‘Katasztrófavédelem’ kategória archívum

Odakozmált a vacsora

2017. december 11. hétfő

FKI, Mr. Gabee, Csepel.info

A katasztrófavédelem információi szerint füst szivárgott ki egy társasház nyolcadik emeleti lakásából a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában hétfőn késő este.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a lakásba behatolva kihoztak egy lakót. A felderítés közben megállapították, hogy a füstöt a tűzhelyen felejtett étel okozta.

Frissítve: Kigyulladt egy lakás a Szent István úton

2017. november 5. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

Galéria nyílt az esemény képeiből,
mely
ide kattintva megtekinthető.
Ha Önnek van képe, töltse fel!

Kigyulladt egy első emeleti lakás Csepelen, a Szent István úton vasárnap este. A tüzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre.

A katasztrófavédelem kiadott közleményéből idézünk: (tovább…)

Halálos szénmonoxidmérgezes Pesterzsébeten

2017. november 4. szombat

FKI, Mr. Gabee, Csepel.info

A főváros 20. kerületének Eperjes utcájában álló lakóépületben a tűzoltók mérőműszere az emberi életre veszélyes koncentrációban mutatta ki a szén-monoxidot.

Egy embert próbáltak újraéleszteni, azonban életét már nem lehetett megmenteni. Három embert kórházba szállítanak a mentők. A gázszolgáltató szakembere is vizsgálódik a helyszínen.

Ennyi maradt a kigyulladt csepeli autókereskedésből – egy nő megsérült

2017. november 1. szerda

Origo, Autószektor

Ahogy arról már beszámoltunk, kigyulladt egy száz négyzetméter alapterületű autókereskedés Csepelen szerdán hajnalban. A tűzoltók négy vízsugárral oltották a lángokat.

A lángok egy 100 négyzetméteres szerelőhelyiséget, egy 40 négyzetméteres helyiséget és egy 10 négyzetméteres melléképületet érintettek – írta honlapján a katasztófavédelem.

 

Kigyulladt egy lakás Pesterzsébeten

2017. november 1. szerda

Mr. Gabee, Csepel.info

Kigyulladt egy második emeleti lakás egyik helyisége Pesterzsébeten, a Kende Kanuth utcában.

A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a tűz már magától kialudt, azonban a rajok egy holttestet találtak az ingatlanban. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Autókerekedés kapott lángra Csepelen az éjjel

2017. november 1. szerda

Katasztrófavédelem.hu

Tűz volt hajnalban a csepeli LIDL áruházban

Négy habosított vízsugárral oltottak el egy Csepelen kigyulladt autókereskedést a fővárosi hivatásos tűzoltók.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint kedden éjjel  kigyulladt egy autókereskedés Csepelen, a lángok egy száz négyzetméteres szerelőhelyiséget, egy negyven négyzetméter alapterületű kisegítő helyiséget és egy tíz négyzetméteres melléképületet érintettek. (tovább…)

Ég az átmenti otthon

2017. október 21. szombat

Mr. Gabee,

Szerkesztőségünk információi szerint a Csepel Művekben, a Központi úton található Családok Átmenti Otthonának első emelete szombaton este kigyulladt.

Sérültekről nem érkezett jelentés. Jelenleg a szálló lakóit az utcára kísérik. Akinek bármilyen információja van, esetleg képpel rendelkezik, írja meg a fórumba vagy a Csepel.info@gmail.com címre.

A katasztrófavédelem információi szerint egy ágy gyulladt ki egy munkásszállón. A tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat: (tovább…)

Ég a szemét Csepelen határában

2017. október 21. szombat

FKI, Csepel.info, Mr. Gabee

 

Mintegy száz négyzetméteren gyulladt meg a szemét a főváros 21. kerületében szombaton kora délután, Csepelen, a Káposztás utca térségében.

A lángok elfojtásán a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak. Köszönjük a képet Kucsák Gábor és Nyámándi Piroska olvasóinknak.

Teljes egészében égett egy melléképület a Fradi utcában

2017. október 9. hétfő

Mr.Gabee, Csepel.info

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül negyven négyzetméteres melléképület, valamint egy gépkocsi Budapest XXI. kerületében, a Fradi utcában. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat.

Az egységek öt gázpalackot kihoztak az épületből. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják.

Dráma Ráckevén: vízátvezető csőbe szorult egy nő

2017. szeptember 25. hétfő

ATV

Beszorult egy ötven centiméter átmérőjű vízátvezető csőbe egy nő vasárnap Ráckevén, a tűzoltók mentették ki hétfőn – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a nő bemászott egy 20 méter hosszú és 50 centiméter átmérőjű csőbe, és beszorult. Hozzátette: arról, hogy miért mászott be a nő a csőbe és hogyan sikerült segítséget kérnie, még nincs hivatalos információjuk. (tovább…)