‘Országgyűlés’ kategória archívum

Soros György beszállt a választási kampányba

2017. december 9. szombat

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az Echo televízió Napi Aktuális című műsorának a vendége volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

A Soros György által fenntartott hálózatok szembemennek a magyar emberek biztonságával

2017. december 7. csütörtök

A Soros György által fenntartott hálózatok szembemennek a magyar emberek biztonságával  – mutatott rá Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság ülése után.

A bizottság alelnöke elmondta, továbbra is jól látható, hogy a nemzetbiztonsági bizottság üléseiből egy politikai showműsort vagy pletykaközpontot kíván létrehozni. Bármennyire is erőlködik ezen az LMP miniszterelnök-jelöltje nem fog sikerülni – jegyezte meg. Németh Szilárd felháborodását fejezte ki amiatt, hogy az LMP miniszterelnök-jelöltje felháborodva, pökhendi módon, asztalt csapkodva, hangját felemelve addig próbálta faggatni a szolgálatok képviselőit, amíg azt a választ hallja, amit szeretne. Viszont Szél Bernadett hiába tette fel ötször ugyanazt a kérdést Soros Györgyről, az AH főigazgatója minden alkalommal ugyanazt a választ adta – tette hozzá. Elmondta, a Soros-jelentés részleteiről nem tud beszámolni, mert azt 2037-ig titkosították. A kormánypárti politikus arról is beszélt, hogy a Soros Györggyel kapcsolatos kérdésekben “szivárvány koalíció” alakult ki a testület MSZP-s elnöke, LMP-s tagja és a Jobbikos képviselő között.

(tovább…)

Meg kell védeni Magyarországot

2017. november 27. hétfő

Soros György maga szállt be az ügyletbe és beavatkozik a magyar belpolitikába, s noha letagadja tervét, annak elemei érvényesülnek a brüsszeli politikában – hangsúlyozta Németh Szilárd hétfői napirend előtti felszólalásában a parlamentben.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese felszólalásában kifejtette: ideje, hogy a magyar parlament állást foglaljon Soros György tervéről, ami alapjaiban veszélyezteti az ország függetlenségét és az emberek biztonságát. Mint mondta, az európai parlament elindult a kötelező, felső korlát és határidő nélküli kvóta felé vezető úton. Emellett egy döntéssel 50 ezer embert hoznának be Törökországból is – tette hozzá.

(tovább…)

Visszaszorultak a szélsőséges szervezetek

2017. november 21. kedd

Ma Magyarországon a szélsőséges szervezetek nem jelentenek komoly nemzetbiztonsági kockázatot az állam eminens működése miatt – jelentette ki Németh Szilárd keddi sajtótájékoztatóján.

Pintér Sándor belügyminiszter zárt ülésen tájékoztatta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagjait. A testület fideszes alelnöke az ülés után közölte, ma Magyarországon a demokratikus és alkotmányos rendet a kormány szigorúan felügyeli, s minden magyar állampolgárt megvédenek minden – akár balról, akár jobbról érkező – szélsőséges támadástól. Hozzátette: mindemellett Magyarországon mindenki szabadon gyakorolhatja szabadságjogait. (tovább…)

Frontálisan támadja Magyarországot Soros György

2017. november 21. kedd

 

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Magyar Televízió Ma este című műsorának a vendége volt.

Az adás megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

Soros György is kitöltötte a nemzeti konzultációt és a Soros-tervet támogatja

2017. november 20. hétfő

Soros György is kitöltötte a nemzeti konzultációt és a Soros-tervet támogatja, végigment mind a hét ponton és az összes elképzelésére igent mondott – hangsúlyozta Németh Szilárd napirend előtti felszólalásában, hétfőn.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra, hogy ma reggel Soros György a Financial Times-nak adott egy interjút, melyben letagadta, hogy lenne olyan elképzelése a világról, melyről a magyar kormány a nemzeti konzultációban megkérdezte az embereket. Hozzátette, majd a saját honlapján végigment mind a hét ponton, és az összes elképzelésére igent mondott.

(tovább…)

A schengeni megállapodást egyedül Magyarország tartja be

2017. november 19. vasárnap

Nagy többséggel fogadta el az EP saját tárgyalási mandátumát az uniós menekültügyi rendszer reformja kapcsán. A javaslat szerint a jövőben, ha egy tagállam menekültügyi rendszere nem bírja a rá nehezedő nyomást, akkor a menedékkérőket gyorsan és automatikusan szétosztanák. Uniós forrásokat veszíthet az, aki nem vesz részt a terhek közös viselésében.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

(tovább…)

A baloldal megszavazta a korábban letagadott kötelező kvótát

2017. november 19. vasárnap

A magyar baloldal azt a kötelező betelepítési kvótát szavazta meg az Európai Parlamentben, amelynek tervét korábban többször teljes egészében letagadta – hangsúlyozta Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese leszögezte, a brüsszeli döntést Soros György szövetségesei készítették és fogadták el a Soros-terv végrehajtásának nagyon fontos részeként.

(tovább…)

Németh Szilárd: Az illegális bevándorlást továbbra is meg tudjuk állítani

2017. november 17. péntek

 

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke a Pirkadat című műsornak a vendége volt.

A felvétel megtekinthető ide kattintva!
(tovább…)

Szabó Szabolcs vallja be, miért nem támogatta a kártérítést? Ki a tolvaj, képviselő úr?

2017. november 15. szerda

Németh Szilárd Facebook oldala

Az Országgyűlés kedden határozatban kérte fel a kormányt, hogy gondoskodjon a Czeglédy-ügyben ki nem fizetett fiatalok és nyugdíjasok rendkívüli kárrendezéséről. A parlament 148 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 3 nem ellenében fogadta el fideszes képviselők erről szóló indítványát.

A Ház döntése alapján a kabinetnek a lehető leggyorsabban ki kell fizetnie azokat, akiket Czeglédy Csaba, az MSZP, a DK és az Együtt szombathelyi képviselője és társai tudatosan megkárosítottak.

(tovább…)