‘Krimi’ kategória archívum

Az aranynyakláncokat is “elmaszírozta” a nő, akit elkaptak a csepeli rendőrök

2020. január 22. szerda

Blikk

A csepeli rendőrök elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint több mint 350 ezer forint értékben lopott nyakláncokat idősektől, miközben a nyakukat masszírozta. A nyomozók további sértettek jelentkezését várják.

Az álmasszőr ezt követően 2019. december 5-én egy XXI. kerületi egészségügyi intézményben, majd 2020. január 10-én szintén Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc utcában egy üzletben ugyanezzel a módszerrel kifosztott egy idős asszonyt és egy férfit. Az elkövető a három sértettől több mint 350 ezer forint értékben lopott arany nyakláncokat.

(tovább…)

Rendőrségi rajtaütés a Kossuth Lajos utcában

2020. január 19. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

A fenti képeket olvasónk küldte be vasárnap délután fél 5-kor, amin jól látszik, hogy rendőrségi rajraütés zajlik a Pennynél. Az akcióban egy Audi utasaira csaptak le. 

Mr. Gabee szerkesztő próbál érdeklődni az ügyben, amint válasz érkezik, frissítjük a bejegyzést.

Update: Információink szerint az ellenőrzés alá vont Audiban ülő(k)re erősítést kértek, ugyanis keményen ellenállt a járőrnek.

Elítélték Hunvald Györgyöt

2020. január 14. kedd

Origo, Csepel.info

Hunvald Györgyöt egy év szabadságvesztésre ítélte mintegy másfél évtizede Erzsébetváros szocialista polgármestereként elkövetett több tízmilliós hűtlen kezelés miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság hétfőn kihirdetett elsőfokú, nem jogerős döntésével.

A korábbi csepeli vezetéshez kapcsolódó büntetőügyekben a politikusok közül Deme Gábort gyilkosság és sikkasztás, Takács Krisztiánt pedig korrupciós bűncselekmény miatt ítélték el. Szenteczky János korábbi pártelnök és MSZP-s frakcióvezető perei ma is tartanak, talán idén véget érnek. Takács Krisztiánt ugyanakkor azóta – információink szerint – két újabb bűncselekménnyel vádolták meg, ezek közül legalább az egyik sikkasztási ügy.

(tovább…)

Elgázoltak egy férfit a Hollandi úton

2020. január 14. kedd

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee megerősített információi szerint elgázoltak egy férfit éjfél után nemsokkal a Hollandi úton a révnél.

Próbálunk informálódni az ügyben. Akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatosan, írja meg a fórumba.

Betörőt fogtak Csepelen

2020. január 4. szombat

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi és egy nő 2020. január 1-jén 4 óra 45 perc körül egy VI. kerületben lévő étterembe betört, ahonnan széfet, pénzt és telefont loptak el.

A VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket. A rendőrök a 21 éves budapesti Sz. Szimonettát 2020. január 3-án 14 órakor csepeli otthonában fogták el, társát, Horváth Krisztoszt továbbra is keresik. (tovább…)

Hetekig élt férje holttestével egy lakásban a csepeli nő

2020. január 3. péntek

RIPOST, Mr. Gabee, Csepel.info

Ripost fotója

Igazi horror ez az egész – mondják a Ripost-nak a csepeli Szabadság utcában élők.

Karácsony másnapján a délutáni órákban több rendőrautó is megállt az egyik háztömb előtt. Kiderült, hogy az egyik emeleten élő házaspár miatt érkeztek az egyenruhások, ugyanis az ott lakó férfi meghalt. (tovább…)

Forgalommal szemben jött Csepel felé: letartóztatták a román nőt

2020. január 3. péntek

MTI

A kép illusztráció

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság egy hónapra azt a román nőt, aki a forgalommal szemben ment autójával szilveszter napjára virradó éjjel az M0-s autóúton – tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön az MTI-t.

A nőt hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntette, valamint más bűncselekmények elkövetésével gyanúsítja a Szentendrei Rendőrkapitányság. (tovább…)

Vádat emeltek egy szobafestő ellen, aki megkéselte a kollégáját a karácsonyi buli után

2019. december 15. vasárnap

444, MR.Gabee, Csepel.info

A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal 49 éves budapesti férfival szemben, aki még tavaly decemberben, egy rendezvény után késsel szúrta meg egy kollégáját.

A vádirat szerint 2018. december 21-én egy csepeli szálló étkezőhelyiségében céges karácsonyi rendezvényt tartottak, ahol a résztvevők leittasodtak. (tovább…)

Megrongált buszváró- képviselői javaslat

2019. december 12. csütörtök

Csepel.info

Két héttel ezelőtt ismét megrongálták a Szent István út végén található buszvárót. Bercsik Károly önkormányzati képviselő ezzel kapcsolatban arról tájékoztatott minket, hogy javaslatát követően a Csepeli Városgazda Zrt. Közterületi-műszaki Csoportja előjegyzésbe vette a szükséges javítás elvégzését.

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk.

csepel.info

Újabb albán pékséget zártak be

2019. december 9. hétfő

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint hétfőn délelőtt újabb csepeli albán pékséget zárt be a csepeli önkormányzat és a NAV. 

A Csepel.info úgy értesült, hogy egymás után ellenőrzik a kerületben működő albán pékségeket, miután több hasonló üzletben találtak súlyos szabálytalanságot. Úgy tudjuk, hogy ez esetben a pékségben kiszolgáló személy a személyazonosságát sem tudta igazolni. Emellett sem munkaszerződést, sem képesítésről szóló iratot nem tudott bemutatni, és vásárlók könyve sem volt az üzletben. (tovább…)