Németh Szilárd berendelte a csepeli iskolaigazgatókat

Csepel.info

Telefonon rendelték be március 25-re, hétfőre a csepeli iskolaigazgatókat a KIMBA Hollandi úti épületébe, Németh Szilárd országgyűlési képviselő irodájába – értesült a Csepel.info.

Tavaly két iskolaigazgatót mentettek fel Csepelen, akik “elfelejtettek” bejelentkezni a rezsibiztosnál a pályázatuk előtt. A meghívottak ezért úgy érzik, hogy ha nem fogadják el az invitációt, leváltják őket.

Az iskolaigazgatók berendelése a június 9-i uniós és önkormányzati választás miatt történik, “választási eligazítás” céljából. Ezen belül Dudás Zoltánt, Németh Szilárd polgármester-jelöltjét mutatják be nekik. A Budán élő polgármester-jelölt a rezsibiztos titkára volt, és bár elkötelezett híve Némethnek, kevesen ismerik Csepelen. Forrásunk szerint azt kérik majd az iskolaigazgatóktól, hogy segítsék a választási kampányt, engedjék meg például Dudásnak a gyerekek üzenőfüzetében való bemutatkozását.

A Dél-Pesti Tankerületi Központ már most Németh Szilárd alapítványánál, a Csepel SC területén működik. Az önkormányzat egy jobb megközelíthetőségű épületet ajánlott fel a tankerületnek, azt azonban nem fogadhatták el. Forrásunk szerint nem volt más választásuk: a rezsibiztos ragaszkodott hozzá, hogy mindenképpen a közelében, tőle függő viszonyban legyenek. Németh Szilárdhoz egyébként semmilyen módon nem tartozik az oktatás: ő nem dönthetne az igazgatói pályázatokról, és természetesen nem is rendelheti be jogszerűen az iskolák vezetőit az irodájába.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !