‘Csepel.info’ kategória archívum

Száműzné Csepel vezetőit az országból az MSZP-s politikusnő

2018. augusztus 28. kedd

Csepel.info

Civil Mónika

Elmehet Magyarországról, aki nem ért velük egyet

Csak akkor támogatná Csepel jelenlegi vezetésének külföldi utazását, ha nem jönnének vissza többet Magyarországra – írta Facebook oldalán Takács Mónika MSZP-s politikus.

A politikus asszony haragját az váltotta ki, hogy az önkormányzat részt vesz Fiumében a magyar napok szervezésében. Fiume, horvát nevén Rijeka városával még az MSZP-s önkormányzati vezetés kötötte meg a testvérvárosi kapcsolatot, és korábban azzal bírálták a fideszes kerületi vezetést, hogy elhanyagolják az általuk kezdeményezett barátságot. Most persze már az a baj, hogy odautaznak – illetve nem lenne baj, hogy odautaznak, ha ott is maradnának örökre: (tovább…)

Kilenc éve csillant fel a remény a csepeli Kis-Duna part megmentésére

2018. május 31. csütörtök

Csepel.info

Itt nézhetik meg a galériát a kilenc évvel ezelőtti fórumról

Hajléktalan-telepek, szeméthegyek, sár és egy luxuslakóparknak privatizált partszakasz, sunyi MSZP-s városvezetői támogatással. Ez volt a helyzet a csepeli Kis-Dunánál, amikor a civileknek elegük lett a cinizmusból és a hazugságokból.

Megszervezték magukat, és kiálltak a part megőrzése és rendbetétele mellett, a privatizáció ellen. 2009. május 29-én tartották meg azt a fórumot, amit már az akkori MSZP-s vezetés is kénytelen volt komolyan venni (európai parlamenti kampány volt). De a civilek drágán megfizettek ezért: az MSZP és a privatizátorok többször próbálták őket provokálni, beperelni, feljelenteni, megalázni. A luxuslakóparkot tervező cég még hajléktalanokat is rendszeresen hívott oda azért, hogy bosszantsa a környéken élőket. Most ezt a fórumot idézzük fel egykori galériánkkal. (tovább…)

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

2018. április 1. vasárnap

Csepel.info

Névtelen

Nőnapi üdvözlet

2018. március 8. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

A nemzetközi nőnap alkalmából szeretettel köszöntjük a lányokat, asszonyokat, édesanyákat, nagymamákat!

Utolsó pillanatok Csepel-Soroksáron: ma véget ér az ajánlások leadása

2018. március 5. hétfő

Csepel.info

Hétfőn 16 óráig lehet leadni azokat az ajánló aláírásokat, amelyek a választásokon való induláshoz szükségesek. Kilencen már indulhatnak, de izgalmas lesz a befutó. A választási bizottság határozatai alapján péntekig az LMP és a Momentum sem tudott bemutatni elegendő ajánlást. A Momentum 307 ajánlással különösen rosszul állt, bár a jelöltjük később a Facebookon azt írta, hogy biztosan el tud indulni.

Az eddig nyilvántartásba vett jelöltek időrendi sorrendben a következők: (tovább…)

Szép hétvégét és jó pihenést kívánunk

2018. február 24. szombat

Csepel.info, Mr.Gabee, Időkép

16901663_1829812917285936_67667239_n

A fenti olvasói fotóval kíván a csepel.info szerkesztősége nagyon kellemes hétvégét és jó pihenést az oldal minden látogatójának.

Soros blogjának hazugságon lebukott újságírója kapta Soros újságírói díját

2018. január 12. péntek

origo.hu

Már a kiindulási pont is olyan, mint egy paródia: Soros blogjának egyik szerzője kapta a Soros által finanszírozott Transparency International díját. Az pedig leírhatatlanul vicces, hogy egy olyan cikkért, amiről a bíróság megállapította: a szerző hazudott. Helyreigazításra is kötelezte Soros blogját, a 444-et. Azaz, nem elég, hogy saját magukat tüntetik ki (Soros szervezete Soros blogíróját), de ráadásul egy olyan cikkért, ami egy hazugság, egy csalás, egy nevetséges – kedvenc balliberális szó – fake news.

Az “oknyomozó”, “minőségi” “újságírás” Gőbölyös Soma nevű díját tehát egy hazudozó kapta meg. Leírjuk a nevét is a hazugságon lebukott “újságírónak”, Ács Dánielnek hívják. Az alkotás címe is rendkívül intelligens: Mint a Buddhához, úgy járulunk elé. A fantasztikus tényfeltáró munka a ferencvárosi önkormányzatot szidja, de a bíróság ítélete szerint, csupa hazugságokkal. A Pesti Srácok egyébként egy nagyszerű képet is közölt az immár díjnyertes alkotóról (mit alkotóról, valóságos művészről), éppen füvet tart a kezében, és rendkívül értelmesen kitátja a száját. (tovább…)

Különös szilveszter: meztelenül futkároztak Csepelen?

2018. január 2. kedd

Csepel.info

A kép illusztráció

Többen is meztelen futásra adták a fejüket szilveszterkor, éjfél után Csepelen – állítja lapunk egyik forrása.

“Éjfél után jó pár perccel, aki a Csepel Piac irányába nézett, kb. 5 anyaszűz meztelen bulizóra lehetett figyelmes! Futottak a piac környékén, majd pl. a Deák tér templom felőli piac kapunál körben megálltak és pár perc helyben mozgás után folytatták futó útjukat.”

(tovább…)

Boldog új évet kívánunk!

2018. január 1. hétfő

Csepel.info

nevtelen12

10.000 olvasoja van facebook oldalunknak

2017. október 30. hétfő

Mr. Gabee

Október 30-án érte el a tízezredik olvasót oldalunk facebook oldala. Ez a szám nem jöhetett volna létre Önök, olvasók nélkül.

Nagyon köszönünk minden véleményt, kommentet, megkeresést. Továbbra is várjuk minden hírt információt, eseményt, észrevételt, problémát melyeket egyaránt a facebook odalunkon keresztül, illetve a csepel.info@gmail.com email címen fogadunk a nap 24 órájában. Ha tudunk, természetesen segítünk amiben tudunk. Hajrá Csepel, hajrá csepel.info

A Csepel.info a kerület LEGolvasottabb oldala!
Köszönjük mindenkinek!