2024. március havi archívum

Halker-KirályTeam éremesője az olaszországi Világkupa állomáson

2024. március 30. szombat

Csepel.hu

73 érmet szerzett a csapat a 2024. versenyszezon következő WAKO világkupa versenyen, melynek a közkedvelt észak olasz üdülőváros, Jesolo adott otthont. 

Az idei IKW (Italian Kickboxing World Cup) hatalmas versenyzői létszámot vonzott, 43 ország 1500 versenyzője lépett tatamira és szállt ringbe a 4 napos viadalon.

(tovább…)

“Őszintén”, de úgy hazudik a csepeli ellenzék, mintha nem lenne holnap

2024. március 28. csütörtök

Csepel.info

Furcsa csapat: úgy kamuznak, mintha kötelező lenne

A húsvéti elcsendesedés és ünnepi hangulat jegyében terjesztik ezekben a napokban Dukán Andrásnak, az MSZP-DK-Momentum polgármester-jelöltjének a kampányújságát. Bár senki nem tiltja, hogy a pártok igazat írjanak, úgy állt be Dukánék csapata a Németh Szilárd húsvét előtti gyűlöletkeltése mellé, mintha nem csak a rezsibiztos pénzét fogadnák el a reklámozásukra, hanem a politikai tanácsait is.

Dukán András egyik állítása szerint 111 millió forintot adott a csepeli polgármester Németh Szilárdnak. Csakhogy ilyen nem történt. A csepeli önkormányzat adott volna 111 millió forintot a Csepel SC-ben sportoló fiataloknak, ám átláthatóságot kért cserében. Ezek után a Csepel SC tárgyalás nélkül visszautasította a támogatást, vagyis egy forintot sem kaptak. (tovább…)

Folytatódott a húsvéti akció Csepelen

2024. március 28. csütörtök

Csepel.hu

Folytatta húsvéti akcióját a csepeli önkormányzat szerdán is, melynek keretében 200 darab kötözött sonkát és tormát adtak át a csepeli nyugdíjasoknak.

(tovább…)

Nyomozz velünk!

2024. március 28. csütörtök

Csepel.hu

(tovább…)

Korszerű inkubátor Csepelen

2024. március 27. szerda

Csepel.hu

A megvalósult egynapos sebészet mellett folyamatosak az eszközbeszerzések is a kerületi egészségügyben.

Miután a régi készülék felett eljárt az idő, 1 millió forintos önkormányzati forrásból egy korszerű babamentő inkubátort vásárolt az önkormányzat a Tóth Ilona szakrendelő számára.

(tovább…)

Gondoskodik Csepel Önkormányzata a rászorulókról

2024. március 26. kedd

Csepel.hu

A húsvéti ünnepekhez közeledve a csepeli önkormányzat jóvoltából 300 darab kötözött sonkát és üveges tormát adtak át rászoruló családoknak és időseknek a Humán Szolgáltatások Igazgatóságán március 26-án.

Az eseményen jelen volt Borbély Lénárd polgármester és Nagyné Kovács Timea, a HSZI intézményvezetője.

(tovább…)

Választási értekezletet tartott a Fidesz a csepeli iskolaigazgatóknak

2024. március 26. kedd

Csepel.info

Ahogy arról beszámoltunk, önkormányzati választási kampánymegbeszélést hívott össze hétfőn délutánra Németh Szilárd a csepeli iskolaigazgatóknak a KIMBA birkózócsarnokába. Tavaly két iskolaigazgatót mentettek fel Csepelen, akik “elfelejtettek” bejelentkezni és elmenni a KIMBA-ba a rezsibiztoshoz a pályázatuk előtt. Információink szerint az igazgatók többsége elment, de sokan úgy érezték, hogy ha nem fogadják el az invitációt, leválthatják őket.

A kampányértekezleten Németh Szilárd helyett a felesége vett részt, és a beszélgetést a rezsibiztosnál megszokott körülmények között, azaz “porondmesterek” segítségével vezették le. Vagyis olyan tanárok közreműködésével, akik beszólásokkal, vicces megjegyzésekkel, ötletekkel segítették a beszélgetés gördülékenyen és feszültségmentesen tartását – és persze Borbély Lénárd polgármester burkolt bírálatát. Úgy tudjuk, hogy Tóth Endre, a Dél-Pesti Tankerületi Központ szakmai igazgatója is részt vett a beszélgetésen, akinek a fia szintén fideszes képviselő-jelölt, és aktívan részt vesz a polgármester besározásában.
(tovább…)

Parkoló karbantartási munkálatok a Bánya utcában

2024. március 26. kedd
Csepel.hu
Március 28-án, csütörtökön a Csepeli Városgazda Zrt. útépítési osztályának munkatársai, megkezdik a Völgy utca 25-31. számú házak előtt található parkoló gréderezési munkálatait.
A munkálatok ideje alatt a közlekedők megértését, türelmét kérik!

(tovább…)

Újabb leszámolások jönnek a csepeli Fideszben

2024. március 25. hétfő

Németh Szilárd szerint a pedagógus-béremelés a  jobboldali értékek elárulása

Csepel.info

“Megalakult a Borbély-Gyurcsány tengely” – állítja Németh Szilárd kiáltványa a csepeli Fidesz hírlevelében. Az ötvenes éveket idéző szöveg úgy hemzseg az árulózástól, sorosozástól, és úgy röpködnek a milliárdok ide-oda, hogy aki nincs képben azzal, ami Csepelen történik, biztosan a szívéhez kap. A szöveghez még egy képet is szerkesztettek, amin a jobboldali csepeli polgármester átalakul Gyurcsány Ferenccé. 

A Csepel.info által megszerzett hírlevélben a rezsibiztos árulónak nevezi azokat a fideszes és volt fideszes képviselőket, akik megszavazták a kerület költségvetését, és ezzel fenntartották az önkormányzat működőképességét. Az óvónőkre vonatkozó pedagógus-béremelést Németh egyenesen bújtatott kampány- és csúszópénznek tartja: “Mi ez, ha nem a jobboldali értékek elárulása?” – kérdezi felháborodva. (tovább…)

Zajlanak az útépítések Csepelen

2024. március 25. hétfő
Csepel.hu
 
Miközben az Arany János utcánál már a vége felé járnak a felújítással, napok óta zajlanak a munkálatok Kapisztrán utcánál. Itt Borbély Lénárd polgármester Tóth Sándor önkormányzati képviselővel járta be a területet ma reggel.
A Toboz utcánál az építés a legintenzívebb fázisban van, egyszerre épül a csapadékvíz-elvezetés és az útpálya, járdafelület is. A földmunkák befejezése után a betonréteg építését kezdik meg. Április végére el is készülhet teljesen az utcaszakasz.

(tovább…)