‘Krimi’ kategória archívum

Mostantól bűncselekmény az illegális bevándorlás támogatása

2018. június 21. csütörtök

Magyar Idők

Elfogadta tegnap a T. Ház az alaptörvény módosítását, valamint a Stop, Soros! törvénycsomagot. Az ellenzéki pártok közül egyedül a Jobbik támogatta a kormány által előterjesztett javaslatokat, amelyek célja többek közt keresztény kultúránk, valamint hazánk védelme az illegális migrációval szemben.

Elfogadta az Országgyűlés az alaptörvény hetedik módosítását, valamint a Stop, Soros! törvénycsomagot. A Trócsányi László igazságügyi miniszter által benyújtott alaptörvény-módosítás lényege, hogy az államnak kötelessége megvédeni az ország alkotmányos önazonosságát és keresztény kultúráját, és Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. (tovább…)

Figyelem: baleset, torlódás a II. Rákóczi Ferenc úton!

2018. június 15. péntek

Csepel.info

Pénteken délután kettő óra körül hármas karambol történt a II. Rákóczi Ferenc úton az Erdősor utcai kereszteződésnél – értesítette lapunkat Mr. Gabee.

A baleset következtében pillanatok alatt hatalmas torlódás lett, sérültekről nincs információnk. Amennyiben valaki többet tud az esetről kérjük írja meg a fórumban!

Jogerős: 18 évet kapott a csepeli pedofil tanár

2018. június 14. csütörtök

Ripost

12 éven aluli di­ák­kal is faj­ta­lan­ko­dott az az alapítványi iskolai cse­peli tanár, akit több­szö­rös sze­xu­á­lis erő­sza­kért, sze­xu­á­lis vissza­élé­sért, sze­xu­á­lis kény­sze­rí­té­sért és testi sér­té­sért ítél­tek el a Fő­vá­rosi Íté­lő­táb­lán. A férfinak nem volt tanári végzettsége, viszont korábban is voltak zűrös ügyei, ám az alapítványi iskolában ebből és a zaklatásokból sem vettek észre semmit.

18 év szabadságvesztésre, a gyermeknevelői, felügyelői, gondozási, ápolási foglalkozástól végleges hatályú és mellékbüntetésül 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a csepeli Burattino Alapítvány Iskola gyerekeket molesztáló testnevelő tanárát, B. Tamást. (tovább…)

Ha szereted a rendőrvicceket és látni is szeretnél hasonlót, ezt nézd meg ;-)

2018. május 30. szerda

Origo, Csepel.info

Bizarr üldözősdi lett egy igazoltatási kísérletből Ukrajnában. A videó úgy kezdődik, hogy a rendőrök valamiért nekirongyolnak a felújítás alatt álló körforgalom közepének, ám az üldözött autós elkezd hülyét csinálni belőlük.

És ez még csak a kezdet, a java ez után jön: pedig a rendőrök láthatóan nem viccelődnének, többször rálőnek az autóra. Videó a kattintás után 😉 (tovább…)

Járdára állt, betörte az ablakot, elment vásárolni

2018. május 26. szombat

Csepel.info

A suttyó parkolásnak is megvannak a cinikus mesterei, de ez most sokba kerül – derül ki szombat reggeli fotónkból, a Csepeli Piac mellől.

Senki nem szeret sokat gyalogolni, de a többség elfogadja, ha a szombati piacnapon akár ötven métert is kell használni az Isten adta végtagjainkat. De mindig vannak kivételek. (tovább…)

Többször megszúrtak egy taxisofőrt Pesterzsébeten

2018. május 25. péntek

BLIKK, MR.Gabee, Csepel.info

Foto: Blikk

Többször megszúrtak egy taxisofőrt péntekre virradóra Budapesten, a XX. kerületi Ady Endre téren – közölte a rendőrség az MTI-vel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a nyomozók megkezdték az adatgyűjtést, a tettes felkutatását, aki elmenekült a tetthelyről. A helyszíni szemle folyamatban van – írták.

A 24.hu információi szerint a taxis a Nagyvárad téren vett fel egy utast, akit Pesterzsébetre vitt, az Ady Endre térre. Az utas itt támadta meg, brutálisan elbánt vele, több mint húsz késszúrást ejtett a férfin, akit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Gyerekrablás, szervkereskedelem: ezért ne hidd el, ha csak egy megosztást olvasol

2018. május 23. szerda

Csepel.info

Villámgyorsan terjedt a közösségi oldalon, hogy a környéken furgonnal rabolnak gyerekeket. Egy autó utasait fel is tartóztatták, majd öt embert lincselt meg a feldühödött tömeg. Négyen súlyos sérüléseket szenvedtek, egy asszonyt meggyilkoltak – pedig nem csináltak semmit, és valójában gyerek sem tűnt el a környéken.

A legutóbbi ilyen eset május elején Indiában történt, de ettől ne nyugodjon meg senki. Magyarországon ugyanis időről időre pontosan ugyanilyen álhíreket terjesztenek, és itt is történt már gyilkosságba torkolló lincselés. Ezért fontos, hogy ha eltűnik egy gyerek, azonnal rendőrhöz, és ne Facebookhoz vagy más közösségi oldalakhoz forduljanak. (tovább…)

Lopnak, törnek-zúznak: jön a nyár, jönnek a csepeli tolvajok és vandálok

2018. május 22. kedd

Csepel.info

A közelmúltban teljesen felújított Béke téren az öntözőrendszer szórófejeit lopták el

Nem csak a kiültetett virágokat, fákat és cserjéket, de az öntözőrendszerek szórófejeit is rendszeresen ellopják. Így járt a közelmúltban a felújított Béke tér is, miközben a Kiserdőben és a Tamariska dombon ismét vandálok jártak. A Szent László utcai kis Tesco üzlet melletti szökőkutat szintén megrongálták a pünkösdi hétvégén. Ott kőlapokkal verték szét a szökőkút szórófejét – értesült a Csepel.info. Utóbbi esetről hamarosan fotókat is kapunk.

Ahogy arról lapunk beszámolt, a pár nappal ezelőtt arra panaszkodtak egy Facebook-posztban, hogy negyven kiültetett palántából mindössze nyolcat hagytak meg a tolvajok – pedig a palántákat a csepeli önkormányzat virágosítási programjában ingyen haza lehetett volna vinni. A tolvajoknak azonban az ilyesmi ingyen nem kell, ha már egyszer el is lophatják, sokkal nagyobb bosszúságot okozva ezzel. Az elmúlt évek legnagyobb károkat okozó vandalizmusa minden bizonnyal a gyújtogatók csapata lehet, akik a Kis-Duna parttól kezdve a szelektív hulladékgyűjtőkig szinte mindent megpróbáltak porig égetni. (tovább…)

Egy halott embert találtak a Görgey Artúr téren

2018. május 21. hétfő

Mr. Gábor, Csepel.info

Fotó: K. Attila

 

Mr. Gabee információi szerint egy halott embert tálaltak hétfőn kora este a Görgey Artúr téren.

Akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatban, írja meg a fórumba.

Pünkösd vasárnap megrongálták a csepeli Kálváriát

2018. május 21. hétfő

Csepel.info

A csepeli Tamariska dombot 2010 után újította fel az önkormányzat. 2015 őszén Spányi Antal székesfehérvári megyés püspök szentelte fel a tetején álló Kálváriát. Ezt rongálták meg pünkösd vasárnap éjszaka.

Aligha lehet véletlen, hogy pont most történt a rongálás: (tovább…)