‘Krimi’ kategória archívum

Marokkói bevándorló az újabb brüsszeli terrorista

2017. június 21. szerda

Sebaj: Csepelre behoznák még az illegális migránsokat is

Origo, Csepel.info

Egy 36 éves marokkói férfi volt a kedd esti brüsszeli terrortámadás elkövetője. A belga miniszterelnök szerint hatalmas pusztítást okozott volna és sokan meghalnak, ha fel tudja robbantani a szögekkel és bombával megpakolt táskáját. A terrorista nevét még nem hozták nyilvánosságra (a monogramja O.Z.), Brüsszel dzsihadista központjában, Molenbeekben lakott. 

Szabó Szabolcs csepeli-soroksári politikus minden terrorakció és szexuális erőszak ellenére kitart amellett, hogy Magyarországra és Csepelre is tömegével kellene telepíteni olyan illegális bevándorlókat, akikről még a németországi hatóságok sem tudják kideríteni, hogy hány évesek, és egyáltalán hogy hívják őket.

(tovább…)

Jogerősen is bűnös csalás miatt az MSZP volt elnökhelyettese, Simon Gábor

2017. június 21. szerda

Csepelen is sok van az MSZP-sek rovásán

Pesti Srácok, Csepel.info

Neki már kicsöngettek, de sok bűnöző lapul még az MSZP-ben

Csalás és hamis okirat felhasználása miatt jogerősen is bűnösnek mondta ki Simon Gábort, az MSZP volt elnökhelyettesét a Fővárosi Törvényszék – tudta meg a PestiSrácok.hu. Bár a párt már megszabadult az elnökhelyettesétől, sok helyen – így Csepelen is – tele van az MSZP környéke bűnözőkkel.

A Welsz-ügybe is belekeveredett egykori országgyűlési képviselőt megrovásban részesítette a bíróság, mivel még 2008 és 2010 között munkaügyi államtitkárként olyan megbízási szerződéseket kötött, melyekkel háromszázezer forintos kárt okozott a magyar államnak. (tovább…)

Rablókat keres a pesterzsébeti rendőrség

2017. június 20. kedd

POLICE, Mr.Gabee

1. kép

2. kép

A pesterzsébeti rendőrkapitányság két elkövetőt is keres, akik különféle értéktárgyakat tulajdonítottak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikákon látható embereket felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, valamint a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(tovább…)

A liberális “demokraták” már a hálószobádban vannak

2017. június 17. szombat

Bitport, Csepel.info

Már 2012-ben tíz gyártó 25 különböző modelljéhez volt hackereszköze az amerikai hírszerző ügynökségnek. Lehet iPhone-od vagy androidos telefonod, használhatsz Windowst de akár linuxos gépet is, azt néznek meg rajta, és úgy manipulálhatják az adataidat, ahogy csak akarják. És ezt persze a liberális demokrácia jegyében, Barack Obama kormányzata idején érték el.

Kiszivárgott, titkos dokumentumok szerint a CIA már legalább 2012 óta célozza az otthoni, irodai és nyilvánosan telepített, vezetékmentes hálózati csatlakozást biztosító routereket. A hírszerző ügynökség így juthatott hozzá számos olyan információhoz, amit másképp nehez(ebb)en vagy egyáltalán nem tudott volna megszerezni. A WikiLeaks-ről származó dokumentumok valóságtartalmát egyelőre nem igazolták vissza, de inkább az lenne a furcsa, ha utólag kiderülne, hogy mégsem igazak a benne állítottak.

(tovább…)

Ismerkedést színlelve lopott

2017. június 17. szombat

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 grafika

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1149/2017. bűnügyi számon indított nyomozást lopás vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. június 14-én 10 óra körül Budapest XX. kerületében a Tátra téri piac melletti utcában megszólított és beszélgetést kezdeményezett egy járókelővel. Az ismeretlen férfi egy hirtelen, erős rántással letépte a nő karjára akasztott nejlonszatyrot és elfutott vele.

Az elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas férfi. Haja sötét, rövidre nyírt.  A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót és fekete hosszú nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható fiatal férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Csalás miatt őrizetbe vették az MSZP-s Czeglédy Csabát

2017. június 14. szerda

Pesti Srácok

Csalás gyanúja miatt vette őrizetbe a csongrádi NAV bűnügyi igazgatósága az MSZP-nek és a DK-nak is jogi képviseletet adó Czeglédy Csaba baloldali politikust, ügyvédet – értesült a PestiSrácok.hu. A hírt egyelőre a hatóságok nem erősítették meg, viszont az egyébként mindig készségesen portálunk rendelkezésére álló politikust két napja nem érjük el. Tegnap még kicsöngött a telefonja, ma már – valószínűleg az őrizetbe vétel miatt – ki van kapcsolva.

A PestiSrácok.hu úgy értesült, hogy a Csongrád Megyei NAV Bűnügyi Igazgatósának nyomozói öt helyszínen – Szombathely, Sümeg, Budapest, Csabrendek – tartottak házkutatást és hat embert őrizetbe vettek, majd költségvetési csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A gyanú szerint a tettesek Czeglédy Csabához köthető iskolaszövetkezet működése során követhették el a csalást, amelyről a PestiSrácok.hu már korábban cikket írt. (tovább…)

Tűz a gyárban: egy elhagyott irodaépület ég

2017. június 13. kedd

Csepel.info

Kedden délután negyed négykor indult el több tűzoltó kocsi is a Csepel Művekbe.

Lapunk egy forrásától úgy tudja, hogy egy elhagyott gyári irodaépületben van tűz. Mivel elhagyott épületről van szó, amelyeket gyakran feltörnek, könnyen lehet, hogy tábortüzet gyújtottak, ami elszabadult vagy szándékos gyújtogatás történt.

Tűzoltók a Vízműveknél

2017. június 12. hétfő

Csepel.info

Több szirénázó tűzoltó autó haladt nagy sebességgel hétfőn három óra előtt Csepelen a Teller Ede úton valamint a Kossuth Lajos utcában a Vízművek lakótelep felé – értesült a Csepel.info. Nem sokkal később már visszafelé jöttek.

Egy forrásunk szerint a katasztrófavédelem egységei a Fővárosi Vízművek telephelyére siettek, de a veszélyhelyzet nem bizonyult valósnak. Egy másik forrásunk szerint gázszivárgás volt, de a vízügyes szakemberek azonnal elhárították. Aki többet tud, írja meg a fórumban!

Lopás miatt keresik – videóval

2017. június 10. szombat

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A férfiről a ház biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1109/2017. bűnügyi számon indított nyomozást lopás vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. június 9-én 13 óra 45 perc körül egy Budapest XX., Török Flóris utcai lakóház előtt egy idős hölgy nyakláncát letépte és azzal elmenekült. Az elkövető 18-20 év körüli, 175-180 centiméter magas, rövid hajú férfi, aki az elkövetéskor fekete inget és fekete rövidnadrágot viselt. (tovább…)

Sok a kérdőjel a “buszos gyermekrablás” körül

2017. június 9. péntek

Csepel.info

A Bors grafikája az esetről

Már a Facebookon sokan megkérdőjelezték azt a gyermekrablásos esetet, ahol egy óvodást próbált – édesanyja elmondása szerint legalábbis – elrabolni egy idősebb hölgy, méghozzá egy menetrend szerinti buszon. Többek szerint akár fatális félreértés is történhetett – de továbbra sem kizárható a szándékos bűncselekmény.

„Két kisfiammal sétáltam Csepelen délelőtt egy buszmegálló mellett. A következő történt: kicsi a babakocsiban aludt mellettem, a hároméves kisfiam meg leszállt a futóbicikliről tőlem két méterre, hogy integessen a busznak. Majd jött egy hatvan év körüli nő és egyik kezével felkapta a biciklit, másik kezébe pedig a kisfiamat. A csilingelő ajtónál majdnem felszállt vele a buszra, úgy rántottam ki a gyerekemet a kezéből. A másik kezemmel a babakocsit szorítottam, nehogy eltolják a kicsit” – számolt be a sokkos hatás alatt lévő édesanya a Facebookon körülbelül másfél héttel ezelőtt. (tovább…)