2018. március havi archívum

Suttyó parkoló: a Böszméhez sietett az elvtárs

2018. március 31. szombat

Csepel.info

Most nem a rokkantak elől vette el a parkolóhelyet a picit sem rokkant Horváth Gyula. Egy olvasónk fotója szerint a Demokratikus Koalíció csepeli elnöke, korábbi MSZP-s alpolgármester kivételesen egy taxidrosztot foglalhatott el. (Talán a rokkant parkolóban már álltak.) De jó oka volt erre, hiszen maga Gyurcsány Ferenc látogatott Csepelre

A DK csepeli elnöke két dolgot nem szeret: messzire gyalogolni, és öreg Toyotát használni. Márpedig Toyotából a két éves neki nagyon öreg. Ezért legutóbb már a vagyonnyilatkozatában bevallott 2016-os kocsi helyett egy vadonatúj, Toyota C-HR Hybrid kocsival foglalta el a rokkant parkolót. Talán éppen a bankba tartott, ahová egy bécsi kalandja óta nem szeret nagy kerülővel menni. (tovább…)

Botrány Csepelen, videóval: bottal kergették a Gyurcsányt kritizáló asszonyt

2018. március 31. szombat

Blikk, Csepel.info

Kemény jelenetek zajlottak szombaton a csepeli piac előtt, ahol most Gyurcsány Ferenc is megjelent. Amikor egy asszony nem értett egyet a volt miniszterelnökkel, és bírálni kezdte, ismét leckét kaphatott a baloldali toleranciából. Bottal kergették el. A bottal hadonászó másik asszony nem rejtette véka alá: ölni is tudna Gyurcsányért.

Csordultig tele volt a csepeli piac előtti tér aktivistákkal és jelöltekkel szombaton. A HVG cikke szerint az MSZP, a DK és az Együtt emberei szinte egymás sarkát taposták, a Jobbik és az LMP kicsit távolabb helyezkedett el tőlük. Németh Szilárd és a Fidesz standja nem volt jelen, de az ottaniak szerint sűrűn lehet találkozni velük. (A Fidesz nem kívánt az ünnepi készülődésbe politikát vinni.)

(tovább…)

Egressy egykori tanulója felvételt nyert az bostoni Berklee Egyetemre

2018. március 31. szombat

Egressybeni.hu

Az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola weboldalán olvasható, hogy egykori tanulójuk, Balogh Tamás felvételt nyert a bostoni Berklee College of Music Egyetemre.

A wikipédia információi szerint a Berklee College of Music egy kortárs zenei képzést nyújtó felsőoktatási intézmény Bostonban, az Amerikai Egyesült Államok Massachusetts államában. A Berklee a hagyományos dzsesszképzésen túl a hiphop, reggae, salsa, rock, heavy metal és a bluegrass műfajában is oktat. A felvehető szakirányok közé tartozik többek között a zeneszerzés, a zenei produceri munkák, a filmzeneszerzés, a zeneoktatás és a dalszerzés is.

Az intézmény teljes vezetősége és a csepel.info szerkesztősége is szívből gratulál és sok sikert kíván Balogh Tamásnak.

Yokoso Dutch Open 2018

2018. március 31. szombat

Csepel.hu

A WAKO World Series Világkupa sorozatában sokak kedvence az Amszterdami Yokoso Dutch Open.

A Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia ezúttal egy kisebb különítménnyel vágott neki a hollandiai kalandnak. Az erőfelmérésen kívül egy különleges célja is volt a csapatnak, méghozzá a legértékesebb Grand Champion és csapatküzdelem trófeák begyűjtése.

(tovább…)

Nem csak négy évre választunk

2018. március 31. szombat

Csepel.hu

Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász volt a vendége a soroksári Táncsics Mihály Művelődési Házban tartott lakossági fórumnak, amely az illegális migráció veszélyeit járta körül.

Ifj. Lomnici Zoltán szerint eddig még senki nem tudta hitelesen bemutatni a migráció pozitív hatásait. – A hazai ellenzék csak a londoni polgármester kijelentését tartja európai gondolatnak, aki szerint a terrorcselekmények teljesen természetes velejárói a nagyvárosi létnek az, és képtelenek elfogadni, hogy valaki a migráció veszélyeiről is beszél – mondta. (tovább…)

Saját testvére sem támogatja Karácsony Gergelyt – videóval

2018. március 30. péntek

888

Részt vett a Békemeneten és nem tartja helyesnek Karácsony Gergely politikai tevékenységét – jelentette ki Karácsony László az EchoTV műsorában.

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének testvére szerint Karácsony Gergely politikai pályája szembemegy családjuk gyökereivel, ő maga pedig több Békemeneten is részt vett már. Karácsony László a műsorban hangsúlyozta: nem akar ártani testvérének, de választópolgárként fontosnak tartotta, hogy elmondja a véleményét.

(tovább…)

Nem hiányzik valakinek egy Jack Russel kutya?

2018. március 30. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban Bernicske olvasónk üzenetét olvashatják:

Csepelen, Királyerdő úton, a Tarpataki és a Kövecses szakaszon vadul udvarol ez a Jack Russell, valószínűleg piros nyakörv van rajta (sötétben annyira nem jól látszott). Közel van Szigetszentmiklós, onnan is átjöhetett.

Munkálatok Csepelen

2018. március 30. péntek

CSepel.info, Mr.Gabee, ELMÜ, FŐTÁV, UPC, FŐGÁZ,


Az alábbiakban összegyűjtöttük a kerületünket érintő felújításokat és egyéb munkálatokat.

FŐTÁV:

Tulipán utca 7:
Ady Endre út 5, 1211
Munka időtartama: 2018. április 5 09 órától 13 óráig
A munka nem jár útfelbontással!

BKK Info / BKK Közút:

Március 12-től április 14-ig:
A II. Rákóczi Ferenc úton kifelé a Lámpás utcánál javítják az útburkolatot,
emiatt sávlezárásra számítsanak.
A Lámpás utcába csak az autóbuszok hajthatnak be.

Március 20-től április 31 20 óráig:
Sávlezárás Csepelen a Szent István úton
Csepelen a Szent István úton a Kökörcsin utca közelében
sávlezárásra készüljenek, mert gyalogátkelőhelyet építenek.

Horgász szakkör és Horgász tábor a CSHE szervezésében

2018. március 30. péntek

CSHE, Mr.Gabee, Csepel.info

Cipősdobozban hordta a tízmilliókat Czeglédy Csaba Gyurcsánynak

2018. március 30. péntek

Origo

Egy védett tanú adott interjút a Tényeknek Gyurcsány Ferenc és Ceglédy Csaba kapcsolatáról, hogy hogyan lettek állami megbízásokból magánvagyonok a számláikon, és hogyan lett Czeglédyből Gyurcsány kémje az MSZP-ben. Az exkluzív, leleplező riport első részét mutatták be a TV2 hírműsorában, a folytatás a holnapi, pénteki Tényekben lesz.

Czeglédy Csaba éveken át dolgozott Gyurcsány Ferenc jobbkezeként, miközben maga Czeglédy látszólag az MSZP oldalán állt – állítja a Tényeknek nyilatkozó védett tanú, aki nem szerette volna felfedni kilétét.

(tovább…)