‘Krimi’ kategória archívum

Na ki volt a londoni terrorista? – Itt a videó a merénylet-kísérletről!

2018. augusztus 15. szerda

888

Szerdára derült ki, hogy a tegnapi londoni terrortámadás végrehajtója egy szudáni bevándorló, bizonyos Salih Khater volt. Sajtóinformációk szerint a férfi Birminghamben telepedett le, több órát autózott a fővárosba, hogy végrehajtsa a támadást, amelyben szerencsére senki sem halt meg.

Kicsivel több mint egy nappal a londoni terrortámadás után egyre több és több információ szivárog ki arról, ki és milyen indíttatásból követte el a kedd reggeli merényletet. Kiderült, hogy a hivatalosan is terrortámadásnak nyilvánított akciót a 29 éves Salih Khater nevű szudáni bevándorló követte el.

(tovább…)

Sniccerrel támadtak egy emberre a Hollandi úton vasárnap este

2018. augusztus 12. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info

Oldalunk egyik informátora és barátja azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy vasárnap este 9 óra körül egy vélhetően horgász sniccerrel támadott rá a Hollandi út kutyakiképző felőli végén.

Az elkövető fiatal férfiról a következő személyleírást adta: magas, vékony, szőke, szemüveges. Különös ismeretetőjele:  szürke póló félig letépve róla, valamint gurulós horgász táskát húzott maga után.

Az elkövető mellett egy vele egy magas barna hosszú hajú lány is volt. Aki leírás alapján felismeri az elkövetőt és kísérőjét, hívja a rendőrséget a 427 4600, vagy a 107, illetve 112-es telefonszámok egyikén.

Telefont lopott, keresik!

2018. augusztus 8. szerda

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság
segítségét kérik a nő azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1591/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2018. augusztus 6-án 17 órakor a Budapest XX. kerületi Nagysándor József utcában egy járókelőtől elkérte a mobiltelefonját, és akkor volt hajlandó visszaadni, ha megvásárolja azt. A sértett kifizette az elkövető által követelt összeget és visszakapta a telefonját.

 

(tovább…)

Döbbenetes vallomás: ‘A volt párom ölte meg a soroksári kocogó nőt’

2018. augusztus 1. szerda

Ma.hu

Megdöbbentő információk kerültek a Bors birtokába: jelentkezett a rendőrségen egy nő, aki azt állítja, volt élettársa végzett a soroksári kocogó nővel.

A 36 éves Kardosné Gyurik Krisztina meztelen holttestére otthona közelében bukkantak rá, nyakában kötél volt. A tettes kiléte a mai napig rejtély. (tovább…)

Gázolás következtében meghalt egy gyerek a Görgey Artúr téren

2018. július 30. hétfő

POLICE, Blikk, Mr.Gabee, Csepel.info

Szerkesztőségünk fotója

A rendőrség információi szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy autós elütött egy négy éves gyermeket 2018. július 30-án 17 óra 5 perckor a XXI. kerületben a Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél. A baleset következtében a gyermek életét vesztette.

A rendőrök a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a Táncsics Mihály utca és a Kossuth Lajos utca irányába terelik.

Szerkesztőségünk meg nem erősített információi szerint az autó nagy sebességgel haladt. A helyszínelés idejére kizárólag a BKK járatait engedik be a helyszínre.

A Blikk információi szerint a kislány anyukájával állt a járdán kézen fogva, készültek az átkelésre, amikor a gyerek kitépte a karját az anyuka fogásából, kiszaladt az útra, ahol egy autó elgázolta. Az anya szaladt a kicsivel a közeli szakrendelőbe, de életét már nem tudták megmenteni.

Megtévesztéssel lopott, keresik

2018. július 30. hétfő

Police, Mr. Gabee, Csepel.info

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1524/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen nő 2018. július 27-én 11 óra 45 perc körül Budapest XX. kerületében, egy Baross utcai lakásba önkormányzati segélyt ígérve bement, majd a sértett figyelmét elterelve a lakásból pénzt lopott. (tovább…)

Videó: egyszerre szállítják el, és viszik oda a lomot a Csepeli úton

2018. július 17. kedd

Csepel.info

Magánterületen, egy működő vállalkozás telephelye és portája mellett alakult ki Csepel legnagyobb szeméthegye a Csepeli úton. Először a lomtalanítást használták ki a főként Szigetszentmiklósról érkező szemetelők. Sajnos a vállalkozót és a portást mindez nem zavarta egészen addig, amíg ki tudtak jutni az útra. Így egyszer sem szóltak sem a közterület-felügyelőknek, sem a rendőrségnek, amikor kipakolták a lomokat.

A Csepel.info most egy olyan videót kapott, amely bizonyítja: a szemetelés annak ellenére folytatódik, hogy a tulajdonos megkezdte a hulladékhegy elvitelét. Rendkívül pofátlanul, akkor érkeznek a szemetelők, amikor elvittek egy-egy adag szemetet. Mivel a vállalkozó autói már ki tudnak menni az útra, őt ez megint nem zavarja: nem is ők készítették a videót. (tovább…)

Megfulladt egy ember a Kis-Dunában

2018. július 15. vasárnap

INDEX, Mr.Gabee, Csepel.info

A kép illusztráció

Egy idősebb ember holttestét húzták ki a Kis-Dunából a csepeli strandnál, írta egy olvasónk délután. 

“Egy idősebb ember holtteste lebegett a csepeli standnál a Duna partjához közel. Fél 5 körül jöttek az első rendőrök a strandon keresztül, később megérkezett egy rendőrségi hajó is, amivel kiemelték a vízen lebegő testet. A kukkolókat hamar elzavarták” – írta az index olvasójára való hivatkozással. (tovább…)

Vandálok ismét alkottak a Daru dombnál – Keressük az elkövetőt!

2018. július 14. szombat

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónktól szombaton kora este szerkesztőségünkbe küldött egy fényképet, melyen látható, hogy vandálok festékszóróval összefirkálták a Daru dombnál található LED falat.

A világos falra arany színnel ráfújt szövegből az feltételezhető, hogy szerelmi bánat vitte az elkövetőt arra, hogy trágár szöveget fújjon a falra. Mr.Gabee értesítette a rendőrséget, az önkormányzatot és a közterület felügyeletet. Reméljük hamar meglesz az elkövető.

Aki bármilyen információval rendelkezik az esettel kapcsolatosan, vagy esetleg az elkövető kilétéről tud bővebb információval szolgálni, írjon nekünk Facebook messengeren, vagy a csepel.info@gmail. címen 

Kiraboltak egy fiút a szomszédban – Őket keresi a rendőrség

2018. július 10. kedd

Blikk

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a képen látható két fiatalembert: Kovács Róbert és Kovács Zoltán fényes nappal kiraboltak egy fiatal fiút a XX. kerület egyik főutcáján.

Kovács Zoltán és társa, Kovács Márk 2018. július 9-én 17 óra körül Budapest XX. kerületében, a Nagysándor József utcán megállítottak egy arra járó fiatal fiút, majd egy késsel megfenyegették és elvették a mobiltelefonját, valamint az okosóráját. A két fiatal a megszerzett értékekkel elmenekült a helyszínről. (tovább…)