‘Krimi’ kategória archívum

Eközben: már öt halálos áldozata van a strasbourgi lövöldözésnek

2018. december 17. hétfő

888

Cél a rettegés és a karácsonyi ünnep bemocskolása

Amíg Budapesten Soros György emberei megalkották a mindenkori ellenzéki tüntetések kabaré változatát, a kórházban életét vesztette a strasbourgi lövöldözés egyik sebesültje vasárnap. Ő az ötödik ember, aki meghalt a Chérif Chekatt által kedd este elkövetett támadásban.

Az elhunyt, a 36 éves lengyel állampolgár, Barto Pedro Orent-Niedzielski Strasbourgban élt – írja az MTI.

(tovább…)

Bangóné vízágyúsoknak nézte a tűzoltókat, a többiek gyilkolni akartak

2018. december 14. péntek

Mandiner, 888, Csepel.info

Vízágyúsoknak nézte a Parlamentet biztosító tűzoltókat Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus. Felfedezését Facebook-oldalán is megosztotta követőivel. Más ellenzékiek a kormánypárti “nyuggerek” vérét akarták kifolyatni vagy rendőröket öltek volna, csak hogy Orbánnal kiszúrjanak.

A kabai lakóhelyű, ám a csepeli MSZP élére választott Bangóné által sérelmezett tűzoltókra sajnos pont azért volt szükség, mert az ellenzéki pártok követőinek egy része valamint Soros György “civil” szervezeteinek emberei megpróbálták a napokban felgyújtani, szétverni az ország karácsonyfáját valamint a Kossuth tér több más utcabútorát, berendezését. (tovább…)

Drámai pillanatok videókkal: így élte túl a keddi terrortámadást

2018. december 12. szerda

Mandiner

Sajnos borítékolható volt, hogy a muszlim terroristák idén is lecsapnak és gyilkolnak majd valamelyik karácsonyi vásáron. Strasbourg főterén ez most megtörtént: az alábbiakban a magyar túlélő élményét tolmácsoljuk:

Egyik percben az Európai Parlamentben, a következőben Strasbourg főterén tömegpánikban, rákövetkezőben egy sötét csigalépcsőn bujkálva. Ilyen volt testközelből a strasbourgi lövöldözés.

(tovább…)

Csepelen fogták el az unokázós csalókat

2018. december 12. szerda

Ittlakunk

Ez az átverés terjed

Egy 35 éves férfi, M. László társaival december 10-én 2 óra körül felhívott egy XIII. kerületi idős házaspárt, majd a fiúknak kiadva magát közölte, hogy őt megverte és fogva tartja két albán férfi, ezért pénzre van szüksége, mert addig nem engedik el, amíg nem fizet. Csepelre beszélték meg a pénz átadását, a gyártelepre, ahol az összes csalót elfogták.

Az elkövető telefonon végig kapcsolatban volt az idős asszonnyal és megbeszélték, hogy az összegyűjtött pénzt és ékszereket zacskóba csomagolva egy csepeli gyártelep hulladékgyűjtő konténerébe teszik. A férj – miközben felesége vonalban volt a férfival – felhívta a fiát, aki elmondta, hogy nem esett baja, nem tartja őt senki fogva és pénzre sincs szüksége. Ezután rögtön hívta a rendőröket – írja a Police.hu. (tovább…)

Hős rendőrök mentették meg egy fuldokló nő életét Csepelen

2018. december 9. vasárnap

Blikk

img_7107

Szombat este a Karácsony Sándor utcában lett rosszul egy nő, allergiás rohamot kapott. Az arra járó rendőrök vették észre, de mivel nem tudtak vele beszélni azonnal kihívták a mentősöket.

A csepeli önkormányzat évek óta túlóradíjat fizet a sétáló utcai rendőrségi járőrözésért, ami mellett a közterület-felügyelet és vagyonőrök is besegítenek a rend fenntartásában.

(tovább…)

Olaszliszkai lincselés: Az áldozat családja kapja a gyilkos millióit

2018. december 5. szerda

Bors, Pesti Srácok

Szögi Lajos családja kaphatja meg az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottjaként 17 évre ítélt ifjabb H. Dezső ötmilliós sérelemdíját. A férfi a börtönkörülmények – az illemhely, a meleg víz hiánya és a szellőztetés – miatt perelte be a magyar államot, és első fokon nyert.

A kártérítési igény egy emberként háborította fel a közvéleményt, ráadásul a Szögi családnak jogerősen megítélt 46 milliós kártérítésből az agyonvert tanár hozzátartozói eddig egy fillért sem láttak – írja a Bors. (tovább…)

Ismét lecsapott a vidragyűlölő vandál a Kis-Duna parton

2018. december 3. hétfő

Facebook, Csepel.info

A Kis-Duna part Csepel egyik legszebb része, és sajnos a csepeli vandálok egyik legfontosabb célpontja is egyben. Most egy hónapon belül kétszer verték szét az egyik tájékoztató táblát – írta a közösségi oldalon Bercsik Károly képviselő.

A Kis-Duna parton eddig több tucatnyi lámpát tettek tönkre, többször megrongálták a komp melletti nyilvános illemhelyet, és egyszer gyakorlatilag darabokra törték a kis öböl feletti fahidat. A tájékoztató táblák szétverése vagy a festékszórós rongálás már csak hab a tortán. (tovább…)

Elhunyt egy hajléktalan a Mars utcában

2018. november 27. kedd


Mr. Gabee információi szerint kedden hajnalban egy hajléktalan embert találtak holtan Csillagtelepen a Mars utcában.

Információk szerint az elhunyt férfi évek óta ott élt a Csillagtelepen. Korábban szívműtéten is átesett, beteg volt.

Csepelen bőven van hely a hajléktalan szállókon, ahol melegben, biztonságban vészelhetik át az éjszakákat. Az ellátórendszer fürdési és mosási lehetőséget is biztosít az ingyenes étkezés, meleg tea mellett.

Halálos baleset a II. Rákóczi Ferenc úton

2018. november 26. hétfő

Police, Mr. Gabee, Csepel.info

Gyalogost ütött el egy teherautó a II. Rákóczi Ferenc utcában.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautó elütött egy gyalogost 2018. november 26-án 16 óra 10 perckor Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc utca 323. szám előtt. A balesetben a férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. (tovább…)

Ön szerint le kell mondania az önkormányzati vagyon hűtlen kezelése, vagyis korrupció miatt elítélt képviselőnek?

2018. november 25. vasárnap

Csepel.info

Ahogy arról beszámoltunk, korrupciós bűncselekmény miatt, vagyis hűtlen kezelésért jogerősen elítélték Takács Krisztiánt, a csepeli MSZP frakció tagját.

Ám a bírósági döntés után Takács Mónika, az MSZP polgármester-jelöltje valamint Bangóné Borbély Ildikó, a párt parlamenti képviselője is kiálltak mellette. Ők Facebook oldalukon próbálták a korrupciót semmiségként, hűtlen kezelő párttársukat hősként bemutatni. A Csepel.info most a következő szavazást indította el:

Ha egy önkormányzati képviselőt elítélik az önkormányzati vagyon hűtlen kezelése, vagyis korrupció miatt, Ön szerint le kell mondania?

Ön is szavazhat vagy leírhatja a véleményét!

(tovább…)