‘Bulvár’ kategória archívum

Így néz ki Zámbó Jimmy háza, ahol két évtizede tragédiába torkollott a Király élete

2022. november 17. csütörtök

Promotions, 24.hu

Műsorváltozás lesz az RTL-en a jövő hétvégén: mégis leadják a tévében annak a három új sorozatnak a nyitóepizódját, amelyek egyébként a csatorna streamingplatformjára, az RTL+-ra készültek. A kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárja 42 évesen távozott közülünk.

Zámbó Jimmy a magyar könnyűzene – mondjuk ki bátran – megkoronázott királya volt az 1990-es években. Sokan már a rendszerváltás előtt felfigyeltek az extravagánsnak számító személyére, meg persze a hangjára, a Füstös éjszakai blues című számot például négy és fél oktávon énekelte, ami döbbenetes teljesítmény.

(tovább…)

Tálcán kínálták a kábítószert az ellenzéki divatguru szülinapi buliján

2022. október 27. csütörtök

Csepel.info

Letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanúja miatt. Az ellenzéki propagandagyár divatguruját a  BRFK kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt tartóztatta le.

Ha a vád bebizonyosodik, Herczeg akár 8 év börtönt is kaphat. A Bors ráadásul talált egy olyan videót is – mutatjuk -, ami miatt biztosan kiveri majd a víz Herczeg Zoltánt a vádlottak padján. Herczeg most egy barátjának üzent a “böriből”.

(tovább…)

Visszatért Csepelre Zámbó Jimmy ikonikus autója

2022. október 27. csütörtök

Blikk

Zámbó Jimmy autója jó kezek közé került, hiszen Peter Srámeknek sikerült megkaparintania példaképe luxuskocsiját.

Peter Srámek már gyermekként is imádta Jimmy dalait, sőt, évvekkel ezelőtt az elhunyt énekes miatt tanult meg magyarul is. Két éve pedig egy nagy álma is valóra vált: az ő tulajdona lett Jimmy ikonikus fekete luxus-Mercedese.

(tovább…)

Grundon kezdett focizni az ifiválogatott Törő László

2022. október 21. péntek

Csepel.hu

Talán nem mindenki tudja, hogy a 62 éves Törő László az egyik legígéretesebb labdarúgó volt Magyarországon a hetvenes években. A Csepelben játszott, tizenhárom évesen 45 gólt lőtt tizenhárom meccsen, ifjúsági és Budapest-válogatott lett. Később leigazolta a kor legjobb csapata, az Újpesti Dózsa, ahol a nemrég elhunyt focizsenivel, Törőcsik Andrással együtt edzett. Jelenleg a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) edzőjeként foglalkozik a fiatal csepeli labdarúgókkal.

„Ha felismerték volna, mire vagyok képes, és komoly, szigorú ráhatással lettek volna rám, akkor többet érhettem volna el. De nem akarok senkit megbántani, mert rajtam is múlott, hogy felnőttként nem lettem élvonalbeli labdarúgó” – összegzi pályafutásának alakulását Törő László. Nyíregyházán született 1960-ban, majd a szüleivel Budafokra költözött. Csepelen 1969 óta lakik. A Bolyai János Szakközépiskolában érettségizett és híradásipari műszerész végzettséget szerzett. (tovább…)

Kibékültek Zámbó Krisztiánék: Zsuzsika lesz a feleségem és a gyermekeim anyja

2022. szeptember 26. hétfő

Borsonline

Zámbó Krisztián három hónappal ezelőtt jelentette be, hogy 11 év után véget ért kapcsolata Takács Zsuzskával. Ezzel sokakat meglepett, hiszen kevés, hozzájuk hasonlóan összeillő párost ismerhettünk a hazai sztárvilágban. És bizony a kását tényleg nem eszik olyan forrón….

Akik követik Krisztiánt és vagy Zsuzskát valamelyik közösségi felületen, tanúi lehettek kapcsolati vívódásuknak. Bár az énekes az utóbbi három hónapban többször is egyértelművé tette, hogy pontot tettek kapcsolatuk végére, a követői nem és nem akarták elfogadni, hogy a szerelmesek között végleg kihűltek az érzelmek.
(tovább…)

Sejtelmes fotón Zámbó Krisztián és exe

2022. szeptember 9. péntek

Ripost

Sok időt tölt egymás társaságában az egykori szerelmespár.

Az egykori szerelmespár azért döntött a szakítás mellett, mert kapcsolatuk elfáradt, azonban továbbra is tisztelik egymást, s barátként tekintenek a másikra.
(tovább…)

Meglett a csepeli szökött kenguru tulajdonosa

2022. július 13. szerda

Sokszínűvidék.hu

Országos hírnévre tett szert az a kenguru, amit hétvégén kellett a rendőröknek befognia Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc útnál vasárnap hajnalban. Az erszényes jól van, a Fővárosi Állatkertnél vendégeskedik, amíg az ügy tisztázódik, ez pedig már folyamatban van, közölte az intézmény a honlapján.

A cikkben emlékeztetnek, a kengurut a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei kapták el. Hozzátették, az akkor még ismeretlen eredetű erszényest, akiről azt azért sejteni lehetett, hogy magánszemélytől szökhetett el, az állatkert karanténállomására vitték be. (tovább…)

Felniken autózott Csepelen

2022. június 8. szerda

Police.hu

A fővárosi rendőrök elfogtak egy sofőrt, aki a gyanú szerint ittasan több kilométert autózott gumiabroncsok nélküli felniken – írja a Police.hu

A ferencvárosi járőrök 2022. június 5-én 21 óra körül igazoltattak egy autóst, aki a XXI. kerület Weiss Manfréd úton a külső sávban állt. A jármű két bal oldali gumiabroncsa teljes egészében hiányzott; kiderült, hogy az 51 éves sofőr több kilométert tett meg a gumik nélküli felniken autózva. Az esetről a Budapesti Autósok közössége is beszámolt, ahol egy videót is megosztottak a megdöbbentő manőverről. Ott azt írták, hogy az Árpád hídnál kapott defektet a jármű, ami onnan egészen Csepel bevezetőjéig jutott a felniken. (tovább…)

A szétrúgott Orbán-szobortól a Fidesz támogatásáig: Dopeman elárulta, mivel győzte meg őt a miniszterelnök – Exkluzív interjú

2022. június 1. szerda

Blikk

Dopeman a kormány talán legnagyobb kritikusa volt a Fidesz 2010-es hatalomra kerülését követően. Az Orbán Viktorral kapcsolatos ellenérzéseit nem “csak” dalokban, de különböző interjúkban és demostrációkon is hangoztatta. 2013-ban odáig fajult egyedi lázadása, hogy egy tüntetésen belerúgott egy, a miniszterelnököt ábrázoló hungarocell-szobor fejébe. Tettéért garázdaság vádjával három éven keresztül kellett bíróságra járnia.

Ugyan ezt követően senki nem gondolta, hogy a rapper valaha is hajlandó lesz megbékélni a kormánnyal, Pityinger Laci nagy meglepetésre Orbánék egyik legnagyobb támogatójává vált, politikai nézeteit pedig bárhol, bármikor hajlandó kifejteni.

(tovább…)

Meghalt Berki Krisztián

2022. május 6. péntek

Blikk.hu

/ Fotó: Blikk/Pozsonyi Zita

A focikapusból lett médiasztár 41 éves volt.

A Blikk információi szerint péntek reggel meghalt Berki Krisztián. Információinkat a rendőrség is megerősítette, részletek később! (tovább…)