Tálcán kínálták a kábítószert az ellenzéki divatguru szülinapi buliján

Csepel.info

Letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanúja miatt. Az ellenzéki propagandagyár divatguruját a  BRFK kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt tartóztatta le.

Ha a vád bebizonyosodik, Herczeg akár 8 év börtönt is kaphat. A Bors ráadásul talált egy olyan videót is – mutatjuk -, ami miatt biztosan kiveri majd a víz Herczeg Zoltánt a vádlottak padján. Herczeg most egy barátjának üzent a “böriből”.

Pompa, csillogás, kokain és pezsgő: egy most előkerült Youtube-videó szerint ez Herczeg Zoltán világa.

 

8 hozzászólás “Tálcán kínálták a kábítószert az ellenzéki divatguru szülinapi buliján” bejegyzésre

 1. László szerint:

  Habony-Borkai-Szájer-Dajcstompika -volt kitől tanulni…

 2. PáLoS TReND szerint:

  ZOLI az ORBÁN-REZSIM ÁLDOZATA!!!

  A magyarországi bábkormány 29 év után hozzányúlna a szociális törvényhez, lényegében magára hagyva az állampolgárokat, ha bajba kerülnek. Első körben nem az állam feladata lenne a segítség.

  A 444 szúrta ki, hogy egy 161 oldalas salátatörvénybe csomagolva a kormány alapjaiban írná át a szociális ellátórendszer alapját képező törvényt. Az új javaslat szerint az állam lenne az utolsó a felelősségi sorban a szociális biztonság garantálásában.
  Lényeges változás…
  Eddig így rendelkezett a szociális törvény:

  „A szociális ellátás feltételeinek biztosítása – az egyének önmagukért és családjukért, valamint a helyi közösségeknek a tagjaikért viselt felelősségén túl – az állam központi szerveinek és a helyi önkormányzatoknak a feladata.”

  A tervek szerint ez erre változna (a Pintér Sándor belügyminiszter és Semjén Zsolt kormányfő-helyettes nevével fémjelzett javaslat):

  „(1) Az egyén szociális biztonságáért elsősorban önmaga felelős.
  (2) Ha az egyén a szociális biztonságának megteremtésére önhibáján kívül nem képes, abban – anyagi lehetősége és személyes képessége arányában – a hozzátartozó kötelessége segíteni.
  (3) Ha az egyén megélhetése önmaga és a hozzátartozók által nem biztosítható, a lakóhelye szerinti települési önkormányzat gondoskodási kötelezettsége áll fenn.
  (4) Az állami támogatásban részesülő karitatív szervezetek feladata a szociális biztonságban nem élők felkutatása és – erejükhöz mérten történő – segítése.
  (5) Ha az egyén szociális biztonsága a (4) bekezdésben foglaltak ellenére nem teremthető meg, annak biztosítása az állam kötelezettsége.”
  Egy-egy szó, fontos változtatások, még több kérdés

  az egyén felelőssége után a hozzátartozók kötelezettségéről szól a javaslat, ez fontos, de ki nem bontott változtatás;
  a javaslat megkülönbözteti azokat, akik önhibájukból nem képesek szociális biztonságot teremteni maguknak, itt nem állna fenn a hozzátartozók kötelezettsége;
  a javaslat nem definiálja, mi számít önhibának ebben az esetben, ez széles értelmezési lehetőséget ad a végrehajtásban.

  A változtatás számos kérdést felvet, pláne, hogy az állam számos nagy ellátórendszert központosított, az önkormányzati rendszert is átalakította – kérdés, miből lenne itt forrás az elesettek további támogatására.

  Egyúttal komoly üzenetnek is vehető: ezek szerint nemhogy a jóléti állam státusz elérése a cél, hanem kimondható, hogy az megbukott Magyarországon.

  https://forbes.hu/uzlet/torvenybe-irj…aggregator

 3. Hozzászóló szerint:

  Ennek a faszinak a börtön maga lesz a mennyország, a szappanért való lehajolás a közös zuhanyzóban pedig egy kipipálandó tétel a kámaszutrás bakancslistáján.

 4. kismiska szerint:

  Hol a “mutatjuk” videó?
  És hol a “tálcán kínált” kábítószer,még a bors összevágott videóján sem látszik olyan.

 5. László szerint:

  Nem is beszélve arról, ez az ember határozza meg az ország sorsát. Miatta drága a gáz! Böribe vele!

 6. Gary Ridgway szerint:

  Kinek lépett a bütykére?
  Hagyjuk már ezt a pár g szart… 🤣

 7. robi szerint:

  A mai Blikk szerint egy ismert énekesnőt bedrogozva vittek a kórházba.
  Név nincs feltüntetve. Ha az udvarhoz tartozik, nem is lesz.

  Ellenkező esetben minden szennylap az énekes hovatartozásával szórakoztatja az övéit.

 8. Gary Ridgway szerint:

  Az, hogy “ismert” nagyon relatív! 😎

Itt lehet hozzászólni !