‘Németh Szilárd’ kategória archívum

Darth Vader Csepelen: pedig csak egy buszmegállót festenek ki

2024. május 24. péntek

Csepel.info

A Németh Szilárdhoz kapcsolódó mémoldal a gonosz birodalmának mesterkedését látja abban, hogy a csepelieké maradt a Kis-Duna-part, nem épülhetnek lakóparkok és szállodák

Hamarosan készen lesz a Rákóczi Kert előtti buszmegálló festése. Az utazók, leginkább a gyerekek örömére bő tíz éve építi és festi az önkormányzat csepeli buszmegállókat. Ez a falfestmény mégis elemi erejű dühöt váltott ki Németh Szilárdból. Akkorát, hogy a rezsibiztos mémoldalán Darth Vaderrel ábrázolják a polgármestert.

A csepeli Kis-Duna-partra a 2010 előtti években haszontalan, ám értékes ingatlanvagyonként tekintett az akkori fővárosi és csepeli önkormányzat. Ezért a két önkormányzat befektetőknek adott el egy-egy partszakaszt. Az egykori Napközis Tábor helyére hatalmas, hat épületből és hat szintből álló, fallal körülvett “luxuslakópartot” terveztek. A Kis-Duna öböl mellé egy szintén hatszintes wellness hotel komplexum épült volna – ha teljesül az akkori, baloldali vezetés álma. (tovább…)

Négy éve került alapítványi magántulajdonba a Csepel SC

2024. május 23. csütörtök

Négy éve szerezte meg Németh Szilárd által gründolt Kozma István Magyar Birkózó Akadémia a Csepel SC-t, valamint annak ingatlanjait, köztük a Béke téri sporttelepet.

Az ingatlanokra sokáig az önkormányzat által elrendelt változtatási tilalom volt életben, azonban a rezsibiztos gondoskodott róla, hogy kiemelt kormányzati beruházásra minősítsék át a teljes ingatlanállományt. (tovább…)

A Nemzeti Választási Bizottság szerint is hazudott Orbán Viktor kitiltásáról Németh Szilárd

2024. május 10. péntek

Csepel.info

A Nemzeti Választási Bizottság 12:0 arányban megerősítette a Fővárosi Választási Bizottság határozatát, melyben elutasították Németh Szilárd vádját, hogy kitiltották volna Orbán Viktor miniszterelnököt Csepelről vagy a Csepeli Hírmondóból.

A Budán lakó Dudás Zoltán Szilárd, Németh Szilárd polgármesterjelöltje több pontban támadta meg a helyi önkormányzat lapját, a Csepeli Hírmondót. Ezek egyike volt jogi szaknyelvbe csomagolva az országos médiában megjelent álhír Orbán Viktor csepeli “kitiltásáról”. A Nemzeti Választási Bizottság 311/2024-es határozatában helyben hagyta a Fővárosi Választási Bizottság döntését, amivel elutasította a beadványt – értesült a Csepel.info. (tovább…)

Ismét iskolaigazgatók a KIMBA-ban: Németh Szilárd mondta a kampánybeszédet

2024. május 9. csütörtök

Csepel.info

Németh Szilárd a Facebook oldalán jelentette be az új tankerületi vezetőt, aki – természetesen – saját polgármesterjelöltjével, Dudás Zoltán Szilárddal látható

Szerdán búcsúztatták a korábbi dél-pesti tankerületi vezetőt Németh Szilárd birkózócsarnokában, de a búcsúztatás valójában a rezsibiztos ünnepe volt. Ha közvetve is, de mostantól ő Csepel, Soroksár és Ferencváros teljhatalmú tankerületi vezetője – értesült a Csepel.info

A rezsibiztos eddig is próbálta kézben tartani a dél-pesti gyerekek oktatásának ügyeit, de mostanáig “csak” az iskolaigazgatók kinevezését tudta meghatározni. Így rúgtak ki több olyan iskolaigazgatót Csepelen, akik nem mentek be pályázatuk előtt a KIMBA-ba, hogy “Csepel uránál” jelentsék be először indulásukat, és kérjenek ehhez támogatást. Németh a Fidesz alapszabályából vezeti le azt a jogát, hogy közvetett módon ő a tankerületi vezető, a polgármester, és persze minden más is. Ezért próbálta arra kényszeríteni Csepel vezetőit, hogy adják át neki az önkormányzat mintegy 10-12 milliárd forint értékű vagyonát, illetve adják el neki a csepeli Kis-Duna-part jelentős részét. A rezsibiztos mást, így az Alaptörvényt és a törvényeket nem ismer el jogforrásként.
(tovább…)

Választási Bizottság: senki nem tiltotta ki Orbán Viktort Csepelről

2024. május 7. kedd

Csepel.info

Akkora pofont kapott Németh Szilárd és Budán lakó polgármesterjelöltje, hogy a fal adta a másikat. Aztán kaptak még “útravalónak” is két nagy taslit. Egy az egyben elutasították ugyanis azt a négy pontos kifogásukat, amiben a sajtóval pár napja beetetett hazugságukat próbálták beadni Orbán Viktor csepeli kitiltásáról. A Fővárosi Választási Bizottságnál ez már nem sikerült.

A Budán lakó Dudás Zoltán Szilárd, Németh Szilárd csepeli polgármesterjelöltje négy pontban támadta meg a helyi önkormányzat lapját, a Csepeli Hírmondót a Fővárosi Választási Bizottságnál. Ezek egyike volt jogi szaknyelvbe csomagolva az országos médiában megjelent álhír Orbán Viktor csepeli “kitiltásáról”. A Fővárosi Választási Bizottság 57/2024. (V. 6.) határozatában mind a négy pontban elutasította a beadványt – értesült a Csepel.info. (tovább…)

Se Orbán Viktor, se a Fidesz, se más politikus és párt nem lett kitiltva vagy betiltva Csepelen.  

2024. május 3. péntek

 

Csepel.hu

(A fotó illusztráció)

Csepel önkormányzatának lapja, a Csepeli Hírmondó valamennyi csepeli polgármesterjelöltet megkeresett azzal a kéréssel, hogy juttassák el a választási programjukat a szerkesztőségbe. Valamennyi polgármesterjelölt el is küldte a választási programját – kivéve Németh Szilárdot és jelöltjét, Dudás Zoltánt. Ők többszöri kérésre sem tették ezt meg.

Emiatt a Csepeli Hírmondó – jobb híján – Dudás Zoltán hivatalos választási fotóját és internetes oldalának QR-kódját jelentette meg a többi jelölt 2500 karakteres választási programja mellett.  (tovább…)

Németh Szilárd lett a Dél-Pesti Tankerületi Központ korlátlan ura

2024. április 30. kedd

Csepel.info

Németh Szilárd bizalmasát nevezték ki a Dél-Pesti Tankerületi Központ vezetőjének – derül ki a rezsibiztos Facebook oldalán. Ezzel ő lett a tankerület korlátlan ura – értesült a Csepel.info.

Információink szerint az új tankerületi vezető, Tóth Endre tagja a csepeli Fidesznek. A helyi szervezet nincs jó állapotban: létszáma az után csökkent a negyedére, hogy mindenkit kizártak, aki nem értett egyet Németh Szilárd önkormányzattal szembeni vagyoni követeléseivel. A tankerületi vezető fia, Tóth Endre Máté képviselőjelölt is lett: ő a negyedik helyen áll a Fidesz csepeli kompenzációs listáján. Úgy tudjuk, ő az egyik kulcsszereplője a Borbély Lénárd polgármester elleni lejárató kampánynak.
(tovább…)

Bajban vannak a pártok Csepelen

2024. április 26. péntek

Csepel.info

Fotómontázs: Csepelihev

Kubatov-lista ide, balliberális adatbázis oda, nem úgy megy az ajánlások gyűjtése Csepelen, ahogy a nagy pártok tervezték. A szavazók áthúzták a számításokat: másként akarnak voksolni, mint ahogy ők szeretnék. Amikor a civilek szimpatikusabbak, csődöt mond a pártok adatbázis-tudománya – értesült a Csepel.info.

Ahogy lapunk megírta, Csepelen elsőként Borbély Lénárd polgármester civil szervezete szerezte meg a polgármesteri és egyéni képviselőjelölti ajánlásokat. Nem is akárhogy: már az ívek átvétele után pár órával összegyűlt az induláshoz szükséges összes ajánlás. (tovább…)

Vereségre készül a Fidesz Csepelen

2024. április 23. kedd

Csepel.info

Németh Szilárd feloszlatta a helyi szervezetet, polgármesterrel, alpolgármesterekkel együtt kizáratta a tagok háromnegyedét. Mindezt azért, mert meg akarja szerezni az önkormányzat vagyonát és a Kis-Duna-partot, amiről tudja, hogy a jelenlegi vezetés mellett soha nem lesz az övé. Ám információink szerint mostanra az is világossá vált, hogy a Fidesz mindezek miatt bukni fogja a csepeli önkormányzati választást.

Marad a bosszú és az ellenzéki pártok támogatása, hogy Borbély Lénárd polgármester helyébe más lépjen. Ám mindennek ára van. A rezsibiztos csepeli támogatottsága egyrészt a béka feneke alá zuhant, a csepeli Fidesz frakció pedig kevesebb mint felére csökkent. Mivel esélyt senki nem lát a győzelemre, Dudás Zoltánt, Németh Szilárd polgármesterjelöltjét a Fideszben a biztosan kieső 20. listahelyre tették a fővárosban – értesült lapunk.

Most épp a baloldal bomlik Csepelen

2024. április 9. kedd

Csepel.info

Leszámol a korábbi pártelnökkel, Horváth Gyula frakcióvezetővel a csepeli DK jelenlegi elnöke, Paál Géza. Ezért kezdeményezte, hogy politikustársát vegyék le az önkormányzati jelöltek közül. Azt beszélik, Horváthnak azért kell mennie, mert támogatja a közös ellenzéki polgármester-jelöltet, és ez az ellenzéki pártok között is konfliktushoz vezet – értesült a Csepel.info.

Csepel lassan a párton belüli leszámolások földje lesz. Korábban Németh Szilárd oszlatta fel a Fideszt, hogy aztán mindenkit kizárjon, aki a jelenlegi polgármestert, Borbély Lénárdot támogatja. A rezsibiztos azért darálja le saját pártját, zárta ki a polgármesterrel és az alpolgármesterekkel együtt a tagok háromnegyedét, mert nem adják oda az alapítványának az önkormányzat több értékes vagyontárgyát, és nem adják el a Kis-Duna-part egy jelentős részét. (tovább…)