‘Krimi’ kategória archívum

Csepelen vasárnap reggel megtalálták a dunai hajóbaleset egyik áldozatának holttestét

2019. június 23. vasárnap

168 óra, Mr.Gabee, Csepel.info,

Fotó: 168 óra

A május 29-i dunai hajóbaleset újabb áldozatának holttestét találták meg vasárnap reggel Csepelen – értesült megbízható forrásból a 168 Óra. Az információval kapcsolatban megkerestük az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatát, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük. 

A Hableány május 29-én este 9 óra 5 perckor süllyedt el a Margit híd lábánál, miután hátulról belerohant a Viking Sigyn szállodahajó. 35-en voltak a Hableányon, 31 dél-koreai turista, két idegenvezető  és a kéttagú magyar személyzet.

Hatalmas baleset a HÉV végállomáson

2019. június 21. péntek

Mr. Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint baleset történt Csepelen a HÉV végállomás mellett található II. Rákóczi Ferenc út és a Posztógyár utca kereszteződésében. 

A balesetben több autó ütközött össze. Mr. Gabee információi szerint egy autós megtolta az előtte lévő kocsisort. (tovább…)

Po­fát­lan dol­got mű­velt Cse­pe­len egy fi­a­tal, bi­lincs kat­tant a kezén

2019. június 20. csütörtök

Ripost

Az épp ku­tyá­ját sé­tál­tató, sza­bad­na­pos rendőr csak azt vette észre, hogy egy nő fut a fi­a­tal férfi után. A nő be­érte a férfit, de ekkor üt­le­ge­lés­sel pró­bálta le­rázni az ül­dö­zött. Nem is kel­lett sok hozzá, a szol­gá­la­ton kí­vüli rendőr is neki ira­mo­dott.

Egy fiatal férfi surrant be egy csepeli családi házba kedd este 8 óra körül és onnan ellopott egy táskát. A tulajdonos észrevette a lopást, és a tettes után futott. Be is érte őt, ám a 19 éves szigetszentmiklósi R. Szilárd megütötte az őt üldöző nőt. (tovább…)

Csepelen lopták el az X-Faktor énekesnőjének mobilját

2019. június 19. szerda

Blikk

Az X-Faktor 2014-es szériájának versenyzőjét, Horányi Julit az egyik csepeli Spar üzletnél rövidítették meg.

„Ma Csepelen fél 11 magasságában megálltam autóval egy Spar üzletnél, kiszálltam a kocsimból, majd odamentem az OTP-automatához. Előzőleg, még a kocsiban ülve, hanyagul bedobtam a táskámba a telefonom, mert siettem épp nagyon. Mikor kiszálltam a kocsiból, biztos vagyok benne, hogy a telefon kiesett a földre a táskámból. Máskor is volt ilyen, de akkor rögtön észrevettem és felvettem a telefont” – írta közösségi oldalán Juli, aki hozzátette: ezután kivette a pénzt, majd visszaindult kocsijához. (tovább…)

Teknősgyilkos: mosolyogva, zavartan magyarázkodott az elkövető

2019. június 17. hétfő

TV2, ATV

Meg akarta mutatni az ismerősének, hogy milyen egy teknős halála – ezt mondta az a 28 éves nő, aki a napokban agyonvert egy görög teknőst az állatkertben.

Zavarosan, össze-vissza beszélt, például arról, hogy nem akart – ahogy fogalmazott – egy teknősbékával bejutni a sztárparádéba. Majd arról, hogy a teknősgyilkosság egy segélykiáltás volt – mesélte mosolyogva a Tényeknek a nő. A nőt a bíróság kitiltotta az állatkertből. (tovább…)

Ez a nő kínozhatta halálra az állatkerti teknőst

2019. június 13. csütörtök

Police

A rendőrök keresik azt a nőt, aki a Fővárosi Állat- és Növénykertben megkínzott egy görög teknőst.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 01140/1778/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

(tovább…)

Meghalt a börtönben Szita Bence egyik gyilkosa

2019. június 6. csütörtök

Blikk

Fotó: 24.hu

A Blikk információi szerint hosszantartó, súlyos betegség után meghalt az egész országot megrázó gyilkosság, a kis Szita Bence kegyetlen kivégzésének elkövetője, B. József.

A férfi halálát ügyvédje a Blikknek megerősítette, de egyebet nem kívánt elmondani. (tovább…)

Bővült a klub: a DK csepeli elnökét is elítélték

2019. június 6. csütörtök

Csepel.info

Horváth Gyula a szintén elítélt Szenteczky Jánossal (fotó: Facebook)

Folytatólagosan elkövetett becsületsértés miatt elítélték Horváth Gyulát, a csepeli Demokratikus Koalíció elnökét – értesült a Csepel.info.

A Gyurcsány-párt politikusa a bíróság szerint a csepeli rendelőintézet vezetőjét gyalázta több alkalommal – információink szerint például munkásőrnek nevezve őt. (Ehhez képest úgy tudjuk, hogy a rendszerváltás előtt éppen Horváth Gyula politizált MSZMP-KISZ vonalon.) A bírósági ítélet első fokú, és megrovásban részesítették a politikust. A rendelőintézet vezetője súlyosbításért fellebbezett. (tovább…)

Szomorú gyerekrajz Csepelről

2019. május 30. csütörtök

Csepel.info, Pesti Srácok

Egy csepeli általános iskola tanítónője küldte el a PestiSrácok.hu-nak egyik tanítványának mai rajzát, amin – meglepődve tapasztalta – a szerda éjjeli dunai hajókatasztrófa látható. Úgy tűnik, manapság a gyermeklélek sem vonhatja ki magát a napi események hatása alól. 

Ismert, szerda este két hajó ütközött össze a Dunán, a Parlamentnél. Az egyik, a Hableány hét másodpercen belül felborult és elsüllyedt, 35 ember volt a fedélzeten, 33 dél-koreai turista és a két fős személyzet. Legalább hét ember meghalt, hét személyt kórházban ápolnak, 21 embert még keresnek. A turisták között egy hatéves gyerek és egy hetvenes éveiben járó férfi is volt. 🙁 (tovább…)

Szörnyű tragédia történt éjjel a Dunán: elsüllyedt egy turistahajó

2019. május 30. csütörtök

MTI, Origo

Heten meghaltak, amikor összeütközött két hajó szerda este a fővárosban, a Dunán a Parlamentnél, és az egyik elsüllyedt. A balesetnek hét könnyű sérültje van, őket kihűléses tünetekkel vitték kórházba.

Az elsüllyedt hajó fedélzetén 33 dél-koreai turista és kéttagú személyzet tartózkodott. 16 ember eltűnt. Nagy erőkkel folyik a mentés a Duna teljes magyarországi szakaszán, amelybe a rendőrök és a tűzoltók mellett a katonák is bekapcsolódtak.

(tovább…)