Már otthon van az ötödikről kizuhant kisfiú

Csepeli Hírmondó/Facebook
Csodával határos módon maradandó sérülések nélkül túlélte a zuhanást, az a 3, 5 éves kisfiú, aki április 19-én egy csepeli panellakás ötödik emeletéről esett ki. A gyermek egy bokorra zuhant, ami tompította a becsapódást és a sérülések mértékét.
A baleset után egy héttel pedig már saját lában hagyhatta el a kórházat, térhetett vissza otthonába.

Ahogy a kisfiú édesanyja, Szabrina és nagymamája, Nelli meséli, egy pillanat műve volt a baleset. Jonatán szobájában bukóra tették az ablakot, amit a kisfiú valahogy kinyitott. Mire anyukája visszatért a fürdőszobából, zuhanyzás után már nem találta őt. A nagymama a másik szobában tartózkodott, amikor érzékelte a bajt azonnal lerohant az utcára. Ahogy fogalmaz, meg sem fordult akkor a fejében, hogy a baleset tragédiába is torkolhatott volna. A kisfiú a zuhanás után eszméleténél volt, a Baleseti Intézetbe szállították, ahol azonnal vizsgálatoknak vetették alá, esetleges fájdalmai miatt altatásban tartották. A horzsolások mellett Jonatán agyrázódást, bordatörést, tüdősérülést szenvedett, de ez két héttel a történtek után meg sem látszott rajta.
Szabrina elmondta, Jonatánban nem hagyott nyomot a baleset, de bennem annál inkább, nem is akart visszatérni a lakásba. „Korábban Békásmegyeren laktunk, tavaly szeptemberben költöztünk ide, mindig panelben éltünk, de egyik gyermekemmel, unokámmal sem esett meg soha hasonló, azóta is azon töprengek, hogy történhetett ez meg” – mondja Nelli. Azóta szobát cseréltünk, leszereltük a kilincseket az ablakokról. Szeretünk itt a kerületben élni, de kertes házban nagyobb biztonságban éreznénk magunkat. A tragédiában a család összetartott, mindannyian traumaként éltük meg a balesetet, de valóban hálát adunk Istennek, hogy Jonatán ennyivel megúszta- tették hozzá.
Csepeli Hírmondó/Facebook

Itt lehet hozzászólni !