‘Krimi’ kategória archívum

A Soroksáron meggyilkolt futónő férje szerint a nő szeretője ölette meg Krisztinát

2020. december 1. kedd

Blikk

Kardos Lajos számára sok minden csak a nő halála után derült ki a feleségéről /Fotó: Fuszek Gábor

Kardos Lajos nem kételkedik a gyilkos személyében, csak az indítékában.

Amikor már úgy tűnik, hogy a soroksári kocogó nő meggyilkolása ennyi év után nem hozhat új fordulatot, megdöbbentő verzióval állt elő Kardosné Gyurik Krisztina (†36) férje.

(tovább…)

Senki sem bűnös: Kaleta bírája most a csepeli lakásmutyi-bűnügyben döntött

2020. december 1. kedd

Csepel.info

Nem bűncselekmény szegényeknek szánt lakásokat titokban és törvénytelenül gazdagoknak bérbeadni, közpénzből felújítani, a felújítás költségeit egekbe tornázni és fiktív számlákkal lenyúlni, majd a felújított lakást egyharmadáron odaadni – erről döntött hétfőn a korábban Kaleta Gábort vagy Dopemant is “elítélő” bíró.

A csepeli lakásmutyi ügyként elhíresült büntetőper ítéletét hallva az ügyészség azonnal, minden vádlott esetében és minden vádpontban fellebbezett – értesült a Csepel.info. (tovább…)

A rendőrségre vitte a késsel fenyegetőző utast 151-es busz sofőrje

2020. november 30. hétfő

Vezess

A buszsofőr megtámadása közfeladatot ellátó személy elleni erőszaknak minősül, ami börtönbüntetést von maga után. Ezzel még mindig nem mindenki van tisztában. Mindezt jól mutatja az alábbi eset is.

Videóval: börtönt kapott a csepeli buszon verekedő

2020. november 26. csütörtök

Ügyészség

A sértett szóvá tette nekik, hogy mielőtt a buszra felszállnak előbb a babakocsis és karon ülő gyermeket tartó kismamát kellene leengedniük, emiatt életveszélyesen bántalmazták; csütörtökön egyiküket 5 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. 

A vádirat szerint egy 51 éves férfi és 23 éves társa 2018. május 7-én, kora este, szidalmazás és köpködés után bántalmaztak egy utast a csepeli Szent Imre tér irányából az Ady Endre út irányába közlekedő 148-as buszjáraton. (tovább…)

Eltűnt egy 5 éves kislány Szigetszentmiklósról

2020. november 26. csütörtök

POLICE, Mr. Gabee, Csepel.info

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság 13130/157/240/2020. számon körözési eljárást folytat az 5 éves Bors Lilla eltűnésének ügyében.

A kislány korábban elrendelt nyilvános körözését itt megtekintheti.

Az eljárás adatai szerint az édesapa gyermekével együtt 2017. novemberében, egy láthatás alkalmával külföldre utazott, azóta az édesanyához nem vitte vissza a kislányt. Az időközben jogerőre emelkedett bírósági végzésnek megfelelően ígéretet tett a gyermek átadására, melyre 2020. szeptember 19-én 16 órakor került volna sor. A megjelölt helyszínen az apa -a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint- nem jelent meg és a gyermeket sem adta át az anyának.

(tovább…)

A meggyilkolt soroksári futónő szeretője megdöbbentő nyilatkozatot tett

2020. november 26. csütörtök

Life.hu

Hét évvel ezelőtt öltek meg Soroksáron egy futó nőt, Gyurik Krisztinát. Egészen 2018-ig kellett várni, míg a rendőrség letartóztatta feltételezett gyilkosát, akinél megtalálták a nő mobiltelefonját. Most újabb részletek derültek ki a végzetes napról.

Tegnap tanúvallomások felolvasásásval folytatódott R. Szilveszter pere, akit Gyurik Krisztina megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolnak. A bíró a vádlott édesanyjának és az áldozat szeretőjének nyilatkozatát is ismertette. (tovább…)

Elfogatóparancs alapján keresik Kis Rolandot

2020. november 24. kedd

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A BUDAPEST XXI. KER. RK elfogatóparancsot rendelte el Kis Rolanddal szemben:

  •  : KIS ROLAND
  • : Férfi
  • : MISKOLC
  • : 2001-08-17

Aki a fenti személyeről bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányásgot a 427 4600-es telefonszámon.

Kapcsolódó anyagok:

Elfogatóparancs alapján körözött csepeli személyek

Eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó csepeli személyek

Elfogatóparancs alapján keresnek újabb csepeli személyeket

2020. november 23. hétfő

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info


A BUDAPESTI XXI. KERÜLETI RK elfogatóparancsot rendelte el az alábbi személyekre:

  • ORGOVÁN ISTVÁN: járművezetés ittas állapotban
  • KOMLÓS SZABOLCS: egyedi azonosító jellel visszaélés
  • KOZÁK GYÖRGY: zsarolás

Aki a fenti személyekről bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányásgot a 427 4600-es telefonszámon.

Kapcsolódó anyagok:

Elfogatóparancs alapján körözött csepeli személyek

Eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó csepeli személyek

Csepeli a férfi, aki nyakon szúrta utastársát a villamoson, mert az rászólt a maszk miatt

2020. november 17. kedd

Csepel.info, Pesti Srácok

Emberölés kísérlete miatt a hétvégén tartóztatták le azt a 40 éves férfit, aki nyakon szúrt egy idős utast az 1-es villamoson, mert az rászólt, hogy hordja megfelelően a maszkot. A Csepel.info úgy értesült, hogy az elkövető csepeli lakos.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint az eset november 12-én a kora reggeli órákban történt a IX. kerületben, a Könyves Kálmán körúton közlekedő 1-es villamoson.

(tovább…)

Többmilliós követelés lett a négyszázezres kölcsönből

2020. november 16. hétfő

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A budapesti nyomozók önbíráskodással gyanúsítják az életveszélyesen fenyegetőző férfit.

Önbíráskodás bűntett megalapozott gyanújával folytatott eljárást egy 27 éves budapesti férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint Sz. János 2019 nyarán 400 ezer forintot adott kölcsön ismerősének. Később ugyanettől a férfitől ingatlanfelújítást is megrendelt, előleget is adott, ám az elvégzett munkákkal nem volt elégedett, így végül már 3,5 millió forintot követelt vissza. A jogosnak vélt tartozás miatt többször életveszélyesen megfenyegette a sértettet és annak családtagjait. (tovább…)