‘Nincs kategorizálva’ kategória archívum

Csepeli közalkalmazotti és köztisztiviselői állások – Folyamatosan frissítve

2020. július 9. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee összegyűjtötte a https://kozigallas.gov.hu oldalról azokat az álláslehetőségeket, melyeket csepeli intézmények hirdettek meg.

Amennyiben Önnek van tudomása olyan állásról, amely ezen a listán nem szerepel, úgy kérjük a csepel.info@gmail.com címre írja meg, és megjelenítjük. (tovább…)

Burkolatjavítás a Szent Imre téren

2020. július 6. hétfő

Mr. Gabee, Csepel.info

A BKK tájékoztatása szerint kedden 8 óráról – július 09. 8 óráig a II. Rákóczi Ferenc út befelé vezető oldalán a Szent Imre térnél útszűkületre számítsanak burkolatjavítás miatt.

A befelé közlekedő 38-as, a 38A, a 71-es, a 138-as, a 152-es, a 159-es, a 238-as és a 278-as autóbusz Szent Imre tér hévállomás megállóját áthelyezik.

Körözési adatok III. rész: csepeli gépjármű körözés

2020. július 4. szombat

POLCE, Mr.Gabee Csepel.info

Mr. Gabee összegyűjtötte a POLICE.hu oldalról azokat a gépkocsikat, melyeket köröz a XXI. kerületi Rendőrkapitányság

Aki az alábbi gépkocsiról bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányságot a 427 4600-es telefonszámon. (tovább…)

102 tisztet avattak a Budai Várban

2020. július 4. szombat

NKE, Mr.Gabee, Csepel.info

NKE fotója

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt a Budai Várban, Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Sándor belügyminiszter és a tábornoki kar jelenlétében.

A kormányfő ünnepi beszédében hangsúlyozta: Magyarországon sosem fogják magukra hagyni az egyenruhásokat. Az eseményt a Ludovika Tv élőben közvetítette.
(tovább…)

Két hétig terelve közlekedik a 36-os busz

2020. július 4. szombat

BKKINFO, Mr.Gabee, Csepel.info

 

Mr.Gabee információi szerint két teljes hétig terelni fogják a 36-os autóbuszt építkezés miatt.

Szerkesztőnk információját a BKK is megerősíti: Július 6., hétfő üzemkezdettől – július 19., vasárnap üzemzárásig a 36-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Erzsébeti temető és a Szent László utca megállót.

Az autóbuszok mindkét irányban a Szent László utcán és az Alsó határúton át terelve járnak.

 

Sávlezárás a II. Rákóczi Ferenc úton

2020. július 3. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee információi szerint szombaton 8 órától egészen vasárnap 18 óráig sávlezárásra kell számítani a II. Rákóczi Ferenc úton (Csepel felé) a Rózsa utcánál, ugyanis a burkolatot javítják.

Fokozott körültekintéssel közlekedjenek a fent említett csomópontban.

Szép hétvégét és jó pihenést kívánunk

2020. július 3. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info

13621878_1033405423423100_1792122597_o

A fenti olvasói fotóval kíván Mr.Gabee és a csepel.info szerkesztősége nagyon kellemes hétvégét és jó pihenést az oldal minden látogatójának.

Az időjárásról:
(tovább…)

Hétvégén a Kopaszi-gáton várja a kormányablakbusz az ügyfeleket

2020. július 3. péntek

BFKH, Mr.Gabee, Csepel.info

A nyár végéig minden hétvégén máshol működő kormányablakbusz most szombaton és vasárnap a Kopaszi-gáton várja az ügyfeleket. A szolgáltatással gyorsabban és kényelmesebben intézhetőek a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyek.

A járvány elleni eredményes védekezésnek köszönhetően fokozatosan helyreáll az ügyfélfogadás a kormányhivatal ügyfélszolgálatain. Az ügyintézések további egyszerűsítése és gyorsítása érdekében június közepén szolgálatba állt Budapesten is a kormányablakbusz, melynek köszönhetően szombati és vasárnapi napokon is lehetőség van a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre. (tovább…)

A FŐTÁV munkálatokat végez Csepelen

2020. július 3. péntek

Csepel.info, Mr.Gabee

Az alábbiakban a Főtáv Társaságcsoport területén a következő hétben tervezett karbantartási munkálatok helyéről és idejéről kaphatnak információt. Az adatok tájékoztató jellegűek.

A szolgáltatás előre látható szüneteltetésének időpontjáról és időtartamáról társaságunk a továbbiakban is az üzletszabályzatban meghatározott módon értesíti érintett ügyfeleit:

Cím Terv. kezdet Terv. befejezés Kapcsolattartó Útfelbontással jár
Budapest, Béke tér 9a, 1214 Magyarország július 8.
09:00
július 8.
14:00
Orosházi István
Tel.:20/391-0187
Nem

Üzemanyagár-változás 2020.07.03-tól

2020. július 2. csütörtök

HolTankoljak, Mr.Gabee, Csepel.info

Péntektől várhatóan bruttó 2 forinttal csökken a 95-ös benzin literenkénti átlagára. A gázolaj átlagára a hét második felében változatlan marad. Így július elején az alábbi átlagárakkal találkozhatunk a hazai kutakon: 

  • 95-ös benzin: 366 Ft/liter
  • Gázolaj: 381 Ft/liter