2017. július havi archívum

A teljes ellenzék aláírt Sorosnak

2017. július 25. kedd

A teljes magyar ellenzék a Soros-terv szolgálatában áll – hangsúlyozta Németh Szilárd keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, Orbán Viktor tusnádfürdői beszédében világossá tette, mit is jelent a Soros-terv.

(tovább…)

Mellékállás a Jobbiknál: bérkommentelj Vonáért

2017. július 25. kedd

888

Kis híján 100 ezret is lehet keresni havonta a Jobbiknál, ha a virtuális térben sarokba szorítod a Vona-ellenes kommentelőket.

Tízmilliókért alkalmazott embereket a Jobbik médiafigyelői munkakörben, akik nemcsak azt figyelték, hogy kik miként vélekednek a pártról, hanem sokszor kommentek formájában is bevédték a Jobbikot és Vona Gábort. Az ellenvéleményt megfogalmazók lejáratása, kigúnyolása mindennapos feladat volt a kommenteket megjelenítő közösségi felületeken.

(tovább…)

Pedagógus és Nővérszálló nyílik Csepelen

2017. július 25. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Szállás olcsó Hotel minőségben!

Ha Ön pedagógus, közalkalmazott, közszférában vagy egészségügyben dolgozó hölgy és olcsó hotel minőségű szállást szeretne bérelni hosszú távra, akkor keresse a csepeli pedagógus és nővérszállót.

  • Új állapotú teljesen felszerelt szobákkal várjuk hölgy kollégákat lakhatás céljából a Boráros tértől 10 percre Csepel sétáló utcájában.
  • Elhelyezés 1 illetve 2 ágyas teljesen újszerűen felszerelt szobákban.
  • Lakhatás egész évben megoldott.

Jelentkezés feltétele: Munkáltató, vagy intézmény vezetői ajánlás.

Érdeklődni telefonon: 0630 9811237

Soroksári gyilkosság: hatalmas szakmai hibát vétettek

2017. július 25. kedd

Pesti Srácok

Valószínűleg az orvosszakértői vizsgálat előkészületei közben került egy, a soroksári futónő ügyében vétlen férfi DNS-e a négy éve meggyilkolt soroksári családanya, K. Krisztina holttestére – erősítette meg a rendőrség.

A hatóság továbbra is több szálon nyomoz, vizsgálják, hogy lehetett-e a bűncselekménynek felbujtója, vagy “pacekbalhéról” van szó, azaz az áldozat és az elkövető nem ismerték egymást és aznap véletlenül találkoztak. A Pesti Srácok forrása kiemelte, ennél az esetnél is utóbbi valószínűbb, pláne, hogy az áldozat környezetét, köztük a nő férjét teljesen leellenőrizték. Persze a helyzet akkor változhat, ha elfogják az elkövetőt és ha volt, ő megnevezi a megbízóját. Bár a rendőrök két évig rossz nyomon jártak, két tettest kerestek egy helyett, ami sok energiát, időt és pénzt emésztett fel feleslegesen, a malőr nem veszélyeztette a nyomozás sikerét. (tovább…)

Nézze vissza a csepeli Edda koncertet

2017. július 25. kedd

Mr. Gabee, Csepel.info

A legnagyobb videómegosztó oldalt böngészve bukkantunk rá az EDDA művek csepeli koncertjének felvételeire. A 21. századi technikának köszönhetően a videó minősége kifogástalan (1080p).

Aki kinn volt, azért, aki viszont valami okból kifolyólag nem tudott elmenni, akkor viszont azért nézze vissza a koncertet.

A lakótelepek története Csepelen

2017. július 25. kedd

Csepel.hu

Csepelen ugrásszerűen megnőtt a lakosok száma a II. világháború után. A bővülő munkalehetőségek miatt főleg vidékről és a környező településekről költöztek a községbe emberek. Lakóházból viszont kevés volt, ezért hamarosan lakótelepeket kezdtek el építeni.

Az elsőt a Béke téren húzták fel 1948-ban, majd sorra következtek a többiek. Egyebek mellett erről beszélt előadásában Petz Nándor helytörténész a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Karácsony Sándor utcai könyvtárában.

(tovább…)

André Rieu – Maastricht-i koncertje élőben a Csepel Moziban

2017. július 25. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info, Csepel Mozi

A több mint 40 millió eladott albumot és DVD-t, számos nagy sikerű világturnét és budapesti koncertet maga mögött tudó, sokak által a „Keringők királyának” is nevezett André Rieu minden év júliusában nagyszabású koncertet ad szülővárosában, a középkori emlékeket őrző Maastrichtban.

A koncerten állandó zenekara, a 60 tagú Johann Strauss Orchestra mellett nemzetközi sztárvendégek, szoprán és tenor énekesek is közreműködnek, Rieu pedig igazi hangszer-ritkaságon, egy 1732-es Stradivari-hegedűn játszik. (tovább…)

Az ellenzék nem a magyar emberek biztonságát kívánja szolgálni

2017. július 24. hétfő

 

Az ellenzék nem a magyar emberek biztonságát kívánja szolgálni, hanem a Soros-tervet akarják végrehajtani.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az Echo televízió Napi Aktuális című műsorának a vendége volt.

(tovább…)

Örökbefogadó nap a Curvesben

2017. július 24. hétfő

Mr.Gabee, Csepel.info

Megdőlt egy oszlop a Mag utcánál

2017. július 24. hétfő

Csepel.info, Mr.Gabee,

Az alábbiakban egyik olvasó-riporterünk leveléből idézünk:

Sziasztok! Ez a villanyoszlop kb már 10 napja így áll a II. Rákóczi Ferenc út és a Mag utca sarkánál a Zrínyi nyomda bejárata mellett!

Nagyon balesetveszélyes,de senki sem tesz miatta semmit sem! Másik probléma, hogy a sok korhadt fa, amelyek a nyomda melletti bekötő úton dőlnek össze-vissza.

Szerkesztőségünk felkereste az illetékes szerveket a probléma megoldásának érdekében.