‘Krimi’ kategória archívum

Keressük Ciml Éva Szabinát és Balogh Adriánt

2017. október 20. péntek

POLICE, MR:Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága 01190/8434/2017. és 01190/8498/2017 általános számon körözési eljárást folytat a 15 éves Balogh Adrián és a  a 14 éves Ciml Éva Szabina eltűnése ügyében.

A fiú 2017. október 10-én a Budapest XIX. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Balogh Adrián körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, barna rövid hajú fiú.

A lány 2017. október 10-én a Budapest XIX. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Ciml Éva Szabina körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, kék szemű, barna hajú lány. (tovább…)

Félelmetes: Szatírt fogtak Pesterzsébeten

2017. október 20. péntek

BLIKK, Mr. Gabee, Csepel.info

A szatírt végül elkapták, az ügyészség most közölte: vádat emeltek ellene. a vádiratból is közöltek részleteket: A 47 éves férfi a vád szerint jellemzően a XX. kerületben, villamos megállóban, vagy a villamoson mutogatta magát, több esetben kiskorú gyermekek előtt.

A vádirat szerint a vádlott 2014 nyarán kétszer ugyanannak az áldozatának, majd ezt követően 2016 októbere és decembere között további öt alkalommal mások szeme láttára követett el szeméremsértő cselekményeket. Áldozatai fiatal nők, illetve kiskorú lányok voltak. (tovább…)

Mozikba kerül a hírhedt csepeli darabolós gyilkosság története

2017. október 17. kedd

Origo

Gryllus Dorka romlott prostituáltként csábít, Nagy Zsolt elcsúfított arccal gonoszkodik, Hegedűs D. Géza mindent felzabálna az új magyar thrillerben, amely egy valóságban is megtörtént csepeli bűntényről szól.

Sőt, a kettős gyilkosság előtt ez volt a leghírhedtebb emberölés Csepelen. A Filmalap 529 millió forintos támogatásával készült A hentes, a kurva és a félszemű brutálisan beszél vágyról, szexről, gonoszságról. Az első előzetese alapján roppant ígéretes A nagy füzet és az Ópium rendezőjének új filmje – írja az Origo, melynek az alábbiakban olvasható a filmbemutatója.

(tovább…)

A csepeli eperföldi gyilkosság

2017. október 17. kedd

ECHO, Mr.Gabee, Csepel.info

A szerb Dragan B. 2007-től hajléktalanként Magyarországon élt a csepeli eperföldek környékén, és társaival 2010-ben megölte egy haragosukat, 2011-ben pedig egy család négy tagját.

A vádlottak áldozataikat súlyosan bántalmazták, megfojtották, felakasztották, a holttesteket elégették és a Dunába szórták vagy földdel betemették. A fenti videóban az ECHO TV Újranyitott akták című műsorának 2017. szeptember  28-ai adását láthatják.

Elképesztő szabálytalanságok a veronai baleset buszában

2017. október 16. hétfő

Faktor

roncs1

Szabálytalanul beépített benzintartály és ülések voltak azon a buszon, amely Verona közelében balesetet szenvedett és kiégett. A szörnyű baleset 17 halálos áldozatot követelt, köztük volt a csepeli Kölcsey Ferenc Általános Iskola korábbi tanulója is.

A megengedettnél több ülést szereltek abba a buszba, amellyel a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói és tanárai szenvedtek halálos balesetet Verona közelében január 20-án – tudta meg a zoom.hu. (tovább…)

Váratlan fordulat jöhet a brutális csepeli gyilkosság ügyében

2017. október 15. vasárnap

Blikk

Fordulat jöhet a brutális csepeli gyilkosság ügyében: a gyanúsítottnak tanúja lehet arra, hogy nem ő gyilkolt.

Mint ismert, P. Rozália torkát saját lakásában vágták át, majd K. László DNS-ét megtalálták a helyszínen. K. Lászlót előzetes letartóztatásba helyezték, miután meggyanúsították, hogy ő ölte meg az 57 éves P. Rozáliát.

(tovább…)

Betörőket fogtak a csepeli zsaruk

2017. október 12. csütörtök

Mr. Gabee, Csepel.info

Három betörőt fogtak el a csepeli rendőrök a Csepel Művekben csütörtökön délelőtt – értesítette lapunkat egyik olvasónk.

Informátorunk szerint a bűnözőket “munka” közben érték tetten.

Jé, Soros pont eladta a részvényeit a terrortámadás előtt

2017. október 11. szerda

Pesti Srácok, Csepel.info

Soros György kevéssel a merénylet előttig részvényese volt a Las Vegasi terrortámadásban érintett szállodának. Mint ismert, az Iszlám Állam vállalta fel a támadást. A nyomozó szervek ezt vitatják, szerintük nincs magyarázat a történtekre.

Bár a tőzsdspekulánsról bármi rosszat el tudunk képzelni, természetesen mégsem szeretnénk összefüggésbe hozni őt a véres eseményekkel. A történet annyiban érdekes, hogy a nevének emlegetésével mi szakadt fel az amerikai társadalomban: kiderült, hogy a tőzsdespekuláns arrafelé sem örvend túl nagy népszerűségnek. A posztolókat például felháborítja, hogy Soros szenvedélyesen támogat olyan szélsőségesen radikális szervezeteket, mint például a Refuse Fascism. Mint ismert: ez az antifasiszta csoport felelős a Berkeley egyetemen, valamint Charlottesville-ben kirobbantott erőszakhullámért, amit minden politikai szereplő elítélt. (tovább…)

Elloptak egy robogót

2017. október 10. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Ellopták a képen látható robogót A Kossuth Lajos utca 144 számnál található dohánybolt elől.

Akinek bármilyen információi vannak a robogóval kapcsolatosan, keresse fel a tulajdonost ide kattintva.

Ájulásig vertek egy kislányt, csak mert zsidó

2017. október 9. hétfő

888, Csepel.info

10 éves kislánnyal bántak el osztálytársai Párizsban, mert nem tetszett nekik a kislány zsidó származása.

Franciaországban és Németországban veszélyesen megemelkedett az antiszemitizmus, a francia zsidók az elmúlt években ezrével menekültek el az országból. Az ok most is az illegális bevándorlók és a megnövekedett, intoleráns szélsőségesen muszlim lakosság gyors növekedése. Eközben Magyarország a világ legbiztonságosabb országai közé tartozik, és mióta a Jobbik szemet vetett a baloldali pártok szavazóira, csökken az antiszemita megnyilvánulások száma is. (tovább…)