‘Krimi’ kategória archívum

Kényszermunkára fogta honfitársait egy pakisztáni nő Budapesten

2021. február 28. vasárnap

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A nyomozás adatai szerint egy pakisztáni nő munkát ajánlott honfitársainak Budapesten működő éttermében. Két pakisztáni szakáccsal állapodott meg, hogy munkájukért a béren felül szállást is ad, valamint Magyarországra történő utazásuk költségeit is kifizeti, amit majd részletekben törleszthetnek.

A két férfi 2019-ben néhány hónap különbséggel érkezett Budapestre. Őket munkaadójuk csepeli háza pincéjében szállásolta el. Irataikat elvette, napi 14 -18 órát dolgoztatta őket, a megbeszélt bérnek pedig csak töredékét fizette. (tovább…)

Videón, ahogy elfogták a csepeli késes férfit

2021. február 26. péntek

ATV, Csepel.info

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, egy férfi egy csepeli várakozó buszon sebesítette meg egy nő arcát, valószínűleg a rajta lévő SZFE-s maszkot akarta róla levágni.

A nőt kórházba szállították, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.  (tovább…)

Elfogatóparancs alapján keresnek újabb csepeli személyeket

2021. február 26. péntek

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info


VELHULIAR MYKHAILO:
testi sértés

RAFAEL PATRÍCIA:
becsületsértés


A BUDAPESTI XXI. KERÜLETI RK elfogatóparancsot rendelte el az alábbi személyekre:

Aki a fenti személyekről bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányásgot a 427 4600-es telefonszámon.

Kapcsolódó anyagok:

Megkéseltek valakit a 151-es buszon

2021. február 25. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee információi szerint megkéseltek, arcon szúrtak egy nőt a menetrend szerint közlekedő 151-es autóbuszon a Szent Imre téren, csütörtökön reggel.

Szerkesztőnk információi szerint az elkövetőnek sajnos sikerült elmenekülnie. A megkéselt nő szemtanúk állítása szerint nincs súlyos állapotban. A késelést informátorunk szerint rövid szóváltás előzte meg, amit a késelő férfi kezdeményezett.

Felfüggesztett börtönre ítélte Donáth Lászlót a bíróság

2021. február 24. szerda

Pesti Srácok

Donáth Anna is a politikára hivatkozva mosdatta az apját – most kiderül, elítéli-e a szexuális zaklatást

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt felfüggesztett börtönre ítélte Donáth Lászlót a bíróság – tudta meg a PestiSrácok.hu. A momentumos Donáth Anna édesapjának zaklatási botránya 2019 augusztusában robbant ki, amikor napvilágot látott, hogy több nőt is zaklathatott. 

A volt MSZP-s politikus rögtön azzal védekezett, hogy politikai lejáratókampány áldozata, ám a vádemelés és a bíróság mostani végzése ezt cáfolja. A döntés nem jogerős. (tovább…)

Autó égett Csepelen

2021. február 23. kedd

FKI, Mr.Gabee, Csepel.info


Kigyulladt egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Meggyfa utcában kedden késő este.

A tűz több járművet is veszélyeztetett. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Jogerős ítélet egy csepeli buszon verekedő férfival szemben – VIDEÓVAL

2021. február 19. péntek

Ügyészség, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti XX., XXI., XXIII. Kerületi Ügyészség vádirata alapján az elsőfokú bíróság a terheltet jogerősen 7 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte.

A kerületi ügyészség 2020 novemberében benyújtott vádirata szerint, a 31 éves férfi 2018. december 06-án a XX. kerület, Debrecen utcánál lévő megállóban felszállt egy autóbuszra, amelyen sértett is utazott. (tovább…)

Illegális migránst fogtak el Csepelen

2021. február 19. péntek

Police

A férfi szír állampolgárnak vallotta magát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2021. február 17-én 9 óra 36 perc körül Budapest XXI. kerületében, a Szabadkikötő Budapest Dokknál igazoltattak egy férfit, aki magát szír állampolgárnak vallotta.

(tovább…)

Jogerősen elítélték a csepeli DK politikusát

2021. február 17. szerda

Csepel.info

Horváth Szenteczky Szabó 01

Szenteczky János, Szabó Szabolcs és Horváth Gyula

Folytatólagosan elkövetett rágalmazás és folytatólagosan elkövetett becsületsértés vétsége miatt jogerősen is elítélték Horváth Gyulát, a Demokratikus Koalíció csepeli frakcióvezetőjét. A büntetővégzés ellen már nem lehet fellebbezni, a politikust egy év próbaidőre bocsátották – értesült a Csepel.info.

A Gyurcsány-párt politikusa a bíróság szerint Juhász György Andrást, a csepeli rendelőintézet vezetőjét bírálta több alkalommal. “A vádlott közlései valótlanok, és alkalmasak a becsület csorbítására és a jó hírnév megsértésére” – szögezte le a bíróság ítélete. (tovább…)

Fantombuszmutyi fővárosi módra

2021. február 15. hétfő
Mandiner

Hivatali visszaélés gyanújával folytat nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda a BKV Zrt. buszbérlési tenderével kapcsolatban. A nyertes cég Tüttő Kata főpolgármester-helyettes volt élettársához, a vörös báróként is emlegetett oligarchához, Leisztinger Tamáshoz köthető.

Összefoglaló a fordulatos botrányról. (tovább…)