‘Csepel.info’ kategória archívum

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

2017. április 16. vasárnap

Csepel.info

Névtelen

9000 olvasója van a facebook oldalunknak

2017. április 12. szerda

nevtelen

nevtelen

2017. április 12-én elérte a kilencezredik olvasót oldalunk facebook oldala. Ez a szám nem jöhetett volna létre Önök, olvasók nélkül.

Nagyon köszönünk minden véleményt, kommentet, megkeresést. Továbbra is várjuk minden hírt információt, eseményt, észrevételt, problémát melyeket egyaránt a facebook odalunkon keresztül, illetve a csepel.info@gmail.com email címen fogadunk a nap 24 órájában. Ha tudunk, természetesen segítünk amiben tudunk. Hajrá Csepel, hajrá csepel.info

A Csepel.info a kerület LEGolvasottabb oldala!
Köszönjük mindenkinek!

A Föld Napja – április 22.

2017. április 12. szerda

csepelivaroskep.hu

fold-napja

Április 22-én tartják a világ legnagyobb környezeti eseményét, a Föld Napját, amelynek alkalmával számos programmal várja az érdeklődőket a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Ház

(tovább…)

Vajon ki lesz facebook oldalunk 9000. olvasója?

2017. április 11. kedd

Mr.Gabee, Csepel.info

Nem olyan régen, 2016. november 29-én elérte a nyolcezredik olvasót oldalunk Facebook oldala. Hamarosan újabb jubileumot ünneplünk, ugyanis kevesebb, mint 50 választ el minket a 9000 lájktól.

A 2007. október 14-én elindult Csepel.info hírblogot egy kis létszámú baráti társaság szerkeszti. Célunk az, hogy a Csepelről és a csepeliekről szóló közéleti, kulturális, közlekedési, politikai és sporthírek mindenki számára elérhetők, olvashatók legyenek. Ebből kifolyólag továbbra is várjuk minden hírt, információt, eseményt, észrevételt, problémát melyeket egyaránt a facebook odalunkon keresztül, illetve a csepel.info@gmail.com email címen fogadunk a nap 24 órájában. Ha tudunk, természetesen segítünk amiben tudunk. Hajrá Csepel, hajrá Csepel info

Szép éjszakát Csepel

2017. április 10. hétfő

Csepel.info, Mr.Gabee

Olvasói fotó

Olvasói fotó

Ezzel az olvasói képpel kívánunk minden olvasónknak nagyon kellemes és nyugodt éjszakát.

A Csepel.info szerkesztősége

Ekkorát kamuzott a csepeli politikus

2017. április 10. hétfő

Csepel.info

Szenteczky_Janos01

Botkához hasonlóan szereti a luxust, és a vagyonnyilatkozata is bűzlik

Szenteczky Jánost a csepeli önkormányzat testületi ülésén kérték számon az általa elkövetett egyik köztörvényes bűncselekmény miatt. A fővárosi MSZP alelnöke, pártjának csepeli országgyűlési jelöltje erre megpróbálta a polgármestert támadni. Azt állította, hogy az őt elmarasztaló bírósági döntés nem végleges, mert felülvizsgálati kérelmet adott be. Lapunk azonban kiderítette, hogy Szenteczky átverte a hallgatóságot. Nem adott be semmilyen kérelmet. Hozzászólásából ráadásul más sem volt igaz.

Az MSZP csepeli elnöke és frakcióvezetője különböző indokokkal kerülte az önkormányzati munkát az elmúlt hónapokban, mióta kiderült, hogy a bíróság aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen is elítélte. A politikus a március végi testületi ülésre csak azért ment be, mert akkor próbálta ki az országgyűlési választásokra összeállított sajtós kampánycsapatát. A számonkérést azonban nem úszta meg. (tovább…)

Csepel.info mozi – Az esőember

2017. április 2. vasárnap

Csepel.info, Mr.Gabee

A videó megtekintéséhez klikk a képre

Az autizmus világnapja alkalmából a Csepel.info moziban a fenti képre kattintva megtekinthető az Esőember című film.

Röviden a tartalomból:

Charlie Babbit aranyifjú csalódottan veszi tudomásul, hogy édesapjától, akivel soha nem jött ki valami jól, nem örökölt mást, mint néhány rózsabokrot és egy 40 éves autót. Kiderül, hogy van egy bátyja, aki a hagyaték mintegy hárommillió dollárnyi részét kapja. Charlie egy intézetben talál rá az autista, vagyis Savant-szindrómás Raymondra, s magával viszi őt annak reményében, hogy megszerezheti a bátyja számára értéktelen vagyont mint Raymond gyámja. Raymond csak sportalsót hajlandó viselni, kívülről tudja Shakespeare összes művét, fél a repüléstől, 23.00-kor mindig le kell feküdnie és zseniális fejszámoló. Közös útjuk során Charlie sok újat tanul, de gyakran összetűzésbe keveredik Raymonddal. Nehéz neki legyőznie a türelmetlenségét, amit a mániákus bátyja okoz az út során, ám a történet végére Charlie őszintén megszereti Raymondot, s lassanként megtanul együtt élni bátyja fogyatékosságával és különc szokásaival, s már nem is érdekli a három millió dolláros örökség megszerzése.

A Csepel.info ismét segített

2017. március 28. kedd

Csepel.info, Mr.Gabee,

Ildikó nevű olvasónk facebook oldalunkon keresztül kereste fel szerkesztőségünket hétfőn kora délután, melyben leírta, hogy a Borárosról 12:28-kor induló H7-es (csepeli) héven felejtették a képen látható szatyrot!

Kedden délután jelentkezett egy másik olvasónk, melyben leírta, hogy fia fenn hagyta a járművön a frissen vásárolt farmerét. Szerkesztőségünk összehozta a megtalálót a szatyor tulajdonosával, és kedden délután már megtörtént az átadás.

Látott, vagy valami érdekeset, meghökkentőt? Balesetet, torlódást, vagy egyéb esetet? Vagy esetleg talált valamit útja során? Ne habozzon! Küldje el nekünk, hogy mások is megnézhessék és tudomást szerezzenek róla!

A felvételeket a Csepel.info@gmail.com e-mail üzenetben, vagy facebook oldalunkon keresztül várjuk. Továbbá szeretnénk a kép mellé néhány sort is kérni arról, hogy hol és mikor készült a felvétel, valamint azt, hogy kit, vagy mit ábrázol. Személyes adatait harmadik fél számára nem adjuk ki.

Legyen a Csepel.info olvasó-riportere!

2017. március 27. hétfő

Csepel.info, Mr.Gabee

Látott valami érdekeset, meghökkentőt? Balesetet, torlódást, vagy egyéb esetet? Akkor küldje el nekünk, hogy mások is megnézhessék és tudomást szerezzenek róla!

A felvételeket a Csepel.info@gmail.com e-mail üzenetben várjuk. Fontos, hogy csak olyan fotókat tudunk közzétenni, amelyeket mostanában készültek! Továbbá szeretnénk a kép mellé néhány sort is kérni arról, hogy hol és mikor készült a felvétel, valamint azt, hogy kit, vagy mit ábrázol.

Cserélik a Katona József Általános Iskola ablakait

2017. március 17. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

17274875_478703525853314_1541056927_n

Olvasónk információi szerint ablakcsere lesz 2017. március 27. és 31. között a Katona József Általános Iskolában.

Olvasónknak köszönjük az információt.
csepel.info

Megújul a csepeli Olvasó munkás szobor

2017. március 9. csütörtök

Csepel.info

Ritka felvétel: Olvasó munkás hósapkában

Megújul a csepeli Béke tér, és vele az 1951-ben készült Olvasó munkás szobor – értesült a Csepel.info.

Bár a csepeli önkormányzatban a balliberális pártok a totális ellenállás jegyében a fejlesztéseket nem szokták támogatni, a közelmúltban megtört a jég. A városatyák a Béke tér megújításáról döntöttek, méghozzá egyhangú támogatással. Borbély Lénárd polgármester javaslatára, 25 millió forintból teszik rendbe a teret. Az ott álló Olvasó munkás szobor rekonstrukciója mellett a teljes zöldfelület felfrissül, és új köztéri bútorokat is kihelyeznek. A szobor 1951-ben készült, akkor még a kommunista párt kultúrpolitikáját hirdetve, de végül egyike lett azoknak az alkotásoknak, amelyek az utókor szemszögéből is valódi értéket képviselnek. (tovább…)

Szép hétvégét és jó pihenést kívánunk

2017. február 24. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee, Időkép

16901663_1829812917285936_67667239_n

A fenti olvasói fotóval kíván a csepel.info szerkesztősége nagyon kellemes hétvégét és jó pihenést az oldal minden látogatójának.

És most röviden az időjárásról: Szombaton sok napsütésre számíthatunk, amit csak az időnként megnövekvő gomolyfelhők, valamint a késő délután kissé megvastagodó fátyolfelhőzet zavarhat meg. Délután többfelé megélénkül, néhol megerősödik az északnyugati szél. Hajnalban északon, északnyugaton várható gyenge fagy, délután 4-9 fok várható. Frontmentes szombat. (tovább…)

Olvasói levelet kaptunk

2017. február 9. csütörtök

Csepel.info, Mr.Gabee

Level_toll[1]

Az alábbiakban kérdező nevű olvasónk leveléből idézünk.

Már két alkalommal voltam részese az alábbi esetnek 4-5 napon belül:

A Corvin csomópontban a lámpa minden irányból pirosat mutat, majd bekapcsol a “Motor KI” jelzőfény. A vonat áthalad, és hosszú percekig nem történik semmi, majd pár perc után egyre többen elkezdenek dudálni. Erre jópáran átmennek a piroson, mert a vonatot már látni sem lehet. Mire elindul mindenki, mert felbátorodunk, a lámpák automatikusan sárgára váltanak. Ekkor alakul ki a teljes káosz. Első alkalommal a délutáni hazafelé csúcsban volt szerencsém, második alkalommal pedig ma reggel történt meg.

Szép hétvégét és jó pihenést kívánunk

2017. február 4. szombat

Csepel.info, Mr.Gabee, Időkép

16466231_1450525718314376_1046890828_o

Napfelkelte Királymajorban

A fenti olvasói fotóval kíván a csepel.info szerkesztősége nagyon kellemes hétvégét és jó pihenést az oldal minden látogatójának.

És most röviden az időjárásról: Szombaton északon, északnyugaton több helyen tartósan borongós, ködös, máshol változóan felhős időre van kilátás, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Reggel keleten, északkeleten, napközben csak néhol fordulhat elő kisebb eső, zápor, hajnalban északkeleten néhol ónos eső. Délen, délkeleten élénk lehet a szél. Északon, északnyugaton 2-8, máshol 9-14 fok várható. Estig nem érkezik front.

8500 olvasója van a facebook oldalunknak

2017. január 30. hétfő

Csepel.info, Mr.Gabee

2017. január 30-án elérte a 8500. olvasót oldalunk facebook oldala. Ez a szám nem jöhetett volna létre Önök, olvasók nélkül.

Nagyon köszönünk minden véleményt, kommentet, megkeresést. Továbbra is várjuk minden hírt információt, eseményt, észrevételt, problémát melyeket egyaránt a facebook odalunkon keresztül, illetve a csepel.info@gmail.com email címen fogadunk a nap 24 órájában. Ha tudunk, természetesen segítünk amiben tudunk. Hajrá Csepel, hajrá csepel.info

A Csepel.info a kerület és a térség
LEGolvasottabb oldala!

Köszönjük mindenkinek!