2015. december havi archívum

Elhagytak egy kulcsot Királymajorban

2015. december 31. csütörtök

Csepel.info, Mr:Gabee

A kép illusztráció

A kép illusztráció

Az alábbiakban olvasónk levelét közöljük: Sziasztok! Kb egy órával ezelőtt elhagytam a kulcsom Királymajorban. Ha hall esetleg vki talált kulccsomóról, kérlek jelezzétek! Köszönöm!

Aki esetleg tudja, hogy merre keresse, vagy megtalálta, vegye fel a kapcsolatot a tulajdonossal ide kattintva

Terrorveszély miatt lefújták a brüsszeli tűzijátékot

2015. december 31. csütörtök

Origo

Terrorveszély miatt lefújták a brüsszeli tűzijátékot

Katonák Brüsszelben – már mindennapos látvány

Idén elmarad a hagyományos brüsszeli szilveszteri tűzijáték, miután terrorveszély miatt, biztonsági okokból törölték a rendezvényt. Az eseményen tavaly százezres tömeg vett részt.

Biztonsági okokból, a terrorveszély miatt törölték a hagyományos brüsszeli szilveszteri tűzijátékot – közölte Yvan Mayeur, a belga főváros polgármestere. Az ünnepség lefújásáról szóló döntést azután jelentették be, hogy a polgármester egyeztetett a belügyminiszterrel. Ilyen helyzetben lehetetlen garantálni, hogy mindenkit ellenőrizzenek. Nem vállalhatjuk ezt a kockázatot” – mondta a városvezető.

(tovább…)

Az M4 TV forgatott a Csepel DSE edzésén

2015. december 31. csütörtök

Youtube

Az M4 televízió stábja 2015. december 15-én meglátogatta a Csepel DSE egyik edzését, ahol Laurencz László beszélt az egyesületünkben betöltött szerepéről, ill. vezetőket, edzőket és játékosokat is kérdeztek Laci bácsiról.

Baleset történt Csepelen

2015. december 31. csütörtök

CSepel.info

baleset_illusztracio

Két balesetről is kaptunk hírt. Az egyik a II. Rákóczi Ferenc úton a Lámpás utcánál, a másik a Komáromi utcában.

Aki tudja, hogy mi történt ezeket a helyszíneken, írja meg a fórumba.

Tömeges rosszullét a budaörsi Tescóban

2015. december 31. csütörtök

INDEX

tesco_godollo

Huszonheten lettek rosszul a budaörsi Tescóban kedden éjjel, közülük huszonegy embert kellett kórházba vinni ételmérgezés gyanújával, pontosította a Borsonline.hu korábbi  információját  a Tesco sajtóosztálya. A lap szerint az áruházhoz hat mentő vonult ki.

Kérdésünkre azt írták, hogy előző nap mindenki evett a Tesco partnere által üzemeltetett, az áruház hátsó területén lévő dolgozói büfében kínált vacsorából. „Az eddigi információk alapján elképzelhető, hogy az ételmérgezéses tüneteket ez a vacsora okozhatta” – tették hozzá. A büfét a Tesco lezárta, az áruház egész területén extra fertőtlenítést rendeltek el.  Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője az Indexnek azt írta: huszonegy embert vittek kórházba hasi panaszokkal. Egyikük sem volt súlyos állapotban, a tünetek okát a vizsgálatok tisztázhatják.

Menetrendi változások a közösségi közlekedésben 2016 januárjától

2015. december 31. csütörtök

BKK

bkklogo

2016 januárjától több menetrendi  változás is életbe lép a fővárosi közösségi közlekedési hálózaton. Január elejétől a MÁV-START Zrt. menetrendi változásához igazodik a 900-as éjszakai busz hajnali menetrendje. Sűrűbb követés lép életbe szombati napokon a 82-es trolibusz, továbbá munkanapokon a reggeli és a délutáni csúcsidőben, valamint napközben a 75-ös trolibusz és a 168E autóbusz menetrendjében. Az áruházak vasárnapi zárva tartásáról szóló törvényhez igazodik a 224-es busz közlekedése.

2016. január 1-jétől (péntektől) a 900-as éjszakai busz Ferihegy vasútállomástól a Liszt Ferenc Airport 2-ig közlekedő 3:23-as indulásának ideje 3:16-ra módosul. A MÁV-START Zrt. menetrendi változása miatt a Budapest–Nyugati pályaudvar felől érkező, Szolnok felé közlekedő személyvonata Ferihegy vasútállomásra 9 perccel korábban érkezik. A 900-as busz hajnali indulásának változása a MÁV ezen menetrendi változását követi le, így a jövőben is biztosított lesz a csatlakozás a vonat és az éjszakai busz között.

(tovább…)

Óévbúcsúztató 2015

2015. december 31. csütörtök

Csepel.hu

beatrice

Kedves Csepeliek!

 

Az alábbi galériában megtekinthetik az önkormányzat óévbúcsúztató rendezvényén készült képeket. Az album folyamatosan frissül.

Szilveszterkor délben zárnak a boltok

2015. december 31. csütörtök

 

INDEX

A vasárnapi boltzár-törvény a jeles napok alatti nyitva tartást is szabályozza, ennek alapján az év utolsó napján az üzletek csak délig lehetnek nyitva, írja az MTI.

A szabály szerint a boltok az adventi vasárnapokon 4 óra 30 perc és 22 óra között, december 24-én és 31-én pedig 4 óra 30 perc és 12 óra között tarthatnak nyitva. A kötelező zárva tartás alól mentesülnek a benzinkutak, ügyeleti rendben a gyógyszertárak, a piacok, a helyi termelői piacok, a vásárok, a vasúti és autóbusz pályaudvarok, repülőterek üzletei, illetve a 200 négyzetméternél kisebb boltok, ha a tulajdonos, vagy segítő családtag áll a pult mögött.

Sebességmérés Csepelen december 31-én

2015. december 31. csütörtök

POLICE, Mr.Gabee

szirena

Az év utolsó napján is mérik az autósok sebességét Csepelen az alábbi helyszíneken és időpontokban:

  • 09.00-12.30 Bp. XXI. Csepeli u.
  • 13.30-17.00 Bp. XXI. II. Rákóczi Ferenc út

 

Rákosi lézerkarddal: ilyen az új radikalizmus?

2015. december 31. csütörtök

Hatalmas tisztogatást akar a csepeli politikus

Csepel.info

Szabolezer

Ébredő erő, vagy csak szélsőséges internacionalizmus?

Szabó Szabolcs kirúgatná azokat az ügyészeket, bírókat, köztisztviselőket és közalkalmazottakat, akik számára politikailag nem megbízhatóak. Visszamenőlegesen tenne semmissé törvényeket, államközi és gazdasági szerződéseket: a Paksi Atomerőművet, az olimpiát és ezzel a versenysportot is eltörölné a föld színéről. Elkobozná azoknak a vagyonát, akik a megváltoztatott törvények és szerződések miatt érintetté válnak. Bárkit elérhetne a bosszúállás, mert mindeni ellen eljárást indíthatnának, akit “havernak” minősítenek. Vagyis akinek az ismeretségi körében, szomszédságában, közeli vagy távolabbi rokonságában, vagy akár csak a régi osztálytársai között előfordul politikailag megbízhatatlannak nyilvánított személy.

Szabó Szabolcsnak az orvosok és az értelmiségiek elvándorlására is van orvossága: ott a magasabb adót, vagyis a fizetéscsökkentést találta ki a csepeli-soroksári képviselő. Az Együtt politikusa, aki pártjával mellesleg 15 ezer illegális muszlim bevándorlót telepítene be Magyarországra, karácsonykor tette közzé a hatalomváltásra vonatkozó elképzeléseit. A politikus programja az 1945 utáni kommunista hatalomátvételtől eltekintve példátlanok. Ráadásul minden elképzelését pont úgy, a demokrácia nevében valósítaná meg, ahogy azt Rákosi Mátyás tette. (tovább…)