Életfogytiglant kapott a soroksári futónő gyilkosa

Origo

Az ügyészség azzal vádolja R. Szilvesztert, hogy ő volt az, aki 2013-ban meggyilkolta Gyurik Krisztinát, aki a szokásos futására indult Soroksáron. Először megerőszakolta, majd végzett vele, ezek után elvette az értékeit, majd elmenekült.

A rendőrség csak 5 évvel később találta meg a gyilkost. A férfi eddig tagadta a gyilkosságot, azzal védekezik, hogy ő már holtan találta meg a nőt. A bíróság elítélte a férfit.

A tárgyalás kis késéssel, nagy médiaérdeklődés mellett kezdődött el a Fővárosi Törvényszéken. R. Szilveszter személyesen nem volt jelen a bíróságon, távmeghallgatással kapcsolták be a tárgyalóterembe. Egy asztalnál ült fekete pulóverben, az arcát fekete maszk takarta, a hosszú fekete haját pedig copfba kötötte.

A bíró egyből az ítélethirdetéssel kezdte a tárgyalást.

A BÍRÓSÁG BŰNÖSNEK MONDTA KI R. SZILVESZTERT EMBERÖLÉSBEN, SZEXUÁLIS ERŐSZAKBAN ÉS KIFOSZTÁSBAN, EMIATT ÉLETFOGYTIGLANI FEGYHÁZBÜNTETÉSRE ÍTÉLTE, AHONNAN LEGKORÁBBAN 35 ÉV LETÖLTÉSE UTÁN SZABADULHAT FELTÉTELESEN.

Megfojtotta, majd kirabolta

A többgyerekes családanya, Gyurik Krisztina 2013 szeptemberében azért indult el otthonról, hogy a szokásos útvonalán fusson. Azonban soha többé nem ért haza.

A CSALÁDJA GYANAKODNI KEZDETT, AMIÉRT NEM ÉRKEZETT MEG IDŐBEN, EZÉRT HÍVTÁK A RENDŐRSÉGET, AKIK NEM SOKKAL KÉSŐBB MEGTALÁLTÁK A MEGKÖTÖZÖTT HOLTTESTÉT. 

A rendőrök évekig hiába keresték a tettest, de 2018-ban fordulat történt az ügyben. Egy férfinak, aki betörés miatt évek óta börtönben volt, egyezett a DNS-mintája azzal, amit a gyilkosság helyszínén találtak. Ezenfelül az anya telefonja is nála volt.

R. Szilveszter egy levélben azt írta a bíróságnak, hogy biciklizés közben vette észre a nőt, de akkor már halott volt.

ODAMENT ÉS ÁTNÉZTE A NŐ RUHÁJÁT, HOGY VAN-E NÁLA VALAMI ÉRTÉK. VÉLETLENÜL MEGVÁGTA MAGÁT A BICSKÁJÁVAL, ÍGY KERÜLHETETT ODA A DNS-E. 

Ezek után elvette a telefonját, majd elmenekült.

Forrás: Origo

Egy hozzászólás “Életfogytiglant kapott a soroksári futónő gyilkosa” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    EZ a MINIMUM, AMIT EZ a MEGÁTALKODOTT POKOLFAJZAT KAPHATOTT!!!
    VISZONT NE FELEDKEZZÜNK MEG a MÉG VESZÉLYESEBB POLITIKUS-SZEXRAGADOZÓKRÓL SEM, AKIK ORSZÁGSZERTE BÜNTETLENÜL GYILKOLTATHATJÁK LE a PÁRT-ELIT MEGALÁZOTT (FIZIKAILAG és LELKILEG!!!) és KIHASZNÁLT ESCORT LÁNYAIT!!!
    2022-ben HORVÁTH NANCY SZELLEME JUTTAT6JA BÖRTÖNBE (D)ROGÁN ANTAL SZEX-RAGADOZÓT?!
    https://libernyak.blogstar.hu/2021/09/22/2022-ben-horvath-nancy-szelleme-juttat6ja-bortonbe-d-rogan-antal-szex-ragadozot-/112380/

Itt lehet hozzászólni !