‘Nincs kategorizálva’ kategória archívum

Tűzoltókat hívtak az Orion utcába

2019. június 1. szombat

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee szerkesztő informátorától úgy értesült hogy tűzoltók segítségét kérték egy idős emberhez Csepelen, az Orion utcában, ugyanis életjelet nem adott magáról. 

Mire a tűzoltók kiértek, addigra nem volt rájuk szükség, ugyanis az idős ember felébredt és reagált az ajtó dörömbölésre.

Gyermekképek és iskolatörténeti tárgyak a Kölcseyben

2019. május 22. szerda

Csepeli Hírmondó/ Facebook

„Az év gyöngyszemei” címmel képzőművészeti és iskolatörténeti kiállítás nyílt a Nebulart Diákgalériában május 22-én. A szakmai anyagot a Kölcsey Ferenc Általános Iskola tanulóinak legszebb munkáiból, valamint az iskola 60 éves történetéből válogatták össze a szervező tanárok. A tárlatot Geisbühl Tünde festőművész-tanár nyitotta meg.

A gyerekek a színes képeket porpasztell krétával, akvarellel, grafittal, tussal, temperával és zsírkrétával készítették. Láthatunk többek között reneszánsz és barokk festő műhelyekben készült portrékat, Benedek Elek meséiből részletet vagy különböző játékokat lerajzolva. (tovább…)

Bangóné eddigi öt legemlékezetesebb villanása

2019. május 4. szombat

Mandiner

Nagyot ment az elmúlt egy évben az MSZP női politikusa. Best of Bangóné.

Egy időre szinte biztosan a háttérbe fog vonulni az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó az ATV-s patkányozását követően.  (tovább…)

Üzemanyagár-változás 2019.04.26-tól

2019. április 25. csütörtök

HolTankoljak, Mr.Gabee, Csepel.info

Szerencsére a további nagymértékű üzemanyagár emelés elmarad, péntektől csak a gázolaj ára emelkedik bruttó 2 forinttal literenként. 

A benzin ára a héten nem változik, az átlagára marad 400 forint literenként. A gázolaj átlagára az emelést követően 407 forint lesz.

Egressys siker a Költészet napi versenyen

2019. április 13. szombat

Egressybeni.hu

2019 április 11-én rendezték meg a Költészet napja keretében a Csepelen működő Radnóti Miklós Művelődési Házban a “Dalszöveg is vers” elnevezésű versenyt, ahol az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola 6. osztályos tanulója, Sándor Alexa Fanni (a felső tagozatos iskolások kategóriában) első helyezést ért el.

Felkészítő tanárai: Gajdos Viktória és Péter Gergelyné Kolláth Enikő

Gratulálunk!

Kidöntöttek egy táblát

2019. március 17. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

A fenti fotókat Robi olvasónk készítette, melyen jól látható, hogy feltehetőleg egy sofőr nem tudta az úton tartani az autóját és a II. Rákóczi Ferenc út és a Posztógyár utca kereszteződésében a táblát kidöntötte.

Szerkesztőségünk köszöni a fotókat Robi nevű olvasó-riporterünknek.

Három autó ütközött az Erdősor utcában

2019. január 13. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel. Info

Három autó ütközött össze vasárnap dél körül Csepelen az Erdősor és a Szabadság utcák kereszteződésében.

Köszönjük szépen az információt olvasónknak.

Az első petárda már károkat okozott – Fogjunk össze!

2018. december 31. hétfő

Balogh Gábor

Az alábbiakban egy Facebook bejegyzésből idézünk:

A Csepeli Temetőnél lévő szeretett üzletünk sajnos 29 én éjjel a felelőtlen petárdázás következtében teljesen kiégett. Segitségeteket szeretném kérni ha van valakinek elfekvőben váza álvány, polcos vagy fiókos szekrény, pult, hasonló dolgai szivesen venném ha megosztanátok velünk.

Mit nekem a kerékpároknak fenntartott útszakasz?

2018. október 5. péntek

Mr.Gabee

Folytatjuk tovább Mr.Gabee suttyó parkolós rovatát egy újabb olvasói fotóval, de most egy picit másként. Vannak olyan autósok, akik fittyet hánynak a KRESZ ideiglenes és állandó szabályaira és olyan útszakaszra hajtanak be, amelyekre nem nagyon szokás autóval bemenni.

Úgy gondoljuk, hogy a kép magáért beszél.

Ismeretlen elhunyt férfit találtak

2018. augusztus 17. péntek

Police, Mr. Gabee Csepel.info

A belvárosi rendőrök kérnek segítséget egy ismeretlen elhunyt férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen férfi rendkívüli halálesete ügyében. Az ismeretlen férfit 2018. augusztus 10-én 11 óra 57 perckor találták a Kvassay tápzsilipben uszadékmentesítési munkavégzéskor. (tovább…)