Baráti tűz: kinyírták a Csepel SC Alapítvány honlapját

Csepel.info

A Csepel SC Alapítvány egyik látványterve: sportlétesítmények helyett plázát, lakóparkot és idősek otthonát építenének – sport helyett gördeszkázni lehetne, de csak az utcán

Két napja elérhetetlen a Csepel SC Alapítvány honlapja – értesült a Csepel.info. Az MSZP-hez közel álló ingatlanbefektető csoport honlapját az Anonymous hackercsoport MSZP-hez közel álló kiberbűnözői törték fel. Azt hitték, hogy az alapítvány és a honlap Németh Szilárdé – de tévedtek.

Ehhez képest Németh Szilárd éppen 10 éve áll harcban a Csepel központjában sportlétesítmények helyett plázát, lakóparkot és idősek otthonát álmodó Csepel SC Alapítvánnyal. Az MSZP-s önkormányzat idején ezt a sok tízmilliárd forint értékű sportkomplexumot Podolák György szocialista országgyűlési politikus közreműködésével sikerült kimutyizni a köztulajdonból egy ingatlanfejlesztő cégcsoport karmaiba.

Podolák főnöke nem mellesleg a ’90-es években a világ egyik legkeresettebb bűnözője, Szemjon Mogiljevics, alias Szeva bácsi volt. Az MSZP-ben ez azonban akkoriban is inkább előnyt jelentett. Németh Szilárdot most azért támadják, mert a Csepel SC Alapítvány miatt lerohadt és gyakorlatilag használhatatlanná vált birkózó csarnok helyett egy új, modern létesítményt kapnak a birkózók.

A Csepel SC Alapítvány feltöréséről és az álhírekből köré épített médiacirkuszról itt írtunk korábban.

Csepel.info

3 hozzászólás “Baráti tűz: kinyírták a Csepel SC Alapítvány honlapját” bejegyzésre

  1. Kötelező szerint:

    Sajnos a kommunista gazemberek nem lettek felakasztva. Aztán gyorsan el is törölték a halálbüntetést. Pedig rászolgáltak jó páran hogy meglóbálják, ehelyett a mai napig itt rombolnak.

  2. mind_the_gap szerint:

    Nem lenne értelmesebb egy komplex csarnok (kosár, kézi, birkózó, tollas, stb) csarnok felépítése a Csepel Sport telepén?

  3. […] Ilyen körülmények között már nem olyan meglepő, hogy a Csepel SC internetes megjelenésével a kutya sem foglalkozik. A honlapot egyébként fatális tévedésből eredően törhette fel és nyírhatta ki idén májusban a szintén MSZP-hez közel álló Anonymous hackercs…. […]

Itt lehet hozzászólni !