‘Országgyűlés’ kategória archívum

A V4-ek megmutatták, hogy meg lehet állítani az illegális migrációt

2018. február 23. péntek

A V4-es országok megmutatták a világnak: meg lehet állítani az illegális migrációt – jelentette ki az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke csütörtökön Budapesten, a visegrádi országok (V4) parlamentjei védelmi bizottságainak találkozóján.

Németh Szilárd a megnyitón elmondta: a konferencia egyik fő témája az Európára, a V4-es országokra (Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország) nehezedő, “egyre erősödő migrációs nyomás”.

(tovább…)

Az elmúlt években szellemiségében is megváltozott a készenléti rendőrség

2018. február 21. szerda

Az elmúlt nyolc évben szellemiségében, intézkedési kultúrájában is megváltozott a Készenléti Rendőrség (KR) – jelentette ki Németh Szilárd, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke azt követően, hogy látogatást tett a KR budapesti központjában, szerdán.

Az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke elmondta, a Készenléti Rendőrség múltjában fekete folt 2006. október 23, amikor az akkori politikai vezetők, köztük Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra kényszerítette a testület elődjét, hogy a saját népét lője és lovasrohammal küzdje le.

(tovább…)

A Fidesz a magyar nép kezébe helyezi a döntést a Stop Soros törvénycsomagról

2018. február 20. kedd

A javaslatról csak a választások után dönt a Ház, vagyis a magyar nép kezébe helyezik a törvénycsomag elfogadását – hangsúlyozta Németh Szilárd kedden a parlamentben.

A migráció szerinte egész Európa jövőjét minimum 50-100 évre meghatározza, azzal Brüsszel is folyamatosan foglalkozik, de már az ENSZ is egy migrációs csomagon fáradozik.

(tovább…)

Olyan kormányra van szükség, amely képes arra, hogy a Stop-Soros törvénycsomagot megszavazza

2018. február 17. szombat

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Ma Este című műsorának a vendége volt.

Az adás megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

A TEK jelentősen hozzájárul Magyarország biztonságához

2018. február 13. kedd

A Terrorelhárítási Központ (TEK) nem kis mértékben járul hozzá ahhoz, hogy ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa – mondta Németh Szilárd, miután kedden látogatást tett a Terrorelhárítási Központban.

A kormánypárti politikus közölte, hogy az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnökeként tesz látogatást az ország honvédelmi és rendészeti szerveinél, ebbe a sorba illeszkedik a terrorelhárításnál tett látogatása is. Németh Szilárd ismertette, hogy előadást hallgatott meg a TEK működéséről, illetve egy szimulált terrorcselekmény felszámolását is megtekintette.

(tovább…)

Meghívó – Főváros és Vidék együtt az országért

2018. február 13. kedd

A Fidesz-KDNP Nemzeti Konzultációs Országjáró fórumának keretében Csepel vendége lesz Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

A rendezvény időpontja: 2018. február 20. (kedd) 18:00
A rendezvény helyszíne: Radnóti Miklós Művelődési Ház (1214 Budapest, Vénusz utca 2.)

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel:
Németh Szilárd
választókerületi elnök

(tovább…)

Szél Bernadett és pártja Soros György zsebében van

2018. február 8. csütörtök

Jól láthatjuk nagyon régóta a magyar parlamentben, illetve a parlament különböző bizottságaiban, hogy nem magyar, hanem idegen érdekeket szolgálnak Szél Bernadették – mondta Németh Szilárd portálunknak a nemzetbiztonsági bizottság csütörtöki ülésére reagálva.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke aláhúzta, Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy egész pártjával együtt Soros György zsebében van.

(tovább…)

Németh Szilárd: Szél Bernadett és az LMP a Soros-terv mellett van

2018. január 26. péntek

Szél Bernadett, az LMP társelnöke és pártja köztudottan a “Soros-terv” mellett van – mondta Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

A politikus azt mondta, kiderült, hogy Szél Bernadett a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetője volt. “Azt hiszem minden egy irányba mutat, abba az irányba, hogy az LMP a Soros-tervet akarja végrehajtani, és benne vannak Soros-zsebében” – tette hozzá.

(tovább…)

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent Szél Bernadett jelenléte a bizottság ülésén

2018. január 25. csütörtök

Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a Soros-tervről, a Soros-hálózatról van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért a Fidesz-KDNP nem járul hozzá a bizottság munkájához – közölte Németh Szilárd.

Kivonultak a kormánypárti képviselők az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki rendkívüli üléséről, így a testület határozatképtelen volt.

(tovább…)

Meghívó – Megemlékezés a Holokauszt Nemzetközi Emléknapja alkalmából

2018. január 24. szerda

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelettel meghívom a Holokauszt Nemzetközi Emléknapja alkalmából tartandó megemlékezésre.

Időpont: 2018. január 26. (péntek) 16:00
Helyszín: Nefelejcs utcai Izraelita temető (1214 Budapest, Nefelejcs utca 11.)

Kérjük, hogy az emlékezni érkezők kendő, illetve kalap viselésével fejezzék ki tiszteletüket.

Üdvözlettel:

Németh Szilárd
országgyűlési képviselő

(tovább…)