‘Krimi’ kategória archívum

Rendőrkézen a Szent László utcai bántalmazók

2018. február 22. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Szerdán számoltunk be arról, hogy 2018. február 20-án a Szent László úti Arany János Általános Iskola (egykori KÉK iskola) szomszédságában, közterületen, az iskola egyik 7. osztályos tanulóját bántalmazták szintén iskoláskorú személyek.

A történet csütörtökön ismét folytatódott. Szerkesztőségünk információi szerint ismét felbukkant a bántalmazást kezdeményező társaság, ugyanis ismét belekötöttek egy kislányba, akinek annyi lélekjelenléte volt, hogy odafusson egy tanárhoz. Az iskola értesítette a rendőrséget, akik nagy erőkkel érkezetek a helyszínre, ahol a társaságot elfogták.

Pesterzsébeten rabolt, keresik

2018. február 22. csütörtök

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság 01200/290/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. február 17-én 3 óra 30 perc körül Budapest XX. kerületében közlekedő 923-as éjszakai buszon kikapta egy utas kezéből annak mobiltelefonját, majd a buszról leszállt. A sértett a férfi után szaladt és amikor utolérte, megpróbálta visszakérni telefonját, azonban ekkor az elkövető őt megfenyegette és a telefonnal ismeretlen helyre távozott.  (tovább…)

Megtalálták az eltűnt 10 éves kislányt

2018. február 21. szerda

Nlcafe.hu

Eltűnt, de megtalálták a 10 éves Jenei Dorottyát, aki pesterzsébeti lakhelyéről tűnt el nyom nélkül szerdán.

Gyerekbántalmazás a Szent László lakótelepen

2018. február 21. szerda

Arany János Általános Iskola, Mr.Gabee, Csepel.info

2018. február 20-án kora délutáni időpontban a Szent László úti Arany János Általános Iskola (egykori KÉK iskola) szomszédságában, közterületen, az iskola egyik 7. osztályos tanulóját bántalmazták szintén iskoláskorú személyek.

Az eset kapcsán az intézmény vezetője megtette a szükséges lépéseket, majd az ügyben hivatalos rendőrségi eljárás indult. Az alábbiakban az iskola hivatalos közleményét olvashatják. (tovább…)

Elfogták bántalmazót, aki egy buszvezetőre támadt

2018. február 18. vasárnap

POLICE, Mr. Gabee, Csepel.info,

2018. február 12-én számoltunk be róla, hogy bántalmaztak egy autóbusz vezetőjét Csepel határában. 

A POLICE.hu információi szerint A bántalmazást követő napon fogták el azt a 21 éves férfit, aki többször megütötte a buszsofőrt. A 21 éves budapesti B. Csaba 2018. február 12-én 10 óra körül Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc utcai megállóban felszállt egy buszra, majd szóváltásba keveredett a sofőrrel, mivel bérlete nem volt, és jegyet sem vett. A vitát követően a férfi több alkalommal ököllel megütötte a vezetőt, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. (tovább…)

Vidám délelőtt: videó a hét legbénább betörési kísérletéről

2018. február 16. péntek

Youtube, 444

Betörőnek lenni sem könnyű szakma. Miután félholtra nevették magukat, a sanghaji rendőrség tette közzé ezt a videót.

Megszólalt Juhász Péter volt élettársa a bántalmazási ügyben

2018. február 13. kedd

Blikk

“Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni”

Bors szerint súlyos vádak szerepelnek a Juhász Péter és volt élettársa között zajló gyermekelhelyezési per bírósági irataiban, amelyeket a lap hozott nyilvánosságra. (tovább…)

Bántalmazták egy autóbusz vezetőjét Csepel határában

2018. február 12. hétfő

Mr.Gabee, Csepel.info

Szerkesztőségünk információi szerint bántalmaztak egy autóbusz vezetőjét Csepel határában. Mr.Gabee megkereste a bántalmazott sofőr rokonát aki, az alábbiakat nyilatkozta szerkesztőségünknek:

Hétfőn a Volánbusz egyik autóbusza épp Szigethalomról Csepel felé tartott, amikor a hárosi megállónál egy úr és egy hölgy felszállt az autóbuszra. Mivel  menetjegy nélkül szerettek volna utazni, így az autóbusz vezetője megkérte őket, hogy szálljanak le, mert csak jegy megváltásával lehet az autóbuszon utazni. (tovább…)

Juhász Péter elismerte, hogy dulakodott volt élettársával

2018. február 12. hétfő

Magyar Hírlap

Budapest, 2017. február 10. Juhász Péter, az Együtt elnöke (k) pártja Évértékelõ füttykoncert elnevezésû tüntetésén az I. kerületi Attila út és Apród utca keresztezõdésében Orbán Viktor évértékelõ beszéde elõtt 2017. február 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

“Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár” – írja Facebook-bejegyzésében a politikus

Szombaton a Bors számolt be arról, hogy Juhász Péter bántalmazta volt élettársát. A politikus vasárnap egy hosszabb írásban cáfolta az ellene felhozott vádakat.

(tovább…)

Öt és fél évet kapott a Csepelen lövöldöző rendőr

2018. február 6. kedd

24.hu, Mr.Gabee, Csepel.info

Emberölés kísérletéért és lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés miatt első fokon öt és fél évet kapott kedden délelőtt a Csepelen lövöldöző rendőr – tudta meg a 24.hu. Miután kihirdették az ítéletet, megbilincselték a volt egyenruhást, a bíróság ugyanis elrendelte az előzetes letartóztatását. A férfi hat év közügyektől és ugyanennyi fegyvertől eltiltást kapott.

A rendőr 2016-ban részegen lövöldözött egy csepeli társasházban, akkor azzal védekezett, hogy a házban patkányok voltak, amelyek zajt csaptak – ez zavarta, és ezért lőtt.

(tovább…)