‘Krimi’ kategória archívum

400 milliót csalt ki a szegedi ET

2017. április 27. csütörtök

Mandiner

article-1276759478556-00800ffa00000258-216548_466x310

Magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől egy 54 éves férfi, aki ezért 8 és fél év börtönbüntetést kapott. A csaló állította: a sértetteknek életük meghosszabbításához, illetve életben maradásukhoz, céljaik eléréséhez anyagi és egyéb próbákat kell teljesíteniük.

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy férfit, aki magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől. A táblabíróság csalás bűntettében és más bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a jelenleg 54 esztendős vádlottat. (tovább…)

Újra gyilkolna a csepeli mészáros, aki elégetett egy négytagú családot – videóval

2017. április 27. csütörtök

Blikk, TV2, Csepel.info

ujra-gyilkolna-a-csepeli-meszaros

Nem bán semmit a kegyetlen csepeli gyilkos, aki öt ember megölése miatt tölti életfogytig tartó börtönbüntetését.

A Tényeknek adott interjút Dragan Bajic, az szerb származású gyilkos bandavezér, aki csapatával többek között azzal vált hírhedté, hogy elégetett egy négytagú családot és élve eltemetett egy fiatal férfit. Az utóbbi végül nem halt meg és lebuktatta az életére törő bandát.

(tovább…)

Horror halált halt három dzsihádista

2017. április 25. kedd

888, Csepel.info

vaddzsihadd

Arról már sokat lehetett hallani, hogy a muszlim terroristák rettegnek a kurd katonanőktől. Attól félnek ugyanis, hogy ha nő lövi le őket, nem jutnak a paradicsomba. Na de az, hogy két tisztátalan disznó öljön meg három muszlim dzsihádistát…

Nagyon nem halal halállal lakolt az a három dzsihádista, akik két vaddisznó pihenését zavarták meg. Egy termőföld közelében mérkőzött meg a két fél, és a három terroristát a két disznó csúfosan meggátolta azok paradicsomba jutásában. Pedig még robbanóöv sem volt a két derék disznón – derül ki a híradásból. (tovább…)

Fogházbüntetést kapott a mentőst késelő csepeli fiú

2017. április 25. kedd

Bors

foghazbuntetest-kapott-a-mentost-keselo-csepeli-fiu

Megtörten érkezett a Fővárosi Törvényszékre az a fiatal fiú, akit emberölés bűntettének kísérletében nem jogerősen bűnösnek találtak, és 4 év börtönre ítéltek, amelyet fiatal korúak fogházában kell majd letöltenie. Krisztián a tárgyalás során végig lehorgasztott fejjel ült a vádlottak padján. Édesanyja közvetlen mögötte ült, többször is apró érintésekkel próbálta megnyugtatni a gyermekét.

Krisztián 2015 novemberében kábítószert fogyasztott, amelytől rosszul lett a csepeli otthonában. A kiérkezett mentők kórházba akarták szállítani. Útközben azonban az iskolatáskájából hirtelen előkapott egy tizenhárom centi pengeélű kést. Többször is megpróbálta megszúrni az egyik mentőápolót, amely közben azt kiabálta: “megdöglesz!”. Ezek közül az egyik a sértett hasát érte, és csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti az életét. (tovább…)

Győzikétől 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le

2017. április 24. hétfő

Life.hu, Csepel.info

A Gáspár családnak aztán vannak tartalékai: a NAV kommandósai a házkutatás során 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le. Mivel Győzike rengeteg pénzzel tartozik az adóhatóságnak, állítólag ezek az ékszerek Evelin örökségei a nagymamától.

Gáspár Győzikénél nemrég házkutatást tartottak a NAV kommandósai, és úgy tűnik, volt mit megtalálni. A showman akkor úgy nyilatkozott az ügyről, hogy senkinek nem kívánja azt, amit akkor ő átélt. “Rengeteg ember szállta meg a házamat, még a telefonomat is elvették, senkit nem tudtam hívni” – panaszkodott Győzike. A showman több ingóságát is lefoglalta a hivatal, és nemrég kiderült, hogy ezek között voltak a 120 milliót érő arany ékszerek, amik a család egyik széfjéből bukkantak elő. (tovább…)

Elfogták a felfegyverkezett rablót

2017. április 23. vasárnap

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

szirena

A rendőrök elfogták H. Istvánt, aki Budapesten, a IX. kerületben egy parkoló gépjármű emblémáját lefeszítette, majd a sértettet az embléma megtartása érdekében késsel fenyegette meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. István 37 éves budapesti lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. április 21-én 10 óra 55 perc körül egy IX. kerület Vágóhíd utca és Albert Flórián utca kereszteződésében parkoló személygépkocsi emblémáját lefeszítette, miközben a tulajdonos tetten érte. A sértett hívta a rendőrséget és megpróbálta visszatartani az elkövetőt, aki egy kést vett elő és szúró mozdulatokat tett felé, így a sértett hagyta elmenni a férfit. (tovább…)

Eltűnés miatt keressük Baris Evelint

2017. április 23. vasárnap

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/2978/2017 általános számon körözési eljárást folytat Baris Evelin 16 éves budapesti lakos eltűnése ügyében. A lány 2017. április 22-én Budapest XX. kerületi lakásukból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

A lány 150 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szeme és haja van. Tetoválás, piercing nincs rajta.  Eltűnésekor zöld színű kapucnis kabátot és kék farmernadrágot viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Baris Evelint felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Gyújtogatás Királymajorban

2017. április 22. szombat

Csepel.info

20170422_003846

20170422_003828

Két szelektív hulladékgyűjtőt gyújtottak fel a királymajori lakótelepen szombaton hajnali fél egy körül – értesült a Csepel.info.

A tűzoltók alig pár perccel a gyújtogatás után már megérkeztek: csak a gyorsaságuknak köszönhető, hogy nem gyulladtak ki a hulladékgyűjtők körül álló autók. A hulladékgyűjtők hatalmas lánggal égtek, ami azt valószínűsíti, hogy gyúlékony anyaggal is lelocsolhatták azokat. (tovább…)

Csepeli gázolás: a Facebookról tudta meg, hogy meghalt az édesapa

2017. április 19. szerda

Bors

a-facebookrol-tudta-megA szörnyethalt édesapa, Ernő gyakorta vitte imádott kisfiát is horgászni

Amikor a szerencsétlen asszony felhívta a rendőröket, csak annyit mondtak: folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhatnak.

Képtelen feldolgozni családja egy 54 éves édesapa elvesztését. Ernő fiával, a 13 éves Attilával a nagymamához indult locsolkodni. Azt tervezték, hogy utána a szokásos pecázásukra indulnak, de időközben az édesapát halálra gázolták egy horgászbolt előtt. (tovább…)

Újratárgyalják a politikus sikkasztási ügyét

2017. április 18. kedd

Egy fideszes UFO vagy időgép is az MSZP ellen dolgozhat

Csepel.info

Takács Krisztián újra a bíróság előtt

Horváth Csaba, Takács Krisztián és Szenteczky János MSZP-s politikusok

Új eljárást indított másodfokon a bíróság Takács Krisztián MSZP-s politikus sikkasztási perében – értesült a Csepel.info. Takács hamisítatlan MSZP-s: eddig magánokirat-hamisítás és rágalmazás miatt ítélték el jogerősen. De szerinte mindez természetesen azért van, mert a bíróság “politikai színezetű”.

Az MSZP-s vezetésű csepeli önkormányzat 2007. októberében döntött úgy, hogy az iskolai sportudvarok korszerűsítésére “külső beruházókat” vonnak be. A Széchenyi István Iskola sportudvarára kiírt eljárást az egyetlen induló, a V-Tel Kft. nyerte el. Akkoriban megszokott volt, hogy a pályázatok nyertesei MSZP-s párttagok. Így senkit nem lepett meg, hogy a cég egyik tulajdonosa Takács Krisztián, aki politikusként jelenleg is a csepeli MSZP frakció tagja. (tovább…)

Szörnyű videó a cse­peli ha­lá­los gya­lo­gos­gá­zo­lás­ról

2017. április 18. kedd

Ripost, RTL Klub

motoros_baleset_r20170417

A videó ké­szül­te­kor még mind a ha­lá­los ál­do­zat, mid a meg­sé­rült mo­to­ros is a hely­szí­nen volt. A gá­zoló túl­élte, de men­tő­he­li­kop­ter vitte kór­házba…

Az esetet az áldozat autóban ülő 12 éves kisfia végignézte. A motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a balesetben a lába leszakadt… A videó készítője ezt írta Facebook-oldalán: (tovább…)

Halálos baleset a II. Rákóczi Ferenc úton

2017. április 17. hétfő

Csepel.info, Mr.Gabee,

13.10-kor helyreállt a forgalom

20170417_104732

Eddig tisztázatlan körülmények között hétfőn 9 óra 35 perckor egy motoros egy gyalogost ütött el. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, valamint a motoros életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Mr.Gabee a helyszínen megtudta, hogy egy Peugeot típusú személygépkocsi a II. Rákóczi Ferenc út M0-s autóút felőli oldalán haladt. A Lámpás utcánál az út szélén megállt, majd át akart sétálni az úton az út másik oldalán lévő horgászboltba, amikor a motoros elgázolta.

(tovább…)

A legfájdalmasabb büntetést kapta Gulyás Márton: dolgoznia kell

2017. április 13. csütörtök

888

a-legkemenyebb-buntetest-kapta-gulyas

300 óra közmunkára ítélte a bíróság Gulyás „Provokátor” Mártont, amiért társaival festékes flakont vágtak a Sándor-palotához, illetve a rendőröket is eltalálták.

Gulyás és társa ügyét gyorsított eljárásban tárgyalta a bíróság, meghallgatásuk pedig több mint 5 óráig tartott. (tovább…)

A stockholmi merénylő is Soros György angyalkája volt

2017. április 13. csütörtök

MTI, Origo, Csepel.info

a-stockholmi-merenylo-is-soros-gyorgy-angyalkaja-volt

Soros György szervezetei – meg az őket segítő politikusok, például Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő megfogalmazásával – életét mentő menekült volt a stockholmi terrorista. A liberális jogvédők azonnali megoldást találtak: szerintük a terrortámadásokat azzal lehetne megelőzni, hogy kitiltják az autókat a városokból.

2015-ben Rakhmat Akilov Szíriába szeretett volna utazni, hogy ott csatlakozzon az Iszlám Államhoz, de a török-szíriai határon feltartóztatták – mondta egy üzbég biztonsági tisztviselő.

(tovább…)

Lopás miatt keresik őket – videóval

2017. április 12. szerda

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 01200/694/2017. bűnügyi számon indított eljárást lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi és egy nő 2017. április 11-én 7 óra és 18 óra között átmászott egy Budapest XX., Akácfa utcai családi ház kerítésén. Ezután az ablakon keresztül betörtek a házba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.