‘Nincs kategorizálva’ kategória archívum

Egressys siker a Költészet napi versenyen

2019. április 13. szombat

Egressybeni.hu

2019 április 11-én rendezték meg a Költészet napja keretében a Csepelen működő Radnóti Miklós Művelődési Házban a “Dalszöveg is vers” elnevezésű versenyt, ahol az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola 6. osztályos tanulója, Sándor Alexa Fanni (a felső tagozatos iskolások kategóriában) első helyezést ért el.

Felkészítő tanárai: Gajdos Viktória és Péter Gergelyné Kolláth Enikő

Gratulálunk!

Kidöntöttek egy táblát

2019. március 17. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

A fenti fotókat Robi olvasónk készítette, melyen jól látható, hogy feltehetőleg egy sofőr nem tudta az úton tartani az autóját és a II. Rákóczi Ferenc út és a Posztógyár utca kereszteződésében a táblát kidöntötte.

Szerkesztőségünk köszöni a fotókat Robi nevű olvasó-riporterünknek.

Három autó ütközött az Erdősor utcában

2019. január 13. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel. Info

Három autó ütközött össze vasárnap dél körül Csepelen az Erdősor és a Szabadság utcák kereszteződésében.

Köszönjük szépen az információt olvasónknak.

Az első petárda már károkat okozott – Fogjunk össze!

2018. december 31. hétfő

Balogh Gábor

Az alábbiakban egy Facebook bejegyzésből idézünk:

A Csepeli Temetőnél lévő szeretett üzletünk sajnos 29 én éjjel a felelőtlen petárdázás következtében teljesen kiégett. Segitségeteket szeretném kérni ha van valakinek elfekvőben váza álvány, polcos vagy fiókos szekrény, pult, hasonló dolgai szivesen venném ha megosztanátok velünk.

Mit nekem a kerékpároknak fenntartott útszakasz?

2018. október 5. péntek

Mr.Gabee

Folytatjuk tovább Mr.Gabee suttyó parkolós rovatát egy újabb olvasói fotóval, de most egy picit másként. Vannak olyan autósok, akik fittyet hánynak a KRESZ ideiglenes és állandó szabályaira és olyan útszakaszra hajtanak be, amelyekre nem nagyon szokás autóval bemenni.

Úgy gondoljuk, hogy a kép magáért beszél.

Ismeretlen elhunyt férfit találtak

2018. augusztus 17. péntek

Police, Mr. Gabee Csepel.info

A belvárosi rendőrök kérnek segítséget egy ismeretlen elhunyt férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen férfi rendkívüli halálesete ügyében. Az ismeretlen férfit 2018. augusztus 10-én 11 óra 57 perckor találták a Kvassay tápzsilipben uszadékmentesítési munkavégzéskor. (tovább…)

Balczó András 80 éves

2018. augusztus 16. csütörtök

Csepel.info, Mr.Gabee

Ma ünnepli 80. születésnapját A Csepel Öttusa és az egyetemes magyar sporttörténelem kiemelkedő alakja Balczó András.

A Nemzet Sportolója 2016-tól az öttusa Hírességek Csarnokának is tagja.

Balczó Kondoroson látta meg a napvilágot, majd Nyíregyházán kezdett el sportolni 1954-ben, 1955-ben egy országos versenyen Benedek Ferenc fedezte fel az akkor 17 éves, vékony fiút, majd szülei beleegyezése és András érettségije után Budapestre vitte, ahol a Csepel SC sportolója lett.

Onnantól pedig felfelé ívelt világraszóló karrierje. Pályafutása során háromszor lett olimpiai bajnok, 10-szer pedig világbajnok. A Csepel SC kötelékében 12-szer lett magyar bajnok, egyszer pedig (1963-ban) egyéni párbajtőrben is megnyerte az országos bajnokságot. Háromszor választották meg az Év férfi sportolójának.

Tizenkét gyermek édesapja, Budapest és Csepel Díszpolgára, aki -ha teheti- mindig szakít időt klubunk meghívásaira.
Isten éltesse sokáig!
Csepel Öttusa Média

Bravúros gyorsasággal elfogtak két trükkös tolvajt

2018. augusztus 7. kedd

csepel.hu

A csepeli rendőrök a bűncselekmény elkövetése után néhány nappal, augusztus 3-án elfogták a 44 éves R. Zsoltot és az 55 esztendős D. Líviát, akiket azzal gyanúsítanak, hogy július 27-én délelőtt trükkös módszerrel meglopták a Csepelen élő 83 éves F. Jánosnét. A lopással okozott kár 205 ezer forint. A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság napokon belül dönt letartóztatásukról.  (tovább…)

Mammográfia: mi a különbség a szűrés és a vizsgálat között?

2018. július 27. péntek

csepel.hu

 

Panaszos levél érkezett a polgármesteri hivatalba, melyben azt nehezményezi a levélíró, hogy egy idősebb hölgyet, korára való hivatkozással utasítottak vissza, mikor mammográfiai szűrővizsgálatra szeretett volna menni a szakrendelőbe. Utánajártunk, mit kell tudni az emlővizsgálatokról. (tovább…)

Áramkimaradások 2018. augusztus 10-én

2018. július 16. hétfő

csepel.hu

Tisztelt csepeli lakosok!

2018. augusztus 10-én 8:00 és 14:00 között az Elmű Hálózati Kft. felújítási munkálatokat végez hálózatain, így az alábbi helyszíneken áramkimaradás lesz: (tovább…)