nyomok nem látszanak az énekesen, aki a 444.hu-nak azt mondta, hogy „kifejezetten fenyegető jellege nem volt” a társalgásnak, ám mosolyát feltűnően nem találtuk őszintének a felvételen. (tovább…)

Batiz András ritkán látott feleségével jelent meg a filmpremieren

2017. április 7. péntek

Femina

batiz-andras-ritkan-latott-felesegevel-jelent-meg

A Fókusz egykori műsorvezetője feleségével nézte meg a Brazilokat.

Április 6-án került a mozikba M. Kiss Csaba és Rohonyi Gábor rendezők fergetegesnek ígérkező vígjátéka, a Brazilok. Az sztárparádét és fiatal tehetségeket bemutató alkotás premierjén a szereplők és a hazai sztárvilág ismert alakjai is megjelentek. Jelen volt többek között Batiz András is. A Fókusz egykori műsorvezetője feleségével, Krisztinával jelent meg – írja a Femina. Batiz András és felesége Csepelen élnek.

Kulka János Csepelen kezd ismét munkába

2017. április 5. szerda

Bors, Csepel.info

kulka-janos-csepelen-kezd-ismet-munkaba

Súlyos betegsége után – többek között – egy csepeli gyártelepen kezd ismét a munkába Kulka János – értesült a Csepel.info.

Megkezdődött Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündér) második mozifilmje, az X. című skandináv típusú krimi forgatása Budapesten. A mozifilm főbb szerepeiben Kulka János, Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs lesz.

(tovább…)

Tragikus vallomás: Zámbó Krisztián ikergyermekeivel volt terhes egykori szerelme, de drámai dolog történt

2017. március 28. kedd

Blikk, Mr.gabee, Csepel.info

Krisztián a mai napig nem tudta feldolgozni az őt ért veszteséget /Fotó: RAS-archívum

Hatalmas csapást mért a sors Zámbó Jimmy fiára, Krisztiánra. Édesapja elvesztése után pár évvel megismerkedett egy lánnyal, és ma már két gyermek büszke apja lehetne, ha egykori szerelme nem döntött volna az ikrek elvetetése mellett.

Élete ezen részét megpróbálta elfojtani magában Krisztián, azonban máig képtelen volt feldolgozni az őt ért veszteséget. A Sorry! magazinnak elárulta: kész tények elé állította őt exbarátnője az ikrek életével kapcsolatban. A lány 12 hetes terhes volt, mikor elvetette a magzatokat.

(tovább…)

Megúszta az amputálást Rékasi Károly

2017. március 26. vasárnap

24, Mr.Gabee, Csepel.info

Még botra támaszkodva, de már sokkal magabiztosabban jár Rékasi Károly. 

A színész balesete után kialakult fertőzés elmúlt, így már biztos, hogy nem kell amputálni a lábát, amitől az orvosok tartottak. Jelenleg a rehabilitáción van a hangsúly. (tovább…)

Ugrott a jogsija a piásan vezető Zámbó Krisztiánnak

2017. március 7. kedd

BLIKK, Csepel.info, Mr.Gabee

Az énekes tréfálkozni próbált a bírónővel. Nem volt sikere © Cser Dániel

Egy év négy, hónapra elbúcsúzhat jogosítványától Zámbó Krisztián, akit sokkolt a bírósági ítélet. Szerinte lehetett volna elnézőbb a bíró, hiszen „csak” a kútra szaladt le whiskyért.

Hárman ültek egy Smart típusú autóban, átmentek a piroson és kacsáztak az úton – ezért eredtek a nyomába február 11-én a csepeli zsaruk. A kormánynál Zámbó Krisztián ült, aki bár nem volt részeg, az intézkedő rendőröknek azonnal bevallotta, hogy fogyasztott alkoholt, amit a rendőrkapitányságon elvégzett vérvétel igazolt. (tovább…)

Zámbó Krisz­tián: “Un­do­rító dol­got mű­vel­tem!”

2017. március 6. hétfő

RIPOST

9_o_zambo_krisztian-3-KO

Az éne­kes őszin­tén meg­bánta, hogy al­ko­holt ivott, mi­előtt volán mögé ült, és el­dön­tötte, soha nem tesz többé ilyet.

Mélységesen megbánta az ittas vezetést Zámbó Krisztián, akit február közepén, Csepelen füleltek le a rendőrök, amikor áthajtott a piros lámpán. Krisztián nem tagadta, hogy alkoholt fogyasztott vezetés előtt, ezért azonnal elvették a jogosítványát. Zámbó Jimmy fia most a -nak beszélt arról, hogyan érzi magát hetekkel az eset után.

„Átgondoltam a tettemet, és rájöttem, hogy nemcsak a saját, de mások testi épségét is veszélyeztettem.

(tovább…)

Hosszú évek után békét kötött Zámbó Jimmy anyja és Edit asszony

2017. február 28. kedd

RIPOST

Anna néni 91 évesen is friss, mint mindig. Fotó: Sulyok László

A Ki­rály édesanyja szerint az élet túl rövid a ha­rag­tar­tás­hoz, ezért úgy dön­tött, ki­bé­kül egy­kori me­nyé­vel.

Amikor Anna néni megjelent a Csepeli Munkásotthon előterében, egy pillanatra a tömeg morajlása elült, és mindenki csodálattal figyelte a 91 éves asszonyból sugárzó tartást és erőt. Perceken át zúgott a taps, amivel születésnapja alkalmából köszöntötték a rajongók. A szünetben a is felköszöntötte az utóbbi időben sokat betegeskedő asszonyt, aki a meghatottságtól könnyes szemmel beszélt munkatársunkkal, és azt is elárulta: 2002 óta végre kibékült Edit asszonnyal.

(tovább…)

Exkluzív – Édesanyja nem bírja a tévében nézni Jimmyt

2017. február 27. hétfő

BORS, Csepel.info, Mr.Gabee

Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy édesanyja könnyekig hatódva emlékezett családjával öt gyermeke közül a leghíresebbre.

Zámbó Györgynét, vagyis Anna nénit telt ház fogadta szombat este a Csepeli Munkásotthonban tartott emlékkoncerten, és a korábban súlyos szívpanaszokkal küzdő asszony személyesen, immáron egészségesen köszöntötte az egybegyűlteket. Elárulta: televízióban már nem tudja nézni néhai szeretett fiát. (tovább…)

Ezt mondta a gyilkos mostoháról Szita Bence apja

2017. január 30. hétfő

Ripost

ezt-mondta-a-gyilkos-mostoharol-szita-bence-edesapja

“Saj­ná­lom, hogy nem ta­lál­koz­hat­tam vele, nem néz­het­tem a sze­mébe, és nem mond­hat­tam el neki, amit sze­ret­tem volna” – mondta Szita Bence ne­ve­lő­apja.

Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor egy ismerősétől értesült arról, hogy kisfiának gyilkosa, egykori élettársa, Polcz Erika meghalt. (tovább…)

Ma lenne 59 éves Zámbó Jimmy

2017. január 20. péntek

Wiki, Csepel.info, MR.Gabee

1958. január 20-án született a kilencvenes évek legellentmondásosabb popsztárja Zámbó Jimmy. Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekese, aki tulajdonképpen saját magát csinálta meg, a saját módszereivel. Rajongói „király”-ként tisztelték, míg mások kinevették. Legnagyobb hatást a görög énekes, Demis Roussosgyakorolt rá, akinek stílusa érződik Jimmy dalain. Ő volt az első igazi celeb Magyarországon, akinek temetését akkor milliók követték a tévében.

A tragédia körülményei máig tisztázatlanok. A zenészt a negyvenharmadik születésnapján temették, fia Krisztián tudott talán legemlékezetesebban a nyomdokaiba lépni, ő eddig nem látott családi fotókkal is emlékezik ma édesapjára. (tovább…)

Ki­de­rült: Ez tör­tént Zámbó Jimmy ha­lá­lá­nak nap­ján!

2017. január 18. szerda

Ripost.hu

Az el­hunyt éne­kes fia meg­szó­lalt! Ször­nyű dolog de­rült ki a Ki­rály ha­lá­lá­val kap­cso­lat­ban!

A legendás énekes elsőszülött fia, Krisztián csak hosszú hallgatás után, 2013-ban vállalkozott először arra, hogy „Ide lőjetek!” című könyvében beavassa olvasóit a szörnyű nap történéseibe. A fiatal Zámbó akkor 21 éves volt. A tévéből értesült a szörnyűségről. (tovább…)

Batiz Andrást meg kellett operálni

2017. január 5. csütörtök

HVG, Mr.Gabee

batiz_andras3001

Komoly sebészeti beavatkozáson esett át Batiz András egykori kormányszóvivő, az RTL Klub volt munkatársa.

“Kaptam egy érzéstelenítő injekciót a gerincembe, majd kicsíptek belőlem egy darabot. Ennyivel le is zárhattuk az ügyet” – idézte a Blikk Batiz Andrást, aki a lap szerint a műtét óta odafigyel az életmódjára, leszokott a dohányzásról is.

(tovább…)