2017. december havi archívum

A Csepel.info segít a hármasikrei születése után meghalt édesanya családjának

2017. december 31. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info, ORIGO,

A Csepel.info is bekapcsolódik a hármas ikrei születése után meghalt fiatal nő családjának megsegítésében:

  • Nagy mennyiségű palackos és egyéb kupakokat gyűjt Anita Nehéz olvasónk.
    1 kg kupak kb 70 Ft-nak felel meg, így minél több kupakot várnak.
  • Anyagi támogatásokat a Tündérkör Alapítvány számlaszámára lehet eljuttatni (OTP: 117738008-20899541 Közlemény: “Hármasikrek”)
  • Csomag is küldhető a gyerekeknek nélkülözhetetlen eszközökkel és tárgyakkal a 4200 Hajduszoboszló, Rezeda utca 21 címre. Címzett: Monoszi Nóra

Előzmények: A szülés után halt meg Debrecenben egy anya, aki hármas ikreknek adott életet. Az apa egyedül maradt a két kislánnyal és a kisfiúval. Egy alapítvány segítene a félárván maradt gyerekeken és az apán. (tovább…)

Eltűnés miatt keresik Szarvas Nikolettet

2017. december 31. vasárnap

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság 01080/13470/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Szarvas Nikolett eltűnése ügyében.

A lány 2017. december 30-án VIII. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Információink szerint Nikolett egykor egy csepeli oktatási intézmény tanulója volt.

Ég egy autó a Vénusz utcában

2017. december 31. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info

A katasztrófavédelem információi szerint személygépkocsi motorterében keletkezett tűz Budapest 21. kerületében, a Vénusz utcában.

A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral dolgoznak a tűz elfojtásán, amely a környezetében mást nem veszélyeztet.

Aki esetleg képpel rendelkezik, küldje el nekünk a csepel.info@gmail.com címre.

Ha ön szívbeteg, lehet, hogy nem vezethet januártól

2017. december 31. vasárnap

ORIGO, Mr.Gabee, Csepel.info

FORRÁS: LG

2018-ban életbe lép az Európai Bizottság által 2016-ban elfogadott direktíva-módosítás, amely változtat a szív- és érrendszeri, illetve a cukorbetegségben szenvedőkre vonatkozó minimális egészségügyi követelményeken.

Az Európai Bizottság egy 2006-os irányelvet módosított 2016 nyarán, amit azzal indokolt, hogy a legfrissebb orvostudományi ismereteket figyelembe véve próbálja megtalálni a lehető legjobb egyensúlyt a közúti biztonság és a mobilitás között.A változások 2018. január 1.-től lépnek életbe az Európai Unió tagállamaiban. (tovább…)

Lövés dördült a Kiserdőnél

2017. december 31. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info

 

 

Több olvasó jelezte, hogy nagy a rendőri jelenlét Csepelen az Akácfa utcai Kiserdő környékén szilveszter reggelén.

Mr. Gabee információi szerint egy lövés dördült el a környéken. A rendőrök nagy erőkkel keresik a lövöldözőt, de eddig nem sikerült a nyomára bukkanni. Értesüléseink szerint egy parkoló gépkocsit érte a lövés, amikor a tulajdonos reggel az autóhoz ment. A kocsi kis helyen behorpadt, ami arra utal, hogy nem lőporos vagy nem nagy erejű fegyverből érhette a lövés – akkor ugyanis átlőtték volna az autót. (tovább…)

Az Önkormányzat visszavásárolta a volt Görgey iskola épületét

2017. december 31. vasárnap

Borbély Lénárd, Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban Borbély Lénárd polgármester facebook bejegyzését olvashatják:

Kedves Csepeliek! Tisztelt sétányokon lakók! A közel 10 évvel ezelőtt bezárt és lakópark céljából eladott Görgey iskola épületét december végén sikerült az önkormányzatunknak visszavásárolnia. A vételárat, nettó 45.669.291 Ft-ot (összesen bruttó 58 millió Ft) december 20-án át is utaltuk ügyvédi letétbe.  És hogy miért ügyvédi letétbe?

(tovább…)

Szilveszterkor elkóborolt / talált állata van?

2017. december 31. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepel.info és Mr.Gabee készített egy felületet, melyben a szilveszterkor illetve újévkor elkóborolt, vagy talált állatokat egy csoportba lehet gyűjteni.

Ha a szilveszteri durranások során önnek is elkóborolt kutyája, macskája, vagy egyéb más háziállata van, akkor kattintson ide, és töltse fel az állatról készült adatokat.

csepel.info

Árokba csúszott egy gépkocsi a Szentmiklósi úton

2017. december 30. szombat

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee informátorától megtudta, hogy baleset történt Csepelen a Szentmiklósi út és a Uzsoki utca kereszteződésében szombaton kora este. 

A helyszínen tartózkodók elmondása alapján megállapítható, hogy egy fekete színű Suzuki SX4 típusú gépkocsi a Máramarosi út felől érkezve figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás táblát, és ütközött a képen látható Citroen Xsara Picassoval. Az ütközés következtében a vétlen autós az út menti árokba csúszott.

A helyszínelés idejére az érintett kereszteződésbe félpályán halad a forgalom.

Keresik a 16 éves Rafa Ramónát

2017. december 30. szombat

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A rendőrség keresi az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Rafa Ramónát, mert a fiatal lány eltűnt. Ramóna december 28-án a XX. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök nem találják. Rafa Ramóna körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú és hosszú, barna hajú. Eltűnésekor zöld kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információja van, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Üljünk fel egy autóbuszra – 179-es busz

2017. december 30. szombat

CSepel.info, Mr.Gabee

Mr.Gabee új sorozatában a youtube segítségével felszállunk egy csepeli autóbuszvonalra, és végigjárjuk az útvonalat. 

Ezúttal a 179-es autóbuszon utazunk.

Kapcsolódó anyagok