‘Bulvár’ kategória archívum

A természet ízei marcipánban – egy családi manufaktúra a Damjanich utcában

2020. november 16. hétfő

Csepeli Hírmondó

Sokak szerint az ország legfinomabb, főzött, minőségi marcipánját a Csepelen található Bakos Marcipán Kft. készíti családi vállalkozásban, amely 1979-től működik a Damjanich János utca 24. szám alatt.

„A természet ízei marcipánba zárva” – hangzik a manufaktúra mottója, amely szerint a termékeik ízértékére, belső tartalmára helyezik a hangsúlyt, nem mellesleg pedig változatos csomagolásban, díszítésekkel, különleges figurákban jelennek meg.

(tovább…)

Gru Csepelen járt: ezt tette

2020. október 5. hétfő

Csepel.info

A legnagyobb közösségi oldalon osztották meg azt a képet, amelyen egy fekete autó állt rá úgy egy fehérre Csepelen, hogy a másik autó vezetője semmi esetre sem tudjon normálisan beszállni.

Bosszankodás ide vagy oda, azt el kell ismerni, hogy legalább a fekete autó rendszáma frappánsan illett a gazdájához.

Dráma – Sírva mesélt Pataky Attila a koronavírus-fertőzéséről: „Alázatosan jelentem, nagyon megtanított a sors”

2020. szeptember 23. szerda

Blikk

Pataky Attila, az Edda frontembere elkapta a koronavírust, ráadásul a garázskoncert felvételének idején már beteg volt. Tavasszal, a járvány első hullámában még azt mondta, a koronavírus csak egy hiszti.

Ma reggel a Retro Rádióban, Bochkor Gábor reggeli műsorában telefonon jelentkezett be. Döbbenetes volt hallgatni a gyakorlatilag a halálból visszatérő, síró Patakyt, aki ma már egészen másképp gondolja, mint tavasszal!

(tovább…)

Lövöldözött a csepeli ház udvarán – nem kellett volna

2020. szeptember 14. hétfő

Indirekt

A csepeli lövöldözőt az egyik szomszéd jelentette be. A rendőrök már az otthonában találták, onnan vitték a kapitányságra.

Bár a 39 éves férfi elismerte, hogy egy gáz- és riasztó fegyverrel valóban lőtt egyet a levegőbe, a járőrök előállították a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra. A csepeli rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak ellene.

Ezért utálja az autósokat: Karácsony Gergely nem tudta megszerezni a jogosítványt

2020. szeptember 3. csütörtök

Magyar Nemzet

Sokak szerint ezért sem kedveli az autósokat a főpolgármester, ezért is próbálja a lehető leginkább kiszorítani őket. Az egykori gépjárműoktatók szerint folyton bizonytalankodott, sőt félt autóvezetés közben, ezért kellett többször is megbuktatni.

Aztán a sokadik hiábavaló próbálkozás után örökre lemondott a jogosítványról. Közben meg kitalált egy mesét, hogy miért is nem akar autót vezetni. (tovább…)

Hős buszsofőr mentette meg idős utasa életét

2020. augusztus 8. szombat

Borsonline

Zoltán éppen Csepel irányába közlekedett, amikor a pesterzsébeti Szent Imre herceg utcai megállónál egy talpig zöld-fehérbe öltözött utasa kiabálására lett figyelmes.

A DRUKKER AZT JELEZTE, HOGY AZ EGYIK UTASTÁRSA MINDEN JEL SZERINT ROSSZUL VAN. (tovább…)

Weisz Fanni Csepelen próbálja rendezi az életét

2020. július 20. hétfő

Bors Online

Többen látták mostanában Csepelen, édesanyja lakóhelyén a válófélben lévő Weisz Fannit. A szakértő szerint a modellnek nehéz lesz feldolgozni a szakítást, mivel még sosem kellett egyedül szembenéznie a problémáival.

Édesanyja mellett kezdhet új életet Weisz Fanni. A hírhedt hetedik év, úgy tűnik, Weisz Fanni és Hajmásy Péter kapcsolatán is kifogott, mert öt- évnyi együtt járás és két év házasság után szerda éjjel bejelentették, hogy elválnak útjaik. Lapunk információi szerint Fannit az utóbbi időben többen látták Csepelen, ahol édesanyja, Ágnes és testvére, Gábor is él, így a válást követően Fanni valószínűleg a családi fészekben keres vigasztalást.

(tovább…)

Most Fásy Ádám “tálalt ki” Jimmy haláláról

2020. június 4. csütörtök

Blikk Rúzs

“Nem lett öngyilkos.”

Zámbó Jimmy 19 éve nincs már közöttünk, de nevet és dalait sosem felejtik el az emberek. Ahogyan a haláláról szóló pletykákat sem. Máig azt találgatják, mi történhetett azon az estén, öngyilkos lett vagy véletlen baleset okozhatta-e a halálát 2001. január 2-án.

(tovább…)

Kétéves, pizsamás kisfiú szaladt a XXIII. kerületi Grassalkovich úton

2020. február 20. csütörtök

INDEX, Mr.Gabee, Csepel.info

Kedd este egy apa és a fia talált rá arra a két év körüli, pizsamás kisfiúra, aki egyedül sétált Budapesten, a XXIII. kerületi Grassalkovich úton, írja a Bors.

A forgalmas főút járda nélküli szakaszán látták meg a gyereket, ahogy az út menti padkán szalad, egyedül. (tovább…)

Peter Srámek megható búcsúja a Királytól – Most lenne 62 éves Zámbó Jimmy

2020. január 21. kedd

Blikk

Most ünnepelné 62. születésnapját a csaknem húsz évvel ezelőtt elhunyt Zámbó Jimmy, akinek sírjára születésnapján nagy rajongója, Peter Srámek egy szál sárga rózsát is vitt a csepeli temetőbe.

Peter Srámek, aki öt évvel ezelőtt a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában tűnt fel, egy igen megható fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán hétfő délután. A fiatal szlovák énekes Zámbó Jimmyről emlékezett meg, a csepeli temetőben található sírjára egy szál sárga rózsát is vitt, példaképe ugyanis éppen ma, január 20-án ünnepelné a 62. születésnapját.

Peter Srámek korábban elmondta: már kiskorában is imádta a Jimmy-dalokat, s mint kiderült, Peter a 19 évvel ezelőtt elhunyt énekes miatt tanult meg magyarul is.

“Boldog születésnapot… Odafent… Jimmy” – írta a fotóhoz Peter Sramek.