‘Nincs kategorizálva’ kategória archívum

Online is rendelhetők az ALDI termékei Budapesten

2020. november 27. péntek

ALDI, Mr.Gabee, Csepel.info

Biatorbágy, 2020. november 27. – Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. együttműködést írt alá az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó magyar startuppal, a ROKSH-sal. A megállapodás értelmében a jövőben az ALDI kínálatából közel 3000 termék lesz online rendelhető a roksh.com weboldalon. A szolgáltatás Budapest területén vehető igénybe.

A jövőben még kényelmesebb és egyszerűbb módon lehet hozzájutni az ALDI által forgalmazott árucikkekhez. Az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó roksh.com weboldalán – a Magyarországon működő diszkont áruházak közül elsőként – immár az ALDI termékeit is meg lehet rendelni házhozszállítással. (tovább…)

Online közmeghallgatás

2020. november 23. hétfő

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat minden évben közmeghallgatást tart, ahol tájékoztatni tudják Önöket a legfontosabb közös ügyekről, illetve mindenki felteheti a közérdekű kérdéseit.

Az idei évben sajnos a koronavírus világjárvány miatt a megszokott formában ezt nem tudják megtartani, ezért arra kérjük Önöket, hogy mindenki a közérdekű kérdését írásban tegye föl és december 1-jéig a kozmeghallgatas@csepel.hu e-mail címre legyenek kedvesek elküldeni – írja a Csepel.hu

(tovább…)

Tegyünk együtt Csepelért!

2020. november 16. hétfő

Csepel.hu

A kerületi önkormányzat egyik legfőbb célja egy tisztább, zöldebb, rendezettebb Csepel megteremtése, ezért is támogatjuk a csepeli Fitt Jövő Alapítvány kezdeményezését, amely egy menő nyereményjátékot hirdetve csatlakozott a minden év novemberében megtartott Európai Hulladékcsökkentési Hét kampányához – írja Borbély Lénárd a közösségi oldalán.

A polgármester szerint fontos felhívni a figyelmet a tudatos hulladékgazdálkodásra, a hulladék keletkezésének megelőzésére, a keletkezett mennyiség csökkentésére, a termékek újrahasználatára, valamint az anyagok újrahasznosításának fontosságára.

(tovább…)

A természet ízei marcipánban – egy családi manufaktúra a Damjanich utcában

2020. november 16. hétfő

Csepeli Hírmondó

Sokak szerint az ország legfinomabb, főzött, minőségi marcipánját a Csepelen található Bakos Marcipán Kft. készíti családi vállalkozásban, amely 1979-től működik a Damjanich János utca 24. szám alatt.

„A természet ízei marcipánba zárva” – hangzik a manufaktúra mottója, amely szerint a termékeik ízértékére, belső tartalmára helyezik a hangsúlyt, nem mellesleg pedig változatos csomagolásban, díszítésekkel, különleges figurákban jelennek meg.

(tovább…)

Határozatlan időre bezárja kapuit a Kultik Csepel

2020. november 9. hétfő

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban a Kultik Csepel facebook bejegyzését idézzük:

Kedves Nézőink!

Az ismételten kialakult válsághelyzetre való tekintettel a KULTIK mozi a mai naptól határozatlan ideig zárva lesz. A filmekre vásárolt online jegyek árát automatikusan visszautaljuk, a foglalásokat töröljük. A jegypénztárban vásárolt jegyeket a mozi újranyitása után tudjuk visszaváltani. Az ajándékjegyek, és törzskártya érvényességét meghosszabbítjuk.

Üdvözlettel,
KULTIK Mozihálózat

Előkerült egy korábban eltűnt gyerek

2020. október 27. kedd

Police, Mr.Gabee, Csepel.info

Update: A korábbian eltűnt 13 éves gyerek szerencsére előrekerült…

Baleset történt a Katona József utcában

2020. október 27. kedd

Mr. Gabee, Csepel.info

Forrás: Csepeli vagyok

A kedd reggel egy balesettel indult.

A fenti képen jól látható, hogy sajnos ismét figyelmen kívül hagytak egy elsőbbségadás táblát a Katona József utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében. Személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

Baleset történt a Weiss Manfréd úton

2020. október 25. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

Zoli nevű olvasónk arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy ráfutásos baleset történt vasárnap kora délután a Weiss Manfréd út város felé tartó oldalán.

Köszönjük szépen az információt olvasónknak.

„Mintha nem is Magyarországon lennénk” – bejártuk a 3-as metró felújított szakaszát

2020. október 24. szombat

INDEX, Mr.Gabee, Csepel.info

Csütörtök délután adták át a 3-as metró felújított déli szakaszát.

Az utazóközönséget és egy szakembert is megkérdezett az INDEX arról, mit gondolnak a Határ úttól a Népligetig megújult állomásokról.

Baleset történt a II. Rákóczi Ferenc úton

2020. október 18. vasárnap

Mr.Gabee, Csepel.info

K. Attila

K. Attila

Foto:Mr.Gabee

K. Attila információi szerint két személyautó ütközött össze Csepelen a II. Rákóczi Ferenc út Lámpás és az Almafa utca közötti szakaszán.

Több helyszínről érkező információk arról szóltak, hogy több embert elgázoltak, de az egészből annyi igaz, hogy a Suzuki 5 utasából 2 ember feküdt a II. Rákóczi Ferenc úton. Nem megerősített információk szerint a 2 emberen kívül 3 személy a Suzukiból, egy személy a másik autóból sérült meg.

Update: a suzuki vissza akart fordulni, ekkor rohant a Hyundai az oldalába. (tovább…)