‘Csepel.info’ kategória archívum

Az önkormányzat gondoskodni szeretne a Csepel SC működtetéséről és felújításáról

2018. november 29. csütörtök

Takács Krisztián: nincs szerződésünk az alapítvánnyal

Csepel.info

Egy lakóparkos-plázás beépítési terv a sok közül: ezen a terven meghagyták a stadiont, ám azt nem újítanák fel, csak feltételekkel (forrás: Archiplan.hu)

Egyetlen sportcélú fejlesztési tervvel sem kereste meg az önkormányzatot a Csepel SC tulajdonosi köre az elmúlt nyolc évben – válaszolta kérdésre Borbély Lénárd csepeli polgármester az önkormányzat csütörtöki testületi ülésén. Előtte a hűtlen kezelésért jogerősen elítélt Takács Krisztián MSZP-s politikus rontott a polgármesternek azzal a váddal, hogy nem engedi a kerület az oda tervezett sportfejlesztéseket.

Ehhez képest minden olyan terv, amivel az alapítvány tulajdonosai megkeresték az önkormányzatot, valójában a sportlétesítmény lakóparkkal vagy plázával való beépítéséről szólt. (tovább…)

Száműzné Csepel vezetőit az országból az MSZP-s politikusnő

2018. augusztus 28. kedd

Csepel.info

Civil Mónika

Elmehet Magyarországról, aki nem ért velük egyet

Csak akkor támogatná Csepel jelenlegi vezetésének külföldi utazását, ha nem jönnének vissza többet Magyarországra – írta Facebook oldalán Takács Mónika MSZP-s politikus.

A politikus asszony haragját az váltotta ki, hogy az önkormányzat részt vesz Fiumében a magyar napok szervezésében. Fiume, horvát nevén Rijeka városával még az MSZP-s önkormányzati vezetés kötötte meg a testvérvárosi kapcsolatot, és korábban azzal bírálták a fideszes kerületi vezetést, hogy elhanyagolják az általuk kezdeményezett barátságot. Most persze már az a baj, hogy odautaznak – illetve nem lenne baj, hogy odautaznak, ha ott is maradnának örökre: (tovább…)

Kilenc éve csillant fel a remény a csepeli Kis-Duna part megmentésére

2018. május 31. csütörtök

Csepel.info

Itt nézhetik meg a galériát a kilenc évvel ezelőtti fórumról

Hajléktalan-telepek, szeméthegyek, sár és egy luxuslakóparknak privatizált partszakasz, sunyi MSZP-s városvezetői támogatással. Ez volt a helyzet a csepeli Kis-Dunánál, amikor a civileknek elegük lett a cinizmusból és a hazugságokból.

Megszervezték magukat, és kiálltak a part megőrzése és rendbetétele mellett, a privatizáció ellen. 2009. május 29-én tartották meg azt a fórumot, amit már az akkori MSZP-s vezetés is kénytelen volt komolyan venni (európai parlamenti kampány volt). De a civilek drágán megfizettek ezért: az MSZP és a privatizátorok többször próbálták őket provokálni, beperelni, feljelenteni, megalázni. A luxuslakóparkot tervező cég még hajléktalanokat is rendszeresen hívott oda azért, hogy bosszantsa a környéken élőket. Most ezt a fórumot idézzük fel egykori galériánkkal. (tovább…)

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

2018. április 1. vasárnap

Csepel.info

Névtelen

Nőnapi üdvözlet

2018. március 8. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

A nemzetközi nőnap alkalmából szeretettel köszöntjük a lányokat, asszonyokat, édesanyákat, nagymamákat!

Utolsó pillanatok Csepel-Soroksáron: ma véget ér az ajánlások leadása

2018. március 5. hétfő

Csepel.info

Hétfőn 16 óráig lehet leadni azokat az ajánló aláírásokat, amelyek a választásokon való induláshoz szükségesek. Kilencen már indulhatnak, de izgalmas lesz a befutó. A választási bizottság határozatai alapján péntekig az LMP és a Momentum sem tudott bemutatni elegendő ajánlást. A Momentum 307 ajánlással különösen rosszul állt, bár a jelöltjük később a Facebookon azt írta, hogy biztosan el tud indulni.

Az eddig nyilvántartásba vett jelöltek időrendi sorrendben a következők: (tovább…)

Szép hétvégét és jó pihenést kívánunk

2018. február 24. szombat

Csepel.info, Mr.Gabee, Időkép

16901663_1829812917285936_67667239_n

A fenti olvasói fotóval kíván a csepel.info szerkesztősége nagyon kellemes hétvégét és jó pihenést az oldal minden látogatójának.

Soros blogjának hazugságon lebukott újságírója kapta Soros újságírói díját

2018. január 12. péntek

origo.hu

Már a kiindulási pont is olyan, mint egy paródia: Soros blogjának egyik szerzője kapta a Soros által finanszírozott Transparency International díját. Az pedig leírhatatlanul vicces, hogy egy olyan cikkért, amiről a bíróság megállapította: a szerző hazudott. Helyreigazításra is kötelezte Soros blogját, a 444-et. Azaz, nem elég, hogy saját magukat tüntetik ki (Soros szervezete Soros blogíróját), de ráadásul egy olyan cikkért, ami egy hazugság, egy csalás, egy nevetséges – kedvenc balliberális szó – fake news.

Az “oknyomozó”, “minőségi” “újságírás” Gőbölyös Soma nevű díját tehát egy hazudozó kapta meg. Leírjuk a nevét is a hazugságon lebukott “újságírónak”, Ács Dánielnek hívják. Az alkotás címe is rendkívül intelligens: Mint a Buddhához, úgy járulunk elé. A fantasztikus tényfeltáró munka a ferencvárosi önkormányzatot szidja, de a bíróság ítélete szerint, csupa hazugságokkal. A Pesti Srácok egyébként egy nagyszerű képet is közölt az immár díjnyertes alkotóról (mit alkotóról, valóságos művészről), éppen füvet tart a kezében, és rendkívül értelmesen kitátja a száját. (tovább…)

Különös szilveszter: meztelenül futkároztak Csepelen?

2018. január 2. kedd

Csepel.info

A kép illusztráció

Többen is meztelen futásra adták a fejüket szilveszterkor, éjfél után Csepelen – állítja lapunk egyik forrása.

“Éjfél után jó pár perccel, aki a Csepel Piac irányába nézett, kb. 5 anyaszűz meztelen bulizóra lehetett figyelmes! Futottak a piac környékén, majd pl. a Deák tér templom felőli piac kapunál körben megálltak és pár perc helyben mozgás után folytatták futó útjukat.”

(tovább…)

Boldog új évet kívánunk!

2018. január 1. hétfő

Csepel.info

nevtelen12