‘Bulvár’ kategória archívum

Zámbó Jimmy most mentette meg egy idős asszony életét

2018. február 16. péntek

Csepel.info, 24.hu

17 évvel a halála után egy idős asszony életét mentette meg Zámbó Jimmy. Méghozzá egészen meghökkentő módon.

A szomszédok értesítették a mentőket, mert az idős asszony lakásából Zámbó Jimmy „Nézz le rám, ó Istenem” című száma másfél órán keresztül szakadatlanul, maximum hangerővel szólt. (tovább…)

Döb­be­ne­tes, amit a szí­nész állít Zámbó Jimmy­ről

2018. január 20. szombat

RIPOST, Mr.Gabee, Csepel.info

 

Fotó: Markovics Gábor

Pin­tér Tibor még a ki­rob­bant bot­rány előtt min­dent be­ve­tett, hogy rek­lá­mozza a mára már ala­po­san kér­dő­je­les Jimmy mu­si­cal be­mu­ta­tó­ját. El­ké­pesztő amit ál­lí­tott!

Pintér Tibornak két hete még fogalma sem volt róla, hogy a február elejére tervezett Zámbó Jimmy-musical kapcsán hatalmas szerzői jogi botrányba keveredik majd. Hogy miként alakul majd a dalszerzők engedélye nélkül összerakott zenés darab sorsa, az továbbra is hatalmas kérdőjel. Az azonban biztos, hogy Pintér mindent megtett annak érdekében, hogy felkorbácsolja az érdeklődést. (tovább…)

Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy

2018. január 20. szombat

Wiki, Csepel.info, MR.Gabee

1958. január 20-án született a kilencvenes évek legellentmondásosabb popsztárja Zámbó Jimmy. Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekese, aki tulajdonképpen saját magát csinálta meg, a saját módszereivel. Rajongói „király”-ként tisztelték, míg mások kinevették. Legnagyobb hatást a görög énekes, Demis Roussosgyakorolt rá, akinek stílusa érződik Jimmy dalain. Ő volt az első igazi celeb Magyarországon, akinek temetését akkor milliók követték a tévében.

A tragédia körülményei máig tisztázatlanok. A zenészt a negyvenharmadik születésnapján temették, fia Krisztián tudott talán legemlékezetesebban a nyomdokaiba lépni, ő eddig nem látott családi fotókkal is emlékezik ma édesapjára. (tovább…)

Szexi táncosnő csavarta el Zámbó Jimmy fejét

2018. január 18. csütörtök

Blikk

Különös egybeesés, hogy holnapután lesz születésének 60. évfordulója, hiszen országos ismertségének is idén van a jubileuma, méghozzá a harmincadik.

Az Amerikából hazatért Zámbó Jimmy 1988 tavaszán a Magyar Rádió által szervezett Tessék választani! című könnyűzenei dalversenyen mutatta meg magát a szélesebb közönség előtt. Ne kérj című dala nem került az élmezőnybe, de sokan felfigyeltek magával ragadó előadásmódjára, és néhány hónappal később jött az áttörés. Ekkor rendezték meg a Táncdalfesztivál folytatásának számító Interpop Fesztivált, amelyet ugyan Sárközi Anita (52) nyert meg, de Jimmy kapta az előadói díjat a Valahol bús dal szól című felvételéért. (tovább…)

Zámbó Árpy: Örök rejtély marad Jimmy halála

2018. január 3. szerda

Borsonline.hu

Minden év január 2-án zarándokhellyé változik a csepeli temető: rajongók kisebb-nagyobb csoportjai érkeznek Zámbó Jimmy sírjához, hogy együtt emlékezzenek a családtagokkal a Királyra. A fejlövés tizenhetedik évfordulóján tartott megemlékezés alapvetően kedélyesen zajlott, egyedül Krisztián, Jimmy legnagyobb fia sírta el magát. Ez érthető, neki Jimmy nem egy zenész volt, hanem az édesapja.

– Nehéz most itt… éjszaka apuval álmodtam, és rosszat. Jó lenne egyedül lenni, fojtva érzem magam, de megtisztelő, hogy ilyen sokan érkeznek minden évben. Én egyébként nem szívesen jövök ki a temetőbe, még mindig nehéz. A temető felszaggatja a sebeket – mondta Krisztián, aki a Zámbó gyerekek közül egyedüliként volt jelen. (tovább…)

Megtörte a csendet a főrendőr: Könyörögtem Jimmynek, hogy tegye el a pisztolyt

2018. január 1. hétfő

BORS, Mr.Gabee, Csepel.info

Zámbó Jimmy január 20-án lenne hatvanéves.

Közel tizenhét éve már, hogy újév másnapján a Király örökre itt hagyta rajongóit. Halála száz­ezreket megrendített. Jó barátja, Komáromi István azt mondja, megérezte, hogy a gyilkos fegyver rosszul fog elsülni.

Zámbó Jimmynek közeli barátai közé tartozott Komáromi István, az egykori XXII. kerületi rendőrkapitány és nyugalmazott dan­dártábornok, aki később szintén zenész lett, és több dalt is írt a sztárnak. A Bors megkereste az egykori főrendőrt, aki meghatódva mesélt az énekesről. (tovább…)

Videó: Havas Hen­rik így tapizta Görög Zitát

2017. december 12. kedd

Ripost

Min­denki kí­no­san érezte magát a Hal a tor­tán for­ga­tá­sán 2014-ben, ami­kor Havas Hen­rik vál­lal­ha­tat­la­nul vi­sel­ke­dett. Csak­hogy ak­ko­ri­ban még….

Akkoriban még nem lett világraszóló botrány az ilyen  vállalhatatlan viselkedésből – pedig több lap is megírta! – , de aki végignézi a felvételt, láthatja, hogy a társaságban mindenki mennyire kínosan érzi magát. (tovább…)

Laj­csi el­árulta: ezért halt meg Zámbó Jimmy!

2017. december 12. kedd

Ripost

Közeledünk Zámbó Jimmy halálának évfordulójához. Ilyenkor mindig van, akiknek jól jön az elhunyt csepeli énekes népszerűsége, hogy saját népszerűtlenségét orvosolja vele. Újabban az utóbbi években már csak rendőrségi ügyeivel elhíresült Lajcsi jön elő ilyenekkel.

Az alábbiakban a Ripost cikkét idézzük. (tovább…)

Lagzi Lajcsi elárulta, milyen volt valójában Zámbó Jimmy

2017. december 10. vasárnap

Life.hu

Lagzi Lajcsi eddig soha nem hallott történeteket mondott el Zámbó Jimmyről, szerinte az énekesnek volt egy kevésbé szerethető oldala is. 

Lagzi Lajcsi jól ismerte a lassan 17 éve eltávozott Jimmyt, és olyan dolgokat osztott meg róla, amit eddig senki nem tudhatott a Királyról. A trombitás szerint volt Jimmynek egy kevésbé kedves oldala is, amit a rajongói felé soha nem mutatott.  (tovább…)

Egy csepeli jelenettel reklámozzák a Viszkisről készült filmet

2017. november 23. csütörtök

Csepel.info, Youtube

Ahogy arról a Csepel.info képekkel és videóval beszámolt, a csepeli Kossuth Lajos utcában forgatták a “viszkis rablóról” szóló életrajzi film egyik akciójelenetét.

Most ajánlójába is bekerült az itt forgatott részlet. (tovább…)