‘Bulvár’ kategória archívum

Zámbó Árpy: Örök rejtély marad Jimmy halála

2018. január 3. szerda

Borsonline.hu

Minden év január 2-án zarándokhellyé változik a csepeli temető: rajongók kisebb-nagyobb csoportjai érkeznek Zámbó Jimmy sírjához, hogy együtt emlékezzenek a családtagokkal a Királyra. A fejlövés tizenhetedik évfordulóján tartott megemlékezés alapvetően kedélyesen zajlott, egyedül Krisztián, Jimmy legnagyobb fia sírta el magát. Ez érthető, neki Jimmy nem egy zenész volt, hanem az édesapja.

– Nehéz most itt… éjszaka apuval álmodtam, és rosszat. Jó lenne egyedül lenni, fojtva érzem magam, de megtisztelő, hogy ilyen sokan érkeznek minden évben. Én egyébként nem szívesen jövök ki a temetőbe, még mindig nehéz. A temető felszaggatja a sebeket – mondta Krisztián, aki a Zámbó gyerekek közül egyedüliként volt jelen. (tovább…)

Megtörte a csendet a főrendőr: Könyörögtem Jimmynek, hogy tegye el a pisztolyt

2018. január 1. hétfő

BORS, Mr.Gabee, Csepel.info

Zámbó Jimmy január 20-án lenne hatvanéves.

Közel tizenhét éve már, hogy újév másnapján a Király örökre itt hagyta rajongóit. Halála száz­ezreket megrendített. Jó barátja, Komáromi István azt mondja, megérezte, hogy a gyilkos fegyver rosszul fog elsülni.

Zámbó Jimmynek közeli barátai közé tartozott Komáromi István, az egykori XXII. kerületi rendőrkapitány és nyugalmazott dan­dártábornok, aki később szintén zenész lett, és több dalt is írt a sztárnak. A Bors megkereste az egykori főrendőrt, aki meghatódva mesélt az énekesről. (tovább…)

Videó: Havas Hen­rik így tapizta Görög Zitát

2017. december 12. kedd

Ripost

Min­denki kí­no­san érezte magát a Hal a tor­tán for­ga­tá­sán 2014-ben, ami­kor Havas Hen­rik vál­lal­ha­tat­la­nul vi­sel­ke­dett. Csak­hogy ak­ko­ri­ban még….

Akkoriban még nem lett világraszóló botrány az ilyen  vállalhatatlan viselkedésből – pedig több lap is megírta! – , de aki végignézi a felvételt, láthatja, hogy a társaságban mindenki mennyire kínosan érzi magát. (tovább…)

Laj­csi el­árulta: ezért halt meg Zámbó Jimmy!

2017. december 12. kedd

Ripost

Közeledünk Zámbó Jimmy halálának évfordulójához. Ilyenkor mindig van, akiknek jól jön az elhunyt csepeli énekes népszerűsége, hogy saját népszerűtlenségét orvosolja vele. Újabban az utóbbi években már csak rendőrségi ügyeivel elhíresült Lajcsi jön elő ilyenekkel.

Az alábbiakban a Ripost cikkét idézzük. (tovább…)

Lagzi Lajcsi elárulta, milyen volt valójában Zámbó Jimmy

2017. december 10. vasárnap

Life.hu

Lagzi Lajcsi eddig soha nem hallott történeteket mondott el Zámbó Jimmyről, szerinte az énekesnek volt egy kevésbé szerethető oldala is. 

Lagzi Lajcsi jól ismerte a lassan 17 éve eltávozott Jimmyt, és olyan dolgokat osztott meg róla, amit eddig senki nem tudhatott a Királyról. A trombitás szerint volt Jimmynek egy kevésbé kedves oldala is, amit a rajongói felé soha nem mutatott.  (tovább…)

Egy csepeli jelenettel reklámozzák a Viszkisről készült filmet

2017. november 23. csütörtök

Csepel.info, Youtube

Ahogy arról a Csepel.info képekkel és videóval beszámolt, a csepeli Kossuth Lajos utcában forgatták a “viszkis rablóról” szóló életrajzi film egyik akciójelenetét.

Most ajánlójába is bekerült az itt forgatott részlet. (tovább…)

Palcsó Tamás még mindig a szüleivel él Csepelen

2017. október 16. hétfő

Bors

A 2005-ös Megasztár ezüstérmese három év után jelentkezik ismét új dalokkal. Palcsó Tomi azt mondja, a tehetségkutató fôdíja, az autó és a lakás biztos sokat jelentett volna számára alig húszévesen, ha megnyeri, de szerinte karrierje szempontjából nincs jelentősége az akkori helyezésének.

– Két diplomám van, közgazdasági és egy kommunikációs mesterképzés. Azt gondolom, mindkettőt jól hasznosítom a mindennapokban – mondta Tomi, aki több vállalkozást is vezet, és mindazok ellenére, hogy megél, továbbra sincs kacsalábon forgó palotája. (tovább…)

Jimmy sírja miatt áll a bál a Zámbó családban

2017. augusztus 3. csütörtök

ACNEWS, Mr.Gabee, Csepel.info

Forrás: AcNews

Hatalmas vita alakult ki akörül, hogy ki gondozza Zámbó Jimmy sírját. A Király testvére, Marietta azt mondja, hogy a trónörökösök nem ápolják kellőképpen az édesapjuk nyughelyét.

Krisztián viszont állítja: ők is kijárnak a temetőbe, amikor tudnak, de ők ezt nem a közösségi oldalakon bizonygatják. (tovább…)

Így pakolták ki a Tesco melletti ruhagyűjtőt

2017. július 3. hétfő

Csepel Hol-Mi?

Nehogy már annak is jusson, aki nem tolvaj, csak rászoruló…

Meghalt a férfi, akit leütött a Happy Gang énekese

2017. június 27. kedd

Csepel.info, Mr.Gabee

Alig néhány hét alatt vitte el a gyilkos kór azt a férfit, S. Viktort (†41), akit Móré András, azaz Vitamin éppen egy évvel ezelőtt egy söröskorsóval sebesített meg az arcán.

A kocsmai verekedés után a férfi feljelentést tett, ám az eljárás végét már nem érhette meg, a múlt hét végén elhunyt. A Happy Gang zenésze azonban felthetően nem ússza meg a büntetést, a feljelentő halálával nem ér véget az ügye.

(tovább…)