Ismét benézték a Kassai utcai táblát

Mr.Gabee, Csepel.info

Szilvi nevű olvasó-riporterünk csütörtökön este 21 óra után néhány perccel jelezte Mr.Gabee-nak, hogy valaki benézte az elsőbbségadás táblát Csepelen a Kassai utca és a Széchenyi István út kereszteződésében. Elmondása szerint egy autó a falba csapódott.

Szerkesztőnk a helyszínre sietett, ahol megállapította, hogy egy Suzuki Swift és egy Honda Civic ütközött. Személyi sérülésről nem érkezett jelentés. Az információ olyan gyorsan jött, hogy a helyszínen akkor még csak egy rendőrautó volt.

Nagyon köszönjük a gyors és pontos információt Szilvi olvasónknak. Foto: Mr.Gabee

11 hozzászólás “Ismét benézték a Kassai utcai táblát” bejegyzésre

 1. VP szerint:

  Figyelni kéne.

 2. olvaso szerint:

  Sajnálom a balesetet!
  És végre vki lebontotta azt a falat, ami évekóta ott veszélyesen megrepedten állt…

 3. Autos szerint:

  Ide vajon mikor kerül lámpa? Kicsit nagyobb szükség lenne rá, mint a Bamuaxnál vagy a József Attila utcánál. Ja, hogy itt még nem halt meg egy fontos ember valakije, mint a Szabadkikötőnél?

 4. olvaso szerint:

  Elég oda a stop tábláknál nagy fekvőrendőr mind2 oldalon. Más kerületekben láttam már akkorra fekvőrendőrt, mint 1 kis sziget. Az olcsóbb, mint a lámpa, és talán hasznosabb is, mert piros lámpán attól még tud teljes sebességgel áthaladni

 5. Katalin szerint:

  A második kép, amelyiken a Honda Civic van, az biztos nem a Kassai – Széchenyi kereszteződésében készült, mert ott nincs olyan ház, ami a képen látható 🙂

 6. SzM szerint:

  Kedves Katalin. Az egyik sarki ház egyik oldalán van az egyik autó, a másik oldalán a másik autó. A két képen ugyanaz a ház látható, csak más szögből.

 7. Nagyanyó szerint:

  Ez az épület azóta lakatlan, amióta megépült.

 8. kilgore trout szerint:

  Már régóta mondom, hogy automata traffipaxot kellene telepíteni a Széchenyire két ponton. Az árát hamar behozná. + a Kassai-Széchenyi saroknál az öt méteres szabály be nem tartását keményen bírságolni. A közteresek ne csak a piac körül őgyelegjenek, hanem tolják arrébb a seggüket néha.

 9. Katalin szerint:

  Olvaso és SzM köszi, már beazonosítottam én is 🙂

 10. pepetv szerint:

  Én napi rendszerességgel járok arra.A Kassai utcán haladva (Erzsébet felől) nagyon nehéz kikanyarodni a Széchenyire,mivel a régi sarki kocsma helyén lévő bolt elé beállnak autóval.A jobbról jövöt csak akkor látod,mikor már átmentél a felefővonalon.Balról meg a rohadt nagy bokor takar ki,igaz csak nyáron.
  Egy megállni tilos táblát biztosan nem kerülne sok pénzbe kirakni,hogy jobban be lehessen látni az utat.

Itt lehet hozzászólni !