‘Krimi’ kategória archívum

Vandalizmus: összecsapott a politika a Kis-Duna parton

2019. február 2. szombat

Csepel.info

Minden jel szerint duplán vandálkodták szét a komp melletti nyilvános toaletet.

Az első csepeli vandál azt az üzenetet festette fel a vécére, ami miatt ellenzékiek mindent elleneznek a gyermekek ingyenes étkeztetésétől a kórházak felújításáig, út- és hídépítésekig. Hitvallásuk, választási programjuk az O1G, vagyis az, hogy minden rossz, sőt annál is rosszabb, és mindent tönkre kell tenni, amíg fideszes kormánya van az országnak. (tovább…)

Lakásán kapták el a csepeli kábítószer-árust

2019. február 2. szombat

Hirpress.hu

Többféle kábítószergyanús anyagot és tablettát foglaltak le a csepeli rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2019. január 30-án reggel megjelentek a 30 éves budapesti H. Attila csepeli lakásánál, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott rendszeresen kábítószert árul.

(tovább…)

Eltűnt egy 31 éves csepeli férfi

2019. január 30. szerda

Facebook

Neve: Balogh Sándor
Kora: 31 éves
Eltűnt: 2019.01.25 este 10 óra.
Lakhelye: Szigetszentmiklós
Utolsó tart.helye: Csepel Erdősor út (tovább…)

Öt kiló marihuánával buktak le Csepelen

2019. január 30. szerda

Hirado.hu

Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek három külföldi férfit kedden délután Budapesten – tudatta a rendőrség szerda hajnalban honlapján. A bűnözés elleni osztály nyomozói több mint öt kilogramm marihuánát foglaltak le.

A tájékoztatás szerint egy 31 éves albán férfi továbbértékesítés céljából átvett öt kilogramm marihuánát egy macedón és egy koszovói férfitől egy csepeli parkolóban. Az albán férfi a kábítószerrel együtt taxiba ült. (tovább…)

Figyelem: most ők az ország legkeresettebb bűnözői

2019. január 29. kedd

Police.hu, Origo.hu

police.hu/hu/koral címen elérhető közérdekből nyilvános körözési adatbázis listákba rendezetten böngészhető és kategóriák szerint is át lehet nézni. Például rá lehet keresni eltűnt emberekre, ellopott állatokra vagy autókra, de elfogatóparancs alapján körözött személyekre is. 

Az is újdonság, hogy ha valaki megnyitja az egyes adatlapokat, meg is tudja osztani a nagyobb közösségi csatornákon. Amennyiben a police.hu-n megjelenített körözés megszűnik, a posztok beágyazásai is inaktívvá válnak. (tovább…)

Jo­g­erős, más­fél év bör­tönre ítél­ték a Happy Gang ve­re­kedő sztár­ját

2019. január 19. szombat

Ripost

Az éne­kes még 2016 nya­rán ütött arcon egy férfit egy cse­peli kocs­má­ban, még­hozzá egy sö­rös­kor­só­val. Bár a férfi azóta el­hunyt, az el­já­rást nem szün­tet­ték meg.

Döntött a bíróság a Happy Gang agresszív frontemberének régóta húzódó ügyében. Móré Andrást, művésznevén Vitamint 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték, miután 2016 nyarán söröskorsóval arcon ütött egy férfit egy csepeli sörözőben. Bár az áldozat azóta elhunyt, az eljárást nem szüntették meg, tavaly szeptemberben pedig megszületett a jogerős ítélet. (tovább…)

Olvasónk nyílt levele Takács Mónika képviselőhöz

2019. január 18. péntek

Szerkesztőségünk egy különösen érdekes hozzászólásra lett figyelmes egy a tíz évvel ezelőtt történt csepeli kettős gyilkosságról szóló cikkünknél.

Az alábbiakban a levelet teljes terjedelemben közöljük.

(tovább…)

Friss: Szörnyű baleset a Weiss Manfréd úton

2019. január 17. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

 

Mr. Gabee információi szerint hatalmas baleset történt csütörtökön 22 óra körül Csepelen a Weiss Manfréd úton a Szállítók útjánál.

A balesetben két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze. A csodával határos módon mindenki megúszta élve a balesetet.

Megtalálták: temetőbe rejtették a gyilkosság bizonyítékait

2019. január 16. szerda

Az MSZP elhatárolódott korábbi politikusától

Magyar Idők

A Farkasréti temetőben bukkantak rá a nyomozók azokra a jó minőségű hangfelvételekre, amelyek a Portik Tamás és Gyárfás Tamás közötti, évek alatt rögzített beszélgetéseket tartalmazzák. A felvételek megerősítik a sportvezető elleni gyanúsítást a Fenyő-ügyben. Közben az MSZP elhatárolódik a Fenyő-gyilkosság nyomozása során képbe került volt politikusától.

Az MSZP sajtóosztálya az aktuálpolitikára terelve a szót kihátrált volt politikusuk, a párt karitatív tagozatának volt vezetője mögül, aki képbe került a Fenyő-gyilkosság nyomozása során, és akit lapunk nem nevezett meg. (tovább…)

Így emlékezett a csepeli MSZP a 10 évvel ezelőtt meggyilkolt képviselőjükre

2019. január 15. kedd

Csepel.info

Sehogy.

Január 7-én koszorúzással, filmvetítéssel emlékeztek az elhunytak családtagjai és az önkormányzat vezetői a csepeli kettős gyilkosság évfordulóján. Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a csepeli MSZP vezetéséből és frakciójukból ehhez képest senki nem írt Takács Józsefről, kegyetlenül kivégzett frakcióvezető-helyettesükről, korábbi alpolgármesterükről. A párt helyi Facebook-oldala inkább ünnepelt. (tovább…)