‘Németh Szilárd’ kategória archívum

Nem vett részt a Fidesz az október 6-ai közös megemlékezésen Csepelen

2023. október 6. péntek

Csepel.info

A nemzeti gyásznapon minden más jelentősebb csepeli párt és egyesület jelen volt.

Bojkottálta Németh Szilárd és az általa kézivezérelt csepeli Fidesz az október 6-i közös önkormányzati megemlékezést – értesült a Csepel.info. Bár Csepelen is jellemző, hogy a különböző ünnepi megemlékezéseken elkülönülnek a pártok, de március 15-én és az október 6-i nemzeti gyásznapon eddig közös megemlékezés volt. A fideszes bojkottnak két oka lehet, de mindkettő mondvacsinált, és inkább tragikomikus.  (tovább…)

Szentháromság a KIMBA-ban: Lőrincz Tamás követi Németh Szilárdot?

2023. október 4. szerda

Csepel.info

Fenti képünket a KIMBA-ban készítették. Ahogy látható, három fotót tettek egymás mellé. Az első Hegedűs Csaba olimpiai és világbajnok birkózóé, aki a Magyar Birkózószövetség elnöke volt 2015-ig. A második fotó Németh Szilárdé, aki kimutatható birkózó múlt nélkül, politikusként lett 2015-től a szövetség elnöke. A harmadik pedig Lőrincz Tamás olimpiai és világbajnok birkózóé, akit Németh Szilárd az elmúlt hónapokban minden birkózó rendezvényre magával vitt, és maga mellett tartott. Lőrincz Tamás nevét nem csak a Magyar Birkózószövetség leendő elnökeként rebesgetik, hanem sokan – más jelölt híján – a Fidesz csepeli polgármester-jelöltjeként is.

Németh Szilárd 2015-ben váltotta Hegedűs Csabát, akit akkor még velejéig korrupt vezetőként jellemzett. Ám a rezsibiztos a győzelme után megváltoztatta elődjéről a véleményét, és a vezetői tapasztalatban is egyedülálló Hegedűst közeli tanácsadójává tette. Információink szerint a Magyar Birkózószövetségben jövőre lesz tisztújítás, ahol akár folytatódhat a sportszövetségeket vezető politikusok hátralépése. A birkózóknál az új vezető pedig sokak szerint Lőrincz Tamás lehet. (tovább…)

Karaktergyilkos botrányt akartak a Hungarikum Fesztiválon

2023. szeptember 29. péntek

Csepel.info

Az aláírás és kiadó nélküli szórólap hazugságokkal vádolja a polgármestert, ugyanakkor a címe megtévesztésig hasonlít egy csepeli civil szervezet logójára.

A Királyerdőben kezdték terjeszteni azt a szórólapot, aminek Borbély Lénárd polgármester besározása a célja.

(tovább…)

Németh Szilárd megidézte Adolf Hitler szellemét

2023. szeptember 25. hétfő

Csepel.info

A Németh Szilárdhoz kötődő “mémoldal” nem először gúnyolódik másokat is mélyen sértő módon

Nehéz elképzelni, mekkora gyűlölet kell ahhoz, hogy egy első vonalbeli politikus kerekesszékeseken gúnyolódjon vagy náci üdvözlést lásson bele integető emberekbe. Németh Szilárdnak ez is sikerül.

Szombaton került megrendezésre a Hungarikum Fesztivál, amire a rezsibiztos is rágyúrt – a maga módján. Németh három nappal a rendezvény előtt kezdte szórólapokkal besározni korábbi párttársát, Borbély Lénárd polgármestert. Már a Fidelitas által kihordott szórólapokra is rákerült, hogy a – vágyai szerint – felhergelt tömeg majd a Hungarikum Fesztiválon esik neki Csepel polgármesterének. (tovább…)

Átadták a megújult Jedliket

2023. szeptember 6. szerda

Csepel.hu

„A Magyar Kormánnyal közös sikerünk, hogy megújult kerületünk egyik büszkesége, a nagy múltú csepeli Jedlik Ányos Gimnázium, amelyet a csepeli önkormányzat készíttetett elő és terveztetett meg, és amelyet a tanévnyitóval egybekötött átadóünnepség keretében vehettek birtokba a diákok és a tanárok. Az országban is egyedülálló projekt a Magyar Kormány százszázalékos támogatásának köszönhető, hiszen Csepel úgy gazdagodhat egy mintaértékű beruházással, hogy az a csepeliek egyetlen fillérjébe sem került. A Jedlik kerületünk egyik büszkesége, és bár saját forrásunk nem lett volna rá, az intézmény újjászületéséhez Önkormányzatunk a kezdetektől fogva partner volt, és az előkészítés rögös útján kollégáimmal együtt rengeteget tettünk azért, hogy ez az álom valóra válhasson” – írta közösségi oldalán Borbély Lénárd polgármester a gimnázium ünnepélyes átadása kapcsán.

A felújított és kibővített Jedlik Ányos Gimnázium (JÁG) augusztus 31-én nyitotta meg kapuit. (tovább…)

Közös siker Csepelen: kormányzati támogatással megújult a Jedlik Ányos Gimnázium

2023. augusztus 21. hétfő

Csepel.hu

Hamarosan átadják Csepelen a Jedlik Ányos Gimnázium nagyszabású koncepció mentén megújult épületét. Az országban is egyedülálló projekt a Magyar Kormány százszázalékos támogatásának köszönhető, hiszen Csepel úgy gazdagodhat egy mintaértékű beruházással, hogy az a csepeliek egyetlen fillérjébe sem került. Ennyire persze nem volt sima az idáig vezető út, több bizonytalanság, főként az elszálló költségek és a pénzügyi fedezet hiánya lassította sokáig a projektet.

Cikkünkben a néha viharos, de végül közös sikerrel zárult Jedlik-projekt történetének jártunk utána – az ötlettől a megvalósulásig. (tovább…)

Öt polgármester-jelölt már biztosan lesz Csepelen

2023. május 11. csütörtök

Csepel.info

A háttérben az ellenzéket Németh Szilárd is erősíti

A 2014 óta polgármesterként dolgozó Borbély Lénárd (1) után Dukán András (2), a Momentum csepeli politikusa jelezte, hogy polgármester-jelölt kíván lenni. Információink szerint hamarosan Takács Krisztián (3), a csepeli MSZP és Paál Géza (4), a DK-elnöke is be fog jelentkezni a jelöltségért. A DK-ból még a 2019-es közös balliberális polgármester-jelölt Erdősi Éva (5) is hasonló bejelentésre készülhet – ám ő nem biztos induló. Németh Szilárd jelöltje azonban igen (6), de az ő személye még nem ismert.

Borbély Lénárd a Fidesz-KDNP színeiben eddig kétszer nyerte meggyőző fölénnyel a balliberális többségű Csepelen a polgármester-választást. Sikerének oka a számtalan családbarát fejlesztés. Az ellenzék ezeket bírálja ugyan, ám szavazóinak szimpatikus, ezért Borbélyra a baloldalról is sokan átszavaznak. Ez lehet a kiindulópontja annak is, hogy Németh Szilárd most a DK-MSZP-Momentum frakciókkal összefogva próbálja megakadályozni a további fejlesztéseket, és zárójelbe tenni az eddigi eredményeket. Németh Szilárd frakciója és a DK-MSZP-Momentum már húsz alkalommal szavaztak együtt a kerület megbénítása érdekében.  (tovább…)

Drámai vallomás: így fordult Németh Szilárd a csepeli polgármester ellen

2022. június 16. csütörtök

Csepel.info, Facebook

Németh Szilárd Facebook-posztjait termelő “szentélyében”, vagyis saját konyhájában kérte árulásra Ábel Attila alpolgármestert. Azt kérte, segítse megbuktatni a szintén fideszes polgármestert. A tavaszi választások után pedig azt is megüzente, hogy most már két vállra fekteti Csepel vezetését.

A Kis-Duna-parti kordon és a rendőrség kihívása a kordont bontó csepeli polgármesterre, a csepeli birkózó- és focista gyerekek kitiltása a Csepel SC létesítményeiből csak egy-egy állomás lehet abban a háborúban, amit a Fidesz-alelnök Németh Szilárd vív a csepeli önkormányzat fideszes vezetése ellen – derül ki Ábel Attila visszaemlékezéséből. Az írás az alábbiakban olvasható. (tovább…)

Nyílt levelet írtak a kizárásra ítélt sportegyesületek Németh Szilárdnak

2022. június 14. kedd

Csepel.info

A csepeli birkózók kiszorításának mintájára zajlik a csepeli focisták ellehetetlenítése a Csepel SC telephelyein – állítják az érintettek. A több száz csepeli gyereket egyszer már kizárták a Csepel SC-ből, de tavaly végül sikerült megoldást találni a maradásra. Az érintett sportvezetők ezért nyílt levelet írtak Németh Szilárdnak, hogy ne történhessen meg ismét a mindenki számára kárt okozó diszkrimináció.

A Csepeli Birkózó Club otthonának megépítésére 2,4 milliárd forintot kapott Németh Szilárd, de nem engedte be őket a birkózó csarnokba. Helyette létrehozott egy birkózó szakosztályt, és ők kapták meg a CSBC otthonát. Németh Szilárd a magánvagyonaként kezeli a Kozma István Birkózó Akadémiát (KIMBA), amely kormányzati támogatásból vette meg a Csepel SC-t. A Csepel SC pedig most bejelentette, hogy június 30-a után már csak azok a gyerekek focizhatnak tovább, akik Németh Szilárd új szakosztályának a tagjai. Csepel legnagyobb és legeredményesebb – ám a sportpályákról kizárásra ítélt – labdarúgó egyesületei ezért nyílt levélben fordulnak Németh Szilárdhoz. (tovább…)

Sehol nincs Németh Szilárd birkózó szakosztálya az egyesületi rangsorban

2022. május 30. hétfő

Csepel.info

A csepeli birkózók 2019. november 22-én, amikor még úgy tudták, hogy leendő otthonuk előtt állnak

Miután kizárta otthonukból a Csepeli Birkózó Clubot (CSBC), Németh Szilárd megpróbálhatott egy másik csepeli birkózó egyesületet kreálni, hogy a forrásokat átcsoportosítva ne csak otthonuktól, de sportolóitól is megfossza az egyesületet. Úgy tűnik, hogy ezt eddig nem sikerült teljesen elérnie.

A 2021-es év birkózó egyesületi rangsorában ugyanis sehol nincs a “Csepeli Torna Club Birkózó Szakosztálya”, amit Németh Szilárd jelenleg a Facebook oldalán reklámoz. A rejtélyt a CSBC Facebook bejegyzése igyekszik feltárni – értesült a Csepel.info. (tovább…)