‘Krimi’ kategória archívum

Füstmérgezésük után megszólaltak a rendőrök, akik ma hajnalban egy lángoló lakásból mentettek ki egy férfit Csepelen – videó

2021. szeptember 18. szombat

Blikk

Az 55 éves férfi nem zárta el jól a villanytűzhelyt, majd elaludt a tévé előtt. Neki nem lett baja, a konyhája azonban teljesen kiégett.

A Blikk is megírta, hogy ma hajnalban két rendőr egy lángoló csepeli lakásból mentett ki egy 55 éves férfit. Az eset során az egyenruhások füstmérgezést szenvedtek, ami miatt kórházba kerültek.

(tovább…)

Tagadja bűnösségét a csepeli férfi, aki a vád szerint fogva tartott egy nőt a gyermekével

2021. szeptember 16. csütörtök

24

Csütörtökön az előkészítő üléssel megkezdődött a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróságon annak a 30 éves férfinak a büntetőpere, aki egy fabódéban tartott fogva egy nőt a kétéves gyermekével.

A 30 éves férfi tavaly februárban ismerkedett meg a nővel, akivel megkísérelt párkapcsolatba kerülni. Amikor ez nem sikerült, a férfi bántalmazta a nőt és megfenyegette, hogy bántani fogja a kétéves gyermekét is. (tovább…)

Csepeli apuka volt a Szigetszentmiklóson duplán elgázolt férfi

2021. szeptember 7. kedd

Csepel.info, Origo

halalos-gazolas-a-kvassay-jeno-hidon2

Halálos gázolás: a fenti kép nem a mostani helyszínen készült

Halálra gázolták a 28 éves, csepeli S. Zoltánt, aki két gyermek édesapja volt, ám abban kereste az izgalmat, , hogy autók elé ugrott. Most nem tudtak kitérni előle: két irányból is elütötték.

S. Zoltán az őt ismerők szerint jó ember volt, de nem mindig volt szerencsés az életben. A Csepelen élő, 28 éves férfi gyakran átjárt Szigetszentmiklósra, ahol extrém dolgokat művelt: VÁRATLANUL KILÉPETT AZ AUTÓSOK ELÉ, AKIK EDDIG KI TUDTAK TÉRNI ELŐLE – a legutóbbi esetig.

(tovább…)

Pénzmosoda Csepelen

2021. augusztus 14. szombat

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

Üzletszerűen elkövetett pénzmosással gyanúsítanak a budapesti rendőrök egy férfit, akinek bankszámláira évek során összesen több mint 34 millió forintnak megfelelő, bűncselekményekből származó pénz érkezett. Az eljárást a csepeli nyomozók most fejezték be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozásának adatai szerint a 28 éves D. Gyula két nigériai állampolgárral megállapodva Magyarországon bankszámlákat nyitott, ahol csalásokból származó pénzeket fogadott. A beérkező összegeket felvette, és saját jutalékát levonva személyesen adta át külföldi megbízóinak. Egy-egy számlát nem sokáig tartott fent, az évek során így is összesen 34,5 millió forint ment át a kezén. (tovább…)

Szervezett bűnbanda alakult az Örs vezér terén

2021. augusztus 12. csütörtök

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat. Az egykor szebb napokat megélt környéket ellepték az ittas és bedrogozott kéregetők, akik óriási koszt hagynak maguk után. Utasként megrázó végigsétálni az aluljárón, ahol a saját vizeletében fekvő ittas ember is mindennapos látvány.

A Metropol rejtett kamerás felvételein jól látható, hogy egy szervezett bűnözői csapat alakult a téren. A fekete pólós tűnik a főnöknek, miután a környéken található összes gyanús alakkal beszélgetett, és láthatóan valami előre megtervezett feladatot vázolt fel nekik. Miután kiosztotta a „teendőket”, úgy csináltak, mintha nem ismernék egymást.

(tovább…)

Megdöbbentő bűncselekmény a csepeli Kis-Duna parton

2021. augusztus 11. szerda

Csepel.info, Origo

Egy korábbi bűnügy helyszíne – szintén a környéken (fotó:HVG)

Kétéves kisgyereket, és annak anyját tartotta fogva egy férfi három hónapon keresztül egy csepeli erdőben – adott hírt a tavalyi bűncselekményről a vádemelés kapcsán az Origo.

A Csepel.info megpróbált utánajárni: úgy tudjuk, hogy a csepeli Kis-Duna parton, a Francia öbölnél történt az eset, ami a lakott területek közelsége és a környéken horgászók nagy száma miatt azért furcsának tűnik. Az alábbiakban az Origo beszámolója olvasható.

(tovább…)

Pedofil bűncselekmények: őrizetbe vették a Jobbik politikusát

2021. augusztus 5. csütörtök

Pesti Srácok

Pornográf felvétel készítése és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanújával vették őrizetbe a minap a Jobbik gyulai szervezetének tagját, a pártnak a 2019-es önkormányzati választáson indított egyik jelöltjét – tudta meg a PestiSrácok.hu.

H. Lászlót, aki a gyulai sportélet ismert alakja és évtizedeken át foglalkozott gyerekekkel, többek közt karateedzőként, súlyos pedofil bűncselekményekkel gyanúsítják, letartóztatását elrendelte a bíróság. A nyomozással egy időben a magyar kriminalisztika egyik legkiemeltebb büntetőügyét, Szathmáry Nikolett meggyilkolásának aktáját is újranyitották. (tovább…)

Gyerekgyilkosság Csepelen: alig szabadult, újra ölt a tettes

2021. augusztus 2. hétfő

Életellenibűncselekmények

„Korai karrierbűnözőnek” nevezi a kriminálpszichológia azt a fajta elkövetőt, mint amilyen a csepeli Blonksi Imre volt. A Népszava “a Francia-öböl vámpírja” nevet adta neki, nem véletlenül.

A 19 éves tettes büntetett előéletűként ölte meg Rolandot, hogy aztán szabadulása után, 2011-ben újabb emberölést kövessen el – ismét Csepelen. (tovább…)

Rendőrségi közlemény a lekapcsolt csepeli autótolvajokról

2021. július 28. szerda

Police.hu, Csepel.info

Újabb részletek jelentek meg arról az autólopásról, ahol egy kolléga vette észre, és követte a lopott járművet. Közben hívta a rendőrséget is, akik négy, látszólag erősen kábult fiatalt vettek őrizetbe. Az alábbiakban a rendőrség közleményét olvashatják.

Egy futár 2021. július 22-én este leparkolt az autójával Csepelen, majd pár percre őrizetlenül hagyta a nyitott autót, benne a kulccsal. Mire kiszállította a megrendelt ételt, autójának hűlt helyét találta. (tovább…)

Előkerült a Csepelen eltulajdonított autó

2021. július 26. hétfő

Mr. Gabee, Csepel.info

A Csepel HOL-MI facebook csoportba jelent meg pénteken délután egy felhívás, miszerint csütörtökön este ellopták munkatársa egy sötét színű Suzuki Ignis típusú személygépkocsiját Csepel területéről.

Hétfőn nemsokkal éjfél után újabb bejegyzést tett közzé a tag, aki a pénteki bejegyzést hozta létre a lopott autóról, hogy a Gubacsi hídon észlelte a kollégája lopott autóját, és utána eredt. Követése közben értesítette a hatóságokat, akik Kispesten sikeresen megállították a járművet. A Suzukiban ülő 4 személyt a kapitányságon előállították. A tudatmódosító szereket használó fiatalok elszámoltatása folyamatban.