‘Tájékoztatás’ kategória archívum

Csőtörés miatt teljesen lezárták a Popieluszko utcát

2019. június 19. szerda

Csepel.info

Egy vízcső törése miatt azonnali javítást kell végezni a csepeli Popieluszko utcában, méghozzá éppen az út elején. Ezért a Vízművek teljesen lezárta az utat.

A javítások végeztével, várhatóan csütörtökön délután lehet majd ismét közlekedni az úton észak felé, mivel továbbra is folyik az út megkezdett felújítása – értesült a Csepel.info. (tovább…)

Vaklárma volt a csepeli “gyermekrablási ügy”

2019. május 23. csütörtök

Bartok Péter, Csepel.info

Bejegyzésünkben Bartok Péter, a Kazinczy Ferenc Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola intézményvezetőjének tájékoztatását osztjuk meg. Katt a képre az olvasható méretért!

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk. (tovább…)

Polgármesteri hivatal: tájékoztató a május 27-i ügyfélfogadásról

2019. május 22. szerda

Csepel.hu

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2019. május 27-én (hétfőn) a Polgármesteri Hivatal technikai okok miatt zárva tart, ügyfeleket fogadni nem tud.

Szíves megértésüket megköszönöm!

dr. Szeles Gábor s.k.

jegyző

csepel.hu

Épül a Királyerdő út – már aszfaltoznak

2019. május 17. péntek

Csepel.info

Április végén megkezdődtek az aszfaltozási munkálatok az épülő Királyerdő út déli (a Hollandi úthoz közel eső) szakaszán. Bejegyzésünkben olvasónk helyszínen készült fotóját osztjuk meg. 

A Csepellel kapcsolatos információikat a csepel.info@gmail.com címre vagy Messenger üzenetben várjuk.

csepel.info

Csepel.info: már 12 ezer követőnk van

2019. április 10. szerda

Csepel.info

Az elmúlt napokban a Csepel.info Facebook oldal követőinek száma meghaladta a 12 ezer főt – derül ki a statisztikából.

Facebookos társoldalainkkal együtt már több mint 16 ezer követőnk van. A Csepel.info így nem csak a leginkább elismert, de egyben a legnépszerűbb híroldal a kerületünkben. Érdekesség, hogy sokan még úgy is követik Facebook-oldalunkat, hogy nem kedvelik, vagyis az oldalunkat kedvelők száma egy kicsit kevesebb 🙂

Hétfőn hivatalosan is megnyílt a kalózhajós játszótér

2019. április 3. szerda

Facebook/ Borbély Lénárd, Csepel.info

Hivatalosan is nyitva van a kalózhajós játszótér. Jó szórakozást kívánok, vigyázzunk rá! – tájékoztatott Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a saját Facebook oldalán. (tovább…)

Ingyenes virágpalánta-osztás Csepelen

2019. március 28. csütörtök

csepel.hu

csepel.hu

Bombakiemelés és hatástalanítás – Németh Szilárd államtitkár közleménye

2019. március 24. vasárnap

Németh Szilárd/ Facebook

Fotó: Honvédelem.hu

Köszönetemet szeretném kifejezni annak a 850 honvédnek, rendőrnek, katasztrófavédelmisnek, mentősnek, polgárőrnek, kormány- és önkormányzati alkalmazottnak, akik részt vettek a tegnapi, két egytonnás rombolóbomba Dunából való kiemelésében, hatástalanításában és az ezt megalapozó előkészítő munkában, a 3500 lakos biztonsági kitelepítésében.

Külön elismerés és kiemelt köszönet illeti azokat a hadihajósokat, búvárokat, tűzszerészeket, akik – katonai esküjükhöz híven – életük kockáztatásával végezték feladatukat, s védték meg a lakosok biztonságát, s óvták meg a mindennapok békéjét – írja szombati közleményében Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

csepel.info

Csepelen fogták el a férfit, aki lopott egy fodrászüzletben

2019. március 24. vasárnap

Propeller, Csepel.info

A budapesti rendőrök elfogták azt a 26 éves férfit, aki a gyanú szerint egy budapesti fodrászüzletből hajnyíró gépet lopott. A férfi egy II. kerületi fodrászcikk-kereskedésben elterelte az eladó figyelmét, majd az üzlet pultján kiállított hajnyíró gépet a kabátja alá rejtette és sietve távozott az üzletből.

A lopásról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, a nyomozók azonosították R. Rolandot, akit 2019. március 22-én Csepelen elfogtak. A nyomozók a férfit lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.

propeller.hu

A csepeli nyugdíjas és családi hajókirándulások időpontjai – jelentkezési határidőkkel!

2019. március 19. kedd

Csepeli Hírmondó/Facebook

A csepeli nyugdíjas és családi hajókirándulások időpontjai – jelentkezési határidőkkel. Kattintsanak a képekre az olvasható méretért!

csepeli hírmondó