‘Krimi’ kategória archívum

Életet mentettek: igazi hőstettet hajtottak végre a csepeli rendőrök

2019. augusztus 19. hétfő

Blikk

Hőstettek hajtottak végre a csepeli rendőrök ma reggel 7 óra 39 perckor, miután bejelentés érkezett hozzájuk. Mint az a hívásból kiderült, tűz ütött ki a XXI. kerületi Kossuth Lajos utca egyik lakásában. A zsaruk azonnal a helyszínre siettek, bementek az épületbe, ahonnan kimentettek egy nőt – írja a police.hu.

Ezután a két járőrt és az 54 éves asszonyt a mentők ellátták a helyszínen, majd kórházba vitték őket füstmérgezés gyanújával. Korábbi cikkünk a témában itt olvasható.

Bőröndökkel a kezében kapták el a csepeli gyilkost

2019. augusztus 19. hétfő

Borsonline

Menekülésre készen állt az a gyilkos fiatal, aki kegyetlenül végezte ki nevelőanyját Csepelen. A megzavarodott, íróként dolgozó férfi súlyos mentális betegségekkel küzdött.

Karácsony előtt pár nappal végzett anyjával a 29 éves csepeli férfi. B. Krisztiántól már akkor is többen tartottak a környéken: ahogyan azt a Bors megírta, nem volt ismeretlen a helyiek számára, többször is vad tombolásban tört ki. Anyjával ketten éltek a csepeli házban, a férfi őt sem kímélte, az asszonyra is rátámadt már. (tovább…)

Eltűnt a 13 éves Sulyok Mercédesz

2019. augusztus 16. péntek

POLICE, MR.Gabee, Csepel.info

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Sulyok Mercédesz szolnoki lakost. A 13 éves lány 2019. augusztus 15-én lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

A gyermekkorú lány körülbelül 160 centiméter magas, erős testalkatú, a haja göndör és világos barna színű. Szeme színe kék, valamint kék keretes szemüveget visel.

Információk szerint Csepelre szökött. (tovább…)

Meg­szó­lalt az el­szö­kött 11 éves cse­peli kis­lány

2019. augusztus 14. szerda

Ripost

Üzent ba­rá­ta­i­nak és a vi­lág­nak, va­la­mint újabb meg­döb­bentő rész­le­te­ket is el­árult a 11 éves N. Do­rottya, akit a múlt hét végén egy magát fi­ú­nak kiadó szlo­vá­kiai lány el­csalt ott­hon­ról. Arra kér min­den­kit, hogy ta­nul­ja­nak a hi­bá­já­ból, és ne csi­nál­ja­nak olyat, mint ő!

Minden részletet elmesélt N. Dorottya a szökéséről, és a szöktetőjéről a barátainak. A 11 éves lányt péntek délután rendőrök fogták el egy 15 éves szlovákiai magyar fiatallal együtt a pécsi InterCityn. Dorottya szerelmes volt a másikba, ezért is szökött el vele egy nappal korábban, csábítója azonban csúnyán becsapta őt. Mint ahogy a  beszámolt róla, a rendőrségi kihallgató szobán derült ki, hogy Krisztián valójában lány. Dorottya most végre megszólalt, és az Instagram profilján keresztül számolt be a történtekről közel ezer követőjének. (tovább…)

Tovább zaklatja a csepeli kislányt a csábítója

2019. augusztus 14. szerda

Ripost

Nem kö­ve­tett el bűn­cse­lek­ményt, így nem lehet el­já­rást in­dí­tani az ellen a szlo­vák fi­a­tal ellen, aki el­csalta ott­hon­ról a 11 éves N. Do­rottyát. A magát fi­ú­nak kiadó lány azóta is ül­dözi sze­rel­mé­vel a cse­peli kis­lányt, ami a szak­ér­tők sze­rint ag­go­da­lomra ad okot.

N. Dorottya szülei feljelentést tettek, de nem indul nyomozás az ellen a kamasz ellen, aki múlt hétvégén elcsalta a 11 éves kislányukat. Mint a  megírta, a csábítóról később kiderült, hogy maga is lány, és számos dologban hazudott. (tovább…)

Ki­de­rült, ezt ter­vezte a 11 éves cse­peli lány el­csá­bí­tója

2019. augusztus 12. hétfő

Ripost

Haj­me­resztő dol­gok de­rül­tek ki a 11 éves cse­peli Do­rottyát ott­hon­ról el­csaló fi­a­tal­ról a rend­őr­ségi ki­hall­ga­tás köz­ben: K. Krisz­tián va­ló­já­ban egy fi­a­tal lány! Ám hiába a le­bu­kás és a kis­lány ki­áb­rán­dult­sága, a csá­bító azóta is min­den vo­na­lon ül­dözi a sze­rel­mé­vel.

Belegondolni is szörnyű, mi történt volna, ha a rendőrök nem fogják el a pécsi InterCityn a 11 éves N. Dorottyát és az őt otthonából egy nappal korábban elcsaló szlovák fiatalt pénteken. Dorottya és a magát Krisztiánnak nevező kamasz ugyanis Szerbia felé tartott, hogy ott bujkáljanak. Mint azt a  megírta: a fiatalok egy internetes alkalmazáson keresztül találtak egymásra, közösségi oldalaikra közös képeket is posztoltak. A szinte még gyerek kislányt teljesen elbűvölte a csábító. A kiskamasz annyira szerelmes volt, hogy amikor a másik azt mondta: pakoljon, és szökjenek el, engedelmeskedett. (tovább…)

Lánynak bizonyult a fiú csábító: elképesztő fordulat a csepeli kislány szöktetésében

2019. augusztus 10. szombat

Origo

Hihetetlen dolog derült ki kihallgatásakor a 11 éves N. Dorottya csábítójáról. A 15 éves szlovákiai fiú valójában lány. A gyerek mindenkit becsapott, még Dorottyát is, aki romantikus gyerekszerelemnek élte meg a történteket. Mostanra már mindenki otthon van – számolt be az esetről a Ripost.

A 11 éves csepeli N. Dorottya számára egy csoda szép gyerekszerelem volt K. Krisztián, és eszébe se jutott soha, hogy az interneten megismert “fiatalember”  ilyen csúnyán becsapja.A kislány annyira odavolt 15 éves szlovákiai magyar választottjáért, hogy összepakolt, és megszökött vele. (tovább…)

Előkerült a 11 éves csepeli kislány

2019. augusztus 9. péntek

Blikk

Épségben előkerült az a 11 éves kislány, aki még csütörtökön szökött el otthonából Csepelen.

Ripost híre szerint, Dorottyát barátjával együtt találták meg egy pécsi IncerCity vonaton, a rendőrség vigyáz rájuk, míg a szülők el nem mennek értük. A fiatal lány eltűnéséről a Blikk is beszámolt, Dorottya csütörtökön szökött meg csepeli otthonából azzal a 15 éves szlovákiai fiúval, akivel az interneten ismerkedett meg.

Akkumulátorokat lopott teherautókból

2019. július 31. szerda

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 18. és július 29. között egy csepeli járműtelephelyről három alkalommal, összesen nyolc akkumulátor tűnt el, ezért a cég feljelentést tett a rendőrségen.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető úgy jutott be a telephelyre, hogy megbontotta a kerítést, de előfordult az is, hogy átmászott rajta és az udvaron lévő teherautókból kiszerelte az akkumulátort és ellopta. A csepeli rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves miskolci H. Tibort, akit 2019. július 29-én Budapesten elfogtak. A nyomozók még aznap – azon a csepeli telephelyen, ahol eladta – megtalálták, és lefoglalták az akkumulátorokat, amelyek értéke több mint félmillió forint. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Elfogták a 2-es Postán történt rablás elkövetőit

2019. július 30. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee információi szerint néhány órán belül a XXI. kerületi rendőrkapitányság munkatársai sikeresen elfogták a Csepel 2-es postán a délelőtti órákban történt rablás elkövetőit.

Elszámoltatásuk folyamatban. Szép munka volt!