‘Nincs kategorizálva’ kategória archívum

Egy kisfiú várja haza elveszett maciját

2021. február 4. csütörtök

Mr. Gabee, Csepel.infoAz alábbiakban olvasónk levelét közöljük:

Kedves Csepel Info!

Elkeseredt keresésbe kezdtünk a kisfiam macija után, aki nagyon fontos az ő számára. A mai nap vesztettük el séta közben. Van esetleg lehetőség, egy ilyen keresést megosztani az oldalon.
Köszönöm szépen a lehetőséget!
(tovább…)

Orbán Viktor: Jövő héten indul a regisztráció alapú oltás

2021. január 29. péntek

mandiner.hu

Miért nem érdemes megszegni a szabályokat? Melyik vakcinával tervezi beoltatni magát a miniszterelnök? A kormányfő péntek reggel a Kossuth Rádió vendége volt. Összefoglalónk.

(tovább…)

Oltásmutyi Gyöngyösön: volt szoci képviselő tanácsára oltatta be magát Hiesz György

2021. január 27. szerda

Mandiner, Kacsoh Dániel és Kereki Gergő írása

Volt szocialista képviselő háziorvosa tanácsára oltatta meg magát Gyöngyös baloldali polgármestere. Információink szerint Hiesz György feleségét is beoltották.

De megkapta a vakcinát a háziorvos felesége is, aki egy gyöngyösi önkormányzati cég ügyvezetője. Célpontban a baloldali oltásmutyi. (tovább…)

Két személygépkocsi ütközött össze a Szentmiklósi úton

2021. január 7. csütörtök

Mr.Gabee, Csepel.info

Két személygépkocsi ütközött össze a Szentmiklósi úton a Tihanyi utcánál. Személyi sérülés nem történt.

A Szentmiklósi úton a Cincér utca felől érkező Opel be szeretett volna fordulni a Tihanyi utcába, de szemből érkezett az Opel Zafira személygépkocsi.

 

Két autó ütközött össze a Vágóhíd utcában

2021. január 5. kedd

Két személyautó ütközött össze kedden délelőtt a Vágóhíd utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében.

A Volkswagen Polo a Vágóhíd utcán (Táncsics Mihály utca felől) érkezve nem adott elsőbbséget a Bajcsy-Zsilinszky utcán érkező Nissan személyautónak. Az ütközést követően a Nissan a sarkon lévő ház falának és egy gázvezetéknek csapódott.

(tovább…)

Csepeli nagyobb üzletek nyitvatartása 2020 utolsó napjaira

2020. december 30. szerda

Mr.Gabee, Csepel.info

Több megkeresés érkezett szerkesztőségünkbe, melyek a kerületi nagyobb üzletek nyitvatartását kérdezték 2020 utolsó napjaira.

Mr.Gabee szerkesztő az alábbi listában összegyűjtötte ezeket az információkat.

(tovább…)

Ég egy Hollandi úti ház

2020. december 15. kedd

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee és K. Attila információi szerint tűz keletkezett egy Hollandi úti házban.

A katasztrófavédelem információi szerint Tűz keletkezett egy családi ház konyhájában Budapest XXI. kerületében, a Hollandi úton. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral megkezdték a lángok oltását.
Helyszín: Budapest, Hollandi út

December 12 Munkanap – mi hogy van nyitva?

2020. december 11. péntek

Mr.Gabee, Csepel.info
2020. december 12-én (szombaton) munkanap lesz. Ebből kifolyólag Fábián László olvasónk összegyűjtötte a nyitva tartó helyeket

Fontosabb nyitva tartások , rendelési idők:

(tovább…)

Online is rendelhetők az ALDI termékei Budapesten

2020. november 27. péntek

ALDI, Mr.Gabee, Csepel.info

Biatorbágy, 2020. november 27. – Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. együttműködést írt alá az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó magyar startuppal, a ROKSH-sal. A megállapodás értelmében a jövőben az ALDI kínálatából közel 3000 termék lesz online rendelhető a roksh.com weboldalon. A szolgáltatás Budapest területén vehető igénybe.

A jövőben még kényelmesebb és egyszerűbb módon lehet hozzájutni az ALDI által forgalmazott árucikkekhez. Az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó roksh.com weboldalán – a Magyarországon működő diszkont áruházak közül elsőként – immár az ALDI termékeit is meg lehet rendelni házhozszállítással. (tovább…)

Online közmeghallgatás

2020. november 23. hétfő

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat minden évben közmeghallgatást tart, ahol tájékoztatni tudják Önöket a legfontosabb közös ügyekről, illetve mindenki felteheti a közérdekű kérdéseit.

Az idei évben sajnos a koronavírus világjárvány miatt a megszokott formában ezt nem tudják megtartani, ezért arra kérjük Önöket, hogy mindenki a közérdekű kérdését írásban tegye föl és december 1-jéig a kozmeghallgatas@csepel.hu e-mail címre legyenek kedvesek elküldeni – írja a Csepel.hu

(tovább…)