Így spórol a rezsibiztos!

Csepel.info

Amikor Németh Szilárdot F. úr gyermeke keresztapjának kérte fel, a csepeli Corner Garden vendéglőben ünnepelték a nagy eseményt. „Ő rendelte a bulit, ez volt az ajándéka. A számla 182.200 forintnál állt meg. Majd visszajövök – mondta a rezsibiztos, amikor távozott. Nem jött vissza. Ehelyett táskás embere, S. úr keresett meg.”

Ez egy sokadik sztori, ami a hatalomtól megrészegedett politikusról szól: ne olvasd tovább, ha már unod!

„Azt gondoltam, ismerem Szilárdot. Sokat járt a Duna Gardenbe, nagyon tetszett neki. Szerette a hasát, büszke is volt rá. Sokszor sajnálkozott, hogy nem Csepelen épült ez a komplexum. Borzasztó volt, ahogy a 2014-es vereségekor összeomlott. Többen próbáltunk segíteni rajta. A Csepeli Birkózó Clubnál épp elnökválasztás volt. Én azt javasoltam, hogy lépjen távolabb a politikától, csináljon mást is. Gyerekkorában birkózott pár hónapig. Felvetettem, hogy vállalja el a birkózó klub elnöki posztját. Segítünk neki, foglalkozzon sportpolitikával. Ő pedig segítsen nekünk a csarnokunkat felújíttatni. Elvállalta.

Megtetszett neki a sportpolitika, és a segítségünkkel a birkózószövetség élére tört. Szidta Hegedüs Csabát. Azt mondta ő egy »one man show«, lezülleszti a magyar birkózást. Majd ő megmutatja hogyan kell csinálni! A segítségünkkel lett szövetségi elnök, de meglepetésre a 2018-as budapesti VB-n már Hegedüs volt az egyik jobbkeze. Engem meg arra hivatkozva, hogy »kampány van« kihúzatott a csepeli versenyző, Barka Emese éremátadójáról.

A kapcsolatunk kezdett megromlani. Amikor Németh Szilárd keresztapa lett, szólt, hogy nálam tartja a fogadást. Ez volt az ajándéka. Egy klottgatyában, pólóban meg bocskorban jelent meg, ami illetlenség volt. Szürreális látvány volt az öltönyös vendégek között. Aztán közölte a fogadás végén, hogy »Majd visszajövök.« Nem jött vissza. Helyette S. úr, a »táskás ember« érkezett. Azt mondta, hogy Szilárd azt üzeni, beszállnának a vállalkozásaimba, és »csak« a forgalmunk 20 százalékát kérik.

Megdöbbentem a merészségén és a pofátlanságán. Rögtön felhívtam Szilárdot. Megkérdeztem, hogy üzent-e valamit, és kértem tőle egy személyes találkozót az üzletbe. Elmondtam a történteket. Felháborodott, tagadta, de azt válaszolta, hogy ez komoly vád, meg kell róla bizonyosodni. Többet nem hozta szóba, de S. úr az egyik legnagyobb seggnyalója lett. A számlát később nyomtattam ki, amikor már sejteni lehetett, hogy mindez nem feledékenység”– mondja a történtekről Märtz József, a vendéglő tulajdonosa.

A számla összege a legkisebb veszteség, ami Märtz Józsefet érte. Németh Szilárd a CSBC-t kiforgatta 2,4 milliárd forintjából, amiből 400 millió a Csepeli Birkózó Club otthonának költsége volt, a KIMBA épületében. Amikor pedig az Ifjúsági Táborból szabadidőközpont lett, és bérleménycserével az egyik épület beköltözött a vendéglője, amit saját pénzén bővített ki, Németh szabályos háborút indított ellene.

„Szilárd kiskirályként viselkedik. Ő nem megy sehova, ő berendeli az embereket. Ha láttuk valamelyik hivatal vezetőjét a KIMBA-ba sietni, akkor tudtuk honnan indul a következő eljárás ellenünk. Ezeket az információkat átadta a hozzá köthető sajtónak, TV csatornáknak, aztán az ablak mögött röhögött, hogy milyen jól manipulál mindenkit”– mondja a következményekről Németh Szilárd egykori felkarolója.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !