Tit­kos hang­fel­vé­tel ke­rült elő a pe­do­fí­li­á­val vá­dolt cse­peli test­ne­velő tanár ügyé­ben

Ripost, Csepel.info

tit%c2%adkos-hang%c2%adfel%c2%adve%c2%adtel-ke%c2%adrult-elo

Most szá­mí­tás­tech­ni­ku­sok dol­goz­nak rajta, hogy a bíró is meg­hall­gat­hassa a bi­zo­nyító erejű be­szél­ge­tést.

Szörnyű bűncselekményekkel vádolják B. Tamást, a csepeli Burattino Szakiskola oktatóját. A vádhatóság szerint a férfi 2008 óta molesztálta szexuálisan a baloldali alapítványi iskola kiskorú diákjait.

Csak 18 évesnél idősebb olvasóink kattintsanak!

A szerdai tárgyalási napon árulta csak el az egyik, tanúként beidézett egykori csepeli nevelőtanár, hogy

hangfelvételen rögzítette azt a beszélgetést, amikor két nevelt kisfiú neki elárulta, hogy B. Tamás testnevelő tanár szexuálisan molesztálta őket.

A tanú egy pendrive-on őrizgette a hangfelvételt, és állítása szerint azért nem csatolta eddig a bíróságnak, mert más adatok is vannak az eszközön. Dr. Kalina József tanácsvezető bíró elküldte kolléganőjét a hangfelvételért, hogy azt a bíróságon is meghallgathassák. 

A nevelő tanúvallomásában kifejtette: 2014 február 3-án takarodó után két kisgyerek ment be a nevelői szobába hozzá, akik elmondták neki, hogy nagyon félnek B. Tamástól.

Ebből a vallomásból egy órás beszélgetés keletkezett, amiben a két gyerek azt mondta neki, hogy B. Tamás rendszeresen orális és anális szexre kényszerítette őket.

“Amikor szólt, hogy fáj neki a közösülés, akkor még jobban benyomta a nemi szervét. Körülbelül negyvenszer történt meg, és soha nem használtak óvszert”

– idézte fel a férfi a durva állításokat, amelyeket hamarosan a bíróság is meghallgathat a rögzített felvételen.

Itt lehet hozzászólni !