‘Bulvár’ kategória archívum

Lövöldözött a csepeli ház udvarán – nem kellett volna

2020. szeptember 14. hétfő

Indirekt

A csepeli lövöldözőt az egyik szomszéd jelentette be. A rendőrök már az otthonában találták, onnan vitték a kapitányságra.

Bár a 39 éves férfi elismerte, hogy egy gáz- és riasztó fegyverrel valóban lőtt egyet a levegőbe, a járőrök előállították a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra. A csepeli rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak ellene.

Ezért utálja az autósokat: Karácsony Gergely nem tudta megszerezni a jogosítványt

2020. szeptember 3. csütörtök

Magyar Nemzet

Sokak szerint ezért sem kedveli az autósokat a főpolgármester, ezért is próbálja a lehető leginkább kiszorítani őket. Az egykori gépjárműoktatók szerint folyton bizonytalankodott, sőt félt autóvezetés közben, ezért kellett többször is megbuktatni.

Aztán a sokadik hiábavaló próbálkozás után örökre lemondott a jogosítványról. Közben meg kitalált egy mesét, hogy miért is nem akar autót vezetni. (tovább…)

Hős buszsofőr mentette meg idős utasa életét

2020. augusztus 8. szombat

Borsonline

Zoltán éppen Csepel irányába közlekedett, amikor a pesterzsébeti Szent Imre herceg utcai megállónál egy talpig zöld-fehérbe öltözött utasa kiabálására lett figyelmes.

A DRUKKER AZT JELEZTE, HOGY AZ EGYIK UTASTÁRSA MINDEN JEL SZERINT ROSSZUL VAN. (tovább…)

Weisz Fanni Csepelen próbálja rendezi az életét

2020. július 20. hétfő

Bors Online

Többen látták mostanában Csepelen, édesanyja lakóhelyén a válófélben lévő Weisz Fannit. A szakértő szerint a modellnek nehéz lesz feldolgozni a szakítást, mivel még sosem kellett egyedül szembenéznie a problémáival.

Édesanyja mellett kezdhet új életet Weisz Fanni. A hírhedt hetedik év, úgy tűnik, Weisz Fanni és Hajmásy Péter kapcsolatán is kifogott, mert öt- évnyi együtt járás és két év házasság után szerda éjjel bejelentették, hogy elválnak útjaik. Lapunk információi szerint Fannit az utóbbi időben többen látták Csepelen, ahol édesanyja, Ágnes és testvére, Gábor is él, így a válást követően Fanni valószínűleg a családi fészekben keres vigasztalást.

(tovább…)

Most Fásy Ádám “tálalt ki” Jimmy haláláról

2020. június 4. csütörtök

Blikk Rúzs

“Nem lett öngyilkos.”

Zámbó Jimmy 19 éve nincs már közöttünk, de nevet és dalait sosem felejtik el az emberek. Ahogyan a haláláról szóló pletykákat sem. Máig azt találgatják, mi történhetett azon az estén, öngyilkos lett vagy véletlen baleset okozhatta-e a halálát 2001. január 2-án.

(tovább…)

Kétéves, pizsamás kisfiú szaladt a XXIII. kerületi Grassalkovich úton

2020. február 20. csütörtök

INDEX, Mr.Gabee, Csepel.info

Kedd este egy apa és a fia talált rá arra a két év körüli, pizsamás kisfiúra, aki egyedül sétált Budapesten, a XXIII. kerületi Grassalkovich úton, írja a Bors.

A forgalmas főút járda nélküli szakaszán látták meg a gyereket, ahogy az út menti padkán szalad, egyedül. (tovább…)

Peter Srámek megható búcsúja a Királytól – Most lenne 62 éves Zámbó Jimmy

2020. január 21. kedd

Blikk

Most ünnepelné 62. születésnapját a csaknem húsz évvel ezelőtt elhunyt Zámbó Jimmy, akinek sírjára születésnapján nagy rajongója, Peter Srámek egy szál sárga rózsát is vitt a csepeli temetőbe.

Peter Srámek, aki öt évvel ezelőtt a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában tűnt fel, egy igen megható fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán hétfő délután. A fiatal szlovák énekes Zámbó Jimmyről emlékezett meg, a csepeli temetőben található sírjára egy szál sárga rózsát is vitt, példaképe ugyanis éppen ma, január 20-án ünnepelné a 62. születésnapját.

Peter Srámek korábban elmondta: már kiskorában is imádta a Jimmy-dalokat, s mint kiderült, Peter a 19 évvel ezelőtt elhunyt énekes miatt tanult meg magyarul is.

“Boldog születésnapot… Odafent… Jimmy” – írta a fotóhoz Peter Sramek.

Az ismeretlenből a trónig: fillérekért dolgozott pályája hajnalán Zámbó Jimmy – Végül a rajongói koronázták királlyá

2020. január 8. szerda

Blikk

Bár később uralkodóként tisztelték az énekest, aki jólétben, bőségben élhetett, pályája kezdetén egy csepeli panelből indult az éjszakába, hogy fillérekért dolgozzon.

„Szinte az ismeretlenségből, a rendszerváltás előtti fővárosi éjszakai élet egyik neves budai szórakozóhelyéről, a Casanova bárból indult el az előadói pályája, hogy aztán óriási sztárrá váljon” – emlegeti a kezdeteket Joós István, a Magneoton vezérigazgatója, akivel a Blikk arra kereste a választ, miért válhatott hihetetlenül sikeressé a 42 esztendősen tragikus körülmények között elhunyt egykori bárénekes.

(tovább…)

Pumped Gabo Csepelre jött korizni – és ettől elolvadt a Blikk

2020. január 7. kedd

Blikk, Csepel.info

Pumped Gabo félisten testétől megolvad a jég is – ezzel a címmel jelent meg a Blikkben egy cikk, melyet az alábbiakban közlünk, bár némi fenntartással.

Abban mi biztosak vagyunk, hogy szeretnek itt korizni a lányok, de szerintünk nem Gabo miatt: (tovább…)

Videó: minden nap autó megy Karácsonyért

2019. november 14. csütörtök

888

Ismét lebukott a minden egyes nap szolgálati kocsival közlekedő, de biciklit, buszozást hazudó főpolgármester. A sofőr minden reggel oda van rendelve Karácsony Gergely háza elé.

Miközben Karácsony Gergely sok millióért Facebook-posztok tízezreit küldi szét a közösségi médiában, hogy kizárólag tömegközlekedési eszközzel, busszal, vonattal, sőt kerékpárral közlekedik, a valóság továbbra is egészen más. (tovább…)