‘Krimi’ kategória archívum

Tízmillió forinttal rövidítette meg a nevelt fia

2020. július 2. csütörtök

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

Egy csepeli férfi 2019. július 24. és 2019. szeptember 12. között külföldre utazott a családjával, amiről a nevelt fia, G. Viktor is tudott. A férfi azt is tudta, hogy a tulajdonos a megtakarított pénzét a pincében, a lépcső alatti rejtekhelyen tartja, ezért kihasználta nevelőapja távollétét, és álkulccsal bement a házba.

A férfi a pincéből ellopott 10 millió forintot, ékszereket, órát, pénztárcát a benne lévő személyes iratokkal, majd a hálószobából elvitte a ház kamerafelvevő egységét. (tovább…)

Elfogatóparancs alapján keresik Liba Patrikot és Ódor Istvánt

2020. július 1. szerda

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

 LIBA PATRIK ÓDOR ISTVÁN

Elfogatóparancsot rendeltek el az alábbi személyekre:

LIBA PATRIK: lopás
ÓDOR ISTVÁN: csalás

Aki a fenti személyről bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányságot a 427 4600-es telefonszámon.

Kapcsolódó tartalom:

Elfogatóparancs alapján körözött csepeli személyek

Elfogatóparancs alapján keresik Góman Sándort és Szűcs Zsoltot

2020. június 27. szombat

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

GÓMAN SÁNDOR SZŰCS ZSOLT

Elfogatóparancsot rendeltek el az alábbi személyekre:

GÓMAN SÁNDOR: orgazdaság
SZŰCS ZSOLT: testi sértés

Aki a fenti személyről bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányságot a 427 4600-es telefonszámon.

Kapcsolódó tartalom:

Elfogatóparancs alapján körözött csepeli személyek

Durva gázolás a videón: a KRESZ minek van?

2020. június 26. péntek

Origo, Csepel.info

Sajnos általános szokás, hogy a kerékpárosok nem tartják be a KRESZ legelemibb szabályait sem. Például simán átmennek a piroson – ezt Csepelen is rögzítette már lapunk kamerája. Most is a piros lámpa semmibe vétele okozott balesetet a Rákóczi út és a Klauzál utca kereszteződésében.

A felvételen látszik, hogy a biciklis, mielőtt a zebrához ért volna, hátranézett, nem figyelte sem az utat, sem a lámpát, ami pirosra váltott. Fékezés nélkül nekiment a zebrán szabályosan közlekedő férfinek. (tovább…)

Eltűnés miatt keresi a rendőrség a 15 éves lányt

2020. június 25. csütörtök

MR.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 01200-157/703/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Dányi Zsüliett Brigitta eltűnése ügyében.

A rendőrségre a 15 éves lány édesanyja tett bejelentést, hogy gyermeke 2020. június 25-én 6 óra 30 perc körül elment otthonról, és azóta nem tudnak róla semmit.

Dányi Zsüliett Brigittát a rendőrök most is keresik.

(tovább…)

Vallomást tenne a soroksári futónő feltételezett gyilkosa

2020. június 23. kedd

Blikk

Idegőrlő feszültségben telnek a napjai a soroksári futó nő megölésével vádolt R. Szilveszternek – tudta meg a Blikk.

A pestszentlőrinci férfi nem érti, miért nem tűzik ki tárgyalása új időpontját, a korábban meghirdetett ugyanis a koronavírus miatt elmaradt. Értesüléseink szerint R. Szilveszternek nagyon fontos, hogy minél hamarabb a bírák elé álljon, ugyanis azt tervezi, hogy vallomást tesz. (tovább…)

Súlyos közlekedési vita Csepelen

2020. június 21. vasárnap

POLICE, Mr. Gabee, Csepel.info

A csepeli rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét,
aki egy parkolási vita miatt egy sofőr után ment és megütötte.

Egy fiatal férfi 2019. július 27-én délután autóval közlekedett Csepelen, amikor megállt egy parkoló autó mellett, és a parkolásukat kritizálva átkiabált a járműben ülőknek, majd elhajtott. A másik autóban ülő két férfi utánament, majd az Akácfa utca, Szabadság utca kereszteződésénél utolérte. A 25 éves budapesti T. Dániel a piros lámpánál kiszállt az autóból, odalépett a fiatal férfi kocsijához, és a lehúzott ablakon keresztül megütötte. A sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen.

A csepeli rendőrök adatgyűjtés alapján azonosították T. Dánielt, majd 2020. március 17-én súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a fejet érintő bántalmazás alkalmas lehetett volna súlyos sérülés okozására is.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

Gázspray-vel fújta le áldozatát a rabló – a BRFK járőrei egy óra alatt elfogták az elkövetőt

2020. június 20. szombat

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A pesterzsébeti rendőrök forró nyomon üldözést követően elfogták és őrizetbe vették a bűncselekménnyel gyanúsítható 49 éves férfit.

A rendőrségre 2020. május 30-án 2 óra 35 perckor egy fiatal férfi tett bejelentést, hogy Budapest XX. kerületében, az Ady Endre utca és a Topánka utca kereszteződésénél lévő buszmegállóban egy férfi gázspray-vel lefújta, majd elvette tőle mobiltelefonját.

(tovább…)

Eltűnt a csepeli Döbrei Viktória és Virág Aranka

2020. június 18. csütörtök

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info


DÖBREI VIKTÓRIA ANDREA

VIRÁG ARANKA ANDREA
: DÖBREI VIKTÓRIA ANDREA
: Nő
: BUDAPEST 20
: 2002-12-04
: MAGYAR
: MAGYARORSZÁG
: VIRÁG ARANKA ANDREA
: Nő
: BUDAPEST 08
: 2004-09-21
: MAGYAR
: MAGYARORSZÁG

Aki esetleg látta a fenti személyeket, vagy tartózkodási helyükről információval rendelkeznek, sürgősen hívja 427-4600, vagy a  112-es telefonszámot.

Kapcsolódó anyag:

Eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó csepeli személyek

Kétszer próbált ugyanoda betörni, kétszer bukott le, kétszer elfogták

2020. június 17. szerda

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A pesterzsébeti járőrök 2020. június 8-án 23 óra 45 perckor kaptak riasztást, hogy Budapest XX. kerületében, egy Kossuth Lajos utcai telefonszaküzletbe egy férfi be akar törni. Az egyenruhások három perc alatt a helyszínre értek és az üzlet előtt elfogták a 46 éves H. Bélát, akinél megtalálták azt a feszítő vasat is, amivel a bolt ajtaját fel akarta feszíteni. A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Három nap múlva, június 11-én éjjel ismét ugyanarra a Kossuth utcai címre érkezett bejelentés; egy férfi betört a telefonszaküzletbe, azonban az üzlet riasztója megszólalt és a betörő elmenekült. A rendőrök most is percek alatt a helyszínre értek és a bolttól egy utcányira elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét: H. Bélát. A rendőrök az adatgyűjtések során megállapították, hogy a férfi második próbálkozására már bejutott az üzletbe, ahol telefonokat, határidőnaplót és szivacsalátéteket készített össze, azonban a riasztó megzavarta és üres kézzel elmenekült.

(tovább…)