Szirénázó mentő terepjáróval karambolozott

Mr.Gabee, Csepel.info

Johny nevű olvasónk értesítette a Kassai utcai balesetnél lévő Mr.Gabee-t hogy néhány utcával arrébb, a Széchenyi István utca és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében egy megkülönböztetőjelzést használó mentőautó (73-as pesterzsébeti) egy terepjáróval karambolozott.

Információink szerint a mentőben tartózkodó beteg a baleset során megsérült. A helyszínre 3 mentőautót riasztottak.  A hatóságok a helyszínre hívták az ELMÜ munkatársait, ugyanis az egyik lámpaoszlop megsérült.

Foto: Mr.Gabee

2 hozzászólás “Szirénázó mentő terepjáróval karambolozott” bejegyzésre

 1. NAY szerint:

  Az ilyen autós vagy süket és nem hallja megkülönböztető jelzést vagy egy önző bunkó. Sajnos sok ilyen baleset van ahol figyelmen kivűl hagyják a közlekedési szabályokat. Őszintén a mai világ önző lett!

 2. Strici szerint:

  Legalabb 90-95%ban az autosok a hibasak volt hogy az arpad hidnal mindenki felre allt es az egyetlen idiota no nez ki a fejebol.
  Nem tulzok egy percig visitott mellette a mento szirenaja es semmi reakcio.
  Neztuk hogy ez normalis?
  K. anyazva rakiabaltunk a mellette levo autobol akkor vette eszre magat.
  De olyan esetem is volt kispesten a fouton mentem saroknal teglafal kerites amikor bekapcsoltak a szirenat mar benne voltak a keresztezodesben.
  Masik esetem fel eve a viztoronynal volt.
  Kossuthon mentem szembe jon a busz es kivag a hata mogott egy mento abban a pillanatban kapcsolva szirenat.
  Pont a parkolo bejaratanal tortent igy el tudtam rantani a kormanyt ha nem sikerult volna egy masodpercen belul frontalis csattanas.

Itt lehet hozzászólni !