‘Krimi’ kategória archívum

Szeméremsértés miatt keresik

2017. január 21. szombat

Police, Mr. Gabee, Csepel.info

 

 

20171901164740 A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/98/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat szeméremsértés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Ismeretlen személy 2017. január 10-én 18 óra 20 perc körül a 62/A jelzésű villamoson a Budapest X., Ónodi utca és a Szent László tér közötti szakaszon szeméremsértő módon viselkedett. A férfi a villamosról a Kőbánya Alsó villamosmegállóban leszállt és a Mázsa tér irányába távozott. (tovább…)

Újabb pert vesztett Juhász Péter: egyértelmű a kapcsolata a maffiózóval

2017. január 18. szerda

Pesti Srácok

szabó-szabolcs-juhász-péter

Miközben a hírhedt, gyilkosságokkal is kapcsolatba hozott maffiózónak segített, másokat éppen maffiakapcsolatokkal vádolt meg

Ezúttal a Ripost ellen nem sikerült elfogadtatnia a keresetét az Együtt politikusának. A bíróság ítélete szerint Juhász Péter és Portik Tamás kapcsolata bizonyított, mivel a 15 évre jogerősen elítélt bűnözőnek végzett sajtófigyelést.

Az Origo szerint az Együtt alelnökét Portik keresztlánya buktatta le. Ráadásul nem ez az első eset, hogy Juhász pert veszített, legutóbb világosan kiderült, hogy nem mond igazat Rogán Antal állítólagos utazásával kapcsolatban. Mint ismeretes, (tovább…)

Csepeli rendőrök segítettek egy 64 éves férfinak

2017. január 17. kedd

Police.hu

Csepeli sétáló utca

A rendőrök kiérkezésekor a segítségre szoruló férfi a földön feküdt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. január 16-án 20 óra 30 perckor érkezett állampolgári bejelentés, hogy Csepelen a Karácsony Sándor utcában egy férfi elesett, beütötte a fejét, a földön fekszik és segítségre szorul.

(tovább…)

Az Unió legnagyobb lenyúlása volt Demszky alatt

2017. január 16. hétfő

Magyar Idők

az-unio-legnagyobb-lenyulasa-volt-demszky-alatt

Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot – közölte a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Csepreghy Nándor kijelentette: Brüsszel elkészítette a szocialista és szabad demokrata kormányok, illetve a szocialista és szabad demokrata budapesti városvezetés mérlegét, és eszerint a 4-es metró beruházása Magyarország 13 éves európai uniós történetének legnagyobb fejlesztése és egyben legnagyobb korrupciós ügye is volt. (tovább…)

Meghalt egy idős asszony Csepelen – nem történt gyilkosság

2017. január 16. hétfő

Csepel.info, ATV

Megöltek egy idős asszonyt egy csepeli társasházban – állította több internetes oldal, köztük a Blikk. A Csepel.info utánajárt, és egy forrásunktól úgy értesültünk, hogy álhírről lehet szó. Nem sokkal később a rendőrség hivatalosan is cáfolta az álhírt, közleményüket is elolvashatják.

Az első hírek szerint egy idős hölgyet gyilkoltak meg Csepelen egy Ady Endre úti társasház első emeleti lakásában, és nem kizárt, hogy rablógyilkosság történt. A Csepel.info informátora szerint egy idős asszony valóban meghalt, ugyanakkor kizárt, hogy idegenkezűség történt volna.

(tovább…)

Videó: így járnak a nagymenő sávváltogatók

2017. január 15. vasárnap

Youtube

Mindenki látott már csillogó, nagy és márkás vagy épp lepukkant, kis koszos kocsikkal száguldozó, folyton sávot váltó amatőr versenyző zseniket. Az egyik nagyokos ezen a felvételen épp pórul jár.

A probléma nem az, hogy ezek a nagymenők éppenséggel amatőr bunkók, hanem hogy előbb vagy utóbb mások is kárát látják a hülyeségüknek. Ahogy sajnos a felvételen is látszik, ahol a vétlen sofőr sérülhetett meg, és az ő autója mehetett jó eséllyel totálkárra.

Videó: így lopják el az adományba adott ruhákat Csepelen

2017. január 13. péntek

Alfahír, Csepel.info

Nem csak az elmúlt hetekben kirakott fogasokról lopják az adományba adott ruhákat. A Máltai Szeretetszolgálat csepeli ruhagyűjtő konténerét is gyakran kifosztják – pedig forgalmas helyen van.

A fenti videó a csepeli Tesco parkolójában készült, amikor két cigány lány éppen ellopja a konténerbe tett kabátokat. Az egyéb ruhákat szétdobálták, a videót készítő pedig az egészet szépen végignézte.

Sokkolóval, késsel és kővel támadtak Csepelen

2017. január 12. csütörtök

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

audi_4

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 11-én 11 óra körül egy XXI. kerületi telephelyen vitatkozott, majd dulakodott két férfi. A 22 éves és a 19 éves fiatalember egy korábbi sérelem miatt esett egymásnak. Percekkel később a helyszínre érkezett mindkettő családja. A szemtanúk elmondása szerint a két dinasztia egymásnak esett, melynek során előkerült sokkoló és kés is.

Az egyik család autóval megpróbált elmenekülni a helyszínről, azonban kövekkel dobálták meg autójukat. Az egyik kő eltalálta a kocsiban ülő 22 éves fiatalembert, aki – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Amire a rendőrség a helyszínre ért, addigra a család – fiú, apa, nagyapa – elmenekült. Őket a csepeli rendőrök lakásukon fogták el, elszámoltatásuk folyamatban van. (tovább…)

Hagyott búcsúlevelet az öngyilkos csepeli apa: a család sokkos állapotban van

2017. január 11. szerda

Life.hu

hagyott-bucsulevelet-az-ongyilkos

Szörnyű módon vetett véget életének egy csepeli apa: felvágta az ereit, majd felakasztotta magát. Órákig lógott a negyedik emeletről a csepeli férfi, a járókelők sokkot kaptak az esettől. A család szintén, és még azt sem tudják, miért követte el az öngyilkosságot. Hagyott ugyan búcsúlevelet, de abban nincsen magyarázat.

Senki nem tudja, miért vágta fel az ereit, majd akasztotta fel magát a csepeli családapa. Szeretteivel reggel még derűsen beszélgettek, munka után azonban holtan találták. A férfi ahogy végzett a munkával, hazament, és elkövette a brutális öngyilkosságot.

(tovább…)

Polskit lopott, ráadásul kétszer lopta el – videóval

2017. január 10. kedd

POLICE

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat M. E. 19 éves fábiánházi lakos ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt. A férfit a rendőrök 2017. január 7-én 1 óra 50 perckor Budapesten a VIII., Salgótarjáni úton igazoltatták, amikor egy kitört ablakú Polski Fiatot tolt. A férfi a rendőrök kérdésére elmondta, hogy a jármű nem az övé, a tulajdonosa kérte meg, hogy tolja el.   

A rendőrök felvették a kapcsolatot a tulajdonossal, aki közölte, hogy a személygépkocsit 2017. január 6-án 3 óra 58 perckor Budapesten a XIV., Egressy útról ellopták és azt a rendőrségen bejelentette. A járművet a rendőrök még aznap 10 óra 30 perckor a Puskás Ferenc Stadionnál megtalálták és értesítették a sértettet, azonban a tulajdonos nem tudta elszállítani, mert üzemképtelen állapotban volt; eltört a kormányműve.  A rendőröknek a gyanúsított elmondta, hogy a lopott autót azért hagyta hátra a Stadionoknál, mert mennie kellett dolgozni, ezért másnap ment vissza érte, és miközben tolta, akkor fogták el a rendőrök.

A férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Brutális öngyilkosság Csepelen

2017. január 9. hétfő

Csepel.info

brutalis-ongyilkossag-csepelen

Felvágta ereit, nyakon szúrta magát, majd kötéllel a nyakában kiugrott egy Katona József úti társasház 4. emeletéről egy 40 év körüli férfi – értesült a Csepel.info.

A felakasztott, vérző holttest hosszú ideig lógott az ablakból, mivel a hatósági eljárást el kellett végezni. Lapunk úgy tudja, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja. Részvétünk az elhunyt családjának.

Tegnapi újság: a csepeli rendőrkapitányság beszámolója 1995-ből

2017. január 9. hétfő

Csepel.info

20170109_100538

A bűncselekmények csökkenéséről adott hírt a csepeli rendőrkapitányság 1995-ös beszámolója. Ugyanakkor a beszámoló szerint a munkások és a vállalkozók között is voltak “hiszékenyek”, akiket több százezer forinttal sikerült élelmes csalóknak átverniük.

1995 a Bokros csomag éve is volt. Tavasszal szociális megszorítások egész sorát vezette be az MSZP-SZDSZ-es kormány. Zuhant a reálbér, fellegekben volt az infláció, tömegek veszítették el munkahelyüket, a munkanélküliség pedig hónapról hónapra rekordokat döntögetett. Az egészségügyi megszorítások között volt például a fogtömés fizetőssé tétele – amíg a foghúzás ingyenes maradt. Ennek következtében több tonna fogat húztak ki a következő években. Az elszegényedett és fogatlan emberek pedig nem csak rosszabb látványt nyújtottak, de az étel megrágásának elégtelensége miatt kimutathatóan megugrott az emésztési, gyomor és bélbetegségek, rákos megbetegedések száma is. (tovább…)

Újabb nagy értékű Ferrarit találtak a budapesti rendőrök

2017. január 7. szombat

A fővárosi rendőrök elfogták azt a két érdi férfit, akikhez köthető autókereskedésekben több olyan kocsit találtak, amelyek alvázszámát átütötték és rendszámát kicserélték. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai állampolgári bejelentés alapján 2017. január 1-jén egy Budapest XI., Kánai utcai teremgarázsban egy tisztázatlan eredetű, piros Ferrarit találtak, amelyről kiderült, hogy a hatóságok Spanyolországban körözik. (tovább…)

Holttestet találtak: rendőrök helyszíneltek a Kvassay Jenő útnál

2017. január 6. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

szirena

hpfagykvuix

A Hírpressz felvétele

Rendőrök helyszíneltek pénteken délelőtt a IX. kerületi Kvassay Jenő út melletti fás-bokros területen; egy ember holttestét találták meg a környéken.

Egy informátorunk szerint megfagyott egy ember, és ezért vonultak ki a rendőrök.  A Hírpressz fotója alapján a Kvassay Jenő út melletti romházban vagy az mellett lehetett a holttest. Ezen a környéken szipusok is járnak, valamint több összetákolt hajléktalankunyhó van, az ott lakók pedig nem hajlandók bemenni a hajléktalanszállókba. Sajnos több olyan liberális szervezet kifejezetten arra bátorítja a hajléktalanokat, hogy utasítsák el a szállókat. Csepeli forrásaink aláhúzták: a kerületünkben sem most, sem az elmúlt években nem volt fagyásos haláleset.

Házi őrizetbe került a csepeli társasházban lövöldöző volt rendőrtiszt

2017. január 4. szerda

Blikk.hu

blikk

Házi őrizetbe került az a volt rendőrtiszt, aki ittasan több lövést adott le december elsején egy csepeli társasházban a lépcsőház plafonjára és rálőtt egy férfira.

A Fővárosi Törvényszék szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében tudatta: a házi őrizetét rendelte el a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a volt rendőrnek, aki ellen emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség. (tovább…)