‘Országgyűlés’ kategória archívum

Bárkiből lehet országgyűlési jelölt Szanyi pártjában

2021. január 11. hétfő

Mandiner

„Benned van a szocializmus?” – ezzel a szlogennel a Facebookon toboroz jelölteket az ellenzéki előválasztásra az Igen Szolidaritás (ISZOMM).

A radikális baloldali szervezet hirdetése szerint nagyon egyszerű a jelentkezés, mindössze ezt a Google-kérdőívet kell kitölteni hozzá, amelyben a személyes adatok (név, cím, telefonszám, email-cím, születési dátum) mellett programjuk elfogadását kérik.

(tovább…)

Szabó Szabolcsék szerint a babák az apukák fenekéből születnek…

2020. december 15. kedd

…vagy kihordják szatyorban

Csepel.info, Pesti Srácok

Magyarország történetének legabszurdabb szavazása volt kedden a parlamentben. Azt mondták ki, amit mindenki tud: az apák férfiak, az anyák nők. Csakhogy, mivel a szélsőséges homoszexuális szervezetek már nem fogadják el a biológia törvényeit, már ezt is törvénybe kellett foglalni.

Időben: máris voltak, akik szerint a férfiak szülik a gyermekeket. Többek között Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár “képviselője” is, aki nagy híve a szexuális másságnak. Pedig kimehetett volna a csepeli piacra, megkérdezni, hányan születtek az apukájuk fenekéből, ahogy azt ő gondolja. (tovább…)

Éjszakai kijárási tilalom, ingyenes parkolás, szórakozóhelystop – Orbán Viktor rendkívüli bejelentéseket tett

2020. november 3. kedd

Infostart

A kórházak a jelenlegi tendenciák mellett decemberre elérnék teljesítőképességük határát, ezért a kormány rendkívüli jogrendet vezet be, amelynek 90 napos meghosszabbítására felkéri az Országgyűlést.

Napról napra ezres nagyságrendben növekszik az új koronavírusos esetszám Magyarországon, ezért a kormány szigorító járványügyi intézkedésekről döntött az e heti kétnapos kormányülés első napján, ezekről tett bejelentést kedd esti rövid Facebook-videójában Orbán Viktor miniszterelnök.

(tovább…)

Szabó Szabolcs nem támogatja a járvány elleni védekezést

2020. november 2. hétfő

Csepel.info

Szabó Szabolcs

Buborékfújás, homoszexuális propaganda támogatása az óvodákba, helyi fejlesztések ellenzése: ezek Szabó Szabolcs fő tevékenységei

A hivatalosan ma is Gyulán lakó Szabó Szabolcs évek óta azzal “hálálja meg” a csepeli-soroksári szavazók bizalmát, hogy nem támogatja a csepeli és soroksári fejlesztéseket. Most a koronavírus-járvány elleni védekezést sem szavazta meg.

Még szerencse, hogy bírálatra mindig futja az erejéből, különben még azt mondanák róla, hogy nem csinál semmit. Íme a többi képviselő is, akik nemmel szavaztak a járványügyi védekezésre: (tovább…)

A „beszoktatásnak” vége, hétfőtől szigorúan büntetik a szabálytalankodókat

2020. október 30. péntek

Híradó.hu

„A nagy bajban lévőknek januárig kell kitartaniuk, áprilisban pedig nagy valószínűséggel győzelmet hirdethetünk a koronavírus ellen” – jelentette ki a kormányfő. Hétfőtől új időszámítás kezdődik.

„Magyarországon sem könnyű a helyzet, de számos nyugat-európai országban még nagyobbak a koronavírus okozta problémák” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában. A kormányfő szerint egy csütörtöki uniós megbeszélésen az EU vezetői kísérletet tettek arra, hogy összehangolják a járvány elleni védekezésüket.

(tovább…)

Nem lesz újabb náci az Országgyűlésben

2020. október 11. vasárnap

Pesti Srácok, Csepel.info

Koncz Zsófia nyerte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókörzetében vasárnapra kiírt időközi választást, melyet a jelölt édesapja, Koncz Ferenc tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt írtak ki. Az ellenzék minden elvet feladott, a balliberális pártok neonáci jelöltet támogattak, aki mellett Karácsony Gergely is képes volt kampányolni.

A kormánypártok aspiránsa este nyolc óra környékén vette át a vezetést, egész addig a szivárványkoalíció botrányhős jelöltje, a jobbikos Bíró László vezetett. A szavazatok 95,45 százalékos feldolgozottságnál Koncz Zsófia már 1136 szavazattal vezet, ami behozhatatlan előnyt és egyben a győzelmet jelenti számára. (tovább…)

Orbán Viktor: Együtt sikerül majd legyőzni a járvány második hullámát is

2020. szeptember 27. vasárnap

Brüsszelben úgy számolnak, hogy következő év közepén lesz elérhető a vakcina, de az amerikaiak már ennek az évnek a végét is lehetségesnek tartják – mondta Orbán Viktor a TV2 Tények című műsorának.

A miniszterelnök közölte, a kormány folyamatosan tárgyal az amerikai, japán, kínai és orosz vakcinafejlesztőkkel is, illetve pénzt is tettek az európai kutatási programokba.

(tovább…)

Orbán Viktor: Az egészségügy fel van készítve a második hullámra

2020. szeptember 18. péntek

A baloldalra egyáltalán nem lehet számítani a védekezésben – fogalmazott Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! – című műsorában. A miniszterelnök elmondta, szombaton döntenek a hitelmoratóriumok ügyében, valamint azt is mondta, hogy az egészségügy felkészült a második hullámra. 

Miután megérkezett a második hullám, praktikákat kell elővenni. Időnként tartok kórházellenőrzést, elterjedt a hír, hogy a Korányiban nincs elég ágy. Ez nem igaz, van elegendő hely és lélegeztetőgép – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, miután ellátogatott a Korányi kórházba. Hozzátette: gyorsul a járvány, ahol fogy a kapacitás, arra van egy lépcsőzetes haditerv.

(tovább…)

Másfél millió közelében a kérdőíveket kitöltők száma

2020. augusztus 4. kedd

Németh Szilárd: A baloldal nemcsak a védekezésben részt vevőket támadja, nemcsak kamuvideókat gyárt, még az emberek szabad véleménynyilvánítását is meg akarja akadályozni, amiből a Soros-szervezetek mindig kioktatnak minket.

A baloldal nemcsak a védekezésben részt vevőket támadja, nemcsak kamuvideókat és álhíreket gyárt, még az emberek szabad véleménynyilvánítását is meg akarja akadályozni – fogalmazott a lapunknak adott interjúban Németh Szilárd, a Honvédelmi Miniszté­rium parlamenti államtitkára. Hangsúlyozta, a honvédség speciális önkéntes tartalékos katonai szolgálat bevezetésével vesz részt a kormány gazdaságvédelmi akciótervében, az állami munkahelyteremtésben.

(tovább…)

“Mindenki hülyének néz!” – Orbántól kér segítséget Bangóné

2020. július 13. hétfő

Csepel.info

Nincs olyan hónap, hogy Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes a viselkedésükkel vagy a helyesírási szarvashibáikkal ne hoznák megalázó helyzetbe magukat. Most Bangóné alkotott ismét.

A csepeli MSZP elnöke, aki persze Kabán lakik, a Facebook oldalán fordult kétségbeesve Orbán Viktorhoz azért, mert mindenki hülyének nézi. Mindenesetre most is elkövetett egy vesszőhibát. (tovább…)