2017. október havi archívum

Így csapolták az első Zorallt

2017. október 31. kedd

Csepel.info

Ováció fogadta az első tökéletesre érett Zorall söröket Rizmajer sörházában – értesült a Csepel.info.

A csepeli Rizmajer Sörfőzde legújabb amerikai IPA sörkülönlegességét nevezték el a szintén híres zenekarról.
(tovább…)

Gyilkosság Csepelen: megölte a barátját, majd feladta magát

2017. október 31. kedd

POLICE, Mr. Gabee, Csepel.info

 

Az 52 éves budapesti P. Ernő 2017. október 30-án 20 óra 30 perc körül bement a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol elmondta, hogy 2017. október 28-án egy Budapest XXI., Ady Endre úti lakásban megölte a 63 éves ismerősét.

A csepeli rendőrök az információt ellenőrizve megjelentek a férfi lakásánál, ahol megtalálták az elhunyt személyt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megkezdte a helyszíni szemlét és a tényállás feltárását.

Leekens a kapitány

2017. október 31. kedd

MLSZ, 444, Mr.Gabee, Csepel.info

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének döntése értelmében a játékosként és edzőként egyaránt nemzetközi hírnevet szerzett belga Georges Leekens lesz a férfi A-válogatott szövetségi kapitánya.

Leekens játékos korában többször nyert belga bajnoki címet, volt belga kupagyőztes, tagja volt hazája válogatottjának, és az FC Brugge játékosaként szerepelt BEK- és UEFA Kupa-döntőben is. Több mint háromszáz ligamérkőzésen és 40 nemzetközi összecsapáson vett részt.  (tovább…)

Kidöntöttek egy táblát a Görgey Artúr téren

2017. október 31. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

A fenti felvételt Kovács Attila Attila nevű olvasónk készítette kedden délután A képen jól látható, hogy feltehetőleg egy sofőr megint nem tudta az úton tartani az autóját és a Görgey Artúr téren Tóth Ilona Egészségügyi Központ melletti gyalogátkelőnél, és az egyik jelzőtáblát kidöntötte.

Szerkesztőségünk köszöni a fotókat olvasó-riporterünknek. Felvettük a kapcsolatos a BKK Közút sajtóosztályával, és kértük a tábla mielőbbi helyreállítását.

Csepel történelme -Trabant

2017. október 31. kedd

Csepel.info, Mr. Gabee

20161031_000628

Mai történelmi rovatunkban a Magyarországon eladott háromszázezredik Trabant tulajdonosai láthatóak, akik átveszik autójukat a MERKUR csepeli telephelyén. 1985 október 24-én.

Foto: Csepel retro képek Facebook oldal

Üzemanyagdrágulást hoz a november

2017. október 31. kedd

Autonavigator, Csepel.info, Mr. Gabee

Hiába ünnepnap november elseje, avagy Mindenszentek és Halottak napja, a MOL aznap növeli a benzin és a gázolaj árát is.

Jó ideje nem változtak már az üzemanyagárak, legutoljára két héttel ezelőtt és akkor is csak a gázolaj ára csökkent egy keveset, most szerdán azonban − a Holtankoljak.hu információi szerint − a benzin és a gázolaj egységes, literenkénti 4 forintos többletet kap. (tovább…)

Ma éjszaka van Halloween

2017. október 31. kedd

Wiki

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31. éjszakáján, bár mára már az egész világon elterjedt.

Az ünnep őse a pogány kelta boszorkányok, kísértetek és egyéb démonok ünnepe a samhain volt október 31-én, amely egy kelta halálisten, a druidák istene Crom Cruach(en) kultuszában gyökerezik. A május 1-jei beltane ünnep az október 31-ei samhain ünnep „ellenpontjaként” az esztendő „napos” felének eljövetelét jelentette, amin emberáldozatokat is bemutattak a druidák (tovább…)

Dukán András Ferenc lesz a Momentum csepeli-soroksári jelöltje

2017. október 31. kedd

Csepel.info

Fotó: HVG

Dukán András Ferenc, a Momentum alelnöke lesz a párt csepeli-soroksári országgyűlési képviselőjelöltje – jelentette be kedden a Momentum Mozgalom.

A Momentum korábbi nyilatkozatai szerint a csepeli szervezetük az egyik legerősebb az országban. Ugyanakkor Csepelen és Soroksáron aktivitásuk jóformán nem volt, így semmit sem lehet tudni róluk. Csak a HVG készített a politikussal egy interjút, amit az alábbiakban elolvashatnak. (tovább…)

Vona Gábor titkos beszéde

2017. október 31. kedd
Szentesi Zöldi László, 888.hu

Szerkesztőségünk megszerezte a Jobbik elnökének szupertitkos október 23-i beszédét, amely végül azért nem hangzott el a Corvin közben, mert a metsző szélben a szónok szemöldökszőrzete összekuszálódott, és köszöntő helyett igazításra kellett mennie.

Adjon az Isten! Szebb jövőt, kutyák, cicák! Dicsértessék, kitartás, szabadság, erőt, egészséget, hellóka és shalom!

(tovább…)

Csepeli siker az Országos Csónakos Pergető Bajnokságon

2017. október 31. kedd

Mr. Gabee, Csepel.info

Hipszi Róbert és Deák Ferenc a Csepeli Horgász Egyesület színeiben II. helyezést ért el az Országos Csónakos Pergető Bajnokságon.

Gratulálunk a szép sikerhez.