‘Bulvár’ kategória archívum

Egy csepeli jelenettel reklámozzák a Viszkisről készült filmet

2017. november 23. csütörtök

Csepel.info, Youtube

Ahogy arról a Csepel.info képekkel és videóval beszámolt, a csepeli Kossuth Lajos utcában forgatták a “viszkis rablóról” szóló életrajzi film egyik akciójelenetét.

Most ajánlójába is bekerült az itt forgatott részlet. (tovább…)

Palcsó Tamás még mindig a szüleivel él Csepelen

2017. október 16. hétfő

Bors

A 2005-ös Megasztár ezüstérmese három év után jelentkezik ismét új dalokkal. Palcsó Tomi azt mondja, a tehetségkutató fôdíja, az autó és a lakás biztos sokat jelentett volna számára alig húszévesen, ha megnyeri, de szerinte karrierje szempontjából nincs jelentősége az akkori helyezésének.

– Két diplomám van, közgazdasági és egy kommunikációs mesterképzés. Azt gondolom, mindkettőt jól hasznosítom a mindennapokban – mondta Tomi, aki több vállalkozást is vezet, és mindazok ellenére, hogy megél, továbbra sincs kacsalábon forgó palotája. (tovább…)

Jimmy sírja miatt áll a bál a Zámbó családban

2017. augusztus 3. csütörtök

ACNEWS, Mr.Gabee, Csepel.info

Forrás: AcNews

Hatalmas vita alakult ki akörül, hogy ki gondozza Zámbó Jimmy sírját. A Király testvére, Marietta azt mondja, hogy a trónörökösök nem ápolják kellőképpen az édesapjuk nyughelyét.

Krisztián viszont állítja: ők is kijárnak a temetőbe, amikor tudnak, de ők ezt nem a közösségi oldalakon bizonygatják. (tovább…)

Így pakolták ki a Tesco melletti ruhagyűjtőt

2017. július 3. hétfő

Csepel Hol-Mi?

Nehogy már annak is jusson, aki nem tolvaj, csak rászoruló…

Meghalt a férfi, akit leütött a Happy Gang énekese

2017. június 27. kedd

Csepel.info, Mr.Gabee

Alig néhány hét alatt vitte el a gyilkos kór azt a férfit, S. Viktort (†41), akit Móré András, azaz Vitamin éppen egy évvel ezelőtt egy söröskorsóval sebesített meg az arcán.

A kocsmai verekedés után a férfi feljelentést tett, ám az eljárás végét már nem érhette meg, a múlt hét végén elhunyt. A Happy Gang zenésze azonban felthetően nem ússza meg a büntetést, a feljelentő halálával nem ér véget az ügye.

(tovább…)

Ilyen pornóval buktatta le magát a jobbikos

2017. június 15. csütörtök

Csepel.info

Elképesztő önleleplező beszólással égette szénné magát Volner János jobbikos képviselő – értesült a Csepel.info. Épp csak azt bökte ki akaratlanul egy országgyűlési hozzászólásában, hogy mit szeret a leginkább nézegetni. Na nem csiripelő madárkákat vagy kutyuskát simogató Vona Gábort…

Volner az Országgyűlés nyílt ülésén követte el a hihetetlen bakit. Úgy nyilatkozott a Google hirdetésekről, hogy nem tudta: a Google az internetes kereséseket figyelve, egyénre szabva állítja össze azokat. Ezért van az, hogy ha autót akarunk venni, folyton autós hirdetéseket látunk, ha babakocsit keresünk, akkor pont azt hirdetik nekünk. Ezek után Volner a következőt találta mondani: (tovább…)

Luxusóráit sem vallja be Botka “ROLEX”László

2017. május 2. kedd

Ripost, Csepel.info

Budapest, 2014. október 18. Botka László újraválasztott szegedi polgármester, választmányi elnök (j) a Magyar Szocialista Párt (MSZP) választmányi ülésén a párt VI. kerületi, Jókai utcai székházában 2014. október 18-án. Balról Tóbiás József pártelnök. MTI Fotó: Kovács Attila

Budapest, 2014. október 18.
Botka László újraválasztott szegedi polgármester, választmányi elnök (j) a Magyar Szocialista Párt (MSZP) választmányi ülésén a párt VI. kerületi, Jókai utcai székházában 2014. október 18-án. Balról Tóbiás József pártelnök.
MTI Fotó: Kovács Attila

DK-s po­li­ti­ku­sok­tól, Botka ko­rábbi MSZP-s párt­tár­sa­i­tól szár­mazó in­for­má­ciók sze­rint ugyan­csak költ­sé­ges hob­bija van a szo­ci­a­lis­ták mi­nisz­ter­el­nök­je­lölt­jé­nek. Csak­hogy a sok­mil­liós órák­nak, akár­csak a lu­xus­dzsip­nek, nyoma sincs a va­gyon­nyi­lat­ko­za­tá­ban… – írja a Ripost.

Botka László “Fizessenek a gazdagok!” címmel indított kampányt, a Rákosi korszakban használt kommunista szlogennel azonban nem nagyon fér össze a politikus meghökkentően fényűző élete. (tovább…)

400 milliót csalt ki a szegedi ET

2017. április 27. csütörtök

Mandiner

article-1276759478556-00800ffa00000258-216548_466x310

Magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől egy 54 éves férfi, aki ezért 8 és fél év börtönbüntetést kapott. A csaló állította: a sértetteknek életük meghosszabbításához, illetve életben maradásukhoz, céljaik eléréséhez anyagi és egyéb próbákat kell teljesíteniük.

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy férfit, aki magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől. A táblabíróság csalás bűntettében és más bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a jelenleg 54 esztendős vádlottat. (tovább…)

Győzikétől 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le

2017. április 24. hétfő

Life.hu, Csepel.info

A Gáspár családnak aztán vannak tartalékai: a NAV kommandósai a házkutatás során 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le. Mivel Győzike rengeteg pénzzel tartozik az adóhatóságnak, állítólag ezek az ékszerek Evelin örökségei a nagymamától.

Gáspár Győzikénél nemrég házkutatást tartottak a NAV kommandósai, és úgy tűnik, volt mit megtalálni. A showman akkor úgy nyilatkozott az ügyről, hogy senkinek nem kívánja azt, amit akkor ő átélt. “Rengeteg ember szállta meg a házamat, még a telefonomat is elvették, senkit nem tudtam hívni” – panaszkodott Győzike. A showman több ingóságát is lefoglalta a hivatal, és nemrég kiderült, hogy ezek között voltak a 120 milliót érő arany ékszerek, amik a család egyik széfjéből bukkantak elő. (tovább…)

Népszerű lett a beszari forradalmár – Oroszország rajta röhög

2017. április 20. csütörtök

Csepel.info, Pesti Srácok

komaromy

A Youtube cikkünk megjelenése után cenzúrázta a felvételt, ami pénteken késő délelőtt ismét elérhetővé vált

Csecsen fiatalok bocsánatkérésre kérték Komáromy Gergő ligetvédő-reggae-énekes forradalmárt, aki összefestékezte a II. Világháborúban elesett szovjet katonák Szabadság téri emlékművét. A “forradalmár” bocsánatot kért, a szagokat a videón azonban nem lehet érzékelni – legfeljebb elképzelni. A videó hatalmas siker a Youtube-on: több mint 123.000 ember látta egyetlen nap alatt, és rengetegen kommentelték – főképp orosz nyelven.

Mogamed, a tagbaszakadt csecsen úriember – amint a közös videójukban fogalmazott – „akcióba léptek”, hogy megkeressék a vandalizmus elkövetőjét. Meg is találták, majd „elbeszélgetett” vele, és a beszélgetés végére Komáromy Gergő is egyetértett abban, hogy illik bocsánatot kérnie azoktól, akiket megsértett a Nagy Honvédő Háború hősi emlékművének megrongálásával. Külsérelmi nyomok nem látszanak az énekesen, aki a 444.hu-nak azt mondta, hogy „kifejezetten fenyegető jellege nem volt” a társalgásnak, ám mosolyát feltűnően nem találtuk őszintének a felvételen. (tovább…)