‘Nincs kategorizálva’ kategória archívum

Elütöttek egy gyalogost az Erdősor utcában

2020. január 21. kedd

Mr. Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint kedden kora este elütöttek egy gyalogost az Erdősor utca és a Festő utca sarkán található zebrán.

Elmondása szerint az idős hölgy a fején sérült meg. A baleset okozója a helyszínen segít.

Suttyó bagózás: két kuka között a csikkek a Szent Imre téren

2019. november 27. szerda

Csepel.info

Többek között a Szent Imre teret jelző, virágokkal körbeültetett táblához dobálják a cigarettacsikkeket, miközben két csikkgyűjtő is van tőle három méterre – írta fotókkal illusztrálva a látottakat egyik felháborodott olvasónk.

Az ehhez hasonló, primitív szemetelést és az ennél is jelentősebb károkat okozó vandalizmust sajnos nem lehet jó szóval, szabályokkal visszaszorítani. (tovább…)

Motoros és autó ütközött a Völgy utcában

2019. november 15. péntek

Mr. Gabee, Csepel.info

Teljes útzár

Mr. Gabee információi szerint motoros és autó ütközött össze a Völgy utca és a Martinász utca kereszteződésében  pénteken délután. 

A balesetben a motoros megsérült. A mentők a helyszínen stabilizálják az állapotát. A baleset az elsőbbség elmulasztásábol adódott (autó nem adott elsőbbséget a motorosnak)

A katasztrófavédelem így számol be az eseményről: (tovább…)

Orbán: az elmúlt kilenc évhez hasonlóan bátor politikát fogunk folytatni

2019. október 17. csütörtök

888

Az önkormányzati választásokat a Fidesz megnyerte, de érzékeny veszteségeket szenvedett több városban – mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

A Fidesz megnyerte az önkormányzati választásokat, de érzékeny veszteségeket szenvedett, elsősorban Budapesten, de más nagyvárosokban is, amelyek a szívünkhöz közel állnak – így értékelte a választási eredményt Orbán Viktor a Hír TV-nek adott interjújában.

(tovább…)

A Segítség köve Alapítvány az Anya-és Családotthonban

2019. augusztus 25. vasárnap

Mr. Gabee, Csepel.info

A Segítség Köve Alapítvány munkatársai augusztus 24-én a csepeli Anya-és Családotthon iskolás tanulóinak osztottak tanszercsomagokat, hogy ezzel is segítsék a gyermekek iskolakezdését.

Az anyukák pedig szép gyermekruhák között válogathattak.

Üzemanyagár-változás 2019.08.23-tól

2019. augusztus 22. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info,

Eltérően változnak péntektől az üzemanyagárak: a benzin literenkénti ára bruttó 2 forinttal csökken, a gázolaj ára viszont bruttó 3 forinttal emelkedik literenként. Így az átlagárak az alábbiak szerint alakulnak:

  • 95-ös benzin: 374 Ft/liter
  • Gázolaj: 393 Ft/liter

Kollázsok az Erdei galériában

2019. augusztus 13. kedd

Csepel.hu

Szkakandi Mudi Márta kollázsaiból nyílt kiállítás az Erdei Éva Galériában augusztus 11-én. A vendégeket Erdei Kvasznay Éva művészetszervező képzőművész köszöntötte, a tárlatot Kopócsy Judit festőművész nyitotta meg.

A kiállító művész korábban zenetanár volt, s mint alapító tag, a Kvasznay Gulyás Margit Kollázs Műhelyben ismerkedett meg a kollázs készítés technikájával. A képzőművészetben néhai férje, Szkakandi János révén szerzett jártasságot, aki Magyarországon alkotó ukrán festőművész volt.

(tovább…)

Hogy milyen filmet forgatnak a Kossuth Lajos utcában? Utánajártunk!

2019. július 18. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Délelőtt már hírt adtunk arról, hogy filmforgatás miatt lezárták a Kossuth Lajos utca egy szakaszát, de akkor még nem tudtuk, hogy vajon mit is forgatnak.

Nos szerkesztőségünk utánajárt: (tovább…)

Kiégett egy autó a Corvin csomópontban

2019. július 17. szerda

FKI, Mr. Gabee, Csepel.info

Fotó: Balesetinfo Facebook csoport

Mr. Gabee információi szerint kiégett egy gépjármű motortere szerdán reggel a Corvin csomópont Csepel felé vezető oldalán. Szerkesztőnk információit a katasztrófavédelem is megerősíti:

Kigyulladt egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Weiss Manfréd úton, a Corvin úti csomópont közelében. A jármű motor- és utastere égett. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység eloltotta a lángokat.

Időközben a Balesetinfo Facebook csoporttól is kaptunk képet az esetről.

Tűzoltókat hívtak az Orion utcába

2019. június 1. szombat

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee szerkesztő informátorától úgy értesült hogy tűzoltók segítségét kérték egy idős emberhez Csepelen, az Orion utcában, ugyanis életjelet nem adott magáról. 

Mire a tűzoltók kiértek, addigra nem volt rájuk szükség, ugyanis az idős ember felébredt és reagált az ajtó dörömbölésre.