‘Krimi’ kategória archívum

Kamionnyi gumiabroncsot loptak, elfogták őket – videóval

2017. március 24. péntek

POLICE, Mr.gabee, Csepel.infoimage-0-02-04-51c241ca6fb79112879ecedc09a78662e4df371c5a66c162bf874bb10746c890-v

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2017. március 23-án az esti órákban egy jelentős értékre elkövetett lopással gyanúsítható párost fogtak el Balassagyarmaton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves J. Konrád és a 48 éves D. Péter 2017. március 21-én 18 óra és 2017. március 23-a 5 óra között egy a Budapest, XXI. kerületi telephelyen parkoló kamion ponyváját kivágták, és abból elloptak közel 800 darab gumiabroncsot. A sértett miután észlelte a bűncselekményt, feljelentést tett a rendőrségen.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként, a csepeli rendőrök Balassagyarmaton egy raktárban hiánytalanul megtalálták az ellopott abroncsokat, amelyeket még 2017. március 24-én a hajnali órákban visszaadtak a sértettnek. A nyomozók mindkét személyt előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságára, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket, ezt követően pedig a férfiakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Elkaszált betörők

2017. március 23. csütörtök

POLICE, Mr.Gabee

Egy csepeli telephelyről 25 millió forint értékben 1200 fűkaszát loptak el. A nyomozók a több helyről szerzett bizonyítékok alapján kapták el a betörőket.

Egy csepeli cég tett feljelentést február 21-én: Orion utcai telephelyük raktárából kámforrá vált 1200 fűkasza és a hozzájuk tartozó külső motorok. A betörés február 16–21. között történhetett.

– A telep biztonsági kameráinak felvételén láttuk, február 17-én egy piros fülkés Iveco teherautó hajt a raktárhoz – mondja Jánosi Béla zászlós, a XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozója. (tovább…)

Ötre emelkedett a londoni terrortámadás áldozatainak száma

2017. március 23. csütörtök

888

otre-emelkedett-a-londoni-terrortamadas-aldozatainak-szama

Kettős támadás rázta meg szerda délután London központját: egy késsel felszerelkezett autós embereket gázolt a Westminster-hídon, majd autójából kiszállva a parlament bejáratnál rátámadt egy rendőrre. A támadó, a megtámadott rendőr, két elgázolt személy is meghalt, valamint még egy civil elhunyt, legalább húsz sérültet kórházba szállítottak. A londoni rendőrség terrortámadásként kezeli az incidenst. 

Négy halottja van a szerdai londoni terrortámadásnak. A brit sajtó szerint egy férfi legalább nyolc embert elgázolt a londoni Westminster-hídon, majd a kocsijából kiszállva egy konyhakéssel a kezében elindult a parlament épülete felé. Friss források már két támadóról beszélnek, de ezeket a híreszteléseket nem tudták bizonyítékokkal alátámasztani. A rendőrök csak a bejáratnál kapták el, ahol a férfi rátámadt az egyik rendőrre.  (tovább…)

Hatalmas kamu a magyar rendőri erőszak

2017. március 20. hétfő

A bajai videóhamisítás kutya farka az indexeshez képest?

Csepel.info

Az Index kamuvideója, amivel nemzetközi botrányt próbálnak keverni Magyarország ellen

Több éves sebhely újként mutogatva, négy órás állítólagos hasaltatás, ami a panaszos pár perccel későbbi elmondása szerint húsz percig sem tartott, ütlegelés vasalt kesztyűvel az arcra – persze nyomok nélkül, közel-keleti és a CIA-ra jellemző kínzások a magyar rendőrökre kenve. Ezt mutatja be az Index kamuvideója, amihez a szintén Soros Györgyhöz kötődő Átlátszó járul most hozzá újabb elképesztő történetekkel. Ezek szerint a magyar határ leginkább Auschwitzhoz hasonlít. Érdemes beleolvasni a kommentekbe, mert mindezt még a Soros-mesékhez szokott migránssimogatók sem hiszik el.

Miközben gőzerővel zajlik a Soros Györgyhöz kapcsolódó újságok kampánya a magyar határt védő rendőrök ellen, saját felvételeik igazolják, hogy az állítások többsége csak színjáték, sőt tömény hazudozás. Tessék megnézni és figyelni az Index videóját, mutatjuk az abszurd állításokat! (tovább…)

“Azért vagyok itt, hogy Allahért meghaljak”

2017. március 19. vasárnap

Origo

azert-vagyok-itt

A párizsi Orly repülőtéren szombat reggel egy járőrszolgálatot végző katonanőre támadó francia férfi, mielőtt két másik katona lelőtte volna, azt kiáltotta, “azért vagyok itt, hogy Allahért meghaljak” – közölte esti sajtóértekezletén Francois Molins francia főügyész.

A 39 éves Ziyed Ben Belgacem, akit korábban már több rablásért elítéltek, azt is kiáltotta, hogy “halottak is lesznek” – mondta a főügyész. Közölte, hogy a támadó apján és fivérén kívül egy unokatestvérét is előállították, hogy kihallgassák.
(tovább…)

Megkezdődött a mentőst késelő csepeli fiú pere

2017. március 17. péntek

Ha meghalok, ezt mondta volna a gyerekeimnek is, hogy bocsánat?

Velvet

megkezdodott-a-mentost-keselo-csepeli-fiu-pere

Március 17-én kezdődött a Fővárosi Törvényszéken K. Krisztián ügyének tárgyalása – a fiú 2015-ben bedrogozott állapotban, pillangókéssel támadt egy hozzá hívott mentőápolóra, az őt éppen kórházba szállító mentőautóban, ezért közfeladatot ellátó személy elleni emberölési kísérlettel vádolják.

A fiú hajlandó volt vallomást tenni, és elismerte, hogy megtámadta a mentőápolót, azonban azt állítja, hogy megölni nem akarta: azt képzelte, hogy szervkereskedők rabolták el és bántani akarják.  Ezért amikor a kórház felé tartottak, felugrott, és a pillangókést a mentős mellkasába szúrta. K. azt sem tudta megmondani, hogy pontosan milyen kábítószert szívott.  (tovább…)

Tomana Dorina Ágnest keresik

2017. március 17. péntek

POLICE, Csepel.info, Mr.Gabee

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/3240/2017. ideiglenes számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 13 éves Tomana Dorina Ágnes eltűnése ügyében.

A lány 2017. március 12-én 17 óra körül a Budapest XX., Csorba utcai tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Tomana Dorina Ágnesről nem áll rendelkezésre fényképfelvétel. Személyleírása: 165 centiméter magas, normál testalkatú, haja színe festett aranyszőke és váll alá érő – derékig érő póthajat is szokott viselni, szeme barna. Eltűnéskor viselt ruházata nem ismert.

(tovább…)

Elloptak egy Dustert Pesterzsébetről

2017. március 17. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

nevtelen

Információink szerint csütörtökön éjjel ellopták a képen látható Dacia Duster típusú gépkocsit Pesterzsébetről, a Török Flóris utcából.

Aki esetleg látta, vagy információval rendelkezik, értesítse a tulajdonost, vagy hívja a rendőrséget.

Most megnézheti a felvételt: kitört az Etna, majdnem meghaltak

2017. március 17. péntek

Origo, Youtube

Az Etna dél-keleti oldalán február óta folyamatosan folyik a láva, ezt akarta megnézni egy turacsoport, köztük a BBC egyik tévéstábja. Megközelítették a hóhatárt, ahol egy helyen a közelükben a láva hóval találkozott, és robbanás történt.

A robbanás hatására forró gőz és kődarabok repültek a turisták felé, akik közül tiz fő megsérült, hetet kórházba is kellett szállítani. Az eset körülbelül 2700 méteres magasságban történt a BBC beszámolója szerint, a csoportért egy mentőcsapat ment föl a hegyre.

(tovább…)

Megbüntették az ellenzéki politikust, szerinte nem véletlenül

2017. március 16. csütörtök

Csepel.info

horvath-gyula-20170315

Horváth Gyula március 15-én felolvassa beszédét (fotó: Facebook)

Megbüntették Horváth Gyulát a csepeli közterület-felügyelők – adta hírül a felháborodott politikus a Facebook-oldalán. A Demokratikus Koalíció és a balliberális pártok 2014-es közös polgármester-jelöltje szerint ez csak azért történhetett meg, mert a személye nem tetszik a kerület vezetésének. A közterület-felügyelet viszont azt állítja: csak a tiltott helyen parkoló autókat büntetik. 

A DK politikusa szerint március 15-én büntették meg, “amikor minden fővárosi parkolási díjfizetés feloldásra került”, és azért, “hogy megbüntetik azokat, akik nem tetszenek nekik”. A politikus történetének kissé ellent mond, hogy Csepelen nincs, soha nem is volt parkolási díj. Így annak elmulasztásáért sem lehet pótdíjat vagy büntetést fizettetni. (tovább…)

Letöltendőt kapott a buszsofőr támadója

2017. március 13. hétfő

HIRADO, Mr.Gabee, Csepel.info

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt első fokon egy év, letöltendő börtöntüntetésre ítélte a csepeli bíróság azt a férfit, aki újév napján bántalmazta a 238-as busz vezetőjét. Az ítélet ellen az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Az ittas állapotban lévő férfi a Tejút utcai megállóban szállt fel a buszra, de utazási jogosultságát nem tudta igazolni és a sofőr felszólítására sem volt hajlandó jegyet venni. A buszvezető az előírásoknak megfelelően felszólította a férfit, hogy szálljon le és közölte vele, hogy amíg a járművön van, addig nem indul el.

(tovább…)

Keressük Tary Gábort

2017. március 13. hétfő

POLICE, Mr.Gabee

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1842/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 84 éves Tary Gábor eltűnése ügyében. 

A rendőrség keresi azt az idős férfit, aki 2017. március 10-én XX. kerület Pacsirta utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt férfi 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja ősz és őszes bajuszt visel. Eltűnésekor narancsszínű tréning alsót, sötét pulóvert és krémszínű, pufi mellényt viselt.

POLICE, Mr.Gabee

Gyalogost gázoltak Szigetszentmiklóson

2017. március 10. péntek

POLICE, Csepel.info, Mr.Gabee

Sértett jelentkezését várja a rendőrség

Eddig tisztázatlan körülmények között gázolt el egy személyautó egy gyalogost 2017. március 9-én 19 órakor Szigetszentmiklóson, a Petőfi utca 43. szám előtti útszakaszon.

A baleset következtében a gyalogos megsérült.

POLICE, Csepel.info, Mr.Gabee

Keressük Dezső Mariannát

2017. március 10. péntek

POLICE, MR.Gabee

Update: Dezső Marianna otthon van!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága 01160/1271/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Dezső Marianna eltűnése ügyében.

A lány 2017. március 8-án 6 óra 30 perc körül Budapest X., Őrs Vezér teréről indult el csepeli iskolájába ahová nem érkezett meg. Édesanyjának 18 órakor üzenetet írt, hogy egy barátnőjénél volt, de elindult haza és a villamoson van. A lány azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. (tovább…)

A 444 és a HVG olvasói is fellázadtak a Soros-hanta ellen

2017. március 8. szerda

Csepel.info

szabo_sz_nagypentek02

Ez a Soros-féle szervezet által mutogatott “szörnyű rendőrségi megsebesítés” sokkal inkább egy drótkerítés által okozott horzsolásra emlékeztet

Még a legelvakultabb liberális olvasók is kamunak tartják az Orvosok Határok Nélkül nevű szervezet kormányellenes vádaskodásait – derül ki a 444 és a HVG fórumán.

A HVG és a Soros György által pénzelt 444 a szintén Soros György által pénzelt Orvosok Határok Nélkül szervezet vádjaival próbálták támadni a kormányt, azt állítva, hogy a magyar határon különböző trükkös módszerekkel bántalmazzák, kínozzák a szegény illegális határátlépőket. A liberális lapok azonban aligha számítottak arra, hogy a saját olvasóiknak is van már annyi tapasztalatuk, hogy nem hiszik már el ezeket az állításokat. (tovább…)