‘Csepel.info’ kategória archívum

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

2018. április 1. vasárnap

Csepel.info

Névtelen

Nőnapi üdvözlet

2018. március 8. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

A nemzetközi nőnap alkalmából szeretettel köszöntjük a lányokat, asszonyokat, édesanyákat, nagymamákat!

Utolsó pillanatok Csepel-Soroksáron: ma véget ér az ajánlások leadása

2018. március 5. hétfő

Csepel.info

Hétfőn 16 óráig lehet leadni azokat az ajánló aláírásokat, amelyek a választásokon való induláshoz szükségesek. Kilencen már indulhatnak, de izgalmas lesz a befutó. A választási bizottság határozatai alapján péntekig az LMP és a Momentum sem tudott bemutatni elegendő ajánlást. A Momentum 307 ajánlással különösen rosszul állt, bár a jelöltjük később a Facebookon azt írta, hogy biztosan el tud indulni.

Az eddig nyilvántartásba vett jelöltek időrendi sorrendben a következők: (tovább…)

Szép hétvégét és jó pihenést kívánunk

2018. február 24. szombat

Csepel.info, Mr.Gabee, Időkép

16901663_1829812917285936_67667239_n

A fenti olvasói fotóval kíván a csepel.info szerkesztősége nagyon kellemes hétvégét és jó pihenést az oldal minden látogatójának.

Soros blogjának hazugságon lebukott újságírója kapta Soros újságírói díját

2018. január 12. péntek

origo.hu

Már a kiindulási pont is olyan, mint egy paródia: Soros blogjának egyik szerzője kapta a Soros által finanszírozott Transparency International díját. Az pedig leírhatatlanul vicces, hogy egy olyan cikkért, amiről a bíróság megállapította: a szerző hazudott. Helyreigazításra is kötelezte Soros blogját, a 444-et. Azaz, nem elég, hogy saját magukat tüntetik ki (Soros szervezete Soros blogíróját), de ráadásul egy olyan cikkért, ami egy hazugság, egy csalás, egy nevetséges – kedvenc balliberális szó – fake news.

Az “oknyomozó”, “minőségi” “újságírás” Gőbölyös Soma nevű díját tehát egy hazudozó kapta meg. Leírjuk a nevét is a hazugságon lebukott “újságírónak”, Ács Dánielnek hívják. Az alkotás címe is rendkívül intelligens: Mint a Buddhához, úgy járulunk elé. A fantasztikus tényfeltáró munka a ferencvárosi önkormányzatot szidja, de a bíróság ítélete szerint, csupa hazugságokkal. A Pesti Srácok egyébként egy nagyszerű képet is közölt az immár díjnyertes alkotóról (mit alkotóról, valóságos művészről), éppen füvet tart a kezében, és rendkívül értelmesen kitátja a száját. (tovább…)

Különös szilveszter: meztelenül futkároztak Csepelen?

2018. január 2. kedd

Csepel.info

A kép illusztráció

Többen is meztelen futásra adták a fejüket szilveszterkor, éjfél után Csepelen – állítja lapunk egyik forrása.

“Éjfél után jó pár perccel, aki a Csepel Piac irányába nézett, kb. 5 anyaszűz meztelen bulizóra lehetett figyelmes! Futottak a piac környékén, majd pl. a Deák tér templom felőli piac kapunál körben megálltak és pár perc helyben mozgás után folytatták futó útjukat.”

(tovább…)

Boldog új évet kívánunk!

2018. január 1. hétfő

Csepel.info

nevtelen12

10.000 olvasoja van facebook oldalunknak

2017. október 30. hétfő

Mr. Gabee

Október 30-án érte el a tízezredik olvasót oldalunk facebook oldala. Ez a szám nem jöhetett volna létre Önök, olvasók nélkül.

Nagyon köszönünk minden véleményt, kommentet, megkeresést. Továbbra is várjuk minden hírt információt, eseményt, észrevételt, problémát melyeket egyaránt a facebook odalunkon keresztül, illetve a csepel.info@gmail.com email címen fogadunk a nap 24 órájában. Ha tudunk, természetesen segítünk amiben tudunk. Hajrá Csepel, hajrá csepel.info

A Csepel.info a kerület LEGolvasottabb oldala!
Köszönjük mindenkinek!

Vajon ki lesz facebook oldalunk 10.000. olvasója?

2017. október 27. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

Kevesebb mint 20 lájk hiányzik!

Nem olyan régen adtuk közre a hírt, hogy elérte a nyolcezredik olvasót oldalunk Facebook oldala. Hamarosan újabb jubileumot ünneplünk, ugyanis kevesebb, mint 70 választ el minket a 10.000 lájktól.

A 2007. október 14-én elindult Csepel.info hírblogot egy kis létszámú baráti társaság szerkeszti. Célunk az, hogy a Csepelről és a csepeliekről szóló közéleti, kulturális, közlekedési, politikai és sporthírek mindenki számára elérhetők, olvashatók legyenek. Ebből kifolyólag továbbra is várjuk minden hírt, információt, eseményt, észrevételt, problémát melyeket egyaránt a facebook odalunkon keresztül, illetve a csepel.info@gmail.com email címen fogadunk a nap 24 órájában. Ha tudunk, természetesen segítünk amiben tudunk. Hajrá Csepel, hajrá Csepel info

10 éves a Csepel.info

2017. szeptember 15. péntek

Csepel.info

2007. szeptember 14-én indult el a Csepel.info hírblog. Szerkesztőségünk azóta is lelkes önkéntesekből áll, beleértve számos olvasónkat, akiknek köszönjük a sok-sok fontos információt!

Cikkeinket az MTI, az Index, az Origo, a megboldogult Népszabadságtól a Magyar Nemzetig és a Magyar Időkig pártállástól függetlenül számtalan alkalommal átvették. Az ország nem egyszer a mi segítségünkkel értesülhetett először a csepeli hírekről.

Segítettünk életmentő műtéteknél pénzgyűjtésben, kulcscsomók, telefonok megtalálásában, de mentettünk kutyákat, macskákat – mindig azt, amit az élet hozott. Hírt adtunk bánatról, örömről, a politika bugyrairól, és reméljük, hogy még nagyon sokáig ugyanígy, ugyanezt tehetjük.

Hajrá Csepel! 🙂