‘Csepel.info’ kategória archívum

Bővült a klub: a DK csepeli elnökét is elítélték

2019. június 6. csütörtök

Csepel.info

Horváth Gyula a szintén elítélt Szenteczky Jánossal (fotó: Facebook)

Folytatólagosan elkövetett becsületsértés miatt elítélték Horváth Gyulát, a csepeli Demokratikus Koalíció elnökét – értesült a Csepel.info.

A Gyurcsány-párt politikusa a bíróság szerint a csepeli rendelőintézet vezetőjét gyalázta több alkalommal – információink szerint például munkásőrnek nevezve őt. (Ehhez képest úgy tudjuk, hogy a rendszerváltás előtt éppen Horváth Gyula politizált MSZMP-KISZ vonalon.) A bírósági ítélet első fokú, és megrovásban részesítették a politikust. A rendelőintézet vezetője súlyosbításért fellebbezett. (tovább…)

Csepeli vadon – bagolyfiókák cseperednek a Puli sétány elején

2019. június 6. csütörtök

Facebook/ Mann Gábor, Csepel.info

Öt bagolyfióka cseperedik az egyik kerületi lakótelepen – írja Facebook bejegyzésében Mann Gábor helyi lakos. A bejegyzés eddig 420 reakciót váltott ki a közösségi oldalon. A kommentelők jelentős többsége örömmel és szeretettel fogadja az állatok jelenlétét a zöldellő Csepelen.

Mann Gábor fotóját bejegyzésünkben tesszük közzé.

csepel.info

Ilyen volt, ilyen lett: megszépülő Csepel

2019. május 22. szerda

Csepel.info

Lakossági munkával szépült meg a bejegyzésben látható terület Csepelen. A fotót Roland nevű olvasónktól kaptuk. Ezúton is köszönjük a közreműködők munkáját. 

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk.

csepel.info

Épül a Vadgalamb utca – Bercsik Károly önkormányzati képviselő fotói

2019. május 21. kedd

Bercsik Károly, Csepel.info

Útépítési munkálatok zajlanak a Vadgalamb utcában. Bejegyzésünkben Bercsik Károly önkormányzati képviselő helyszíni fotóit osztjuk meg. Idén összesen hét kilométeren épül út, és csapadékvíz-elvezetés a kerületben.

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk. (tovább…)

Épül a Királyerdő út – már aszfaltoznak

2019. május 17. péntek

Csepel.info

Április végén megkezdődtek az aszfaltozási munkálatok az épülő Királyerdő út déli (a Hollandi úthoz közel eső) szakaszán. Bejegyzésünkben olvasónk helyszínen készült fotóját osztjuk meg. 

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk.

csepel.info

Képek: csepeli gyerekekkel voltak tele a parkok, játszóterek

2019. április 26. péntek

Csepel.info

Pénteken valóságos gyerekparadicsommá vált a kalózhajós játszótér, a Rákóczi Kert, az Iskola téri KRESZ park és a többi felújított csepeli játszótér. Úgy tűnik, hogy az itt élő családok már nem más kerületekbe, hanem a csepeli, különleges élményeket kínáló nagy játszóterekre, felújított parkokba viszik a gyerekeiket akkor is, ha nem csak egy óra jut a játékra.

Ezzel megbukott az ellenzék utolsó érve is a fejlesztések ellen. Az egyik visszatérő bírálat ugyanis az volt, hogy kevés a gyerek, és így nincs játszóterekre igény, mert nincs “alanya” az önkormányzat fejlesztéseinek. A csepeli DK a felújított KRESZ parkot azzal is bírálta, hogy felesleges a KRESZ oktatása, mert a gyerekek úgyis mindent megtanulnak a szüleiktől. (tovább…)

Képek: Bangóné nyuszilánynak “öltözve” küzdött a politikai pedofília ellen

2019. április 23. kedd

Hírklikk, Csepel.info

Fotó: Facebook

Az elmúlt hetekben, hónapokban több politikus is olyan képeket tett közzé, amelyeken óvodásokkal, iskolásokkal együtt szerepel, és ami önmagában is felháborító és gyomorforgató – állítja Bangóné Borbély Ildikó, aki a húsvét kedvéért most nyuszilányként küzdött a politikai pedofília ellen.

Az MSZP-s politikus asszony kérlelhetetlen ellensége annak, hogy más politikusok akár tisztségükből adódóan, pártlogó nélkül gyerekek jelenlétében mutatkozzanak bárhol, és erről fényképek készüljenek. Ezért most Takács Mónikával, az MSZP csepeli polgármester-jelöltjével osztogatott piros csokitojásokat a gyerekeknek – természetesen piros, MSZP-s dzsekis pártaktivistákkal körülvéve.

(tovább…)

Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

2019. április 20. szombat

Csepel.info

Azzal kampányol a DK, hogy Csepelre telepítik a Hős utcai gettólakókat

2019. április 12. péntek

Egyszer ezt ők valóban megtették

Csepel.info

Hős utcai drograzzia – fotó: Zsaru magazin

A Csepel.info úgy tudja, hogy a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai azt terjesztik Hároson, hogy ide telepítik a szanálásra kerülő Hős utcából a lakókat, főként a drogosokat.

A történet csattanója, hogy 2010 előtt valóban voltak betelepítések, méghozzá a IX. kerület gettósodott bérházaiból. Ráadásul éppen a jelenlegi szocialisták és DK-sok álltak mögötte. Akkor, a milliárdos ingatlanüzlet miatt pörgetett áttelepítések idején a most cigányozó szimpatizánsok kikérték maguknak, hogy bárki “rasszista indítékból” vádaskodjon. (tovább…)

Csepel.info: már 12 ezer követőnk van

2019. április 10. szerda

Csepel.info

Az elmúlt napokban a Csepel.info Facebook oldal követőinek száma meghaladta a 12 ezer főt – derül ki a statisztikából.

Facebookos társoldalainkkal együtt már több mint 16 ezer követőnk van. A Csepel.info így nem csak a leginkább elismert, de egyben a legnépszerűbb híroldal a kerületünkben. Érdekesség, hogy sokan még úgy is követik Facebook-oldalunkat, hogy nem kedvelik, vagyis az oldalunkat kedvelők száma egy kicsit kevesebb 🙂