‘Krimi’ kategória archívum

Minden idők legnagyobb értékű kábítószerfogása Csepelen

2022. október 27. csütörtök

Police

Az elmúlt hetekben a rendőrség az eddigi legnagyobb drograzziáját tartotta. A termés: 600 millió forint értékű lefoglalt kábítószer. Ezen felül a fővárosi rendőrök 500 ezer adag, hígítástól függően 10-14 milliárd forint feketepiaci értékű drogot vontak ki a forgalomból. A rendőrök összesen 109 embert vettek őrizetbe. Csepelen szeptember 7-én minden idők legnagyobb magyar kábítószerfogását is ennek köszönhették.

A témában 2022. október 27-én közös sajtótájékoztatót tartott az ORFK, NAV, KR NNI és a BRFK. (tovább…)

Tálcán kínálták a kábítószert az ellenzéki divatguru szülinapi buliján

2022. október 27. csütörtök

Csepel.info

Letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanúja miatt. Az ellenzéki propagandagyár divatguruját a  BRFK kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt tartóztatta le.

Ha a vád bebizonyosodik, Herczeg akár 8 év börtönt is kaphat. A Bors ráadásul talált egy olyan videót is – mutatjuk -, ami miatt biztosan kiveri majd a víz Herczeg Zoltánt a vádlottak padján. Herczeg most egy barátjának üzent a “böriből”.

(tovább…)

Elkapták a Csepelen is áldozatot szedő trükkös tolvajokat

2022. október 10. hétfő

Police.hu

Az elkövetők más-más ürüggyel jutottak be idős emberek lakásába Budapesten, ahonnan több millió forintot és arany ékszereket loptak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága egy 2022 márciusában történt kifosztás miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetők ellen, akik a gyanú szerint becsöngettek egy idős asszonyhoz papírgyűjtés ürügyén, majd papír mellett vizet is kértek. Mialatt az idős asszony vizet töltött nekik, másik két nő átkutatta a lakást, ahonnan három millió forinttal távoztak.

(tovább…)

A csepeli víztorony felrobbantásával fenyegetőzött, 3 évet is kaphat

2022. október 9. vasárnap

nlc.hu

Felrobbantja a víztornyot – ezzel fenyegetőzött egy 41 éves férfi Csepelen – számolt be a Tények. Felhívta a 112-őt és azt mondta, hogy bombát helyezett el a toronynál, de később kiderült, hogy hazudott.

Aztán két órával később – péntek éjszaka – újra felhívta a segélyhívót. Akkor viszont azt mondta, hogy valaki egy bombát rejtett el a csepeli plázában, de ez sem volt igaz.
(tovább…)

“Az állat miatt jöttünk ide” – a Csepelen leszúrt kutyáról emlékeztek meg

2022. október 6. csütörtök

Csepel.info

Gyertyás állatvédő megemlékezést tartott a Szurkolók az Állatokért Alapítvány a csepeli Vasas utcánál csütörtökön este fél nyolckor. A szervezők Zeuszra, arra a kutyára emlékeztek, amely egy értelmetlen késelés áldozata lett vasárnap hajnalban.

A bűncselekmény után az jelent meg a hírekben, hogy egy fiatalember összeszólalkozott egy szintén a kutyát sétáltató társasággal, és ez a vita vezetett a késeléshez. Nem túl életszerű azonban, hogy hajnali egy óra után két kutyasétáltató társaság fusson össze éppen a csepeli Vasas utcában. Kicsivel később az egyik közösségi oldalon többen már azt írták, hogy a fiatalkorú áldozat fenyegetett meg egy nála is fiatalabb gyereket. Ez után támadtak rá – családja szerint lesből -, és szúrták meg hatszor, a kutyáját pedig – ami védeni próbálta – megölték. (tovább…)

Brutális csepeli késelés! Életét adta gazdájáért a hős kutya

2022. október 4. kedd

BorsOnline

Még mindig válságos állapotban van N. Árpád, akit kutyája védett meg élete árán késes támadóitól Csepelen.

Csak egy esti kutyasétáltatásra indult volna budapesti otthonából a 24 éves N. Árpád vasárnap hajnalban, amikor belefutott egy agresszív, ötfős társaságba. A fiatalok összevitatkoztak, többek szerint a kutyákon kaptak össze. Azonban a vita hamarosan eldurvult, az ötös bandából pedig ketten azonnal kést rántottak: egyikük a kutyát, míg másikuk Árpádot szúrta meg – írja a Bors.
(tovább…)

Csepeli késelés: egyáltalán nem világos, hogy miért és mi történt

2022. október 3. hétfő

Csepel.info

Több történet terjed arról a késelésről, ami Csepel legrosszabb hírű utcájában történt vasárnap hajnali egy óra után. Ezen a környéken sokan drogoznak illetve drogot is terjesztenek, ezért se szeri se száma a rendőrségi ügyeknek. Többen állítják, hogy a drog és a bódult állapot most is a késelés egyik kiváltó tényezője volt, de az biztosnak tűnik, hogy a tettesek és az áldozat ismerték egymást, lehetséges, hogy már konfliktusban álltak. 

Családi összejövetel miatt sétált olyan későn a kutyájával, és egy bokor mögött vártak rá, hátulról támadták meg – ez az egyik verziója annak, hogyan tört ki a késelés. A másik, hogy a hajnali egy óra után kutyát sétáltatók kutyái vesztek össze – holott a hajnali egy óra köztudottan nem a kutyasétáltatás jellemző időszaka. A harmadik verzió szerint pedig – ami lehet az első verzió folytatása – az áldozat kutyája csak az áldozatot próbálta védeni, és ezért szúrták le. (tovább…)

Késsel rabolt dohányboltot, Csepelre hozta a zsákmányt

2022. szeptember 21. szerda

Kellett neki a pénz, de jobban tette volna, ha inkább dolgozni megy érte

Origo

Egy szigetszentmiklósi trafikot rabolt ki az a nő, aki az üzletbe egy baseball sapkában lépett be, aztán többször az alkalmazott felé szúrva követelte a kassza tartalmát.

Az eladó ettől megijedt, és a pénztár kulcsa kiesett a kezéből. A támadó felkapta a kulcsot, kinyitotta a kasszát, kimarkolt belőle 450 ezer forintot, zsebre vágott 4 doboz cigit, eldobta a kést, és egy néhány órával korábban ellopott, defektes bringával elmenekült. Menekülés közben a nő a zsákmány egy részét elhullajtotta.

(tovább…)

Brutális kábítószerfogás Csepelen

2022. szeptember 19. hétfő

Ripost

Nagy mennyiségű drogra bukkantak a csepeli Szabadkikötőben a zsaruk. A közel egymázsányi heroinszállítmány külföldről érkezett, azonban valaki megdézsmálhatta, ugyanis mire a rendőrök kiértek, már hiányzott belőle.

(tovább…)

Videó: két liter bor után gyújtogatott a csepeli Mónika

2022. július 31. vasárnap

Police, Csepel.info

Jó ötletnek gondolta, hogy az udvarán felhalmozott szemetet meggyújtja. Kamera vette, ahogy minden lángba borul.

A police.hu híre szerint csütörtökön a 47 éves csepeli S. Mónika 2-3 liter bor elfogyasztása után döntött úgy, hogy a szeméttől, amelyet – állítása szerint – a szomszédja hordott a háza mellé, úgy szabadul meg, hogy elégeti. (tovább…)