2016. november havi archívum

Tit­kos hang­fel­vé­tel ke­rült elő a pe­do­fí­li­á­val vá­dolt cse­peli test­ne­velő tanár ügyé­ben

2016. november 30. szerda

Ripost, Csepel.info

tit%c2%adkos-hang%c2%adfel%c2%adve%c2%adtel-ke%c2%adrult-elo

Most szá­mí­tás­tech­ni­ku­sok dol­goz­nak rajta, hogy a bíró is meg­hall­gat­hassa a bi­zo­nyító erejű be­szél­ge­tést.

Szörnyű bűncselekményekkel vádolják B. Tamást, a csepeli Burattino Szakiskola oktatóját. A vádhatóság szerint a férfi 2008 óta molesztálta szexuálisan a baloldali alapítványi iskola kiskorú diákjait.

Csak 18 évesnél idősebb olvasóink kattintsanak! (tovább…)

Elő a listákkal: így tartana előválasztást az MSZP

2016. november 30. szerda

Index, Csepel.info

Kiáll az előválasztás mellett az MSZP, de csak különleges feltételek mellett – értesült az Index. A párt eszmei és erkölcsi értékkészletét a korábbi hírek szerint Szenteczky János fogja képviselni Csepelen. 

Az Index összeállítása alapján az ördög a részletekben rejlik. A jelöltállításhoz mind a 106 körzetben minden párt jelöltjének 500 fős ajánlás kellene. Csakhogy több olyan párt is van, amelynek csak városokban vannak szimpatizánsai. Maga az MSZP is alig áll a lábán vidéken, ennyi ajánlást pedig maximum azok tudnak összeszedni, akik rendelkeznek az MSZP által egyébként elítélt, de birtokolt szimpatizáns-listákkal. A kisebb balliberális pártok tehát garantáltan képtelenek csalás nélkül teljesíteni az MSZP saját magának is nehezen elérhető feltételeit. Az alábbiakban az Index cikkét olvashatják.

(tovább…)

Az Egressy nagy sikere a Pozsonyi Országos Jazz Versenyen

2016. november 30. szerda

Egressy Béni Református Művészeti Középiskola növendéke, Farkas Zsolt és zenekara a Szlovákiában megrendezésre került VÝSLEDKY – NOVÉ TVÁRE SLOVENSKÉHO JAZZU 2016 jazz-zenei versenyen az alábbi sikert érték el:

  • I. helyezést ért el: Farkas Zsolt és zenekara
  • A verseny legnagyobb felfedezettje: Farkas Zsolt (jazz-zongora)

A versenyre nevezni egy videofelvétel elküldésével lehetett, melyből a zsűri a 6 legjobb zenekart választotta ki, akik a döntőben játszhattak.

Új csepeli fejlesztésekről döntöttek a képviselők

2016. november 30. szerda

Csepel.hu

testu1

A november 29-i csepeli önkormányzati ülésen a képviselők számos új fejlesztési programról döntöttek. Változik a telekadó és az építményadó, a kerület segít a csepeli tűzoltó laktanya felújításában, és három önkormányzati lakást utalhatnak ki csepeli rendőröknek.

Miután legutóbb a honorárium megvonásával büntették a munkakerülő politikusokat, csaknem a teljes ellenzék megjelent az ülésen. Már csak Szenteczky János MSZP-s frakcióvezető hiányzott, aki betegségre hivatkozva maradt távol. Mint ismert, van olyan képviselő, aki eddig a munka kétharmadáról hiányzott, miközben a fizetését egyszer sem felejtette el felvenni.

(tovább…)

Készüljön az ünnepekre biztonságban! – 4. rész: Körültekintően az utakon

2016. november 30. szerda

Police.hu, Csepel.info

rendor1-biharlap-hu

Fotó: Biharlap.hu

Bűn- és balesetmegelőzési tanácsok az év végi ünnepekkel kapcsolatban: az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Polgárőr Szövetség közös sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet a veszélyekre, illetve azok megelőzési lehetőségeire.

Bűnmegelőzési sorozatunk negyedik részében a közúti közlekedés veszélyeire hívjuk fel a figyelmet. (tovább…)

Gyász: Ma búcsúztatják Dr. Joób F. Gáspárt

2016. november 30. szerda

Csepel.hu

joobfgaspar

Dr. Joób F. Gáspár 1970 óta megszakítás nélkül dolgozott a csillagtelepi fogászaton. Kollégáival a kapcsolata kiváló volt, főorvosként is egy volt közülünk. Rengetegen jártak hozzá, a betegek a szakmán túl kedvességét, humorát is értékelték. A munka volt az élete, még súlyos betegen is bejárt dolgozni.

Emlékét, pozitív kisugárzását nem felejtjük.

csepel.hu

Sárvár – Csepel FC

2016. november 30. szerda

Csepel FC, Csepel.info, Mr.Gabee

foci

A Csepel FC soron következő mérkőzése: 

  • 18. forduló, 2016. december 3.,
    13.00 – Sárvár – Csepel FC

Füst van a Teller Ede út környékén

2016. november 30. szerda

Csepel.info, Mr.Gabee

A kép illusztráció

Olvasónk füstöt jelzett szerda 11:45 környékén a Teller Ede út mentén található InterMetal Kft felől.

Akinek bővebb információval rendelkezik a füsttel kapcsolatosan, írja meg a fórumba

Elkezdődött a téli ingyenes faosztás

2016. november 30. szerda

Csepel.hu

gma_1752

Idén is megkezdődött a csepeli önkormányzat faosztási programja a rászorulóknak. Első alkalommal Balogh Gusztávné kapott téli tüzelőt, melyet Borbély Lénárd polgármester és Morovik Attila alpolgármester személyesen adott át szerda reggel az idős hölgy portáján a Csepeli Városgazda munkatársainak segítségével.

Ha Önnek is szüksége van tüzelőre, a támogatást megigényelheti a Humán Szolgáltatások Igazgatóságánál (Kiss János altábornagy utca 54).

A mai nap ingyenes a korcsolyázás!

2016. november 30. szerda

plakat_a3