‘Krimi’ kategória archívum

Szurkálót fogtak Csepelen

2017. augusztus 17. csütörtök

Police, Mr. Gabee, Csepel.info

A kép csak illusztráció

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki előzetes szóváltást követően késsel megszúrt egy másik férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 57 éves Sz. Antal 2017. augusztus 17-én 13 óra körül a Budapest XXI., Szabadság utcában előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.Az adatgyűjtés során a rendőrök elfogták az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak, elszámoltatása folyamatban van.

Lopás miatt keresik

2017. augusztus 17. csütörtök

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A soroksári rendőrök a lakosság segítségét kérik, egy ismeretlen férfi azonosításához. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság 01200/1598/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. augusztus 13-án 11 óra 30 perc és 11 óra 45 perc között a Budapest XX., Alsóapsa utcában egy nő nyakából kitépte a nyakláncát.

(tovább…)

Újabb terrortámadás Párizsban: katonák közé hajtott egy kocsi

2017. augusztus 9. szerda

Origo

Francia katonák közé hajtott egy ismeretlen Párizs egyik leggazdagabb elővárosában. A támadás reggel nyolc órakor történt, hat katona megsérült, közülük négyen súlyosan – tudatta a párizsi rendőrség. Terrortámadásra utal, hogy a terrorellenes katonai alakulat katonáit gázolták el.

Fél 12-kor bejelentették, hogy a rendőrség antiterrorista csoportja nyomoz, vagyis terrortámadásnak nyilvánították a támadást. A támadó elmenekült.

(tovább…)

Megdöbbentő részletek: ezért lőtte hasba az amerikai az ír férfit Soroksáron

2017. augusztus 8. kedd

Blikk, Csepel.info, Mr. Gabee

Az oktató csak egy pillanatra nem figyelt és keresztül lőtt az ír férfi hasán gépkarabéllyal.

Hétvégén jött a hír; egy férfit hasba lőtt társa egy soroksári lövészklubban. ABors most úgy tudja, hogy az egész véletlenül történt. Az amerikai oktató egy másodpercre lett csak figyelmetlen, így véletlenül meglőtte az ír férfit egy Kalasnyikovval. A sérült férfin átment a golyó és a hasfalon át távozott. Létfontosságú szerveket nem érintett, ennek köszönhetően maradt életben. (tovább…)

Lopás miatt keresik

2017. augusztus 5. szombat

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A ferencvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság 01090/1879/2017. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2017. augusztus 2-án 9 óra 30 perckor a Budapest IX. kerületében a Haller utcában műszaki ok miatt várakozó járműből ellopott egy övtáskát a benne lévő pénzzel és iratokkal együtt. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a térfigyelő kamera felvételén szereplő férfit.

 

(tovább…)

Holttest a Gubacsi hídnál – Frissítve!

2017. augusztus 4. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee
Korrábban beszámoltunk róla, hogy csütörtökön este 6 óra magasságában rengeteg rendőrt látott a Gubacsi híd alatti parton. Elmondása szerint egy ember zsákkal volt letakarva. 

Felvettük a kapcsolatot a rendőrség sajtóosztályával. Válaszukba elmondták, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. augusztus 3-án 16 óra 15 perckor bejelentés érkezett, hogy Budapesten a Gubacsi hídnál egy holttestet találtak. Tekintettel arra, hogy bűncselekmény és rendkívüli halál gyanúja az esettel kapcsolatban nem merült fel, így a rendőrség eljárást nem indított.

Véget ért a csepeli gránát-dráma

2017. augusztus 4. péntek

Csepel.info

Foto: PPO Presents Hungary

Amilyen hirtelen kezdődött, olyan hirtelen ért véget a csepeli Szent István út egyik lakásában talált gránát miatt kialakult vészhelyzet. A gránátról és a gránátvetőről kiderült, hogy teljesen ártalmatlanok, “jól sikerült esztergályos munkák, másolatok” – értesült egy informátorától a Csepel.info.

Pénteken délelőtt kezdődött meg egy számláit hosszú idő óta nem fizető lakó kiköltöztetése a Szent István út 1/B épület 10. emeletén. Eközben találtak egy gránátot – állítólag gránátvetővel együtt – ami miatt ki kellett üríteni az épület három emeletét. Az önkormányzat szociális munkatársai is segítettek a lakóknak, amíg megérkeztek a tűzszerészek. (tovább…)

Az egyik panelház három szintjét kiürítették

2017. augusztus 4. péntek

Mr. Gabee, Csepel.info

Foto: PPO Presents Hungary

A Szent István út 1B épület 10. emeletének egyik lakásában információink szerint gránátot találtak. 

A biztonság kedvéért a nyolcadiktól a tizedik emeletig az összes lakót az utcára kísértek. Akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatosan, esetleg képpel rendelkezik, írja meg a fórumba.

Úgy tudjuk, hogy a 10. emeleti lakásnál tetemes számlatartozásból adódó kilakoltatás közben került elő a gránát. A gránátról és a gránátvetőről 12 óra körül kiderült, hogy teljesen ártalmatlanok, “jól sikerült esztergályos munkák, másolatok” – értesült egy informátorától a Csepel.info.

Holttestet találtak a Gubacsi hídnál

2017. augusztus 4. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónk tájékoztatása szerint csütörtökön este 6 óra magasságában rengeteg rendőrt látott a Gubacsi híd alatti parton. Elmondása szerint egy ember zsákkal volt letakarva. 

Felvettük a kapcsolatot a rendőrség sajtóosztályával, amint válasz érkezik, frissítjük a bejegyzést.

Ezért kell felelnie a Csepelen lövöldöző volt rendőrnek

2017. augusztus 2. szerda

24.hu, Csepel.info

mast-is-fenyegetett-a-reszegen-lovoldozo

Emberölés bűntettének kísérlete mellett kétrendbeli kényszerítés miatt is felelnie kell annak a rendőrnek, aki ellen azért indult eljárás tavaly december elején, mert részegen lövöldözött egy csepeli társasházban.

Az esetről a Csepel.info adott először hírt. A rendőr egyébként a IX. kerületi kapitányságnál dolgozott. (tovább…)