‘Bulvár’ kategória archívum

Bosszúból rongálták meg Széphalmi Juliska és új kedvese autóját

2023. január 27. péntek

Index

A táncosnő a Story Magazinnak adott interjút, ahol szóba került, hogy a hónap elején valaki összekarcolta Csepelen az ő és egyik barátja autóját.

Széphalmi már akkor arra gondolt, hogy féltékenységből követték el a bűncselekményt, azonban most bevallotta, hogy a másik autó tulajdonosa történetesen új kedvese is egyben.

(tovább…)

Keményen beleszállt Pataky Attilába és Lagzi Lajcsiba Zámbó Krisztián

2023. január 10. kedd

Borsonline.hu

22 évvel ezelőtt, 2001. január másodikán, tragikus körülmények között vesztette életét az énekes, akit mindenki a Királyként emlegetett. A halála körülményei a mai napig beszédtémát képeznek, főleg a szörnyű esemény évfordulója körüli időszakban.

Most ráadásul egy sorozat is megjelent Jimmy életéről, amit nem fogadott épp kitörő lelkesedéssel a család: perre szeretnék vinni az ügyet. Zámbó Krisztián azonban úgy érzi: bármennyire is érdekli az embereket édesapja élete, és utolsó pillanatainak körülményei, nem kellene, hogy ezzel olyan emberek “haknizzanak”, akik Jimmy életében egy szót sem szóltak a most felemlegetett történetekről.

(tovább…)

Megtaláltuk a rejtőzködő Palcsó Tamást: „Szeretnék apuka lenni, hiszen felettem is eljár az idő.”

2022. december 3. szombat

Meglepetés

Nyolcéves kora óta Csepelen él, s ezen nem is szeretne változtatni. „Tőlem öt perc sétára van a Budapest tábla, csöndes, jó levegőjű környéken lakom, már-már vidékies a hangulat. Szívesen töltöm az időmet otthon. Szeretek a tudományokkal és a zenével foglalkozni, és a saját kedvtelésemre gyakran gitározok.”

Bár szinte gyerek volt még, amikor megismertük a Megasztárban, alig tudunk róla valamit. Az énekes ugyanis nagyon zárkózott, titokban tartja a magánéletét. Nekünk most mégis mesélt róla.

(tovább…)

Szorongása és sikere táplálja Zámbó Jimmy kultuszát

2022. december 1. csütörtök

Index

Sikerei csúcsán, a fél ország rajongó szeretetétől övezve, a világhírű Miklósa Erikával duettezve énekelte a Time to say goodbye című világsikert Jimmy, a Király. Az Indexnek a dal magyar szövegét jegyző Turczi István József Attila-díjas író beszélt a négyoktávos előadó különös szokásairól, az újjáéledő Jimmy-nosztalgiáról, ambícióiról, szorongásáról és a tragikus sorsú énekes Jimmy-1 rendszámú fekete Mercedeséről.

1996 novemberében született meg Andrea Bocelli és Sara Brightman Time to say con te partiro című dala, ami 1997 elején már vitathatatlan világsiker volt. Nyárra a Jimmy-alkotásokat gondozó Magneoton kiadó számára is nyilvánvalóvá vált, hogy az e dalban rejlő sikervonatról nem szabad lekésni. Igazgatója, Joós István stratégiai jelentőségű munkát látott a dal magyarításában.

(tovább…)

Így néz ki Zámbó Jimmy háza, ahol két évtizede tragédiába torkollott a Király élete

2022. november 17. csütörtök

Promotions, 24.hu

Műsorváltozás lesz az RTL-en a jövő hétvégén: mégis leadják a tévében annak a három új sorozatnak a nyitóepizódját, amelyek egyébként a csatorna streamingplatformjára, az RTL+-ra készültek. A kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárja 42 évesen távozott közülünk.

Zámbó Jimmy a magyar könnyűzene – mondjuk ki bátran – megkoronázott királya volt az 1990-es években. Sokan már a rendszerváltás előtt felfigyeltek az extravagánsnak számító személyére, meg persze a hangjára, a Füstös éjszakai blues című számot például négy és fél oktávon énekelte, ami döbbenetes teljesítmény.

(tovább…)

Tálcán kínálták a kábítószert az ellenzéki divatguru szülinapi buliján

2022. október 27. csütörtök

Csepel.info

Letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanúja miatt. Az ellenzéki propagandagyár divatguruját a  BRFK kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt tartóztatta le.

Ha a vád bebizonyosodik, Herczeg akár 8 év börtönt is kaphat. A Bors ráadásul talált egy olyan videót is – mutatjuk -, ami miatt biztosan kiveri majd a víz Herczeg Zoltánt a vádlottak padján. Herczeg most egy barátjának üzent a “böriből”.

(tovább…)

Visszatért Csepelre Zámbó Jimmy ikonikus autója

2022. október 27. csütörtök

Blikk

Zámbó Jimmy autója jó kezek közé került, hiszen Peter Srámeknek sikerült megkaparintania példaképe luxuskocsiját.

Peter Srámek már gyermekként is imádta Jimmy dalait, sőt, évvekkel ezelőtt az elhunyt énekes miatt tanult meg magyarul is. Két éve pedig egy nagy álma is valóra vált: az ő tulajdona lett Jimmy ikonikus fekete luxus-Mercedese.

(tovább…)

Grundon kezdett focizni az ifiválogatott Törő László

2022. október 21. péntek

Csepel.hu

Talán nem mindenki tudja, hogy a 62 éves Törő László az egyik legígéretesebb labdarúgó volt Magyarországon a hetvenes években. A Csepelben játszott, tizenhárom évesen 45 gólt lőtt tizenhárom meccsen, ifjúsági és Budapest-válogatott lett. Később leigazolta a kor legjobb csapata, az Újpesti Dózsa, ahol a nemrég elhunyt focizsenivel, Törőcsik Andrással együtt edzett. Jelenleg a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) edzőjeként foglalkozik a fiatal csepeli labdarúgókkal.

„Ha felismerték volna, mire vagyok képes, és komoly, szigorú ráhatással lettek volna rám, akkor többet érhettem volna el. De nem akarok senkit megbántani, mert rajtam is múlott, hogy felnőttként nem lettem élvonalbeli labdarúgó” – összegzi pályafutásának alakulását Törő László. Nyíregyházán született 1960-ban, majd a szüleivel Budafokra költözött. Csepelen 1969 óta lakik. A Bolyai János Szakközépiskolában érettségizett és híradásipari műszerész végzettséget szerzett. (tovább…)

Kibékültek Zámbó Krisztiánék: Zsuzsika lesz a feleségem és a gyermekeim anyja

2022. szeptember 26. hétfő

Borsonline

Zámbó Krisztián három hónappal ezelőtt jelentette be, hogy 11 év után véget ért kapcsolata Takács Zsuzskával. Ezzel sokakat meglepett, hiszen kevés, hozzájuk hasonlóan összeillő párost ismerhettünk a hazai sztárvilágban. És bizony a kását tényleg nem eszik olyan forrón….

Akik követik Krisztiánt és vagy Zsuzskát valamelyik közösségi felületen, tanúi lehettek kapcsolati vívódásuknak. Bár az énekes az utóbbi három hónapban többször is egyértelművé tette, hogy pontot tettek kapcsolatuk végére, a követői nem és nem akarták elfogadni, hogy a szerelmesek között végleg kihűltek az érzelmek.
(tovább…)

Sejtelmes fotón Zámbó Krisztián és exe

2022. szeptember 9. péntek

Ripost

Sok időt tölt egymás társaságában az egykori szerelmespár.

Az egykori szerelmespár azért döntött a szakítás mellett, mert kapcsolatuk elfáradt, azonban továbbra is tisztelik egymást, s barátként tekintenek a másikra.
(tovább…)