‘Krimi’ kategória archívum

Csepeli alapítványi iskolában loptak gitárt a diákok

2018. október 17. szerda

Ripost, Csepel.info

Liberális háttér és pokol Csepelen

A gyanú szerint október 13-án délután egy 12 és egy 13 éves fiú egy csepeli iskola tantermének ajtaját felfeszítette, majd aljas dolgot művelt diáktársaival: egy szekrényből ellopott három gyakorló gitárt és egy tornazsákot.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a lopás abban a balliberális politikai kötődésű Burattino Iskolában történt, ahol pár évvel ezelőtt egy pedagógus végzettséggel sem rendelkező pedofil férfi tornatanárként 28 rendbeli szexuális erőszakot és testi sértést követett el – legalábbis a bíróság előtt ennyit tudtak rábizonyítani.
(tovább…)

Ingatlanmutyis cégcsoport vehette meg a csepeli MSZP-t

2018. október 17. szerda

Csepel.info

Fotó: csepeli MSZP Facebook oldala

A csepeli MSZP-hez és a pártházukként működő Munkásotthonhoz kötődik az az egyesület, ami a szocialisták választási kampányát kezdte “civil szervezetként” segíteni – derül ki a szervezet hivatalos adataiból. Vagyis az MSZP áll az MSZP mögött, csak más néven, önmagát civilnek beállítva. Ez önmagában még tréfás lenne. De sajnos egy másik, jóval sötétebb történet is kirajzolódik a csepeli szocialisták háza táján. Nagyon úgy tűnik, hogy egy sok milliárd forintos ingatlanmutyiban érdekelt, a Csepel SC lebontását és lakóparkká, plázává alakítását tervező offshore cégcsoport pénzelheti a csepeli MSZP-t.

A Csepelért Egyesület standja októberben jelent meg a Csepeli Piacnál az MSZP standja mellett, ahol az európai ügyészséghez való csatlakozásra hivatkozva gyűjtötték a szocialisták a csepeliek adatait. A “civil” szervezet elnökét Takács Mónika Ibolyának hívják, és az egyesület cél szerinti besorolása kulturális tevékenység. Vagyis már a hivatalos tevékenységük átverés, ahogy az is, hogy ez egy civil szervezet. A “civil” szervezet elnök asszonya ugyanis ugyanaz a Takács Mónika Ibolya, aki a csepeli MSZP önkormányzati politikusa és a Csepeli Munkásotthon – csúfnevén “Pártmunkás Otthon” igazgatója is egyben. (tovább…)

Mégsem a soroksári kocogó nő gyilkosát fogták el?

2018. október 16. kedd

Blikk

Hiába gyanúsította meg a rendőrség R. Szilvesztert (40) a soroksári futó nő, Gyurik Krisztina (†36) megölésével, még mindig komoly kérdőjelek vannak az öt éve húzódó gyilkossági ügyben.

A feltételezett gyilkostól szeptember első napjaiban vettek DNS-mintát, ám információink szerint még mindig nem tisztázott, hogy a családanya telefontokján, amelyet a gyilkosság helyszínén találták meg egy fára felakadva, kinek a biológiai anyagmaradványát rögzítették. Úgy tudjuk, a készüléket védő műanyagon spermium volt, míg a holttesten vért és izzadságcseppeket találtak a nyomrögzítők. (tovább…)

A fagyhalál jogáért tüntettek a balliberálisok

2018. október 15. hétfő

Pesti Srácok, Figyelő, Csepel.info

A közrend és a hajléktalanok védelmét egyaránt szolgálják azok az intézkedések, melyek értelmében tilos lett életvitelszerűen az utcán élni, ám minden hajléktalannak szállást biztosít az állam. Az ellenzék szerint azonban nem kellene szállással és fürdési lehetőséggel “támadni” a hajléktalanokat, inkább hagyni kellene, hogy úgy éljenek – és haljanak meg -, ahogy eddig.

A hajléktalanok ellátását jelenleg kétszáznegyven szervezet támogatja Magyarországon. A kormány kiemelt célja, hogy főleg a téli hónapok közeledtével a rászorulók igénybe vegyék a segítségnyújtást, amelyet az ellátórendszer nyújt.

(tovább…)

Elfogtak egy csepeli dílert

2018. október 14. vasárnap

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2018. október 12-én este megjelentek a 24 éves T. Róbert lakásánál, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott marihuánát és amfetamint árul.

A rendőrök a férfit Csepelen, a Katona József utcai lakása előtt fogták el. A nyomozók a kutatáskor még a hűtőszekrényben is kábítószert találtak, így összesen 518 gramm fehér színű és 580 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket foglaltak le. (tovább…)

Soroksári gyilkosság: a rendőrpalotába vezette a kutya a zsarukat

2018. október 8. hétfő

Blikk

A világ talán hat legjobb nyomkereső kutyáját is bevetette a rendőrség, hogy megtalálja a soroksári kocogó nő, Gyurik Krisztina (†36) gyilkosát.

A német csodaebek szagot is fogtak, a tetteshez azonban nem tudták elvezetni a nyomozókat. Ha az elkövetőhöz nem is, érdekes helyekre annál inkább elvitte szuper orruk a négylábúakat és az azokat követő zsarukat.

(tovább…)

Börtönben kellett volna ülnie a soroksári gyilkosnak a tragédiakor

2018. október 3. szerda

Bikk

Már jó ideje a börtönben kellett volna lennie R. Szilveszternek, amikor. 2013.szeptember 25-én  a gyanú szerint megölte  Gyurik Krisztinát (†36) – tudta meg a Blikk.

A férfit sorozatbetörések miatt a bíróság jogerősen elítélte, neki azonban esze ágában sem volt a megadott időpontban bevonulnia a rácsok mögé. A férfi ellen körözést adtak ki. (tovább…)

Soroksári gyilkosság: összeomlott az özvegy a rendőrségen

2018. szeptember 28. péntek

Bors

Kardos Lajos

A gyanúsított elfogása után Kardos Lajos abban bizakodhatott: talán soha többé nem kell a rendőrségen megjelennie. Csütörtökön azonban újra eljött ez a pillanat és vele az összeomlás.

Öt év és két nap – egészen pontosan ennyi telt el Kardosné Gyurik Krisztina brutális meggyilkolása óta, amikor az asszony gyászoló özvegyének tegnap újra jelenése volt a rendőrségen.

(tovább…)

Politika lett a szexuális erőszakból: ellenzékiek védik az afgán bűnözőt

2018. szeptember 25. kedd

Csepel.info

Annak a mellékhelyiségnek a tényét vonták kétségbe, amelyről biztonsági kamera is előkerült az erőszakolóval és áldozatával

Először Soros György “civil” szervezetei védték a szexuális erőszakkal vádolt Sarhadi Bilal Ahmadot. Lapinformációk szerint a Helsinki Bizottság nyújtott jogi segítséget ahhoz, hogy Magyarországon maradhasson. Aztán ellenzéki politikusok álltak mellé a megerőszakolt magyar lánnyal szemben: Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere mellett a csepeli, MSZP-s Dobák István is álhírnek mutatta be a szexuális erőszakot.

„Megkérdezném azt is egyébként, most a napokban volt, lehet, hogy teljesen álhír volt, lehetséges, hogy egy afgán fiatalember megerőszakolt valakit egy pesti szórakozóhelyen, ott, én nem tudom most eldönteni, egyáltalán nyitva volt-e ez a szórakozóhely, mert most már ilyen kérdések is felmerültek, hogy létezett-e” – fogalmazott az ellenzék reménységének tartott politikus a hódmezővásárhelyi közgyűlés szeptember 14-i ülésén. (tovább…)

Sorosék segítettek a Budapesten erőszakoló afgánnak

2018. szeptember 18. kedd

Origo

Az Origo információ szerint a Helsinki Bizottság jogi segítségnyújtása miatt maradhatott az országban Sarhadi Bilal Ahmad, aki egy magyar lányt megerőszakolt szeptember 9-én hajnalban. Az afgán származású migráns írásban kérte Soros György szervezetének pártfogását, kérése gyorsan megértő fülekre talált.

A Soros Györgyhöz köthető hazai álcivil szervezetek azon dolgoznak, hogy bírósági perek útján minél több migránst be tudjanak hozni a tranzitzónából az országba. Most következzen ismét egy olyan történet, amely tökéletesen rámutat arra, hogy az amerikai bevándorláspárti milliárdos hazai hálózatának semmi sem szent, ha a bevándorlók érdekeiről vagy képviseletéről van szó. Az Origóhoz olyan információ futott be az erőszakoló migráns ügyében, amely új megvilágításba helyezi az eddig történteket, egyúttal megmutatja, mi a motivációja, és hogyan működnek a bevándorláspárti üzletember hazai lerakatai.

(tovább…)