‘Bulvár’ kategória archívum

Nagy csibész az életben a Doktor Balaton autista Petyáját alakító Hajdu T. Miklós

2021. január 10. vasárnap

Borsonline

Hajdu T. Miklósnak nagy kihívást jelentett a naív és könnyen befolyásolható karakter megformálása, ő ugyanis egy igazi csepeli vagány srác.

Alapos kutatómunka előzte meg a Doktor Balaton szeleburdi fiújának, Petyának a kiválasztását. Hajdu T. Miklósnak ez az első sorozatszerepe, így nem csoda, hogy hónapokig készült a forgatásra, és arra, hogy a lehető leghitelesebben alakítsa az autista fiú karakterét. (tovább…)

Így él Tabáni István, a Csillag születik teremőre 11 évvel a műsor után

2020. december 12. szombat

Nlc.hu, Csepel.info

A Csepelről befutó Tabáni Istvánból nem lett celeb, előadóművész viszont annál inkább. Máig is színpadon áll, és a magánélete is szépen alakult.

Tabáni István 2009 őszén, a Csillag születik válogatóján tűnt fel. Az akkoriban Csepelen élő és múzeumi teremőrként dolgozó férfi félszegen lépett színpadra, ám mind a zsűri, mind pedig a közönség álla leesett, amikor énekelni kezdte a Queen együttes Bohemian Rhapsody című dalát. (tovább…)

Robbantják a VITUKI egykori toronyházát a szigetcsúcsnál!

2020. december 10. csütörtök

Csepel.hu

Az eseményt a helyszínen tekinti meg Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester is. A kerület vezetője Facebook oldalán tette közzé a Vitkui torony történetét, megemlítve, hogy az épületet 1976-ban, Mühlbacher István (1917-1978) Ybl-díjas építész és Dr. Ivits Iván statikus tervező 1970-ben készült (IPARTERV) tervei alapján építették meg.

A polgármester hozzátette: az újrahasznosítás tervezésénél kötelezően elvégzett statikai vizsgálatok megállapították, hogy az épület a szél hatására csak és kizárólag a saját súlya miatt nem borul fel. A falak és födémek rossz minőségűek, a beton szerkezetekbe nem került vasalat, a kivitelezési-építéstechnológiai hibákból adódóan az épület nem biztonságos. Ezért az épületet el kell bontani.

(tovább…)

A természet ízei marcipánban – egy családi manufaktúra a Damjanich utcában

2020. november 16. hétfő

Csepeli Hírmondó

Sokak szerint az ország legfinomabb, főzött, minőségi marcipánját a Csepelen található Bakos Marcipán Kft. készíti családi vállalkozásban, amely 1979-től működik a Damjanich János utca 24. szám alatt.

„A természet ízei marcipánba zárva” – hangzik a manufaktúra mottója, amely szerint a termékeik ízértékére, belső tartalmára helyezik a hangsúlyt, nem mellesleg pedig változatos csomagolásban, díszítésekkel, különleges figurákban jelennek meg.

(tovább…)

Gru Csepelen járt: ezt tette

2020. október 5. hétfő

Csepel.info

A legnagyobb közösségi oldalon osztották meg azt a képet, amelyen egy fekete autó állt rá úgy egy fehérre Csepelen, hogy a másik autó vezetője semmi esetre sem tudjon normálisan beszállni.

Bosszankodás ide vagy oda, azt el kell ismerni, hogy legalább a fekete autó rendszáma frappánsan illett a gazdájához.

Dráma – Sírva mesélt Pataky Attila a koronavírus-fertőzéséről: „Alázatosan jelentem, nagyon megtanított a sors”

2020. szeptember 23. szerda

Blikk

Pataky Attila, az Edda frontembere elkapta a koronavírust, ráadásul a garázskoncert felvételének idején már beteg volt. Tavasszal, a járvány első hullámában még azt mondta, a koronavírus csak egy hiszti.

Ma reggel a Retro Rádióban, Bochkor Gábor reggeli műsorában telefonon jelentkezett be. Döbbenetes volt hallgatni a gyakorlatilag a halálból visszatérő, síró Patakyt, aki ma már egészen másképp gondolja, mint tavasszal!

(tovább…)

Lövöldözött a csepeli ház udvarán – nem kellett volna

2020. szeptember 14. hétfő

Indirekt

A csepeli lövöldözőt az egyik szomszéd jelentette be. A rendőrök már az otthonában találták, onnan vitték a kapitányságra.

Bár a 39 éves férfi elismerte, hogy egy gáz- és riasztó fegyverrel valóban lőtt egyet a levegőbe, a járőrök előállították a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra. A csepeli rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak ellene.

Ezért utálja az autósokat: Karácsony Gergely nem tudta megszerezni a jogosítványt

2020. szeptember 3. csütörtök

Magyar Nemzet

Sokak szerint ezért sem kedveli az autósokat a főpolgármester, ezért is próbálja a lehető leginkább kiszorítani őket. Az egykori gépjárműoktatók szerint folyton bizonytalankodott, sőt félt autóvezetés közben, ezért kellett többször is megbuktatni.

Aztán a sokadik hiábavaló próbálkozás után örökre lemondott a jogosítványról. Közben meg kitalált egy mesét, hogy miért is nem akar autót vezetni. (tovább…)

Hős buszsofőr mentette meg idős utasa életét

2020. augusztus 8. szombat

Borsonline

Zoltán éppen Csepel irányába közlekedett, amikor a pesterzsébeti Szent Imre herceg utcai megállónál egy talpig zöld-fehérbe öltözött utasa kiabálására lett figyelmes.

A DRUKKER AZT JELEZTE, HOGY AZ EGYIK UTASTÁRSA MINDEN JEL SZERINT ROSSZUL VAN. (tovább…)

Weisz Fanni Csepelen próbálja rendezi az életét

2020. július 20. hétfő

Bors Online

Többen látták mostanában Csepelen, édesanyja lakóhelyén a válófélben lévő Weisz Fannit. A szakértő szerint a modellnek nehéz lesz feldolgozni a szakítást, mivel még sosem kellett egyedül szembenéznie a problémáival.

Édesanyja mellett kezdhet új életet Weisz Fanni. A hírhedt hetedik év, úgy tűnik, Weisz Fanni és Hajmásy Péter kapcsolatán is kifogott, mert öt- évnyi együtt járás és két év házasság után szerda éjjel bejelentették, hogy elválnak útjaik. Lapunk információi szerint Fannit az utóbbi időben többen látták Csepelen, ahol édesanyja, Ágnes és testvére, Gábor is él, így a válást követően Fanni valószínűleg a családi fészekben keres vigasztalást.

(tovább…)