‘Bulvár’ kategória archívum

Luxusnyaralásával henceg Tüttő Kata az Instagramon

2021. augusztus 1. vasárnap

Karácsony Gergely helyettese, a baloldali (egyébként MSZP-s) Tüttő Kata egy görög luxusszigeten nyaralt. Úgy érezte, hogy az egész országnak tudnia kell, hogy milyen gazdag, ezért közzé is tett egy videót arról, hogy a tengerből lóháton jön ki.

A korábbi élettársa a zavaros gazdasági ügyeiről ismert baloldali milliárdos, Leisztinger Tamás. Tüttő Kata egyik botrányos ügye az volt, amikor kiderült: az a cég nyerte ötmilliárd forinttal drágábban a Lánchíd-tendert, amelyik korábban partizni hívta – írta meg az Origo vasárnap.

(tovább…)

Zámbó Krisztián szörnyű titkot árult el apja halálával kapcsolatban

2021. május 14. péntek

Origo

Zámbó Krisztián szobájában történt a végzetes fegyverbaleset 2001 januárjában. Senki sem hibáztatta az akkor 20 éves fiút, mégis rémálmok gyötörték évtizedeken át, egy ideig alkohollal és altatókkal próbálta tompítani fájdalmát.

“Nagyon sokáig hibáztattam magam, hogy mi a francért nem tudtam otthon maradni… Majdnem két évtizedig ezzel ostoroztam magam…” – árulta el titkát Zámbó Krisztián a Life TV-n adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor forgatásán. “Amikor hazamentem és bementem a szobába, még a függönyömön voltak kis maradványok, vérfoltok. Ezt nagyon-nagyon nehéz volt feldolgozni” – tette hozzá.

(tovább…)

Peter Šrámek Csepelről költözött új lakásába

2021. május 4. kedd

Bumm.sk

A 27 éves énekes öt évig albérletben élt, tavaly vette meg élete első otthonát.

Az énekes pályafutása 2007-ben kezdődött, amikor szerepelt az STV Môj najmilší hit című vetélkedőjének döntőjében. Tanulmányait a pozsonyi zenei konzervatóriumban folytatta, ahol 2015-ben végzett. 2013-ban Magyarországon a Rising Star vetélkedőben bejutott a Top 12-be, és végül a 3. helyezést érte el. (tovább…)

Csepel díszpolgára aranykalászos gazda lett

2021. április 12. hétfő

Index, Csepel.info

Rost Andrea Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja – és nem mellesleg Csepel díszpolgára.

Idén márciusban még egy Bartók–Pásztory-díjat is kapott, a kitüntetések hadát pedig egy egészen váratlan címmel egészítette ki, ugyanis a világhírű szoprán aranykalászos gazda lett. (tovább…)

Megmenekült a hitelcsapdából a Neoton csepeli sztárja

2021. április 11. vasárnap

Blikk

Mindig akad tennivaló a ház körül, ez különösen igaz Pál Éva portájára! Miután megmenekült a kilakoltatástól a Neoton Família egykori sztárja, tulajdonképpen új otthonra lelt Csepelen, ám a felújítás újabb megpróbáltatások elé állítja.

– Március végén újra kellett csatornázni a kertben mintegy 25 méteren, ugyanis annak idején összecsapták a munkát. Ez nem olcsó mulatság, még arra is külön díjat számolnak fel, hogy visszatemessék az árkot, ezért inkább lapátot ragadtam. Kis híján bele is rokkantam – mesélte a Vasárnapi Blikknek az énekesnő, aki egy vagyont költött a munkálatokra.

(tovább…)

Nagy csibész az életben a Doktor Balaton autista Petyáját alakító Hajdu T. Miklós

2021. január 10. vasárnap

Borsonline

Hajdu T. Miklósnak nagy kihívást jelentett a naív és könnyen befolyásolható karakter megformálása, ő ugyanis egy igazi csepeli vagány srác.

Alapos kutatómunka előzte meg a Doktor Balaton szeleburdi fiújának, Petyának a kiválasztását. Hajdu T. Miklósnak ez az első sorozatszerepe, így nem csoda, hogy hónapokig készült a forgatásra, és arra, hogy a lehető leghitelesebben alakítsa az autista fiú karakterét. (tovább…)

Így él Tabáni István, a Csillag születik teremőre 11 évvel a műsor után

2020. december 12. szombat

Nlc.hu, Csepel.info

A Csepelről befutó Tabáni Istvánból nem lett celeb, előadóművész viszont annál inkább. Máig is színpadon áll, és a magánélete is szépen alakult.

Tabáni István 2009 őszén, a Csillag születik válogatóján tűnt fel. Az akkoriban Csepelen élő és múzeumi teremőrként dolgozó férfi félszegen lépett színpadra, ám mind a zsűri, mind pedig a közönség álla leesett, amikor énekelni kezdte a Queen együttes Bohemian Rhapsody című dalát. (tovább…)

Robbantják a VITUKI egykori toronyházát a szigetcsúcsnál!

2020. december 10. csütörtök

Csepel.hu

Az eseményt a helyszínen tekinti meg Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester is. A kerület vezetője Facebook oldalán tette közzé a Vitkui torony történetét, megemlítve, hogy az épületet 1976-ban, Mühlbacher István (1917-1978) Ybl-díjas építész és Dr. Ivits Iván statikus tervező 1970-ben készült (IPARTERV) tervei alapján építették meg.

A polgármester hozzátette: az újrahasznosítás tervezésénél kötelezően elvégzett statikai vizsgálatok megállapították, hogy az épület a szél hatására csak és kizárólag a saját súlya miatt nem borul fel. A falak és födémek rossz minőségűek, a beton szerkezetekbe nem került vasalat, a kivitelezési-építéstechnológiai hibákból adódóan az épület nem biztonságos. Ezért az épületet el kell bontani.

(tovább…)

A természet ízei marcipánban – egy családi manufaktúra a Damjanich utcában

2020. november 16. hétfő

Csepeli Hírmondó

Sokak szerint az ország legfinomabb, főzött, minőségi marcipánját a Csepelen található Bakos Marcipán Kft. készíti családi vállalkozásban, amely 1979-től működik a Damjanich János utca 24. szám alatt.

„A természet ízei marcipánba zárva” – hangzik a manufaktúra mottója, amely szerint a termékeik ízértékére, belső tartalmára helyezik a hangsúlyt, nem mellesleg pedig változatos csomagolásban, díszítésekkel, különleges figurákban jelennek meg.

(tovább…)

Gru Csepelen járt: ezt tette

2020. október 5. hétfő

Csepel.info

A legnagyobb közösségi oldalon osztották meg azt a képet, amelyen egy fekete autó állt rá úgy egy fehérre Csepelen, hogy a másik autó vezetője semmi esetre sem tudjon normálisan beszállni.

Bosszankodás ide vagy oda, azt el kell ismerni, hogy legalább a fekete autó rendszáma frappánsan illett a gazdájához.